Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Hondenkussens

Op zoek naar een orthopedisch kussen voor uw hond met gewrichtspijn of een heerlijk hondenbed van kunstleder? Bekijk de mooiste hondenkussens in diverse soorten en maten!
Lees meer ..
Super Sale
Orthopedisch
Doggybag
Vetbedden
Benchkussens
Overige

Super Sale

Orthopedisch

Doggybag

Vetbedden

Benchkussens

Overige

Super Sale

Hondenkussen Be Eco Danilo

Productinformatie Hondenkussen Be Eco Danilo

Hondenkussen Be Eco Danilo is de perfecte manier om uw hond op een duurzame manier een heerlijke slaapplek te geven. Dit product is namelijk gemaakt van zacht, gerecycled materiaal. Het kussen bestaat uit een dikke laag canvas en de hoes eromheen is van sterk katoen. De hoes is afneembaar en makkelijk te wassen op maximaal 40°. Er zit ook een handig handvat aan, zodat u het eenvoudig kunt verplaatsen. 

De vulling van hondenkussen Be Eco Danilo is gemaakt van polyestervezel. Aan de onderkant van het hondenkussen zit een antislip-laag, zodat het netjes op zijn plek blijft liggen. Dit product is beschikbaar in de maten 80x60cm en 100x75cm. 

Bij Brekz kunt u Hondenkussen Be Eco Danilo goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de beste hondenaccessoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld! 

Gebruiksadvies Hondenkussen Be Eco Danilo

Let op: Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Andere hondenkussen? 

Zoekt u een ander hondenkussen? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Hondenkussen Liano. Voor andere hondenkussens- en manden kunt u kijken op de pagina met al onze hondenkussens.

https://www.brekz.nl/41410-home_default/hondenkussen-be-eco-danilo.jpg
39.33 2019/01/01
41496
17731
Hondenkussen Be Eco Danilo Kortingslabel > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
80 x 60 cm
€ 44,95 (€ 44,95/ct)
€ 39,33 (€ 39,33/ct)
100 x 75 cm
€ 65,95 (€ 65,95/ct)
€ 57,71 (€ 57,71/ct)
Hondenkussen Liano

Productinformatie Hondenkussen Liano

Hondenkussen Liano is een heerlijk hondenkussen voor iedere viervoeter. Leg dit lekkere, grote hondenkussen in de hoek en creëer zo de perfecte slaap- en rustplek voor uw trouwe hond. Dit hondenkussen bestaat uit een combinatie van zacht pluche en geweven stof en is opgevuld met een mix van polyester en schuim. 

Dit rechthoekige kussen voor de hond heeft ook een heel praktische kant. De Liano heeft namelijk een afneembare hoes die u makkelijk kunt wassen. Daarnaast beschikt het over een antislip laag waardoor het goed op zijn plek blijft liggen. Het kussen is bij ons beschikbaar in twee maten: 100x75cm en een grotere variant van 120x90cm. 

Bij Brekz kunt u Hondenkussen Liano goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de beste hondenaccessoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld!

Gebruiksadvies Hondenkussen Liano

Let op: Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander hondenkussen?

Bij Brekz verkopen we allerlei fijne, mooie hondenkussens in verschillende vormen en maten. Kijk bijvoorbeeld eens naar hondenkussen Be Eco Danilo, een kussen van gerecycled materiaal. Voor alle hondenmanden- en kussens kunt u kijken op de pagina met al onze hondenaccessoires.

https://www.brekz.nl/41413-home_default/hondenkussen-liano.jpg
52.46 2019/01/01
41498
17732
Hondenkussen Liano Kortingslabel > Meer informatie
Hondenkussen Liano 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
100 x 75 cm
€ 59,95 (€ 59,95/ct)
€ 52,46 (€ 52,46/ct)
120 x 90 cm
€ 82,95 (€ 82,95/ct)
€ 72,58 (€ 72,58/ct)
Hondenmand Liano rechthoekig

Productinformatie Hondenmand Liano rechthoekig donkergrijs

Hondenmand Liano rechthoekig donkergrijs is een fijne, knusse hondenmand van superzachte stof. De afneembare hoes van deze hondenmand is gemaakt van geweven stof en zacht pluche. De vulling bestaat uit een mengsel van schuim en polyester. Uw viervoeter zal dus extra zacht en comfortabel liggen in deze goed gevulde hondenmand.

Hondenmand Liano rechthoekig donkergrijs is ook een praktisch product. Het heeft namelijk een antislip laag, zodat het goed op zijn plek blijft liggen. De hondenmand is beschikbaar in de maten 100x80cm en een grotere variant van 120x90cm. 

Bij Brekz kunt u hondenmand Liano rechthoekig donkergrijs goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de beste hondenaccessoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld! 

