Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Hondenmanden 

Niet alleen u, maar ook uw hond houdt van een fijne warme slaapplek. Speciaal voor extra slaapcomfort kunt u bij Brekz kiezen uit een ruim aanbod aan Hondenmanden. Al onze Hondenmanden zijn gemaakt van zachte materialen met mooie prints. U heeft keuze uit verschillende merken en formaten.
Lees meer ..

Mandjes en kussens

Overige

Mandjes en kussens

Trixie Mand Lian voor hond of kat

Trixie Mand Lian

Trixie Mand Lian is een vormvaste, stevige mand voor katten en kleine honden. Het kussen met pluche bekleding en polyestervlies vulling zorgt voor een heerlijke zachte slaapplek voor uw huisdier. Het is gemaakt van isolerend en vuilafstotend materiaal. Dankzij de versterkte rand behoudt de mand zijn vorm en zal uw geliefde kat of hond zich heerlijke geborgen voelen. U kunt het kussen eenvoudig met de hand wassen. De decoratieve handvaten aan de weerzijden zorgen ervoor dat u de mand eenvoudig kunt optillen en verplaatsen.

Bij Brekz kunt u kattenmandjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Trixie Mand Lian tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken Trixie Mand Lian

 • Isolerend en vuilafstotend
 • Afmeting: ø 37 of 45cm
 • Enkel geschikt voor handwas
 • Vormvaste mand

Ander product?

Zoekt u een heerlijk, comfortabel slaaphuisje voor uw kat? Kijk dan eens naar D&D Ottoman Sleep,Play, Hide. Voor het complete assortiment kunt u kijken op de pagina met al onze kattenmanden.

https://www.brekz.nl/26374-home_default/trixie-mand-lian-voor-hond-of-kat.jpg
17.25 2019/01/01
29395
14781
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
37 cm
€ 17,25 (€ 17,25/ct)
45 cm
€ 24,25 (€ 24,25/ct)
Trixie Mand Othello voor hond en kat

Trixie Mand Othello

Deze Trixie Mand Othello biedt uw huisdier een heerlijke, zachte slaapplek waar hij perfect tot rust kan komen. Het zachte pluche zorgt ervoor dat uw huisdier zacht en warm in de mand ligt. De vulling bestaat uit polyestervlies en maakt van dit mandje een comfortabele, zachte plek om te ontspannen. Indien u de mand voor uw hond wilt aanschaffen, houdt dan rekening met de afmeting. U kunt het mandje met de hand wassen, zodat uw huisdier na enige tijd weer een heerlijk frisse en schone slaapplek heeft.

Bij Brekz kunt u honden- en kattenmanden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze Trixie Mand Othello tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken Trixie Mand Othello

 • Deze mand is met de hand te wassen, niet geschikt voor in de wasmachine.
 • Geschikt voor kleine honden en katten
 • Polyester bekleding
 • Velours/zacht pluche
 • Polyestervlies vulling
 • Wendbaar kussen

LET OP: De stof van het kussen komt bol te staan door de stiksels in de vulling van het kussen. Hierdoor kan het voorkomen dat het formaat van het kussen enkele centimeters afwijkt van de hier opgegeven afmetingen.

 

Ander product?

Zoekt u een slaaphuisje voor uw kat waar hij zich lekker in kan terugtrekken? Kijk dan eens naar D&D Ottoman Sleep, Play, Hide. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze kattenmanden.

https://www.brekz.nl/26366-home_default/trixie-mand-othello-voor-hond-en-kat.jpg
20.25 2019/01/01
29375
14776
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 20,25 (€ 20,25/ct)
Trixie Mand Yuma voor hond en kat

Trixie Mand Yuma

Deze Trixie Mand Yuma is een heerlijke mand met een zachte schapenvacht aan de binnenzijde. De bekleding is afneembaar waardoor u deze ook kunt wassen. Het zachte polyestervlies vulling zorgt ervoor dat uw huisdier zacht en comfortabel ligt. Wanneer u deze mand voor uw hond wilt aanschaffen, houdt dan rekening met de afmetingen.  Bij Brekz kunt u honden- en kattenmandjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze Trixie Mand Yuma tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken Trixie Mand Yuma

 • Afmetingen: ø 45 cm
 • De bekleding is te wassen op 30 graden. De binnenkant is enkel geschikt voor handwas.
 • Polyester bekleding
 • Polyestervlies vulling
 • Geschikt voor kleine honden en katten

LET OP: De stof van het kussen komt bol te staan door de stiksels in de vulling van het kussen. Hierdoor kan het voorkomen dat het formaat van het kussen enkele centimeters afwijkt van de hier opgegeven afmetingen.

 

Ander product?

Zoekt u een speelmeubel voor uw kat waar hij ook lekker in kan liggen? Kijk dan eens naar dit D&D Collection Cat kattenhuisje. Voor het complete assortiment kunt u kijken op de pagina met al onze kattenmandjes.

https://www.brekz.nl/26370-home_default/trixie-mand-yuma-voor-hond-en-kat.jpg
23.25 2019/01/01
Goede kwaliteit maar te klein en geen mogelijkheid om op site retour te zenden, heel spijtig verloren geld
29387
14778
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 23,25 (€ 23,25/ct)
Lief! Pluchen Slaapmand Girls voor kat en hond

Lief! Pluchen Slaapmand Girls voor kat en hond

Lief! Pluchen Slaapmand Girls voor kat en hond is een heerlijk zacht, roze mandje met pluche en is geschikt voor katten en kleine honden. Deze heerlijke zachte slaapmand heeft een halfrond ontwerp en geeft uw huisdier zo een lekker besloten gevoel. De girls uitvoering van deze Lief! slaapmand heeft een bekleding van roze pluche. Op de grijze onderkant en zijkant staan pootjes afgedrukt. 

