Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Training speelgoed hond

Training speelgoed is speciaal ontwikkel om uw hond uit te dagen. Met dit speelgoed doet u uw hond niet alleen een plezier, maar zorgt u ook voor een positieve, mentale stimulans.  
Lees meer ..
Puzzels
Interactief speelgoed
Snackballen
Dental
Dummy en Halter
Overige

Puzzels

Interactief speelgoed

Snackballen

Dental

Dummy en Halter

Overige

Pluche

Puzzels

Dog Activity Poker Box Vario 2 strategiespel hond (32 x 17 cm)

Productinformatie Dog Activity Poker Box Vario 2 strategiespel hond

Het Dog Activity Poker Box Vario 2 strategiespel hond is een leuk bordspel om te vullen met kleine snacks of brokjes. Dit interactieve spel is flexibel te plaatsen en beschikt over vaatwasserbestendige onderdelen. Het spel is de ideale uitdaging voor uw hond en is te combineren met andere Poker Box spellen. Het beschikt over een verstelbare opening en is slipvast dankzij de rubberen voetjes. De Dog Activity Poker Box Vario 2 is gemaakt van kunststof en beschikt over diverse wip- en draaielementen. Bij dit bordspel krijgt u ook een handleiding met instructies, tips en adviezen. Het hondenspel heeft een dierenwelzijnslabel en is in overeenstemming met het dierenwelzijn als bedoeld in § 18 (AT).

Bij Brekz kunt u trainingsspeelgoed voor honden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop Dog Activity Poker Box Vario 2 strategiespel hond (32 x 17 cm) tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Belangrijkste kenmerken Dog Activity Poker Box Vario 2

 • Bordspel van kunststof met slipvaste rubberen voetjes
 • Te combineren met andere Poker Box spellen
 • Afmetingen: 32 x 17 cm
 • Kleur: blauw/ grijs
 • Losse delen zijn vaatwasserbestendig

Let op: Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Bent u op zoek naar een leuke hondenpuzzel om gezamenlijk mee te spelen? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Nina Ottosson Dog Brick Blue. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met onze snackspeeltjes.

https://www.brekz.nl/41189-home_default/dog-activity-poker-box-vario-2-strategiespel-hond-32-x-17-cm.jpg
15.95 2019/01/01
41282
17685
Dog Activity Poker Box Vario 2 strategiespel hond (32 x 17 cm) > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 15,95 (€ 15,95/ct)
Dog Activity Roller Bowl snackspeelgoed hond

Productinformatie Dog Activity Roller Bowl snackspeelgoed

Dog Activity Roller Bowl snackspeelgoed is een leuk, interactief bordspel met draaielement met een diameter van 28 cm. Dit spel kan worden gebruikt voor het verstrekken van het dagelijkse voer aan uw hond of u kunt het vullen met kleine snacks. Het bestaat uit kunststof en is voorzien van een rubberen ring, zodat het niet zomaar kan wegschuiven tijdens het spelen.

De groeven op de bodemplaat dienen voor een langzame voeropname. U kunt de moeilijkheidsgraad aanpassen door middel van de verstelbare openingen. U ontvangt een handleiding met instructies en handige tips en adviezen om het speelplezier nog verder te vergroten!

Let op: Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Bij Brekz kunt u trainingsspeelgoed voor honden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop Dog Activity Roller Bowl snackspeelgoed hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander product?

Benieuwd naar een andere hondenspel? Kijk bijvoorbeeld eens naar Dog Activity Poker Box Vario 2 strategiespel. Voor soortgelijke varianten kunt u kijken op de pagina met trainingsspeelgoed voor honden.

https://www.brekz.nl/41223-home_default/dog-activity-roller-bowl-snackspeelgoed-hond.jpg
14.95 2019/01/01
41283
17686
Dog Activity Roller Bowl snackspeelgoed hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 14,95 (€ 14,95/ct)
Dog Activity Flip Board trainingsspel voor de hond

Productinformatie Dog Activity Flip Board trainingsspel voor de hond

Dog Activity Flip Board trainingsspel voor de hond is een leuk interactief bordspel. Dit spel is extra leuk, omdat u er voor uw hond een traktatie in kan stoppen. Wanneer uw hond de onderdelen van het spel goed openmaakt, krijgt hij dan automatisch een beloning. 

Dog Activity Flip Board trainingsspel voor de hond komt met een handleiding, die u kunt raadplegen voor tips over hoe u dit spel ideaal voor trainingsdoeleinden kunt gebruiken. Het is gemaakt van kunststof en heeft aan de onderkant een slipvaste rubberen ring voor extra stevigheid. Een leuk spel om uw hond mentaal en fysiek uit te dagen!

Bij Brekz kunt u Dog Activity Flip Board trainingsspel voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenspeelgoed tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander product? 

Een ander leuk interactief speeltje dat wij hebben is de HS Elton Interactief Apporteerspeelgoed. Zoekt u nog een ander speeltje voor uw hond? U kunt op onze overzichtspagina hondenspeelgoed een beknopt overzicht van ons overige hondenspeelgoed vinden.

