Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Flexi hondenriemen

Heeft u een Flexi hondenriem nodig? Het ruime assortiment van Brekz beschikt over diverse maten Flexi hondenriemen. Bij ons koopt u uw Flexi hondenlijn tegen de scherpste prijs!
Lees meer ..
Kies snel uw categorie
Tape
Cord
Accessoires

Tape

Cord

Accessoires

Tape

Flexi Classic Tape XS Tape 3 meter

Flexi Classic Tape 3 meter Extra Small

Flexi Classic Tape 3 meter Extra Small is een flexibele, platte looplijn met een lengte van 3 meter en is geschikt voor honden met een gewicht tot 12 kg. Het product is voorzien van een platte lijn met een musketonhaak, voor gemakkelijk aanlijnen. Met deze hondenriem geeft u uw hond alle vrijheid en kan hij op iedere gewenste afstand tot een maximum van 3 meter lopen. Ook is de looplijn met een druk op de knop vast te zetten op de gewenste lengte. De Flexi Classic Tape 3 meter Extra Small is in het bijzonder geschikt voor honden van kleinere rassen en honden met een lichaamsgewicht tot 12 kg. Het product is verkrijgbaar in drie kleuren.

 • Flexibele looplijn tot een afstand van maximaal 3 meter
 • Geschikt voor honden van kleinere rassen met een maximaal gewicht van 12 kg
 • Op iedere gewenste afstand vast te zetten
 • Met stevige karabijnhaak voor eenvoudig aankoppelen aan de halsband
 • Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren

 

Bij Brekz kunt u de beste riemen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Flexi Classic Tape 3 meter Extra Small tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Op de flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een nylon hondenriem met vaste lengte? Kijk dan eens bij de Beeztees Nylon Hondenriem Uni Blauw. Een overzicht van al onze riemen vindt u hier.

https://www.brekz.nl/21908-home_default/flexi-classic-tape-3-meter-extra-small.jpg
9.95 2019/01/01
22773
13328
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Zwart
€ 9,95
Rood
€ 9,95
Flexi New Comfort S Tape 5 meter

Flexi New Comfort S Tape 5 meter

Met de Flexi New Comfort S Tape 5 meter  beschikt u over een platte, sterke flexibele treklijn, die u kunt gebruiken bij het uitlaten van uw hond. Deze hondenriem is geschikt voor middelgrote honden tot 15 kg. De flexi is gemaakt van hoogwaardig kunststof en beschikt over een stevige grip voor een gemakkelijke bediening. U kunt tijdens het uitlaten de lijn in de flexi  tot 5 meter uitrollen, zodat uw hond een maximale bewegingsvrijheid heeft. Wannneer uw hond weer behoefte heeft om dicht bij u te lopen, wordt de flexi weer ingerold.

Met behulp van de stopfunctie bepaalt u of de lijn niet verder in- of uitrolt en hiermee houdt u uw hond onder controle. De Flexi New Comfort S Tape 5 meter is verkrijgbaar in de kleuren grijs, blauw, groen en rood. De hondenlijn is uit te breiden met  LED Light System. Dit is een lamp voor hondenlijnen waardoor uw hond tijdens het uitlaten in het donker zichtbaar is. Ook kunt u de flexibele hondenlijn uitbreiden met de Flexi Multibox, een handig doosje waarin u poepzakjes of snoepjes kunt bewaren.

 • Geschikt voor honden tot 15 kg.
 • Flexibele platte hondenlijn van 5 meter
 • Met praktisch remsysteem
 • Met karabijnhaak om aan halsband te bevestigen
 • Gemaakt van hoogwaardig kunststof
 • Voor extra bewegingsvrijheid van uw hond
 • Verkrijgbaar in de kleuren grijs, blauw, groen en rood.
 • Uit te breiden met LED Light System en Multibox.

Let op! Brekz biedt een jaar garantie op het binnenwerk van uw flexi. De garantie geldt echter niet voor de lijnen van uw flexi. 

Bent u op zoek naar een platte, flexibele treklijn voor uw hond waarmee u uw hond alle bewegingsvrijheid geeft tijdens het uitlaten? Koop dan de Flexi New Comfort S Tape 5 meter goedkoop online bij Brekz. Gemakkelijk en snel geleverd!
    

Ander product?

Wilt u uw Flexi New Comfort S Tape 5 meter  uitbreiden met het Flexi LED Light System en/of Flexi Multibox? U vindt deze items op onze site. Bent u op zoek naar een alternatieve flexibele hondenlijn voor de Flexi New Comfort S Tape 5 meter, bijvoorbeeld de Flexi Vario L Tape 5 meter voor de hondBekijk gerust ons assortiment Flexi hondenriemen. Kiest u toch liever voor een vaste hondenriem, bekijk dan ons totaalaanbod hondenriemen

https://www.brekz.nl/24733-home_default/flexi-new-comfort-s-tape-5-meter.jpg
13.95 2019/01/01
Jammer dat de rollijn niet te krijgen is in 8 meter formaat voor de kleine hond maar desalniettemin een uitstekende tapelijn van een goede kwaliteit!
Goed en degelijk product.
27239
14371
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Blauw
€ 13,95
Groen
€ 13,95
Rood
€ 13,95
Roze
€ 13,95
Grijs
€ 13,95
Flexi New Classic M Tape 5 meter

Flexi New Classic M Tape 5 meter

Het Flexi New Classic M Tape 5 meter is een hondenlijn van sterk kunststof voor honden van 20 tot 25 kg. De lijn heeft een verchroomde haak en een comfortabel handvat. Hij weegt slechts 320 gram en is 5 meter lang waardoor uw hond een grote bewegingsvrijheid heeft. Uw hond kan tot wel 3 keer meer afstand afleggen dan u! De lijn rolt soepel af en blijft altijd goed gespannen. U kunt de maximale lengte van de lijn gemakkelijk aanpassen, zodat u uw hond dichtbij kunt houden. De lijn heeft een goed ontworpen opening in het handvat die ervoor zorgt dat de lijn niet verdraait of blijft haken.

De lijn is verkrijgbaar in de kleuren blauw, rood en zwart. De Flexi New Classic M Tape 5 meter kunt u aanvullen met een LED Lighting System waarmee uw hond zichtbaar is in het donker. Ook kunt u de Multibox bestellen waarin u bijvoorbeeld snoepjes of poepzakjes mee kunt nemen. Op de Flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen.

 • Heeft verchroomde haak
 • Heeft comfortabel handvat
 • Lengte van de lijn aan te passen
 • Rolt soepel af
 • Lijn draait niet en haak zich niet vast
 • Verkrijgbaar in blauw, rood en zwart

Bij Brekz kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan rollijnen van Flexi. Koop bijvoorbeeld de Flexi New Classic M Tape 5 meter gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt snel thuisbezorgd!

Andere hondenlijn dan Flexi New Classic M Tape 5 meter?

U kunt ook kiezen voor de Flexi New Comfort M Tape 5 meter, de Flexi New Classic Neon Tape en de Flexi Vario M Tape 5 meter. Vergeet niet de handige Multibox en het LED Light System erbij te bestellen!

https://www.brekz.nl/24817-home_default/flexi-new-classic-m-tape-5-meter.jpg
12.95 2019/01/01
Hoop dat de hond er lang mee doet
Goed product en snel geleverd!
27463
14388
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Blauw
€ 12,95
Rood
€ 12,95
Zwart
€ 12,95
Flexi New Classic L Tape 5 meter

Flexi New Classic L Tape 5 meter

Het Flexi New Classic L Tape 8 meteris een hondenlijn van sterk kunststof voor honden tot 50 kg. De lijn heeft een verchroomde haak en een comfortabel handvat. De lijn weegt slechts 346 gram en is 5 meter lang waardoor uw hond een grote bewegingsvrijheid heeft. De lijn rolt soepel af en blijft altijd goed gespannen. U kunt de maximale lengte van de lijn gemakkelijk aanpassen. De lijn is verkrijgbaar in de kleuren blauw, rood en zwart. De Flexi New Classic L Tape 5 meter kunt u aanvullen met een LED Lighting System waarmee uw hond zichtbaar is in het donker. Ook kunt u de Multibox bestellen waarin u bijvoorbeeld snoepjes of poepzakjes mee kunt nemen. Op de Flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen.

 • Hondenlijn van sterk kunststof
 • Geschikt voor honden tot 50 kg
 • Heeft een verchroomde haak
 • Heeft een comfortabel handvat
 • Weegt slechts 346 gram
 • Geeft veel bewegingsvrijheid
 • Rolt soepel af en is altijd gespannen
 • Lengte van de lijn is af te stellen
 • Verkrijgbaar in blauw, rood en zwart
 • Accessoires zijn Multibox en LED Lighting System
 • Jaar garantie op het binnenwerk

Bij Brekz kunt u verschillende lijnen van Flexi bestellen. Koop bijvoorbeeld de Flexi New Classic L Tape 5 meter gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt snel afgeleverd!
    

Andere hondenlijn dan Flexi New Classic L Tape 5 meter?

U kunt deze hondenlijn van Flexi ook bestellen in neon en medium. Bestel ook de Multibox en het LED Lighting System. Bekijk ook eens ons gehele aanbod en bestel de Flexi hondenlijn die bij uw hond past!

https://www.brekz.nl/24900-home_default/flexi-new-classic-l-tape-5-meter.jpg
17.95 2019/01/01
Prima riem alleen de lijn zou wat breder kunnen!
Correcte snelle afhandeling bestelling
Fijne flexriem voor een prima prijs ! Goeie service , prima levering !
27576
14404
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Blauw
€ 17,95
Rood
€ 17,95
Zwart
€ 17,95
Flexi Giant M 8 meter voor de hond

Flexi Giant M 8 meter voor de hond

Flexi Giant M 8 m voor de hond is een moderne en stevige hondenlijn die uitermate geschikt is voor het uitlaten van middelgrote hondenrassen. Dankzij de 8 meter lange lijn geeft u uw hond veel bewegingsvrijheid. Tegelijkertijd kunt u uw hond ook snel onder controle krijgen wanneer dit nodig is door met uw duim op de knop te drukken en zo het uitrollen van de riem te blokkeren. Een bijzonder kenmerk van dit product is dat de rollijn zichtbaar is in het donker waardoor u uw hond ’s avonds veilig uit kunt laten. Op de flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen.

