Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Flexi hondenriemen

Bij Brekz kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod aan Flexi-hondenlijnen. Flexi heeft diverse collecties ontwikkeld die van hoge kwaliteit zijn en erg handig in gebruik.
Lees meer ..
Kies snel uw categorie
Tape
Cord
Accessoires

Tape

Flexi Classic Tape 5 meter Small

Flexi Classic Tape 5 meter Small

De Flexi Classic Tape 5 meter Small is een automatisch oprolbare hondenriem met een lengte van 5 meter en is geschikt voor honden met een lichaamsgewicht tot 15 kg. Dankzij deze riem kunt u uw hond tijdens het uitlaten de vrijheid geven die hij verdient, zonder dat u de controle verliest. De riem rolt automatisch uit wanneer uw hond om meer lengte vraagt. Wil u hem niet langer maken, bijvoorbeeld omwille van veiligheidsredenen, dan kunt u hem met een druk op de knop stopzetten of terug halen. Het is natuurlijk ook mogelijk de lijn op 1 lengte vast te zetten, als u liever een vaste loopafstand hebt. De Flexi Classic Tape 5 meter small beschikt over een platte lijn van 5 meter met een handige karabijnhaak, voor eenvoudig bevestigen aan de halsband. De lijn is geschikt voor honden met een lichaamsgewicht tot 15 kg en is beschikbaar in drie kleuren.

 • Rolt automatisch in en uit op aanvraag van uw hond
 • Houdt controle met de stopfunctie, ook voor korter maken van de lijn
 • Tot een maximale lengte van 5 meter
 • Geschikt voor honden tot 15 kg
   

Bij Brekz koopt u de mooiste hondenriemen gemakkelijk en goedkoop online. Wilt u de Flexi Classic Tape 5 meter Small nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs!

Op de flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een langere lijn? Kijk dan eens bij de Flexi Classic Cord 8 meter medium. Een overzicht van alle hondenriemen vindt u hier. 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Rood
€ 12,49
Zwart
€ 12,49
Blauw
€ 12,49
Verpakking Prijs
Rood
€ 9,95
Roze
€ 9,95
Blauw
€ 9,95
Zwart
€ 9,95
Flexi Giant L 8 meter voor de hond

Flexi Giant L voor de hond

Flexi Giant L voor de hond is een flexibele hondenriem met een band van 8 meter en is gericht op honden van grote rassen. De riem is in het donker van ver te zien en zorgt ervoor dat u voortaan op donkere avonden veilig uw hond uitlaat. De felle neonkleur is goed zichtbaar en geeft de riem een frisse uitstraling.

De riem is dankzij het lange band van 8 meter en het sterke ontwerp zeer praktisch voor grotere hondenrassen met een gewicht van max. 50 kg. Dankzij het soepele rolsysteem hangt de lijn niet door en kan uw hond bij het uitlaten de vrijheid nemen die hij verdient. Wilt u uw hond dichtbij houden? U hebt de controle; met een druk op de stopknop fixeert u de lijn, om uw hond snel weer naast u te geleiden. Een bijkomend voordeel is dat uw hond tot wel drie keer meer afstand aflegt dan u zelf. De hondenriem kan eenvoudig aan de halsband worden gekoppeld door middel van een draaiende musketonhaak.

Bij Brekz koopt u de beste hondenriemen gemakkelijk en goedkoop online. Wilt u het product extra voordelig bestellen? Koop dan de Flexi Giant L voor de hond bij ons. 

Op de flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen.
 

Andere hondenriem?

Bent u op zoek naar een andere riem voor uw hond, bijvoorbeeld een vaste Nylon riem? Kijk dan eens bij de Beeztees Nylon riemen. Hier vindt u onder meer de Beeztees Nylon Hondenriem Uni Donkergrijs. Een overzicht van al onze hondenriemen vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Zwart
€ 27,99
Flexi Giant XL 8 meter voor de hond

Flexi Giant XL voor de hond

De Flexi Giant XL voor de hond is een hondenriem van hoge kwaliteit, die een 8 meter lange bandlijn heeft. Deze bandlijn zorgt voor extra stevigheid. Hierom is de Flexi Giant XL voor de hond extra geschikt voor zeer grote en sterke honden. Dankzij het speciale flexi systeem kunt u uw hond een optimale bewegingsvrijheid bieden, zonder dat u controle over hem verliest. Met deze hondenriem kunt u uw grote en sterke hond op een veilige manier uitlaten. Bovendien heeft de Flexi Giant XL voor de hond speciale reflecterende neonkleur, waardoor de zichtbaarheid van uw hond vergroot. Deze riem is slijtvast, en heeft aan het uiteinde een verchroomde haak. De handgreep is van zacht materiaal gemaakt, wat zorgt voor een stabiele en comfortabele greep. Een ideale riem om uw grote hond mee uit te laten. 

