Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Piep speelgoed hond 

Piepend speelgoed vergroot het plezier waarmee uw hond met zijn speelgoed speelt. Dankzij de piep blijft het speelgoed langer interessant. Brekz heeft een breed aanbod aan leuke piepende speeltjes.
Lees meer ..

Ballen

Drijvend

Overige

Pluche

Overige

Ballen

Kong Wubba S voor de hond

Kong Wubba S voor de hond

Kong Wubba S voor de hond is een interactief gooi en trek speeltje gemaakt van sterk nylon en is geschikt voor iedere hond. De Kong Wubba is een leuk gooi- en trekspeeltje dat bestaat uit twee ballen, bedekt met nylon. De bovenste bal is een tennisbal, de onderste is een sterke bal met een piep. Dankzij de lange flappen is de Kong Wubba S voor de hond eenvoudig te gooien. 
Deze Kong Wubba heeft de maat S (small). Het product is ook verkrijgbaar in de maten L en XL.

 • Leuk nylon gooi- en trekspeeltje met twee ballen en flappen
 • Met een piep in de onderste bal
 • Gemakkelijk te gooien dankzij de lange flappen
 • Geschikt voor iedere hond, maar vanwege zijn kleine afmetingen extra geschikt voor honden van wat kleinere rassen

 

Bij Brekz kunt u het beste Kong hondenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Kong Wubba S voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Kong M? Kijk dan eens bij Kong Maat M voor de hond. Een overzicht van al ons Kong hondenspeelgoed vindt u hier.

Kong
https://www.brekz.nl/21242-home_default/kong-wubba-s.jpg
6.95 2019/01/01
Fijne overzichtelijke website Snelle levering echt top. Ben zeer tevreden. Dikke 10
De kong wubba is de grote liefde van mijn hond. Vandaar dat ik er weer 3 gekocht heb. Als ze hem kwijt raakt,door hem zelf te begraven en ze vindt hem niet meer blijft ze dagenlang de tuin op zijn kop zetten. Nu is ze weer gelukkig en hebben we er weer twee in reserve. Prima product goed sloopbestendig. Gelukkig heel snel geleverd.
Laatst een bestelling gedaan voor wat vogelvoer, een speeltje en lekkers voor onze hondjes. Duidelijke site, goeie prijs en snelle levering.
Het is een prachtig. Speeltje voor onze hond ze is helemaal gek van en is ook mooi sterk
Fijn veelzijdig duurzaam speeltje
1263
699
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 6,95
Kong Wubba L voor de hond

Kong Wubba L voor de hond

Kong Wubba L voor de hond is een gooi- en trekspeeltje dat bestaat uit twee ballen, bedekt met nylon en is geschikt voor iedere hond. Dit interactieve gooi- en trekspeeltje betekent voor uw hond gegarandeerd urenlang speelplezier. Het is gemaakt van twee met nylon bedekte ballen van verschillende grootte. De bovenste is een tennisbal, de onderste een sterke piepbal. Dankzij de lange flappen is de Kong Wubba L zowel voor uw hond als voor uzelf gemakkelijk te gooien en op te pakken.

 • Leuk interactief gooi- en trekspeeltje voor de hond
 • Speeltje met tennisbal en piepbal, bedekt met nylon
 • Gemakkelijk te gooien en op te pakken, zowel voor u als voor uw hond
 • Geschikt voor iedere hond, extra geschikt voor gemiddelde en wat grotere hondenrassen

Bij Brekz kunt u het beste Kong hondenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Kong Wubba L voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een andere rubberen Kong speeltje? Kijk dan eens bij de Kong Maat L voor de hond. Een overzicht van al ons Kong hondenspeelgoed vindt u hier. 

Kong
https://www.brekz.nl/21240-home_default/kong-wubba-l.jpg
9.95 2019/01/01
leuk stevig speeltje voor de hond en blijft lange tijd heel.
Product is ok, jammer dat de levering te lang op zich liet wachten. Deze bestelling bevatte ook voeding voor onze hond, werd pas na drie werkdagen geleverd, waardoor we onvoldoende voer in huis hadden. Was nochtans op woensdag voor 14.00u besteld en betaald, pas op maandag ontvangen.
het is stevig en voldoende groot zodat het voor de hond om inspanning vraagt.
1262
698
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 9,95
Kong Wubba XL voor de hond

Kong Wubba XL voor de hond 

Kong Wubba XL voor de hond is een interactief gooi-en trekspeeltje gemaakt van sterk nylon en is geschikt voor iedere hond. De Kong Wubba is een leuk gooi- en trekspeeltje en bestaat uit twee ballen, bedekt met een laagje nylon. De bovenste van de twee ballen is een tennisbal, de onderste een sterke bal met een piep. Dankzij de lange flappen is de Kong Wubba XL voor de hond eenvoudig weg te gooien. 
Deze Kong Wubba heeft de maat XL (Extra Large). Het product is ook verkrijgbaar in de maten S en L. 

 • Een leuk nylon gooi- en trekspeeltje bestaande uit twee ballen en lange flappen
 • De onderste bal bevat een piep
 • Makkelijk weg te gooien dankzij de lange flappen
 • Geschikt voor iedere hond, maar vanwege zijn grote maat extra geschikt voor honden van wat grotere rassen

Bij Brekz kunt u het beste Kong hondenspeelgoed goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Kong Wubba XL voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kleinere Kong Wubba? Kijk dan eens bij de Kong Wubba L voor de hond. Een overzicht van al ons Kong hondenspeelgoed vindt u hier.
 