Bij Brekz kunt u de beste Flexi hondenlijnen voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Flexi Giant M 8 m voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Overzicht kenmerken Flexi Giant M 8 meter voor de hond

 • modern design
 • speciaal gevormde handgreep voor optimale grip
 • met het ingebouwde stopmechanisme kunt u tijdelijk het uitrollen van de lijn stoppen of de lijn op elke gewenste lengte vastklikken
 • de lijn heeft een neongele kleur
 • de Flexi Giant M 8 m voor de hond is geschikt voor honden tot 25 kilo

Ander product?

Bekijk dan ook ons overzicht van alle Flexi hondenriemen.

https://www.brekz.nl/24084-home_default/flexi-giant-m-neo-voor-de-hond.jpg
24.95 2019/01/01
Voldoet aan verwachtingen. Jammer dat de 8 m. tape M niet in een andere kleur te krijgen is. Rolt goed op. Fijn handvat.
Snelle levering. Mooie flexi
Fluogeel: goed zichtbaar - vrij licht om vast te houden en toch stevig genoeg voor onze nog onstuimige jonge hond - tevreden!
Super stevig leiband goede kwaliteit
Het afrollen loopt niet altijd soepel
snelle levering goed verpakt voor verzending tevreden klant...reeds opnieuw bestelling geplaatst en geleverd ...top!
Ben er zeer tevreden over helemaal top (y)
Degelijk product, snel geleverd. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik had een maatje groter van deze lijn al een paar dagen uitgeprobeerd voor onze hond, dus ik wist wel ongeveer wat ik bestelde. Is toch een hele uitgave. Voldoet absoluut aan de verwachting!
Zoals altijd prima. Geen enkele klacht.
De Flexi Giant M Neo werkt naar behoren en maakt mijn hond 's avonds beter zichtbaar voor het verkeer.
Precies wat ik verwachtte
26391
14156
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Zwart
€ 24,95
Flexi New Classic Neon Tape

Flexi New Classic Neon Tape

Flexi New Classic Neon Tape is een prachtige hondenlijn met een oprolfunctie. Deze rollijn is beschikbaar met lijnen van 3 tot 5 meter waarmee u uw hond dus lekker veel vrijheid kunt geven tijdens het wandelen. Tegelijkertijd beschikt de riem ook over een rem- en terughaalsysteem waardoor u uw hond op ieder gewenst moment kort kunt houden. Flexi is al jaren een koploper op het gebied van het produceren van hondenlijnen van robuuste kwaliteit, dit maakt een Flexi rollijn een goede koop. Kortom: bent u op zoek naar een handige en voordelige rollijn van goede kwaliteit? Dan is de Flexi New Classic Neon Tape iets voor u!

Op de flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen.

 • Maat XS is 3 meter lang en geschikt tot 12 kg
 • Maat S is 5 meter lang en geschikt tot 15 kg
 • Maat M is 5 meter lang en geschikt tot 25 kg
 • Maat L is 5 meter lang geschikt tot 50 kg

Bij Brekz kunt u de beste hondenlijnen voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Flexi New Classic Neon Tape tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
     

Overzicht gegevens Flexi New Classic Neon Tape

 • verkrijgbaar in verschillende maten (XS tot L)
 • dankzij de felgele kleur van de Flexi New Classic Neon Tape is de lijn goed zichtbaar
 • dankzij reflecterende sticker beter zichtbaar in het donker
 • inclusief handig rem- en terughaalsysteem
 • voor optimaal wandelplezier!
        

Ander product?

Kijk u graag nog even verder naar andere Flexi hondenlijnen? Dat kan! Kijk u dan snel op de overzichtspagina van de Flexi hondenriemen, waar u ons hele assortiment kunt vinden. Bent u op zoek naar andere producten voor uw hond? Bekijk dan de overzichtspagina van de honden accessoires.

https://www.brekz.nl/27966-home_default/flexi-new-classic-neon-tape.jpg
10.95 2019/01/01
mooie robuuste goed in de hand liggende riem
Is prettig in gebruik
goede riem voor goede prijs
Zeer tevreden
Stevig en goed zichtbaar
Vanwege het brede lint van de flexi new classic, is deze veilger in gebruik. Snelle verzending.
Handige lijn, valt goed op in het donker! Handige uitsparing voor poepzak houder!
Fijne website. Snelle levering en goed product!
Zeer handige riem duidelijk te zien ook in het donder door de reflecteerende kleur.
Vanmorgen nog gebruikt. Prima riem, zeker voor een trekkende labrador. prijs/kwaliteit = goed.
Super systeem. Opening om vast te houden goed maar je moet niet heel brede handen hebben
Zeer snelle levering. Ook de leverancier was erg vriendelijk die vroeg zelfs of hij de doos moest binnen zetten (was erg zwaar) !
Voldoet aan de verwachting
Goed zichtbaar dag en nacht.
Fijne lijn en de keur is super goed zichtbaar
Lekker soepel en licht in het dragen! Meegenomen: goed zichtbaar innget donker.
Super snelle bezorging ....
Goede prijs en levering zonder verrassingen
prima product had alleen iets langer mogen zijn
Het is een sterke goede riem en snel geleverd.
26395
14158
> Meer informatie
Verpakking Prijs
XS
€ 10,95
S
€ 12,95
M
€ 15,95
L
€ 16,95
Flexi New Classic L Tape 8 meter

Flexi New Classic L Tape 8 meter

Het Flexi New Classic L Tape 8 meter is een hondenlijn van sterk kunststof voor honden tot 50 kg. De lijn heeft een verchroomde haak en een comfortabel handvat. De lijn weegt slechts 510 gram en is 8 meter lang waardoor uw hond een enorme bewegingsvrijheid heeft. De lijn rolt soepel af en blijft altijd goed gespannen. Met één druk op de knop kunt u de lijn een maximale lengte geven. De lijn is verkrijgbaar in de kleuren blauw, rood en zwart. Bij de Flexi New Classic L Tape 8 meter kunt u het LED Lighting System bestellen waarmee uw hond zichtbaar is in het donker. Ook kunt u de Multibox bestellen waarin u bijvoorbeeld snoepjes of poepzakjes mee kunt nemen. Op de Flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen.

 • Hondenlijn van sterk kunststof
 • Geschikt voor honden tot 50 kg
 • Heeft een verchroomde haak
 • Heeft een comfortabel handvat
 • Weegt slechts 510 gram
 • Geeft veel bewegingsvrijheid
 • Rolt soepel af en is altijd gespannen
 • Lengte van de lijn is af te stellen
 • Verkrijgbaar in blauw, rood en zwart
 • Accessoires zijn Multibox en LED Lighting System
 • De Flexi heeft een jaar garantie op het binnenwerk

Bij Brekz kunt u verschillende lijnen van Flexi bestellen. Koop bijvoorbeeld de Flexi New Classic L Tape 8 meter gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt snel bezorgd!

Andere hondenlijn dan Flexi New Classic L Tape 8 meter?

Ook voor diverse andere hondenlijnen van Flexi kunt u bij Brekz terecht. Zo verkopen wij ook Flexi Giant L Neo 8 meter voor de hond en de Flexi New Classic Neon Tape voor extra zichtbaarheid. Ook kunt u ons uitgebreide assortiment van Flexi bekijken.

https://www.brekz.nl/24094-home_default/flexi-new-classic-l-tape-8-meter.jpg
19.95 2019/01/01
Goed product
Voor deze prijs een goed produckt
Zeer goede prijs-kwaliteit. Goedkoper dan in de winkels!
Mooie haspel voor een goede prijs. Snelle levering.
Fijne riem, erg blij met het tape ipv draad. Als de lijn op de rem staat maakt het best een lawaai en het handvat is best zwaar in de hand bij lange wandelingen (2uur).
Alles wat ik verwacht. Jammer het is beetje te groot voor mijn kleine handen.
Snel geleverd en goed prduct, prima service
product , alles is goed . maar kan geen 10 geven want dan gaan jullie misschien verslappen met jullie producten .
Ziet er solide uit maar het is te zwaar, 5 meter is beter
Prima flexi lijn. Stevige, soepel lopende lijn, iets aan de zware kant, maar ligt goed in de hand en is makkelijk te bedienen.
Een fantastische flexline, voor een prima prijs! Zeer snelle levering , ik ben meer dan tevreden en kan dit van harte aanbevelen.
goede levering ,goede prijs, al vker besteld, zal dit zeker nog eens doen
De lijn is sterk en kun je met behulp van het handige mechanisme gemakkelijk in lengte variëren. Het handvat heeft een prettige greep.
Prima leiband die doet wat je van een leiband mag verwachten. Is wel aan de zware kant.
HEEL GOED PRODUCT EN EEN HEEL GOEDE PRIJS ZEER SNELLE LEVERING
prima, maar ook niets anders veracht van een flexi!
Perfect zo als verwacht, snelle levering.
Goed product. Wel opletten met het terug rollen van de riem dat er geen verdraaiingen in zitten.
26398
14159
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Blauw
€ 19,95
Zwart
€ 19,95
Rood
€ 19,95
Flexi New Comfort M Tape 5 meter

Flexi New Comfort M Tape 5 meter

De Flexi New Comfort M Tape 5 meter is een platte sterke flexibele hondenlijn van hoogwaardig kunststof voor middelgrote honden tot 25 kg. Deze flexi treklijn heeft een stevige grip, waardoor u de lijn gemakkelijk kunt bedienen. De flexi is uitrolbaar tot 5 meter om uw hond de maximale bewegingsvrijheid bij het uitlaten te geven, en rolt vanzelf weer op als uw hond weer terugkomt naar u. Met behulp van de stopfunctie bepaalt u of de lijn niet verder in- of uitrolt en hiermee houdt u uw hond onder controle. 

De treklijn is uit te breiden met  LED Light System. Dit is een lamp voor hondenlijnen waardoor uw hond tijdens het uitlaten in het donker zichtbaar is. Ook kunt u de flexibele lijn uitbreiden met de Flexi Multibox, een handig doosje voor aan uw Flexi-hondenlijn, waarin u poepzakjes of snoepjes kunt bewaren.De Flexi New Comfort M Cord 5 meter is verkrijgbaar in de kleuren grijs, blauw, groen en rood.

