Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Hondendekens & -kleden

Om een warme lig- of slaapplek voor uw hond te creëren, kunt u bij Brekz diverse soorten Hondendekens en -kleden kopen. Wij bieden u een ruim aanbod aan dekens en kleden van verschillende merken en stoffen en met leuke prints. 
Lees meer ..
Kies snel uw categorie
Voor thuis

Voor thuis

Verpakking Prijs
Per stuk
€ 29,49
Lief! Plaid Girls voor kat en hond

Lief! Plaid Girls voor kat en hond

Lief! Plaid Girls voor kat en hond is een heerlijk zachte deken in een girls uitvoering en is geschikt voor zowel katten als honden. Deze zachte plaid in girls uitvoering heeft een lichtrode kleur en een print van pootjes meegekregen. U kunt het kleed op talloze manieren gebruiken. Zo is hij geschikt voor op de bank, in de mand of in de bench. Of misschien wilt u hem liever in de favoriete leunstoel van uw kat leggen. De Lief! Plaid Girls voor kat en hond mag gezien worden en zal al snel het favoriete plekje worden van uw huisdier. 

De afmetingen van deze plaid zijn: 150 x 100 cm.

 • Heerlijk zachte plaid
 • In rood gekleurde girls uitvoering
 • Op talloze manieren te gebruiken
 • Geschikt voor zowel katten als honden
Op de kussens krijgt u alleen garantie op fabricage fouten op de stiksels en de rits.
De stof is uitgesloten van garantie.
 

Bij Brekz kunt u de beste hondenkussens goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Lief! Plaid Girls voor kat en hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een hondenkussen van Lief! voor girls? Kijk dan eens bij ons Lief! Hondenkussen "Lief". Een overzicht van al onze Hondenkussens vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 27,95
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 39,95
Trixie Deken Kenny voor hond en kat

Trixie Deken Kenny voor hond en kat

De Trixie Deken Kenny voor hond en kat is verkrijgbaar in twee maten, namelijk 100 x 75 cm en 150 x 100 cm. Trixie is een merk dat al jaren een bekende naam is op het gebied van huisdierproducten, en daarom kunt u van deze deken dus ook kwaliteit verwachten! De deken is gemaakt van een pluche stof, wat extra comfortabel is voor uw huisdier. U kunt de lekkere zachte deken gemakkelijk over uw meubels draperen waardoor uw hond of kat bijvoorbeeld gezellig bij u op de bank kan zitten, terwijl u daar niet telkens vieze meubels aan over houdt. Kortom: de Trixie Deken Kenny voor hond en kat is een ideaal product van goede kwaliteit, die u veel werk kan besparen.

Bij Brekz kunt u de beste honden- en kattenaccessoires voor uw hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Trixie Deken Kenny voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander product?

Kijkt u graag nog even verder naar andere producten waar uw huisdier lekker op uit kan rusten? Kijk voor de kat dan snel op de pagina van de kattenmandjes, en voor de hond op de overzichtspagina van de hondenkussens.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
100 x 75 cm
€ 7,49
150 x 100 cm
€ 11,99
Trixie Deken Cosy voor hond en kat

Trixie Deken Cosy voor hond en kat

De Trixie Deken Cosy voor hond en kat is een zachte en warme deken gemaakt van fleecestof. Leg hem op uw bank, stoel of in de auto zodat uw hond of kat een fijne lig- of slaapplek heeft en de deken beschermt tegen verspreiding van haren en vuil. U kunt de deken gemakkelijke wassen in de wasmachine op 30 graden. 

 • Gemaakt van fleecestof
 • Warm en zacht
 • Geschikt voor meubels en auto
 • Beschermt tegen haren en vuil
 • Geeft een fijne slaapplek
 • Wasbaar op 30 graden

Bij Brekz kunt u diverse hondendekens en -kussens gemakkelijk en voordelig online bestellen. Koop bijvoorbeeld de Trixie Deken Cosy voor hond en kat en uw bestelling wordt razendsnel bij uw thuisbezorgd!

Andere hondendeken dan Trixie Deken Cosy voor hond en kat?

U kunt ook kiezen voor de weersbestendige en duurzame Doggybag Bench Duvet X-treme Zwart of de eveneens van zacht fleece gemaakte Doggybag Wool Blanket Coriander. Bekijk hier ook ons gehele assortiment en bestel de fijnste deken snel online bij Brekz!

> Meer informatie
Verpakking Prijs
100 x 70 cm
€ 13,49
150 x 100 cm
€ 21,95
Schoonloopmat waterdicht 89 x 66 cm - hond

Schoonloopmat waterdicht 89 x 66 cm – hond

De Schoonloopmat waterdicht 89 x 66 cm – hond is een mat die modder, water en vuil absorbeert van de poten van uw hond. Vooral na wandelingen in regen en sneeuw is de mat handig. De microvezels absorberen tot 7 keer hun eigen gewicht. De mat is niet alleen zeer functioneel, maar ook zacht en comfortabel. U kunt hem eenvoudig wassen in de wasmachine op 30 graden. De mat is 89 x 66 cm groot en voorzien van een antisliplaag zodat hij op zijn plaats blijft liggen.