Kong
https://www.brekz.nl/21241-home_default/kong-wubba-xl.jpg
12.49 2019/01/01
Hondje is er helemaal blij mee. Aantrekkelijke kleur en slierten. Ook leuk dat het piept. Lijkt goede kwaliteit.
onze hond wordt helemaal blij van zijn Kong wubba
Prima product. Kleur was een verrassing.
Leuk speeltje stevig. Gaat echt lang mee ! En kan ook nog eens in de was op 60 graden zodat hij weer helemaal schoon en ontsmet is ! Een echte aanrader!
Stevig, gaat lang mee! Favoriet speeltje! Uiteindelijk gaat alles kapot bij ons.
1261
697
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 12,49

Drijvend

Kong Squeakair Balls voor de hond

Kong Squeakair Balls voor de hond

Kong Squeakair Balls voor de hond zijn slijtvaste tennisballen, speciaal geschikt gemaakt voor gebruik met de hond. De tennisballen zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als een traditionele tennisbal, maar zijn bedekt met een laag slijtvast materiaal. Zo zijn ze beter geschikt voor gebruik met de hond en blijven ze langer goed dan u van tennisballen gewend bent. De ballen zijn licht en blijven drijven op het water. De Kong Squeakair Balls voor de hond zijn tevens voorzien van een piep.

 • Deze ballen zijn verkrijgbaar in de volgende diameters: XS 3cm, S 5cm, M 6cm, L 8cm.
 • Speciale tennisballen voor de hond
 • Dankzij een speciale buitenste laag extra slijtvast en geschikt voor gebruik met de hond
 • Licht van gewicht
 • Blijven drijven op het water
 • Voorzien van een piep
 • Geschikt voor iedere hond
Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.
  
Bij Brekz kunt u het beste speelgoed goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Kong Squeakair Balls voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

      
Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een rubber bot voor uw hond? Kijk dan eens bij de Kong Goodie Bone voor de hond. Een overzicht van al ons speelgoed vindt u hier.
 

Kong
https://www.brekz.nl/2025-home_default/kong-squeaker-balls-voor-de-hond.jpg
2.75 2019/01/01
Echte topper
Mijn hond vind ze erg leuk!!
Leuke bal met piep, onze hond is er blij mee.
Goede stevige kwaliteit, leuk met squeakair. Is er dol op
Goed product mijn hond speelt er graag mee en producten worden snel geleverd
Prima balletjes om de hond te laten apporteren.
De bestelde kattenbrokken werden aeze snel geleverd in goede staat! Dz blikken narcoer Waren gedeukt maar wel nog bruikbaar Ik raad Brekz zeker aan!
De hond is er blij mee. De piep had ies minder luid gemogen.
Njet goedkoop wel sterk gaan kanger mee dan de goedkopere soorten
de Kong squeakerbals zijn goed voor de rest , we zijn al wat jaren klant bij Brekz Ook in de winkel bij de Meern. Het spijt me te moeten melden dat door gebrek aan service we onze spullen voor de hond elders Zullen gaan afnemen
2597
1487
Kong Squeaker Balls voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Extra Small (x3)
€ 2,75
Small (x3)
€ 3,49
Medium (x3)
€ 4,49
Large (x2)
€ 4,75

Overige

Latex kip voor honden

Latex kip voor honden

De Latex kip voor honden is gemaakt van een stevig en flexibel latex. Dit speeltje, met een enigszins realistisch uiterlijk van een kip, maakt een zachte piep wanneer er op de buik gedrukt wordt. Extra plezier tijdens het spelen gegarandeerd! Deze latex kip is verkrijgbaar in verschillende maten en dat maakt hem geschikt voor ieder soort hond. Kan gebruikt worden voor apporteer-, duw- en trekspelletjes, om de band tussen u en uw hond sterker te maken. 

Let op: Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk voor schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Bij Brekz kunt u het beste hondenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Latex kip voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Specificaties Latex kip voor honden

Klein: 15 cm 
Middel: 25 cm
Groot: 45 cm
Gemaakt van stevig latex
Niet geschikt om op te kauwen
Kleur: oranje / roze 

Latex

Latex is een natuurrubber, met een vaste, maar flexibele substantie. Dit is afkomstig uit het sap van de rubberboom. Vandaar dat vroeger ook alle rubberproducten op basis van latex waren gemaakt. Het wordt al eeuwenlang gebruikt, in het begin vooral om er rubberen ballen van te maken. Pas toen het chemisch bewerkbaar werd, werd het echt veel gebruikt. Ze konden nu het rubber ook harder maken. Hierdoor kan het fungeren als een stevige, maar alsnog flexibele stof. Dit is waarom het ook vaak gebruikt wordt voor hondenspeeltjes. Er kan in gebeten worden, zonder dat het snel kapot zal gaan.

Ander hondenspeelgoed?