Dit product is verkrijgbaar in de volgende twee maten: 40 cm en 50 cm.

 • De girls uitvoering van de Lief! slaapmand is van mooi roze pluche
 • Heerlijk zachte slaapmand voor uw kat of kleine hond
 • Halfrond ontwerp, voor een besloten gevoel
 • Leuk design met pootjes op de zijkant
 • Verkrijgbaar in twee maten
Op de kussens krijgt u alleen garantie op fabricage fouten op de stiksels en de rits. De stof is uitgesloten van garantie.
Bij Brekz kunt u de beste hondenkussens goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Lief! Pluchen Slaapmand Girls voor kat en hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

LET OP: De stof van het kussen komt bol te staan door de stiksels in de vulling van het kussen. Hierdoor kan het voorkomen dat het formaat van het kussen enkele centimeters afwijkt van de hier opgegeven afmetingen.

 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een ligkussen voor uw hond? Kijk dan eens bij het Designed By Lotte Ligkussen Script voor de hond. Een overzicht van al onze Hondenkussens vindt u hier.

https://www.brekz.nl/23286-home_default/lief-pluche-slaapmand-girls-voor-kat-en-hond.jpg
22.75 2019/01/01
Het is een lief en schattig mandje helaas onze hond paste er niet in te klein gekocht. Omdat onze zoon de verpakking had geopend kon het niet meer worden teruggestuurd. Nu staat het op De slaapkamer met de pluche knuffel van onze overleden new foundlander
Heel mooi en handig slaapmandje. Het hondje ligt er graag en super knus in. Minpuntje is dat als er door de hond een kuiltje wordt gemaakt, dat er pluchedraadjes loskomen.
Mandje is veel te klein voor mijn shiz-tzu maar volgens de aankoopbon mag ik het niet ruilen? Nu heb ik een maatje groter besteld maar dit is nog te klein. Ik heb nu 2 aankopen gedaan die niet voldoen aan de eisen en ik mag ze niet terugsturen?
prachtig mandje voor je hondje, stevig van materiaal en comfortabel. Goede kwaliteit, een aanrader voor mensen met een klein hondje.
Voldoet volledig aan foto en bijhorende beschrijving. Stipte levering!!
parfait. acheté un 2 émetteur
25232
13951
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
40 cm op is op
€ 22,75 (€ 22,75/ct)
50 cm op is op
€ 28,25 (€ 28,25/ct)
Op 01 jan weer verkrijgbaar
Est.1941 katten- en hondenmand Grizzly Brown

Productinformatie Boony Est. 1941 katten- en hondenmand Grizzly Brown

Deze Boony Est. 1941 katten- en hondenmand Grizzly Brown is een heerlijk en comfortabel mandje voor zowel katten als kleine honden. De binnenzijde is bekleed met zacht nepbont en zorgt ervoor dat uw huisdier comfortabel, zacht en warm zijn dutje kan doen. De onderkant van de mand is van anti-slip materiaal, zodat het niet zomaar verschuift. Het is mogelijk om de mand op 30 graden te wassen. 

Bij Brekz koopt u de Boony Est.1941 katten- en hondenmand Grizzly Brown goedkoop online. Bestel nu uw dierenmandjes en krijg uw bestelling snel en gratis thuis bezorgd!

Kenmerken Boony Est.1941 katten- en hondenmand Grizzly Brown

 • Zacht bruin nepbont aan de binnenkant
 • Zandkleurige buitenzijde en antislip aan de onderkant van de mand
 • Zeer geschikt voor katten en kleine honden
 • De mand is wasbaar op 30 graden
 • Verkrijgbaar in 2 verschillende maten: Ø 40 cm en Ø 50 cm

Let op: De stof van het kussen komt bol te staan door de stiksels in de vulling van het kussen. Hierdoor kan het voorkomen dat het formaat van het kussen enkele centimeters afwijkt van de hier opgegeven afmetingen.

Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Bent u op zoek naar een orthopedisch kussen voor uw huisdier? Kijk dan naar Boony Est. 1941 Orthopedisch kussen Highland Grey. Voor ons totale aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze hondenkussens.

https://www.brekz.nl/37009-home_default/est1941-katten-en-hondenmand-grizzly-brown.jpg
27.95 2019/01/01
Formaat valt toch een beetje tegen
36855
16624
Est.1941 katten- en hondenmand Grizzly Brown > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
40 cm
€ 27,95 (€ 27,95/ct)
50 cm
€ 39,95 (€ 39,95/ct)
Est.1941 katten- en hondenmand Highland Sand

Productinformatie Boony Est. 1941 katten- en hondenmand Highland Sand

Met de Boony Est. 1941 katten- en hondenmand Highland Sand komt uw huisdier heerlijk tot rust. De zachte binnenzijde van de mand zorgt voor optimaal slaapcomfort en warmte. Dit mandje is beschikbaar in de maten Ø 40 cm en Ø 50 cm. Het is dus zeer geschikt voor katten en kleine hondjes. De onderkant is gemaakt van anti-slip materiaal, zodat het mandje niet zomaar kan verschuiven. 