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

https://www.brekz.nl/36852-home_default/dog-activity-flip-board-trainingsspel-voor-de-hond.jpg
9.95 2019/01/01
Leuk spel, de hond had het de eerste keer binnen 10 min. door. Daarna was het binnen 1 min. gespeeld.
Hond vindt het heel leuk dit spel, maar de botjes die de klepjes openen trekt ze er simpel vanaf. Nu inmiddels stangetje afgebroken. Dus ook niet meer terug te plaatsen.
Snelle levering. Correct!
Vlotte communicatie en levering. Artikel is prima. Ik ben heel tevreden.
Goede kwaliteit. Vlugge levering!
leuk spel voor de actieve hond en super service gekregen. Bij levering bleek er een defect te zijn aan het spel mar werd direct en zinder bijkomende kosten door brekz vervangen. Kijk zo kan het dus ook !! Namens Tessa en haar baasje hartelijk dank.
33555
15916
Dog Activity Flip Board trainingsspel voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 9,95 (€ 9,95/ct)
Push Away Strategisch Spel voor honden

Productinformatie Push Away Strategisch Spel voor honden

Push Away Strategisch Spel voor honden is speciaal ontwikkeld om honden uit te dagen en verveling te voorkomen. Om bij de beloning te kunnen komen moet de hond de afdekschijven opzij duwen. Dit leuke interactieve spel stimuleert uw hond zowel fysiek als mentaal om de beloningen te vinden. Wees altijd geduldig en help uw viervoeter waar nodig om te voorkomen dat uw huisdier zijn interesse in het spel verliest of gefrustreerd raakt. Push Away bestaat uit een schijf met 2 kegels en een afdekschijf met daaronder kommetjes. Dit speelgoed is slipvast door een rubberen ring aan de onderzijde en is gemaakt van kunststof. Het trainingsspel wordt geleverd incl. handleiding voor diverse trainingen. Push away is in overeenstemming met het dierenwelzijn als bedoeld in § 18 (AT).

Bij Brekz kunt u de leukste hondenspellen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Push Away Strategisch Spel voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Push Away Strategisch Spel

 • Te gebruiken met snacks of hondenbrokken
 • Help uw viervoeter af en toe mee wanneer hij er niet uitkomt
 • Schroef de moeilijkheidsraad pas op wanneer hij de makkelijkste oefeningen snapt
 • Doe één oefening per keer
 • Train bij voorkeur niet langer dan 10 minuten achter elkaar
 • Slipvaste rubberen ring aan de onderkant
 • Kunststof materiaal
 • ca. 25x17 cm
 • Incl. handleiding voor oefeningen

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Zoekt u een ander soort spel voor uw hond? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Hondentrainingsspel Brain Train Apollo. Voor alle andere varianten kunt u kijken op de pagina met al onze trainingsspeeltjes voor honden.

https://www.brekz.nl/39072-home_default/push-away-strategisch-spel-voor-honden.jpg
9.99 2019/01/01
39805
17351
Push Away Strategisch Spel voor honden > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 stuk
€ 9,99 (€ 9,99/ct)
Hondentrainingsspel Brain Train Apollo
https://www.brekz.nl/37595-home_default/hondentrainingsspel-brain-train-apollo.jpg
14.44 2019/01/01
37792
16860
Hondentrainingsspel Brain Train Apollo > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 16,99 (€ 16,99/ct)
€ 14,44 (€ 14,44/ct)
Hondentrainingsspel Brain Train Hera
https://www.brekz.nl/37597-home_default/hondentrainingsspel-brain-train-thera.jpg
16.99 2019/01/01
37793
16861
Hondentrainingsspel Brain Train Thera > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 16,99 (€ 16,99/ct)
Hondentrainingsspel Brain Train Albert 2 kleppen
https://www.brekz.nl/37601-home_default/hondentrainingsspel-brain-train-albert-2-kleppen.jpg
13.49 2019/01/01
37795
16863
Hondentrainingsspel Brain Train Albert 2 kleppen > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 13,49 (€ 13,49/ct)

Interactief speelgoed

Bellenblaas bacon aroma voor de hond (120 ml)

Productinformatie Bellenblaas bacon aroma voor de hond

Deze Bellenblaas met bacon aroma voor de hond is een leuke manier om samen met uw hond te spelen. De bellen die u blaast hebben een voor uw hond heerlijk bacon aroma, waardoor uw viervoeter extra geneigd zal zijn om de bellen te vangen. Het is ideaal om te gebruiken als beloningsspel, ook omdat het inslikken van kleine hoeveelheden van de bellen onschadelijk is voor uw hond. Het wordt aangeraden om na het spelen de zeepsopresten direct te verwijderen om te voorkomen dat de hond te snel gewend raakt aan de geur. 

Let op: Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Bij Brekz kunt u hondenspeelgoed voor honden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop Bellenblaas bacon aroma voor de hond (120 ml) tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander interactief speelgoedje voor uw hond? Kijk dan eens naar Mimzi Snackpistool voor honden. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al ons hondenspeelgoed.

https://www.brekz.nl/41197-home_default/bellenblaas-bacon-aroma-voor-de-hond-120-ml.jpg
4.49 2019/01/01
41286
17688
Bellenblaas bacon aroma voor de hond (120 ml) > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 4,49 (€ 4,49/ct)
Per 2
€ 7,25 (€ 3,63/ct)
HS Wilson Interactief beloningsspel voor honden

Productinformatie HS Wilson Interactief beloningsspel voor honden

HS Wilson Interactief beloningsspel voor honden is een leuk, interactief hondenspeeltje dat uw hond zowel fysiek als mentaal bezighoudt. U kunt het spel laden met een kleine beloning of lekkernij, zoals een hondensnoepje. Wanneer u een bal in het spel stopt, gaat er dan een luikje open waardoor de lekkernij naar buiten komt. 

