Puppyspeelgoed

Puppyspeelgoed

Het assortiment Puppyspeelgoed biedt de leukste speeltjes voor het jongste lid van uw gezin. Koop nu bij Brekz de beste puppyspeeltjes eenvoudig en makkelijk online. Bij een bestelling vanaf € 28 zijn de verzendkosten gratis!
Lees meer ..
Puppyspeelgoed

Puppy speelgoed

Heeft u een schattige pup in huis die niets liever wil dan lekker spelen? Puppy speelgoed is de ideale manier om een band met uw jonge hond te smeden en hem op mentaal en fysiek vlak beetje bij beetje uit te dagen. Bij Brekz hebben wij een uitgebreid assortiment puppyspeelgoed. Flostouwen, kauwspeeltjes en knuffels - voor iedere pup is er een geschikt speeltje. Uiteraard kunt u bij Brekz uw puppyspeelgoed tegen de scherpste prijzen bestellen! 

Speelgoed voor puppy's nodig?

Speelgoed voor puppies komt in verschillende soorten en maten. Op deze pagina kunt u het juiste puppy speelgoed voor uw hond vinden. Houdt uw jonge hond meer van apporteren? Dan hebben wij een reeks kleurrijke speelballen. Toch meer een voorkeur voor kauwen en bijten? Dan kunt u beter een flostouw of kauwspeeltje bestellen.

Ons assortiment puppy speelgoed

Om het zoeken in ons assortiment te vergemakkelijken, vindt u hieronder een beknopt overzicht van de verschillende producten in ons assortiment met speelgoed voor puppies. 

Pluche speeltjes

Wij hebben een reeks schattige, zachte pluche knuffeldieren in ons assortiment. Neem bijvoorbeeld deze junior haas textiel puppyspeeltje; een leuke knuffelvriend voor iedere jonge hond! 

Drijvend speelgoed pups

Voor de kleine rakkers die nu al van het water houden, hebben wij puppy speelgoed dat kan blijven drijven. De Playstrong Rubber Bot is extra stevig en kan worden gevuld met snacks. Het perfecte product om mee in het water te spelen. 

Flostouwen

Flostouwen zijn uitermate geschikt voor de bijtgrage pup. Kauwen werkt niet alleen ontspannend, maar dit kauwspeeltje helpt ook tandplak te verminderen.

Ballen

Voor de jonge hond die van apporteren houdt is een speelbal uiteraard een onmisbaar product. Neem bijvoorbeeld de Denta Fun Rubber Baseball. Deze rubberen bal is ideaal om in te bijten en kan natuurlijk achterna gerend worden.

Gigwi Plush Friends puppy speelgoed

De Gigwi Puppy Plush Friendz is een leuk, zacht speeltje dat piepgeluiden kan maken. Dit schattige speeltje is ideaal om op te kauwen, mee te apporteren of lekker mee te slapen. 

Dental speelgoed

Dental speeltjes zijn tandverzorgende puppyspeeltjes met een verzachtend effect op geïrriteerd tandvlees en doorkomende tandjes. Zo is er de Petstages Cool Teething Stick die een fijne, verkoelende werking heeft.  

Overige producten

Verder zijn er nog diverse andere puppyspeeltjes, zoals de Kong-bal of Kong Knots.

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander hondenspeelgoed?

Voor een overzicht van ons overige hondenspeelgoed, kunt u kijken op onze overzichtspagina speelgoed voor honden.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.