Bent u niet op zoek naar een speeltje voor uw hond met het uiterlijk van een dier? Bekijk dan bijvoorbeeld ons Flostouwen assortiment. Dit is een stevig kauwspeeltje waar uw hond lekker op kan bijten, wat ook nog eens goed is voor zijn tanden. Een voorbeeld is het Flosstouw Gekleurd 20 cm 2-knoops. Deze heeft leuke kleuren en is verkrijgbaar in verschillende maten.

Brekz
https://www.brekz.nl/25437-home_default/latex-kip-voor-honden.jpg
1.49 2019/01/01
leuk speelgoed
Prima voor het geld.
mijn honden vinden dit hemels en spelen er samen mee, is redelijk stevig geluidje is niet overdreven en is net goed van grootte ik zou het aan iedereen aanraden
onze schotse collie is er super blij mee. helemaal gek van het piepgeluidje. zeult er de hele dag mee rond.
ze leeft nog dat is al iets had ze wel wat anders voorgesteld
We hebben een rottweiler en wat voor speelgoed we ook kopen binnen 10 minuten piep het niet meer, heb er handen vol geld aan uit gegeven. Veel winkel geprobeerd en nu bij jullie besteld en na 3 weken heeft hij nog steeds veel plezier er aan top.wat we nodig hebben wordt alleen nog bij jullie besteld
Goede en vriendelijke service.
onze boxer speelt er graag mee! er zit wel een pieper in en niet alle honden houden daarvan
3133
1736
> Meer informatie
Latex kip voor honden 1-2 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Klein
€ 1,49
Middel
€ 2,25
Groot
€ 4,49
Latex Biggetje voor de hond

Latex Biggetje voor de hond 

Latex Biggetje voor de hond is een leuk latex speeltje met piep en is geschikt voor iedere hond. Dit speeltje van latex heeft de vorm van een leuk biggetje en is voorzien van een piep. Het Latex Biggetje voor de hond is verkrijgbaar in 2 maten, klein en groot.
De afmetingen van dit product zijn:

 • Klein: circa 13 cm lang
 • Groot: circa 45 cm lang

 

De voordelen van dit speeltje nog een keer op een rij:

 • Leuk en stevig latex speeltje in de vorm van een biggetje
 • Met piep
 • Verkrijgbaar in 2 maten
 • Geschikt voor iedere hond

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Latex Biggetje voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een pluchen speeltje met rammelaar? Kijk dan eens bij het Europet Funky Amphi Speeltje voor de hond. Een overzicht van al ons speelgoed vindt u hier.

Brekz
https://www.brekz.nl/3479-home_default/latex-biggetje-mini-voor-de-hond.jpg
2.25 2019/01/01
VOLDOET VOLLEDIG AAN DE BESCHRIJVING SNEL GELEVERD ZOALS GEWOONLIJK TOP
Het latex biggetje is wat je ervan verwacht. Het is niet voor sterke bijters maar ze kunnen er uren mee spelen.
Wel heel erg klein biggetje, piept vrijwel niet.
Dit leek ons een leuk speeltje voor onze kleine hond, een Boston terrier vrouwtje. Ze vond het inderdaad heel leuk, maar het was in een half uur kapot en er kwamen ook losse stukjes latex vanaf, die ze al gedeeltelijk ingeslikt had. We hebben het maar gauw afgepakt om ongelukken te voorkomen. Jammer, dat wel
4950
2569
Latex Biggetje mini voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Klein
€ 2,25
Groot
€ 8,49
Kong Squeezz Jels

Kong Squeezz Jels

Kong Squeezz Jels zijn piepende speeltjes voor uw hond. Ze stuiteren op een onvoorspelbare manier en maken een piepend geluid als u of uw hond erin knijpt. U kunt uw hond er zowel binnen als buiten mee laten spelen. De speeltjes zijn gemaakt van rubber en verkrijgbaar in de maten medium (8 cm) en large (11 cm) en in vijf verschillende kleuren: een roze varkentje, een groene kikker, een oranje beertje, een blauw nijlpaard en een paarse koala. 

 • Speeltjes voor de hond
 • Gemaakt van rubber
 • Stuiteren onvoorspelbaar en maken piepend geluid
 • Geschikt voor binnen en buiten
 • Verkrijgbaar in 8 en 11 cm
 • Verkrijgbaar in roze, groen, blauw, oranje en paars

Bij Brekz kunt u diverse soorten hondenspeeltjes kopen. Bestel bijvoorbeeld Kong Squeezz Jels gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt razendsnel geleverd!

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Voorkom dat uw hond deeltjes van het speelgoed afbijt en opeet. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik. 
            

Andere hondenspeeltjes?

Ook voor andere hondenspeeltjes kunt u bij Brekz terecht. Bekijk ook een ons aanbod piepspeelgoed of pluche speelgoed. Voor ons gehele aanbod aan hondenspeelgoed bekijkt u ons gehele overzicht.

https://www.brekz.nl/20442-home_default/kong-squeezz-jels.jpg
4.95 2019/01/01
Medium bleek achteraf wel een beetje klein. Ik had de afmetingen beter moeten bekijken, want dit durf ik aan een herderpup niet te geven.
Leuk speelgoed, jammer de webshop een minimum bestel bedrag heeft
Snel. Correct. Goedkoop.
Is wel sterk, maar het piepje was gelijk kapot
7542
3744
> Meer informatie
Kong Squeezz Jels 1-2 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Medium
€ 4,95
Latex Hondenspeeltje Fishies

Latex Hondenspeeltje Fishies

Latex Hondenspeeltje Fishies zijn ludieke latex speeltjes in de vorm van visjes en zijn geschikt voor iedere hond. De visjes zijn er in zes varianten en hebben vrolijke kleurtjes en uitdrukkingen. Bijt uw hond, dan piept het visje. Ze zijn gemaakt van stevig latex en de afmetingen zijn circa 12 - 14 cm.