U kunt uw hond met HS Wilson Interactief beloningsspel voor honden urenlang speelplezier geven. Een leuke en speelse manier om uw hond bezig te houden! 

Bij Brekz kunt u HS Wilson Interactief beloningsspel voor honden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenspeeltjes tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
   

Ander speeltje?

Wij hebben in ons assortiment ook nog dit leuke HS Elton Interactief hondenspeeltje. Voor het overige hondenspeelgoed dat u bij ons kunt bestellen, kunt u kijken op onze overzichtspagina hondenspeelgoed.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

https://www.brekz.nl/30898-home_default/hs-wilson-interactief-beloningsspel-voor-honden.jpg
21.21 2019/01/01
Te moeilijk voor mijn hond.
Het is een erg leuk spelletje voor mijn hondje en hij wordt elke keer flink beloond met brokjes die er uit komen. Goede aankoop
Superleuk spel. Mijn teckeltje heeft er veel plezier van.
Le jeu est très bien, aucun problèmes a part mon bouledogue qui n est pas très coopératif
Super
Gioco molto carino e utile
33692
15953
HS Wilson Interactief beloningsspel voor honden > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 24,95 (€ 24,95/ct)
€ 21,21 (€ 21,21/ct)
Popup Interactief beloningspel voor honden

Productinformatie Popup Interactief beloningspel voor honden

Popup Interactief beloningspel voor honden is een leuk spel waarbij uw hond, wanneer hij op het speeltje duwt, een lekkernij als beloning krijgt. Met dit interactieve speeltje zal uw hond uren speelplezier hebben! 

Voor Popup Interactief beloningspel voor honden is een leuke en lekkere manier om uw hond zowel fysiek als mentaal uit te dagen. Voor het spel zijn kleine snoepjes van 18 mm nodig. Om te zien hoe dit spel werkt kunt u het bovenstaande filmpje bekijken. 

Bij Brekz kunt u Popup Interactief beloningspel voor honden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenspeeltjes tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
   

Ander product? 

Deze waterfontein kunt u gebruiken om uw hond bij warm weer zelf naar behoeven water te laten drinken. Als u naar een ander hondenspeeltje zoekt, kunt u op onze overzichtspagina hondenspeelgoed ons uitgebreide assortiment eens doorzoeken.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.
  

https://www.brekz.nl/31938-home_default/hs-popup-interactive-toy-voor-honden.jpg
18.95 2019/01/01
Alles keurig verzorgd en conform afspraak.
33693
15954
HS Popup Interactive Toy voor honden > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 18,95 (€ 18,95/ct)
Hyperfetch Maxi automatische ballenwerper voor de hond

Hyperfetch  Maxi automatische ballenwerper voor de hond

De Hyper Fetch is een automatische ballen lanceermachine voor honden. Uw hond kan zich uren vermaken met deze leuke ballenschieter. De hond plaatst de bal boven in de AFP Interactive Hyper Fetch en 10 seconden later wordt de bal weggeschoten. De Hyper Fetch is eenvoudig in te stellen op 3 verschillende afstanden van: 3, 6 en 9 meter.

https://www.brekz.nl/40001-home_default/hyperfetch-maxi-automatische-ballenwerper-voor-de-hond.jpg
84.95 2019/01/01
40678
17509
Hyperfetch Maxi voor honden > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Mimzi Snackpistool voor de hond

Productinformatie Mimzi Snackpistool voor honden

Zoekt u speelgoed om samen met uw hond mee te spelen? Met het Mimzi Snackpistool kunt u zich samen uren vermaken. Met dit hondenspeelgoed trakteert u uw viervoeter niet alleen op snacks of brokjes, u stimuleert tegelijkertijd ook zijn activiteit. Een goede manier om uw hond lekker bezig te houden. 

Het speeltje heeft een schietradius van 3 meter en er kunnen snoepjes of brokjes van maximaal 1 cm in. Afmetingen: 17 x 8 x 3.5 cm. 

Bij Brekz kunt u het Mimzi Snackpistool voor honden goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de beste hondenspeeltjes tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld! 

Productadvies Mimzi Snackpistool voor honden 

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander speeltje?

Zoekt u ander speelgoed voor uw hond? Probeer eens dit leuke kauwspeeltje, dat ook gevuld kan worden met hondensnoepjes. Een overzicht van ons andere speelgoed kunt u vinden op onze overzichtspagina hondenspeelgoed

https://www.brekz.nl/40361-home_default/mimzi-snackpistool-voor-de-hond.jpg
8.95 2019/01/01
40827
17557
Mimzi Snackpistool voor honden > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 9,95 (€ 9,95/ct)
€ 8,95 (€ 8,95/ct)
HS Elton Interactief Apporteerspel voor de hond OP is OP

Productinformatie HS Elton Interactie Apporteerspel voor de hond

HS Elton Interactie Apporteerspel voor de hond is een leuk interactief hondenspeeltje dat uw hond zowel mentaal als fysiek bezighoudt. U kunt het spel vullen met kleine traktaties zoals hondensnoepjes. Wanneer uw hond een tennisbal in het spel plaatst, gaat er meteen een luikje over waaruit een hondensnoepje komt. 