 • Geschikt voor honden tot 25 kg.
 • Flexibele platte hondenlijn van 5 meter
 • Gemaakt van hoogwaardig kunststof
 • Met praktisch remsysteem
 • Met karabijnhaak om aan halsband te bevestigen
 • Voor extra bewegingsvrijheid van uw hond
 • Uit te breiden met LED Light System en Multibox
 • Verkrijgbaar in vier kleuren: grijs, blauw, groen en rood

Let op! Brekz biedt een jaar garantie op het binnenwerk van uw flexi. De garantie geldt echter niet voor de lijnen van uw flexi. 

Bent u op zoek naar een flexibele treklijn voor uw hond? Bestel dan de Flexi New Comfort M Cord 5 meter goedkoop online bij Brekz. Gemakkelijk en snel geleverd aan uw voordeur!

Ander product?

Wilt u uw Flexi New Comfort M Cord 5 meter  uitbreiden met het Flexi LED Light System en/of Flexi Multibox? U vindt deze items op onze site. Bent u op zoek naar een alternatieve flexibele hondenlijn voor  Flexi New Comfort M Cord 5 meter, bijvoorbeeld de Flexi New Classic M Tape 5 meter? Toch op zoek naar een vaste hondenriem? Ga hier naar het totaalaanbod hondenriemen.

https://www.brekz.nl/24107-home_default/flexi-new-comfort-m-tape-5-meter.jpg
14.95 2019/01/01
Goedkoop, een prachtig product en een snelle levering. Bedankt Brekz!
snelle verzending en kwaliteits produkten voor een lage prijs.Erg tevreden!
Nette en solide afwerking van mijn order.
26408
14163
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Blauw
€ 14,95
Groen
€ 14,95
Grijs
€ 14,95
Rood
€ 14,95
Flexi New Comfort L Tape 5 meter

Flexi New Comfort L Tape 5 meter

De Flexi New Comfort L Tape 5 meter is een sterke hondenriem met oprolfunctie. De 5 meter lange lijn geeft uw hond veel vrijheid en zorgt voor optimaal wandelplezier. Toch kunt u uw hond ook op elk gewenst moment kort houden dankzij het ingebouwde remsysteem. Flexi is een merk dat al lange tijd bekend staat om het leveren van uitstekende rollijnen. Bent u op zoek naar een robuuste rollijn van goede kwaliteit waar u uw trouwe viervoeter ontspannen mee kunt uitlaten? Dan is de Flexi New Comfort L Tape 5 meter ideaal voor u!

Bij Brekz kunt u de beste hondenlijnen voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Flexi New Comfort L Tape 5 meter tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Overzicht gegevens Flexi New Comfort L Tape 5 meter

 • beschikbaar in 4 kleuren
 • dankzij de speciaal ontworpen vorm ligt de rollijn lekker in de hand en heeft u een goede grip
 • de lijn is uit te breiden met handige accessoires
 • inclusief platte lijn van 5 meter met aan het uiteinde een verschroomde haak
 • makkelijk in gebruik

Ander product?

Bekijkt u ook graag andere lijnen van Flexi? Kijk u dan op de overzichtspagina van de Flexi hondenriemen. Bent u nog op zoek naar andere producten voor uw hond? Bekijk dan de pagina van de honden accessoires.

https://www.brekz.nl/24109-home_default/flexi-new-comfort-l-tape-5-meter.jpg
23.95 2019/01/01
Nette snelle service aanrader
prima product en levering bij de buren afgegeven. Dat doen we voor elkaar.
Zeer tevreden! Degelijk materiaal. Voor grote sterke honden is de rol-leiband met een tape-band zeker aan te bevelen boven eentje met een koord!
Prima tekenbanden voor een schappelijke prijs
26411
14164
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Grijs
€ 23,95
Groen
€ 23,95
Rood
€ 23,95
Blauw
€ 23,95
Flexi New Comfort L Tape 8 meter

Flexi New Comfort L Tape 8 meter

De Flexi New Comfort L Tape 8 meter is een sterke hondenriem met oprolfunctie. De 8 meter lange lijn geeft uw hond optimale vrijheid en zorgt voor veel wandelplezier. Toch kunt u uw hond ook kort houden wanneer dit nodig is, dankzij het ingebouwde remsysteem. Flexi is een merk dat al lange tijd bekend staat om het leveren van uitstekende rollijnen. Bent u op zoek naar een robuuste rollijn van goede kwaliteit waar u uw trouwe viervoeter ontspannen mee kunt uitlaten? Dan is de Flexi New Comfort L Tape 8 meter ideaal voor u!

Bij Brekz kunt u de beste hondenlijnen voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Flexi New Comfort L Tape 5 meter tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Flexi New Comfort L Tape 8 meter in een notendop

 • mooie en stevige hondenlijn, ideaal voor tijdens het wandelen
 • beschikbaar in het grijs, blauw, rood of groen
 • dankzij de speciaal ontworpen vorm ligt de rollijn lekker in de hand en heeft u een goede grip
 • inclusief platte lijn van 5 meter met aan het uiteinde een verschroomde haak
 • de lijn is uit te breiden met handige accessoires
 • makkelijk in gebruik
 • inlcusief handig remsysteem


Ander product?

Bekijkt u ook graag andere lijnen van Flexi? Kijk u dan op de overzichtspagina van de Flexi hondenriemen. Bent u nog op zoek naar andere producten voor uw hond? Bekijk dan de pagina van de honden accessoires.

https://www.brekz.nl/24111-home_default/flexi-new-comfort-l-tape-8-meter.jpg
24.95 2019/01/01
Ligt erg prettig in de hand, makkelijk bedienbaar systeem.
Goede riem, ligt goed in de hand.
Heel licht en handig in gebruik.
Een goede en snelle levering
Goed en gebruik dit merk al meer dan 10 jaar.
Handig, strerk, gewoon super goed !
Stevige riem en ligt lekker in de hand
top product en snelle levering ik ben heel blij met bestelling
Ik gebruik deze uitlooplijn al langere tijd, de oude was aan vervanging toe. Brekz.nl was de goedkoopste
Zeer deftig materiaal, gaat zeer soepel. Ook handig is de mogelijkheid om er een poepzakhoudertje of beloningssnoepjeshoudertje aan te bevestigen
Heel erg tevreden van onze aankop,goede kwalitiet en levering was so snel.Wij zullen ons volgende product hier kopen.
26414
14165
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Grijs
€ 24,95
Groen
€ 24,95
Rood
€ 24,95
Blauw
€ 24,95
Flexi Hondenriem Giant M - Tape 8 meter - 3 kleuren

Flexi Hondenriem Giant M - Tape 8 meter

De Flexi Hondenriem Giant M – Tape 8 meter is een zeer sterke hondenriem met een zachte grip. Deze riem is geschikt voor honden van maximaal 25kg. Dankzij de lange uitrolbare lijn van 8 meter kunt u uw viervoeter voldoende vrijheid bieden en hem toch goed onder controle houden. De robuuste riem is vuilafstotend en kan prima tegen een stootje. Dankzij het handige oprolsysteem weet u zeker dat u of uw hond niet verstrikt kan raken in de lange lijn. De stop-knop bovenop de riem geeft u de volledige controle over het aanpassen van de bewegingsvrijheid van uw huisdier. Zo kunt u uw hond toch voldoende vrijheid geven op plekken waar hij niet los mag lopen.

Bij Brekz kunt u hondenriemen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Flexi Hondenriem Giant M - Tape 8 meter tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken Flexi Hondenriem Giant M - Tape 8 meter

 • Geschikt voor honden tot 25kg
 • Zeer sterk en robuust
 • Geeft u de controle over de bewegingsvrijheid van uw huisdier
 • 8 meter lang
 • In 3 verschillende kleuren verkrijgbaar

Ander product?

Zoekt u deze handige Flexi riem voor honden tot 50kg? Kijk dan eens naar de Flexi Giant L Neo. Voor het complete assortiment kunt u kijken op de pagina met al onze Flexi hondenriemen.

https://www.brekz.nl/27472-home_default/flexi-hondenriem-giant-m-tape-8-meter-3-kleuren.jpg
24.95 2019/01/01
Mooi rollijn met dezelfde kleur tape als het logo op de rollijn. Voelt echter wat zwaar aan doordat het apparaat langer in lengte is in vergelijking met de klassieke flexi rollijn die compacter is. Verder een prima lijn met een soepel rolmechanisme!
Stevige riem met opvallende tapekleuren.
Super snelle verzending en goed verpakt. Helemaal blij met onze flexi in deze aparte kleur
Hele fijne hondenriem! Betrouwbaar en van goede, stevige kwaliteit. Veel bewegingsvrijheid voor onze hond. Prettig handvat.
31355
15251
Flexi Hondenriem Giant M - Tape 8 meter - 3 kleuren > Meer informatie
Verpakking Prijs
Roze
€ 24,95
Groen
€ 24,95
Oranje
€ 24,95
Flexi Giant L 8 meter voor de hond

Flexi Giant L voor de hond

Flexi Giant L voor de hond is een flexibele hondenriem met een band van 8 meter en is gericht op honden van grote rassen. De riem is in het donker van ver te zien en zorgt ervoor dat u voortaan op donkere avonden veilig uw hond uitlaat. De felle neonkleur is goed zichtbaar en geeft de riem een frisse uitstraling.

De riem is dankzij het lange band van 8 meter en het sterke ontwerp zeer praktisch voor grotere hondenrassen met een gewicht van max. 50 kg. Dankzij het soepele rolsysteem hangt de lijn niet door en kan uw hond bij het uitlaten de vrijheid nemen die hij verdient. Wilt u uw hond dichtbij houden? U hebt de controle; met een druk op de stopknop fixeert u de lijn, om uw hond snel weer naast u te geleiden. Een bijkomend voordeel is dat uw hond tot wel drie keer meer afstand aflegt dan u zelf. De hondenriem kan eenvoudig aan de halsband worden gekoppeld door middel van een draaiende musketonhaak.

Bij Brekz koopt u de beste hondenriemen gemakkelijk en goedkoop online. Wilt u het product extra voordelig bestellen? Koop dan de Flexi Giant L voor de hond bij ons. 

Op de flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen.
 

Andere hondenriem?