 • Absorbeert vuil en vocht
 • Met microvezels
 • Zacht en comfortabel
 • Wasbaar op 30 graden
 • 89 x 66 cm groot
 • Met antisliplaag

Bij Brekz kunt kiezen uit diverse hondenkleden en -dekens voor honden kiezen. Bestel bijvoorbeeld de Schoonloopmat waterdicht 89 x 66 cm – hond gemakkelijk en goedkoop online!

Andere product dan Schoonloopmat waterdicht 89 x 66 cm – hond?

U kunt ook kiezen voor diverse andere hondenkleden en -dekens, zoals het Vetbed Beige Effen voor honden dat warm slaapcomfort geeft en het Lief! Plaid Unisex voor kat en hond voor op de bank. Bekijk hier ook ons gehele aanbod aan hondendekens. 
 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Grijs
€ 24,95
Bruin
€ 24,95
Lief! Plaid Unisex 150 x 100 cm - voor kat en hond
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 37,95

Vetbedden

Vetbed Grijs Met Pootjesprint voor honden

Vetbed Grijs Met Pootjesprint voor honden

Vetbed Grijs Met Pootjesprint voor honden is een zacht 'bed' met leuke print en is geschikt voor iedere hond. Er is voor uw hond geen fijnere plek om te liggen dan op dit vetbed. Het vetbed is warm en zacht en heeft daarnaast ook heel praktische eigenschappen. Zo is hij gemakkelijk te wassen en sneldrogend, zodat u nooit met een vuil vetbed blijft zitten. Dit is natuurlijk ook een ideale eigenschap voor onzindelijke puppy's. Het Vetbed Grijs Met Pootjesprint voor honden is verkrijgbaar in de volgende vier maten:

 • Small: 50 x 75 cm
 • Medium: 75 x 100 cm
 • Large: 75 x 120 cm
 • Extra Large: 100 x 150 cm

 

Nog eenmaal de voordelen van het product op een rij:

 • Het vetbed is een heerlijk zachte en warme plek voor uw hond om te liggen
 • Gemakkelijk te wassen en sneldrogend
 • Ideaal voor onzindelijke puppy's
 • Met pootjesprint
 • Verkrijgbaar in vier maten dus geschikt voor iedere hond

Bij Brekz kunt u de beste hondenkussens goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Vetbed Grijs Met Pootjesprint voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een wollen deken voor uw hond? Kijk dan eens bij onze Doggybag Wool Blanket Coriander. Een overzicht van al onze Hondenkussens vindt u hier. 

Op de kussens krijgt u alleen garantie op fabricage fouten op de stiksels en de rits.
De stof is uitgesloten van garantie.

Vetbed Grijs Met Pootjesprint voor honden > Meer informatie
Verpakking Prijs
Small
€ 9,99
Medium
€ 17,99
Large
€ 22,99
Extra Large
€ 39,99
Vetbed Beige Met Pootjesprint voor honden

Vetbed Beige Met Pootjesprint voor honden

Vetbed Beige Met Pootjesprint voor honden is een heerlijk zacht en warm vetbed met pootjesprint en is geschikt voor iedere hond. Dit zachte vetbed is niet alleen fijn voor uw hond om op te liggen, maar ook praktisch in het gebruik. Zo is hij gemakkelijk wasbaar en is hij sneldrogend. Hierdoor is het een ideale keuze voor onzindelijke puppy's. Het Vetbed Beige Met Pootjesprint voor honden is voorzien van een leuke pootjesprint en is dankzij de verschillende maten geschikt voor vrijwel iedere hond. Het product is verkrijgbaar in de volgende maten:

 • Small: 50 x 75 cm
 • Medium: 75 x 100 cm
 • Large: 75 x 120 cm
   

Nog eenmaal de voordelen van dit product op een rij:

 • Zacht en warm vetbed voor de hond
 • Gemakkelijk wasbaar
 • Sneldrogend
 • Ideaal voor onzindelijke puppy's
 • Verkrijgbaar in drie maten, dus geschikt voor vrijwel iedere hond
   

Bij Brekz kunt u de beste hondenkussens goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Vetbed Beige Met Pootjesprint voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een wollen dekentje voor uw hond? Kijk dan eens bij onze Doggybag Wool Blanket Coriander. Een overzicht van al onze Hondenkussens vindt u hier.

Op de kussens krijgt u alleen garantie op fabricage fouten op de stiksels en de rits.
De stof is uitgesloten van garantie.