Gebruiksadvies Hondenmand Liano rechthoekig

Let op: Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Andere hondenmand?

Bent u op zoek naar een ronde hondenmand? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Hondenmand Liano rond. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze hondenaccessoires.

https://www.brekz.nl/41420-home_default/hondenmand-liano-rechthoekig.jpg
69.08 2019/01/01
41502
17734
Hondenmand Liano rechthoekig Kortingslabel > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
100 x 80 cm
€ 78,95 (€ 78,95/ct)
€ 69,08 (€ 69,08/ct)
120 x 90 cm
€ 104,95 (€ 104,95/ct)
€ 91,83 (€ 91,83/ct)

Orthopedisch

Orthopedisch Ligbed Bendson voor honden

Orthopedisch Ligbed Bendson

Dit Orthopedisch Ligbed Bendson is speciaal voor honden met gevoelige, pijnlijke gewrichten. Het schuim van het matras keert terug naar zijn oorspronkelijke vorm en zorgt hierdoor voor een optimaal comfort voor uw hond. Wanneer uw huisdier op een orthopedisch bed gaat liggen wordt het gewicht gelijkmatig over het matras verdeeld, waardoor de druk op pijnlijke gewrichten wordt afgenomen. De afneembare hoes kunt u met de hand wassen of in de wasmachine doen.  Bij Brekz kunt u orthopedische ligbedden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Orthopedische Ligbed Bendson tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken Orthopedisch Ligbed Bendson

 • Afneembare, wasbare hoes
 • Zeer geschikt voor honden met artrose en gewrichtspijn
 • Helpt het gewicht gelijkmatig te verdelen
 • Vermindert druk op pijnlijke gewrichten
 • Optimaal comfort voor uw huisdier
 • Beschikbaar in 3 verschillende maten
 • Hoogte voor alle maten: 8 tot 10 cm.

LET OP: De stof van het kussen komt bol te staan door de stiksels in de vulling van het kussen. Hierdoor kan het voorkomen dat het formaat van het kussen enkele centimeters afwijkt van de hier opgegeven afmetingen.

U ontvangt garantie op fabricagefouten die betrekking hebben op de stiksels en de eventuele rits. De stof is uitgesloten van garantie.

Ander product?

Zoekt u een andere vorm van dit matras? Kijk dan eens naar het Orthopedisch Kussen Bendson. Voor het complete assortiment kunt u kijken op de pagina met al onze hondenkussens.

https://www.brekz.nl/29023-home_default/orthopedisch-ligbed-bendson-voor-honden.jpg
49.99 2019/01/01
Super fijn kussen. Mijn labrador ligt er steeds op. Voor heen een ander kussen en hier ging ze naast liggen
Een goed en fijn bed voor onze lieve Labradoodle Dries.Hij heeft last van zn heupen ,en dit bed geeft hem steun en rust.!!!
Heel fijn hondenkussen. Hond is er helemaal aan verkocht. Je kunt zien dat ze er fijn op ligt.
Het kussen heeft niet de afmetingen zoals vooropgesteld. Het is kleiner zowel in de breedte als de lengte
Mooi stevig kussen
Mooi product! Alles ging en is naar behoren.
Hond vind het heerlijk
Perfect wat we verwacht hadden. Biedt duidelijke goede ondersteuning voor onze hond zijn heupen! Belangrijk met heupdysplasie!
Mijn Border is er niet van weg te krijgen . Liever daarop als op de sofa !!!
Onze Laika vindt zijn bed heerlijk.
Groot en mooi ligbed voor onze grote golden retrevier, een reu die er makkelijk op kan liggen, met ruimte over.
Superfijn kussen. Warm en zacht. Mijn hond ligt er heerlijk op!
Super god.
Ein tolles Hundebett, sieht sehr gut aus und Bezug lässt sich per Reißverschluss entfernen.
Mousse très ben, mais le revêtement en tissu se « balade « n’accroche pas assez à la mousse Dommage,
32878
15679
Coussin orthopédique Bendson pour chien > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
80 x 60 cm
€ 49,99 (€ 49,99/ct)
100 x 65 cm
€ 69,99 (€ 69,99/ct)
120 x 72 cm
€ 89,99 (€ 89,99/ct)
Orthopedisch Kussen Bendson voor honden

Orthopedisch Kussen Bendson voor honden

Orthopedisch Kussen Bendson voor honden is een orthopedisch kussen dat de gewrichtspijn bij uw hond verlicht. Dit kussen is een comfortabele plek waar uw hond goed op tot rust kan komen. Voor honden met artrose of gewrichtspijn biedt een standaard mand onvoldoende steun. Een orthopedisch kussen helpt het gewicht goed te verdelen en ontlast daarmee de druk op pijnlijke gewrichten. De vulling behoudt zijn vorm goed en wanneer uw viervoeter op het kussen gaat liggen, vormt deze zich perfect naar het lichaam. 

