terug
Honden accessoires
Al uw hondenaccessoires online kopen tegen scherpe prijzen? Bij Brekz hebben we alles voor uw hond! Dat is snel én eenvoudig, tot wel 40% goedkoper, de leukste accessoires voor uw hond in huis halen. 
Lees meer ..
Honden accessoires

Ruime keuze in accessoires voor de hond

Op deze pagina kunt u al onze handige hondenaccessoires vinden om het zowel uzelf als uw viervoeter makkelijker te maken. Denk hierbij aan riemen, kussens, voerbakken, vachtverzorgingsproducten, speeltjes en nog veel meer. Dankzij ons brede en gevarieerde aanbod vindt u vrijwel alles wat u zoekt. Wij hebben een zeer ruim aanbod met allerlei accessoires voor de hond van diverse fabrikanten tegen de scherpste prijzen.

Onze accessoires voor de hond, wat heeft u nodig?

Hieronder vindt u een korte beschrijving van ons assortiment met hondenbenodigdheden. Bekijk nu al onze accessoires voor de hond online en laat alles voordelig en snel thuis bezorgen.

Antiblaf- en trainingsartikelen

Zowel voor het aanleren als afleren van bepaald gedrag kunnen sommige trainingshulpmiddelen goed van pas komen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een antiblafband voor honden die overmatig blaffen, trainingsmatten voor pups om te helpen bij de zindelijkheidstraining of een clicker. Bij het hondenspeelgoed kunt u ook interactief trainingsspeelgoed vinden om uw viervoeter extra uit te dagen. 

Vachtverzorgingsproducten

De huid en vacht zijn zeer belangrijk voor uw viervoeter. Het fungeert als bescherming tegen invloeden van buitenaf. Het is daarom belangrijk om de vacht en huid van uw hond goed te verzorgen. Wanneer de vacht niet glanst en kale plekken vertoont, kan het zijn dat de hond een allergie of bijvoorbeeld vlooien heeft. Bij zeer ernstige klachten is het uiteraard van groot belang uw dierenarts in te lichten. Bij lichte klachten of algemene hygiëne kunt u in onze winkel diverse soorten shampoos bestellen. Ook hebben wij een ruim aanbod in kammen en borstels, zoals bijvoorbeeld de Furminator. Voor onze middelen tegen vlooien kunt u kijken in onze hondenapotheek. U kunt in dat geval gebruik maken van een vlooienkam om te zien of uw huisdier inderdaad last heeft van vlooien. 

Wandelen

Brekz biedt u de mooiste halsbanden aan voor uw huisdier. Alle halsbanden zijn verschillend in maat, soort, kleur, materiaal en prijsklasse. Hierdoor kunt u zelf de beste keuze maken voor u en uw hond. Naast halsbanden kunt u ook kijken naar de bijpassende hondenriemen! Sommige honden kunnen beter een tuigje dragen. Bijvoorbeeld omdat ze trekken aan de lijn, of omdat u wil voorkomen dat ze ergens achter kunnen blijven hangen aan hun halsband. Het gebruiken van een hondentuig heeft altijd de voorkeur, omdat hierdoor de rug niet wordt belast. Denkt u tijdens het wandelen ook om de zichtbaarheid in het donker? Bekijk eens onze reflecterende hondenlijnen en lichtgevende halsbanden!

Bent u van plan om uw hond mee in de auto te nemen om ergens verderop een stuk te gaan wandelen? Maak gebruik van een loopplank om uw hond moeiteloos in en uit de auto te laten stappen, zonder dat de gewrichten hierbij belast worden bij het in en uit de auto springen. Vergeet niet om gebruik te maken van een autogordel, vervoersbox, autodeken of veiligheidsnet. Ook voor de leukste fietsritjes samen koopt u eenvoudig een mooie fietsmand of praktische fietskar!

Slapen

Elke hond verlangt naar het comfort van een fijn hondenkussen. Wij bieden verschillende kussens aan in allerlei maten en kleuren. Voor honden met gevoelige gewrichten zijn er orthopedische kussens en voor honden die graag veel buiten liggen hebben we diverse water- en vuilafstotende outdoor kussens. Er zijn verschillende merken verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Kijk snel naar ons assortiment met goedkope hondenbenodigdheden, zoals onze hondenmanden! Daarnaast bieden we verschillende benches die u thuis neer kunt zetten of kunt gebruiken voor op reis en onderweg. Die liggen extra zacht met een lekker kleedje of deken.

Hygiëne

Hier kunt u diverse hygiëneproducten vinden voor uw hond. Een goede hygiëne maakt het leven van de hond een stuk aangenamer. Daarom is het belangrijk om de juiste hygiëneproducten voor uw hond in huis te halen. Er zijn verschillende producten beschikbaar, zoals desinfectiemiddelpoepzakjespuppytrainingsdoekjes en poepschepjes.

Eten en drinken

U vindt bij ons voerbakken en drinkfonteinen in diverse prijsklassen. Eten en drinken zijn van levensbelang voor uw hond. De juiste bak of fontein helpt uw hond om makkelijk te eten en te drinken. Ons gevarieerde assortiment speelt in op allerlei verschillende wensen en behoeften. Zo hebben we bijvoorbeeld de Anti-Schrok bak voor gulzige honden en een drinkfontein om het drinkwater langer vers te houden. 

Overige benodigdheden

Naast de bovenstaande categorieën bieden we ook nog een breed assortiment aan andere hondenbenodigdheden aan. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor zwemvesten om ervoor te zorgen dat uw hond veilig kan zwemmen of koelmatten voor extra verkoeling tijdens de warme dagen. Heeft u een kleine hond die regelmatig zelfstandig naar buiten wilt? Dan kan een hondenluik uitkomst bieden. U kunt nu vanuit huis, snel en eenvoudig al uw honden accessoires kopen, dankzij ons zeer ruime, online aanbod.

Accessoires voor de hond kopen?

Bij Brekz kunt u nu al uw dierbenodigdheden online kopen tegen de meest scherpe prijzen. Van hondenaccessoires en autobenodigdheden tot honden benodigdheden voor uw puppy. Op Brekz.nl kunt u veilig betalen door middel van betaalmethodes zoals iDeal en PayPal. Heeft u hulp nodig? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.