Bij Brekz koopt u Boony Est. 1941 katten- en hondenmand Highland Sand goedkoop online. Bestel nu uw dierenmandjes en krijg uw bestelling snel en gratis thuis bezorgd!

Kenmerken Boony Est. 1941 katten- en hondenmand Highland Sand

 • Zeer comfortabel en zacht dankzij het imitatie schapenvachtje aan de binnenkant
 • Zeer geschikt voor zowel katten als kleine honden
 • Beschikbaar in de maten Ø 40 cm en Ø 50 cm
 • Anti-slip onderzijde tegen schuiven

Let op: De stof van het kussen komt bol te staan door de stiksels in de vulling van het kussen. Hierdoor kan het voorkomen dat het formaat van het kussen enkele centimeters afwijkt van de hier opgegeven afmetingen.

Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Bent u op zoek naar een soortgelijke mand in een andere kleur met een zacht nepbontje aan de binnenkant? Kijk dan eens naar Boony Est. 1941 katten- en hondenmand Grizzly Brown. Voor ons complete assortiment kunt u kijken op de pagina met onze hondenmanden.

https://www.brekz.nl/38842-home_default/est1941-katten-en-hondenmand-highland-sand.jpg
23.49 2019/01/01
Mooie mand voor een zeer zachte prijs. Op het eerste zicht ook van degelijke kwaliteit
36857
16625
Est.1941 katten- en hondenmand Highland Sand > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
40 cm
€ 23,49 (€ 23,49/ct)
50 cm
€ 32,95 (€ 32,95/ct)
Est.1941 katten- en hondenmand Highland Grey

Productinformatie Boony Est. 1941 katten- en hondenmand Highland Grey

De Boony Est. 1941 katten- en hondenmand Highland Grey is een mooi, klein mandje voor katten en kleine honden. De zachte binnenkant van de mand zorgt voor veel warmte en comfort wanneer uw huisdier zijn dutje doet. Mocht uw huisdier eens met vieze pootjes in de mand kruipen, dan kunt u zonder problemen het mandje in de wasmachine wassen op 30 graden. De Boony Est. 1941 katten- en hondenmand Highland Grey is beschikbaar in de maten Ø 40 cm en Ø 50 cm. 

Bij Brekz koopt u de Boony Est. 1941 katten- en hondenmand Highland Grey goedkoop online. Bestel nu uw honden- en kattenmandjes en krijg uw bestelling snel en gratis thuis bezorgd!

Kenmerken Boony Est. 1941 katten- en hondenmand Highland Grey

 • Heerlijke zachte en warme slaapplek voor katten en kleine honden
 • Zacht schapenvacht aan de binnenkant
 • Wasbaar op 30 graden
 • Verkrijgbaar in Ø 40 cm en Ø 50 cm

Let op: De stof van het kussen komt bol te staan door de stiksels in de vulling van het kussen. Hierdoor kan het voorkomen dat het formaat van het kussen enkele centimeters afwijkt van de hier opgegeven afmetingen.

Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Liever een andere kleur van de Boony honden- en kattenmandjes? Kijk dan bijvoorbeeld naar de Boony Est. 1941 katten- en hondenmand Grizzly Brown. Benieuwd naar onze andere varianten? Kijk dan op de pagina met al onze hondenmanden.

https://www.brekz.nl/37011-home_default/est1941-katten-en-hondenmand-highland-grey.jpg
23.49 2019/01/01
36859
16626
Est.1941 katten- en hondenmand Highland Grey > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
40 cm
€ 23,49 (€ 23,49/ct)
50 cm
€ 32,59 (€ 32,59/ct)
Est.1941 Rotan slaapmand en kussen voor kat en hond

Productinformatie Boony Est. 1941 Rotan slaapmand en kussen

De Boony Est. 1941 Rotan slaapmand en kussen is een prettig en comfortabel mandje voor uw huisdier. Goed tot rust komen is zeer belangrijk voor zowel honden als katten. Een goede mand van hoge kwaliteit is daarom onmisbaar! Of u nu een kat of een kleine hond heeft, met de Boony Est. 1941 Rotan slaapmand en kussen zal uw huisdier ongetwijfeld heerlijk tot rust kunnen komen. De bijpassende kussentjes zijn los verkrijgbaar in een bruine of grijze kleur. Deze zijn heerlijk zacht!

Bij Brekz koopt u de Boony Est. 1941 Rotan hondenmand en kussen goedkoop online. Bestel nu uw hondenmanden en kussens en krijg uw bestelling snel en gratis thuis bezorgd!

