Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Flexi hondenriemen

Een Flexi hondenlijn biedt uw hond meer bewegingsvrijheid zonder de volledige controle te verliezen tijdens het uitlaten. Verkrijgbaar in diverse varianten, kleuren en maten!
Lees meer ..
Tape
Cord
Flexi Neon Tape
Accessoires

Tape

Cord

Flexi Neon Tape

Accessoires

Tape

Flexi New Classic XS Tape 3 meter

Flexi New Classic Tape 3 meter Extra Small

Flexi New Classic Tape 3 meter Extra Small is een flexibele, platte looplijn met een lengte van 3 meter en is geschikt voor honden met een gewicht tot 12 kg. Het product is voorzien van een platte lijn met een musketonhaak, voor gemakkelijk aanlijnen. Met deze hondenriem geeft u uw hond alle vrijheid en kan hij op iedere gewenste afstand tot een maximum van 3 meter lopen. Ook is de looplijn met een druk op de knop vast te zetten op de gewenste lengte. De Flexi New Classic Tape 3 meter Extra Small is in het bijzonder geschikt voor honden van kleinere rassen en honden met een lichaamsgewicht tot 12 kg. Het product is verkrijgbaar in drie kleuren.

 • Flexibele looplijn tot een afstand van maximaal 3 meter
 • Geschikt voor honden van kleinere rassen met een maximaal gewicht van 12 kg
 • Op iedere gewenste afstand vast te zetten
 • Met stevige karabijnhaak voor eenvoudig aankoppelen aan de halsband
 • Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren

 

Bij Brekz kunt u de beste riemen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Flexi New Classic Tape 3 meter Extra Small tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Op de flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een nylon hondenriem met vaste lengte? Kijk dan eens bij de Nylon Hondenriem Blauw. Een overzicht van al onze riemen vindt u hier.

https://www.brekz.nl/21908-home_default/flexi-new-classic-xs-tape-3-meter.jpg
9.95 2019/01/01
22773
13328
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Zwart
€ 9,95 (€ 9,95/ct)
Rood
€ 9,95 (€ 9,95/ct)
Flexi New Classic M Tape 5 meter

Flexi New Classic M Tape 5 meter

Het Flexi New Classic M Tape 5 meter is een hondenlijn van sterk kunststof voor honden van 20 tot 25 kg. De lijn heeft een verchroomde haak en een comfortabel handvat. Hij weegt slechts 320 gram en is 5 meter lang waardoor uw hond een grote bewegingsvrijheid heeft. Uw hond kan tot wel 3 keer meer afstand afleggen dan u! De lijn rolt soepel af en blijft altijd goed gespannen. U kunt de maximale lengte van de lijn gemakkelijk aanpassen, zodat u uw hond dichtbij kunt houden. De lijn heeft een goed ontworpen opening in het handvat die ervoor zorgt dat de lijn niet verdraait of blijft haken.

De lijn is verkrijgbaar in de kleuren blauw, rood en zwart. De Flexi New Classic M Tape 5 meter kunt u aanvullen met een LED Lighting System waarmee uw hond zichtbaar is in het donker. Ook kunt u de Multibox bestellen waarin u bijvoorbeeld snoepjes of poepzakjes mee kunt nemen. Op de Flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen.

 • Heeft verchroomde haak
 • Heeft comfortabel handvat
 • Lengte van de lijn aan te passen
 • Rolt soepel af
 • Lijn draait niet en haak zich niet vast
 • Verkrijgbaar in blauw, rood en zwart

Bij Brekz kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan rollijnen van Flexi. Koop bijvoorbeeld de Flexi New Classic M Tape 5 meter gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt snel thuisbezorgd!

Andere hondenlijn dan Flexi New Classic M Tape 5 meter?

U kunt ook kiezen voor de Flexi New Comfort M Tape 5 meter, de Flexi New Classic Neon Tape en de Flexi Vario M Tape 5 meter. Vergeet niet de handige Multibox en het LED Light System erbij te bestellen!

https://www.brekz.nl/24814-home_default/flexi-new-classic-m-tape-5-meter.jpg
13.25 2019/01/01
Super riem. Spotgoedkoop bij Brekz tov lokale aanbieders.
Ik koop een hond leiband van 5 meter (staat zo aangegeven op de website en op de leiband zelf ook) maar die is eigenlijk volledig uitgerold geen 5 meter lang Dus volgens mij misleidende reclame
Prima voer
Hoop dat de hond er lang mee doet
Goed product en snel geleverd!
Leine ist gut ,leider ist der Griff recht groß und klobig
27463
14388
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Rood
€ 13,25 (€ 13,25/ct)
Zwart
€ 13,25 (€ 13,25/ct)
Blauw
€ 13,25 (€ 13,25/ct)
Flexi New Comfort S Tape 5 meter

Productinformatie Flexi New Comfort rollijn S Tape 5 meter

Flexi New Comfort rollijn S Tape 5 meter is een uitlaatlijn van 5 meter lang en is geschikt voor honden tot maximaal 15 kg. De Flexi rollijn voelt comfortabel en stevig in de hand en heeft een handig remsysteem. De Flexi New Comfort rollijn geeft uw viervoeter meer bewegingsvrijheid tijdens de wandeling zonder dat u daarbij de controle verliest. Met slechts één druk op de knop kunt u namelijk de bewegingsvrijheid van de hond beperken, wanneer de situatie hierom vraagt. De lijn heeft een verchroomde karabijnhaak die u kunt bevestigen aan de halsband van de hond. Deze variant van Flexi is uit te breiden met het LED Light System en de Multi Box. De Multi Box is een handige kunststof koker om aan de lijn te bevestigen om poepzakjes of snacks in mee te nemen. Het Led Light System is een lampje om aan de Flexi riem te bevestigen, waardoor u en uw hond beter zichtbaar zijn in het donker. De Flexi New Comfort Tape rollijn is verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw en roodroze.

Bij Brekz kunt u de allerbeste hondenriemen van Flexi goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Flexi New Comfort rollijn S Tape 5 meter tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Eigenschappen Flexi New Comfort Tape

 • Voor honden tot maximaal 15 kg
 • Voor extra bewegingsvrijheid
 • Met remsysteem om de lijn vast te zetten
 • Ergonomisch, comfortabel handvat
 • Met verchroomde karabijnhaak
 • Uit te breiden met het LED Light System en de Multi Box
 • Verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw en rood

Ander product?

Zoekt u een Flexi hondenriem van 8 meter? Kijk dan naar Flexi New Comfort S Cord 8 meter. Voor alle overige varianten kunt u een kijkje nemen op de pagina met Flexi hondenriemen.

https://www.brekz.nl/37898-home_default/flexi-new-com-fort-s-tape-5-meter.jpg
13.25 2019/01/01
38184
16952
Flexi New Comfort S Tape 5 meter > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Rood
€ 13,25 (€ 13,25/ct)
Zwart
€ 13,25 (€ 13,25/ct)
Blauw
€ 13,25 (€ 13,25/ct)
Flexi New Comfort M Tape 5 meter

Productinformatie Flexi New Comfort M Tape 5 meter

De Flexi New Comfort M Tape 5 meter is een handige hondenriem, perfect voor het uitlaten van middelgrote honden tot 25 kilo. Deze hondenriem beschikt over een comfortabel handvat, waardoor uw uitlaatroutine nog makkelijker wordt. Met het handige blokkeersysteem kunt u deze riem in veel verschillende situaties gebruiken: om uw hond kort aan de lijn te houden wanneer het nodig is, maar ook wat meer vrijheid te geven wanneer er ruimte is om lekker verder weg te rennen. Bovendien is de Flexi New Comfort M Tape handig uit te breiden met een LED Light System, voor zichtbaarheid en veilgheid tijdens wandelingen in het donker.  

Bestel uw hondenuitlaatproducten goedkoop online bij Brekz. Bekijk ons assortiment en koop nu voordelig Flexi New Comfort M Tape 5 meter. Makkelijk besteld, snel in huis.

Ander product?

Heeft u misschien een andere maat nodig, omdat uw hond groter is? Kijk dan een naar de Flexi New Comfort L Tape 8 meter, voor honden tot 50 kilo. Of ontdek het ruime assortiment Flexi hondenriemen op Brekz.

https://www.brekz.nl/37905-home_default/flexi-new-com-fort-m-tape-5-meter.jpg
14.95 2019/01/01
Iets te klein handvat. Riem rolt wel heel soepel en licht heen en weer.
38196
16955
Flexi New Comfort M Tape 5 meter > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Rood
€ 14,95 (€ 14,95/ct)
Zwart
€ 14,95 (€ 14,95/ct)
Blauw
€ 14,95 (€ 14,95/ct)
Flexi New Comfort L Tape 5 meter

Productinformatie Flexi New Comfort L tape 5 meter hondenlijn

Flexi New Comfort L tape 5 meter is een fijne, flexibele hondenlijn van 5 meter lang. Deze is geschikt voor honden van grote rassen met een lichaamsgewicht tot 50 kg. Door een praktisch blokkeersysteem is het makkelijk om de lengte van de riem tijdens het uitlaten aan te passen. Het handvat is van uitstekend materiaal gemaakt en heeft een fijne greep.