HS Elton Interactie Apporteerspel voor de hond is geschikt voor lekkernijen met een maximale diameter van 12,55 mm. U krijgt bij het product zowel een tennisbal als een schepje om de snoepjes mee te vullen. Een leuk interactief spel voor uren speelplezier! 

Bij Brekz kunt u HS Elton Interactie Apporteerspel voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenaccessoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
  

Ander product? 

 Bij ons kunt u ook nog dit HS Wilson Interactief hondenspeeltje bestellen. Indien u nog een ander hondenspeeltje zoekt, kunt u op onze overzichtspagina hondenspeelgoed in ons uitgebreide assortiment hondenspeeltjes kijken. 

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

https://www.brekz.nl/32484-home_default/hs-elton-interactief-apporteerspel-voor-de-hond.jpg
149.95 2019/01/01
34661
16282
HS Elton Interactief Apporteerspel voor de hond Op = Op > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk OP = OP
€ 149,95 (€ 149,95/ct)
Trixie Activity Snuffelmat voor honden en katten

Productinformatie Trixie Activity Snuffelmat voor honden en katten

De Trixie Activity Snuffelmat voor honden en katten is een mat van 50 x 34 cm waarmee u uw hond of kat een leuke uitdaging kunt aanbieden. Of u deze mat nu gebruikt om een maaltijd tussen te verstoppen of af en toe lekkere snacks in te verbergen, met de Trixie Activity Snuffelmat kunt u uw viervoeter lekker bezig houden. De uitneembare kunststof plaat voorkomt verkreuken en maakt eenvoudige reiniging in de wasmachine mogelijk. Trixie Activity Snuffelmat is wasbaar op 30 °C. De mat wordt geleverd inclusief handleiding met tips en tricks voor een optimale training.

Bij Brekz koopt u de Trixie Activity Snuffelmat voor honden en katten goedkoop online. Bestel nu uw hondentrainingsspeelgoed en krijg uw bestelling snel en gratis thuis bezorgd!
    

Kenmerken Trixie Activity Snuffelmat voor honden en katten

 • Anti schrok: Helpt bij het tegengaan van schrokken bij het eten
 • Geschikt voor zowel honden als katten
 • Met uitneembare kunststof plaat
 • Afmetingen: 50 x 34cm
 • Wasbaar op 30°C
 • Incl. handleiding met tips & tricks voor een optimale training

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.
    

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere manier om uw viervoeter bezig te houden? Bekijk eens het Nina Ottosson Multipuzzle hondenspel. Benieuwd naar al onze andere varianten? Dan kunt u kijken op de pagina met al ons trainingsspeelgoed voor honden.


https://www.brekz.nl/39078-home_default/trixie-activity-snuffelmat-honden-en-katten.jpg
27.25 2019/01/01
Onze border colli is er héél blij mee. Ze doet niet liever dan haar korrels of koekjes te zoeken in de snuffelmat! Echt een topper! Je kan zelf kiezen hoe moeilijk je het maakt
Onze pup boef is er erg blij mee. En loop continu te zoeken naar de snoepjes die wij verstoppen
Uw jonge hond is voor een tijdje zoet
Snelle levering, goed product
Super leuk product voor onze honden, ze blijven snuffelen!
De perfecte maat voor mijn hond. Lekker dikke laag fleece. En handig dat ie wasbaar is door die uitneembare bodemplaat. Baasje tevreden en hondje tevreden...
Geweldig! Frits is er erg blij mee!
Heel goed hond is er blij mee en je kunt het op verschillende manieren gebruiken
Très bon site je le recommande
prima,snelle levering, bestelling perfect in orde
29370
14772
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 27,25 (€ 27,25/ct)

Snackballen

Snackbal voor de hond (verstelbaar)

Snackbal voor de hond (verstelbaar) 

Snackbal voor de hond (verstelbaar) is een snackspeeltje om snoepjes of droogvoer in te doen en is geschikt voor iedere hond. De snackbal is een uitdagend speeltje dat kan worden gevuld met snoepjes of met een volledige maaltijd (droogvoer). Zo kan uw hond spelenderwijs zijn hapje verdienen. De moeilijkheidsgraad is aan te passen door middel van een schuifje, zodat hij niet snel te makkelijk wordt. De Snackbal voor de hond (verstelbaar) is verkrijgbaar in de volgende drie maten:

 • Small: 7 cm doorsnede
 • Medium: 11 cm doorsnede
 • Large: 15 cm doorsnede
   

Nog een keer de voordelen van dit product op een rij:

 • Uitdagend snackspeeltje voor de hond
 • Kan worden gevuld met snoepjes of voer
 • Verstelbare opening voor aanpassen van de moeilijkheidsgraad
 • Verkrijgbaar in drie maten, dus geschikt voor iedere hond
   

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Snackbal voor de hond (verstelbaar) tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Wobbler snackspeeltje voor uw hond? Kijk dan eens bij onze Kong Wobbler voor de hond. Een overzicht van al ons Speelgoed vindt u hier.

