Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Flexi hondenriemen

Heeft u een Flexi hondenriem nodig? Het ruime assortiment van Brekz beschikt over diverse maten Flexi hondenriemen. Bij ons koopt u uw Flexi hondenlijn tegen de scherpste prijs!
Lees meer ..
Tape
Cord
Accessoires

Tape

Cord

Accessoires

Tape

Flexi Classic Tape XS Tape 3 meter

Flexi Classic Tape 3 meter Extra Small

Flexi Classic Tape 3 meter Extra Small is een flexibele, platte looplijn met een lengte van 3 meter en is geschikt voor honden met een gewicht tot 12 kg. Het product is voorzien van een platte lijn met een musketonhaak, voor gemakkelijk aanlijnen. Met deze hondenriem geeft u uw hond alle vrijheid en kan hij op iedere gewenste afstand tot een maximum van 3 meter lopen. Ook is de looplijn met een druk op de knop vast te zetten op de gewenste lengte. De Flexi Classic Tape 3 meter Extra Small is in het bijzonder geschikt voor honden van kleinere rassen en honden met een lichaamsgewicht tot 12 kg. Het product is verkrijgbaar in drie kleuren.

 • Flexibele looplijn tot een afstand van maximaal 3 meter
 • Geschikt voor honden van kleinere rassen met een maximaal gewicht van 12 kg
 • Op iedere gewenste afstand vast te zetten
 • Met stevige karabijnhaak voor eenvoudig aankoppelen aan de halsband
 • Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren

 

Bij Brekz kunt u de beste riemen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Flexi Classic Tape 3 meter Extra Small tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Op de flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een nylon hondenriem met vaste lengte? Kijk dan eens bij de Beeztees Nylon Hondenriem Uni Blauw. Een overzicht van al onze riemen vindt u hier.

https://www.brekz.nl/21908-home_default/flexi-classic-tape-3-meter-extra-small.jpg
9.95 2019/01/01
22773
13328
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Zwart
€ 9,95
Flexi New Comfort S Tape 5 meter

Flexi New Comfort S Tape 5 meter

Met de Flexi New Comfort S Tape 5 meter  beschikt u over een platte, sterke flexibele treklijn, die u kunt gebruiken bij het uitlaten van uw hond. Deze hondenriem is geschikt voor middelgrote honden tot 15 kg. De flexi is gemaakt van hoogwaardig kunststof en beschikt over een stevige grip voor een gemakkelijke bediening. U kunt tijdens het uitlaten de lijn in de flexi  tot 5 meter uitrollen, zodat uw hond een maximale bewegingsvrijheid heeft. Wannneer uw hond weer behoefte heeft om dicht bij u te lopen, wordt de flexi weer ingerold.

Met behulp van de stopfunctie bepaalt u of de lijn niet verder in- of uitrolt en hiermee houdt u uw hond onder controle. De Flexi New Comfort S Tape 5 meter is verkrijgbaar in de kleuren grijs, blauw, groen en rood. De hondenlijn is uit te breiden met  LED Light System. Dit is een lamp voor hondenlijnen waardoor uw hond tijdens het uitlaten in het donker zichtbaar is. Ook kunt u de flexibele hondenlijn uitbreiden met de Flexi Multibox, een handig doosje waarin u poepzakjes of snoepjes kunt bewaren.

 • Geschikt voor honden tot 15 kg.
 • Flexibele platte hondenlijn van 5 meter
 • Met praktisch remsysteem
 • Met karabijnhaak om aan halsband te bevestigen
 • Gemaakt van hoogwaardig kunststof
 • Voor extra bewegingsvrijheid van uw hond
 • Verkrijgbaar in de kleuren grijs, blauw, groen en rood.
 • Uit te breiden met LED Light System en Multibox.

Let op! Brekz biedt een jaar garantie op het binnenwerk van uw flexi. De garantie geldt echter niet voor de lijnen van uw flexi. 

Bent u op zoek naar een platte, flexibele treklijn voor uw hond waarmee u uw hond alle bewegingsvrijheid geeft tijdens het uitlaten? Koop dan de Flexi New Comfort S Tape 5 meter goedkoop online bij Brekz. Gemakkelijk en snel geleverd!
    

Ander product?

Wilt u uw Flexi New Comfort S Tape 5 meter  uitbreiden met het Flexi LED Light System en/of Flexi Multibox? U vindt deze items op onze site. Bent u op zoek naar een alternatieve flexibele hondenlijn voor de Flexi New Comfort S Tape 5 meter, bijvoorbeeld de Flexi Vario L Tape 5 meter voor de hondBekijk gerust ons assortiment Flexi hondenriemen. Kiest u toch liever voor een vaste hondenriem, bekijk dan ons totaalaanbod hondenriemen

https://www.brekz.nl/24733-home_default/flexi-new-comfort-s-tape-5-meter.jpg
12.95 2019/01/01
Prima producten en altijd snelle en correcte bezorging.
Jammer dat de rollijn niet te krijgen is in 8 meter formaat voor de kleine hond maar desalniettemin een uitstekende tapelijn van een goede kwaliteit!
Goed en degelijk product.
27239
14371
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Roze
€ 12,95
Grijs
€ 12,95
Rood
€ 12,95
Groen
€ 12,95
Blauw
€ 12,95
Flexi New Classic M Tape 5 meter

Flexi New Classic M Tape 5 meter

Het Flexi New Classic M Tape 5 meter is een hondenlijn van sterk kunststof voor honden van 20 tot 25 kg. De lijn heeft een verchroomde haak en een comfortabel handvat. Hij weegt slechts 320 gram en is 5 meter lang waardoor uw hond een grote bewegingsvrijheid heeft. Uw hond kan tot wel 3 keer meer afstand afleggen dan u! De lijn rolt soepel af en blijft altijd goed gespannen. U kunt de maximale lengte van de lijn gemakkelijk aanpassen, zodat u uw hond dichtbij kunt houden. De lijn heeft een goed ontworpen opening in het handvat die ervoor zorgt dat de lijn niet verdraait of blijft haken.

De lijn is verkrijgbaar in de kleuren blauw, rood en zwart. De Flexi New Classic M Tape 5 meter kunt u aanvullen met een LED Lighting System waarmee uw hond zichtbaar is in het donker. Ook kunt u de Multibox bestellen waarin u bijvoorbeeld snoepjes of poepzakjes mee kunt nemen. Op de Flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen.

