Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Flatties Knuffel met Piep 56 cm hondenspeelgoed

Productinformatie
Wasbeer
€ 7,09
€ 7,09
Otter
€ 7,09
€ 7,09
Vos
€ 7,09
€ 7,09

Flatties Knuffel met Piep Hondenspeelgoed is een zachte knuffel zonder vulling met een piep.

  • Verkrijgbaar in 3 andere verschillende dieren: Vos (beige), Otter (bruin) en een Wasbeer (grijs)
  • Voor lang speelplezier
  • Met piep

Meer informatie

Flatties Knuffel met Piep Hondenspeelgoed

Flatties Knuffel met Piep Hondenspeelgoed is een zachte, ongevulde knuffel met meerdere piepers van Jack & Vanilla. Veel honden zijn gek op knuffelbeesten. De reden waarom honden zo gek zijn op knuffels is omdat dit soort speelgoed hun geur vasthoudt. Dankzij de piepjes die in dit speeltje verwerkt zijn, blijft uw viervoeter ongetwijfeld geïnteresseerd in dit leuke knuffelbeest. De pieper in dit speeltje zorgt voor extra aantrekkingskracht doordat het de jachtinstinct stimuleert. Dit speeltje is verkrijgbaar in meerdere schattige diersoorten waaronder de Otter, Vos en Wasbeer. 

Bij Brekz kunt u hondenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Flatties Knuffel met Piep Hondenspeelgoed tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

         

Kenmerken Flatties Knuffel met Piep Hondenspeelgoed

  • Met meerdere piepers
  • 56 cm
  • Helpt de geur vast te houden waardoor uw hond telkens weer naar het speeltje wil terugkeren
  • Verkrijgbaar in verschillende schattige diersoorten

       

Ander product?

Zoekt u een leuk, interessant apporteerspeeltje voor uw hond om mee buiten te spelen? Kijk dan eens naar de Kong Squeezz Action. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al ons hondenspeelgoed.