Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Flostouw Wit Super 44 cm 3-knoops

Productinformatie
44 cm
€ 3,49
€ 3,49

Flostouw Wit Super 44 cm 3-knoops is een flostouw voor de hond en is zowel een speeltje als een probaat middel tegen tandplak. 

  • Leuk hondenspeelgoed
  • 100% katoen
  • Probaat middel tegen tandplak

Meer informatie

Flostouw Wit Super 44 cm 3-knoops

Flostouw Wit Super 44 cm 3-knoops is een flostouw voor de hond en is zowel een speeltje als een probaat middel tegen tandplak. Het flostouw heeft 3 knopen en bestaat voor 100% uit katoen. Daarmee is het niet alleen een vermakelijk speeltje voor uw hond, maar ook een probaat middel tegen tandplak en een slechte adem. Zo combineert u het beste van twee werelden.

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Flosstouw Wit Super 44 cm 3-knoops tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.


 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een gekleurd flosstouw? Kijk dan eens bij het Flostouw Gekleurd 60 cm 4-knoops. Een overzicht van al ons speelgoed vindt u hier.


Reviews
4
4
4
4
4
2.8 / 5 (4)
04-11-2019
4
4
4
4
4
De hond vindt het prima, ik had het touw liever iets langer willen hebben.
20-08-2019
4
4
4
4
4
Een goed stevig touw. Abby is er gelijk mee gaan spelen
26-07-2017
4
4
4
4
4
ik heb dit flostouw aan mijn 8 maande oude Hollandse herder gegeven een half uur later keek ik in de bench en het touw was al volledig doorgebeten bovendien waren beide uiteinde van het touw volledig weggevreten ik was doodsbang dat er een verstopping in het darmkanaal zou optreden.ik heb direct telefonisch contact opgenomen met brekz en de situatie uitgelegd, deze zouden er bij mij zo snel mogelijk op terug komen.dit is tegen hun beloften nog steeds niet gebeurd!?? het heeft ruim 3 dagen geduurd voordat de plukken flostouw met het nodige persen uit de darmen was verdwenen kortom het is maar net goed gegaan!! dit flostouw is voor een herder waardeloos en zelfs levensgevaarlijk en zelfs een ster onwaardig. ik hoop dat brekz zich aan de afspraak houwt en snel contact met mij opneemt over deze kwestie.p.s over andere bestellingen heb ik totaal geen klachten deze voldeden goed.
21-05-2017
4
4
4
4
4
Onze hond had hem binnen een half uurtje al kapot