 • Ontlast pijnlijke gewrichten. heupen en knieën
 • Vulling behoudt zijn vorm
 • Helpt het gewicht verdelen
 • Afneembare hoes wasbaar op 30°
 • Verkrijgbaar in 3 maten
 • Hoogte van alle maten is tussen 12 en 16 cm.

Bij Brekz kunt u de beste hondenkussens goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Orthopedisch Kussen Bendson voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

LET OP: De stof van het kussen komt bol te staan door de stiksels in de vulling van het kussen. Hierdoor kan het voorkomen dat het formaat van het kussen enkele centimeters afwijkt van de hier opgegeven afmetingen.

 U ontvangt garantie op fabricagefouten die betrekking hebben op de stiksels en de eventuele rits. De stof is uitgesloten van garantie.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een ander orthopedisch ligkussen? Kijk eens bij ons Scruffs Hilton Orthopaedic Medium Hondenkussen.

https://www.brekz.nl/29040-home_default/orthopedisch-kussen-bendson-honden.jpg
40.49 2019/01/01
De hond ligt heerlijk in haar bak, het lijkt of ze vaker haar bak kiest ..
Mijn hond heeft nu veel minder last van zijn heupen, hij kiest het kussen boven de zetel!
Geweldig kussen voor mijn boxer. Vormt zich helemaal naar het lijf.
Zeer tevreden
De honden stonden in rij om het te gebruiken. Dus 2 bijbesteld !
Mooi stevig kussen
Dit aangeschaft na de operatie van mijn hond, ze ligt er heerlijk op,
Mooie kwaliteit. Lekker zacht aan de bovenkant. Het geeft tegendruk zodat de hond comfortabel ligt. Onze hond vind het heerlijk! Je kan het kussen ook heel makkelijk wassen
Heerlijk kussen!
Snelle service , prachtig ligkussen
Onze oud hond (15 jaar) slaapt er prinsheerlijk op.
Goede kwaliteit
goede kwaliteit voor betaalbare prijs
Super lækker ergonomisk og blød pude, som vores Golden retriever har ELSKET fra første sekund den blev pakket ud!
Mon chien l’aime. Le problème de ce coussin est quand il se lève; il y a un creux où il était couché (ce sont des morceaux de mousse dans une housse filet) il faut retaper le coussin à chaque fois. J’aurai dû prendre un matelas sans doute je regrette mon achat
Délais de livraison très long mais le Coussin orthopédique Benson pour ma chienne de 11 ans est juste Parfait! Elle l’a adoptée de suite, touché doux et moelleux, excellent rapport qualité prix, à voir dans le temps ☺️
Leider ein schwer zu reinigender Stoffbezug, wo kleine Krümel sehr hartnäckig zu entfernen sind. Habe einen extra Bezug genäht. Keine Matratze als Liegeflläche sondern Schaumähnlich. Sehr gut. Passt sich gut an. Erleichtert das aufstehen. Paket war leider übertrieben zu groß.
32883
15682
Coussin orthopédique Bendson pour chien > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
80 x 55 cm
€ 40,49 (€ 40,49/ct)
100 x 70 cm
€ 55,49 (€ 55,49/ct)
120 x 85 cm
€ 75,75 (€ 75,75/ct)
Orthopedische Ligmat Bendson voor honden

Productinformatie Orthopedische Ligmat Bendson

Deze Orthopedische Ligmat Bendson is een zeer comfortabel kussen met een antislip onderzijde. Honden met artrose of gewrichtspijn kunnen erg oncomfortabel liggen op gewone hondenmanden, doordat deze het gewicht minder goed verdelen. Een orthopedisch kussen helpt de druk goed te verdelen, waardoor de pijnlijke gewrichten worden ontlast.

LET OP: Door de stiksels in de vulling en het stof kan het voorkomen dat het formaat van dit product enkele centimeters afwijkt van de hier opgegeven afmetingen.

De vulling behoudt zijn vorm en vormt zich naar het lichaam van uw huisdier wanneer hij op de mand ligt.  Bij Brekz kunt u orthopedische hondenkussens goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze Orthopedische Ligmat Bendson tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
     

Kenmerken Orthopedische Ligmat Bendson

 • Ondersteunt het lichaam van de hond
 • Ontlast de gewrichten
 • Met dik schuim als vulling
 • De afneembare hoes kan worden gewassen
 • Hoogwaardig pluche
 • Hoogte van alle maten: 5 cm.