Bij Brekz kunt u goedkoop de Flexi Giant XL voor de hond online bestellen! Behalve hondenriemen verkopen wij ook andere hondenaccessoires, gezondheidsmiddelen en natuurlijk hondenvoer. Bij ons vindt u alles voor uw hond, voor de laagste prijs!

Op de flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen.

Voor de Flexi Giant XL geldt geen maximaal gewicht zolang de Flexi en de lijn volledig onbeschadigd zijn. Wanneer één van de twee beschadigd is kan deze sterkte niet meer worden gegarandeerd.
 

Flexi Giant XL voor de hond

Eigenschappen Flexi Giant XL voor de hond

 • Een bandlijn met een lengte van 8 meter
 • Geschikt voor sterke honden en honden van zeer grote rassen
 • Een stabiele, zachte handgreep zorgt voor optimaal draagcomfort
 • Een verchroomde haak
 • Een slijtvaste opvallend gekleurde neonriem
 • Een comfortabel remsysteem, om uw hond te beschermen wanneer u hem abrupt moet stoppen

Voordelen van de Flexi XL voor de hond

 • Bewegingsvrijheid: Dankzij de maximale lengte van 8 meter, biedt de Flexi XL Neo voor de hond uw hond veel bewegingsvrijheid wanneer u hem uitlaat. De riemlijn rolt op en neer zonder te hangen, waardoor uw hond ongestoord geniet wanneer u hem uitlaat. Dit bevordert zijn gezondheid en levensvreugde.
 • Controle en veiligheid: Dankzij de steeds onder lichte spanning staande bandlijn, heeft u continu controle over uw hond. Zo weet u zeker dat uw hond veilig is, terwijl het voor hem voelt alsof hij vrij rondloopt.
 • Kwaliteit: De flexi-lijnen voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen. Elke lijn doorloopt meer dan 90 verschillende kwaliteitscontroles voordat deze de fabriek verlaat.
 • Service: Flexi biedt haar klanten een uitstekende service wanneer er iets met het product gebeurt.
   

Ander product?

Heeft u een kleinere hond en zoekt u daarom een ander soort riem voor uw hond? Bekijk dan ons ruime aanbod aan hondenriemen. Ook kunt u bij ons terecht voor andere hondenaccessoires, zoals halsbanden, tuigjes en hondenjasjes. Natuurlijk vindt u bij ons ook het beste hondenvoer, voor de laagste prijzen!

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Zwart
€ 38,95
Flexi Giant Professional Large 10 meter voor de hond

Flexi Giant Professional Large voor de hond

Flexi Giant Professional Large voor de hond is een hondenlijn die geschikt is voor grote sterke honden. De kracht van de lijnen is dat ze een gemakkelijke oprolfunctie hebben waardoor u de lengte van de riem gemakkelijk aan kunt passen. Flexi staat behalve dankzij het oprol systeem ook bekend om de unieke dubbele remtechniek en de duurzaamheid van de lijn. Flexi Giant Professional Large voor de hond geeft uw hond 10 meter vrijheid. Dankzij het gemakkelijk systeem kunt u deze vrijheid toch combineren met controle. Met één druk op de knop heeft u uw hond weer onder controle. Omdat grote honden vaak een stuk sterker zijn, heeft u een stevige riem nodig. Deze riem is geschikt voor honden tot 50kg. Door het gemakkelijke handvat kunt u de riem goed vasthouden. Het handvat is ook comfortabel wanneer de hond hard aan de riem trekt.
 