Kenmerken Boony Est. 1941 Rotan slaapmand en kussen

 • Stevige rieten mand van Ø 48 cm
 • Los verkrijgbare kussens van Ø 45 cm
 • Geschikt voor zowel katten als kleine hondjes
 • Kussentjes verkrijgbaar in de kleuren Badger Grey en Grizzly Brown

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Benieuwd naar een soortgelijk mandje van Boony Est. 1941? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Boony Est. 1941 Grizzly Brown. Voor alle andere varianten kunt u kijken op de pagina met al onze hondenmanden.

https://www.brekz.nl/39998-home_default/est1941-rotan-slaapmand-voor-katten-en-honden.jpg
32.95 2019/01/01
36865
16629
Est.1941 rotan slaapmand voor katten en honden > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Badger Grey Kussen - 45 cm
€ 19,95 (€ 19,95/ct)
Grizzly Brown Kussen - 45 cm
€ 19,95 (€ 19,95/ct)
Rotan slaapmand - 48 cm
€ 32,95 (€ 32,95/ct)
Jack & Vanilla Bubble Mand ivoor

Productinformatie Jack & Vanilla Bubble Mand ivoor

De Jack & Vanilla Bubble Mand (kleur ivoor) is een superzacht en daardoor erg comfortabel katten- of hondenmandje. De zachte stof heeft een extra rustgevende werking zodat uw hond of kat maximaal ontspannen kan slapen of rusten.  De ronde vorm ondersteunt bovendien een natuurlijke en geborgen lighouding, wat een diepe slaap kan bevorderen. De Bubble Mand is machinewasbaar op 30 graden. De polyester hoes is niet afneembaar. Deze fijne kattenmand of hondenmand is ook verkrijgbaar in de kleuren oudroze en donkergrijs.

Maten Bubble Mand:

 • XS - diameter 50 cm
 • S - diameter 60 cm
 • M - diameter 70 cm

Bij Brekz kunt u de leukste kattenmandjes en hondenmanden goedkoop online bestellen! Koop nu de Jack & Vanilla Bubble Mand ivoor voordelig en ontvang uw bestelling binnen 2 werkdagen in huis.

LET OP: De stof van het kussen komt bol te staan door de stiksels in de vulling van het kussen. Hierdoor kan het voorkomen dat het formaat van het kussen enkele centimeters afwijkt van de hier opgegeven afmetingen.

Andere mand?

Zoekt u een andere leuke, fijne slaapplek voor uw kat, kijkt u dan eens naar de Slaapgrot Zuppo. Voor een compleet overzicht van alle manden voor de hond kunt u kijken op de pagina hondenmanden

https://www.brekz.nl/38470-home_default/jackvanilla-bubble-mand-ivoor.jpg
24.95 2019/01/01
Mooi, spijtig maar ik heb liever de kortere “ haartjes”
38705
17075
Jack&Vanilla Bubble Mand Ivoor > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
XS
€ 14,95 (€ 14,95/ct)
Op 28 sep weer verkrijgbaar
S
€ 24,95 (€ 24,95/ct)
M
€ 28,95 (€ 28,95/ct)
Jack & Vanilla Bubble Mand oudroze

Productinformatie Jack & Vanilla Bubble Mand oudroze

De Jack & Vanilla Bubble Mand oudrozeis een superzacht en ontspannend katten- of hondenmandje. De zachte stof en de vorm zijn er specifiek voor bedoeld om rustgevend te werken, zodat uw lieve viervoeter maximaal ontspannen kan slapen of relaxen.  De ronde vorm ondersteunt een natuurlijke en geborgen lighouding, wat een diepe slaap kan bevorderen. De Bubble Mand heeft een polyester hoes (niet afneembaar), maar de mand is in zijn geheel te wassen in de machine (30 graden). Ook verkrijgbaar in de kleuren ivoor  en donkergrijs.

Maten Bubble Mand roze:

 • XS - diameter 50 cm
 • S - diameter 60 cm
 • M - diameter 70 cm

Bij Brekz kunt u de zachtste kattenmandjes en hondenmanden goedkoop online bestellen! Koop nu de roze Jack & Vanilla Bubble Mand voordelig en ontvang uw bestelling binnen 2 werkdagen in huis.

LET OP: De stof van het kussen komt bol te staan door de stiksels in de vulling van het kussen. Hierdoor kan het voorkomen dat het formaat van het kussen enkele centimeters afwijkt van de hier opgegeven afmetingen.

Andere mand?

Zoekt u een andere leuke, fijne slaapplek voor uw kat, kijkt u dan eens naar de Slaapgrot Zuppo. Voor een compleet overzicht van alle manden voor de hond kunt u kijken op de pagina hondenmanden

https://www.brekz.nl/38471-home_default/jackvanilla-bubble-mand-oudroze.jpg
14.95 2019/01/01
38710
17076
Jack&Vanilla Bubble Mand Oudroze > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
XS
€ 14,95 (€ 14,95/ct)
S
€ 24,95 (€ 24,95/ct)
M
€ 28,95 (€ 28,95/ct)
Jack & Vanilla Bubble Mand donkergrijs

Productinformatie Jack & Vanilla Bubble Mand donkergrijs

Deze Jack & Vanilla Bubble Mand donkergrijs is een zeer comfortabele, zachte slaapplek voor uw kat of (kleine) hond. De super zachte stof heeft een extra rustgevende werking zodat uw viervoeter heel ontspannen kan liggen. Dit kan een diepe slaap bevorderen. De ronde vorm van de mand ondersteunt een natuurlijke, ontspannen en geborgen lighouding. De Bubble Mand is machine wasbaar op 30 graden. De hoes is van polyester en is niet afneembaar. Dit heerlijke mandje is ook verkrijgbaar in de kleuren ivoor en oudroze. 