Bent u op zoek naar een andere riem voor uw hond, bijvoorbeeld een vaste Nylon riem? Kijk dan eens bij de Beeztees Nylon riemen. Hier vindt u onder meer de Beeztees Nylon Hondenriem Uni Donkergrijs. Een overzicht van al onze hondenriemen vindt u hier.

https://www.brekz.nl/22906-home_default/flexi-giant-l-neo-voor-de-hond.jpg
27.99 2019/01/01
prima ding en mijn Rusty, een echte Cocker reageert er goed op.
Praktisch wel zwaar handvat
Wij kopen al jaren tot volle tevredenheid bij Brekz . Nooit problemen gehad met de levering altijd de juiste produkten en zeer snel geleverd .
fijne riem al meerdere gehad van dit merk
Ik heb het product 1 1/2 week.geleden geretourneerd. Na mijn 2e mail niets meer gehoord. Ook mijn geld nog niet retour. Bij bellen word ik er steeds uitgegooid.....
Wat ik verwachte en vlotte levering
Werkt prima, schik van
Super snelle levering ! Ik ben tevreden over de flexi , had ik het geweten had zelf de 10 meter genomen , maar 8 is ook al niet slecht . Zo heeft ze toch de vrijheid om in het bos te lopen en te snuffelen zonder dat ik mee moet door de modder . Het is een goed gebouwde american Akita en de flexi houd haar toch tegen als ze ineens sprint .
Werkt prima, ligt goed in de hand voor een redelijke prijs.
Gewoon goede service en snelle levering
Goede wijn behoeft geen krans
Werkt prima en is lekker opzichtig. Snelle levering.
De banden van flexi zijn makkelijk in gebruik en vooral duurzaam. Ik adviseer dit product aan iedereen met een hond.
Een top riem! Ligt goed in de hand en een fijn opvallend kleur lijn. Mijn trouwe viervoeter en ik zijn er erg blij mee Gr Cindy
Was bekend met het merk en daardoor een nieuwe gekocht omdat de oude kapot was.
Goede riem duidelijke kleur maar wel zwaar in de hand
ik ben zeer blij met de service van brekz.nl en levering perfect. mooie prijzen en veel keuze van hoge kwaliteit
Een ideale uitloop riem met voldoende lengte (8m). De fluoriserende kleur, geeft ook in nu in het najaar extra veiligheid. De riem is stevig, wat aan de zware kant en hij voelt heel degelijk aan. Het rol mechanisme werkt uitstekend, net als de rem. Heel blij mee dus.
Zoals verwacht en op site stond.
goed product en stevig lint goed zicht baar
Prettige lijn om mee te wandelen.
Snel geleverd en met de laagste prijs! Super shop!
onze hond golden retriever van bijna zes maand vind het heel leuk dat ze nu heel ver kan gaan met haar 8 meter lange band en het is ook heelhet heeft ook een reflecterende kleur ideaal voor int don ker
Lijn loopt soepel, in het donker goed te zien. Zeer tevreden
Een goed product ligt goed in de hand.
Ik heb het product niet voor me zelf gekocht ' maar het is een cadeu
De uitlaat lijn top overal gekeken maar zij waren de goed koopste. En een redelijke snelle levering.
Goede band maar maakt wel herrie bij oprollen. Hond moet er wel aan wennen.
onze vorige flexi was na 11 jaar versleten dus wouden we weer net zo een,
Product is prima. Levertijd was niet zoals op de site stond vermeld, jammer.
Snelle levering. Goed product !!
Erg degelijk en goed zichtbaar. Makkelijk in gebruik. En de honden zijn er blij mee.
ben tevreden met het product, aflevering was naar wenst.
Goed mechanisme maakt wel veel geluid bij vergrendelen en ontgrendelen. Riem geeft voldoende sturing is wel redelijk kwetsbaar voor spelende honden. Tanden gaan er vrij snel doorheen.
Mooie stevige lijn. Ligt lekker in de hand. En heeft als voordeel dat de behuizing vastgeschroefd is. Hierdoor is het makkelijker om na de garantietermijn te kijken of reparatie mogelijk is
24169
13716
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Zwart
€ 27,99
Flexi Giant XL 8 meter voor de hond

Flexi Giant XL voor de hond

De Flexi Giant XL voor de hond is een hondenriem van hoge kwaliteit, die een 8 meter lange bandlijn heeft. Deze bandlijn zorgt voor extra stevigheid. Hierom is de Flexi Giant XL voor de hond extra geschikt voor zeer grote en sterke honden. Dankzij het speciale flexi systeem kunt u uw hond een optimale bewegingsvrijheid bieden, zonder dat u controle over hem verliest. Met deze hondenriem kunt u uw grote en sterke hond op een veilige manier uitlaten. Bovendien heeft de Flexi Giant XL voor de hond speciale reflecterende neonkleur, waardoor de zichtbaarheid van uw hond vergroot. Deze riem is slijtvast, en heeft aan het uiteinde een verchroomde haak. De handgreep is van zacht materiaal gemaakt, wat zorgt voor een stabiele en comfortabele greep. Een ideale riem om uw grote hond mee uit te laten. 

Bij Brekz kunt u goedkoop de Flexi Giant XL voor de hond online bestellen! Behalve hondenriemen verkopen wij ook andere hondenaccessoires, gezondheidsmiddelen en natuurlijk hondenvoer. Bij ons vindt u alles voor uw hond, voor de laagste prijs!

Op de flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen.

Voor de Flexi Giant XL geldt geen maximaal gewicht zolang de Flexi en de lijn volledig onbeschadigd zijn. Wanneer één van de twee beschadigd is kan deze sterkte niet meer worden gegarandeerd.
 

Flexi Giant XL voor de hond

Eigenschappen Flexi Giant XL voor de hond

 • Een bandlijn met een lengte van 8 meter
 • Geschikt voor sterke honden en honden van zeer grote rassen
 • Een stabiele, zachte handgreep zorgt voor optimaal draagcomfort
 • Een verchroomde haak
 • Een slijtvaste opvallend gekleurde neonriem
 • Een comfortabel remsysteem, om uw hond te beschermen wanneer u hem abrupt moet stoppen

Voordelen van de Flexi XL voor de hond

 • Bewegingsvrijheid: Dankzij de maximale lengte van 8 meter, biedt de Flexi XL Neo voor de hond uw hond veel bewegingsvrijheid wanneer u hem uitlaat. De riemlijn rolt op en neer zonder te hangen, waardoor uw hond ongestoord geniet wanneer u hem uitlaat. Dit bevordert zijn gezondheid en levensvreugde.
 • Controle en veiligheid: Dankzij de steeds onder lichte spanning staande bandlijn, heeft u continu controle over uw hond. Zo weet u zeker dat uw hond veilig is, terwijl het voor hem voelt alsof hij vrij rondloopt.
 • Kwaliteit: De flexi-lijnen voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen. Elke lijn doorloopt meer dan 90 verschillende kwaliteitscontroles voordat deze de fabriek verlaat.
 • Service: Flexi biedt haar klanten een uitstekende service wanneer er iets met het product gebeurt.
   

Ander product?

Heeft u een kleinere hond en zoekt u daarom een ander soort riem voor uw hond? Bekijk dan ons ruime aanbod aan hondenriemen. Ook kunt u bij ons terecht voor andere hondenaccessoires, zoals halsbanden, tuigjes en hondenjasjes. Natuurlijk vindt u bij ons ook het beste hondenvoer, voor de laagste prijzen!

https://www.brekz.nl/23288-home_default/flexi-giant-xl-neo-voor-de-hond.jpg
38.95 2019/01/01
Super snel geleverd en fijne riem
Oké vlot verlopen allemaal!
Goede zaak, snelle levering, maar wil niet achtervogt worden met vragen en reviews. dank u en een prettig weekend.
Super handig super kwaliteit
Fantasche product. Snel opgeleverd.
Een goede beschrijving van het product, zodanig direct het goede kwalitatieve product besteld met een snelle levering zoals opgegeven op de website.
Geweldig, stevig en de lijn is reflecterend. Echt top en snel geleverd.
Degelijk en sterk. Ligt prettig in de hand.
Zeer mooie en sterke riem. Mijn hond vindt t zeer fijn. De levering was zeer snel en goed.
Goede en duidelijke info.zeer snelle levering! Onlangs iets verkeerds besteld ... terug opgestuurd in retour en 2 dagen later geld teruggestort gekregen.Dus kort gezegd fantastisch....eerlijk....vlug geleverd. Bedankt BREAK
Prima uitloopriem met goede rem een must voor de echte hondenliefhebber en voor een hele mooie prijs
goede prijs-kwaliteit verhouding, snelle bezorging via DPD. Deze laatste ging wel even de fout in maar dat is buiten Brekz om (onmacht). Later door Brekz na contact met de klantenservice supersnel recht getrokken!!!
super sterk voor onze stafford
heb er 2 gekocht. ben er erg blij mee en de honden ook!!!! en 2 voor de prijs van 1 in de winkel. top.....
Goed produkt en zijn geld waard
Heel snel geleverd en de prijs scheelt echt heel veel met de andere winkels, blijf zeker bij jullie kopen
Top product en zeer snelle levering!
24178
13722
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Zwart
€ 38,95
Flexi Giant Professional Large 10 meter voor de hond

Flexi Giant Professional Large voor de hond

Flexi Giant Professional Large voor de hond is een hondenlijn die geschikt is voor grote sterke honden. De kracht van de lijnen is dat ze een gemakkelijke oprolfunctie hebben waardoor u de lengte van de riem gemakkelijk aan kunt passen. Flexi staat behalve dankzij het oprol systeem ook bekend om de unieke dubbele remtechniek en de duurzaamheid van de lijn. Flexi Giant Professional Large voor de hond geeft uw hond 10 meter vrijheid. Dankzij het gemakkelijk systeem kunt u deze vrijheid toch combineren met controle. Met één druk op de knop heeft u uw hond weer onder controle. Omdat grote honden vaak een stuk sterker zijn, heeft u een stevige riem nodig. Deze riem is geschikt voor honden tot 50kg. Door het gemakkelijke handvat kunt u de riem goed vasthouden. Het handvat is ook comfortabel wanneer de hond hard aan de riem trekt.
 

 • Door het gemakkelijk oprolsysteem hangt de riem nooit door. Raakt dus niet in de knoop
 • De riem is robuust, kan veel gewicht hebben en ziet er tegelijkertijd ook stoer uit. 
 • Het product is ontzettend licht, het weegt slechts 860 gram. 
 • Het oprolsysteem van de riem heeft 1 jaar garantie. 
 • De riem is ideaal voor op open terrein en voor honden die nog wel eens weg willen lopen.
 • De lijn heeft een neongele kleur.
   

Bij Brekz kunt u de beste artikelen voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu de Flexi Giant Professional Large voor de hond tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

Op de flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen.
 

Ander merk hondenlijn?

