Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

HS Wilson Interactief beloningsspel voor honden

Productinformatie
Per stuk
€ 20,25
€ 20,25

HS Wilson Interactief beloningsspel voor honden is een interactief hondenspeeltje waar uw pup uren mee zoet is.

• Leuk en intelligent spel

• Automatische beloning (maximaal diameter 12,5 mm)

• Afmetingen: 29 x 19 x 18 cm (L x B x H)


Meer informatie

Productinformatie HS Wilson Interactief beloningsspel voor honden

HS Wilson Interactief beloningsspel voor honden is een leuk, interactief hondenspeeltje dat uw hond zowel fysiek als mentaal bezighoudt. U kunt het spel laden met een kleine beloning of lekkernij, zoals een hondensnoepje. Wanneer u een bal in het spel stopt, gaat er dan een luikje open waardoor de lekkernij naar buiten komt. 

U kunt uw hond met HS Wilson Interactief beloningsspel voor honden urenlang speelplezier geven. Een leuke en speelse manier om uw hond bezig te houden! 

Bij Brekz kunt u HS Wilson Interactief beloningsspel voor honden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenspeeltjes tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
   

Ander speeltje?

Wij hebben in ons assortiment ook nog dit leuke HS Elton Interactief hondenspeeltje. Voor het overige hondenspeelgoed dat u bij ons kunt bestellen, kunt u kijken op onze overzichtspagina hondenspeelgoed.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.


Reviews
4
4
4
4
4
4.5 / 5 (2)
21-08-2019
4
4
4
4
4
Het is een erg leuk spelletje voor mijn hondje en hij wordt elke keer flink beloond met brokjes die er uit komen. Goede aankoop
15-08-2019
4
4
4
4
4
Superleuk spel. Mijn teckeltje heeft er veel plezier van.