 • Heeft verchroomde haak
 • Heeft comfortabel handvat
 • Lengte van de lijn aan te passen
 • Rolt soepel af
 • Lijn draait niet en haak zich niet vast
 • Verkrijgbaar in blauw, rood en zwart

Bij Brekz kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan rollijnen van Flexi. Koop bijvoorbeeld de Flexi New Classic M Tape 5 meter gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt snel thuisbezorgd!

Andere hondenlijn dan Flexi New Classic M Tape 5 meter?

U kunt ook kiezen voor de Flexi New Comfort M Tape 5 meter, de Flexi New Classic Neon Tape en de Flexi Vario M Tape 5 meter. Vergeet niet de handige Multibox en het LED Light System erbij te bestellen!

https://www.brekz.nl/24817-home_default/flexi-new-classic-m-tape-5-meter.jpg
12.95 2019/01/01
Prima voer
Hoop dat de hond er lang mee doet
Goed product en snel geleverd!
27463
14388
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Zwart
€ 12,95
Blauw
€ 12,95
Rood
€ 12,95
Flexi New Classic L Tape 5 meter

Flexi New Classic L Tape 5 meter

Het Flexi New Classic L Tape 5 meter is een hondenlijn van sterk kunststof voor honden tot 50 kg. De lijn heeft een verchroomde haak en een comfortabel handvat. De lijn weegt slechts 346 gram en is 5 meter lang waardoor uw hond een grote bewegingsvrijheid heeft. De lijn rolt soepel af en blijft altijd goed gespannen. U kunt de maximale lengte van de lijn gemakkelijk aanpassen. De lijn is verkrijgbaar in de kleuren blauw, rood en zwart. De Flexi New Classic L Tape 5 meter kunt u aanvullen met een LED Lighting System waarmee uw hond zichtbaar is in het donker. Ook kunt u de Multibox bestellen waarin u bijvoorbeeld snoepjes of poepzakjes mee kunt nemen. Op de Flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen.

 • Hondenlijn van sterk kunststof
 • Geschikt voor honden tot 50 kg
 • Heeft een verchroomde haak
 • Heeft een comfortabel handvat
 • Weegt slechts 346 gram
 • Geeft veel bewegingsvrijheid
 • Rolt soepel af en is altijd gespannen
 • Lengte van de lijn is af te stellen
 • Verkrijgbaar in blauw, rood en zwart
 • Accessoires zijn Multibox en LED Lighting System
 • Jaar garantie op het binnenwerk

Bij Brekz kunt u verschillende lijnen van Flexi bestellen. Koop bijvoorbeeld de Flexi New Classic L Tape 5 meter gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt snel afgeleverd!
    

Andere hondenlijn dan Flexi New Classic L Tape 5 meter?

U kunt deze hondenlijn van Flexi ook bestellen in neon en medium. Bestel ook de Multibox en het LED Lighting System. Bekijk ook eens ons gehele aanbod en bestel de Flexi hondenlijn die bij uw hond past!

https://www.brekz.nl/24900-home_default/flexi-new-classic-l-tape-5-meter.jpg
17.95 2019/01/01
Prima riem alleen de lijn zou wat breder kunnen!
Correcte snelle afhandeling bestelling
Fijne flexriem voor een prima prijs ! Goeie service , prima levering !
27576
14404
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Zwart
€ 17,95
Blauw
€ 17,95
Rood
€ 17,95
Flexi Giant M 8 meter voor de hond

Flexi Giant M 8 meter voor de hond

Flexi Giant M 8 m voor de hond is een moderne en stevige hondenlijn die uitermate geschikt is voor het uitlaten van middelgrote hondenrassen. Dankzij de 8 meter lange lijn geeft u uw hond veel bewegingsvrijheid. Tegelijkertijd kunt u uw hond ook snel onder controle krijgen wanneer dit nodig is door met uw duim op de knop te drukken en zo het uitrollen van de riem te blokkeren. Een bijzonder kenmerk van dit product is dat de rollijn zichtbaar is in het donker waardoor u uw hond ’s avonds veilig uit kunt laten. Op de flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen.

Bij Brekz kunt u de beste Flexi hondenlijnen voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Flexi Giant M 8 m voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Overzicht kenmerken Flexi Giant M 8 meter voor de hond

 • modern design
 • speciaal gevormde handgreep voor optimale grip
 • met het ingebouwde stopmechanisme kunt u tijdelijk het uitrollen van de lijn stoppen of de lijn op elke gewenste lengte vastklikken
 • de lijn heeft een neongele kleur
 • de Flexi Giant M 8 m voor de hond is geschikt voor honden tot 25 kilo

Ander product?

Bekijk dan ook ons overzicht van alle Flexi hondenriemen.

https://www.brekz.nl/24084-home_default/flexi-giant-m-neo-voor-de-hond.jpg
24.95 2019/01/01
Voldoet aan verwachtingen. Jammer dat de 8 m. tape M niet in een andere kleur te krijgen is. Rolt goed op. Fijn handvat.
Snelle levering. Mooie flexi
Fluogeel: goed zichtbaar - vrij licht om vast te houden en toch stevig genoeg voor onze nog onstuimige jonge hond - tevreden!
Super stevig leiband goede kwaliteit
Het afrollen loopt niet altijd soepel
snelle levering goed verpakt voor verzending tevreden klant...reeds opnieuw bestelling geplaatst en geleverd ...top!
Ben er zeer tevreden over helemaal top (y)
Degelijk product, snel geleverd. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik had een maatje groter van deze lijn al een paar dagen uitgeprobeerd voor onze hond, dus ik wist wel ongeveer wat ik bestelde. Is toch een hele uitgave. Voldoet absoluut aan de verwachting!
Zoals altijd prima. Geen enkele klacht.
De Flexi Giant M Neo werkt naar behoren en maakt mijn hond 's avonds beter zichtbaar voor het verkeer.
Precies wat ik verwachtte
26391
14156
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Zwart
€ 24,95
Flexi New Classic Neon Tape

Flexi New Classic Neon Tape

Flexi New Classic Neon Tape is een prachtige hondenlijn met een oprolfunctie. Deze rollijn is beschikbaar met lijnen van 3 tot 5 meter waarmee u uw hond dus lekker veel vrijheid kunt geven tijdens het wandelen. Tegelijkertijd beschikt de riem ook over een rem- en terughaalsysteem waardoor u uw hond op ieder gewenst moment kort kunt houden. Flexi is al jaren een koploper op het gebied van het produceren van hondenlijnen van robuuste kwaliteit, dit maakt een Flexi rollijn een goede koop. Kortom: bent u op zoek naar een handige en voordelige rollijn van goede kwaliteit? Dan is de Flexi New Classic Neon Tape iets voor u!

Op de flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen.