Vetbed Beige Met Pootjesprint voor honden > Meer informatie
Verpakking Prijs
Small
€ 9,99
Medium
€ 17,99
Large
€ 22,99
Vetbed Grijs Effen voor honden

Vetbed Grijs Effen voor honden

Vetbed Grijs Effen voor honden is een voordelig kleed voor de hond. De neutrale grijze kleur en de platte vorm zorgen ervoor dat dit product onopvallend is. Het uiterlijk van uw huis zal niet drastisch veranderen en dat is fijn voor mensen die veel om hun interieur geven. Niet alleen het uiterlijk van het vetbed zit mee, de zachte stof is ook heerlijk om op te liggen. Het is voor uw hond veel comfortabeler dan de koude vloer. Het kleed is gemakkelijk te wassen en droogt snel op. Dit is met name handig bij pups die nog niet zindelijk zijn. Verkrijgbaar in vier verschillende maten. 

 • Zacht en comfortabel kleed voor uw hond
 • Neutrale kleur en simpel design
 • Verandert het uiterlijk van uw huis niet drastisch
 • Voordelig 
 • Gemakkelijk te wassen en drogen 
 • Verkrijgbaar in vier maten
   

Let op: Op de kussens krijgt u alleen garantie bij fabricagefouten, de stiksels en de rits. De stof is uitgesloten van garantie.

Bij Brekz kunt u de beste hondenkussens goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Vetbed Grijs Effen voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Maten Vetbed Grijs Effen voor honden

Small: 50 x 75 cm
Medium: 75 x 100 cm
Large: 75 x 120 cm
Extra Large: 100 x 150 cm
 

Ander hondenkussen? 

Bent u op zoek naar een dikker hondenkussen? Bekijk dan onze Hondenkussens pagina. Hier verkopen we onder andere het Nano Ligkussen 100 x 70 cm Grijs. Deze is ook grijs en is gemakkelijk te wassen.

Vetbed Grijs Effen voor honden > Meer informatie
Verpakking Prijs
Small
€ 9,25
Medium
€ 18,49
Large
€ 22,75
Extra Large
€ 34,99
Vetbed Beige Effen voor honden

Vetbed Beige Effen voor honden

Het Vetbed Beige Effen voor honden is een soort dik kleed voor de hond. Door de zachte stof is het heerlijk voor uw huisdier om erop te liggen. Dit is veel comfortabeler en warmer dan een koude vloer. Dit hondenbed is niet erg opvallend, want de beige kleur en simpele vormgeving zorgen ervoor dat hij niet het hele uiterlijk van uw interieur verandert. Het kleed is gemakkelijk te wassen en droogt snel op. Dit is vooral handig bij onzindelijke puppy's. Verkrijgbaar in vier verschillende maten.

Bij Brekz kunt u de beste hondenkussens goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Vetbed Beige Effen voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Maten Vetbed Beige Effen voor honden

Small: 50 x 75 cm
Medium: 75 x 100 cm
Large: 75 x 120 
Extra Large: 100 x 150 


Ander hondenkussen?

Bent u op zoek naar een dikker kussen voor honden? Bekijk dan onze Hondenkussens pagina. Hier verkopen we onder andere het Designed By Lotte Ligkussen Script voor de hond. Deze heeft een zachte vulling en een bijzonder ontwerp. 

Op de kussens krijgt u alleen garantie op fabricage fouten op de stiksels en de rits.
De stof is uitgesloten van garantie.

Vetbed Beige Effen voor honden > Meer informatie
Verpakking Prijs
Small
€ 8,75
Medium
€ 15,99
Large
€ 19,49
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Hondendekens en -kleden

Om een warme lig- of slaapplek voor uw hond te creëren, kunt u bij Brekz diverse soorten Hondendekens en -kleden kopen. Wij bieden u een ruim aanbod aan dekens en kleden van verschillende merken en stoffen en met leuke prints. 

Bij Brekz kunt u kiezen uit een groot assortiment Hondendekens en -kleden. Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment en bestel uw product eenvoudig en goedkoop online!

Assortiment Hondendekens en -kleden

U kunt kiezen voor verschillende vetbedden, zoals het Vetbed Grijs Effen of het Vetbed Beige Effen die eenvoudig te wassen zijn en het Vetbed Grijs Met Pootjesprint en het Vetbed Beige Met Pootjesprint. Ook verkopen wij het Lief! Plaid Girls voor kat en hond, het Lief! Plaid Unisex voor kat en hond en het Lief! Plaid Boys voor kat en hond. Wilt u een deken met een leuke print? Dan kunt u ook kiezen voor de Trixie Deken Kenny voor hond en kat met botjes en pootafdrukken. De Trixie Deken Cosy is een warme deken van fleece stof. De D&D Home collection sofa cover pepper Grijs is een deken met handige canvas gordels. U kunt ook de Schoonloopmat waterdicht 89 x 66 cm bestellen die uw vloer beschermt tegen vieze poten.

Ander product voor uw hond?

U kunt ook kiezen voor verschillende kussens voor uw hond, zoals het Lief! Hondenkussen Unisex en het Isabel hondenkussen rechthoek breiprint. Bekijk hier al onze hondenkussen en bestel de leukste snel online!

Terug