Bij Brekz kunt u het leukste piepspeelgoed eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Latex Hondenspeeltje Fishies tegen de scherpste prijzen.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een pluche speeltje? Kijk dan eens bij de Pluche Drumstick voor de hond. Een overzicht van al ons speelgoed voor honden vindt u hier.

https://www.brekz.nl/22409-home_default/beeztees-latex-fishies-hondenspeeltje-0620875.jpg
2.49 2019/01/01
Een leuk speeltje , de honden zijn er dol op. Hij is wel groter dan op de foto lijkt.
Leuk en stevig piepspeeltje. Alleen jammer dat je niet zelf het speeltje kan kiezen uit de zes varianten.
23700
13604
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 2,49
Pluche Fazant met Piep hondenspeelgoed

Pluche Fazant met Piep hondenspeelgoed

De Pluche Fazant met Piep hondenspeelgoed is een speelgoeddier voor honden. De fazant is bruin met geel gekleurd en 50 cm groot. Als uw hond in het speelgoed bijt, geeft het een piepgeluid. Door zelf de fazant te laten piepen, kunt u uw hond leren dat het tijd is om te spelen. 

Let op: Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

 • Bruin met geel gekleurd
 • 50 cm groot
 • Geeft piepend geluid

Bij Brekz kunt u diverse soorten speelgoed voor honden gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld de Pluche Fazant met Piep hondenspeelgoed en uw aankoop wordt razendsnel bij uw thuis bezorgd!

Ander hondenspeelgoed dan Pluche Fazant met Piep hondenspeelgoed?

Ook diverse andere soorten speelgoed voor honden kunt u eenvoudig bij ons bestellen. Voor een ander pluchen speelgoeddier, kunt u kiezen voor het Pluchen Konijn en voor ander piepend speelgoed kunt u het Latex Knorrend Varken bestellen. Bekijk ook ons gehele aanbod aan hondenspeelgoed.

https://www.brekz.nl/24939-home_default/pluche-fazant-met-piep-hondenspeelgoed.jpg
4.49 2019/01/01
Leuk speeltje wat na 1 dag al kapot was. Gelukkig was ie niet zo duur.
Voor onze hond zijn lieveling speeltje
Hij kijkt er helaas niet naar om
Mijn hond is gek op speelgoed met piep geluiden maar in dit speeltje is het piepje moeilijk te vinden.mijn hond speelt er weinig mee
27640
14414
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 4,49
Latex Knorrend Varken voor de hond

Latex Knorrend Varken voor de hond

Het Latex Knorrend Varken voor de hond is een leuk speeltje waar uw hond urenlang lekker mee kan spelen. Wanneer uw trouwe viervoeter in dit speeltje bijt zal het een piepend geluid maken. Met dit grappige en uitdagende speeltje kan uw hond dan ook heerlijk zijn of haar overtollige energie kwijt. 

 • voordelig
 • met piepgeluid
 • voor urenlang speelplezier

Let op!Geen enkel speeltje is onverwoestbaar. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventuele schade aan dit product of aan uw huisdier door verkeerd gebruik. 

Belang hondenspeelgoed

Met oog op de gezondheid en de blijheid van uw trouwe viervoeter is de aanschaf van gevarieerd hondenspeelgoed een must! Wanneer u samen met uw hond speelt versterkt dit ook nog eens de band tussen u en uw huisdier. Wanneer u op zoek bent naar een voordelig speeltje dat makkelijk is in gebruik dan is Latex Knorrend Varken voor de hond een echte aanrader!

Bij Brekz kunt u de beste hondenspeeltjes voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Latex Knorrend Varken voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander product?

Bent u op zoek naar ander speelgoed dat uw hond uitdaagt om lekker te spelen? Kijk dan snel naar de overzichtspagina van het piepspeelgoed. Wanneer u ook graag nog verder kijkt naar andere speeltjes waar uw hond blij van wordt, kijkt u dan snel op de pagina van het hondenspeelgoed!

https://www.brekz.nl/24948-home_default/latex-knorrend-varken-voor-de-hond.jpg
4.99 2019/01/01
Heerlijk speeltje maakt ook een aangenaam geluid is zeker een aanrader
27643
14417
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 4,99
Petstages Stuffing Free Floppy Shark voor honden OP is OP

Petstages Stuffing Free Floppy Shark voor honden

De Petstages Stuffing Free Floppy Shark voor honden is een amusant en leuk speeltje voor honden. Dit uitdagende speeltje is geschikt voor alle soorten honden. Dit amusante speeltje heeft een knispergeluid en daarnaast drie geluidjes die blijven piepen, ook als er een gaatje in komt. De Petstages Stuffing Free Floppy Shark voor honden heeft een slappe vorm waardoor uw hond het goed heen en weer kan bewegen. Het speeltje is gemaakt van stof en bevat aan de bovenkant geribbeld pluche. Het speeltje bevat overigens geen vulling. De Petstages Stuffing Free Floppy Shark voor honden is verkrijgbaar in de kleur blauw. Dit apporteerspeeltje is een zeker leuk model waar u hond gek op zal zijn!