Brekz
https://www.brekz.nl/32713-home_default/snackbal-voor-de-hond-verstelbaar.jpg
9.95 2019/01/01
Dit keer super snel bezorgd, heel fijn! Mooie prijs-kwaliteit-verhouding!
Goeie snackbal, onze Odin is er gek op echt een aanrader
Leuk voor de pup
Niets op aan te merken en zelfs stevig genoeg voor mijn Engelse Stafford
Leuk speelgoed en ze zijn lekker bezig om het voer te bemachtigen....een leuk schouwspel om naar te kijken..&..gezonde bezigheid
Tony is er heel blij mee. Hij vind de bal helemaal geweldig. Ook zeer snelle levering. Top!
Mijn hond vind het geweldig
De hond is er druk mee,maar veel lawaai over de parketvloer.Dus niet geschikt in de flats.
Jammer dat het geen rode was, maar de hond deert het niet. Hebben zelf wel een aanpassing moeten maken voor de juiste opening. Is nu volop in gebruik.
het juiste speelgoed voor onze honden
Fijn product dat tegen een stootje kan. De eerste bal is 5 jaar meegegaan en er wordt iedere dag mee gespeeld.
Il mio cane apprezza le crocchette che deve trovare facendo ruzzolare la pallina; l’unico inconveniente e’ la troppa solidità della stessa che gli impedisce di mettersela in bocca bene.
My dog’s favorite !
Unsere Husky ist begeistert
Mit dem Ball spielen unsere Hunde gerne den sie werden dafür belohnt
Ist ok. Funktioniert.....
Bonne taille pour mon chien
3803
2006
Snackbal voor de hond (verstelbaar) > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Small
€ 3,09 (€ 3,09/ct)
2 x Small
€ 4,95 (€ 2,48/ct)
Medium
€ 4,99 (€ 4,99/ct)
Large
€ 9,95 (€ 9,95/ct)

Dental

Rubberen Ring voor de hond

Rubberen Ring voor de hond

De Rubberen Ring voor de hond is een ring van rubber met een doorsnede van 15 cm en is geschikt voor iedere hond. De stevige rubberen ring biedt urenlang speelplezier voor uw hond. Hij is verkrijgbaar in twee kleuren; een gemêleerde en een egale kleur. De grootte van de Rubberen Ring voor de hond is: 15 cm doorsnede.

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Rubberen Ring voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een pluche speeltje voor de hond? Kijk dan eens bij het Pluche Konijn voor de hond. Een overzicht van al ons Speelgoed vindt u hier.

Brekz
https://www.brekz.nl/32718-home_default/rubberen-ring-voor-de-hond.jpg
5.52 2019/01/01
mijn hond is er heel gelukkig mee
Nous trouvons tout produits pour nos animaux à prix réduits. Et livraison rapide.
si je me fie à la réaction de mon labrador c'est super cet anneau
4946
2567
Rubberen Ring voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Effen
€ 4,49 (€ 4,49/ct)
€ 3,82 (€ 3,82/ct)
Petit Snackspeelgoed Chico voor de hond

Productinformatie Petit Snackspeelgoed Chico hond

Petit Snackspeelgoed Chico hond is een leuk kauwspeeltje dat gebruikt kan worden tijdens de gedragstraining van uw hond of puppy. Het speeltje kan gevuld worden met een snoepje of wat voer, dat uit de onderkant komt wanneer uw hond ermee speelt. 

Petit Snackspeelgoed Chico hond is verkrijgbaar in de twee pastelkleuren roze en blauw. Dit zijn twee van de weinige kleuren die honden kunnen zien. Een uitdagend en bovendien smakelijk snackspelletje voor bij de gedragstraining! 

Bij Brekz kunt u Petit Snackspeelgoed Chico hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop hondenspeelgoed tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Let op: Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander speelgoed?

Kijk op de pagina met puppyspeelgoed voor speeltjes die perfect zijn voor tijdens de tandenwissel. Op zoek naar een ander leuk speeltje voor uw hond? Op onze overzichtspagina hondenspeelgoed vindt u een handig overzicht van ons uitgebreide assortiment daaraan. 

https://www.brekz.nl/32440-home_default/petit-snackspeelgoed-chico-voor-de-hond.jpg
7.49 2019/01/01
Heel tof stuk speelgoed heeft de hond uren speelplezier
34633
16264
Petit Snackspeelgoed Chico voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Blauw
€ 7,49 (€ 7,49/ct)
Denta Fun Rubber Bot voor honden

Denta Fun Rubber Bot voor honden 

Denta Fun Rubber Bot voor honden is een speelbot waar uw hond op kan kauwen. De kleine beweegbare tanden in het bot zorgen ervoor dat de hond tijdens het kauwen zijn tanden en tandvlees reinigt. Etensresten en bacteriën worden verwijderd. De lekkere mintsmaak zorgt ervoor dat uw hond wil blijven bijten op het bot! Het speelbot is gemaakt van turquoise met wit rubber en verkrijgbaar in een lengte van 11 of 15 cm.

 • Verbetert de mondhygiëne van uw hond
 • Verwijdert etensresten en bacteriën
 • Lekkere mintsmaak
 • Gemaakt van turquoise met wit rubber
 • Lengte van 11 of 15 cm

Bij Brekz kunt u de beste mondverzorgingsproducten voor uw hond, zoals Denta Fun Rubber Bot voor honden kopen. Bekijk ons uitgebreide aanbod en bestel gemakkelijk en snel uw keuze online!

