Flexi hondenriemen

Flexi hondenriemen

Een Flexi hondenlijn biedt uw hond meer bewegingsvrijheid zonder de volledige controle te verliezen tijdens het uitlaten. Verkrijgbaar in diverse varianten, kleuren en maten!
Lees meer ..
Flexi hondenriemen

Flexi hondenlijn

Flexi hondenlijnen zijn er in diverse soorten en maten. De verschillende varianten zijn allemaal van hoge kwaliteit en erg duurzaam in gebruik. Zowel voor u als voor uw hond is het wandelen met een Flexi hondenriem zeer comfortabel. Deze hondenlijnen bieden uw viervoeter veel vrijheid, maar geven u desondanks nog steeds de controle over uw hond. De lijnen rollen automatisch en zeer vloeiend in en uit, wanneer uw hond van u wegloopt of naar u toe komt. Deze riem biedt ruime bewegingsvrijheid en belemmeren zowel u als de hond niet, omdat de lijn nooit over de hond hangt of op grond ligt. De riem blijft hierdoor schoon en jullie kunnen niet verstrikt raken in de lijn, zoals bij andere lange lijnen vaak wel het geval is.

In bepaalde situaties kan het nodig zijn om de vrijheid van uw hond tijdelijk te moeten beperken. De lijnen hebben een handig knop waarmee u het rolsysteem als het ware op slot zet. Dit remsysteem treedt in werking wanneer u de knop bovenop de riem ingedrukt houdt of naar voren te schuift. Dit laatste doet u om de lijn vast te zetten zonder de knop ingedrukt te moeten houden. De Flexi hondenlijnen zijn gemaakt van sterk kunststof en zijn voorzien van een haakje om aan de halsband vast te klikken. Ze hebben een comfortabel handvat en zijn zeer stevig en robuust, waardoor het niet direct kwaad kan wanneer u de riem per ongeluk laat vallen. De lijnen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, lengtes en maten, zodat er voor elke hond een geschikt exemplaar is.

    

Assortiment hondenriem Flexi

Flexi lijnen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zo zijn er varianten onder de naam Tape en Cord. De Tape heeft een brede, platte lijn en de Cord een smallere lijn (koord). Ook kunt u kiezen voor een uitvoering waarmee u beter zichtbaar bent in het donker. Dit zijn onder andere de Giant uitvoeringen en de Flexi New Neon riemen.  

Voor kleinere honden kunt u kiezen voor bijvoorbeeld de Flexi hondenriemen X en XS. Flexi heeft de XS en Small variant van zowel 3 als 5 meter voor honden tot 12 en 15 kg. Wilt u uw kleine viervoeter nóg meer bewegingsvrijheid bieden? Dan is er zelfs de Flexi New Comfort S Cord van 8 meter.

Voor middelgrote honden tot 25 kg kunt u diverse Medium Flexi riemen van 5 of 8 meter kopen. De Flexi Giant M heeft naast alle geweldige eigenschappen van een standaard Flexi lijn ook nog eens het bijzondere kenmerk van zichtbaarheid in het donker.

De Large variant is verkrijgbaar met een lijn van 5, 8 en 10 meter. Zo is er bijvoorbeeld de Flexi New Comfort L Tape van 5 meter. Deze lijnen zijn geschikt voor honden tot 50 kg. Voor zeer grote en sterke honden verkopen wij de Flexi Giant XL

Flexi hondenriem accessoires

U kunt ook handige accessoires bestellen die bij uw Flexi hondenlijn hoort. Zo is de Flexi Multibox een praktisch doosje waar u poepzakjes of kleine snacks voor onderweg in kunt bewaren. De Multi Box kan gemakkelijk vast worden gemaakt aan de Flexi hondenlijn. Zo houdt u uw handen vrij en kunt u ongestoord genieten van uw wandeling. Ook het LED Light System is onwijs handig. Dit lampje zorgt er voor dat u en uw hond goed zichtbaar zijn in het donker. Beide artikelen kunnen eenvoudig aan de Flexi hondenriem bevestigd worden, zodat u deze niet telkens zelf vast hoeft te houden.

  

Ander product?

 Op zoek naar een stevige halsband of hondentuig om uw Flexi hondenlijn aan te bevestigen? Kijk dan snel op de pagina met onze hondenaccessoires!

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.