 • Maat XS is 3 meter lang en geschikt tot 12 kg
 • Maat S is 5 meter lang en geschikt tot 15 kg
 • Maat M is 5 meter lang en geschikt tot 25 kg
 • Maat L is 5 meter lang geschikt tot 50 kg

Bij Brekz kunt u de beste hondenlijnen voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Flexi New Classic Neon Tape tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
     

Overzicht gegevens Flexi New Classic Neon Tape

 • verkrijgbaar in verschillende maten (XS tot L)
 • dankzij de felgele kleur van de Flexi New Classic Neon Tape is de lijn goed zichtbaar
 • dankzij reflecterende sticker beter zichtbaar in het donker
 • inclusief handig rem- en terughaalsysteem
 • voor optimaal wandelplezier!
        

Ander product?

Kijk u graag nog even verder naar andere Flexi hondenlijnen? Dat kan! Kijk u dan snel op de overzichtspagina van de Flexi hondenriemen, waar u ons hele assortiment kunt vinden. Bent u op zoek naar andere producten voor uw hond? Bekijk dan de overzichtspagina van de honden accessoires.

https://www.brekz.nl/27966-home_default/flexi-new-classic-neon-tape.jpg
10.95 2019/01/01
Snelle levering en goede kwaliteit
Prima. Snel geleverd.
mooie robuuste goed in de hand liggende riem
Is prettig in gebruik
goede riem voor goede prijs
Zeer tevreden
Stevig en goed zichtbaar
Vanwege het brede lint van de flexi new classic, is deze veilger in gebruik. Snelle verzending.
Handige lijn, valt goed op in het donker! Handige uitsparing voor poepzak houder!
Fijne website. Snelle levering en goed product!
Zeer handige riem duidelijk te zien ook in het donder door de reflecteerende kleur.
Vanmorgen nog gebruikt. Prima riem, zeker voor een trekkende labrador. prijs/kwaliteit = goed.
Super systeem. Opening om vast te houden goed maar je moet niet heel brede handen hebben
Zeer snelle levering. Ook de leverancier was erg vriendelijk die vroeg zelfs of hij de doos moest binnen zetten (was erg zwaar) !
Voldoet aan de verwachting
Goed zichtbaar dag en nacht.
Fijne lijn en de keur is super goed zichtbaar
Lekker soepel en licht in het dragen! Meegenomen: goed zichtbaar innget donker.
Super snelle bezorging ....
Goede prijs en levering zonder verrassingen
prima product had alleen iets langer mogen zijn
Het is een sterke goede riem en snel geleverd.
26395
14158
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
XS
€ 10,95
S
€ 12,95
M
€ 15,95
L
€ 16,95
Flexi New Classic L Tape 8 meter

Flexi New Classic L Tape 8 meter

Het Flexi New Classic L Tape 8 meter is een hondenlijn van sterk kunststof voor honden tot 50 kg. De lijn heeft een verchroomde haak en een comfortabel handvat. De lijn weegt slechts 510 gram en is 8 meter lang waardoor uw hond een enorme bewegingsvrijheid heeft. De lijn rolt soepel af en blijft altijd goed gespannen. Met één druk op de knop kunt u de lijn een maximale lengte geven. De lijn is verkrijgbaar in de kleuren blauw, rood en zwart. Bij de Flexi New Classic L Tape 8 meter kunt u het LED Lighting System bestellen waarmee uw hond zichtbaar is in het donker. Ook kunt u de Multibox bestellen waarin u bijvoorbeeld snoepjes of poepzakjes mee kunt nemen. Op de Flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen.

 • Hondenlijn van sterk kunststof
 • Geschikt voor honden tot 50 kg
 • Heeft een verchroomde haak
 • Heeft een comfortabel handvat
 • Weegt slechts 510 gram
 • Geeft veel bewegingsvrijheid
 • Rolt soepel af en is altijd gespannen
 • Lengte van de lijn is af te stellen
 • Verkrijgbaar in blauw, rood en zwart
 • Accessoires zijn Multibox en LED Lighting System
 • De Flexi heeft een jaar garantie op het binnenwerk

Bij Brekz kunt u verschillende lijnen van Flexi bestellen. Koop bijvoorbeeld de Flexi New Classic L Tape 8 meter gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt snel bezorgd!

Andere hondenlijn dan Flexi New Classic L Tape 8 meter?

Ook voor diverse andere hondenlijnen van Flexi kunt u bij Brekz terecht. Zo verkopen wij ook Flexi Giant L Neo 8 meter voor de hond en de Flexi New Classic Neon Tape voor extra zichtbaarheid. Ook kunt u ons uitgebreide assortiment van Flexi bekijken.

https://www.brekz.nl/24094-home_default/flexi-new-classic-l-tape-8-meter.jpg
19.95 2019/01/01
Super stevig. Prijs kwaliteit Snelle levering. Jullie zijn top!
Heel voordelig snelle levering.
Goed product
Voor deze prijs een goed produckt
Zeer goede prijs-kwaliteit. Goedkoper dan in de winkels!
Mooie haspel voor een goede prijs. Snelle levering.
Fijne riem, erg blij met het tape ipv draad. Als de lijn op de rem staat maakt het best een lawaai en het handvat is best zwaar in de hand bij lange wandelingen (2uur).
Alles wat ik verwacht. Jammer het is beetje te groot voor mijn kleine handen.
Snel geleverd en goed prduct, prima service
product , alles is goed . maar kan geen 10 geven want dan gaan jullie misschien verslappen met jullie producten .
Ziet er solide uit maar het is te zwaar, 5 meter is beter
Prima flexi lijn. Stevige, soepel lopende lijn, iets aan de zware kant, maar ligt goed in de hand en is makkelijk te bedienen.
Een fantastische flexline, voor een prima prijs! Zeer snelle levering , ik ben meer dan tevreden en kan dit van harte aanbevelen.
goede levering ,goede prijs, al vker besteld, zal dit zeker nog eens doen
De lijn is sterk en kun je met behulp van het handige mechanisme gemakkelijk in lengte variëren. Het handvat heeft een prettige greep.
Prima leiband die doet wat je van een leiband mag verwachten. Is wel aan de zware kant.
HEEL GOED PRODUCT EN EEN HEEL GOEDE PRIJS ZEER SNELLE LEVERING
prima, maar ook niets anders veracht van een flexi!
Perfect zo als verwacht, snelle levering.
Goed product. Wel opletten met het terug rollen van de riem dat er geen verdraaiingen in zitten.
26398
14159
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Rood
€ 19,95
Blauw
€ 19,95
Zwart
€ 19,95
Flexi New Comfort M Tape 5 meter

Flexi New Comfort M Tape 5 meter

De Flexi New Comfort M Tape 5 meter is een platte sterke flexibele hondenlijn van hoogwaardig kunststof voor middelgrote honden tot 25 kg. Deze flexi treklijn heeft een stevige grip, waardoor u de lijn gemakkelijk kunt bedienen. De flexi is uitrolbaar tot 5 meter om uw hond de maximale bewegingsvrijheid bij het uitlaten te geven, en rolt vanzelf weer op als uw hond weer terugkomt naar u. Met behulp van de stopfunctie bepaalt u of de lijn niet verder in- of uitrolt en hiermee houdt u uw hond onder controle. 