U ontvangt garantie op fabricagefouten die betrekking hebben op de stiksels en de eventuele rits. De stof is uitgesloten van garantie. 
    

Ander product?

Zoekt u een dikkere variant van deze ligmat? Kijk dan eens naar het Orthopedisch Kussen Bendson. Voor overige varianten kunt u kijken op de pagina met al onze hondenkussens.

https://www.brekz.nl/29028-home_default/orthopedische-ligmat-bendson-voor-honden.jpg
35.49 2019/01/01
32886
15683
Tapis orthopédique Bendson pour chien > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
80 x 55 cm
€ 35,49 (€ 35,49/ct)
100 x 70 cm
€ 48,49 (€ 48,49/ct)
120 x 85 cm
€ 60,49 (€ 60,49/ct)
Jack & Vanilla Waterproof Orthopedisch Matras
 • Waterbestendig
 • Hoes met rits
 • Wasbaar
 • Voor binnen- en buitengebruik
 • Sterk en duurzaam

De orthopedische kussens in maat M, L en XL passen ook in de benches van Brekz.

Kiest u voor een bench met afmeting 76x48 cm vanzelfsprekend kussen maat M

Voor een bench met maat 92 x 57 cm maat L

En voor een bench met maat 107 x 71 cm maat XL.

Zoekt u een bijpassende bench, kijk dan in ons assortiment benches.

https://www.brekz.nl/39264-home_default/jackvanilla-waterproof-orthopedische-matras.jpg
53.95 2019/01/01
Alles prima in orde.
Goed product, goede prijs en levering
38680
17068
Jack&Vanilla Waterproof Orthopedische Matras > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
S
€ 39,95 (€ 39,95/ct)
M
€ 53,95 (€ 53,95/ct)
L
€ 63,95 (€ 63,95/ct)
XL
€ 77,95 (€ 77,95/ct)
XXL
€ 87,95 (€ 87,95/ct)
Orthopedisch kussen Samoa Vital taupe

Productinformatie Orthopedisch hondenkussen Samoa Vital taupe

Het Orthopedisch kussen Samoa Vital taupe is een heerlijk comfortabel kussen voor honden. Het draagt bij aan een goede (nacht)rust en helpt het lichaam goed te ondersteunen. De vulling bestaat uit visco-elastisch schuimrubber en vormt zich perfect naar het lichaam van uw viervoeter. Een orthopedisch kussen ontlast de spieren en gewrichten, waardoor stijfheid en pijn van gewrichten en spieren aanzienlijk verminderd kan worden. Het Orthopedisch kussen Samoa Vital taupe is wasbaar op 60 °C zodat huisstofmijten en huidschilfers en pollen verwijderd kunnen worden.

Bij Brekz koopt u het Orthopedisch hondenkussen Samoa Vital taupe goedkoop online. Bestel nu uw hondenkussen en krijg uw bestelling snel en gratis thuis bezorgd!

Belangrijkste kenmerken Orthopedisch kussen Samoa Vital taupe

 • Draagt bij aan een goede (nacht)rust
 • Zeer comfortabel
 • Wasbaar op 60 °C
 • Ontlast spieren en gewrichten
 • Vormt zich naar het lichaam van de hond

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Dit orthopedische kussen liever in het zwart? Kijk dan naar het Orthopedisch kussen Samoa Vital zwart. Benieuwd naar ons complete assortiment? Bezoek dan de pagina met al onze hondenkussens.

https://www.brekz.nl/37502-home_default/orthopedisch-kussen-samoa-vital-taupe.jpg
39.49 2019/01/01
37688
16815
Orthopedisch kussen Samoa Vital taupe > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
110 x 85 cm
€ 65,99 (€ 65,99/ct)
Orthopedisch kussen Noah voor de hond

Productinformatie Trixie Orthopedisch hondenkussen Noah

Het Orthopedisch hondenkussen Noah van Trixie is een comfortabel hondenkussen dat bijdraagt aan een optimaal slaapcomfort. Het orthopedische kussen vormt zich naar het lichaam van de hond en ondersteunt en ontlast daardoor gevoelige en/of pijnlijke plekken. Zeker voor honden die last hebben van gewrichtspijn of stijfheid van spieren, kan een orthopedisch kussen een zeer goede oplossing zijn om dit probleem te verminderen. Doordat de visco-elastische schuimrubbervulling in het kussen zich naar het lichaam vormt, komt er geen tot weinig druk op de gewrichten te staan. De slipvaste onderkant van het kussen voorkomt glijden en verschuiven. 

Bij Brekz koopt u het Orthopedisch hondenkussen Noah goedkoop online. Bestel nu uw hondenkussen en krijg uw bestelling snel en gratis thuis bezorgd!