 • Geschikt voor alle soorten honden
 • Met knispergeluid
 • Met 3 geluidjes die blijven piepen ook bij gaatjes
 • Met slappe vorm, zonder vulling
 • Gemaakt van stof en geribbeld pluche
 • Verkrijgbaar in de kleur blauw

Bij Brekz kunt u het leukste speelgoed voor uw hond goedkoop en eenvoudig online bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu Petstages Stuffing Free Floppy Shark voor honden tegen de scherpste prijs. Makkelijk en snel bezorgd tot aan uw voordeur!
Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Voorkom dat uw hond deeltjes van het speelgoed afbijt en opeet. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Ander speeltje voor uw hond?

Bij Brekz kunt u ook diverse andere speeltjes van Petstages kopen. Zo verkopen wij ook de Petstages Mini Orka Stick voor honden. Bekijk ook ons gehele aanbod aan hondenspeeltjes en bestel het leukste speeltje snel!

https://www.brekz.nl/24846-home_default/petstages-stuffing-free-floppy-shark-voor-honden.jpg
16.49 2019/01/01
27481
14399
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 16,49
Pluchen Stinkdier met Piep hondenspeelgoed

Pluchen Stinkdier met Piep hondenspeelgoed

Het Pluche Stinkdier met piep is een hondenspeelgoed van zacht pluche. Het stinkdier is zwart met wit gekleurd en ongeveer 45 cm lang. Uw hond kan er lekker mee spelen tegenaan liggen als hij slaapt. Als u of uw hond in het stinkdier knijpt, maakt het een piepgeluid. 

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

 • Gemaakt van zacht pluche
 • Zwart met wit gekleurd
 • 45 cm lang
 • Geschikt om mee te spelen
 • Fijn om tegenaan te liggen
 • Maakt piepgeluid

Bij Brekz kunt u diverse leuke en zachte hondenspeeltjes gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld het Pluchen Stinkdier met Piep hondenspeelgoed en uw aankoop wordt snel bij u bezorgd!

Ander zacht hondenspeelgoed?

Wij verkopen ook een eekhoorn van pluche en een fazant van pluche. Bekijk hier ons volledige aanbod aan pluche speelgoed en ontdek ook ons pluchen konijn! Voor speelgoed met een piepgeluid, bekijkt u ons assortiment piepspeelgoed.

https://www.brekz.nl/24938-home_default/pluche-stinkdier-met-piep-hondenspeelgoed.jpg
4.49 2019/01/01
prima. Hond is er gek op
beetje weinig vullen (zou een touw in ztten)
Niet erg sterk, was binnen half uur al kapot.
de hond is er erg blij mee
27639
14413
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 4,49
Beschikbaar 12 feb
Heavy Punch Bokshandschoen met Piep voor de hond

Heavy Punch Bokshandschoen

Het Heavy Punch Bokshandschoen speeltje is gemaakt van extra duurzaam katoen canvas en TPR. Dit speelgoed is speciaal ontworpen voor maximale interactie tussen u en uw huisdier. Dit speeltje is gemaakt van een unieke combinatie van leerachtig materiaal en extra sterk katoenen canvas, waardoor dit speeltje erg lang mee gaat. Het materiaal is veilig voor uw hond om op te kauwen of er aan te trekken. Het kan worden gebruikt als een trekspeeltje voor een leuk en interactief spel met uw huisdier. Uw hond zal dol zijn op de verborgen pieper in dit leuke speeltje. De fabrikant raadt aan om onder toezicht te spelen en het speeltje in geval van scheuren en andere schade te vervangen.

Bij Brekz kunt u diverse soorten hondenspeeltjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Heavy Punch Bokshandschoen tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Voorkom dat uw hond deeltjes van het speelgoed afbijt en opeet. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.


        

Kenmerken Heavy Punch Bokshandschoen

 • 23 cm
 • Gemaakt van extra sterk katoenen canvas, gevuld met zacht schuim, met pieper
 • Bruin
 • Geschikt voor honden
 • Leuk trekspeeltje

       
Ander product?

Heeft u liever een andere variant? Kijk dan eens naar de Heavy Punch Boksbal. Voor andere speeltjes kunt u kijken op de pagina met al ons hondenspeelgoed.

https://www.brekz.nl/27231-home_default/heavy-punch-bokshandschoen-met-piep-voor-de-hond.jpg
16.99 2019/01/01
31033
15155
Heavy Punch Bokshandschoen met Piep voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 16,99
Heavy Punch Bokszak met Piep voor de hond

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Voorkom dat uw hond deeltjes van het speelgoed afbijt en opeet. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

https://www.brekz.nl/27229-home_default/heavy-punch-bokszak-met-piep-voor-de-hond.jpg
12.99 2019/01/01
31032
15154
Heavy Punch Bokszak met Piep voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 12,99
Kong Wild Knots voor de hond

Kong Wild Knots voor de hond

Kong Wild Knots voor de hond is een leuk en stevig speeltje voor uw hond. De buitenkant is gemaakt van zacht pluche, waardoor uw hond er lekker mee kan knuffelen. De binnenkant is daarentegen gemaakt van een stevig touw. Dit maakt hem geschikt om stevig in te bijten. Wanneer hij per ongeluk opengebeten wordt zal er dan ook minder rommel ontstaan, omdat de binnenkant toch grotendeels gevuld is met touw. De vogel bevat een piep, die te horen is wanneer erin geknepen wordt. Dit stimuleert uw hond nog meer om ermee te spelen!