Maten Bubble Mand grijs:

 • XS - diameter 50 cm
 • S - diameter 60 cm
 • M - diameter 70 cm

Bij Brekz kunt u de leukste kattenmandjes en hondenmanden goedkoop online bestellen! Koop nu de Jack & Vanilla Bubble Mand donkergrijs voordelig en ontvang uw bestelling binnen 2 werkdagen in huis.

LET OP: De stof van het kussen komt bol te staan door de stiksels in de vulling van het kussen. Hierdoor kan het voorkomen dat het formaat van het kussen enkele centimeters afwijkt van de hier opgegeven afmetingen.

Andere mand?

Zoekt u deze mand in een andere kleur, kijkt u dan eens naar de Bubble Mand oudroze. Voor een overzicht van alle manden kunt u kijken bij kattenmanden en hondenmanden

https://www.brekz.nl/38472-home_default/jackvanilla-bubble-mand-donkergrijs.jpg
14.95 2019/01/01
Zalig! Onze honden zijn er zot van!
38713
17077
Jack&Vanilla Bubble Mand Donkergrijs > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
XS
€ 14,95 (€ 14,95/ct)
S
€ 24,95 (€ 24,95/ct)
M
€ 28,95 (€ 28,95/ct)
Jack&Vanilla Scale Mand
https://www.brekz.nl/38438-home_default/jackvanilla-scale-mand.jpg
40.95 2019/01/01
38719
17079
Jack&Vanilla Scale Mand > Meer informatie
Jack&Vanilla Scale Mand 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
S
€ 40,95 (€ 40,95/ct)
L
€ 49,95 (€ 49,95/ct)
Jack&Vanilla Waterproof Sofa
https://www.brekz.nl/38441-home_default/jackvanilla-waterproof-sofa.jpg
58.07 2019/01/01
38685
17070
Jack&Vanilla Waterproof Sofa Algemeen kortingslabel > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Lichtgrijs Maat M OP = OP
€ 82,95 (€ 82,95/ct)
€ 66,36 (€ 66,36/ct)
Bruin Maat M OP = OP
€ 82,95 (€ 82,95/ct)
€ 58,06 (€ 58,06/ct)
Bruin Maat L
€ 104,95 (€ 104,95/ct)
Lichtgrijs Maat L
€ 104,95 (€ 104,95/ct)
Lichtgrijs Maat XL
€ 129,95 (€ 129,95/ct)
Hondenmand Dream Away Rechthoekig

Mand Dream Away Rechthoekig

Comfortabele slaapplaats voor de hond maar ook makkelijk in onderhoud voor het baasje dankzij de afneembare, uitwasbare hoes en het handvat om de mand gemakkelijk te verplaatsen. Met antislipbodem en uitneembaar kussen.

https://www.brekz.nl/38568-home_default/mand-dream-away-rechthoekig.jpg
34.95 2019/01/01
38957
17135
Mand Dream Away Rechthoekig Algemeen kortingslabel > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Groen-Grijs 50x40x20 cm OP = OP
€ 34,95 (€ 34,95/ct)
Donkergrijs 50x40x20 cm OP = OP
€ 34,95 (€ 34,95/ct)
€ 27,96 (€ 27,96/ct)
Donkergrijs 70x50x25 cm
€ 51,95 (€ 51,95/ct)
Groen-Grijs 70x50x25 cm OP = OP
€ 51,95 (€ 51,95/ct)
Groen-Grijs 90x70x35 cm
€ 86,95 (€ 86,95/ct)
Donkergrijs 90x70x35 cm
€ 86,95 (€ 86,95/ct)
Est. 1941 Katten- en hondenmand Highland Graphite

Productinformatie Est.1941 Katten- en hondenslaapmand Highland Graphite

Est.1941 Katten- en hondenslaapmand Highland Graphite is een comfortabel slaapplekje voor katten en kleine honden. Het heeft een heerlijk zachte binnenzijde die gemaakt is van zachte stof met schapenwol structuur. Het mandje is voorzien van een stevige fiberfill-vulling en is mooi afgewerkt. De kattenmand is verkrijgbaar in twee verschillende maten. De mooie grijze kleur past perfect in ieder interieur!

Bij Brekz kunt u de mooiste mandjes voor honden en katten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Est.1941 Katten- en hondenslaapmand Highland Graphite tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Eigenschappen Est.1941 Katten- en hondenslaapmand Highland Graphite

 • Met stevige fiberfill-vulling
 • Zachte schapenvacht structuur aan de binnenzijde 
 • Grijs gekleurd
 • Verkrijgbaar in twee verschillende maten

Let op: De stof van het kussen komt bol te staan door de stiksels in de vulling van het kussen. Hierdoor kan het voorkomen dat het formaat van het kussen enkele centimeters afwijkt van de hier opgegeven afmetingen.
U ontvangt garantie op fabricagefouten die betrekking hebben op de stiksels en de eventuele rits. De stof is uitgesloten van garantie. 

Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Zoekt u een heerlijke slaapzak voor uw kat of kleine hond? Kijk dan naar Slaapzak kat en kleine hond (grijs). Voor andere varianten kunt u kijken op de pagina met al onze kattenmandjes.

https://www.brekz.nl/38540-home_default/est1941-katten-en-hondenslaapmand-highland-graphite.jpg
23.49 2019/01/01
heel mooi en mijn hondje is er ook blij mee . een aanrader.
38921
17128
Est. 1941 Katten- en hondenslaapmand Highland Graphite > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
40 cm
€ 23,49 (€ 23,49/ct)
50 cm
€ 32,49 (€ 32,49/ct)

Overige

Vital hondenmand Tonio Petrol

Productinformatie Vital hondenmand Tonio Petrol

De Vital hondenmand Tonio Petrol van Trixie is een comfortabele, luxe hondenmand met memory-foam. Deze mand heeft een gevulde rand en zachte bekleding. De Vital Tonio hondenmand biedt uw viervoeter veel steun en extra comfort door de vulling met visco-elastische schuimrubberen vlokken. Dit zorgt voor een gelijkmatig verdeelde druk op het lichaam en de gewrichten, waardoor uw huisdier meer ontspannen en comfortabel kan slapen. De mand heeft afneembare bekleding van zachte meubelstof en het kussen is bekleed met zacht pluche. De afneembare bekleding is met de hand wasbaar op 30 graden. Door de slipvaste onderkant zal de mand niet zomaar verschuiven wanneer uw hond in of uit de mand stapt.

Beschikbaar in twee maten, geschikt voor kleine en middelgrote honden. 

Bij Brekz kunt u de allermooiste hondenmanden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Vital hondenmand Tonio Petrol tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Eigenschappen Vital hondenmand Tonio Petrol

 • Mooie, zeer comfortabele hondenmand in modern petrol met wit pluche
 • Slipvaste onderkant
 • Zachte pluche polyester bekleding, rand met polyestervlies-vulling
 • Doorgestikt kussen, met visco-elastische schuimvlokken (memory-effect)
 • Bekleding afneembaar en wasbaar (handwas) op 30 graden
 • Verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Bent u op benieuwd naar een orthopedisch ligbed voor grotere honden? Kijk dan eens naar Orthopedisch Ligbed Bendson. Voor ons totale aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze hondenkussens.

https://www.brekz.nl/38862-home_default/vital-hondenmand-tonio-petrol.jpg
44.95 2019/01/01
39506
17269
Trixie Vital mand Tonio petrol voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
60 x 50 cm
€ 44,95 (€ 44,95/ct)
80 x 60 cm
€ 62,95 (€ 62,95/ct)
Hondenmand Snoozebay Rechthoekig Classic

Productinformatie Hondenmand Snoozebay Rechthoekig Classic

Hondenmand Snoozebay Rechthoekig Classic is een fijne, leuke mand waarin uw hond heerlijk tot rust kan komen. De hoes is afritsbaar, zodat u deze op 30 graden kunt wassen wanneer dit nodig is. Aan de onderzijde zit anti-slip materiaal om de mand goed op zijn plaats te houden. Mede dankzij de lage instap is de mand ook zeer geschikt voor de wat oudere hond. De mooie neutrale kleur en uitstraling zorgen ervoor dat de mand in vrijwel ieder interieur zal passen. Hondenmand Snoozebay Rechthoekig Classic is verkrijgbaar in de maten 50x40x18 cm, 60x50x20 cm en 70x60x22 cm. 

Bij Brekz kunt u de mooiste hondenmanden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Hondenmand Snoozebay Rechthoekig Classic tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op: De stof van de mand kan bol staan door de stiksels in de vulling van het kussen. Hierdoor kan het voorkomen dat het formaat enkele centimeters afwijkt van de opgegeven afmetingen. Op de kussens krijgt u alleen garantie op fabricage fouten op de stiksels en de rits. De stof zelf is echter uitgesloten van garantie.

Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Zoekt u een hondenmand met een extra zacht slaapgedeelte? Kijk dan eens naar Scruffs Chester Box Bed hondenmand Graphite. Voor andere varianten kijkt u op de pagina met alle hondenmanden.

https://www.brekz.nl/38835-home_default/hondenmand-snoozebay-rechthoekig-classic.jpg
25.95 2019/01/01
Prima prijs kwaliteit
trés joli panier, bien confortable, notre futur chiot va adorer
39544
17282
Flamingo hondenmand Snoozebay rechthoekig Classic > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
50 X 40 X 18 cm
€ 25,95 (€ 25,95/ct)
60 X 50 X 20 cm
€ 35,95 (€ 35,95/ct)
70 X 60 X 22 cm
€ 46,95 (€ 46,95/ct)
Scruffs Wilton Box Bed hondenmand bruin

Productinformatie Scruffs Wilton Box Bed hondenmand Bruin

Scruffs Wilton Box Bed hondenmand Bruin biedt een fijne comfortabele slaap- en rustplek voor uw viervoeter. De mand heeft een polyester vulling gecombineerd met een vast kussen voor een betere ondersteuning. Scruffs Wilton is voorzien van een anti-slip onderzijde, zodat het bed niet gemakkelijk kan verschuiven. De hondenmand kan op 30 °C worden gewassen in de wasmachine. De Scruffs Wilton collectie wordt gemaakt van een gewatteerde stof en is aan de buitenkant gestikt in een ruitpatroon. Het slaapgedeelte is bekleed met een luxe pluche vacht voor extra warmte en comfort. De mand is afgewerkt met een bruine bies en voorzien van een soft-feel Scruffs logo.