Flexi New Comfort L tape 5 meter is verkrijgbaar in drie kleuren: rood, zwart en blauw. Om de veiligheid in het donker van u en uw hond te garanderen, kunt u deze riem uitbreiden met ons Flexi LED Light System. Ook hebben wij een handige Flexi Multibox, die u aan uw riem kunt koppelen en waarin u snoepjes en poepzakjes kunt opbergen. 

Bij Brekz kunt u Flexi New Comfort L tape 5 meter goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de beste hondenaccessoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld!

Gebruiksadvies Flexi New Comfort L tape 5 meter

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Andere hondenlijn?

Wij hebben deze lijn ook nog in een variant van 8 meter lang. Zoekt u nog een andere hondenlijn? Kijk dan op onze handige overzichtspagina hondenriemen, waarop u makkelijk en snel het juiste product vindt. 

https://www.brekz.nl/37916-home_default/flexi-new-com-fort-l-tape-5-meter.jpg
23.95 2019/01/01
Goed handgreep en goede levering.
Das Produkt ist Super wie immer !
38211
16958
Flexi New Comfort L Tape 5 meter > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Rood
€ 23,95 (€ 23,95/ct)
Zwart
€ 23,95 (€ 23,95/ct)
Blauw
€ 23,95 (€ 23,95/ct)
Flexi New Comfort L Tape 8 meter

Productinformatie Flexi New Comfort L Tape 8 meter

De Flexi New Comfort L Tape 8 meter is een sterke Flexi hondenriem, die speciaal is ontworpen voor grote honden. Met de platte lijn van 8 meter en een handig blokkeersysteem heeft u veel verschillende mogelijkheden om de lengte van de riem te controleren. Houd uw hond kort aan de lijn als dat nodig is en laat uw hond lekker ver rennen als het kan. Het handvat van deze riem is bovendien erg comfortabel en ligt fijn in de hand. Deze handige hondenriem is geschikt voor honden tot wel 50 kg. U kunt deze uitlaatriem eventueel uitbreiden met een LED Light System, voor zichtbaarheid en veiligheid wanneer u uw hond uitlaat in het donker. 

Bestel uw hondenuitlaatproducten goedkoop online bij Brekz. Bekijk ons assortiment en koop nu voordelig  Flexi New Comfort L Tape 8 meter. Makkelijk besteld, snel in huis.

Ander product?

Heeft u misschien een andere maat nodig, omdat uw hond wat kleiner is? Kijk dan eens naar de Flexi New Comfort M Tape 5 meter, voor middelgrote honden tot 25 kilo. Of ontdek het ruimte assortiment Flexi hondenriemen op Brekz.

https://www.brekz.nl/37915-home_default/flexi-new-comfort-l-tape-8-meter.jpg
24.95 2019/01/01
Heel tevreden over. Ook lichtje bij gekocht wat handig is met het donkere weer.
Blij dat ik gegoogeld heb.........tot snel..
Lieferung ist sehr schnell gekommen, Artikel ist einwandfrei.
Very good
Produkt entsprach den Erwartungen
Die Leine sieht sehr gut aus..sehr stabil..hält einiges aus und liegt angenehm in der Hand..das Geld ist gut investiert.
38214
16959
Flexi New Comfort L Tape 8 meter > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Rood
€ 24,95 (€ 24,95/ct)
Zwart
€ 24,95 (€ 24,95/ct)
Blauw
€ 24,95 (€ 24,95/ct)
Flexi Black Design Tape hondenlijn 5 meter

Productinformatie Flexi Black Design Tape hondenlijn (5 meter)

De Flexi Black Design Tape hondenlijn van 5 meter is een stevige rollijn om meer bewegingsvrijheid te bieden aan honden die niet los kunnen lopen of op plekken waar zij aangelijnd dienen te zijn. De riem beschikt over een handig remsysteem om de bewegingsvrijheid tijdelijk of permanent te kunnen beperken wanneer omstandigheden hierom vragen en u de hond dichtbij u wilt houden. Flexi is uit te breiden met de Multibox en LED Light System. De Multibox is eenvoudig aan de Flexi lijn te bevestigen en kan gebruikt worden om poepzakjes of hondensnacks in te bewaren. Ook het LED Light System kunt u aan de Flexi rollijn bevestigen om zo uw hond beter zichtbaar te maken in het donker. Het lampje is gemaakt van kunststof en kan gemakkelijk worden afgedekt tegen vuil. Deze zwarte Flexi Black Design Tape hondenlijn is verkrijgbaar in de maten S, M en L. Maat S is voor honden tot 15 kg, maat M voor honden tot 25 kg en maat L voor honden tot 50 kg.

Bij Brekz kunt u de beste Flexi hondenriemen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Flexi Black Design Tape hondenlijn 5 meter tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Kenmerken Flexi Black Design Tape

 • Rollijn van 5 meter
 • Stevige platte lijn met musketonhaak
 • Remsysteem om de lijn permanent of tijdelijk vast te zetten
 • Uit te breiden met Multibox en LED Light System
 • Kleur: zwart
 • Maat S voor honden tot maximaal 15 kg
 • Maat M voor honden tot maximaal 25 kg
 • Maat L voor honden tot maximaal 50 kg

Ander product?

Zoekt u de bijpassende accessoires om uw Flexi hondenlijn mee uit te breiden? Kijk dan naar de Flexi Multibox of Flexi LED Light System.

https://www.brekz.nl/37863-home_default/flexi-black-design-tape-5-meter.jpg
10.95 2019/01/01
Goede en stevige riem. Netjes en op tijd bezorgd.
38217
16960
Flexi Black Design Tape 5 meter > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
S
€ 10,95 (€ 10,95/ct)
M
€ 12,95 (€ 12,95/ct)
L
€ 14,95 (€ 14,95/ct)
Flexi New Classic L Tape 5 meter

Flexi New Classic L Tape 5 meter

Het Flexi New Classic L Tape 5 meter is een hondenlijn van sterk kunststof voor honden tot 50 kg. De lijn heeft een verchroomde haak en een comfortabel handvat. De lijn weegt slechts 346 gram en is 5 meter lang waardoor uw hond een grote bewegingsvrijheid heeft. De lijn rolt soepel af en blijft altijd goed gespannen. U kunt de maximale lengte van de lijn gemakkelijk aanpassen. De lijn is verkrijgbaar in de kleuren blauw, rood en zwart. De Flexi New Classic L Tape 5 meter kunt u aanvullen met een LED Lighting System waarmee uw hond zichtbaar is in het donker. Ook kunt u de Multibox bestellen waarin u bijvoorbeeld snoepjes of poepzakjes mee kunt nemen. Op de Flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen.

 • Hondenlijn van sterk kunststof
 • Geschikt voor honden tot 50 kg
 • Heeft een verchroomde haak
 • Heeft een comfortabel handvat
 • Weegt slechts 346 gram
 • Geeft veel bewegingsvrijheid
 • Rolt soepel af en is altijd gespannen
 • Lengte van de lijn is af te stellen
 • Verkrijgbaar in blauw, rood en zwart
 • Accessoires zijn Multibox en LED Lighting System
 • Jaar garantie op het binnenwerk

Bij Brekz kunt u verschillende lijnen van Flexi bestellen. Koop bijvoorbeeld de Flexi New Classic L Tape 5 meter gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt snel afgeleverd!
    

Andere hondenlijn dan Flexi New Classic L Tape 5 meter?

U kunt deze hondenlijn van Flexi ook bestellen in neon en medium. Bestel ook de Multibox en het LED Lighting System. Bekijk ook eens ons gehele aanbod en bestel de Flexi hondenlijn die bij uw hond past!

https://www.brekz.nl/24898-home_default/flexi-new-classic-l-tape-5-meter.jpg
18.25 2019/01/01
prijs altijd goedkoper dan in de winkel
Prima riem alleen de lijn zou wat breder kunnen!
Correcte snelle afhandeling bestelling
Fijne flexriem voor een prima prijs ! Goeie service , prima levering !
God hundesnor er lidt glat at holde på i forhold til den gamle vi brugte. Virker som den skal
Snelle levering zelfs op 31 - 12 - 18
Det kan ikke gøres bedre :)
Prima lijn! Rolt soepel in en uit.
27576
14404
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Rood
€ 18,25 (€ 18,25/ct)
Zwart
€ 18,25 (€ 18,25/ct)
Blauw
€ 18,25 (€ 18,25/ct)
Flexi Giant M 8 meter (neon) voor de hond

Productinformatie Flexi Giant M 8 m (neon) voor de hond

Flexi Giant M 8 m voor de hond in geel neon is een moderne en stevige hondenlijn die uitermate geschikt is voor het uitlaten van middelgrote hondenrassen. Dankzij de 8 meter lange lijn geeft u uw hond veel bewegingsvrijheid. Tegelijkertijd kunt u uw hond ook snel onder controle krijgen wanneer dit nodig is door met uw duim op de knop te drukken en zo het uitrollen van de riem te blokkeren. Een bijzonder kenmerk van dit product is dat de rollijn zichtbaar is in het donker waardoor u uw hond ’s avonds veilig uit kunt laten. Op de flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen.