Bent u in plaats van Flexi Giant Professional Large voor de hond op zoek naar een andere riem voor uw hond? Kijk dan eens naar de Flexi Classic Tape 5 meter Medium/Large. Voor een volledig overzicht kijkt u bij al onze hondenriemen.

https://www.brekz.nl/23290-home_default/flexi-giant-professional-large-neo-voor-de-hond.jpg
40.95 2019/01/01
fluo lint is een meerwaarde naar veiligheid toe. Zeer handig in gebruik. Zeer praktisch dat het oprollint niet afgesloten is, als het lint nat is kan het zo mooi drogen
zeer sterk en handig met een Duitse Korthaar op het strand
Mooie stevige uitlooplijn Max is er blij mee
Bestelling en aflevering waren prima geregeld en het artikel is gaaf en prima handelbaar.
Snel geleverd. Sterke leibanden
Tot nu toe een hele goede aankoop.
Super fijne lange lijn voor onze Amerikaanse stafford goed stevig dat is wel nodig hij kan goed trekken
Heerlijk lange lijn. Loopt echt super. Snel geleverd.
Zeer sevig en gebruiksvriendelijk
Mijn hond jaagt graag op hazen en fazanten, vandaar dat ik hem ( geadopteerd uit Spanje) vast houdt met bewegings vrijheid. Helaas mis ik een uittrekbaar gedeelte dat een schok kan verzachten.
een leuk product je kunt met de hond op een goede en veilige manier gaan wandelen hij is aan de leiband en toch heeft de hond zijn vrijheid om te wandelen
is super in gebruik heel te vreden mee !
Perfecte leiband. Goed in de hand en echt reflecterend !
De lange lijn werkt goed maar de hals band blijft doorslippen [word na de wandeling groter]
goed product en snelle levering bedankt
handig goed zichtbaar voor andere wandelaars dankzij gele kleur
Goed oprolmechanisme maar tamelijk zwaar in de hand. Wij hebben een hond van 17kg en hiervoor is deze lijn te sterk. Er is ook geen stopstuk aan zodat de lijn op een ingestelde lengte kan stoppen. Onze hond leert nu WEL trekken aan de lijn omdat deze te hard is. Deze lijn is zeer goed voor zwaardere honden. Stevig materiaal en zeer goede service.
ligt goed in de hand en zwaarte valt mee.
Doet wat het moet. Zelfs met een zeer sterke hond!
Fijne stevige riem ook voor de sterkere honden
dit produckt is een aanrader voor uw huisdier
Goed product. Loopt lekker met de honden. Zelfs bestand tegen Newfoundlanders.
Zeer goede kwaliteit, is bij nader inzien best zwaar als je lang gaat wandelen.
Goede prijs, superproduct, snelle levering,
De 10 meter lijn voelt als vrijheid voor mijn hond. Kruising Dalmatiër/ Friese Stabij. De flexi giant ligt heerlijk in de hand. De flexi weegt wel veel maar daar heb je tijdens het uitlaten van je hond geen last van. Kortom, echt een aanrader.
Snelle levering en heel tevreden met het produkt
Top! Na 2 dagen al in huis
Goedkoopste prijs via Brekz.nl en de riem is super! Rolt mooi op zonder ellende!
Goede snelle levering en goed product en goede prijs zeer tevreden
Goede service, snelle levering
Veilige kleur. Als het apparaat kapot gaat, is deze versie wel uit elkaar te schroeven.
goed en volledig geleverd
Fijne riem voor onze hond die niet los mag in de bossen. 10 meter. En heel snel geleverd.
voldoet aan de eisen die ik er aan stel gelukkig kon ik hem via brekz wel krijgen in de winkel is die niet meer te koop
fijne riem ook lekker fel , alleen met meerdere honden ligt het wat zwaar in de hand .
Het product is geweldig, de service is minder goed. Lange levertijd en er wordt slecht gereageerd op mails. Voor ons dus de laatste keer dat wij hier bestellen
Produkt voldoet aan de verwachting de levering was binnen de gestelde tijd dus ik ben een tevreden klant van Breckz.nl
Super handige uittrekbare hondenlijn
24179
13723
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Zwart
€ 40,95
Flexi Classic Tape 5 meter Small

Flexi Classic Tape 5 meter Small

De Flexi Classic Tape 5 meter Small is een automatisch oprolbare hondenriem met een lengte van 5 meter en is geschikt voor honden met een lichaamsgewicht tot 15 kg. Dankzij deze riem kunt u uw hond tijdens het uitlaten de vrijheid geven die hij verdient, zonder dat u de controle verliest. De riem rolt automatisch uit wanneer uw hond om meer lengte vraagt. Wil u hem niet langer maken, bijvoorbeeld omwille van veiligheidsredenen, dan kunt u hem met een druk op de knop stopzetten of terug halen. Het is natuurlijk ook mogelijk de lijn op 1 lengte vast te zetten, als u liever een vaste loopafstand hebt. De Flexi Classic Tape 5 meter small beschikt over een platte lijn van 5 meter met een handige karabijnhaak, voor eenvoudig bevestigen aan de halsband. De lijn is geschikt voor honden met een lichaamsgewicht tot 15 kg en is beschikbaar in drie kleuren.

 • Rolt automatisch in en uit op aanvraag van uw hond
 • Houdt controle met de stopfunctie, ook voor korter maken van de lijn
 • Tot een maximale lengte van 5 meter
 • Geschikt voor honden tot 15 kg
   

Bij Brekz koopt u de mooiste hondenriemen gemakkelijk en goedkoop online. Wilt u de Flexi Classic Tape 5 meter Small nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs!

Op de flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een langere lijn? Kijk dan eens bij de Flexi Classic Cord 8 meter medium. Een overzicht van alle hondenriemen vindt u hier. 

https://www.brekz.nl/21750-home_default/flexi-classic-tape-5-meter-small.jpg
12.49 2019/01/01
Goede flexiriem, ligt lekker in de hand.
Het lint loopt soepel. Het handvat is niet zo geschikt voor personen met grote handen. Dus small klopt dus.
Besteld en netjes bezorgd, wat wil je nog meer.
Het is een voortreffelijk product
Goed materiaal en een vlotte levering .
22532
13268
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Rood
€ 12,49
Zwart
€ 12,49
Blauw
€ 12,49

Cord

Flexi New Comfort XS Cord 3 meter

Flexi New Comfort XS Cord 3 meter

De Flexi New Comfort XS Cord 3 meter is een sterke flexibele treklijn voor uw huisdier. De treklijn is geschikt voor kleine huisdieren tot 8 kg. De flexi beschikt over een touwlijn en het omhulsel is gemaakt van hoogwaardig kunststof. U beschikt hiermee over een stevige grip, waardoor u de flexibele hondenlijn gemakkelijk kunt bedienen. U kunt de flexi treklijn tot 3 meter uitrollen om uw huisdier meer bewegingsvrijheid te geven. Met behulp van de stopfunctie bepaalt u of de lijn niet verder in- of uitrolt en hiermee houdt u uw huisdier onder controle. De Flexi New Comfort XS Cord 3 meter is in pocketformaat en is uiterst licht in het gebruik. De treklijn is verkrijgbaar in de kleuren grijs, blauw, groen, roze en rood.

 • Geschikt voor kleine huisdieren tot 8 kg.
 • Flexibele touwlijn van 3 meter
 • Met praktisch remsysteem
 • Met karabijnhaak om aan halsband te bevestigen
 • Gemaakt van hoogwaardig kunststof
 • Voor extra bewegingsvrijheid van uw kleine huisdier
 • Verkrijgbaar in de kleuren grijs, blauw, groen, roze en rood.
 • Pocketformaat en uiterst licht

Let op! Brekz biedt een jaar garantie op het binnenwerk van uw flexi. De garantie geldt echter niet voor de lijnen van uw flexi. 

Bent u op zoek naar een flexibele treklijn voor uw middelgrote hond waarmee u uw hond alle bewegingsvrijheid geeft die hij verdient? Bestel dan de Flexi New Comfort XS Cord 3 meter goedkoop online bij Brekz. Gemakkelijk en snel besteld!

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatieve flexibele treklijn, bijvoorbeeld de Flexi Classic Tape XS Tape 3 meter? Bekijk gerust ons assortiment Flexi hondenriemen. Kiest u toch liever voor een vaste riem, bekijk dan ons totaalaanbod hondenriemen.

https://www.brekz.nl/24771-home_default/flexi-new-comfort-xs-cord-3-meter.jpg
4.75 2019/01/01
27436
14386
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Roze OP is OP
€ 9,49
€ 4,74
Groen OP is OP
€ 9,49
€ 4,74
Flexi New Comfort S Cord 8 meter

Flexi New Comfort S Cord 8 meter

Het Flexi New Comfort S Cord 8 meter is een hondenlijn voor honden tot 12 kg. De lijn heeft een zeer comfortabel remsysteem en diverse zachte onderdelen. Aan de lijn zit een verchroomde haak die gemakkelijk te bevestigen is aan de halsband. De riem heeft reflecterende delen en is daardoor zichtbaar in het donker. De lijn is verkrijgbaar in de kleuren roze, grijs, blauw, groen en rood. U kunt het Flexi New Comfort S Cord 8 meter uitbreiden met een Multi Box waar u snoepjes of poepzakjes voor onderweg in kunt doen en wij verkopen ook een LED Lighting System dat u aan de lijn kunt bevestigen voor extra licht.
Let op:op de Flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen.

 • Hondenlijn van 8 meter voor honden tot 12 kg
 • Heeft zeer comfortabel remsysteem
 • Heeft verchroomde haak die gemakkelijk te bevestigen is aan de halsband.
 • Is zichtbaar in het donker
 • Verkrijgbaar in roze, grijs, blauw, groen en rood
 • Uit te breiden met Multi Box en LED Lighting System 

Bij Brekz kunt u diverse soorten hondenlijnen gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld het Flexi New Comfort S Cord 8 meter en uw bestelling wordt razendsnel bij u afgeleverd!

Andere hondenlijn dan Flexi New Comfort S Cord 8 meter?