 • Door het gemakkelijk oprolsysteem hangt de riem nooit door. Raakt dus niet in de knoop
 • De riem is robuust, kan veel gewicht hebben en ziet er tegelijkertijd ook stoer uit. 
 • Het product is ontzettend licht, het weegt slechts 860 gram. 
 • Het oprolsysteem van de riem heeft 1 jaar garantie. 
 • De riem is ideaal voor op open terrein en voor honden die nog wel eens weg willen lopen.
 • De lijn heeft een neongele kleur.
   

Bij Brekz kunt u de beste artikelen voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu de Flexi Giant Professional Large voor de hond tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

Op de flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen.
 

Ander merk hondenlijn?

Bent u in plaats van Flexi Giant Professional Large voor de hond op zoek naar een andere riem voor uw hond? Kijk dan eens naar de Flexi Classic Tape 5 meter Medium/Large. Voor een volledig overzicht kijkt u bij al onze hondenriemen.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Zwart
€ 40,95
Flexi Giant M 8 meter voor de hond

Flexi Giant M 8 meter voor de hond

Flexi Giant M 8 m voor de hond is een moderne en stevige hondenlijn die uitermate geschikt is voor het uitlaten van middelgrote hondenrassen. Dankzij de 8 meter lange lijn geeft u uw hond veel bewegingsvrijheid. Tegelijkertijd kunt u uw hond ook snel onder controle krijgen wanneer dit nodig is door met uw duim op de knop te drukken en zo het uitrollen van de riem te blokkeren. Een bijzonder kenmerk van dit product is dat de rollijn zichtbaar is in het donker waardoor u uw hond ’s avonds veilig uit kunt laten. Op de flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen.

Bij Brekz kunt u de beste Flexi hondenlijnen voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Flexi Giant M 8 m voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Overzicht kenmerken Flexi Giant M 8 meter voor de hond

 • modern design
 • speciaal gevormde handgreep voor optimale grip
 • met het ingebouwde stopmechanisme kunt u tijdelijk het uitrollen van de lijn stoppen of de lijn op elke gewenste lengte vastklikken
 • de lijn heeft een neongele kleur
 • de Flexi Giant M 8 m voor de hond is geschikt voor honden tot 25 kilo

Ander product?

Bekijk dan ook ons overzicht van alle Flexi hondenriemen.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Zwart
€ 24,95
Flexi New Classic Neon Tape

Flexi New Classic Neon Tape

Flexi New Classic Neon Tape is een prachtige hondenlijn met een oprolfunctie. Deze rollijn is beschikbaar met lijnen van 3 tot 5 meter waarmee u uw hond dus lekker veel vrijheid kunt geven tijdens het wandelen. Tegelijkertijd beschikt de riem ook over een rem- en terughaalsysteem waardoor u uw hond op ieder gewenst moment kort kunt houden. Flexi is al jaren een koploper op het gebied van het produceren van hondenlijnen van robuuste kwaliteit, dit maakt een Flexi rollijn een goede koop. Kortom: bent u op zoek naar een handige en voordelige rollijn van goede kwaliteit? Dan is de Flexi New Classic Neon Tape iets voor u!

Op de flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen.

 • Maat XS is 3 meter lang en geschikt tot 12 kg
 • Maat S is 5 meter lang en geschikt tot 15 kg
 • Maat M is 5 meter lang en geschikt tot 25 kg
 • Maat M-L is 5 meter lang en geschikt tot 50 kg
 • Maat L is 5 meter lang geschikt tot 50 kg

Bij Brekz kunt u de beste hondelnijnen voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Flexi New Classic Neon Tape tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Overzicht gegevens Flexi New Classic Neon Tape

 • verkrijgbaar in verschillende maten (XS tot L)
 • dankzij de felgele kleur van de Flexi New Classic Neon Tape is de lijn goed zichtbaar
 • dankzij reflecterende sticker beter zichtbaar in het donker
 • inclusief handig rem- en terughaalsysteem
 • voor optimaal wandelplezier!

Ander product?

