terug
Pluchen speelgoed hond

Pluchen speelgoed hond

Bij Brekz vindt u een ruim assortiment aan leuk en voordelig pluchen speelgoed ​voor honden. Niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook heerlijk om tegenaan te slapen!
Lees meer ..
Pluchen speelgoed hond

Pluchen speelgoed

Sommige honden zijn gek op knuffeldiertjes. De speeltjes lijken op prooidieren, wat het natuurlijke jachtinstinct van de hond naar boven brengt. We verkopen pluche en textiel speeltjes die geschikt zijn voor volwassen honden, maar ook varianten voor puppy's. Zo zijn er speeltjes die een piepgeluid maken wanneer de hond er in bijt, maar ook speelgoed met een ring of touw er aan vast. Een aantal speeltjes maken ook een ritselgeluid en hebben vrijwel geen vulling. Een aantal varianten zijn extra stevig, doordat er gebruik gemaakt is van extra sterk materiaal. Zo is er voor ieder huisdier een passend pluche speeltje bij. Bij Brekz vindt u een ruim assortiment leuke, goede en voordelige pluchen hondenspeelgoed. Niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook om lekker tegenaan te liggen.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Assortiment Pluchen speelgoed hond

Knuffeldieren: 
Onder deze categorie vallen diverse schattige diertjes waarmee uw hond heerlijk kan knuffelen. Bekijk bijvoorbeeld deze Pluche ezel voor de hond. Voor jonge viervoeters hebben we onder andere de Junior beer textiel met een ritselend- en piepend geluid. Ook de Junior haas textiel is ideaal voor pups. 

Piepend speelgoed:
Dit soort speelgoed zorgt voor een hoop plezier bij uw viervoeter. Wanneer erin geknepen of gebeten wordt geeft de knuffel een piepgeluid. Dit maakt uw hond vaak extra enthousiast. Zo hebben we bijvoorbeeld de Flatties Knuffel met Piep in de vorm van een vos, wasbeer of otter.

Overig:
Bovendien hebben we ook nog een aantal andere speeltjes voor de hond. Bijvoorbeeld de Cheery beestje + tennisbal of de extra sterke Strong Stuff hondenknuffels. 

Bij Brekz kunt u het beste textiel en pluchen speelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment met de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander speelgoed?

Speelt uw hond niet graag met pluchen hondenspeelgoed? Bekijk dan eens al onze overige speeltjes op de pagina met al ons hondenspeelgoed.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.