Scruffs Wilton is verkrijgbaar in 3 maten:

S = 50 x 40 cm

M = 60 x 50 cm 

L = 75 x 60 cm 

Bij Brekz kunt u de allermooiste hondenmanden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Scruffs Wilton Box Bed hondenmand Bruin tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Kenmerken Scruffs Wilton hondenmand

 • Extra warmte en comfort
 • 100% polyester vulling
 • Anti-slip onderzijde
 • Wasbaar in de wasmachine op 30 graden
 • Gewatteerde stof, gestikt in een ruitpatroon
 • Zacht pluche slaapgedeelte

Let op: De stof van de mand kan bol staan door de stiksels in de vulling van het kussen. Hierdoor kan het voorkomen dat het formaat van het kussen enkele centimeters afwijkt van de hier opgegeven afmetingen. Op kussens krijgt u alleen garantie op fabricage fouten op de stiksels en de rits. De stof zelf is echter uitgesloten van garantie.

Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Heeft u deze mand liever in een zwarte kleur? Kijk dan naar Scruffs Wilton Box Bed hondenmand Zwart. Voor ons totale aanbod kunt u de pagina met alle hondenmanden bekijken.

https://www.brekz.nl/39260-home_default/scruffs-wilton-box-bed-hondenmand-bruin.jpg
29.95 2019/01/01
39982
17374
Scruffs Wilton Box Bed hondenmand Bruin > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
S
€ 29,95 (€ 29,95/ct)
M
€ 39,95 (€ 39,95/ct)
L
€ 59,95 (€ 59,95/ct)
Scruffs Wilton Box Bed hondenmand zwart

Productinformatie Scruffs Wilton Box Bed hondenmand zwart

Scruffs Wilton Box Bed hondenmand zwart is een heerlijk zachte mand voor uw viervoeter. Deze stevige en comfortabele ligplek heeft een polyester vulling gecombineerd met een vast kussen voor betere ondersteuning. De hondenmand is voorzien van een anti-slip onderzijde, zodat deze niet gemakkelijk kan verschuiven. Scruffs Wilton kan op 30 °C gewassen worden in de wasmachine. De buitenkant is gemaakt van een gewatteerde stof en is gestikt in een ruitpatroon. Het slaapgedeelte is bekleed met luxe pluche, wat zorgt voor extra warmte en comfort. Het is afgewerkt met een mooie bies en voorzien van een soft-feel Scruffs logo. 

Scruffs Wilton is verkrijgbaar in 3 maten:

S = 50 x 40 cm

M = 60 x 50 cm 

L = 75 x 60 cm 

Bij Brekz kunt u de allermooiste hondenmanden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Scruffs Wilton Box Bed hondenmand Zwart tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Kenmerken Scruffs Wilton hondenmand

 •  Zacht pluche slaapgedeelte
 • Gewatteerde stof gestikt in een ruitpatroon
 • Extra warmte en comfort
 • Wasbaar in de wasmachine op 30 graden
 • 100% polyester vulling
 • Anti-slip onderzijde

Let op: De stof van de mand kan bol staan door de stiksels in de vulling van het kussen. Hierdoor kan het voorkomen dat het formaat van het kussen enkele centimeters afwijkt van de hier opgegeven afmetingen. Op kussens krijgt u alleen garantie op fabricage fouten op de stiksels en de rits. De stof zelf is echter uitgesloten van garantie.

Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Heeft u deze mand liever in een bruine kleur? Kijk dan naar Scruffs Wilton Box Bed hondenmand Bruin. Voor ons totale aanbod kunt u kijken op de pagina met alle hondenmanden.

https://www.brekz.nl/39262-home_default/scruffs-wilton-box-bed-hondenmand-zwart.jpg
29.95 2019/01/01
Een prima hondenmand waar ons hondje het helemaal in naar zijn zin heeft
39986
17375
Scruffs Wilton Box Bed hondenmand Zwart > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
S
€ 29,95 (€ 29,95/ct)
M
€ 39,95 (€ 39,95/ct)
Op 05 okt weer verkrijgbaar
L
€ 59,95 (€ 59,95/ct)
Scruffs Chester Box Bed hondenmand Graphite (grijs)

Productinformatie Scruffs Chester Box Bed hondenmand Graphite

Scruffs Chester Box Bed hondenmand Graphite is een superzachte, heerlijke ligplaats voor uw huisdier. Het Scruffs Chester Box Bed zorgt voor een optimale ondersteuning en een goede (nacht)rust. De mand is voorzien van een anti-slip onderzijde, waardoor het goed blijft liggen wanneer uw hond opstaat of in de mand gaat liggen. De Scruffs Chester collectie wordt gemaakt van een rijke Chenillestof, waarbij het slaapgedeelte is bekleed met kort pluche voor extra warmte en comfort. De mand is netjes afgewerkt met een faux suède piping en voorzien van een geborduurd Scruffs logo. Scruffs Chester Box Bed is verkrijgbaar in vier verschillende maten en kan gewassen worden in de wasmachine op 30 graden.