De treklijn is uit te breiden met  LED Light System. Dit is een lamp voor hondenlijnen waardoor uw hond tijdens het uitlaten in het donker zichtbaar is. Ook kunt u de flexibele lijn uitbreiden met de Flexi Multibox, een handig doosje voor aan uw Flexi-hondenlijn, waarin u poepzakjes of snoepjes kunt bewaren.De Flexi New Comfort M Cord 5 meter is verkrijgbaar in de kleuren grijs, blauw, groen en rood.

 • Geschikt voor honden tot 25 kg.
 • Flexibele platte hondenlijn van 5 meter
 • Gemaakt van hoogwaardig kunststof
 • Met praktisch remsysteem
 • Met karabijnhaak om aan halsband te bevestigen
 • Voor extra bewegingsvrijheid van uw hond
 • Uit te breiden met LED Light System en Multibox
 • Verkrijgbaar in vier kleuren: grijs, blauw, groen en rood

Let op! Brekz biedt een jaar garantie op het binnenwerk van uw flexi. De garantie geldt echter niet voor de lijnen van uw flexi. 

Bent u op zoek naar een flexibele treklijn voor uw hond? Bestel dan de Flexi New Comfort M Cord 5 meter goedkoop online bij Brekz. Gemakkelijk en snel geleverd aan uw voordeur!

Ander product?

Wilt u uw Flexi New Comfort M Cord 5 meter  uitbreiden met het Flexi LED Light System en/of Flexi Multibox? U vindt deze items op onze site. Bent u op zoek naar een alternatieve flexibele hondenlijn voor  Flexi New Comfort M Cord 5 meter, bijvoorbeeld de Flexi New Classic M Tape 5 meter? Toch op zoek naar een vaste hondenriem? Ga hier naar het totaalaanbod hondenriemen.

https://www.brekz.nl/24107-home_default/flexi-new-comfort-m-tape-5-meter.jpg
14.95 2019/01/01
Goedkoop, een prachtig product en een snelle levering. Bedankt Brekz!
snelle verzending en kwaliteits produkten voor een lage prijs.Erg tevreden!
Nette en solide afwerking van mijn order.
26408
14163
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Groen
€ 14,95
Blauw
€ 14,95
Grijs
€ 14,95
Rood
€ 14,95
Flexi New Comfort L Tape 5 meter

Flexi New Comfort L Tape 5 meter

De Flexi New Comfort L Tape 5 meter is een sterke hondenriem met oprolfunctie. De 5 meter lange lijn geeft uw hond veel vrijheid en zorgt voor optimaal wandelplezier. Toch kunt u uw hond ook op elk gewenst moment kort houden dankzij het ingebouwde remsysteem. Flexi is een merk dat al lange tijd bekend staat om het leveren van uitstekende rollijnen. Bent u op zoek naar een robuuste rollijn van goede kwaliteit waar u uw trouwe viervoeter ontspannen mee kunt uitlaten? Dan is de Flexi New Comfort L Tape 5 meter ideaal voor u!

Bij Brekz kunt u de beste hondenlijnen voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Flexi New Comfort L Tape 5 meter tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Overzicht gegevens Flexi New Comfort L Tape 5 meter

 • beschikbaar in 4 kleuren
 • dankzij de speciaal ontworpen vorm ligt de rollijn lekker in de hand en heeft u een goede grip
 • de lijn is uit te breiden met handige accessoires
 • inclusief platte lijn van 5 meter met aan het uiteinde een verschroomde haak
 • makkelijk in gebruik

Ander product?

Bekijkt u ook graag andere lijnen van Flexi? Kijk u dan op de overzichtspagina van de Flexi hondenriemen. Bent u nog op zoek naar andere producten voor uw hond? Bekijk dan de pagina van de honden accessoires.

https://www.brekz.nl/24109-home_default/flexi-new-comfort-l-tape-5-meter.jpg
23.95 2019/01/01
Reeds een paar maal gebruikt. Voldoet aan mijn verwachtingen en onze hond voelt zich blijkbaar vrijer.
Nette snelle service aanrader
prima product en levering bij de buren afgegeven. Dat doen we voor elkaar.
Zeer tevreden! Degelijk materiaal. Voor grote sterke honden is de rol-leiband met een tape-band zeker aan te bevelen boven eentje met een koord!
Prima tekenbanden voor een schappelijke prijs
26411
14164
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Rood
€ 23,95
Blauw
€ 23,95
Grijs
€ 23,95
Groen
€ 23,95
Flexi New Comfort L Tape 8 meter

Flexi New Comfort L Tape 8 meter

De Flexi New Comfort L Tape 8 meter is een sterke hondenriem met oprolfunctie. De 8 meter lange lijn geeft uw hond optimale vrijheid en zorgt voor veel wandelplezier. Toch kunt u uw hond ook kort houden wanneer dit nodig is, dankzij het ingebouwde remsysteem. Flexi is een merk dat al lange tijd bekend staat om het leveren van uitstekende rollijnen. Bent u op zoek naar een robuuste rollijn van goede kwaliteit waar u uw trouwe viervoeter ontspannen mee kunt uitlaten? Dan is de Flexi New Comfort L Tape 8 meter ideaal voor u!

Bij Brekz kunt u de beste hondenlijnen voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Flexi New Comfort L Tape 5 meter tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Flexi New Comfort L Tape 8 meter in een notendop

 • mooie en stevige hondenlijn, ideaal voor tijdens het wandelen
 • beschikbaar in het grijs, blauw, rood of groen
 • dankzij de speciaal ontworpen vorm ligt de rollijn lekker in de hand en heeft u een goede grip
 • inclusief platte lijn van 5 meter met aan het uiteinde een verschroomde haak
 • de lijn is uit te breiden met handige accessoires
 • makkelijk in gebruik
 • inlcusief handig remsysteem


Ander product?