Let op: geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk voor schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kong Wild Knots voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
      

Specificaties Kong Wild Knots voor de hond

Maten
Small/medium: 20 cm
Medium/large: 30 

Kleuren
Het speelgoed is verkrijgbaar in verschillende kleuren (zie bovenstaande afbeeldingen), alleen dit is niet vrij te kiezen. U krijgt een willekeurige kleur opgestuurd. 

     
Ander hondentouw?

Bent u op zoek naar een touw voor uw hond zonder pluche? Bekijk dan ons Flostouwen assortiment. Hier verkopen we onder andere het Beeztees Flostouw Wit 20 cm 2-knoops. Deze heeft een neutrale witte kleur. 
https://www.brekz.nl/20324-home_default/kong-wild-knots-voor-de-hond.jpg
7.75 2019/01/01
Leuk zacht om te voelen maar vanbinnen stevig
Grappige knuffel....goed voor pups van grote rassen...sterk!
leuk speeltje , doek om te verscheuren , stevig touw erin , om nog lang meet te spelen , en natuurlijk een piep dingetje . Z'n geld waard .
Ziet er goed uit ,maar is nog niet in gebruik, hond is jong en sloopt nog
Leuk speeltje maar is toch nog vlug kapot te krijgen, en de vulling is echt niet leuk. De touw die erin zit is wel ok.
Ben benieuwd hoe lang het vulhoudt
De hond vermaakt zich er prima mee.
Dit artikel gekocht voor een pup. Ze heeft het speeltje vastgepakt en niet meer losgelaten...ze is er gek op. De keuze voor dit artikel was omdat de beer van Kong die wij voor onze volwassen herder hebben gekocht wonderbaarlijk genoeg na een jaar van dagelijks spelen nog steeds heel is...
Goede service. Snelle levering
Goedgekeurd door onze hond, leuk met touw binnenin!
erg fijn en niet snel kapot te krijgen.
Ik was zeer content met mijne gerief, spijtig geeft het niet lang geduurd want mijn grote Duck geeft dat speelgoed al kapot gebeten.
Hoewel de geleverde knots blauw is, is het een geweldig speeltje. Het touw in het speeltje zorgt ervoor dat de pup echt iets te kauwen heeft.
Sterk genoeg voor onze mechelse herder pup. Alleen de haartjes op het hoofd kan ze uitpluizen.
Honden vinden hem leuk, en door touw inwendig niet snel stuk. Aan te raden voor slopers
7381
3678
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Small/medium
€ 7,75
Medium/Large
€ 10,49

Pluche

Canvas Hyena met Piep hondenspeelgoed

Canvas Hyena met Piep hondenspeelgoed

Canvas Hyena met Piep hondenspeelgoed is een stevig canvas hondenspeeltje met een piep en is geschikt voor iedere hond. Het speeltje is gemaakt van stevig canvas en is daarom ook geschikt om in te bijten. Hij heeft de looks meegekregen van een hyena en is gemakkelijk op te pakken voor iedere hond. Dankzij de piep is heeft uw hond nog meer speelplezier.

 • Stevig canvas speeltje
 • Gemakkelijk op te pakken
 • Met piep
 • Geschikt om in te bijten
 • Geschikt voor iedere hond

Bij Brekz kunt u het beste pluche speelgoed voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Canvas Hyena met Piep hondenspeelgoed tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Voorkom dat uw hond deeltjes van het speelgoed afbijt en opeet. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.


​​​​​​​

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een pluchen speeltje in de vorm van een konijn? Kijk dan eens bij ons Pluche Konijn voor de hond.

https://www.brekz.nl/27115-home_default/canvas-hyena-met-piep-hondenspeelgoed.jpg
8.99 2019/01/01
Stevig knuffeltje, pieper is wel moeilijk te activeren door kleinere hond
30893
15103
Canvas Hyena met Piep Hondenspeelgoed > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 8,99
Canvas Orca met Piep Hondenspeelgoed

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Voorkom dat uw hond deeltjes van het speelgoed afbijt en opeet. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

https://www.brekz.nl/27114-home_default/canvas-orca-met-piep-hondenspeelgoed.jpg
6.99 2019/01/01
Goede.kwaliteit.snelle.levering
30892
15102
Canvas Dolfijn met Piep Hondenspeelgoed > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 6,99
Latex wilde eend 21cm voor de hond

Productinformatie Latex Wilde Eend voor de hond

Deze Latex Wilde Eend is een leuk, aantrekkelijk speeltje voor honden. Door het piepgeluid in het speeltje, wordt de aandacht van uw viervoeter snel getrokken en vastgehouden. Honden kunnen met een dergelijk speeltje urenlang bezig zijn. Gebruik dit speeltje binnenshuis of buitenshuis om mee te apporteren! Door samen met uw viervoeter te spelen, versterkt u de band met uw huisdier. Tevens zorgt spelen ervoor dat uw hond actief blijft. Met dit speeltje zal uw maatje zich niet snel vervelen.