Bij Brekz kunt u de beste Flexi hondenlijnen voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Flexi Giant M 8 m voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Overzicht kenmerken Flexi Giant M 8 meter voor de hond

 • modern design
 • speciaal gevormde handgreep voor optimale grip
 • met het ingebouwde stopmechanisme kunt u tijdelijk het uitrollen van de lijn stoppen of de lijn op elke gewenste lengte vastklikken
 • de lijn heeft een neongele kleur
 • de Flexi Giant M 8 m voor de hond is geschikt voor honden tot 25 kilo

Ander product?

Bekijk dan ook ons overzicht van alle Flexi hondenriemen.

https://www.brekz.nl/37887-home_default/flexi-giant-m-neo-voor-de-hond.jpg
25.25 2019/01/01
Hele fijne lijn .. werkt goed
Voldoet aan verwachtingen. Jammer dat de 8 m. tape M niet in een andere kleur te krijgen is. Rolt goed op. Fijn handvat.
Snelle levering. Mooie flexi
Fluogeel: goed zichtbaar - vrij licht om vast te houden en toch stevig genoeg voor onze nog onstuimige jonge hond - tevreden!
Super stevig leiband goede kwaliteit
Het afrollen loopt niet altijd soepel
snelle levering goed verpakt voor verzending tevreden klant...reeds opnieuw bestelling geplaatst en geleverd ...top!
Ben er zeer tevreden over helemaal top (y)
Degelijk product, snel geleverd. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik had een maatje groter van deze lijn al een paar dagen uitgeprobeerd voor onze hond, dus ik wist wel ongeveer wat ik bestelde. Is toch een hele uitgave. Voldoet absoluut aan de verwachting!
Zoals altijd prima. Geen enkele klacht.
De Flexi Giant M Neo werkt naar behoren en maakt mijn hond 's avonds beter zichtbaar voor het verkeer.
Precies wat ik verwachtte
Délai tenu. Impeccable. Facile
26391
14156
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Zwart
€ 25,25 (€ 25,25/ct)
Flexi New Classic L Tape 8 meter

Flexi New Classic L Tape 8 meter

Het Flexi New Classic L Tape 8 meter is een hondenlijn van sterk kunststof voor honden tot 50 kg. De lijn heeft een verchroomde haak en een comfortabel handvat. De lijn weegt slechts 510 gram en is 8 meter lang waardoor uw hond een enorme bewegingsvrijheid heeft. De lijn rolt soepel af en blijft altijd goed gespannen. Met één druk op de knop kunt u de lijn een maximale lengte geven. De lijn is verkrijgbaar in de kleuren blauw, rood en zwart. Bij de Flexi New Classic L Tape 8 meter kunt u het LED Lighting System bestellen waarmee uw hond zichtbaar is in het donker. Ook kunt u de Multibox bestellen waarin u bijvoorbeeld snoepjes of poepzakjes mee kunt nemen. Op de Flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen.

 • Hondenlijn van sterk kunststof
 • Geschikt voor honden tot 50 kg
 • Heeft een verchroomde haak
 • Heeft een comfortabel handvat
 • Weegt slechts 510 gram
 • Geeft veel bewegingsvrijheid
 • Rolt soepel af en is altijd gespannen
 • Lengte van de lijn is af te stellen
 • Verkrijgbaar in blauw, rood en zwart
 • Accessoires zijn Multibox en LED Lighting System
 • De Flexi heeft een jaar garantie op het binnenwerk

Bij Brekz kunt u verschillende lijnen van Flexi bestellen. Koop bijvoorbeeld de Flexi New Classic L Tape 8 meter gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt snel bezorgd!

Andere hondenlijn dan Flexi New Classic L Tape 8 meter?

Ook voor diverse andere hondenlijnen van Flexi kunt u bij Brekz terecht. Zo verkopen wij ook Flexi Giant L Neo 8 meter voor de hond en de Flexi New Classic Neon Tape voor extra zichtbaarheid. Ook kunt u ons uitgebreide assortiment van Flexi bekijken.

https://www.brekz.nl/24093-home_default/flexi-new-classic-l-tape-8-meter.jpg
20.25 2019/01/01
Goede kwaliteit voor een deftige prijs
Prima riem. Iets zwaar in de hand.
Degelijke leiband
De riem is wat minder luxe dan diegene die we hadden van het zelfde merk.. Verder prima product
Goede service
Super stevig. Prijs kwaliteit Snelle levering. Jullie zijn top!
Heel voordelig snelle levering.
Goed product
Voor deze prijs een goed produckt
Zeer goede prijs-kwaliteit. Goedkoper dan in de winkels!
Mooie haspel voor een goede prijs. Snelle levering.
Fijne riem, erg blij met het tape ipv draad. Als de lijn op de rem staat maakt het best een lawaai en het handvat is best zwaar in de hand bij lange wandelingen (2uur).
Alles wat ik verwacht. Jammer het is beetje te groot voor mijn kleine handen.
Snel geleverd en goed prduct, prima service
product , alles is goed . maar kan geen 10 geven want dan gaan jullie misschien verslappen met jullie producten .
Ziet er solide uit maar het is te zwaar, 5 meter is beter
Prima flexi lijn. Stevige, soepel lopende lijn, iets aan de zware kant, maar ligt goed in de hand en is makkelijk te bedienen.
Een fantastische flexline, voor een prima prijs! Zeer snelle levering , ik ben meer dan tevreden en kan dit van harte aanbevelen.
goede levering ,goede prijs, al vker besteld, zal dit zeker nog eens doen
De lijn is sterk en kun je met behulp van het handige mechanisme gemakkelijk in lengte variëren. Het handvat heeft een prettige greep.
Prima leiband die doet wat je van een leiband mag verwachten. Is wel aan de zware kant.
HEEL GOED PRODUCT EN EEN HEEL GOEDE PRIJS ZEER SNELLE LEVERING
prima, maar ook niets anders veracht van een flexi!
Perfect zo als verwacht, snelle levering.
Goed product. Wel opletten met het terug rollen van de riem dat er geen verdraaiingen in zitten.
Very good and strog. Safe packaking, fast shipping
Spitzenqualität und escstimmt Alles! Danke
God betjening og til en god pris
Alles prima
Snel gevonden, snel geleverd, Prima
Prima product, snel geleverd!
Topproduct en snel geleverd!
Top .produkt. snel bezorgd
Gut und Preiswertes Zubehör
Uitstekend en snelle levering
26398
14159
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Zwart
€ 20,25 (€ 20,25/ct)
Rood
€ 20,25 (€ 20,25/ct)
Blauw
€ 20,25 (€ 20,25/ct)
Flexi Giant L 8 meter neon voor de hond

Flexi Giant L neon voor de hond

Flexi Giant L voor de hond  in neon is een flexibele hondenriem met een band van 8 meter en is gericht op honden van grote rassen. De riem is in het donker van ver te zien en zorgt ervoor dat u voortaan op donkere avonden veilig uw hond uitlaat. De felle neonkleur is goed zichtbaar en geeft de riem een frisse uitstraling.

De riem is dankzij het lange band van 8 meter en het sterke ontwerp zeer praktisch voor grotere hondenrassen met een gewicht van max. 50 kg. Dankzij het soepele rolsysteem hangt de lijn niet door en kan uw hond bij het uitlaten de vrijheid nemen die hij verdient. Wilt u uw hond dichtbij houden? U hebt de controle; met een druk op de stopknop fixeert u de lijn, om uw hond snel weer naast u te geleiden. Een bijkomend voordeel is dat uw hond tot wel drie keer meer afstand aflegt dan u zelf. De hondenriem kan eenvoudig aan de halsband worden gekoppeld door middel van een draaiende musketonhaak.

Bij Brekz koopt u de beste hondenriemen gemakkelijk en goedkoop online. Wilt u het product extra voordelig bestellen? Koop dan de Flexi Giant L voor de hond bij ons. 

Op de flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen.
 

Andere hondenriem?