Bekijkt u ook graag andere lijnen van Flexi? Kijk u dan op de overzichtspagina van de Flexi hondenriemen. Bent u nog op zoek naar andere producten voor uw hond? Bekijk dan de pagina van de honden accessoires.

https://www.brekz.nl/24111-home_default/flexi-new-comfort-l-tape-8-meter.jpg
24.95 2019/01/01
Gewoon top
Prima product, alleen de ruimte op de rem maakt veel geluid.
Ligt erg prettig in de hand, makkelijk bedienbaar systeem.
Goede riem, ligt goed in de hand.
Heel licht en handig in gebruik.
Een goede en snelle levering
Goed en gebruik dit merk al meer dan 10 jaar.
Handig, strerk, gewoon super goed !
Stevige riem en ligt lekker in de hand
top product en snelle levering ik ben heel blij met bestelling
Ik gebruik deze uitlooplijn al langere tijd, de oude was aan vervanging toe. Brekz.nl was de goedkoopste
Zeer deftig materiaal, gaat zeer soepel. Ook handig is de mogelijkheid om er een poepzakhoudertje of beloningssnoepjeshoudertje aan te bevestigen
Heel erg tevreden van onze aankop,goede kwalitiet en levering was so snel.Wij zullen ons volgende product hier kopen.
26414
14165
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Rood
€ 24,95
Blauw
€ 24,95
Grijs
€ 24,95
Groen
€ 24,95
Flexi Hondenriem Giant M - Tape 8 meter - 3 kleuren

Flexi Hondenriem Giant M - Tape 8 meter

De Flexi Hondenriem Giant M – Tape 8 meter is een zeer sterke hondenriem met een zachte grip. Deze riem is geschikt voor honden van maximaal 25kg. Dankzij de lange uitrolbare lijn van 8 meter kunt u uw viervoeter voldoende vrijheid bieden en hem toch goed onder controle houden. De robuuste riem is vuilafstotend en kan prima tegen een stootje. Dankzij het handige oprolsysteem weet u zeker dat u of uw hond niet verstrikt kan raken in de lange lijn. De stop-knop bovenop de riem geeft u de volledige controle over het aanpassen van de bewegingsvrijheid van uw huisdier. Zo kunt u uw hond toch voldoende vrijheid geven op plekken waar hij niet los mag lopen.

Bij Brekz kunt u hondenriemen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Flexi Hondenriem Giant M - Tape 8 meter tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken Flexi Hondenriem Giant M - Tape 8 meter

 • Geschikt voor honden tot 25kg
 • Zeer sterk en robuust
 • Geeft u de controle over de bewegingsvrijheid van uw huisdier
 • 8 meter lang
 • In 3 verschillende kleuren verkrijgbaar

Ander product?

Zoekt u deze handige Flexi riem voor honden tot 50kg? Kijk dan eens naar de Flexi Giant L Neo. Voor het complete assortiment kunt u kijken op de pagina met al onze Flexi hondenriemen.

https://www.brekz.nl/27472-home_default/flexi-hondenriem-giant-m-tape-8-meter-3-kleuren.jpg
24.95 2019/01/01
Mooi rollijn met dezelfde kleur tape als het logo op de rollijn. Voelt echter wat zwaar aan doordat het apparaat langer in lengte is in vergelijking met de klassieke flexi rollijn die compacter is. Verder een prima lijn met een soepel rolmechanisme!
Stevige riem met opvallende tapekleuren.
Super snelle verzending en goed verpakt. Helemaal blij met onze flexi in deze aparte kleur
Hele fijne hondenriem! Betrouwbaar en van goede, stevige kwaliteit. Veel bewegingsvrijheid voor onze hond. Prettig handvat.
31355
15251
Flexi Hondenriem Giant M - Tape 8 meter - 3 kleuren > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Oranje
€ 24,95
Roze
€ 24,95
Groen
€ 24,95
Flexi Giant L 8 meter voor de hond

Flexi Giant L voor de hond

Flexi Giant L voor de hond is een flexibele hondenriem met een band van 8 meter en is gericht op honden van grote rassen. De riem is in het donker van ver te zien en zorgt ervoor dat u voortaan op donkere avonden veilig uw hond uitlaat. De felle neonkleur is goed zichtbaar en geeft de riem een frisse uitstraling.

De riem is dankzij het lange band van 8 meter en het sterke ontwerp zeer praktisch voor grotere hondenrassen met een gewicht van max. 50 kg. Dankzij het soepele rolsysteem hangt de lijn niet door en kan uw hond bij het uitlaten de vrijheid nemen die hij verdient. Wilt u uw hond dichtbij houden? U hebt de controle; met een druk op de stopknop fixeert u de lijn, om uw hond snel weer naast u te geleiden. Een bijkomend voordeel is dat uw hond tot wel drie keer meer afstand aflegt dan u zelf. De hondenriem kan eenvoudig aan de halsband worden gekoppeld door middel van een draaiende musketonhaak.

Bij Brekz koopt u de beste hondenriemen gemakkelijk en goedkoop online. Wilt u het product extra voordelig bestellen? Koop dan de Flexi Giant L voor de hond bij ons. 

Op de flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen.
 

Andere hondenriem?

Bent u op zoek naar een andere riem voor uw hond, bijvoorbeeld een vaste Nylon riem? Kijk dan eens bij de Beeztees Nylon riemen. Hier vindt u onder meer de Beeztees Nylon Hondenriem Uni Donkergrijs. Een overzicht van al onze hondenriemen vindt u hier.

