terug
Speelgoed voor honden
Met hondenspeelgoed kunt u uw trouwe viervoeter veel plezier doen. In de onderstaande categorieën vindt u een brede selectie van de leukste hondenspeeltjes. Verwen uw hond en trakteer hem op het beste hondenspeelgoed. Bij een bestelling vanaf €28 krijgt u van ons altijd een gratis verzending!
Lees meer ..
Speelgoed voor honden

Speelgoed voor de hond nodig?

Een honden speeltje is de ideale manier om een band met uw hond te smeden. Honden houden van spelen en ravotten en het is belangrijk dat uw hond regelmatige beweging krijgt. Hondenspeeltjes maken dus de perfecte traktatie voor uw hond of puppy. Brekz biedt u een breed assortiment goedkope hondenspeeltjes. Of het nu gaat om piepspeelgoed, een snackspeeltje of stevig hondenspeelgoed als een flostouw, bij Brekz kunt u zeker iets vinden om uw hond mee te plezieren. 

Heeft u bijvoorbeeld een puppy? Dan kunt u denken aan pluchen speelgoed of een trainingsspeeltje. Heeft u een actieve hond die ervan houdt om te rennen en springen? Dan hebben wij een brede selectie apporteer speelgoed. Op zoek naar duurzaam en sterk hondenspeelgoed? Een flostouw is het perfecte speeltje voor honden die ervan houden om hun tanden ergens in te zetten - en is bovendien erg bestendig.

Kortom kunt u bij Brekz ongetwijfeld het honden speeltje vinden dat perfect bij uw hond past. Met behulp van onderstaande selectie uit ons grote assortiment kunt u vast en zeker de juiste keuze maken!

De complete collectie speeltjes hond

Kauwspeelgoed hond

Kauwspeeltjes zijn leuke speeltjes voor honden die ervan houden om hun tanden in dingen te zetten. Denk bijvoorbeeld aan een flostouw, dit is bijna onverwoestbaar hondenspeelgoed dat goed past bij de bijtgrage hond. Een piepspeeltje kan ook voor veel plezier zorgen. Deze leuke hondenspeeltjes blijven door hun geluid altijd interessant en leuk voor uw hond. Een echte aanrader is bijvoorbeeld aan dit hondenspeeltje kip

Intelligentie speelgoed hond

Speeltjes voor honden kunnen naast leuk, ook nuttig zijn. Trainingsspeelgoed is een leuke en uitdagende manier waarop u de hersenen en/of gehoorzaamheid van uw hond kan trainen. Bij de Nina Ottosson Dock Brick Blue Puzzel moet uw hond bijvoorbeeld een puzzel oplossen om een snoepje te vinden. 

Hondenspeelgoed voor grote honden

Bent u op zoek naar het beste hondenspeelgoed voor de grotere hond? Onder de categorie apporteerspeelgoed vindt u een brede selectie producten die geschikt zijn als speelgoed voor grote honden. Sterke hondenspeeltjes als deze Nylon Frisbee of Kong Wubba XL kunt u hoog en ver gooien; de perfecte uitdaging voor energieke, grote honden. 

Het beste hondenspeelgoed kopen bij Brekz.nl

Wilt u graag nieuw hondenspeelgoed kopen? Dan bent u bij Brekz aan het juiste adres! We hebben speelgoed dat geschikt is voor honden van verschillende maten en rassen. Bij iedere bestelling vanaf €28 krijgt u bovendien van ons een gratis verzending. Heeft u vragen over ons assortiment honden speelgoed? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen u graag.

Naast de speeltjes voor honden op deze pagina verkopen we ook verkoelend hondenspeelgoed. Op onze overzichtspagina verkoeling voor de hond vindt u bijvoorbeeld het Kowloon Freeze 'n Play Koelijsje, waarmee uw hond tijdens het spelen afkoelt. 

Bent u op zoek naar een andere manier om uw hond te verwennen? Op onze overzichtspagina hondensnacks vindt u bijvoorbeeld het buffelhuidbot voor de hond, een smakelijk en voedzaam alternatief op het kauwspeeltje. Op zoek naar een ander accessoire? Zie onze hondenaccessoires pagina voor leuke nieuwe producten.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.