Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Petstages Cool Teething Stick voor honden

Productinformatie
Per stuk
€ 8,09 (€ 8,09/ct)
€ 8,09 (€ 8,09/ct)

Petstages Cool Teething Stick voor honden is een leuk speeltje met een gunstige uitwerking op het gebit en is geschikt voor iedere hond.

  • Verzachtend voor het tandvlees
  • Biedt verkoeling bij warmte
  • Met knisperend geluid

Meer informatie

Petstages Cool Teething Stick voor honden

Petstages Cool Teething Stick voor honden is een leuk speeltje met een gunstige uitwerking op het gebit en is geschikt voor iedere hond. Het speeltje is niet alleen leuk om mee te spelen, maar heeft ook een aantal andere gunstige eigenschappen. Zo kan het worden natgemaakt en in de vriezer worden gelegd, zodat de kou later het gevoelige tandvlees verzacht. Ideaal dus voor een pup met pijnlijke doorkomende tanden of een hond met gevoelig tandvlees. Daarbij biedt het koude speeltje ook verkoeling in warme weersomstandigheden. Met het knisperende geluid zorgt het speeltje gegarandeerd voor urenlang speelplezier.
Afmetingen: 15 cm (lengte)

  • Biedt verkoeling bij warm weer
  • Verzachtende werking op gevoelig tandvlees, bij bijvoorbeeld doorkomende tanden
  • Knisperend geluid voor extra speelplezier
  • Geschikt voor iedere hond


Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

De houdbaarheid van Petstages Cool Teething Stick voor honden staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een apporteerspeeltje van Kong voor uw hond? Kijk dan eens bij de Kong Squeakair Balls voor de hond.