terug
Petstages Hondenspeelgoed

Petstages Hondenspeelgoed

Petstages hondenspeelgoed maakt spelen leuker, veiliger en afwisselender. Dit assortiment biedt uw hond langdurig kauw- en speelplezier!
Lees meer ..
Petstages Hondenspeelgoed

Petstages hondenspeelgoed: langdurig kauw- en speelplezier

Petstages hondenspeelgoed is origineel, duurzaam en staat garant voor vermaak. Daarnaast spelen de producten in op het natuurlijke gedrag van de hond. Petstages weet namelijk dat honden gek zijn op kauwen! Kauwen is een natuurlijk instinct dat onder andere stress helpt te verlichten en het gebit helpt te verzorgen. Het hondenspeelgoed van Petstages biedt uw hond langdurig kauw- en speelplezier.

Petstages maakt spelen niet alleen leuk, ook veiligheid staat hoog in het vaandel! U heeft het vast wel eens gezien, een hond dat lekker ligt te knagen op een stuk hout of rondrent met een grote stok. Een leuk gezicht, echter brengt dit risico's met zich mee. Hout splintert en ook het apporteren van stokken kan fout gaan, met dierenartsbezoeken als gevolg. Het assortiment Petstages hondenspeelgoed biedt uw hond leuke en veilige alternatieven in de vorm van speciaal ontworpen kauwspeelgoed.

  • Leuk en veilig
  • Origineel en duurzaam
  • Helpt het gebit te reinigen
  • Speelt in op natuurlijk gedrag
  • Helpt uw hond actief te houden
  • Draagt bij aan langdurig kauw- en speelplezier

Bij Brekz kunt u Petstages hondenspeelgoed goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de beste hondenaccessoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld!

Assortiment Petstages hondenspeelgoed

Hieronder vindt u een korte toelichting van ons assortiment Petstages hondenspeelgoed. Zo bestelt u eenvoudig en snel het leukste hondenspeelgoed voordelig online bij Brekz!

Petstages hondenspeelgoed voor de stevige kauwers

De Petstages Dogwood Flip & Chew M is een veilig en duurzaam bot, gemaakt van echte houtvezels en hoogwaardig synthetisch materiaal. Het heeft een aantrekkelijke houtgeur dat uw harige vriend uitnodigt om lekker te gaan kauwen. De ruwe structuur van het bot helpt niet alleen het gebit, maar ook het tandvlees van uw hond gezond te houden. Het perfecte alternatief voor echt hout, zonder het risico van splijten en splinteren!

Kauwen en spelen

Kauwen en spelen, een perfecte combinatie voor vele honden. En Petstages heeft hiervoor uitstekende hondenspeeltjes! Zo is de Petstages Orka Stick erg geschikt als kauwspeeltje met een tandverzorgende werking, maar ook perfect om leuke apporteerspelletjes mee te doen. De Petstages Cool Teething Stick is een ander vermakelijk en veelzijdig hondenspeeltje. Het speeltje heeft een gunstige uitwerking op het gebit en maakt een knisperend geluid dat uitdaagt tot spelen. Daarnaast kan het ook worden natgemaakt en in de vriezer worden gelegd, ideaal voor extra verkoeling in de zomer!

Kleine honden en pups

Speciaal voor de allerkleinsten is er de Petstages Mini Dental Chew Pack. Dit pakket biedt uw kleine hond of puppy maar liefst drie verschillende speeltjes. Het speelgoed is geschikt om op te kauwen, heeft een tandverzorgende werking én biedt urenlang speelplezier.

Ander product?

Benieuwd naar andere interessante speeltjes voor uw hond? Bijvoorbeeld apporteerspeeltjes of interactieve snackspeeltjes? Kijk dan op de pagina met al ons hondenspeelgoed.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.