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Ander product dan Denta Fun Rubber Bot voor honden?

Ook voor andere mondverzorgingsproducten van Denta voor honden kunt u bij Brekz terecht. Bestel bijvoorbeeld Denta Fun Rubber Jumper voor honden of Denta Fun Rubber Ring voor honden.

https://www.brekz.nl/24616-home_default/denta-fun-rubber-bot-voor-honden.jpg
4.95 2019/01/01
Misschien iets meer smaak erin aanbrengen?
Stevig en functioneel
Bon jouet solide (sauf les extremiter si vous avez un chien a tendance destructeur comme le mien lol)
27055
14319
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
11 cm
€ 4,95 (€ 4,95/ct)
15 cm
€ 8,49 (€ 8,49/ct)

Dummy en Halter

Dummy 500 gram voor de hond

Dummy 500 gram voor de hond

Dummy 500 gram voor de hond is een handig trainingsmiddel voor apporteren en is geschikt voor iedere hond. Met deze dummy kunt u eindeloos trainen op apporteren. Het product is zeer solide en heeft een handvat waarmee hij makkelijk is weg te gooien. Hij is verkrijgbaar in 2 kleuren. 
De Dummy 500 gram voor de hond heeft de afmetingen: 26 x 6 cm. 

 • Stevige dummy voor trainen
 • Ideaal voor apporteren
 • Met handvat voor eenvoudig gooien
 • Geschikt voor iedere hond
 • Verkrijgbaar in 2 kleuren

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Dummy 500 gram voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

      
Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een pluche speeltje voor uw hond? Kijk dan eens bij onze Pluche Drumstick voor de hond. Een overzicht van al ons Pluche speelgoed vindt u hier.  

https://www.brekz.nl/3805-home_default/dummy-500-gram-voor-de-hond.jpg
12.49 2019/01/01
Prima product, goed te vinden door de kleur.
Ideaal voor apporteren
Heel goede dummy. Ik ben erg tevreden.
prima dummy. we zijn wel benieuwd hoe lang deze meegaat, Het lijkt erop dat dummies tegenwoordig als nel
snelle afhandeling van de bestelling, zijn wij tevreden mee.
Prima product en goed bezorgt!
Goed product tegen scherpe prijs
5373
2803
Dummy 500 gram voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Oranje
€ 12,49 (€ 12,49/ct)
Groen
€ 12,49 (€ 12,49/ct)

Overige

Hondenfluit

Hondenfluit

De Hondenfluit kunt u gebruiken om gehoorzaamheid te oefenen, bijvoorbeeld tijdens de hondentraining. De fluit beschikt over 2 tonen en is verkrijgbaar in 2 maten, medium en large. Deze fluiten zijn een onmisbare hulp voor tijdens de hondentraining.

Bij Brekz kunt u de beste antiblaf en training producten voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu een Hondenfluit tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een trainingssnack voor de hond? Kijk dan eens bij Delisnacks Training Stick Rund. Een overzicht van alle antiblaf en training producten vindt u hier.

Brekz
https://www.brekz.nl/37312-home_default/hondenfluit.jpg
7.95 2019/01/01
Een fluit is een fluit. Gewoon goed
Het product voldoet aan de verwachtingen .
Levering was niet compleet, mail gestuurd. Probleem is super opgelost. Paar dGen later hadden we de fluit. Erg tevreden.
Prima. En goede service! Gewoon doorgaan zo!!!
hondenfluitje nog niet geprobeerd maar klinkt luid en duidelijk
Een zak 15 kg Acana senior brokken gekocht voor mijn hond + varkensoren + hondenfluitje. Alles netjes verpakt en binnen 2 dagen thuis. De bezorging via DPD is reuze; je krijgt op de beloofde dag een SMSje met het een opgaaf dat ze binnen het aangegeven uur langskomen. Ook top.
4934
2562
Hondenfluit > Meer informatie
Hondenfluit 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Medium
€ 8,75 (€ 8,75/ct)
Gladiator Bottle Booster voor de hond

Productinformatie Gladiator Bottle Booster voor de hond

Gladiator Bottle Booster voor de hond is een leuke rubberen bal waarin u een gebruikte petfles in kan schroeven. Het kan daardoor makkelijk gebruikt worden als een apporteerspeeltje. Heeft u een bijtgrage hond? Dan is dit het ideale speeltje! 

Met Gladiator Bottle Booster voor de hond heeft uw trouwe viervoeter uren speelplezier. Bovendien kunt u de fles op warme zomerdagen met water vullen. 

Bij Brekz kunt u Gladiator Bottle Booster voor de hond goedkoop online bestellen? Bekijk ons assortiment en koop nu hondenspeelgoed tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld? 

Ander speelgoed?

Deze Dentalstrong Rubber Bal Groot heeft in het midden een flostouw, waardoor het ook nog de gezondheid van de tanden bevordert. Bent u nog op zoek naar een ander speeltje voor uw hond? Op onze overzichtspagina hondenspeelgoed vindt u een handig overzicht van de speelgoedartikelen in ons assortiment. 