Bent u op zoek naar een andere riem voor uw hond, bijvoorbeeld een vaste Nylon riem? Kijk dan eens bij de Beeztees Nylon riemen. Hier vindt u onder meer de Beeztees Nylon Hondenriem Uni Donkergrijs. Een overzicht van al onze hondenriemen vindt u hier.

https://www.brekz.nl/37883-home_default/flexi-giant-l-neo-voor-de-hond.jpg
29.99 2019/01/01
Fijne robuuste riem, opvallende design
Fijne riem
Fijne riem, mooi design..
Ben niet kapot van dpd . Slechte tracking en leveren zonder briefje na te laten , optie om bij een servicepunt op te halen is ook veelste laat beschikbaar .....beter overstappen naar DHL of post.nl
Prima uitlooplijn
prima ding en mijn Rusty, een echte Cocker reageert er goed op.
Praktisch wel zwaar handvat
Wij kopen al jaren tot volle tevredenheid bij Brekz . Nooit problemen gehad met de levering altijd de juiste produkten en zeer snel geleverd .
fijne riem al meerdere gehad van dit merk
Ik heb het product 1 1/2 week.geleden geretourneerd. Na mijn 2e mail niets meer gehoord. Ook mijn geld nog niet retour. Bij bellen word ik er steeds uitgegooid.....
Wat ik verwachte en vlotte levering
Werkt prima, schik van
Super snelle levering ! Ik ben tevreden over de flexi , had ik het geweten had zelf de 10 meter genomen , maar 8 is ook al niet slecht . Zo heeft ze toch de vrijheid om in het bos te lopen en te snuffelen zonder dat ik mee moet door de modder . Het is een goed gebouwde american Akita en de flexi houd haar toch tegen als ze ineens sprint .
Werkt prima, ligt goed in de hand voor een redelijke prijs.
Gewoon goede service en snelle levering
Goede wijn behoeft geen krans
Werkt prima en is lekker opzichtig. Snelle levering.
De banden van flexi zijn makkelijk in gebruik en vooral duurzaam. Ik adviseer dit product aan iedereen met een hond.
Een top riem! Ligt goed in de hand en een fijn opvallend kleur lijn. Mijn trouwe viervoeter en ik zijn er erg blij mee Gr Cindy
Was bekend met het merk en daardoor een nieuwe gekocht omdat de oude kapot was.
Goede riem duidelijke kleur maar wel zwaar in de hand
ik ben zeer blij met de service van brekz.nl en levering perfect. mooie prijzen en veel keuze van hoge kwaliteit
Een ideale uitloop riem met voldoende lengte (8m). De fluoriserende kleur, geeft ook in nu in het najaar extra veiligheid. De riem is stevig, wat aan de zware kant en hij voelt heel degelijk aan. Het rol mechanisme werkt uitstekend, net als de rem. Heel blij mee dus.
Zoals verwacht en op site stond.
goed product en stevig lint goed zicht baar
Prettige lijn om mee te wandelen.
Snel geleverd en met de laagste prijs! Super shop!
onze hond golden retriever van bijna zes maand vind het heel leuk dat ze nu heel ver kan gaan met haar 8 meter lange band en het is ook heelhet heeft ook een reflecterende kleur ideaal voor int don ker
Lijn loopt soepel, in het donker goed te zien. Zeer tevreden
Een goed product ligt goed in de hand.
Ik heb het product niet voor me zelf gekocht ' maar het is een cadeu
De uitlaat lijn top overal gekeken maar zij waren de goed koopste. En een redelijke snelle levering.
Goede band maar maakt wel herrie bij oprollen. Hond moet er wel aan wennen.
onze vorige flexi was na 11 jaar versleten dus wouden we weer net zo een,
Product is prima. Levertijd was niet zoals op de site stond vermeld, jammer.
Snelle levering. Goed product !!
Erg degelijk en goed zichtbaar. Makkelijk in gebruik. En de honden zijn er blij mee.
ben tevreden met het product, aflevering was naar wenst.
Goed mechanisme maakt wel veel geluid bij vergrendelen en ontgrendelen. Riem geeft voldoende sturing is wel redelijk kwetsbaar voor spelende honden. Tanden gaan er vrij snel doorheen.
Mooie stevige lijn. Ligt lekker in de hand. En heeft als voordeel dat de behuizing vastgeschroefd is. Hierdoor is het makkelijker om na de garantietermijn te kijken of reparatie mogelijk is
Super god flexline til stor hund med refleks på linen
2ème laisse achetée pour notre second chien, idem que la 1ère, très satisfaite pour nos malamutes qui apprécient les balades avec plus de mou et se sentent quasi en libre
Bon produit. Le chien doit simplement s'habituer à être en laisse.
Cette laisse convient très bien pour mon Border collie de 25kg, excellent frein.
Prima ding en snel geleverd
Très bonne laisse, bien visible.
Produit de bonne qualité. pas utilisé assez longtemps pour juger de sa longévité mais semble être de construction solide.
Uitstekend product. Prima en snelle levering.
degelijke kwaliteit. perfect van lengte
Robuust, handig en snel geleverd
Super product en super snel geleverd
Product dik ok en snelle levering.
24169
13716
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Zwart
€ 29,99 (€ 29,99/ct)
Flexi Giant XL 8 meter (neon) voor de hond

Flexi Giant XL hond neon

De Flexi Giant XL voor de hond (neon) is een hondenriem van hoge kwaliteit, die een 8 meter lange bandlijn heeft. Deze bandlijn zorgt voor extra stevigheid. Hierom is de Flexi Giant XL voor de hond extra geschikt voor zeer grote en sterke honden. Dankzij het speciale flexi systeem kunt u uw hond een optimale bewegingsvrijheid bieden, zonder dat u controle over hem verliest. Met deze hondenriem kunt u uw grote en sterke hond op een veilige manier uitlaten. Bovendien heeft de Flexi Giant XL voor de hond speciale reflecterende neonkleur, waardoor de zichtbaarheid van uw hond vergroot. Deze riem is slijtvast, en heeft aan het uiteinde een verchroomde haak. De handgreep is van zacht materiaal gemaakt, wat zorgt voor een stabiele en comfortabele greep. Een ideale riem om uw grote hond mee uit te laten. 

Bij Brekz kunt u goedkoop de Flexi Giant XL voor de hond online bestellen! Behalve hondenriemen verkopen wij ook andere hondenaccessoires, gezondheidsmiddelen en natuurlijk hondenvoer. Bij ons vindt u alles voor uw hond, voor de laagste prijs!

Op de flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen.

Voor de Flexi Giant XL geldt geen maximaal gewicht zolang de Flexi en de lijn volledig onbeschadigd zijn. Wanneer één van de twee beschadigd is kan deze sterkte niet meer worden gegarandeerd.
 

Flexi Giant XL voor de hond

Eigenschappen Flexi Giant XL voor de hond

 • Een bandlijn met een lengte van 8 meter
 • Geschikt voor sterke honden en honden van zeer grote rassen
 • Een stabiele, zachte handgreep zorgt voor optimaal draagcomfort
 • Een verchroomde haak
 • Een slijtvaste opvallend gekleurde neonriem
 • Een comfortabel remsysteem, om uw hond te beschermen wanneer u hem abrupt moet stoppen

Voordelen van de Flexi XL voor de hond

 • Bewegingsvrijheid: Dankzij de maximale lengte van 8 meter, biedt de Flexi XL Neo voor de hond uw hond veel bewegingsvrijheid wanneer u hem uitlaat. De riemlijn rolt op en neer zonder te hangen, waardoor uw hond ongestoord geniet wanneer u hem uitlaat. Dit bevordert zijn gezondheid en levensvreugde.
 • Controle en veiligheid: Dankzij de steeds onder lichte spanning staande bandlijn, heeft u continu controle over uw hond. Zo weet u zeker dat uw hond veilig is, terwijl het voor hem voelt alsof hij vrij rondloopt.
 • Kwaliteit: De flexi-lijnen voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen. Elke lijn doorloopt meer dan 90 verschillende kwaliteitscontroles voordat deze de fabriek verlaat.
 • Service: Flexi biedt haar klanten een uitstekende service wanneer er iets met het product gebeurt.
   

Ander product?

Heeft u een kleinere hond en zoekt u daarom een ander soort riem voor uw hond? Bekijk dan ons ruime aanbod aan hondenriemen. Ook kunt u bij ons terecht voor andere hondenaccessoires, zoals halsbanden, tuigjes en hondenjasjes. Natuurlijk vindt u bij ons ook het beste hondenvoer, voor de laagste prijzen!

https://www.brekz.nl/37885-home_default/flexi-giant-xl-neo-voor-de-hond.jpg
39.49 2019/01/01
Mooie degelijke lange lijn, de felle gele kleur van de lijn is ideaal, heel duidelijk te zien!
Mooie lange sterke lijn maar wel een beetje zwaar
Super snel geleverd en fijne riem
Oké vlot verlopen allemaal!
Goede zaak, snelle levering, maar wil niet achtervogt worden met vragen en reviews. dank u en een prettig weekend.
Super handig super kwaliteit
Fantasche product. Snel opgeleverd.
Een goede beschrijving van het product, zodanig direct het goede kwalitatieve product besteld met een snelle levering zoals opgegeven op de website.
Geweldig, stevig en de lijn is reflecterend. Echt top en snel geleverd.
Degelijk en sterk. Ligt prettig in de hand.
Zeer mooie en sterke riem. Mijn hond vindt t zeer fijn. De levering was zeer snel en goed.
Goede en duidelijke info.zeer snelle levering! Onlangs iets verkeerds besteld ... terug opgestuurd in retour en 2 dagen later geld teruggestort gekregen.Dus kort gezegd fantastisch....eerlijk....vlug geleverd. Bedankt BREAK
Prima uitloopriem met goede rem een must voor de echte hondenliefhebber en voor een hele mooie prijs
goede prijs-kwaliteit verhouding, snelle bezorging via DPD. Deze laatste ging wel even de fout in maar dat is buiten Brekz om (onmacht). Later door Brekz na contact met de klantenservice supersnel recht getrokken!!!
super sterk voor onze stafford
heb er 2 gekocht. ben er erg blij mee en de honden ook!!!! en 2 voor de prijs van 1 in de winkel. top.....
Goed produkt en zijn geld waard
Heel snel geleverd en de prijs scheelt echt heel veel met de andere winkels, blijf zeker bij jullie kopen
Top product en zeer snelle levering!
Toujours satisfait dé mes commandes le produit correspond au descriptif
Schnelle Lieferung, gute Qualität, in der Nacht Leine gut sichtbar, bin mit Flexi Giant XL Neo sehr zufrieden. Kann das Produkt nur weiterempfehlen.
Strek en gemakkelijk te hanteren
Selle levering, laagste prijs
24178
13722
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Zwart
€ 39,49 (€ 39,49/ct)
Flexi Giant Professional Large 10 meter neon hondenlijn

Flexi Giant Professional Large neon voor de hond

Flexi Giant Professional Large voor de hond (neon) is een hondenlijn die geschikt is voor grote sterke honden. De kracht van de lijnen is dat ze een gemakkelijke oprolfunctie hebben waardoor u de lengte van de riem gemakkelijk aan kunt passen. Flexi staat behalve dankzij het oprol systeem ook bekend om de unieke dubbele remtechniek en de duurzaamheid van de lijn. Flexi Giant Professional Large voor de hond geeft uw hond 10 meter vrijheid. Dankzij het gemakkelijk systeem kunt u deze vrijheid toch combineren met controle. Met één druk op de knop heeft u uw hond weer onder controle. Omdat grote honden vaak een stuk sterker zijn, heeft u een stevige riem nodig. Deze riem is geschikt voor honden tot 50kg. Door het gemakkelijke handvat kunt u de riem goed vasthouden. Het handvat is ook comfortabel wanneer de hond hard aan de riem trekt.
 