Kijk u graag nog even verder naar andere Flexi hondenlijnen? Dat kan! Kijk u dan snel op de overzichtspagina van de Flexi hondenriemen, waar u ons hele assortiment kunt vinden. Bent u op zoek naar andere producten voor uw hond? Bekijk dan de overzichtspagina van de honden accessoires.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
XS
€ 10,95
S
€ 12,95
M
€ 15,95
L
€ 16,95
Flexi New Classic L Tape 8 meter

Flexi New Classic L Tape 8 meter

Het Flexi New Classic L Tape 8 meter is een hondenlijn van sterk kunststof voor honden tot 50 kg. De lijn heeft een verchroomde haak en een comfortabel handvat. De lijn weegt slechts 510 gram en is 8 meter lang waardoor uw hond een enorme bewegingsvrijheid heeft. De lijn rolt soepel af en blijft altijd goed gespannen. Met één druk op de knop kunt u de lijn een maximale lengte geven. De lijn is verkrijgbaar in de kleuren blauw, rood en zwart. Bij de Flexi New Classic L Tape 8 meter kunt u het LED Lighting System bestellen waarmee uw hond zichtbaar is in het donker. Ook kunt u de Multibox bestellen waarin u bijvoorbeeld snoepjes of poepzakjes mee kunt nemen. Op de Flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen.

 • Hondenlijn van sterk kunststof
 • Geschikt voor honden tot 50 kg
 • Heeft een verchroomde haak
 • Heeft een comfortabel handvat
 • Weegt slechts 510 gram
 • Geeft veel bewegingsvrijheid
 • Rolt soepel af en is altijd gespannen
 • Lengte van de lijn is af te stellen
 • Verkrijgbaar in blauw, rood en zwart
 • Accessoires zijn Multibox en LED Lighting System
 • De Flexi heeft een jaar garantie op het binnenwerk

Bij Brekz kunt u verschillende lijnen van Flexi bestellen. Koop bijvoorbeeld de Flexi New Classic L Tape 8 meter gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt snel bezorgd!

Andere hondenlijn dan Flexi New Classic L Tape 8 meter?

Ook voor diverse andere hondenlijnen van Flexi kunt u bij Brekz terecht. Zo verkopen wij ook Flexi Giant L Neo 8 meter voor de hond en de Flexi New Classic Neon Tape voor extra zichtbaarheid. Ook kunt u ons uitgebreide assortiment van Flexi bekijken.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Blauw
€ 19,95
Zwart
€ 19,95
Rood
€ 19,95
Flexi New Comfort M Tape 5 meter

Flexi New Comfort M Tape 5 meter

De Flexi New Comfort M Tape 5 meter is een platte sterke flexibele hondenlijn van hoogwaardig kunststof voor middelgrote honden tot 25 kg. Deze flexi treklijn heeft een stevige grip, waardoor u de lijn gemakkelijk kunt bedienen. De flexi is uitrolbaar tot 5 meter om uw hond de maximale bewegingsvrijheid bij het uitlaten te geven, en rolt vanzelf weer op als uw hond weer terugkomt naar u. Met behulp van de stopfunctie bepaalt u of de lijn niet verder in- of uitrolt en hiermee houdt u uw hond onder controle. 

De treklijn is uit te breiden met  LED Light System. Dit is een lamp voor hondenlijnen waardoor uw hond tijdens het uitlaten in het donker zichtbaar is. Ook kunt u de flexibele lijn uitbreiden met de Flexi Multibox, een handig doosje voor aan uw Flexi-hondenlijn, waarin u poepzakjes of snoepjes kunt bewaren.De Flexi New Comfort M Cord 5 meter is verkrijgbaar in de kleuren grijs, blauw, groen en rood.

 • Geschikt voor honden tot 25 kg.
 • Flexibele platte hondenlijn van 5 meter
 • Gemaakt van hoogwaardig kunststof
 • Met praktisch remsysteem
 • Met karabijnhaak om aan halsband te bevestigen
 • Voor extra bewegingsvrijheid van uw hond
 • Uit te breiden met LED Light System en Multibox
 • Verkrijgbaar in vier kleuren: grijs, blauw, groen en rood

Let op! Brekz biedt een jaar garantie op het binnenwerk van uw flexi. De garantie geldt echter niet voor de lijnen van uw flexi. 

Bent u op zoek naar een flexibele treklijn voor uw hond? Bestel dan de Flexi New Comfort M Cord 5 meter goedkoop online bij Brekz. Gemakkelijk en snel geleverd aan uw voordeur!

Ander product?

