Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Speelgoed voor honden 

Het kan nooit kwaad om uw hond plezier te laten hebben met hondenspeelgoed. Vindt de leukste hondenspeeltjes voor uw hond in de onderstaande categorieën! Verwen uw hond en geef een speeltje!
Lees meer ..

Speelgoed voor honden 
Hondenspeelgoed

Een van de beste manieren om de band tussen u en uw hond te versterken is door met hem te spelen. Honden van alle leeftijden genieten namelijk van regelmatige beweging. Bovendien blijven ze vrolijk en opgewekt wanneer ze geregeld worden uitgedaagd. Met hondenspeelgoed maakt u uw hond blij en kunt u samen de leukste spelletjes spelen!

Brekz heeft een ruim assortiment aan hondenspeelgoed. De fabrikanten van het speelgoed dat wij verkopen hebben alle speeltjes uitvoerig getest op veiligheid en plezier. Bovendien voegen we regelmatig nieuw hondenspeelgoed toe, dus houd onze website in de gaten voor het laatste speelgoed waar u uw hond gelukkig mee kunt maken!

Bij Brekz kunt u het leukste hondenspeelgoed eenvoudig online bestellen. Bovendien vindt u bij ons de beste acties voor het leukste hondenspeelgoed! Laat zijn staart kwispelen en wees klaar voor een nog sterkere band. Met het hondenspeelgoed van Brekz geeft u uw hond urenlang speelplezier en maakt u hem dolgelukkig! 

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.


Hondenspeelgoed voor alle honden

Alle honden houden van spelen. Maar u heeft natuurlijk liever niet dat ze de strijd aangaan met uw schoenen of stoeien met belangrijke papieren. Geef uw hond daarom regelmatig een speeltje cadeau! Hondenspeelgoed is er voor honden van iedere levensfase en met elke speelbehoefte. Brekz verkoopt ontzettend veel leuk hondenspeelgoed! Om u op weg te helpen, geven we u hieronder een aantal suggesties.  
     

Hondenspeeltjes voor puppies en jonge honden

Puppies en jonge honden willen het liefst de hele dag wel spelen! Op jonge leeftijd zijn honden extra energiek. Als ze hun energie kwijt kunnen op een leuk speeltje raken ze niet verveeld en blijven ze gelukkig en gezond. Puppies kunt u bijvoorbeeld een groot plezier doen met flosstouwen. Deze sterke touwen zijn een echte aanrader voor uw puppy, omdat ze goed zijn voor zijn tanden en kaken. Door stevig op het touw te kauwen houdt uw puppy zijn gebit gezond. Ook vinden jonge honden piepspeelgoed erg leuk. De zachte pieptoon maakt ze nieuwsgierig en enthousiast!
    

Hondenspeelgoed voor sterke honden

Houdt uw hond ervan om overal zijn tanden in te zetten? En bijt hij hierdoor de meeste speeltjes snel kapot? Kong speelgoed is extra sterk en gemaakt van natuurlijk materiaal. Alle Kong speeltjes zijn van zeer hoge kwaliteit en nagenoeg onverwoestbaar. Bovendien is het speelgoed uitvoerig getest op veiligheid. Jolly Speelgoed is ook goed voor honden die sterke kaken hebben. Veel van dit speelgoed wordt in een grotere versie ook gebruikt in dierentuinen, voor o.a. leeuwen en beren en olifanten. Bij Trainingspeelgoed vindt u verschillende speeltjes die u helpt om uw hond te trainen zoals apporteerblokken en jute bijtrollen.
   

Hondenspeelgoed met beloning

Sommige honden hebben net een beetje extra motivatie nodig om op zichzelf een spelletje te doen. Hiervoor zijn er speeltjes ontwikkeld die de honden een lekkere beloning geven als ze met het speeltje aan de slag gaan! Zo is er bijvoorbeeld Busy Buddy speelgoed, wat een stevig speelgoed is waar snacks in gedaan kunnen worden. Andere fabrikanten maken ook speeltjes die met een beloning werken. Dit hondenspeelgoed kunt u vinden bij Snackballen en speeltjes. Met dit speelgoed daagt u uw hond extra uit, omdat ze moeten puzzelen om de beloning vrij te krijgen. Zo kunt u de intelligentie van uw hond testen!
     

Andere hondenspeeltjes

Natuurlijk zijn er ook speeltjes voor alle honden. Zo hebben we Apporteerspeelgoed waar je ballen, frisbees en waterspeeltjes vindt voor uw hond. Ook bieden wij Pluche speeltjes aan waar je hond leuk mee kan spelen. In deze categorie vindt u pluche en textiel speeltjes zoals bijvoorbeeld de bekende Skinneeez!
    

Andere accessoires nodig?

Toch op zoek naar accessoires voor uw hond? Kijk dan op onze Overige benodigdheden pagina!

Terug