 • Door het gemakkelijk oprolsysteem hangt de riem nooit door. Raakt dus niet in de knoop
 • De riem is robuust, kan veel gewicht hebben en ziet er tegelijkertijd ook stoer uit. 
 • Het product is ontzettend licht, het weegt slechts 860 gram. 
 • Het oprolsysteem van de riem heeft 1 jaar garantie. 
 • De riem is ideaal voor op open terrein en voor honden die nog wel eens weg willen lopen.
 • De lijn heeft een neongele kleur.
   

Bij Brekz kunt u de beste artikelen voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu de Flexi Giant Professional Large voor de hond tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

Op de flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen.
 

Ander merk hondenlijn?

Bent u in plaats van Flexi Giant Professional Large voor de hond op zoek naar een andere riem voor uw hond? Kijk dan eens naar de Flexi Classic Tape 5 meter Medium/Large. Voor een volledig overzicht kijkt u bij al onze hondenriemen.

https://www.brekz.nl/37890-home_default/flexi-giant-professional-large-neo-voor-de-hond.jpg
43.95 2019/01/01
zeer stevig goed voor grote actieve honden zoals Boxers
Mijn hond geniet duidelijk van de ruimte die hij nu heeft (waar dat kan natuurlijk) dankzij de lange lijn. Stopknop reageert goed.
Ik zocht nog een flex lijn bij om in de auto te laten want al regelmatig vergeten. Deze lijnen zijn geweldig, mijn Bouvier weegt 47kg en heeft heel wat kracht, desondanks heb ik de eerste nog altijd en is ze nog in goede conditie. Ze geven vrijheid aan de hond terwijl je de controle behoudt.
Het is een heel goed product.
Heel geschikt voor een zeer sterke hond!
Prima service, bestelde de verkeerde en kan zonder problemen ruilen. Moet ik nog doen overigens.
Prima riem lekker lang en stevig
Zeer snel geleverd en een product dat ik in de lokale dierenzaken niet vond!
Prima hondenriem
fluo lint is een meerwaarde naar veiligheid toe. Zeer handig in gebruik. Zeer praktisch dat het oprollint niet afgesloten is, als het lint nat is kan het zo mooi drogen
zeer sterk en handig met een Duitse Korthaar op het strand
Mooie stevige uitlooplijn Max is er blij mee
Bestelling en aflevering waren prima geregeld en het artikel is gaaf en prima handelbaar.
Snel geleverd. Sterke leibanden
Tot nu toe een hele goede aankoop.
Super fijne lange lijn voor onze Amerikaanse stafford goed stevig dat is wel nodig hij kan goed trekken
Heerlijk lange lijn. Loopt echt super. Snel geleverd.
Zeer sevig en gebruiksvriendelijk
Mijn hond jaagt graag op hazen en fazanten, vandaar dat ik hem ( geadopteerd uit Spanje) vast houdt met bewegings vrijheid. Helaas mis ik een uittrekbaar gedeelte dat een schok kan verzachten.
een leuk product je kunt met de hond op een goede en veilige manier gaan wandelen hij is aan de leiband en toch heeft de hond zijn vrijheid om te wandelen
is super in gebruik heel te vreden mee !
Perfecte leiband. Goed in de hand en echt reflecterend !
De lange lijn werkt goed maar de hals band blijft doorslippen [word na de wandeling groter]
goed product en snelle levering bedankt
handig goed zichtbaar voor andere wandelaars dankzij gele kleur
Goed oprolmechanisme maar tamelijk zwaar in de hand. Wij hebben een hond van 17kg en hiervoor is deze lijn te sterk. Er is ook geen stopstuk aan zodat de lijn op een ingestelde lengte kan stoppen. Onze hond leert nu WEL trekken aan de lijn omdat deze te hard is. Deze lijn is zeer goed voor zwaardere honden. Stevig materiaal en zeer goede service.
ligt goed in de hand en zwaarte valt mee.
Doet wat het moet. Zelfs met een zeer sterke hond!
Fijne stevige riem ook voor de sterkere honden
dit produckt is een aanrader voor uw huisdier
Goed product. Loopt lekker met de honden. Zelfs bestand tegen Newfoundlanders.
Zeer goede kwaliteit, is bij nader inzien best zwaar als je lang gaat wandelen.
Goede prijs, superproduct, snelle levering,
De 10 meter lijn voelt als vrijheid voor mijn hond. Kruising Dalmatiër/ Friese Stabij. De flexi giant ligt heerlijk in de hand. De flexi weegt wel veel maar daar heb je tijdens het uitlaten van je hond geen last van. Kortom, echt een aanrader.
Snelle levering en heel tevreden met het produkt
Top! Na 2 dagen al in huis
Goedkoopste prijs via Brekz.nl en de riem is super! Rolt mooi op zonder ellende!
Goede snelle levering en goed product en goede prijs zeer tevreden
Goede service, snelle levering
Veilige kleur. Als het apparaat kapot gaat, is deze versie wel uit elkaar te schroeven.
goed en volledig geleverd
Fijne riem voor onze hond die niet los mag in de bossen. 10 meter. En heel snel geleverd.
voldoet aan de eisen die ik er aan stel gelukkig kon ik hem via brekz wel krijgen in de winkel is die niet meer te koop
fijne riem ook lekker fel , alleen met meerdere honden ligt het wat zwaar in de hand .
Het product is geweldig, de service is minder goed. Lange levertijd en er wordt slecht gereageerd op mails. Voor ons dus de laatste keer dat wij hier bestellen
Produkt voldoet aan de verwachting de levering was binnen de gestelde tijd dus ik ben een tevreden klant van Breckz.nl
Super handige uittrekbare hondenlijn
Schnelle lieferung danke
Hurtig forsendelse, og er rigtig glad for den flexline med 10 m som jeg købte.
Perfekt!!!!!
einfach Super gerne wieder
très bon produit; bon rapport qualité prix; un peut lourde en main mais par conséquent gage de robustesse!! très satisfaisant ! reste as voir la longévité
Duidelijke site en snelle levering
Parfait Très robuste et pratique
Très bon produit un peu lourd à mon goût et manque un frein progressif en fin de corde.
tadellose, rasche Abwicklung, Produkt einwandfrei in Ordnung
Le produit est satisfaisant À tester dans la durée
Geniale Leine wie das Preis Leistungsverhältnis voll passt
24179
13723
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Zwart
€ 43,95 (€ 43,95/ct)
Flexi New Classic S Tape 5 meter

Flexi New Classic Tape 5 meter Small

De Flexi New Classic Tape 5 meter Small is een automatisch oprolbare hondenriem met een lengte van 5 meter en is geschikt voor honden met een lichaamsgewicht tot 15 kg. Dankzij deze riem kunt u uw hond tijdens het uitlaten de vrijheid geven die hij verdient, zonder dat u de controle verliest. De riem rolt automatisch uit wanneer uw hond om meer lengte vraagt. Wil u hem niet langer maken, bijvoorbeeld omwille van veiligheidsredenen, dan kunt u hem met een druk op de knop stopzetten of terug halen. Het is natuurlijk ook mogelijk de lijn op 1 lengte vast te zetten, als u liever een vaste loopafstand hebt. De Flexi New Classic Tape 5 meter small beschikt over een platte lijn van 5 meter met een handige karabijnhaak, voor eenvoudig bevestigen aan de halsband. De lijn is geschikt voor honden met een lichaamsgewicht tot 15 kg en is beschikbaar in verschillende kleuren.

 • Rolt automatisch in en uit op aanvraag van uw hond
 • Houdt controle met de stopfunctie, ook voor korter maken van de lijn
 • Tot een maximale lengte van 5 meter
 • Geschikt voor honden tot 15 kg
   

Bij Brekz koopt u de mooiste hondenriemen gemakkelijk en goedkoop online. Wilt u de Flexi New Classic Tape 5 meter Small nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs!