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

https://www.brekz.nl/31620-home_default/gladiator-bottle-booster-voor-de-hond.jpg
15.25 2019/01/01
Zeer goed product. Het is al jaren het enige speelgoed waarmee mijn Duitse herder Mackenzie wil spelen. In geen enkele dierenspeciaalzaak was het nog te verkrijgen, tot ik het op jullie site terugvond. Hartelijk dank daarvoor.
33709
15968
Gladiator Bottle Booster voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 15,25 (€ 15,25/ct)
Trainingsclicker voor de hond

Trainingsclicker voor de hond

De Trainingsclicker voor de hond is een voordelig en simpel product om uw hond mee te trainen. U kunt hiermee namelijk uw hond een signaal geven dat hij iets goed heeft gedaan. Door in het begin een beloning, zoals bijvoorbeeld een snoepje, te geven tijdens het laten horen van een klik, maakt uw hond een positieve associate met dit geluid. Na verloop van tijd weet de hond dat hij iets goeds heeft gedaan wanneer hij het klikgeluid hoort. Hiermee kunt u hem trucjes en goed gedrag aanleren. Een groot voordeel van zo'n klikker, is dat hij qua tijd erg nauwkeurig is. Waar een snoepje als beloning geven vaak te laat is, kunt met dit product op het precieze moment wanneer uw huisdier iets goed doet, hem belonen. De Trainingsclicker kan op vier verschillen tonen worden ingesteld. Hij is compact en ligt gemakkelijk in de hand. 

 • Praktisch, maar simpel product om uw hond mee te trainen
 • Erg voordelig, vergeleken met andere trainingsproducten
 • Uw hond weet dat hij bij het horen van een klik iets goed heeft gedaan, door hem dit eerst met snoepjes aan te leren
 • Te gebruiken op het exacte moment dat uw hond iets goed doet
 • In te stellen op vier verschillende tonen
 • Compact en ligt gemakkelijk in de hand
   

Let op: Niet in de buurt van kinderen houden. Laat uw hond niet met het product spelen. 

Bij Brekz kunt u de beste trainingsproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Trainingsclicker voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander trainingsproduct?

Bent u niet op zoek naar een Trainingsclicker, maar naar een ander simpel product waarmee u uw hond kunt trainen? Bekijk dan onze Antiblaf en training pagina. Hier verkopen we onder andere de Hondenfluit met verstelbare toonhoogte. Dit is een fluit voor gebruik tijdens de training en voor oefenen van gehoorzaamheid.

Brekz
https://www.brekz.nl/24628-home_default/trainingsklikker.jpg
4.49 2019/01/01
Snelle levering top
Met deze klikker ga ik verder met trainen van de hond
2004
1136
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 4,49 (€ 4,49/ct)
Guma rubber hennep hondenkauwbot

Productinformatie Guma Bot hondenspeelgoed

Guma Bot hondenspeelgoed is een leuk kauwspeeltje voor jonge en oude honden. Het bestaat uit een rubber bot dat vastzit aan een touw van hennep. Het Guma Speelbot is dus gemaakt uit volledig natuurlijke materialen. Het speeltje bevordert de activiteit van uw hond. Dat betekent uren speelplezier voor iedere enthousiaste kauwer! Kauwen kan ook een ontspannende werking hebben en helpt bovendien met het schoonhouden van het gebit. Verantwoord spelen dus.

De lengte van dit speeltje is totaal 26,5 cm. Het rubber bot is circa 13,5 cm lang en 7,5 cm breed.

Bij Brekz kunt u Guma Bot hondenspeelgoed goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het beste hondenspeelgoed tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld!

Productadvies Guma Bot hondenspeelgoed

Let op: Het geven van kauwspeelgoed is op eigen risico. Geen enkel speeltje is onverwoestbaar. Wij adviseren u om altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij speelt of kluift. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauw- of speelmateriaal.

Ander hondenspeelgoed?

Zoekt u een ander speeltje voor uw hond? Probeer bijvoorbeeld eens dit leuke, interactieve spel dat de hersenen traint. Niet het speelgoed wat u zoekt? Geen probleem! Op onze handige overzichtspagina hondenspeelgoed vindt u zó wat u zoekt. 

https://www.brekz.nl/40355-home_default/guma-rubber-hennep-hondenkauwbot.jpg
5.95 2019/01/01
40820
17555
Guma Bot hondenspeelgoed > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 5,95 (€ 5,95/ct)
Hoefijzer van leer voor de hond - 15 cm.

Productinformatie Hoefijzer van leer voor de hond

Het Hoefijzer van leer voor de hond is een prachtig vormgegeven speelgoedartikel voor de hond dat gemaakt is van wol en leer. Daarnaast heeft het lederen hoefijzer een prikkelende en natuurlijke geur voor uw trouwe viervoeter. Afmeting is ca. 15 cm. 

Let op: Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Bij Brekz kunt u hondenspeelgoed snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel dit Hoefijzer van leer voor de hond tegen de scherpste prijzen!

Ander product?