Belangrijkste kenmerken Orthopedisch hondenkussen Noah

 • Speciale vulling vormt zich naar het lichaam van de hond
 • Helpt gewrichten en spieren te ontlasten
 • Draagt bij aan een optimaal slaapcomfort
 • Onderkant van het kussen voorzien van antislip materiaal
 • Met rits aan de zijkant
 • Kussen en hoes wasbaar met handwas, max. 30 graden. 

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Op zoek naar een orthopedisch kussen met opstaande rand? Dan is het Orthopedisch kussen Samoa Vital zwart misschien wat u zoekt. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina met al onze hondenkussens.

https://www.brekz.nl/37527-home_default/orthopedisch-kussen-noah-voor-de-hond.jpg
79.99 2019/01/01
37702
16823
Orthopedisch kussen Noah voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 79,99 (€ 79,99/ct)
Jack & Vanilla Checkmate Orthopedisch Hondenbed

Productinformatie Jack & Vanilla Checkmate Orthopedisch Hondenbed

Jack & Vanilla Checkmate Orthopedisch Hondenbed is een extra dik hondenbed met traagschuim. Orthopedische hondenbedden zijn ideaal voor oudere honden of huisdieren met artritis. Een orthopedisch hondenbed vormt zich naar het lichaam van de hond en ontlast pijnlijke gewrichten en spieren. Dit orthopedische kussen is samengesteld uit memory foam en zit in een luxueuze en verwijderbare hoes van sterke kwaliteitsstof. De hoes heeft een rits over 2 zijden, waardoor u deze eenvoudig kunt verwijderen en met de hand te wassen is. De stof van het kussen komt bol te staan door de stiksels in de vulling van het kussen. Hierdoor kan het voorkomen dat het formaat van het kussen enkele centimeters afwijkt van de aangegeven afmetingen.

Bij Brekz kunt u orthopedische hondenkussens goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Jack & Vanilla Checkmate Orthopedisch Hondenbed tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
    

Kenmerken Jack & Vanilla Checkmate Orthopedisch Hondenbed

 • Met traagschuim
 • Verwijderbare en wasbare hoes
 • Ontlast pijnlijke gewrichten
 • Stevige kwaliteitsstof
 • Geschikt voor oudere honden en honden met artritis

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

U ontvangt garantie op fabricagefouten die betrekking hebben op de stiksels en de rits. De stof is uitgesloten van garantie.
    

Ander product?

Bent u op zoek naar een orthopedisch bed in een andere vorm? Kijk dan eens naar het Orthopedisch Kussen Bendson. Voor het totale aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze hondenkussens.

https://www.brekz.nl/32807-home_default/jack-vanilla-checkmate-orthopedisch-hondenbed.jpg
88.95 2019/01/01
34911
16347
Jack & Vanilla Checkmate Orthopedisch Hondenbed > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Grijs
€ 88,95 (€ 88,95/ct)
Jack & Vanilla Classy Orthopedisch Hondenbed

Productinformatie Jack & Vanilla Classy orthopedisch hondenbed

Jack & Vanilla Classy orthopedisch hondenbed is een mooi zwart hondenbed dat uitermate geschikt is voor honden die last hebben van artritis. Dit hondenbed is namelijk gemaakt van hoogwaardige memory foam (traagschuim). 

Daarnaast heeft Jack & Vanilla Classy orthopedisch hondenbed een verwijderbare hoes die gemakkelijk met de handwas gewassen kan worden. Deze hoes is bovendien gemaakt van een duurzaam kunstleer. Al met al een kwaliteitsvol hondenbed - ideaal voor uw oudere hond met artritis! 

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

U ontvangt garantie op fabricagefouten die betrekking hebben op de stiksels en de eventuele rits. De stof is uitgesloten van garantie.

Bij Brekz kunt u Jack & Vanilla Classy orthopedisch hondenbed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenaccessoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander product?

Van Jack & Vanilla hebben wij ook dit mooie zandkleurige hondenbed dat gemaakt is van kunstleer. Voor een overzicht van onze overige hondenaccessoires kunt u kijken op onze overzichtspagina hondenaccessoires.

https://www.brekz.nl/32814-home_default/jack-vanilla-classy-orthopedisch-hondenbed.jpg
84.95 2019/01/01
34913
16348
Jack & Vanilla Classy Orthopedisch Hondenbed > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Pitch
€ 84,95 (€ 84,95/ct)
Stone
€ 84,95 (€ 84,95/ct)
Est.1941 Orthopedisch kussen Highland Sand

