Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Flostouw Gekleurd 24 cm 2-knoops

Productinformatie
Per stuk
€ 1,49
€ 1,49
Het Flostouw Gekleurd 2 cm 2-knoops is een leuk en stevig flostouw voor de hond, geschikt om mee te spelen.
  • Leuk speelgoed
  • Tegen tandplak
  • Van 100% katoen

Meer informatie
Flostouw Gekleurd 24 cm 2-knoops 
Het Flostouw Gekleurd 24 cm 2-knoops is een leuk en vrolijk flostouw voor de hond. Dit stevige touw, gemaakt van 100% katoen, is geschikt om op verschillende manieren mee te spelen. U kunt het ook gebruiken om mee te apporteren. Honden hebben de natuulijke behoefte om ergens op te kauwen. De aanwezigheid van tandplak wordt verminderd wanneer uw hond het flostouw in de mond heeft en erop bijt of kauwt. Daarnaast voorkomt dit een slechte adem. Het tweeknoops flostouw is het meest geschikt voor middelgrote honden. Grotere honden kunnen het drieknoops flostouw gebruiken.
 
  •  Leuk speelgoed
  • Vermindert tandplak en slechte adem
  • Van 100% katoen
  • Geschikt voor apporteertraining
     

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Flostouw Gekleurd 24 cm 2-knoops tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Ander hondenspeelgoed?

Bent u op zoek naar een alternatief voor het Flostouw Gekleurd 24 cm 2-knoops? Bekijk dan eens ons totaalaanbod hondenspeelgoed. Hier vindt u nog meer flostouwen, zoals het Flostouw Gekleurd 38 cm 2-knoops.


Reviews
4
4
4
4
4
4.2 / 5 (5)
27-05-2019
4
4
4
4
4
Leuk kadotje voor in het puppy pakket te geven
06-11-2018
4
4
4
4
4
Precies zoals beschreven en op de foto. Wij gebruiken hem voor onze hond van 10jaar, cavalier king charles spaniel, die krijgt werkelijk alles kapot, maar deze is nog heel! Wel wat touwtjes korter haha maar prima speeltje!
23-05-2018
4
4
4
4
4
Onze hond heeft hier veel plezier van. Rent er mee rond, gooit het omhoog en kauwt er graag op.
11-03-2018
4
4
4
4
4
Mijn tekkel vond toch de flos van action prettiger.Met de brekz flos speelt zij helemaal niet.
16-06-2017
4
4
4
4
4
het is altijd prima alleen jammer als iets onverhoopt toch niet op voorraad is wordt de hele bestelling niet opgestuurd misschien het artikel wat er niet is later sturen of een keus geven aan de klant