Piep speelgoed hond

Piep speelgoed hond

Piepspeelgoed vergroot het speelplezier bij de hond! Dankzij het piepgeluid blijft het speelgoed voor veel honden langer interessant. Brekz heeft een breed aanbod aan leuke piepende speeltjes.
Lees meer ..
Piep speelgoed hond

Piepspeelgoed hond

Piepend speelgoed vergroot het plezier waarmee uw hond met zijn speelgoed speelt. Dankzij het piepgeluid blijft het speelgoed langer interessant voor de hond. U vindt hondenpiepspeeltjes in allerlei vormen en materialen. Daarnaast kun u de meeste speeltjes ook in verschillende formaten bestellen. De speeltjes zijn bijvoorbeeld gemaakt van stevig rubber of latex, waardoor ze het enthousiasme van uw hond goed kunnen verdragen. Uiteraard is geen enkel speeltje onverwoestbaar, denk daaraan wanneer u speelgoed voor uw hond bestelt. Door het materiaal van het speelgoed en het leuk piepgeluid is uw hond graag in de weer met zijn piepspeeltje. U kunt piepspeelgoed voor de hond op onze website gemakkelijk en goedkoop online bestellen. 

Assortiment piepend hondenspeelgoed

Hieronder vindt u een korte opsomming van de verschillende honden piepspeeltjes die wij in het assortiment beschikbaar hebben:

  • Latex: Latex piepspeelgoed zorgt ervoor dat uw hond naar hartenlust kan kauwen op zijn speelgoed. Latex piepspeelgoed is bij ons verkrijgbaar in veel verschillende vormen. Zo zijn er varkens, eenden of kippen die u aan uw hond als speelgoed kunt geven.
  • Rubber: Rubber piepspeeltjes zijn ook goed bestand tegen de scherpe tanden van uw hond. Zo kunt u kiezen voor een eenvoudige, maar leuke bal met piep. De piep is aangenaam zodat de hond getriggerd wordt maar u er als eigenaar niet direct last van heeft. U kunt rubber piepspeelgoed in verschillende uitvoeringen bij ons bestellen.
  • Pluche: Er zijn ook diverse piepspeeltjes van pluche. Zo zijn er bijvoorbeeld pluche muizen of een schattige pluche olifant
  • Overig: Voor hen die de eenvoud van de tennisbal waarderen hebben wij de Kong SqueakAir Balls, een slijtvaste tennisbal met een piepgeluid. De Kong Scrunchknots is een krakend pluche speeltje met elastische zijkanten, stevig geknoopt touw aan de binnenkant en een leuke pieper voor uw hond.

Ander speelgoed?

Bent u in plaats van piepspeeltjes op zoek naar ander speelgoed voor uw hond? Neem dan eens een kijkje op de pagina met al ons hondenspeelgoed.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.