Productinformatie Boony Est.1941 Orthopedisch kussen Highland Sand

Verwen uw huisdier met de Boony Est.1941 Orthopedisch kussen Highland Sand. Orthopedische kussens ondersteunen de gewrichten en spieren en vormen zich naar het lichaam van de hond. Zo kan het helpen om de druk op het lichaam te verminderen. Een orthopedisch kussen is geschikt voor honden van alle leeftijden. Het kan drukplekken en het ontstaan ervan verminderen. Wanneer u een hond met artrose of andere gewrichts- of spierproblemen heeft, dan is een orthopedisch kussen sterk aan te raden. Een orthopedisch kussen is niet alleen comfortabel, maar het is ook nog eens enorm duurzaam. Met dit kussen kan uw huisdier goed tot rust komen. Het kussen is verkrijgbaar in de maten 70 x 50 cm en 100 x 70 cm en bevat een handvat om het makkelijk te kunnen verplaatsen.

Bij Brekz koopt u de Boony Est.1941 Orthopedisch kussen Highland Sand goedkoop online. Bestel een orthopedisch hondenkussens en krijg uw bestelling snel en gratis thuis bezorgd!

Kenmerken Boony Est.1941 Orthopedisch kussen Highland Sand

 • Het traagschuim vormt zich naar het lichaam 
 • Zorgt voor de ondersteuning bij honden met gewrichtsklachten
 • Draagt bij aan een optimale (nacht)rust
 • Zandkleurig kussen
 • Met handvat
 • Verkrijgbaar in 70 x 50 cm of 100 x 70 cm 

Let op: 

U ontvangt garantie op fabricagefouten die betrekking hebben op de stiksels en de eventuele rits. De stof is uitgesloten van garantie. 

Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Heeft u liever een orthopedisch kussen in een andere kleur? Misschien is het Orthopedisch Ligbed Bendson dan de mand die u zoekt. Voor al onze overige varianten kunt u kijken op de pagina met al onze hondenkussens.

https://www.brekz.nl/37012-home_default/est1941-orthopedisch-kussen-highland-sand.jpg
51.95 2019/01/01
36861
16627
Est.1941 Orthopedisch kussen Highland Sand > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
70 x 50 cm
€ 51,95 (€ 51,95/ct)
100 x 70 cm
€ 109,95 (€ 109,95/ct)
Est.1941 Orthopedisch kussen Highland Grey

Productinformatie Boony Est. 1941 Orthopedisch kussen Highland Grey

Voor een optimale (nacht)rust is de Boony Est. 1941 Orthopedisch kussen Highland Grey ontwikkeld. Orthopedische kussens zijn zeer zacht en comfortabel, maar toch ondersteunend en effectief voor het lichaam van de hond. Doordat de vulling, gebruikt bij orthopedische kussens, zich naar het lichaam vormt bieden deze hondenkussens veel ondersteuning voor honden met bijvoorbeeld gewrichtsproblemen. Omdat het zich naar het lichaam vormt, komt er minder druk op het lichaam, waardoor het kan helpen de pijn te verminderen. Ondanks deze kenmerken zijn orthopedische kussens niet alleen geschikt voor oudere honden, maar ook voor jongere en volwassen honden. Het kussen bevat een handig handvat om het te verplaatsen. 

Bij Brekz koopt u de Boony Est. 1941 Orthopedisch kussen Higland Grey goedkoop online. Bestel nu uw orthopedische hondenkussen en krijg uw bestelling snel en gratis thuis bezorgd!

Kenmerken Boony Est. 1941 Orthopedisch kussen Highland Grey

 • Beschikbaar in 70 x 50 cm en 100 x 70 cm
 • Geschikt voor honden met gewrichtsklachten
 • Verminderd druk op pijnlijk gewrichten en spieren
 • Traagschuim vormt zich naar het lichaam van de hond
 • Ook beschikbaar in zandkleur (Highland Sand)

Let op: 

U ontvangt garantie op fabricagefouten die betrekking hebben op de stiksels en de eventuele rits. De stof is uitgesloten van garantie. 

Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Benieuwd naar de zandkleurige variant? Kijk dan eens naar Boony Est. 1941 Orthopedisch kussen Highland Sand. Voor ons complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze hondenkussens.

https://www.brekz.nl/37013-home_default/est1941-orthopedisch-kussen-highland-grey.jpg
51.95 2019/01/01
36863
16628
Est.1941 Orthopedisch kussen Highland Grey > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
70 x 50 cm
€ 51,95 (€ 51,95/ct)
100 x 70 cm
€ 109,95 (€ 109,95/ct)

Doggybag

Doggybagg Wool Blanket zwart

Productinformatie Doggybagg Wool Blanket zwart

Doggybag Wool Blanket zwart is een kleed voor uw hond, gemaakt van 100% Sherpa Fleece. Sherpa Fleece is een zachte stof. De Doggybagg Wool Blanket is geschikt voor in de bench of als gewoon ligkleed. Het is een simpel, maar erg comfortabel ligkussen. De binnenkant is gemaakt van een hoogwaardig en flexibel polyester voor optimaal comfort. Zo beschermt u uw hond tegen liggen op een harde ondergrond. Verkrijgbaar in vijf verschillende maten. 