Op de flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een langere lijn? Kijk dan eens bij de Flexi New Classic Cord 8 meter medium. Een overzicht van alle hondenriemen vindt u hier. 

https://www.brekz.nl/21750-home_default/flexi-new-classic-s-tape-5-meter.jpg
11.95 2019/01/01
Goede flexiriem, ligt lekker in de hand.
Het lint loopt soepel. Het handvat is niet zo geschikt voor personen met grote handen. Dus small klopt dus.
Besteld en netjes bezorgd, wat wil je nog meer.
Het is een voortreffelijk product
Goed materiaal en een vlotte levering .
Bestilling enkelt levering perfekt 2 dage, kvalitet fin
prodotto ottimo
le flexi est de bonne qualité .
convenable correspond aux explications
goede kwaliteit en goede prijs
22532
13268
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Rood
€ 11,95 (€ 11,95/ct)
Zwart
€ 11,95 (€ 11,95/ct)

Cord

Flexi New Classic XS Cord 3 meter

Flexi New Classic Cord 3 meter Extra Small

Flexi New Classic Cord 3 meter Extra Small is een handige lijn voor de hond die veel van bewegen houdt. Dit soort lijnen schuiven namelijk uit wanneer uw hond wegrent en schuiven in wanneer hij weer terug komt. Zo kan de hond een aantal keer meer de afstand afleggen die u aflegt, omdat hij niet per se naast u hoeft te lopen. Toch is de controle houden gemakkelijk, want de lijn kan op elk moment vastgezet worden, zodat hij niet verder uitschuift of inschuift. Dit kan handig zijn wanneer de hond te ver weg loopt, of wanneer er plotseling een auto aankomt. De lijn staat altijd onder lichte spanning, zodat hij niet doorhangt en de uitloop dus met een druk op de knop stopgezet kan worden. De Flexi New Classic Cord is ook handig voor het trainen van honden op afstand, wanneer u hem bijvoorbeeld wil leren om los te lopen of te apporteren. 

Deze lijn is eenvoudig en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het is een stevige, maar toch voordelige flexilijn. Het koord is 3 meter lang en is geschikt voor honden met een maximaal lichaamsgewicht van 8 kilogram. 
Let op: op de flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen. 

Bij Brekz kunt u de beste riemen voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Flexi New Classic Cord 3 meter Extra Small tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Andere hondenriem?

Bent u niet op zoek naar een flexiriem, maar naar een normale riem die niet kan veranderen van lengte? Bekijk dan ons Riemen assortiment. Hier verkopen we onder andere de Nylon Hondenriem . Dit is een sterke riem, verkrijgbaar in maten voor elk soort hond. Deze verkopen we ook in andere kleuren.

https://www.brekz.nl/37829-home_default/flexi-new-classic-cord-3-meter-extra-small.jpg
7.99 2019/01/01
22768
13327
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Zwart
€ 7,99 (€ 7,99/ct)
Flexi New Comfort S Cord 5 meter

Productinformatie Flexi New Comfort rollijn S Cord 5 meter

Deze Flexi New Comfort rollijn S Cord is een uitrolbare hondenlijn van 5 meter lang en is geschikt voor honden tot maximaal 12 kg. lichaamsgewicht. De lijn ligt comfortabel in de hand en heeft een handig remsysteem, waarmee u met één druk op de knop de bewegingsvrijheid van de hond kunt beperken wanneer de situatie hierom vraagt. Deze Flexi riem is uit te breiden met het LED Light System en de Multi Box. De Multi Box is een handige koker om aan de Flexi rollijn te bevestigen om poepzakjes en snacks in mee te nemen. Het Led Light System is een lampje met permanent wit licht en rood knipperlicht die u en uw hond zichtbaar maken in het donker. Deze kan eenvoudig aan de Flexi lijn worden vastgemaakt. Flexi New Comfort Cord is verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw en rood.

Bij Brekz kunt u de beste Flexi hondenlijnen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Flexi New Comfort rollijn S Cord 5 meter tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Eigenschappen Flexi New Comfort Cord

 • Automatische uit- en inrolbare lijn tot 5 meter met remsysteem
 • Voor honden tot max. 12 kg
 • Handvat aan te passen naar uw hand
 • Ligt comfortabel in de hand, stevige grip
 • Verkrijgbaar in zwart, blauw en rood
 • Uit te breiden met Multi Box en LED Light System

Ander product?

Wilt u uw viervoeter nog iets meer bewegingsvrijheid bieden? Kijk dan naar de Flexi New Comfort rollijn S Cord 8 meter. Voor het totale aanbod, de Multi Box en het Light System kunt u kijken op de pagina met alle Flexi hondenriemen.

https://www.brekz.nl/37893-home_default/flexi-new-com-fort-s-cord-5-meter.jpg
8.76 2019/01/01
Alles in orde zoals het moet zijn
38187
16953
Flexi New Comfort S Cord 5 meter > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Zwart
€ 10,95 (€ 10,95/ct)
Blauw
€ 10,95 (€ 10,95/ct)
Flexi New Comfort S Cord 8 meter

Productinformatie Flexi New Comfort rollijn S Cord 8 meter

Flexi New Comfort rollijn S Cord is een 8 meter lange riem (koord) die automatisch in- en uitrolt en is geschikt voor honden tot maximaal 12 kg. Hierdoor heeft uw viervoeter meer bewegingsvrijheid tijdens de wandeling zonder dat u daarbij de controle verliest. Dankzij het handige remsysteem kunt u met slechts één druk op de knop de bewegingsvrijheid van de hond vergroten of beperken wanneer dit nodig is. De Flexi rollijn voelt comfortabel en stevig in de hand. De uitlaatlijn is uit te breiden met het LED Light System en de Multi Box. De Multi Box is een kunststof koker die u aan de Flexi rollijn kunt bevestigen om poepzakjes of snacks in mee te nemen. Het Led Light System is een lampje om aan de riem te hangen, zodat u en uw hond beter zichtbaar zijn in het donker. De Flexi New Comfort Cord lijn is verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw en rood.

Bij Brekz kunt u de allerbeste hondenriemen van Flexi goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Flexi New Comfort rollijn S Cord 8 meter tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Eigenschappen Flexi New Comfort Cord

 • Voor honden tot maximaal 12 kg
 • Met remsysteem om de lijn vast te zetten
 • Voor extra bewegingsvrijheid
 • Verchroomde karabijnhaak
 • Uit te breiden met het LED Lighting System en de Multi Box
 • Ergonomisch handvat 
 • Verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw en rood

Ander product?

Zoekt u het LED lampje die bij deze Flexi riem past? Kijk dan naar het Flexi LED Light System. Voor andere Flexi riemen en de Multi Box kunt u kijken op de pagina met alle Flexi hondenriemen.

https://www.brekz.nl/37902-home_default/flexi-new-comfort-s-cord-8-meter.jpg
15.25 2019/01/01
38193
16954
Flexi New Comfort S Cord 8 meter > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Rood
€ 15,25 (€ 15,25/ct)
Zwart
€ 15,25 (€ 15,25/ct)
Blauw
€ 15,25 (€ 15,25/ct)
Flexi New Comfort M Cord 5 meter

Productinformatie Flexi New Comfort M Cord 5 meter hondenlijn

Flexi New Comfort M Cord 5 meter hondenlijn is een stevige en fijne rollijn voor middelgrote honden tot 20 kg. De hondenriem ligt comfortabel in de hand en kan verstelt worden naar de grootte van uw hand. Tevens is de lijn voorzien van een handig remsysteem. Met de Flexi New Comfort kunt u de hond gecontroleerd meer bewegingsvrijheid bieden, maar ook dichtbij u houden wanneer de situatie erom vraagt. Deze variant is uit te breiden met het LED Light System en de Multibox. De Multibox is een handige kunststof koker die bevestigt kan worden aan de Flexi hondenlijn als poepzakhouder of om snacks in te bewaren. Het LED Light System is een universeel verlichtingssysteem voor aan de Flexi rollijn, zodat u beter kunt zien wanneer u met de hond in het donker loopt, maar ook zodat u door anderen goed gezien kan worden. De hondenriem heeft reflecterende delen en een verchroomde haak waar de halsband van uw hond aan vastgemaakt kan worden. Deze hondenriem is verkrijgbaar in rood/roze, blauw en zwart. 

Bij Brekz kunt u de beste hondenriemen van Flexi goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Flexi New Comfort M Cord 5 meter hondenlijn tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Eigenschappen Flexi New Comfort M Cord 5 meter uitlaatlijn

 • 5 meter lange koordlijn voor meer bewegingsvrijheid
 • Handig remsysteem door slechts een druk op de knop
 • Ligt lekker in de hand en verstelbaar
 • Bevat reflecterende delen
 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten
 • Uit te breiden met LED Light System en Multibox

Ander product?

