Flexi hondenriemen

Flexi hondenriemen

Flexi hondenriemen bieden de hond meer bewegingsvrijheid zonder de hond los te moeten laten. Verkrijgbaar in diverse varianten, kleuren en maten!
Lees meer ..
Flexi hondenriemen

Flexi hondenriemen

Flexi hondenriemen bieden uw viervoeter veel bewegingsvrijheid, maar geven u desondanks nog steeds de controle over uw hond. De lijnen rollen automatisch en zeer vloeiend in en uit. Zo heeft uw hond meer bewegingsvrijheid en belemmeren ze zowel u als de hond niet, omdat de lijn nooit over de hond hangt of op grond ligt. Dankzij de handige stopknop kunt u het rolsysteem als het ware op slot zetten wanneer uw hond wat dichter bij u moet blijven.

De Flexi hondenlijnen zijn gemaakt van sterk kunststof en zijn voorzien van een haakje om aan de halsband vast te klikken. Ze hebben een comfortabel handvat en zijn zeer stevig en robuust.

Bij Brekz kunt u Flexi hondenriemen goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de beste accessoires voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld!

Assortiment Flexi hondenriemen

Flexi hondenlijnen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, lengtes en maten, zodat er voor elke hond een geschikt exemplaar is. In ons assortiment vindt u de bekende modellen, zoals de Flexi New Comfort, Flexi Neon, Flexi New Classic en de Flexi Black design lijnen voor kleine-, middelgrote- en grote honden. U heeft de keuze uit Tape en Cord lijnen in 3 verschillende lengtes. Waarbij de Tape lijnen een brede, platte lijn hebben en de Cord een smaller koord. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende lengtes en bijbehorende maximale gewichten van de hond.

Kleine honden

  • Flexi New Classic XS Tape voor honden tot 12 kg rolt uit tot 3 meter.
  • Flexi Tape S lijnen voor honden tot 15 kg rollen uit tot 5 meter.
  • Flexi Cord S lijnen voor honden tot 12 kg, verkrijgbaar in 5 en 8 meter.

Middelgrote honden

  • Flexi Cord M lijnen voor honden tot 20 kg, verkrijgbaar in 5 en 8 meter.
  • Flexi Tape M lijnen voor honden tot 25 kg rollen uit tot 5 meter.
  • Flexi Giant M voor honden tot 25 kg met en lengte van 8 meter
  • Flexi Neon met een lijn van 5 meter

Grote honden

  • Flexi Tape L lijnen voor honden tot 50 kg, verkrijgbaar in 5 of 8 meter
  • Voor grote, sterke honden tot 65 kg is er ook een speciale Flexi Rollijn XTREME Orange Tape L. Deze hondenriem is extra sterk, heeft een elastische soft-stop uiteinde en bestaat uit duurzaam garen. Verkrijgbaar in 5 en 8 meter.

Flexi neon voor extra zichtbaarheid

Voor betere zichtbaarheid in het donker zijn er speciale lijnen met een neonkleurig touw en reflecterende stickers op de kast van de riem. Flexi New Neon Tape geel heeft een lengte van 5 meter en komt in de maten S (tot 15 kg), M (tot 25 kg) en L (tot 50 kg). Maat M is tevens verkrijgbaar in neon oranje en groen. Een leuke kleur, veel vrijheid en extra veiligheid!

Uw hond ook 's avonds nog meer vrijheid geven? De Flexi Giant voor de hond is 8 meter lang en is verkrijgbaar in M (tot 25kg) en L (tot 50 kg).

Flexi hondenriem accessoires

U kunt ook handige accessoires bestellen bij uw Flexi hondenlijn. Zo is de Flexi Multibox een praktisch doosje waar u poepzakjes of kleine snoepjes voor onderweg in kunt bewaren. Ook het Flexi LED Light System is onwijs handig. Dit lampje zorgt er voor dat u en uw hond nog beter zichtbaar zijn in het donker. Beide artikelen kunnen eenvoudig aan de Flexi hondenriem bevestigd worden.

Ander product?

Op zoek naar een stevige halsband of hondentuig om uw Flexi hondenlijn aan te bevestigen? Kijk dan snel op de pagina met onze hondenaccessoires.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.