Bij Brekz kunt u de beste hondenkussens goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Doggybagg Wool Blanket zwart tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Maten Doggybagg Wool Blanket zwart

Small: 58 x 45 cm
Medium: 74 x 52 cm
Large: 89 x 59 cm
XLarge: 104 x 69 cm
XXL: 118 x 75 cm

U ontvangt garantie op fabricagefouten die betrekking hebben op de stiksels en de eventuele rits. De stof is uitgesloten van garantie.

Ander hondenkussen? 

Bent u op zoek naar een hondenkussen voor binnen en buiten? Bekijk dan ons Hondenkussens assortiment. Hier verkopen we onder andere de Doggybagg Bench Duvet X-treme Zwart. Deze is ook in de kleur zwart en is geschikt voor binnen en buiten, ongeacht de weersomstandigheden.

Doggy Bagg
https://www.brekz.nl/27469-home_default/doggybag-wool-blanket-zwart.jpg
19.95 2019/01/01
Al 1 keer gewassen en droogt zeer snel.. hond ligt er graag op.
Lijkt ons een goed product de honden liggen er veel op
Mijn hond is zeer tevreden van zijn nieuw kussen
Gewoonweg perfect. Past perfect in de bench en is van héél goede kwaliteit.
Confortable mais un peu glissant sur le sol
4546
2345
Doggybag Wool Blanket zwart > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Small
€ 19,95 (€ 19,95/ct)
Medium
€ 22,95 (€ 22,95/ct)
Large
€ 25,95 (€ 25,95/ct)
Extra Large
€ 29,95 (€ 29,95/ct)
Extra Extra Large
€ 34,95 (€ 34,95/ct)
Doggybagg PJP Siesta X-Treme voor honden

Productinformatie Doggybagg PJP Siesta X-Treme

De Doggybagg PJP Siesta X-Treme is een comfortabel kussen voor uw hond. De zachte vulling van dit kussen zorgt ervoor dat uw viervoeter heerlijk zacht ligt. Het kussen is vuil-en vochtafstotend en kan eenvoudig gewassen worden in de wasmachine. U kunt kiezen tussen de kleuren zwart en beige/fossil.

LET OP: De stof van het kussen komt bol te staan door de stiksels in de vulling van het kussen. Hierdoor kan het voorkomen dat het formaat van het kussen enkele centimeters afwijkt van de hier opgegeven afmetingen.

Bij Brekz kunt u hondenkussens goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Doggybagg PJP Siesta X-Treme tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
     

Kenmerken Doggybagg PJP Siesta X-Treme

 • Afmetingen 100 x 70 x 15 cm
 • Afneembare hoes om te wassen
 • Zachte vulling
 • Vocht- en vuilafstotend
 • In de kleuren zwart en fossil

Op kussens krijgt u enkel garantie op fabricage fouten op de stiksels en de eventuele rits. De stof is uitgesloten van garantie.
     

Ander product?

Zoekt u een soortgelijke mand in een kleiner formaat? Kijk dan eens naar de Doggybagg X-Treme Fossil. Voor overige varianten kunt u kijken op de pagina met al onze hondenkussens.

https://www.brekz.nl/41577-home_default/doggybag-pjp-siesta-x-treme-voor-honden.jpg
64.95 2019/01/01
Het kussen is helemaal zoals verwacht en werd alweer vlot geleverd.
Obi en Jack zijn heel blij met hun nieuwe kussen. Netjes op tijd geleverd
Na 2 weken al aardig plat. Wel makkelijk te reinigen
Top produkt. Netjes geleverd. Prima qualiteit.
Super manden! Makkelijk schoon te houden en stevig stof aan de bovenkant! Grote minpunt is dat de onderkant dunne stof heeft en dat de teflon laag behoorlijk stinkt in het begin! FF paar dagen buiten hangen! Tip voor het merk: maak de onderkant ook van dezelfde teflon laag en dan heb je de beste mand op de markt!
Prima bed. Wel van een soort plastic/polyester gemaakt.
Prachtig product en levering volgens afspraak.
ja deze ziet er goed uit en de hond vindt dit ook. allen deze keer besteld en 5 dagen erna de bestelling pas gekregen. Was raar deze keer. grt, Michel
Het is een fijn hondekussen en goed schoon te maken.
CONFORME A NOS ATTENTES
Gped en degelijk
prijs kwaliteit is perfect, gemakkelijk in onderhoud
Goede service! Prima prijs/kwaloteit verhouding!
29402
14786
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Fossil
€ 64,95 (€ 64,95/ct)
Zwart
€ 64,95 (€ 64,95/ct)

