Beloningssnacks

Beloningssnacks

Beloningssnacks zijn een leuke en lekkere manier om uw hond te belonen voor goed gedrag, of gewoon omdat hij zo'n trouwe vriend is. Bij Brekz kunt u de lekkerste beloningssnacks in alle soorten en maten vinden.
Lees meer ..
Beloningssnacks

De lekkerste beloningssnacks voor honden

Wat is er nu leuker dan een compliment of beloning krijgen voor iets wat we goed doen? Dit geldt voor kinderen, volwassenen en zeker ook voor honden. Met beloningssnacks geeft u de hond een compliment voor bijvoorbeeld goed gedrag. Beloningen kunnen gegeven worden tijdens een training, onderweg tijdens het wandelen of bij een activiteit of spel. U kunt de hond vocaal belonen, maar uiteraard ook door een lekkere beloningssnack te geven. 

Wanneer kunt u een beloningssnack geven?

  • Tijdens een training of het aanleren van nieuwe commando's

  • Tijdens spel, zoals speuren of apporteren

  • Om te kalmeren en belonen op spannende momenten; zoals bijvoorbeeld een dierenartsbezoek of bij een bezoek aan een nieuwe onbekende plaats (restaurant, vreemde omgeving, etc.)

  • Bij thuiskomst na een wandeling

  • Wanneer u het gebit wat extra aandacht wil geven (tandenborstel snacks)

  • Simpelweg als een verwennerij, omdat uw viervoeter uw beste vriend is

Bij Brekz kunt u de beste en lekkerste hondensnacks snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel beloningssnacks voor de hond tegen de scherpste prijzen!

Assortiment beloningssnacks

Hoe kiest u de beste snack voor uw viervoeter? Om de keuze enigszins makkelijker te maken, bespreken we de verschillende groepen beloningssnacks binnen ons assortiment.

Trainers

Trainers, zoals de Boxby Chicken Bites of de Seberus Graanvrije trainer mix, zijn kleine snoepjes om uw hond mee te belonen. Door het kleine formaat kunnen ook puppy's genieten van deze snacks. Dat is wel zo handig, want deze soort beloningssnacks zijn bij uitstek geschikt om mee te nemen naar een puppytraining of andere hondencursus. Ook tijdens wandelingen of onderweg kunt u uw hond belonen als hij goed luistert en gewenst gedrag laat zien. Positieve beloning met snoepjes maakt in het aanleren en onderhouden van gewenst gedrag in de meeste gevallen een stuk makkerlijker. Trainers zijn er van vele merken, waaronder het Brekz Premium merk. Denk daarnaast aan merken als Beaphar, AcanaEuro PremiumFokker of Royal Canin.

Gebitsreinigende snacks

Heeft uw hond last van tandplak? Of wilt u het ontstaan van tandplak zoveel mogelijk beperken? Dan is het een goed idee om uw hond regelmatig tandverzorgende snacks te geven, zoals de Dental tandenborstels. Het kauwen op deze snacks reinigt het gebit en geeft tandplak minder kans zich te ontwikkelen. Door het kauwen worden de tanden namelijk schoongewreven. Ook stimuleert het kauwmateriaal het tandvlees, waardoor dit goed doorbloed en gezonder blijft. Het kauwen heeft naast een reinigende werking ook een bevredigende en rustgevende werking op de hond. Dit komt omdat de snacks tegemoet komen aan de natuurlijke kauwbehoefte van uw hond. De gebitsreinigende snacks zijn dan ook een ware traktatie.

Beloningssnacks

Beloningen komen in alle soorten en maten. Bij Brekz vindt u onder andere de knapperige koekjes van Pedigree, smaakvolle 8-in-1 hondensnacks, sticks van Bonzo of traktaties van Trixie, Purina en Beaphar. Is er warm weer op komst en zoekt u een heel ander soort traktatie? Wat dacht u van een heerlijk zelfgemaakt hondenijsje? 

Natuurlijke beloningssnacks

Natuurlijke beloningen bestaan over het algemeen uit 100% gedroogd vlees of vis. Er zijn geen of weinig toevoegingen gedaan, zoals smaak-, kleur- en geurstoffen. Puur gedroogd vlees is ideaal als snack voor honden met bepaalde allergieën. De natuurlijke snacks bestaan uit een enkel ingrediënt, waardoor de allergenen makkelijk vermeden kunnen worden. Natuurlijke beloningssnacks zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en maten. Zo zijn er natuurlijke trainers, zoals de Brekz Puur Trainers Geit en onder andere de Brekz Premium cubes. Denk daarnaast aan merken als Renske of de hypoallergene snacks van Soopa.

Hondensnacks van Brekz

Is uw hond een echte lekkerbek? Met de Brekz hondensnacks en Premium hondensnacks kunt u breed variëren! Van groot tot klein en van jong tot oud, aan alle honden is gedacht. Met overheerlijke hondenkoekjes, gezonde beloningssnoepjes, hondenkluiven en natuurlijke kauwproducten, biedt Brekz' eigen assortiment een ware traktatie voor iedere hond. Brekz wil niet alleen uw hond graag belonen, ook aan de gezondheid van uw hond is gedacht. Brekz snacks zijn natuurlijke, smakelijke en gezonde tussendoortjes van hoge kwaliteit. Uw hond verantwoord verwennen, voor de best prijs-kwaliteit verhouding.

De houdbaarheid van alle soorten beloningssnacks staat op de verpakking vermeld en is over het algemeen voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Beloningssnacks zijn geen vervanging van de reguliere maaltijd en horen tot maximaal 10% van het dagelijkse dieet uit te maken.

Andere beloningen voor honden

Behalve met beloningssnacks, kunt u goed gedrag bij de hond ook prijzen met een leuk speeltje. Kijk eens bij het assortiment hondenspeelgoed of gebruik de beloningssnoepjes bij een interactieve puzzel of snackspeeltje!

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.