https://www.brekz.nl/22906-home_default/flexi-giant-l-neo-voor-de-hond.jpg
27.99 2019/01/01
Prima uitlooplijn
prima ding en mijn Rusty, een echte Cocker reageert er goed op.
Praktisch wel zwaar handvat
Wij kopen al jaren tot volle tevredenheid bij Brekz . Nooit problemen gehad met de levering altijd de juiste produkten en zeer snel geleverd .
fijne riem al meerdere gehad van dit merk
Ik heb het product 1 1/2 week.geleden geretourneerd. Na mijn 2e mail niets meer gehoord. Ook mijn geld nog niet retour. Bij bellen word ik er steeds uitgegooid.....
Wat ik verwachte en vlotte levering
Werkt prima, schik van
Super snelle levering ! Ik ben tevreden over de flexi , had ik het geweten had zelf de 10 meter genomen , maar 8 is ook al niet slecht . Zo heeft ze toch de vrijheid om in het bos te lopen en te snuffelen zonder dat ik mee moet door de modder . Het is een goed gebouwde american Akita en de flexi houd haar toch tegen als ze ineens sprint .
Werkt prima, ligt goed in de hand voor een redelijke prijs.
Gewoon goede service en snelle levering
Goede wijn behoeft geen krans
Werkt prima en is lekker opzichtig. Snelle levering.
De banden van flexi zijn makkelijk in gebruik en vooral duurzaam. Ik adviseer dit product aan iedereen met een hond.
Een top riem! Ligt goed in de hand en een fijn opvallend kleur lijn. Mijn trouwe viervoeter en ik zijn er erg blij mee Gr Cindy
Was bekend met het merk en daardoor een nieuwe gekocht omdat de oude kapot was.
Goede riem duidelijke kleur maar wel zwaar in de hand
ik ben zeer blij met de service van brekz.nl en levering perfect. mooie prijzen en veel keuze van hoge kwaliteit
Een ideale uitloop riem met voldoende lengte (8m). De fluoriserende kleur, geeft ook in nu in het najaar extra veiligheid. De riem is stevig, wat aan de zware kant en hij voelt heel degelijk aan. Het rol mechanisme werkt uitstekend, net als de rem. Heel blij mee dus.
Zoals verwacht en op site stond.
goed product en stevig lint goed zicht baar
Prettige lijn om mee te wandelen.
Snel geleverd en met de laagste prijs! Super shop!
onze hond golden retriever van bijna zes maand vind het heel leuk dat ze nu heel ver kan gaan met haar 8 meter lange band en het is ook heelhet heeft ook een reflecterende kleur ideaal voor int don ker
Lijn loopt soepel, in het donker goed te zien. Zeer tevreden
Een goed product ligt goed in de hand.
Ik heb het product niet voor me zelf gekocht ' maar het is een cadeu
De uitlaat lijn top overal gekeken maar zij waren de goed koopste. En een redelijke snelle levering.
Goede band maar maakt wel herrie bij oprollen. Hond moet er wel aan wennen.
onze vorige flexi was na 11 jaar versleten dus wouden we weer net zo een,
Product is prima. Levertijd was niet zoals op de site stond vermeld, jammer.
Snelle levering. Goed product !!
Erg degelijk en goed zichtbaar. Makkelijk in gebruik. En de honden zijn er blij mee.
ben tevreden met het product, aflevering was naar wenst.
Goed mechanisme maakt wel veel geluid bij vergrendelen en ontgrendelen. Riem geeft voldoende sturing is wel redelijk kwetsbaar voor spelende honden. Tanden gaan er vrij snel doorheen.
Mooie stevige lijn. Ligt lekker in de hand. En heeft als voordeel dat de behuizing vastgeschroefd is. Hierdoor is het makkelijker om na de garantietermijn te kijken of reparatie mogelijk is
24169
13716
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Zwart
€ 27,99
Flexi Giant XL 8 meter voor de hond

Flexi Giant XL voor de hond

De Flexi Giant XL voor de hond is een hondenriem van hoge kwaliteit, die een 8 meter lange bandlijn heeft. Deze bandlijn zorgt voor extra stevigheid. Hierom is de Flexi Giant XL voor de hond extra geschikt voor zeer grote en sterke honden. Dankzij het speciale flexi systeem kunt u uw hond een optimale bewegingsvrijheid bieden, zonder dat u controle over hem verliest. Met deze hondenriem kunt u uw grote en sterke hond op een veilige manier uitlaten. Bovendien heeft de Flexi Giant XL voor de hond speciale reflecterende neonkleur, waardoor de zichtbaarheid van uw hond vergroot. Deze riem is slijtvast, en heeft aan het uiteinde een verchroomde haak. De handgreep is van zacht materiaal gemaakt, wat zorgt voor een stabiele en comfortabele greep. Een ideale riem om uw grote hond mee uit te laten. 

Bij Brekz kunt u goedkoop de Flexi Giant XL voor de hond online bestellen! Behalve hondenriemen verkopen wij ook andere hondenaccessoires, gezondheidsmiddelen en natuurlijk hondenvoer. Bij ons vindt u alles voor uw hond, voor de laagste prijs!

Op de flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen.

Voor de Flexi Giant XL geldt geen maximaal gewicht zolang de Flexi en de lijn volledig onbeschadigd zijn. Wanneer één van de twee beschadigd is kan deze sterkte niet meer worden gegarandeerd.
 

Flexi Giant XL voor de hond

Eigenschappen Flexi Giant XL voor de hond

 • Een bandlijn met een lengte van 8 meter
 • Geschikt voor sterke honden en honden van zeer grote rassen
 • Een stabiele, zachte handgreep zorgt voor optimaal draagcomfort
 • Een verchroomde haak
 • Een slijtvaste opvallend gekleurde neonriem
 • Een comfortabel remsysteem, om uw hond te beschermen wanneer u hem abrupt moet stoppen

Voordelen van de Flexi XL voor de hond

 • Bewegingsvrijheid: Dankzij de maximale lengte van 8 meter, biedt de Flexi XL Neo voor de hond uw hond veel bewegingsvrijheid wanneer u hem uitlaat. De riemlijn rolt op en neer zonder te hangen, waardoor uw hond ongestoord geniet wanneer u hem uitlaat. Dit bevordert zijn gezondheid en levensvreugde.
 • Controle en veiligheid: Dankzij de steeds onder lichte spanning staande bandlijn, heeft u continu controle over uw hond. Zo weet u zeker dat uw hond veilig is, terwijl het voor hem voelt alsof hij vrij rondloopt.
 • Kwaliteit: De flexi-lijnen voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen. Elke lijn doorloopt meer dan 90 verschillende kwaliteitscontroles voordat deze de fabriek verlaat.
 • Service: Flexi biedt haar klanten een uitstekende service wanneer er iets met het product gebeurt.
   

Ander product?