U kunt bij ons naast de handige lijnen van Flexi ook hondenlijnen van leernylon of extra lange lijnen kopen. Bekijk ons aanbod en bestel snel de lijn die past bij uw hond!

https://www.brekz.nl/24780-home_default/flexi-new-comfort-s-cord-8-meter.jpg
14.95 2019/01/01
Heel goed
Prima, voldoet aan de wensen. Op tijd en accuraat geleverd.
27442
14387
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Blauw
€ 14,95
Groen
€ 14,95
Rood
€ 14,95
Roze
€ 14,95
Grijs
€ 14,95
Flexi Design M Cord 5 meter

Flexi Design M Cord 5 meter

Het Flexi Design M Cord 5 meter is een hondenlijn voor honden tot 20 kg. De lijn is 5 meter lang en heeft een comfortabel remsysteem. De riem is reflecterend waardoor hij ook in het donker zichtbaar is. Het haakje is gemaakt van duurzaam chroom. Bij de hondenlijn kunt u ook een Multi Box kopen waar u onder andere snoepjes of poepzakjes in kunt doen voor onderweg. Het Flexi Design M Cord 5 meter is verkrijgbaar in de kleuren geel en blauw. Let op: op de flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen. 

 • Hondenlijn voor honden tot 20 kg
 • 5 meter lang
 • Heeft comfortabel remsysteem
 • Door reflecterende riem ook in donker zichtbaar
 • Haakje is gemaakt van duurzaam chroom
 • Verkrijgbaar in geel en blauw
 • Handige Multi Box verkrijgbaar

Bij Brekz kunt u diverse soorten hondenlijnen gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld de Flexi Design M Cord 5 meter en uw bestelling wordt razendsnel bezorgd!

Andere hondenlijn dan Flexi Design M Cord 5 meter?

Wij verkopen ook de Flexi Classic Tape 5 meter Small voor honden tot 15 kg, de Flexi Vario L Tape 5 meter voor honden tot 60 kg en de Flexi New Classic Neon Tape. Bekijk ook eens ons hele aanbod aan hondenlijnen en bestel snel de lijn die bij uw hond past!

https://www.brekz.nl/24082-home_default/flexi-design-m-cord-5-meter.jpg
10.49 2019/01/01
26389
14155
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Blauw
€ 10,49
Flexi New Classic Neon Cord

Flexi New Classic Neon Cord

Het Flexi New Classic Neon Cord is een hondenlijn die zorgt voor extra zichtbaarheid in het donker. Aan beide kanten van de lijn is een neongele reflecterende sticker geplakt en het touw is neongeel. Zo is uw hond van ver te zien. De lijn is gemaakt van sterk kunststof
en heeft een verchroomde haak en een comfortabel handvat. De lijn is verkrijgbaar in maat XS (3 meter lang en geschikt voor honden tot 8kg), S (5 meter lang en geschikt voor honden tot 12 kg) en M (5 meter lang en geschikt voor honden tot 20 kg). De lijn geeft uw hond een grote bewegingsvrijheid en hij kan tot wel 3 keer meer afstand afleggen dan u tijdens een wandeling! De lijn rolt soepel af en blijft altijd goed gespannen. U kunt de maximale lengte van de lijn gemakkelijk aanpassen, zodat u uw hond dichtbij kunt houden. De lijn heeft een goed ontworpen opening in het handvat die ervoor zorgt dat hij niet verdraait of blijft haken. 

Let op: Op de Flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen.

 • Heeft een reflecterend neongeel touw
 • Heeft comfortabel handvat
 • Geeft veel bewegingsvrijheid
 • Rolt soepel af
 • Blijft goed gespannen
 • Lengte aan te passen
 • Verdraait zich niet en blijft niet haken
 • Jaar garantie op binnen werk, niet op de lijnen

Bij Brekz kunt u kiezen uit een groot aanbod aan hondenlijnen van Flexi. Voor extra zichtbaarheid bestelt u het Flexi New Classic Neon Cord gemakkelijk en goedkoop online. Uw bestelling staat razendsnel bij u voor de deur!

Andere hondenlijn dan Flexi New Classic Neon Cord?

U kunt voor extra zichtbaarheid ook kiezen voor de Flexi Giant L Neo 8 meter voor de hond, de Flexi Giant XL Neo 8 meter voor de hond en de Flexi Giant Professional Large Neo 10 meter voor de hond. Bekijk ook ons gehele aanbod en bestel de hondenlijn die bij uw hond past!

https://www.brekz.nl/24085-home_default/flexi-new-classic-neon-cord.jpg
10.95 2019/01/01
Goede kwaliteit en niet duur
heel snelle levering en goede spullen goede kwaliteit ik zal het iedereen aan bevelen
Ik ben superblij met de 2 neon cord. De hondjes worden van veraf al gezien .En de levering was super snel. Bedankt Brekz.
26392
14157
> Meer informatie
Verpakking Prijs
S
€ 10,95
XS
€ 10,95
M
€ 11,95
Flexi New Comfort S Cord 5 meter

Flexi New Comfort S Cord 5 meter

Het Flexi New Comfort S Cord 5 meter is een hondenlijn voor honden tot 12 kg. De lijn heeft een comfortabel remsysteem en een verchroomd haakje. Doordat de lijn reflecterende onderdelen heeft, is hij ook in het donker goed zichtbaar. De lijn is 5 meter lang en verkrijgbaar in de kleuren groen, rood, blauw en grijs. U kunt de lijn uitbreiden met een Multi Box waar u onder andere snoepjes of poepzakjes in de kunt doen voor onderweg en u kunt een LED Lighting System op de lijn aansluiten voor extra licht. Let op: op de flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen. 

 • Hondenlijn voor honden tot 12 kg
 • Heeft comfortabel remsysteem
 • Heeft verchroomd haakje
 • Heeft reflecterende onderdelen
 • Is 5 meter lang
 • Verkrijgbaar in groen, rood, blauw en grijs
 • Uit te breiden met Multi Box en LED Lighting System

Bij Brekz kunt u diverse soorten hondenlijnen van Flexi kopen. Bestel bijvoorbeeld Flexi New Comfort S Cord 5 meter gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt razendsnel bij uw bezorgd!

Andere hondenlijn dan Flexi New Comfort S Cord 5 meter?

Bij ons kunt u ook kiezen voor de Flexi Vario M Tape 5 meter voor honden tot 25 kg en het Flexi Classic Cord 8 meter Medium voor honden tot 20 kg. Bekijk ook de Multi Box en het LED Lighting System.

https://www.brekz.nl/24098-home_default/flexi-new-comfort-s-cord-5-meter.jpg
10.95 2019/01/01
26401
14160
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Blauw
€ 10,95
Flexi New Comfort M Cord 5 meter

Flexi New Comfort M Cord 5 meter

De Flexi New Comfort M Cord 5 meter is een sterke hondenriem met oprolfunctie die geschikt is voor middelgrote honden. De 5 meter lange lijn geeft uw hond veel vrijheid en zorgt voor optimaal wandelplezier. Toch kunt u uw hond ook op elk gewenst moment kort houden dankzij het ingebouwde remsysteem. Flexi is een betrouwbaar merk dat al lange tijd bekend staat om het leveren van rollijnen van hele goede kwaliteit. Bent u dus op zoek naar een robuuste rollijn van goede kwaliteit waar u uw trouwe viervoeter ontspannen mee uit kunt laten? Dan is de Flexi New Comfort M Cord 5 meter ideaal voor u!

Bij Brekz kunt u de beste hondenlijnen voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Flexi New Comfort M Cord 5 meter tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Overzicht informatie Flexi New Comfort M Cord 5 meter

 • beschikbaar in 4 kleuren; grijs, blauw, groen en rood
 • dankzij de speciaal ontworpen vorm ligt de rollijn lekker in de hand en heeft u een goede grip
 • de lijn is uit te breiden met handige accessoires
 • inclusief platte lijn van 5 meter met aan het uiteinde een verschroomde haak
 • makkelijk in gebruik


Ander product?

Bekijkt u ook graag andere lijnen van Flexi? Kijk u dan op de overzichtspagina van de Flexi hondenriemen. Bent u nog op zoek naar andere producten voor uw hond? Bekijk dan de pagina van de honden accessoires.

https://www.brekz.nl/24100-home_default/flexi-new-comfort-m-cord-5-meter.jpg
8.74 2019/01/01
26404
14161
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Rood
€ 12,49
Flexi New Comfort M Cord 8 meter

Flexi New Comfort M Cord 8 meter

De Flexi New Comfort M Cord 8 meter is een sterke flexibele hondenriem voor middelgrote honden tot 20 kg. De flexi is gemaakt van hoogwaardig kunststof en beschikt over een stevige grip, waardoor u de flexibele hondenlijn gemakkelijk kunt bedienen.  De lijn in de flexi is uitrolbaar tot 8 meter om uw hond de maximale bewegingsvrijheid bij het uitlaten te geven. De lijn wordt vanzelf weer opgerold wannneer uw viervoeter weer terug komt naar u. Met behulp van de stopfunctie bepaalt u of de lijn niet verder in- of uitrolt en hiermee houdt u uw hond onder controle.

De Flexi New Comfort M Cord 8 meter is verkrijgbaar in de kleuren grijs, blauw, groen en rood. De hondenlijn is uit te breiden met  LED Light System. Dit is een lamp voor hondenlijnen waardoor uw hond tijdens het uitlaten in het donker zichtbaar is. Ook kunt u de flexibele hondenlijn uitbreiden met de Flexi Multibox, een handig doosje voor aan uw Flexi-hondenlijn, waarin u poepzakjes of snoepjes kunt bewaren.

 • Geschikt voor honden tot 20 kg.
 • Flexibele hondenlijn van 8 meter
 • Met praktisch remsysteem
 • Met karabijnhaak om aan halsband te bevestigen
 • Gemaakt van hoogwaardig kunststof
 • Voor extra bewegingsvrijheid van uw hond
 • Verkrijgbaar in de kleuren grijs, blauw, groen en rood.
 • Uit te breiden met LED Light System en Multibox.

Let op! Brekz biedt een jaar garantie op het binnenwerk van uw flexi. De garantie geldt echter niet voor de lijnen van uw flexi. 

Bent u op zoek naar een flexibele hondenlijn voor uw middelgrote hond waarmee u uw hond alle bewegingsvrijheid geeft die hij verdient? Bestel dan de Flexi New Comfort M Cord 8 meter goedkoop online bij Brekz. Gemakkelijk en snel geleverd aan uw voordeur!

Ander product?