Vetbedden

Vetbed Grijs voor honden

Vetbed Grijs voor honden

Vetbed Grijs voor honden is een voordelig kleed voor de hond. De neutrale grijze kleur en de platte vorm zorgen ervoor dat dit product onopvallend is. Het uiterlijk van uw huis zal niet drastisch veranderen en dat is fijn voor mensen die veel om hun interieur geven. Niet alleen het uiterlijk van het vetbed zit mee, de zachte stof is ook heerlijk om op te liggen. Het is voor uw hond veel comfortabeler dan de koude vloer. Het kleed is gemakkelijk te wassen en droogt snel op. Dit is met name handig bij pups die nog niet zindelijk zijn. Verkrijgbaar in verschillende maten. 

 • Zacht en comfortabel kleed voor uw hond
 • Neutrale kleur en simpel design
 • Verandert het uiterlijk van uw huis niet drastisch
 • Voordelig 
 • Gemakkelijk te wassen en drogen 
 • Verkrijgbaar in vier maten
   

Let op: Op de kussens en kleden krijgt u alleen garantie bij fabricagefouten, de stiksels en de eventuele rits. De stof is uitgesloten van garantie.

Bij Brekz kunt u de beste hondenkussens goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Vetbed Grijs Effen voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Maten Vetbed Grijs Effen voor honden

Medium: 50 x 70 cm
Large: 75 x 100 cm
Extra Large: 150 x 100 cm
 

Ander hondenkussen? 

Bent u op zoek naar een dikker hondenkussen? Bekijk dan onze Hondenkussens pagina. Hier verkopen we onder andere het Nano Ligkussen 100 x 70 cm Grijs. Deze is ook grijs en is gemakkelijk te wassen.

https://www.brekz.nl/37096-home_default/vetbed-grijs-voor-honden.jpg
11.95 2019/01/01
alles naar wens
Fint produkt
36829
16616
Vetbed Grijs voor honden > Meer informatie
Vetbed Grijs voor honden 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
M: 50 x 70 cm
€ 11,95 (€ 11,95/ct)
L: 75x 100 cm
€ 17,49 (€ 17,49/ct)
2 x (M: 50 x 70 cm)
€ 21,95 (€ 10,98/ct)
XL: 150x 100 cm
€ 30,95 (€ 30,95/ct)
2 x (L: 75 x 100 cm)
€ 32,95 (€ 16,48/ct)
2 x (XL: 150 x 100 cm)
€ 58,25 (€ 29,13/ct)
Vetbed Beige voor honden

Vetbed Beige voor honden

Het Vetbed Beige voor honden is een soort dik kleed voor de hond. Door de zachte stof is het heerlijk voor uw huisdier om erop te liggen. Dit is veel comfortabeler en warmer dan een koude vloer. Dit hondenbed is niet erg opvallend, want de beige kleur en simpele vormgeving zorgen ervoor dat hij niet het hele uiterlijk van uw interieur verandert. Het kleed is gemakkelijk te wassen en droogt snel op. Dit is vooral handig bij onzindelijke puppy's. Verkrijgbaar in verschillende maten.

Bij Brekz kunt u de beste hondenkussens goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Vetbed Beige Effen voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Maten Vetbed Beige voor honden

Medium: 50 x 70 cm
Large: 75 x 100 
Extra Large: 150 x 100 

Op de kussens en dekens krijgt u alleen garantie op fabricage fouten op de stiksels en de rits.
De stof is uitgesloten van garantie.


Ander vetbed of een hondenkussen?

Bent u op zoek naar een dikker kussen voor honden? Bekijk dan onze Hondenkussens pagina. Hier verkopen we onder andere het Designed By Lotte Ligkussen Script voor de hond. Deze heeft een zachte vulling en een bijzonder ontwerp. 

https://www.brekz.nl/41306-home_default/vetbed-beige-voor-honden.jpg
11.95 2019/01/01
36849
16622
Vetbed Beige voor honden > Meer informatie
Vetbed Beige voor honden 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
M: 50 x 70 cm
€ 11,95 (€ 11,95/ct)
L: 75x 100 cm
€ 17,49 (€ 17,49/ct)
2 x (M: 50 x 70 cm)
€ 21,95 (€ 10,98/ct)
XL: 150x 100 cm
€ 30,95 (€ 30,95/ct)
2 x (L: 75 x 100 cm)
€ 32,95 (€ 16,48/ct)