Heeft u een kleinere hond en zoekt u daarom een ander soort riem voor uw hond? Bekijk dan ons ruime aanbod aan hondenriemen. Ook kunt u bij ons terecht voor andere hondenaccessoires, zoals halsbanden, tuigjes en hondenjasjes. Natuurlijk vindt u bij ons ook het beste hondenvoer, voor de laagste prijzen!

https://www.brekz.nl/23288-home_default/flexi-giant-xl-neo-voor-de-hond.jpg
38.95 2019/01/01
Mooie lange sterke lijn maar wel een beetje zwaar
Super snel geleverd en fijne riem
Oké vlot verlopen allemaal!
Goede zaak, snelle levering, maar wil niet achtervogt worden met vragen en reviews. dank u en een prettig weekend.
Super handig super kwaliteit
Fantasche product. Snel opgeleverd.
Een goede beschrijving van het product, zodanig direct het goede kwalitatieve product besteld met een snelle levering zoals opgegeven op de website.
Geweldig, stevig en de lijn is reflecterend. Echt top en snel geleverd.
Degelijk en sterk. Ligt prettig in de hand.
Zeer mooie en sterke riem. Mijn hond vindt t zeer fijn. De levering was zeer snel en goed.
Goede en duidelijke info.zeer snelle levering! Onlangs iets verkeerds besteld ... terug opgestuurd in retour en 2 dagen later geld teruggestort gekregen.Dus kort gezegd fantastisch....eerlijk....vlug geleverd. Bedankt BREAK
Prima uitloopriem met goede rem een must voor de echte hondenliefhebber en voor een hele mooie prijs
goede prijs-kwaliteit verhouding, snelle bezorging via DPD. Deze laatste ging wel even de fout in maar dat is buiten Brekz om (onmacht). Later door Brekz na contact met de klantenservice supersnel recht getrokken!!!
super sterk voor onze stafford
heb er 2 gekocht. ben er erg blij mee en de honden ook!!!! en 2 voor de prijs van 1 in de winkel. top.....
Goed produkt en zijn geld waard
Heel snel geleverd en de prijs scheelt echt heel veel met de andere winkels, blijf zeker bij jullie kopen
Top product en zeer snelle levering!
24178
13722
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Zwart
€ 38,95
Flexi Giant Professional Large 10 meter voor de hond

Flexi Giant Professional Large voor de hond

Flexi Giant Professional Large voor de hond is een hondenlijn die geschikt is voor grote sterke honden. De kracht van de lijnen is dat ze een gemakkelijke oprolfunctie hebben waardoor u de lengte van de riem gemakkelijk aan kunt passen. Flexi staat behalve dankzij het oprol systeem ook bekend om de unieke dubbele remtechniek en de duurzaamheid van de lijn. Flexi Giant Professional Large voor de hond geeft uw hond 10 meter vrijheid. Dankzij het gemakkelijk systeem kunt u deze vrijheid toch combineren met controle. Met één druk op de knop heeft u uw hond weer onder controle. Omdat grote honden vaak een stuk sterker zijn, heeft u een stevige riem nodig. Deze riem is geschikt voor honden tot 50kg. Door het gemakkelijke handvat kunt u de riem goed vasthouden. Het handvat is ook comfortabel wanneer de hond hard aan de riem trekt.
 

 • Door het gemakkelijk oprolsysteem hangt de riem nooit door. Raakt dus niet in de knoop
 • De riem is robuust, kan veel gewicht hebben en ziet er tegelijkertijd ook stoer uit. 
 • Het product is ontzettend licht, het weegt slechts 860 gram. 
 • Het oprolsysteem van de riem heeft 1 jaar garantie. 
 • De riem is ideaal voor op open terrein en voor honden die nog wel eens weg willen lopen.
 • De lijn heeft een neongele kleur.
   

Bij Brekz kunt u de beste artikelen voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu de Flexi Giant Professional Large voor de hond tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

Op de flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen.
 

Ander merk hondenlijn?

Bent u in plaats van Flexi Giant Professional Large voor de hond op zoek naar een andere riem voor uw hond? Kijk dan eens naar de Flexi Classic Tape 5 meter Medium/Large. Voor een volledig overzicht kijkt u bij al onze hondenriemen.

https://www.brekz.nl/23290-home_default/flexi-giant-professional-large-neo-voor-de-hond.jpg
40.95 2019/01/01
Zeer snel geleverd en een product dat ik in de lokale dierenzaken niet vond!
Prima hondenriem
fluo lint is een meerwaarde naar veiligheid toe. Zeer handig in gebruik. Zeer praktisch dat het oprollint niet afgesloten is, als het lint nat is kan het zo mooi drogen
zeer sterk en handig met een Duitse Korthaar op het strand
Mooie stevige uitlooplijn Max is er blij mee
Bestelling en aflevering waren prima geregeld en het artikel is gaaf en prima handelbaar.
Snel geleverd. Sterke leibanden
Tot nu toe een hele goede aankoop.
Super fijne lange lijn voor onze Amerikaanse stafford goed stevig dat is wel nodig hij kan goed trekken
Heerlijk lange lijn. Loopt echt super. Snel geleverd.
Zeer sevig en gebruiksvriendelijk
Mijn hond jaagt graag op hazen en fazanten, vandaar dat ik hem ( geadopteerd uit Spanje) vast houdt met bewegings vrijheid. Helaas mis ik een uittrekbaar gedeelte dat een schok kan verzachten.
een leuk product je kunt met de hond op een goede en veilige manier gaan wandelen hij is aan de leiband en toch heeft de hond zijn vrijheid om te wandelen
is super in gebruik heel te vreden mee !
Perfecte leiband. Goed in de hand en echt reflecterend !
De lange lijn werkt goed maar de hals band blijft doorslippen [word na de wandeling groter]
goed product en snelle levering bedankt
handig goed zichtbaar voor andere wandelaars dankzij gele kleur
Goed oprolmechanisme maar tamelijk zwaar in de hand. Wij hebben een hond van 17kg en hiervoor is deze lijn te sterk. Er is ook geen stopstuk aan zodat de lijn op een ingestelde lengte kan stoppen. Onze hond leert nu WEL trekken aan de lijn omdat deze te hard is. Deze lijn is zeer goed voor zwaardere honden. Stevig materiaal en zeer goede service.
ligt goed in de hand en zwaarte valt mee.
Doet wat het moet. Zelfs met een zeer sterke hond!
Fijne stevige riem ook voor de sterkere honden
dit produckt is een aanrader voor uw huisdier
Goed product. Loopt lekker met de honden. Zelfs bestand tegen Newfoundlanders.
Zeer goede kwaliteit, is bij nader inzien best zwaar als je lang gaat wandelen.
Goede prijs, superproduct, snelle levering,
De 10 meter lijn voelt als vrijheid voor mijn hond. Kruising Dalmatiër/ Friese Stabij. De flexi giant ligt heerlijk in de hand. De flexi weegt wel veel maar daar heb je tijdens het uitlaten van je hond geen last van. Kortom, echt een aanrader.
Snelle levering en heel tevreden met het produkt
Top! Na 2 dagen al in huis
Goedkoopste prijs via Brekz.nl en de riem is super! Rolt mooi op zonder ellende!
Goede snelle levering en goed product en goede prijs zeer tevreden
Goede service, snelle levering
Veilige kleur. Als het apparaat kapot gaat, is deze versie wel uit elkaar te schroeven.
goed en volledig geleverd
Fijne riem voor onze hond die niet los mag in de bossen. 10 meter. En heel snel geleverd.
voldoet aan de eisen die ik er aan stel gelukkig kon ik hem via brekz wel krijgen in de winkel is die niet meer te koop
fijne riem ook lekker fel , alleen met meerdere honden ligt het wat zwaar in de hand .
Het product is geweldig, de service is minder goed. Lange levertijd en er wordt slecht gereageerd op mails. Voor ons dus de laatste keer dat wij hier bestellen
Produkt voldoet aan de verwachting de levering was binnen de gestelde tijd dus ik ben een tevreden klant van Breckz.nl
Super handige uittrekbare hondenlijn
24179
13723
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Zwart
€ 40,95
Flexi Classic Tape 5 meter Small