Wilt u uw Flexi New Comfort M Cord 5 meter  uitbreiden met het Flexi LED Light System en/of Flexi Multibox? U vindt deze items op onze site. Bent u op zoek naar een alternatieve flexibele hondenlijn voor  Flexi New Comfort M Cord 5 meter, bijvoorbeeld de Flexi New Classic M Tape 5 meter? Toch op zoek naar een vaste hondenriem? Ga hier naar het totaalaanbod hondenriemen.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Blauw
€ 14,95
Groen
€ 14,95
Grijs
€ 14,95
Rood
€ 14,95
Flexi New Comfort L Tape 5 meter

Flexi New Comfort L Tape 5 meter

De Flexi New Comfort L Tape 5 meter is een sterke hondenriem met oprolfunctie. De 5 meter lange lijn geeft uw hond veel vrijheid en zorgt voor optimaal wandelplezier. Toch kunt u uw hond ook op elk gewenst moment kort houden dankzij het ingebouwde remsysteem. Flexi is een merk dat al lange tijd bekend staat om het leveren van uitstekende rollijnen. Bent u op zoek naar een robuuste rollijn van goede kwaliteit waar u uw trouwe viervoeter ontspannen mee kunt uitlaten? Dan is de Flexi New Comfort L Tape 5 meter ideaal voor u!

Bij Brekz kunt u de beste hondenlijnen voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Flexi New Comfort L Tape 5 meter tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Overzicht gegevens Flexi New Comfort L Tape 5 meter

 • beschikbaar in 4 kleuren
 • dankzij de speciaal ontworpen vorm ligt de rollijn lekker in de hand en heeft u een goede grip
 • de lijn is uit te breiden met handige accessoires
 • inclusief platte lijn van 5 meter met aan het uiteinde een verschroomde haak
 • makkelijk in gebruik

Ander product?

Bekijkt u ook graag andere lijnen van Flexi? Kijk u dan op de overzichtspagina van de Flexi hondenriemen. Bent u nog op zoek naar andere producten voor uw hond? Bekijk dan de pagina van de honden accessoires.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Grijs
€ 23,95
Groen
€ 23,95
Rood
€ 23,95
Blauw
€ 23,95
Flexi New Comfort L Tape 8 meter

Flexi New Comfort L Tape 8 meter

De Flexi New Comfort L Tape 8 meter is een sterke hondenriem met oprolfunctie. De 8 meter lange lijn geeft uw hond optimale vrijheid en zorgt voor veel wandelplezier. Toch kunt u uw hond ook kort houden wanneer dit nodig is, dankzij het ingebouwde remsysteem. Flexi is een merk dat al lange tijd bekend staat om het leveren van uitstekende rollijnen. Bent u op zoek naar een robuuste rollijn van goede kwaliteit waar u uw trouwe viervoeter ontspannen mee kunt uitlaten? Dan is de Flexi New Comfort L Tape 8 meter ideaal voor u!

Bij Brekz kunt u de beste hondenlijnen voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Flexi New Comfort L Tape 5 meter tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Flexi New Comfort L Tape 8 meter in een notendop

 • mooie en stevige hondenlijn, ideaal voor tijdens het wandelen
 • beschikbaar in het grijs, blauw, rood of groen
 • dankzij de speciaal ontworpen vorm ligt de rollijn lekker in de hand en heeft u een goede grip
 • inclusief platte lijn van 5 meter met aan het uiteinde een verschroomde haak
 • de lijn is uit te breiden met handige accessoires
 • makkelijk in gebruik
 • inlcusief handig remsysteem


Ander product?

Bekijkt u ook graag andere lijnen van Flexi? Kijk u dan op de overzichtspagina van de Flexi hondenriemen. Bent u nog op zoek naar andere producten voor uw hond? Bekijk dan de pagina van de honden accessoires.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Grijs
€ 24,95
Groen
€ 24,95
Rood
€ 24,95
Blauw
€ 24,95
Verpakking Prijs
Blauw
€ 10,95
Groen
€ 10,95
Rood
€ 10,95
Roze
€ 10,95
Grijs
€ 10,95
Flexi New Comfort S Tape 5 meter

Flexi New Comfort S Tape 5 meter

Met de Flexi New Comfort S Tape 5 meter  beschikt u over een platte, sterke flexibele treklijn, die u kunt gebruiken bij het uitlaten van uw hond. Deze hondenriem is geschikt voor middelgrote honden tot 15 kg. De flexi is gemaakt van hoogwaardig kunststof en beschikt over een stevige grip voor een gemakkelijke bediening. U kunt tijdens het uitlaten de lijn in de flexi  tot 5 meter uitrollen, zodat uw hond een maximale bewegingsvrijheid heeft. Wannneer uw hond weer behoefte heeft om dicht bij u te lopen, wordt de flexi weer ingerold.

