terug
Training speelgoed hond

Training speelgoed hond

Training speelgoed is speciaal ontwikkel om uw hond uit te dagen. Met dit speelgoed doet u uw hond niet alleen een plezier, maar zorgt u ook voor een positieve, mentale stimulans.  
Lees meer ..
Training speelgoed hond

Trainingspeelgoed voor de hond

Training speelgoed is speciaal speelgoed waarmee u uw hond op een positieve manier kan uitdagen. Wij verkopen bijvoorbeeld speciale puzzels die u samen met uw hond kunt oplossen, of dummies waarmee u uw hond op een ideale manier kunt leren apporteren. Spelen met training speelgoed is niet alleen leerzaam, maar ook ontzettend leuk om gezamenlijk te doen. Een ideale manier dus om de band tussen u en uw hond te versterken!

Bij Brekz kunt u gemakkelijk en goedkoop training speelgoed voor de hond online kopen. Wij verkopen het leukste speelgoed voor de laagste prijs!


Assortiment hondentraining speelgoed

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van trainingsmiddelen voor de hond die wij verkopen: 

Dummy

  • Dummy 500 gram voor de hond is een handig trainingsmiddel waarmee u uw hond gemakkelijk kunt leren apporteren. Wij verkopen de Dummy 500 gram in de kleuren oranje en groen. Deze dummy is geschikt voor volwassen honden en heeft een afmeting van 26 cm x 6 cm.

Spellen

Overige trainingspeeltjes hond

  • Met de rubberen speelring voor de hond biedt u uw viervoeter urenlang speelplezier. Dit speeltje is erg geschikt om uw hond te (leren) apporteren.

    Naast deze hondentrainingsspeeltjes hebben we ook handige accessoires die u kunt gebruiken tijdens het trainen. Zo hebben we bijvoorbeeld een hondenfluitje en een trainingsclicker om te gebruiken tijdens het leerproces! 


Ander product? 

Zoekt u andere hondenspeeltjes? Bekijk dan ons totale aanbod aan hondenspeelgoed

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.