terug
Apporteer speelgoed hond

Apporteer speelgoed hond

Veel honden houden van apporteren! Brekz beschikt over een breed assortiment apporteerspeelgoed voor honden om zo gezamenlijk te kunnen genieten!
Lees meer ..
Apporteer speelgoed hond

Apporteerspeelgoed

Veel honden houden van nature van het achterna jagen van een prooi. Apporteren is daardoor ook erg geliefd bij veel honden. Om beiden plezier te beleven aan dit samenspel zijn er diverse apporteerspeeltjes in verschillende soorten en maten. Er is een breed assortiment aan producten die u kunt gebruiken om uw hond te laten apporteren. Veel mensen gebruiken een bal of frisbee. Maar tegenwoordig zijn er ook veel andere soorten apporteerspeelgoed die het weggooien en het vinden makkelijker maken. U kunt op onze website diverse apporteer speelgoed voor de hond gemakkelijk en goedkoop online bestellen. 
    

Assortiment apporteerspeelgoed hond

Hieronder vindt u een opsomming van de verschillende soorten apporteerspeeltjes voor de hond:

  • Ballen: De meest gekozen variant om mee te apporteren is de bal. De Kong Wubba is een interactief gooi- en trek speeltje. Het is gemaakt van sterk nylon die twee ballen bedekt. De bovenste bal is een tennisbal en de onderste bal is een sterke piepbal. Ook de Massief Rubberen Bal aan Touw is een leuk speeltje waarmee uw hond zich urenlang zal kunnen vermaken. Dankzij het touw van 30 cm kunt u de bal heel ver werpen en omhoog laten stuiteren.
  • Drijvend: Drijvende apporteerspeeltjes zijn ideaal voor honden die graag in het water gaan. De KONG Floating Wubba is een hondenspeeltje dat blijft drijven op het water. Zo kan uw hond het speelgoed altijd makkelijk terugvinden. Ook de stuiterende Chuck it Ultra Ball is makkelijk terug te vinden, doordat deze blijft drijven.
  • Frisbee: Een andere veelvuldig gekozen variant om te apporteren is de frisbee. De Nylon Frisbee voor de hond heeft felle opvallende kleuren en een doorsnee van 25cm. De Dog-o-Soar Frisbee is een rubberen frisbee die makkelijk te gooien en op te pakken is. Het is gemaakt van stevig rubber en gaat doorgaans lang mee. Deze frisbee is verkrijgbaar in 2 verschillende maten.
  • Overig: Naast bovenstaande varianten zijn er ook nog halters, rugby ballen en speeltjes in de vorm van bijvoorbeeld een stok om te gebruiken tijdens het apporteren.
       

Ander speelgoed?

Bent u in plaats van apporteerspeelgoed op zoek naar ander speelgoed voor uw hond? Neem dan eens een kijkje op de pagina met al ons hondenspeelgoed.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.