Bij Brekz kunt u de mooiste hondenmanden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Scruffs Chester Box Bed hondenmand Graphite voor uw viervoeter tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op: De stof van de mand kan bol staan door de stiksels in de vulling van het kussen. Hierdoor kan het voorkomen dat het formaat enkele centimeters afwijkt van de hier opgegeven afmetingen. Op de kussens krijgt u alleen garantie op fabricage fouten op de stiksels en de rits. De stof zelf is echter uitgesloten van garantie.

Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Zoekt u een extra zacht en dik hondenkussen? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Hondenkussen Harvey wit. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina met al onze hondenmanden.

https://www.brekz.nl/39276-home_default/scruffs-chester-box-bed-hondenmand-graphite.jpg
28.95 2019/01/01
40000
17377
Scruffs Chester Box Bed hondenmand Graphite > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
S
€ 28,95 (€ 28,95/ct)
M
€ 34,95 (€ 34,95/ct)
L
€ 45,95 (€ 45,95/ct)
XL
€ 59,95 (€ 59,95/ct)
Scruffs Chester Box Bed hondenmand Chocolate (bruin)

Productinformatie Scruffs Chester Box Bed hondenmand Chocolate

Scruffs Chester Box Bed hondenmand Chocolate (bruin) is een heerlijk zachte hondenmand die verkrijgbaar is voor iedere viervoeter; in vier maten. Deze stevige en comfortabele ligplek wordt gemaakt van een rijke Chenillestof en biedt veel ondersteuning. De hondenmand is voorzien van een anti-slip onderzijde. Dit zorgt ervoor dat het goed op zijn plek blijft liggen wanneer uw huisdier in de mand wilt gaan liggen of opstaat. Scruffs Chester kan gewassen worden in de wasmachine. Het slaapgedeelte is bekleed met luxe pluche, wat zorgt voor extra warmte en comfort. Het is afgewerkt met een faux suède piping en knopen in het midden en voorzien van een Scruffs logo.

Bij Brekz kunt u de beste hondenmand goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Scruffs Chester Box Bed hondenmand Chocolate tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Kenmerken Scruffs hondenmand

 • Zacht pluche slaapgedeelte
 • Afmetingen: S: 50x40cm, M: 60x50cm, L: 75x60cm en XL: 90x70cm
 • Wasbaar in de wasmachine
 • Extra warm en comfortabel
 • Anti-slip onderzijde

Let op: De stof van de mand kan bol staan door de stiksels in de vulling van het kussen. Hierdoor kan het voorkomen dat het formaat enkele centimeters afwijkt van de hier opgegeven afmetingen. U krijgt alleen garantie op fabricage fouten op de stiksels en de eventuele rits. De stof zelf is echter uitgesloten van garantie.

Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Heeft u deze mand liever in een grijze kleur? Kijk dan naar Scruffs Chester Box Bed hondenmand Graphite. Voor ons totale aanbod kunt u kijken op de pagina met alle hondenmanden.

https://www.brekz.nl/39281-home_default/scruffs-chester-box-bed-hondenmand-chocolate.jpg
28.95 2019/01/01
40005
17378
Scruffs Chester Box Bed hondenmand Chocolate > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
S
€ 28,95 (€ 28,95/ct)
M
€ 34,95 (€ 34,95/ct)
L
€ 45,95 (€ 45,95/ct)
XL
€ 59,95 (€ 59,95/ct)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Hondenmanden

Niet alleen u, maar ook uw hond houdt van een fijne warme slaapplek. Speciaal voor extra slaapcomfort kunt u bij Brekz kiezen uit een ruim aanbod aan Hondenmanden. Al onze Hondenmanden zijn gemaakt van zachte materialen met mooie prints. U heeft keuze uit verschillende merken en formaten.

Bekijk snel ons aanbod en bestel de mooiste en beste hondenmand eenvoudig en goedkoop online bij Brekz! Uw bestelling wordt zeer snel thuis afgeleverd!

Assortiment Hondenmanden

De Lief! Pluchen Slaapmand Boys voor kat en hond is gevoerd met heerlijk zacht blauw pluche en verkrijgbaar in 40 en 50 cm. De Elba hondenmand is een rechthoekige hondenmand verkrijgbaar in 4 maten en in de kleuren groen, grijs, zwart en blauw. De Santorini hondenmand geruit rond is een grijs/zwart geruite hondenmand met zacht fleece. Voor een mand met zacht suède kunt u de Santorini Sequoia hondenmand rond bruin/blauw bestellen. De Rodi hondenmand rechthoek, gevlochten print is gevuld met polyestervezels en heeft een mooi vlechtdesign. Van dit merk is er ook de vierkante honden- en kattenmand met breiprint. De Trixie Mand Lian voor hond of kat is een mooie mand met opdruk en grappige hengsels van touw en de Trixie Mand Donny voor hond en kat is een mand met stippendesign en een wasbare hoes. Voor kleine honden is er de Cleo Iglo brei print honden- en kattenmand waarin uw hond zich geheel kan verschuilen of de Trixie Mand Yuma voor hond en kat met zacht schapenwol.

Ander product voor uw hond?

Voor honden verkopen wij ook diverse kussens en dekens, zoals de weersbestendige Doggybag X-treme Fossil voor de hond en het Scruffs Hilton Orthopaedic Medium Hondenkussen dat ondersteuning biedt aan de rug en gewrichten. Bekijk hier ook ons gehele aanbod aan hondenkussens en -dekens. 

Terug