Flexi Classic Tape 5 meter Small

De Flexi Classic Tape 5 meter Small is een automatisch oprolbare hondenriem met een lengte van 5 meter en is geschikt voor honden met een lichaamsgewicht tot 15 kg. Dankzij deze riem kunt u uw hond tijdens het uitlaten de vrijheid geven die hij verdient, zonder dat u de controle verliest. De riem rolt automatisch uit wanneer uw hond om meer lengte vraagt. Wil u hem niet langer maken, bijvoorbeeld omwille van veiligheidsredenen, dan kunt u hem met een druk op de knop stopzetten of terug halen. Het is natuurlijk ook mogelijk de lijn op 1 lengte vast te zetten, als u liever een vaste loopafstand hebt. De Flexi Classic Tape 5 meter small beschikt over een platte lijn van 5 meter met een handige karabijnhaak, voor eenvoudig bevestigen aan de halsband. De lijn is geschikt voor honden met een lichaamsgewicht tot 15 kg en is beschikbaar in drie kleuren.

 • Rolt automatisch in en uit op aanvraag van uw hond
 • Houdt controle met de stopfunctie, ook voor korter maken van de lijn
 • Tot een maximale lengte van 5 meter
 • Geschikt voor honden tot 15 kg
   

Bij Brekz koopt u de mooiste hondenriemen gemakkelijk en goedkoop online. Wilt u de Flexi Classic Tape 5 meter Small nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs!

Op de flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een langere lijn? Kijk dan eens bij de Flexi Classic Cord 8 meter medium. Een overzicht van alle hondenriemen vindt u hier. 

https://www.brekz.nl/21750-home_default/flexi-classic-tape-5-meter-small.jpg
12.49 2019/01/01
Goede flexiriem, ligt lekker in de hand.
Het lint loopt soepel. Het handvat is niet zo geschikt voor personen met grote handen. Dus small klopt dus.
Besteld en netjes bezorgd, wat wil je nog meer.
Het is een voortreffelijk product
Goed materiaal en een vlotte levering .
22532
13268
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Blauw
€ 12,49
Rood
€ 12,49
Zwart
€ 12,49

Cord

Flexi New Comfort S Cord 8 meter

Flexi New Comfort S Cord 8 meter

Het Flexi New Comfort S Cord 8 meter is een hondenlijn voor honden tot 12 kg. De lijn heeft een zeer comfortabel remsysteem en diverse zachte onderdelen. Aan de lijn zit een verchroomde haak die gemakkelijk te bevestigen is aan de halsband. De riem heeft reflecterende delen en is daardoor zichtbaar in het donker. De lijn is verkrijgbaar in de kleuren roze, grijs, blauw, groen en rood. U kunt het Flexi New Comfort S Cord 8 meter uitbreiden met een Multi Box waar u snoepjes of poepzakjes voor onderweg in kunt doen en wij verkopen ook een LED Lighting System dat u aan de lijn kunt bevestigen voor extra licht.
Let op:op de Flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen.

 • Hondenlijn van 8 meter voor honden tot 12 kg
 • Heeft zeer comfortabel remsysteem
 • Heeft verchroomde haak die gemakkelijk te bevestigen is aan de halsband.
 • Is zichtbaar in het donker
 • Verkrijgbaar in roze, grijs, blauw, groen en rood
 • Uit te breiden met Multi Box en LED Lighting System 

Bij Brekz kunt u diverse soorten hondenlijnen gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld het Flexi New Comfort S Cord 8 meter en uw bestelling wordt razendsnel bij u afgeleverd!

Andere hondenlijn dan Flexi New Comfort S Cord 8 meter?

U kunt bij ons naast de handige lijnen van Flexi ook hondenlijnen van leernylon of extra lange lijnen kopen. Bekijk ons aanbod en bestel snel de lijn die past bij uw hond!

https://www.brekz.nl/24780-home_default/flexi-new-comfort-s-cord-8-meter.jpg
14.95 2019/01/01
Heel goed
Prima, voldoet aan de wensen. Op tijd en accuraat geleverd.
27442
14387
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Roze
€ 14,95
Grijs
€ 14,95
Blauw
€ 14,95
Groen
€ 14,95
Rood
€ 14,95
Flexi Design M Cord 5 meter

Flexi Design M Cord 5 meter

Het Flexi Design M Cord 5 meter is een hondenlijn voor honden tot 20 kg. De lijn is 5 meter lang en heeft een comfortabel remsysteem. De riem is reflecterend waardoor hij ook in het donker zichtbaar is. Het haakje is gemaakt van duurzaam chroom. Bij de hondenlijn kunt u ook een Multi Box kopen waar u onder andere snoepjes of poepzakjes in kunt doen voor onderweg. Het Flexi Design M Cord 5 meter is verkrijgbaar in de kleuren geel en blauw. Let op: op de flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen. 

 • Hondenlijn voor honden tot 20 kg
 • 5 meter lang
 • Heeft comfortabel remsysteem
 • Door reflecterende riem ook in donker zichtbaar
 • Haakje is gemaakt van duurzaam chroom
 • Verkrijgbaar in geel en blauw
 • Handige Multi Box verkrijgbaar

Bij Brekz kunt u diverse soorten hondenlijnen gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld de Flexi Design M Cord 5 meter en uw bestelling wordt razendsnel bezorgd!

Andere hondenlijn dan Flexi Design M Cord 5 meter?

Wij verkopen ook de Flexi Classic Tape 5 meter Small voor honden tot 15 kg, de Flexi Vario L Tape 5 meter voor honden tot 60 kg en de Flexi New Classic Neon Tape. Bekijk ook eens ons hele aanbod aan hondenlijnen en bestel snel de lijn die bij uw hond past!

https://www.brekz.nl/24082-home_default/flexi-design-m-cord-5-meter.jpg
9.49 2019/01/01
26389
14155
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Blauw
€ 9,49