Wilt u uw viervoeter nog meer bewegingsvrijheid bieden? Kijk dan eens naar de Flexi New Comfort M Cord 8 meter hondenlijn. Voor andere varianten kunt u kijken op de pagina van Flexi hondenlijnen.

https://www.brekz.nl/37895-home_default/flexi-new-comfort-m-cord-5-meter.jpg
11.95 2019/01/01
38199
16956
Flexi New Comfort M Cord 5 meter > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Rood
€ 11,95 (€ 11,95/ct)
Zwart
€ 11,95 (€ 11,95/ct)
Blauw
€ 11,95 (€ 11,95/ct)
Flexi New Comfort M Cord 8 meter hondenlijn

Productinformatie Flexi New Comfort M Cord 8 meter hondenlijn

De Flexi New Comfort M Cord 8 meter hondenlijn is een mooie en stevige rollijn die meer gecontroleerde bewegingsvrijheid biedt dan een gewone hondenriem. De handgreep van deze lijn ligt fijn in de hand en is voorzien van een handig remsysteem. Deze bedient u door simpelweg op de knop te drukken. Deze variant heeft een verstellingssysteem waarmee de handgreep aangepast kan worden naar uw hand. Tevens kunt u de riem uitbreiden met de Multibox en het LED Light System. De Multibox is een handige koker die bevestigd kan worden aan de Flexi hondenlijn; u kunt de box gebruiken als poepzakhouder of om snacks in te bewaren. Het LED Light System is een universeel verlichtingssysteem die er niet alleen voor zorgt dat u beter kunt zien in het donker, maar vooral zelf ook goed zichtbaar bent voor anderen.

Bij Brekz kunt u de beste Flexi hondenriemen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Flexi New Comfort M Cord 8 meter hondenlijn tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld! 

Eigenschappen Flexi New Comfort M

 • Rollijn geschikt voor honden tot 20 kg
 • Bewegingsvrijheid tot 8 meter
 • Handig remsysteem om de lijn vast te zetten
 • Verstelbare handgreep
 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
 • Uit te breiden met LED Light System en Multibox

Ander product?

Bent u op zoek naar het handige LED Light System om aan deze Flexi hondenlijn te hangen? Kijk dan naar Flexi LED Light System. Voor ons totale aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze Flexi hondenriemen.

https://www.brekz.nl/37906-home_default/flexi-new-comfort-m-cord-8-meter.jpg
15.95 2019/01/01
38202
16957
Flexi New Comfort M Cord 8 meter > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Rood
€ 15,95 (€ 15,95/ct)
Zwart
€ 15,95 (€ 15,95/ct)
Blauw
€ 15,95 (€ 15,95/ct)
Flexi Black Design Cord hondenlijn

Productinformatie Flexi Black Design Cord hondenlijn

De Flexi Black Design Cord hondenlijn is een fijne rollijn die uw viervoeter meer bewegingsvrijheid biedt, zonder hem los te laten lopen. De riem beschikt over een handig remsysteem middels een knop aan bovenzijde om de lijn permanent of tijdelijk te blokkeren. Deze zwarte Flexi Black Design Cord is verkrijgbaar in de maten XS en S. De XS variant beschikt over een lijn van 3 meter en is voor honden tot 8 kg. Maat S is 5 meter en voor honden tot 12 kg. Deze Flexilijn is uit te breiden met de Multibox en LED Light System. De Multibox bevestigd u aan de rollijn en kan gebruikt worden om poepzakjes of hondensnacks in te bewaren. Met het LED Light System maakt u uw hond beter zichtbaar in het donker.

Bij Brekz kunt u Flexi hondenriemen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Flexi Black Design Cord hondenlijn tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Kenmerken Flexi Black Design Cord hondenlijn

 • Koordlijn met musketonhaak
 • Remsysteem om lijn permanent of tijdelijk vast te zetten
 • Uit te breiden met Multibox en LED Light System
 • Maat XS: Lijn van 3 meter, voor honden tot 8 kg
 • Maat S: Lijn van 5 meter, voor honden tot 12 kg
 • Kleur: zwart

Ander product?

Wilt u de Flexi hondenlijn uitbreiden met de bijpassende accessoires? Kijk dan naar de Flexi Multibox en het Flexi LED Light System.

https://www.brekz.nl/37868-home_default/flexi-black-design-cord-meter.jpg
7.95 2019/01/01
Mijn hond eet graag de brokken van royal canin
38220
16961
Flexi Black Design Cord > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
S
€ 8,95 (€ 8,95/ct)
Flexi New Neon Cord

Productinformatie Flexi New Neon Cord

Het Flexi New Neon Cord is een hondenlijn die extra zichtbaarheid in het donker bevordert. Aan beide kanten van de lijn is een neongele reflecterende sticker geplakt en het touw is neongeel. Zo is uw hond van ver te zien. De lijn is gemaakt van sterk kunststof en heeft een verchroomde haak en een comfortabel handvat. De lijn is verkrijgbaar in maat XS (3 meter lang en geschikt voor honden tot 8kg), S (5 meter lang en geschikt voor honden tot 12 kg) en M (5 meter lang en geschikt voor honden tot 20 kg). De lijn geeft uw hond een grote bewegingsvrijheid en hij kan tot wel 3 keer meer afstand afleggen dan u tijdens een wandeling! De lijn rolt soepel af en blijft altijd goed gespannen. U kunt de maximale lengte van de lijn gemakkelijk aanpassen, zodat u uw hond dichtbij kunt houden. De lijn heeft een goed ontworpen opening in het handvat die ervoor zorgt dat hij niet verdraait of blijft haken. 

Let op: Op de Flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen.

 • Heeft een reflecterend neongeel touw
 • Heeft comfortabel handvat
 • Geeft veel bewegingsvrijheid
 • Rolt soepel af
 • Blijft goed gespannen
 • Lengte aan te passen
 • Verdraait zich niet en blijft niet haken

Bij Brekz kunt u kiezen uit een groot aanbod aan hondenlijnen van Flexi. Voor extra zichtbaarheid bestelt u het Flexi New Neon Cord gemakkelijk en goedkoop online. Uw bestelling staat razendsnel bij u voor de deur!

Ander product?

U kunt voor extra zichtbaarheid ook kiezen voor de Flexi Giant L Neo 8 meter voor de hond, de Flexi Giant XL Neo 8 meter voor de hond en de Flexi Giant Professional Large Neo 10 meter voor de hond. Bekijk ook ons gehele aanbod en bestel de hondenlijn die bij uw hond past!

https://www.brekz.nl/24085-home_default/flexi-new-neon-cord.jpg
7.51 2019/01/01
Goede kwaliteit en niet duur
heel snelle levering en goede spullen goede kwaliteit ik zal het iedereen aan bevelen
Ik ben superblij met de 2 neon cord. De hondjes worden van veraf al gezien .En de levering was super snel. Bedankt Brekz.
La moins chère du marché, très bien.
Parfait.....................
3 m lang line er rigtig fin.
Prima snelle levering! Top gedaan!
Prima verhouding prijs kwaliteit
26392
14157
> Meer informatie
Flexi New Neon Cord 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
S
€ 11,25 (€ 11,25/ct)
M
€ 12,25 (€ 12,25/ct)
Flexi New Classic M Cord 8 meter

Flexi New Classic Cord 8 meter Medium

De Flexi NEw Classic Cord 8 meter Medium is een flexibele riem voor honden tot een gewicht van 20 kg en heeft een maximale lengte van 8 meter. De riem rolt automatisch uit wanneer u uw hond lengte wilt geven. Hierdoor krijgt hij de vrijheid die u hem zo gunt, zonder de controle kwijt te raken. Dreigt er een gevaarlijke situatie? Dan kunt u de lijn met een druk op te knop vergrendelen of inkorten, zodat uw hond weer aan uw zijde loopt. De lijn is voorzien van een stevige karabijnhaak voor eenvoudig aankoppelen aan de halsband. Het koord heeft een lengte van 8 meter en is geschikt voor honden met een maximaal gewicht van 20 kg.

De Flexi New Classic Cord 8 meter Medium is verkrijgbaar in verschillende  kleuren. U krijgt van de fabrikant een jaar garantie op het binnenwerk.

 • Voor honden met een gewicht van maximaal 20 kg
 • Rolt gemakkelijk uit, is met een druk op de knop te blokkeren en weer in te rollen
 • Voor meer controle en meer vrijheid voor uw hond tijdens het uitlaten
 • Met een stevige karabijnhaak, eenvoudig aan te koppelen aan de halsband
   

Bij Brekz kunt u de beste riemen voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Flexi Classic Cord 8 meter Medium tegen de scherpste prijzen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een vaste looplijn? Kijk dan eens bij de  Nylon Politielijn Uni Donkerbruin voor de hond. Een overzicht van al onze riemen vindt u hier.

https://www.brekz.nl/23608-home_default/flexi-new-classic-m-cord-8-meter.jpg
15.75 2019/01/01
Het zijn hele fijne, handige riemen maar de flexi classic 8 meter gaat snel kapot.
een goede stevige riem die door de lengte van het cord voldoende vrijheid geeft aan de riem
Een uitstekende koop voor middel grote hond. Ligt goed in de hand.
Dit is de tweede keer dat ik de Flexi cord 8 m koop.De lijnen zijn prima maar na 1 jaar en 3 maanden rollen ze niet goed meer op.En dat is jammer
Had eerst de small maar die was wat aan de kleine kant. Degelijk gemaakt.
Goed voor een goede prijs
Bewährte Qualität. Einfach Spitze !!! Preis-Leistung 1A
Levering was perfect in orde!
Prima en snel geregeld. Goeie kwaliteit.
22531
13267
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Zwart
€ 15,75 (€ 15,75/ct)
Blauw
€ 15,75 (€ 15,75/ct)
Rood
€ 15,75 (€ 15,75/ct)
Flexi New Classic S Cord 5 meter

Flexi New Classic Cord 5 meter Small

Flexi New Classic Cord 5 meter Small is een flexibele, kunststof hondenriem voor honden tot 12 kg. De robuuste lijn kan uitrollen tot wel 5 meter en geeft uw hond de bewegingsvrijheid die hij bij het uitlaten verdient, zonder dat u de controle kwijt raakt. Wil uw hond meer ruimte, dan rolt de riem soepel af. Bij het naderen rolt de riem even soepel weer op, zodanig dat de lijn altijd strak staat. Er zit een stopfunctie op de riem waarmee u hem, wanneer nodig met een druk op de knop direct te kunt stoppen. De ideale manier dus om uw hond weer snel te leiden en naast u te laten lopen. 