Bij Brekz kunt u hondenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Latex Wilde Eend tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Kenmerken Latex Wilde Eend 

 • Hondenspeelgoed met piepgeluid
 • 21 cm
 • Zonder giftige delen
 • Geschikt voor iedere hond
 • Voor binnen- of buitenshuis

Ander product?

Heeft uw viervoeter behoefte aan meer uitdaging tijdens het spelen? Probeer dan eens één van onze leuke hondenspellen, zoals de Nina Ottosson Dog Smart Orange. Voor het totaalaanbod kijkt u op onze pagina met hondenspeelgoed.

https://www.brekz.nl/28923-home_default/latex-wilde-eend-21cm-voor-de-hond.jpg
4.99 2019/01/01
Helemaal naar verwachting n snel bezorgd.
32839
15666
Latex wilde eend 21cm voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 4,99
Outward Hound Invincibles Mini voor de hond

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Voorkom dat uw hond deeltjes van het speelgoed afbijt en opeet. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

https://www.brekz.nl/29629-home_default/outward-hound-invincibles-mini.jpg
5.99 2019/01/01
heel mooi spul zeer snelle levering
33351
15865
Outward Hound Invincibles Mini Pinguïn > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Puppy
€ 5,99
Pinguïn
€ 5,99
Kuiken
€ 5,99

Overige

Pluche beest met piep

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Voorkom dat uw hond deeltjes van het speelgoed afbijt en opeet. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

https://www.brekz.nl/31442-home_default/pluche-beest-met-piep.jpg
5.99 2019/01/01
Leuk ding!
34072
16094
Pluche beest met piep > Meer informatie
Pluche beest met piep 1-2 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
muis
€ 5,99
Hondje
€ 5,99
Konijn
€ 5,99
Pluche Schildpad 16 cm met piep

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Voorkom dat uw hond deeltjes van het speelgoed afbijt en opeet. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

https://www.brekz.nl/31772-home_default/pluche-schildpad-16-cm-met-piep.jpg
4.49 2019/01/01
34233
16146
Pluche Schildpad 16 cm met piep > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 4,49
Pluche Dino 15 cm met piep

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Voorkom dat uw hond deeltjes van het speelgoed afbijt en opeet. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

https://www.brekz.nl/31773-home_default/pluche-dino-15-cm-met-piep.jpg
4.99 2019/01/01
stevig maar geen piep
34234
16147
Pluche Dino 15 cm met piep > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 4,99
Pluche Olifant 15 cm met piep

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Voorkom dat uw hond deeltjes van het speelgoed afbijt en opeet. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

https://www.brekz.nl/31774-home_default/pluche-olifant-15-cm-met-piep.jpg
8.99 2019/01/01
34235
16148
Pluche Olifant 15 cm met piep > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 8,99
Pluche beest 13 cm met piep

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Voorkom dat uw hond deeltjes van het speelgoed afbijt en opeet. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

https://www.brekz.nl/31764-home_default/pluche-beest-13-cm-met-piep.jpg
4.49 2019/01/01
34230
16145
Pluche beest 13 cm met piep > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Giraffe
€ 4,49
Zebra
€ 4,49
Olifant
€ 4,49
Pluche muis voor de hond

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Voorkom dat uw hond deeltjes van het speelgoed afbijt en opeet. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

https://www.brekz.nl/31616-home_default/pluche-klein-beestje-met-piep-voor-de-hond.jpg
3.99 2019/01/01
34075
16096
Pluche klein beestje met piep voor de hond > Meer informatie
Pluche muis voor de hond 1-2 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
muis
€ 3,99
Latex Bal Varken hondenspeelgoed

Latex Bal Varken hondenspeelgoed

Met deze leuke Latex Bal Varken hondenspeelgoed kunt u samen met uw hond urenlang plezier hebben. De Latex ballen met grappige gezichtjes zijn voor uw hond uitdagend waardoor hij of zij er heerlijk mee kan spelen tijdens het wandelen, in het bos of in huis. Ideaal te gebruiken om uw hond overtollige energie kwijt te laten raken en lekker te laten rennen.

 • urenlang speelplezier
 • scherpe prijs
 • uitermate geschikt voor gooi- en werp spelletjes


Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventuele schade aan dit product of aan uw huisdier door verkeerd gebruik. 

Belang hondenspeelgoed

Met oog op de gezondheid en de blijheid van uw trouwe viervoeter is de aanschaf van gevarieerd hondenspeelgoed een must! Wanneer u samen met uw hond speelt versterkt dit ook nog eens de band tussen u en uw huisdier. Wanneer u op zoek bent naar een speeltje dat makkelijk in gebruik, voordelig en uitermate geschikt voor werpspelletjes is dan is Latex Bal Varken hondenspeelgoed een aanrader!

Bij Brekz kunt u de beste hondenspeeltjes voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Latex Bal Varken hondenspeelgoed tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander product?