Wilt u uw Flexi New Comfort M Cord 8 meter  uitbreiden met het Flexi LED Light System en/of Flexi Multibox? U vindt deze items op onze site. Bent u op zoek naar een alternatieve flexibele hondenlijn voor  Flexi New Comfort M Cord 8 meter, bijvoorbeeld de Flexi Vario L Tape 8 meter? Bekijk gerust ons assortiment Flexi hondenriemen. Kiest u toch liever voor een vaste hondenriem, bekijk dan ons totaalaanbod hondenriemen.

https://www.brekz.nl/24101-home_default/flexi-new-comfort-m-cord-8-meter.jpg
14.95 2019/01/01
Hij is erg mooi maar oom ligt gewigt en erg fijne handvat
Super fijne riem mooie kwaliteit en hij ligt lekker in de hand in het begin een beetje zwaar maar daar ben je snel aan gewent hij is mooi van kleur dus zeker een aanrader en ik had ze snel in huis dus super
Gekocht omdat onze oude flexi het begeven heeft na jaren. Het oude model vond ik iets fijner, maar die was nergens meer te krijgen. Deze voldoet verder prima.
26406
14162
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Grijs
€ 14,95
Rood
€ 14,95
Groen
€ 14,95
Blauw
€ 14,95
Flexi Classic Cord 8 meter Medium

Flexi Classic Cord 8 meter Medium

De Flexi Classic Cord 8 meter Medium is een flexibele riem voor honden tot een gewicht van 20 kg en heeft een maximale lengte van 8 meter. De riem rolt automatisch uit wanneer u uw hond lengte wilt geven. Hierdoor krijgt hij de vrijheid die u hem zo gunt, zonder de controle kwijt te raken. Dreigt er een gevaarlijke situatie? Dan kunt u de lijn met een druk op te knop vergrendelen of inkorten, zodat uw hond weer aan uw zijde loopt. De lijn is voorzien van een stevige karabijnhaak voor eenvoudig aankoppelen aan de halsband. Het koord heeft een lengte van 8 meter en is geschikt voor honden met een maximaal gewicht van 20 kg.

De Flexi Classic Cord 8 meter Medium is verkrijgbaar in drie kleuren. U krijgt van de fabrikant een jaar garantie op het binnenwerk.

 • Voor honden met een gewicht van maximaal 20 kg
 • Rolt gemakkelijk uit, is met een druk op de knop te blokkeren en weer in te rollen
 • Voor meer controle en meer vrijheid voor uw hond tijdens het uitlaten
 • Met een stevige karabijnhaak, eenvoudig aan te koppelen aan de halsband
   

Bij Brekz kunt u de beste riemen voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Flexi Classic Cord 8 meter Medium tegen de scherpste prijzen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een vaste looplijn? Kijk dan eens bij de Beeztees Nylon Politielijn Uni Donkerbruin voor de hond. Een overzicht van al onze riemen vindt u hier.

https://www.brekz.nl/21749-home_default/flexi-classic-cord-8-meter-medium.jpg
15.49 2019/01/01
Het zijn hele fijne, handige riemen maar de flexi classic 8 meter gaat snel kapot.
een goede stevige riem die door de lengte van het cord voldoende vrijheid geeft aan de riem
Een uitstekende koop voor middel grote hond. Ligt goed in de hand.
Dit is de tweede keer dat ik de Flexi cord 8 m koop.De lijnen zijn prima maar na 1 jaar en 3 maanden rollen ze niet goed meer op.En dat is jammer
Had eerst de small maar die was wat aan de kleine kant. Degelijk gemaakt.
Goed voor een goede prijs
22531
13267
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Rood
€ 15,49
Zwart
€ 15,49
Blauw
€ 15,49
Flexi Classic Cord 5 meter Small

Flexi Classic Cord 5 meter Small

Flexi Classic Cord 5 meter Small is een flexibele, kunststof hondenriem voor honden tot 12 kg. De robuuste lijn kan uitrollen tot wel 5 meter en geeft uw hond de bewegingsvrijheid die hij bij het uitlaten verdient, zonder dat u de controle kwijt raakt. Wil uw hond meer ruimte, dan rolt de riem soepel af. Bij het naderen rolt de riem even soepel weer op, zodanig dat de lijn altijd strak staat. Er zit een stopfunctie op de riem waarmee u hem, wanneer nodig met een druk op de knop direct te kunt stoppen. De ideale manier dus om uw hond weer snel te leiden en naast u te laten lopen. 

Een groot voordeel van dit product is dat uw hond door de vrijheid in het koord drie keer de afstand af kan leggen die u aflegt. Een ander voordeel is de mogelijkheid om er accessoires aan te koppelen, zoals een multibox en een LED lichtsysteem. Die laatste kan met klittenband worden bevestigd aan de riem. Ideaal voor het veilig uitlaten van uw hond op de donkere avonden. De Flexi Classic Cord 5 meter Small is geschikt voor honden tot 12 kg en is ook geschikt voor rustige honden tot 15 kg of zeer temperamentvolle honden tot 8 kg. Hij is verkrijgbaar in drie kleuren; zwart, rood en blauw.

 • Koord-rollijn van 5 meter lang
 • Geschikt voor honden tot 12 kg, rustige honden tot 15 kg of temperamentvolle honden tot 8 kg
 • Voorzien van een comfortabel remsysteem
 • Functionele accessoires beschikbaar
 • Met veiligheidslus, voorkomt ongewenst terugschieten bij breuk
 • Gemaakt van stevig, eersteklas kunststof
   

Bij Brekz kunt u de mooiste, functionele accessoires voor uw hond eenvoudig online kopen. Wilt u het product extra goedkoop bestellen? Koop de Flexi Classic Cord 5 meter Small tijdens een van onze vele acties voor de scherpste prijs!

Op de flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen.
 

Andere hondenriem?

Bent u op zoek naar een andere riem voor uw hond, bijvoorbeeld een vaste kunststof variant? Kijk dan eens bij de Politielijnen van leer, zoals de Leren Politielijnen Bruin 240 cm. Een overzicht van al onze hondenriemen vindt u hier.
 

https://www.brekz.nl/21784-home_default/flexi-classic-cord-5-meter-small.jpg
8.95 2019/01/01
Goed de kleine loopt er goed mee
22573
13286
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Zwart
€ 8,95
Flexi Classic Cord 5 meter Medium

Flexi Classic Cord 5 meter Medium

De Flexi Classic Cord 5 meter Medium is een hondenriem van hoge kwaliteit, die een touwlijn heeft met een lengte van maximaal 5 meter. Dankzij het speciale flexi systeem kunt u uw hond een optimale bewegingsvrijheid bieden, terwijl u altijd controle over hem houdt en hem dus op een veilige manier uit kunt laten. Bovendien heeft de Flexi Classic Cord 5 meter Medium speciale reflecterende componenten, wat de zichtbaarheid van uw hond vergroot wanneer u hem in het donker uitlaat. Wij verkopen de Flexi Classic Cord 5 meter Medium in diverse kleuren.

Bij Brekz kunt u de Flexi Classic Cord 5 meter Medium goedkoop online bestellen! Naast hondenriemen verkopen wij ook andere hondenaccessoires, gezondheidsmiddelen en natuurlijk hondenvoer. Alles voor uw hond vindt u bij ons voor de laagste prijzen!

Op de flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen.
 

Over Flexi Classic Cord 5 meter Medium

Eigenschappen Flexi Classic Cord 5 meter Medium

 • Een touwlijn met een lengte van 5 meter
 • Geschikt voor honden met een gewicht tot maximaal 12 kilogram
 • Speciale reflecterende componenten, voor goede zichtbaarheid in het donker
 • Een verchroomde haak
 • Een comfortabel remsysteem, om uw hond te beschermen wanneer u hem abrupt moet stoppen
 • De Flexi Classic Cord 5 meter Medium heeft een gewicht van ca. 160 gram
 • Verkrijgbaar in 3 kleuren (zwart, blauw en rood)
   

Voordelen van de Flexi Classic Cord 5 meter Medium

 • Bewegingsvrijheid: Dankzij de maximale lengte van 5 meter heeft uw hond veel bewegingsvrijheid wanneer u hem uitlaat. De lijn rolt op en neer zonder te hangen, waardoor iedere hond een ruime uitloopvrijheid wordt geboden. Dit bevordert de gezondheid en levensvreugde van uw hond.
 • Controle en veiligheid: Dankzij de steeds onder lichte spanning staande touwlijn, heeft u een continue controle over uw hond. Zo kunt u zijn veiligheid goed garanderen, terwijl uw hond maximale bewegingsvrijheid heeft.
 • Kwaliteit: De flexi-lijnen voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen. Elke lijn doorloopt meer dan 90 verschillende kwaliteitscontroles voordat deze de fabriek verlaat.
 • Service: Naast producten van hoge kwaliteit, biedt flexi hun klanten een uitstekende service wanneer er iets met het product gebeurt.
   

Ander product?

Zoekt u een ander soort riem voor uw hond? Bekijk dan ons ruime aanbod aan hondenriemen. Ook kunt u bij ons terecht voor andere hondenaccessoires, zoals halsbanden, tuigjes en hondenjasjes. En natuurlijk vindt u bij ons het beste hondenvoer, voor de laagste prijzen!

https://www.brekz.nl/21787-home_default/flexi-classic-cord-5-meter-medium.jpg
8.95 2019/01/01
Goede hondenriem
de vorige riem was ook een flexi en is 7 jaar probleemloos elke dag gebruikt
22587
13289
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Zwart
€ 8,95
Rood
€ 8,95
Flexi Classic Cord 8 meter Small

Productinformatie Flexi Classic Cord 8 meter Small

Flexi Classic Cord 8 meter Small is een sterke en flexibele kunststof hondenriem voor honden met een maximaal lichaamsgewicht van 12 kg. De lijn is uitrolbaar tot 5 meter, waardoor u uw hond alle bewegingsvrijheid geeft die hij verdient. U kunt de lijn laten uitrollen om uw hond te laten spelen en zijn omgeving te ontdekken. Als uw hond weer bij u terug komt rolt de lijn weer op, waarbij de lijn altijd onder een lichte spanning blijft staan. U heeft dus geen last van een riem die door de modder sleept. Op de riem zit een stopfunctie die ervoor zorgt dat de lijn niet verder in- of uitrolt. Zo heeft u uw hond snel onder controle. 

Met deze riem heeft uw hond veel meer bewegingsvrijheid dan met vaste riemen, wat een groot voordeel is. Het is bovendien mogelijk om uw hond kleine commando's te geven door de remknop even in te drukken. De riem is tevens gemakkelijk te onderhouden. Als de lijn nat is geworden haalt u hem uit het omhulsel om op te drogen. De riem is voorzien van een handige karabijnhaak, waarmee u de riem eenvoudig kunt bevestigen aan een bijpassende halsband. De Flexi Classic Cord 8 meter Small is beschikbaar in drie mooie kleuren, namelijk rood, blauw en zwart. 