Is uw hond gek op apporteren? Bekijk dan eens al ons apporteerspeelgoed. Voor het complete aanbod kunt u terecht op de pagina met al ons hondenspeelgoed.

https://www.brekz.nl/37455-home_default/hoefijzer-leder-15-cm-voor-de-hond.jpg
7.99 2019/01/01
37604
16793
Hoefijzer leder 15 cm voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 7,99 (€ 7,99/ct)
Per 2
€ 13,99 (€ 7,00/ct)
Yummee Lick Pad medium 21x13 cm blauw

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

https://www.brekz.nl/37568-home_default/yummee-lick-pad-medium-21x13-cm-blauw.jpg
9.99 2019/01/01
37771
16848
Yummee Lick Pad medium 21x13 cm blauw > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 9,99 (€ 9,99/ct)
2 stuks
€ 18,99 (€ 9,50/ct)
Yummee Lick Pad large 29x17 cm grijs

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

https://www.brekz.nl/37571-home_default/yummee-lick-pad-large-29x17-cm-grijs.jpg
17.99 2019/01/01
37774
16850
Yummee Lick Pad large 29x17 cm grijs > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 17,99 (€ 17,99/ct)
2 stuks
€ 31,99 (€ 16,00/ct)
Pluchen Kubus met 4 ballen voor honden

Pluchen Kubus met 4 ballen voor honden

De Pluchen Kubus met 4 ballen voor honden is een kubus van zacht pluche in de kleuren zwart, wit en blauw. Stop de vier pluchen balletjes in de kubus zodat uw hond ze kan zoeken. De kubus heeft een grootte van 21 x 21 x 21 cm en de balletjes hebben een doorsnede van ongeveer 6 cm. Om uw hond te belonen voor het zoeken kunt u de kubus ook vullen met hondensnoepjes of ander speelgoed. Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

 • Gemaakt van zacht pluche
 • Kubus bevat vier balletjes
 • Zwart, wit met blauw gekleurd
 • Kubus is 21 x 21 x 21 cm groot
 • Doorsnede balletjes is 6 cm
 • Ook geschikt voor hondensnoepjes

Bij Brekz kunt u diverse soorten hondenspeelgoed van pluche kopen. Bestel bijvoorbeeld de Pluchen Kubus met 4 ballen voor honden gemakkelijk en voordelig online en uw bestelling wordt snel bezorgd!

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.
       

Andere hondenspeelgoed van pluche?

Bij Brekz kunt u ook een pluchen drumstick met piepgeluid en een konijn van pluche kopen. Bekijk ook ons gehele aanbod aan pluchen speelgoed en bestel de leukste speeltjes voor uw hond snel!

https://www.brekz.nl/24612-home_default/pluche-kubus-met-4-ballen-voor-honden.jpg
10.95 2019/01/01
27049
14316
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 10,95 (€ 10,95/ct)

Pluche

Be Nordic Reddingsring stof (ø 30 cm) voor de hond

Productinformatie Be Nordic Reddingsring stof (ø 30 cm) voor de hond

Deze leuke Be Nordic Reddingsring van Trixie is gemaakt van sterk canvas met rondom een flostouw. Wanneer uw viervoeter in het speeltje bijt, maakt deze een piepgeluid. 

Met de opbrengst van de verkoop van dit hondenspeelgoed ondersteunt Trixie projecten t.b.v. de bescherming van het zeegebied. Zo dragen Trixie en u met uw aankoop een steentje bij aan de bescherming van de natuur en de biodiversiteit.

Let op: Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Bij Brekz kunt u hondenspeelgoed voor honden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop Be Nordic Reddingsring stof (ø 30 cm) voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander hondenspeeltje? Kijk bijvoorbeeld eens naar gedraaid katoenen touw met knopen. Benieuwd naar ons complete aanbod? Kijk dan op de pagina met al ons hondenspeelgoed.

https://www.brekz.nl/41195-home_default/be-nordic-reddingsring-stof-o-30-cm-voor-de-hond.jpg
8.95 2019/01/01
41284
17687
Be Nordic Reddingsring stof ( ø 30 cm ) voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 8,95 (€ 8,95/ct)
Per 2
€ 14,95 (€ 7,48/ct)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Trainingspeelgoed voor de hond

Training speelgoed is speciaal speelgoed waarmee u uw hond op een positieve manier kan uitdagen. Wij verkopen bijvoorbeeld speciale puzzels die u samen met uw hond kunt oplossen, of dummies waarmee u uw hond op een ideale manier kunt leren apporteren. Spelen met training speelgoed is niet alleen leerzaam, maar ook ontzettend leuk om gezamenlijk te doen. Een ideale manier dus om de band tussen u en uw hond te versterken!

Bij Brekz kunt u gemakkelijk en goedkoop training speelgoed voor de hond online kopen. Wij verkopen het leukste speelgoed voor de laagste prijs!


Assortiment hondentraining speelgoed

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van trainingsmiddelen voor de hond die wij verkopen: 

Dummy

 • Dummy 500 gram voor de hond is een handig trainingsmiddel waarmee u uw hond gemakkelijk kunt leren apporteren. Wij verkopen de Dummy 500 gram in de kleuren oranje en groen. Deze dummy is geschikt voor volwassen honden en heeft een afmeting van 26 cm x 6 cm.

Spellen

Overige trainingspeeltjes hond

 • Met de rubberen speelring voor de hond biedt u uw viervoeter urenlang speelplezier. Dit speeltje is erg geschikt om uw hond te (leren) apporteren.

  Naast deze hondentrainingsspeeltjes hebben we ook handige accessoires die u kunt gebruiken tijdens het trainen. Zo hebben we bijvoorbeeld een hondenfluitje en een trainingsclicker om te gebruiken tijdens het leerproces! 


Ander product? 

Zoekt u andere hondenspeeltjes? Bekijk dan ons totale aanbod aan hondenspeelgoed

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.