Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Honden accessoires 

Brekz biedt u een breed aanbod met allerlei accessoires die het leven van u en uw hond gemakkelijker maken. U kunt deze benodigdheden eenvoudig en goedkoop bij ons bestellen.
Lees meer ..

Honden accessoires 
Honden accessoires

Brekz biedt u een breed aanbod met allerlei honden accessoires die het leven van u en uw hond gemakkelijker maken. U kunt daarbij denken aan riemen, benches, kussens, voerbakken, vachtverzorging en nog veel meer. Dankzij ons brede en gevarieerde aanbod vindt u bij ons vrijwel altijd wat u zoekt. U kunt gemakkelijk en goedkoop online bij ons bestellen.
 

Assortiment honden accessoires

Er bestaan bijna net zoveel verschillende accessoires voor uw hond als dat er hondenrassen zijn. Bij Brekz hebben we een compleet aanbod van alle benodigdheden voor uw hond. Onderstaand vindt u een overzicht van de verschillende producten voor uw hond die we op onze website aanbieden.

Vachtverzorging

Er wordt veelal gezegd dat de vacht uitstraalt hoe gezond uw hond is. Het is mede daarom belangrijk om de vacht van uw hond goed te verzorgen. Wanneer de vacht niet glanst en kale plekken vertoont, kan het zijn dat de hond een allergie heeft. Onder de categorie Vachtverzorging vindt u allerlei producten die helpen de vacht van uw hond gezond te houden.

Halsbanden

Bij Brekz vindt u een breed assortiment aan de mooiste halsbanden. Alle halsbanden zijn verschillend in maat, soort, kleur, materiaal en prijsklasse. Hierdoor kunt u zelf de beste keuze maken voor uw hond. Naast halsbanden kunt u bij ons ook kijken naar bijbehorende hondenriemen!

Hondenkussen

Elke hond verdient het comfort van een lekker hondenkussen. Bij Brekz vindt u verschillende kussens in allerlei maten en kleuren. Met een mooi design maakt u niet alleen uw hond blij maar heeft u zelf ook nog wat om naar te kijken. Er zijn verschillende merken verkrijgbaar in verschillende prijsklassen.

Hygiëne

Hier vindt u een overzicht van alle producten voor de hygiëne van uw hond. Een goede hygiëne maakt het leven van de hond een stuk aangenamer. Daarom is het belangrijk om de juiste hygiëneproducten voor uw hond te kopen. Er zijn verschillende producten beschikbaar, zoals desinfectiemiddel, poepzakjes, puppytrainingsdoekjes en poepscheppen.

Voerbakken en Drinkfonteinen

U vindt bij ons voerbakken en drinkfonteinen in allerlei formaten en prijsklassen. Voeding en drinken zijn van levensbelang voor uw hond. De juiste bak of fontein helpt uw hond om makkelijk te eten en te drinken. Ons gevarieerde assortiment speelt in op allerlei verschillende wensen en behoeften.

Nog veel meer benodigdheden

Naast deze vijf soorten producten bieden we ook nog een breed scala aan andere hondenbenodigdheden aan. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor zwemvesten of hondenjassen om ervoor te zorgen dat u hond makkelijker zwemt of het niet koud krijgt. Ons aanbod aan tuigjes helpt uw hond makkelijker te lopen aan de riem. Daarnaast bieden we verschillende benches die u thuis neer kunt zetten of kunt gebruiken voor op reis en onderweg. Wanneer uw hond veel last heeft van verharing kunt u een furminator aanschaffen om dit probleem tegen te gaan. Om uw hond bepaald gedrag aan of af te leren hebben we antiblaf en trainingsmiddelen in ons assortiment. Wilt u meer weten van uw hond dan kunt u gebruik maken van onze informatieboekjes. Heeft u een kleine hond die veelvuldig zelfstandig naar buiten wilt dan kunt u gebruik maken van een hondenluik. Is uw hond met het warme weer veel buiten en heeft deze het dan warm dan is een bodycooler een uitkomst! Als laatste bieden we nog hondenloopplanken aan die het gemakkelijker maken voor uw hond om de auto in en uit te gaan.

Volledig assortiment?

Bent u in plaats van alleen honden accessoires op zoek naar het volledige assortiment voor uw hond, kijk dan bij onze hondenspullen!

Terug