Op de flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen. 

 • Flexibele looplijn van 5 meter
 • Geschikt voor honden tot 12 kg
 • Praktisch en comfortabel remsysteem
 • Voor extra beweginsgvrijheid
 • Met een handige karabijnhaak om aan halsband te bevestigen
 • Gemaakt van stevig eersteklas kunststof

Bent u op zoek naar een flexibele hondenriem voor uw kleine hond? Koop dan de Flexi Classic Cord 8 meter Small goedkoop online bij Brekz. Met deze riem biedt u uw hond alle bewegingsvrijheid die hij verdient! Bekijk ook eens onze andere hondenriemen.
       

Andere hondenriem?

Zoekt u een alternatief voor de Flexi Classic Cord 8 meter Small? Bekijk dan eens ons totaalaanbod hondenriemen. Als u uw hond vaak 's avonds uitlaat kan de Flexi Giant L Neo voor de hond uitkomst bieden. Deze lijn is extra goed zichtbaar in het donker. Bent u toch op zoek naar een vaste hondenriem? De mooie Beeztees Nylon Politielijn Uni Donkergrijs voor de hond is een mooi en degelijk alternatief.

https://www.brekz.nl/21812-home_default/flexi-classic-cord-8-meter-small.jpg
13.49 2019/01/01
DE Flexi classic was een goede keus en het hondje heeft er veel plezier van
Het product bevalt me goed, maar ik ben niet tevreden over degene die de bezorging deed, die heeft nl,omdat wij niet thuis waren, het pakket bezorgd aan het einde vd straat,terwijl wij in het begin vd straat wonen, en er gewoon buren thuis waren.Dat is echt een min punt
22615
13294
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Rood
€ 13,49
Roze
€ 13,49
Blauw
€ 13,49
Zwart
€ 13,49

Accessoires

Flexi LED Light System

Flexi LED Light System

Het Flexi LED Light System is een ledlamp die u kunt bevestigen aan verschillende hondenlijnen van Flexi. De lamp is handig voor wandelingen met uw hond in het donker, omdat deze licht geeft dat al van ver gezien kan worden. De lamp bestaat uit een wit permanent licht en een rood knipperlicht die afwisselend aangezet kunnen worden. De lamp is geschikt voor lijnen van Vario, New Classic, New Comfort, New Design en New Neon en kan gemakkelijk met een klittenbandring bevestigd worden aan de lijn. Als de lamp niet gebruikt wordt, kunt u deze afdekken met een beschermkapje dat vuil tegenhoudt. Het Flexi LED Light System is ongeveer 7 cm breed en gemaakt van grijs kunststof. Bij de lamp worden 2 batterijen AAA geleverd.

 • Lamp voor Flexi-hondenlijn
 • Geschikt voor wandelen in donker
 • Heeft wit permanent en rood knipperlicht
 • Geschikt voor Vario, New Classic, New Comfort, New Design en New Neon
 • Gemakkelijk te bevestigen met klittenband
 • Gemakkelijk af te dekken tegen vuil
 • 7 cm breed
 • Verkrijgbaar in grijs
 • Gemaakt van kunststof
 • Geleverd met 2 AAA-batterijen

Bij Brekz kunt u verschillende accessoires voor uw Flexi-hondenlijn kopen. Zo bestelt u bij ons het Flexi LED Light System gemakkelijk en goedkoop online. Uw bestelling wordt snel bij uw thuis afgeleverd!

Ander accessoire dan het Flexi LED Light System?

Bij Brekz kuntu u voor uw Flexi-hondenlijn ook de Flexi Multibox kopen waarin u snoepjes en poepzakjes voor onderweg kunt meenemen. Daarnaast verkopen wij drie extra riemen: een voor extra comfort, een voor extra licht en een voor het wandelen met twee honden.

https://www.brekz.nl/31800-home_default/flexi-led-ligth-system-vario.jpg
10.95 2019/01/01
Tevreden !
heel handig!!
Het Flexi licht systeem werkt uit stekend
Alles voor de veiligheid van ons en ons vriendje
Goede service en snel, volgende dag bezorgd
26337
14149
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 10,95
Flexi Multibox

Flexi Multibox

De Flexi Multibox is kunststof doosje dat gemakkelijk aan uw Flexi-hondenlijn bevestigd kan worden. In de Multibox kunt u snoepjes of poepzakjes meenemen tijdens het wandelen met uw hond. De Flexi Multibox is geschikt voor hondenlijnen van het type New Comfort, New Classic, Design S. M en L en New Neon. De box kan aan beide kanten geopend worden en heeft twee rubberen dekseltjes. Hij is 7 cm lang en 4,8 cm breed. De Multibox is verkrijgbaar in de kleuren bruin, zwart, antractiet, blauw, roze, turquoise en rood.

 • Plastic doosje voor Flexi-hondenlijn
 • Voor snoepjes en poepzakjes
 • Gemaakt van kunststof
 • Geschikt voor lijnen van het type New Comfort, New Classic, Design S, M en L en New Neon
 • Geschikt voor lijnen vanaf maat small
 • Aan beide kanten te openen
 • Heeft twee rubberen deksels
 • 7 cm lang en 4,8 cm breed
 • Verkrijgbaar in diverse kleuren

Bij Brekz kunt u verschillende accessoires kopen voor uw Flexi-hondenlijn. Bestel bijvoorbeeld de Flexi Multibox gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt razendsnel thuisbezorgd!

Ander accessoire dan de Flexi Multibox?

Andere accessoires die geschikt zijn voor verschillende Flexi-hondenlijnen zijn het Flexi LED Light System en de Flexi Vario LED Flash Belt voor extra zicht in het donker. Voor extra comfort, kiest u voor de Flexi Soft Stop Belt. Bekijk ook ons aanbod aan Flexi-hondenlijnen om te zien voor welke lijn welk accessoire geschikt is.
 

https://www.brekz.nl/24020-home_default/flexi-multibox.jpg
4.95 2019/01/01
makkelijk te vullen.
Zeer snelle en correcte levering. Met deze handige multibox die bevestigd wordt onderaan de flexi vario rollijn heb je altijd de wettelijk verplichte poepzakjes mee als je uw hond uitlaat.
Handig voor aan de flexibel riem, ik gebruik het voor de poepzakjes!
Top levering prijs top vervoeder goed je weet waarneer hij komt ..
Handig voor de zakjes Blijven mooi op de rol, omdat deze niet weg kan glippen/vallen. Klein min puntje: lastig af te scheuren
Handige opberger voor poepzakjes en rolt goed uit
Handig toebehoren bij de Flexi riem
Producten zijn prima, maar levertijd absoluut niet
Handig we hoeven er niet meer achter te zoeken en hebben de zakjes nu altijd bij.
Gemakkelijk aangezien het vastklikt aan de leiband
Zeer snelle levering en goede producten!
Al bij al goed product, sluiting kan iets steviger.
Zeer handig om poepzakjes direct aan de flexi leiband te bevestigen
Heel handig, want deze verlies je niet zo snel
26338
14150
> Meer informatie
Flexi Multibox 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Zwart
€ 4,95
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Flexi lijn hond

Flexi heeft diverse varianten ontwikkeld die van hoge kwaliteit zijn en tevens erg duurzaam zijn in gebruik. Zowel voor u als voor uw hond is het wandelen met een Flexi hondenriem zeer comfortabel. Deze hondenlijnen bieden uw viervoeter veel vrijheid, maar geven u desondanks de controle over uw hond. De lijnen rollen automatisch en zeer vloeiend in en uit, wanneer uw hond van u wegloopt of naar u toe komt. Deze riem biedt ruime bewegingsvrijheid en belemmeren zowel u als de hond niet, omdat de lijn nooit over de hond of op grond hangt. De riem blijft hierdoor schoon en jullie kunnen niet verstrikt raken in de lijn, zoals bij andere lange lijnen vaak wel het geval is.


In bepaalde situaties kan het nodig zijn om de vrijheid van uw hond tijdelijk te moeten beperken. De lijnen hebben een remsysteem waarmee u het rolsysteem als het ware op slot zet. Dit doet u eenvoudig door de knop bovenop de riem ingedrukt te houden (of naar voren te schuiven) om het vast te zetten. De Flexi hondenlijnen zijn gemaakt van sterk kunststof en voorzien van een chromen haakje. Ze zijn ook zeer stabiel en hebben een comfortabel handvat. Deze riemen zijn zeer stevig en robuust, waardoor ze prima tegen een stootje kunnen. De lijnen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, lengtes en maten, zodat er voor elke hond een geschikt exemplaar is.

 

Assortiment hondenriem Flexi

Voor kleine honden kunt u kiezen voor bijvoorbeeld de Flexi hondenriem 5 meter. Flexi heeft een XS en Small variant van zowel 3 als 5 meter voor honden tot 12 en 15 kg. Voor honden tot 25 kg kunt u diverse medium varianten kopen. Ook is er de large variant van de Flexi hondenriem 8 meter of de Flexi hondenriem XL. Deze is geschikt voor honden tot 50 kg en voor honden tot 60 kg verkopen wij een XL variant van 5 meter. Een zeer populaire variant is de Flexi hondenriem 10 meter.
De meest populaire varianten per grootte:

Flexi hondenriem accessoires

De accessoires die wij bij de Flexi hondenlijnen verkopen zijn de Flexi Multibox die u gemakkelijk vastmaakt aan de Flexi hondenlijn om er snoepjes of poepzakjes in te doen voor onderweg. Zo houdt u uw handen vrij en kunt u ongestoord genieten van uw wandeling. Ook kunt u het LED Light System kopen waarmee u goed zichtbaar bent in het donker.

 

Flexi hondenriemen tegen de scherpste prijzen kopen?

Bij Brekz kunt u Flexi riemen goedkoop en eenvoudig online bestellen! Van Flexi Small tot Large. Tevens hebben wij regelmatig een aantrekkelijk Flexi hondenriem aanbieding, waarbij u bovenop de scherpe prijzen van Brekz, extra voordelig uit bent!

Op Brekz.nl kunt u veilig betalen door middel van betaalmethodes zoals iDeal en PayPal. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag!

 

 

Terug