Flostouwen hond

Flostouwen hond

Vrijwel alle honden houden ervan om regelmatig hun tanden ergens in te zetten. Bijten en kauwen is immers natuurlijk gedrag voor de hond. Wij bieden diverse sterke flostouwen van verschillende formaten aan.
Lees meer ..
Flostouwen hond

Flostouwen voor honden

Bijten en kauwen is natuurlijk gedrag van de hond. Het heeft niet alleen een ontspannende werking, maar kan ook een belangrijke bijdrage leveren aan het gebit. Flostouwen zijn sterke touwen die speciaal gemaakt zijn voor honden om op te kauwen. Op deze manier reinigt uw hond zijn gebit, waardoor de vorming van tandplak en tandsteen een stuk lager ligt. Daarnaast kunt u met een flostouw leuke spelletjes met uw hond spelen, wat jullie onderlinge band versterkt. 

Bij Brekz vindt u een ruim aanbod aan sterke en duurzame flostouwen voor uw hond, in diverse soorten en maten. Bij ons kunt u dus de beste flostouwen voor honden goedkoop online kopen. 
 

Assortiment flostouwen

Hieronder vindt u een klein overzicht van de flostouwen die wij verkopen:

3 Knoops flostouwen voor de hond

Flostouwen met drie knopen zijn vaak vooral geschikt voor middelgrote- en grotere honden. Zo hebben wij Flosstouw Wit Super in ons assortiment. Deze variant is 44 centimeter.

2 Knoops flostouwen voor de hond

In assortiment hebben wij ook diverse flostouwen met 2 knopen die over het algemeen bedoeld zijn voor honden van kleine- en middelgrote rassen. Wij verkopen deze flostouwen in verschillende maten. Ook kunt u kiezen voor een wit touw of bijvoorbeeld Flosstouw Gekleurd. 

Overige flostouwen voor honden

Naast de 3-knoops flostouwen en 2-knoops flostouwen verkopen we ook speciale flostouwen. Zo hebben we bijvoorbeeld de Denta Fun Speeltouw Octopus. Maar ook een touwring, knoopbal en gedraaid katoenen touw met knopen. Kortom, genoeg keuze voor iedere viervoeter, zowel groot als klein!

Bij Brekz vindt u het beste aanbod aan flostouwen voor honden, voor de laagste prijs!
 

Ander product? 

Houdt uw hond niet zo van flostouwen, of bent u benieuwd naar andere hondenspeeltjes die wij verkopen? Bekijk dan ons totale aanbod aan hondenspeelgoed

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.