Een groot voordeel van dit product is dat uw hond door de vrijheid in het koord drie keer de afstand af kan leggen die u aflegt. Een ander voordeel is de mogelijkheid om er accessoires aan te koppelen, zoals een multibox en een LED lichtsysteem. Die laatste kan met klittenband worden bevestigd aan de riem. Ideaal voor het veilig uitlaten van uw hond op de donkere avonden. De Flexi New Classic Cord 5 meter Small is geschikt voor honden tot 12 kg. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

 • Koord-rollijn van 5 meter lang
 • Geschikt voor honden tot 12 kg
 • Voorzien van een comfortabel remsysteem
 • Functionele accessoires beschikbaar
 • Met veiligheidslus, voorkomt ongewenst terugschieten bij breuk
 • Gemaakt van stevig, eersteklas kunststof
   

Bij Brekz kunt u de mooiste, functionele accessoires voor uw hond eenvoudig online kopen. Wilt u het product extra goedkoop bestellen? Koop de Flexi New Classic Cord 5 meter Small tijdens een van onze vele acties voor de scherpste prijs!

Op de Flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen.
 

Andere hondenriem?

Bent u op zoek naar een andere riem voor uw hond, bijvoorbeeld een vaste kunststof variant? Kijk dan eens bij de Politielijnen van leer, zoals de Leren Politielijnen Bruin 240 cm. Een overzicht van al onze hondenriemen vindt u hier.
 

https://www.brekz.nl/21784-home_default/flexi-new-classic-s-cord-5-meter.jpg
6.25 2019/01/01
Goed de kleine loopt er goed mee
Correspond à mon attente, livraison très rapide
22573
13286
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Zwart
€ 8,95 (€ 8,95/ct)
Flexi New Classic M Cord 5 meter

Flexi New Classic Cord 5 meter Medium

De Flexi New Classic Cord 5 meter Medium is een hondenriem van hoge kwaliteit, die een touwlijn heeft met een lengte van maximaal 5 meter. Dankzij het speciale flexi systeem kunt u uw hond een optimale bewegingsvrijheid bieden, terwijl u altijd controle over hem houdt en hem dus op een veilige manier uit kunt laten. Bovendien heeft de Flexi New Classic Cord 5 meter Medium speciale reflecterende componenten, wat de zichtbaarheid van uw hond vergroot wanneer u hem in het donker uitlaat. Wij verkopen de Flexi New Classic Cord 5 meter Medium in diverse kleuren.

Bij Brekz kunt u de Flexi New Classic Cord 5 meter Medium goedkoop online bestellen! Naast hondenriemen verkopen wij ook andere hondenaccessoires, gezondheidsmiddelen en natuurlijk hondenvoer. Alles voor uw hond vindt u bij ons voor de laagste prijzen!

Op een Flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen.
 

Over Flexi New Classic Cord 5 meter Medium

Eigenschappen Flexi New Classic Cord 5 meter Medium

 • Een touwlijn met een lengte van 5 meter
 • Geschikt voor honden met een gewicht tot maximaal 20 kilogram
 • Speciale reflecterende componenten, voor goede zichtbaarheid in het donker
 • Een verchroomde haak
 • Een comfortabel remsysteem, om uw hond te beschermen wanneer u hem abrupt moet stoppen
 • De Flexi New Classic Cord 5 meter Medium heeft een gewicht van ca. 160 gram
 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
   

Voordelen van de Flexi Classic Cord 5 meter Medium

 • Bewegingsvrijheid: Dankzij de maximale lengte van 5 meter heeft uw hond veel bewegingsvrijheid wanneer u hem uitlaat. De lijn rolt op en neer zonder te hangen, waardoor iedere hond een ruime uitloopvrijheid wordt geboden. Dit bevordert de gezondheid en levensvreugde van uw hond.
 • Controle en veiligheid: Dankzij de steeds onder lichte spanning staande touwlijn, heeft u een continue controle over uw hond. Zo kunt u zijn veiligheid goed garanderen, terwijl uw hond maximale bewegingsvrijheid heeft.
 • Kwaliteit: De Flexi-lijnen voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen. Elke lijn doorloopt meer dan 90 verschillende kwaliteitscontroles voordat deze de fabriek verlaat.
 • Service: Naast producten van hoge kwaliteit, biedt Flexi hun klanten een uitstekende service wanneer er iets met het product gebeurt.
   

Ander product?

Zoekt u een ander soort riem voor uw hond? Bekijk dan ons ruime aanbod aan hondenriemen. Ook kunt u bij ons terecht voor andere hondenaccessoires, zoals halsbanden, tuigjes en hondenjasjes. En natuurlijk vindt u bij ons het beste hondenvoer, voor de laagste prijzen!

https://www.brekz.nl/21787-home_default/flexi-new-classic-m-cord-5-meter.jpg
9.25 2019/01/01
Het pakket kwam wat later bij mij aan Maar was goed verzorgd. Ik heb keurig een mail ontvangen waarom mijn pakket vertraagd was. Prima, dus
Goede hondenriem
de vorige riem was ook een flexi en is 7 jaar probleemloos elke dag gebruikt
22587
13289
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Rood
€ 9,25 (€ 9,25/ct)
Zwart
€ 9,25 (€ 9,25/ct)
Flexi New Classic S Cord 8 meter

Productinformatie Flexi New Classic Cord 8 meter Small

Flexi New Classic Cord 8 meter Small is een sterke en flexibele kunststof hondenriem voor honden met een maximaal lichaamsgewicht van 12 kg. De lijn is uitrolbaar tot 8 meter, waardoor u uw hond alle bewegingsvrijheid geeft die hij verdient. U kunt de lijn laten uitrollen om uw hond te laten spelen en zijn omgeving te ontdekken. Als uw hond weer bij u terug komt rolt de lijn weer op, waarbij de lijn altijd onder een lichte spanning blijft staan. U heeft dus geen last van een riem die door de modder sleept. Op de riem zit een stopfunctie die ervoor zorgt dat de lijn niet verder in- of uitrolt. Zo heeft u uw hond snel onder controle. 

Met deze riem heeft uw hond veel meer bewegingsvrijheid dan met vaste riemen, wat een groot voordeel is. Het is bovendien mogelijk om uw hond kleine commando's te geven door de remknop even in te drukken. De riem is tevens gemakkelijk te onderhouden. Als de lijn nat is geworden haalt u hem uit het omhulsel om op te drogen. De riem is voorzien van een handige karabijnhaak, waarmee u de riem eenvoudig kunt bevestigen aan een bijpassende halsband.  

Op de Flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen. 

 • Flexibele looplijn van 8 meter
 • Geschikt voor honden tot 12 kg
 • Praktisch en comfortabel remsysteem
 • Voor extra beweginsgvrijheid
 • Met een handige karabijnhaak om aan halsband te bevestigen
 • Gemaakt van stevig eersteklas kunststof

Bent u op zoek naar een flexibele hondenriem voor uw kleine hond? Koop dan de Flexi New Classic Cord 8 meter Small goedkoop online bij Brekz. Met deze riem biedt u uw hond alle bewegingsvrijheid die hij verdient! Bekijk ook eens onze andere hondenriemen.
       

Andere hondenriem?

Zoekt u een alternatief voor de Flexi Classic Cord 8 meter Small? Bekijk dan eens ons totaalaanbod hondenriemen. Als u uw hond vaak 's avonds uitlaat kan de Flexi Giant L Neo voor de hond uitkomst bieden. Deze lijn is extra goed zichtbaar in het donker. 

https://www.brekz.nl/21812-home_default/flexi-new-classic-s-cord-8-meter.jpg
13.49 2019/01/01
DE Flexi classic was een goede keus en het hondje heeft er veel plezier van
Het product bevalt me goed, maar ik ben niet tevreden over degene die de bezorging deed, die heeft nl,omdat wij niet thuis waren, het pakket bezorgd aan het einde vd straat,terwijl wij in het begin vd straat wonen, en er gewoon buren thuis waren.Dat is echt een min punt
Très satisfaite de ma livraison, recommanderez chez vous si besoin est.
Goede lijn. Makkelijk in gebruik
22615
13294
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Rood
€ 12,49 (€ 12,49/ct)
Zwart
€ 13,49 (€ 13,49/ct)