Bent u op zoek naar ander speelgoed dat uw hond uitdaagt om lekker te spelen? Kijk dan snel naar de overzichtspagina van het piepspeelgoed. Wanneer u ook graag nog verder kijkt naar andere speeltjes waar uw hond blij van wordt, kijkt u dan snel op de pagina van het hondenspeelgoed!

https://www.brekz.nl/24946-home_default/latex-bal-varken-hondenspeelgoed.jpg
2.99 2019/01/01
Leuk speeltje maar het nadeel was hiervan dat deze na enkele dagen reeds geschuurd (stuk) was .
27642
14416
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 2,99
Latex Vogel voor de hond

Latex Vogel voor de hond

De Latex Vogel voor de hond is een leuk gekleurd speeltje in de vorm van een vogel. De vogel is gemaakt van latex en hij is ongeveer 17 cm groot. Als uw hond erin bijt, maakt het een piepgeluid. De vogel is verkrijgbaar in de kleuren groen, geel en roze, elk met een eigen gezichtsuitdrukking. 

 • Latex speeltje
 • Heeft uiterlijk van een vogel
 • 17 cm groot
 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
 • Maakt piepgeluid

Bij Brekz kunt u diverse speeltjes voor uw hond gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld een Latex Vogel voor de hond en uw aankoop wordt snel bij u thuisbezorgd!

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Voorkom dat uw hond deeltjes van het speelgoed afbijt en opeet. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

     

Ander speeltje dan Latex Vogel voor de hond?

Bij Brekz kunt u ook de Latex Kip met piepgeluid en het Latex Biggetje met piepgeluid kopen. Bekijk hier ons gehele overzicht aan latex speelgoed met piepgeluid.

https://www.brekz.nl/25120-home_default/latex-vogel-voor-de-hond.jpg
3.49 2019/01/01
Netjes op tijd geleverd, alles perfect io!
27848
14461
> Meer informatie
Latex Vogel voor de hond 1-2 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 3,49
Pluche ezel voor de hond

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Voorkom dat uw hond deeltjes van het speelgoed afbijt en opeet. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

https://www.brekz.nl/32642-home_default/l-ane-en-peluche-pour-chien.jpg
3.99 2019/01/01
34776
16318
Pluche ezel voor de hond > Meer informatie
Pluche ezel voor de hond 1-2 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 3,99
Petit Wobbler Balu hondenspeelgoed

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Voorkom dat uw hond deeltjes van het speelgoed afbijt en opeet. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

https://www.brekz.nl/32447-home_default/petit-wobbler-balu-hondenspeelgoed.jpg
6.99 2019/01/01
34637
16266
Petit Wobbler Balu hondenspeelgoed > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Effen Blauw
€ 6,99
Roze
€ 6,99
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Piepspeelgoed hond

Piepend speelgoed vergroot het plezier waarmee uw hond met zijn speelgoed speelt. Dankzij de piep blijft het speelgoed langer interessant. Het speelgoed op onze website bevat veelal een zachte piep om alleen de hond te amuseren en uw als baasje niet te irriteren. U vindt speeltjes in allerlei vormen. Daarnaast kun u de meeste speeltjes ook in verschillende formaten bestellen. De speeltjes zijn gemaakt van stevig rubber of latex waardoor ze het enthousiasme van uw hond goed kunnen verdragen. Uiteraard is geen enkel speeltje onverwoestbaar, denk daaraan wanneer u speelgoed voor uw hond bestelt. Door het stevige materiaal van het speelgoed en de piep is uw hond graag in de weer met zijn piepspeelgoed. U kunt Piepspeelgoed hond op onze website gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Dankzij onze snelle service worden de producten dezelfde dag nog verzonden.

Assortiment Piepspeelgoed hond

Hieronder vindt u een opsomming van de verschillende producten voor Piepspeelgoed hond die wij onderscheiden:

 • Latex: Latex piepspeelgoed zorgt ervoor dat uw hond naar hartenlust kan kauwen op zijn speelgoed. Latex piepspeelgoed is bij ons verkrijgbaar in veel verschillende vormen. Zo zijn er varkens, biggetjes, koeien of kippen die u aan uw hond als speelgoed kunt geven. Zo heeft uw hond er niet alleen plezier van maar is het ook nog leuk om naar te kijken als uw huisdier er niet mee speelt.
 • Rubber: Rubber piepspeeltjes zijn ook goed bestand tegen de scherpe tanden van uw hond. Het rubberen beestje is leuk speelgoed voor uw hond. De piep is aangenaam zodat de hond getriggerd wordt maar u er als eigenaar niet direct last van heeft. U kunt rubber piepspeelgoed in verschillende uitvoeringen bij ons bestellen.
 • Beeztees: Beeztees maakt zowel pluche als latex piepspeeltjes voor honden. De pluche speeltjes zien er leuk uit maar hebben rubber aan de binnenkant zodat ook deze niet snel kapot gaan. Ook is er het platte Beeztees Vinyl Hondenspeeltje Pingy. De speeltjes van Beeztees maken een leuk piepend geluid waardoor uw hond getriggerd wordt.
 • KONG Squeeze Jells: Kong Squeezz Jels zijn uitdagende speeltjes voor de hond die alle kanten op stuiteren. Bevat een beschermde verzonken pieper waar uw hond niet bij kan. Door het stuiteren van het speelgoed wordt uw hond vaak extra enthousiast.
   

Ander speelgoed?

Bent u in plaats van Piepspeelgoed hond op zoek naar ander speelgoed voor uw hond? Neem dan eens een kijkje bij al ons hondenspeelgoed.

Terug