Met behulp van de stopfunctie bepaalt u of de lijn niet verder in- of uitrolt en hiermee houdt u uw hond onder controle. De Flexi New Comfort S Tape 5 meter is verkrijgbaar in de kleuren grijs, blauw, groen en rood. De hondenlijn is uit te breiden met  LED Light System. Dit is een lamp voor hondenlijnen waardoor uw hond tijdens het uitlaten in het donker zichtbaar is. Ook kunt u de flexibele hondenlijn uitbreiden met de Flexi Multibox, een handig doosje waarin u poepzakjes of snoepjes kunt bewaren.

 • Geschikt voor honden tot 15 kg.
 • Flexibele platte hondenlijn van 5 meter
 • Met praktisch remsysteem
 • Met karabijnhaak om aan halsband te bevestigen
 • Gemaakt van hoogwaardig kunststof
 • Voor extra bewegingsvrijheid van uw hond
 • Verkrijgbaar in de kleuren grijs, blauw, groen en rood.
 • Uit te breiden met LED Light System en Multibox.

Let op! Brekz biedt een jaar garantie op het binnenwerk van uw flexi. De garantie geldt echter niet voor de lijnen van uw flexi. 

Bent u op zoek naar een platte, flexibele treklijn voor uw hond waarmee u uw hond alle bewegingsvrijheid geeft tijdens het uitlaten? Koop dan de Flexi New Comfort S Tape 5 meter goedkoop online bij Brekz. Gemakkelijk en snel geleverd!
    

Ander product?

Wilt u uw Flexi New Comfort S Tape 5 meter  uitbreiden met het Flexi LED Light System en/of Flexi Multibox? U vindt deze items op onze site. Bent u op zoek naar een alternatieve flexibele hondenlijn voor de Flexi New Comfort S Tape 5 meter, bijvoorbeeld de Flexi Vario L Tape 5 meter voor de hondBekijk gerust ons assortiment Flexi hondenriemen. Kiest u toch liever voor een vaste hondenriem, bekijk dan ons totaalaanbod hondenriemen

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Blauw
€ 13,95
Groen
€ 13,95
Rood
€ 13,95
Roze
€ 13,95
Grijs
€ 13,95
Flexi New Classic M Tape 5 meter

Flexi New Classic M Tape 5 meter

Het Flexi New Classic M Tape 5 meter is een hondenlijn van sterk kunststof voor honden van 20 tot 25 kg. De lijn heeft een verchroomde haak en een comfortabel handvat. Hij weegt slechts 320 gram en is 5 meter lang waardoor uw hond een grote bewegingsvrijheid heeft. Uw hond kan tot wel 3 keer meer afstand afleggen dan u! De lijn rolt soepel af en blijft altijd goed gespannen. U kunt de maximale lengte van de lijn gemakkelijk aanpassen, zodat u uw hond dichtbij kunt houden. De lijn heeft een goed ontworpen opening in het handvat die ervoor zorgt dat de lijn niet verdraait of blijft haken.

De lijn is verkrijgbaar in de kleuren blauw, rood en zwart. De Flexi New Classic M Tape 5 meter kunt u aanvullen met een LED Lighting System waarmee uw hond zichtbaar is in het donker. Ook kunt u de Multibox bestellen waarin u bijvoorbeeld snoepjes of poepzakjes mee kunt nemen. Op de Flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen.

 • Heeft verchroomde haak
 • Heeft comfortabel handvat
 • Lengte van de lijn aan te passen
 • Rolt soepel af
 • Lijn draait niet en haak zich niet vast
 • Verkrijgbaar in blauw, rood en zwart

Bij Brekz kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan rollijnen van Flexi. Koop bijvoorbeeld de Flexi New Classic M Tape 5 meter gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt snel thuisbezorgd!

Andere hondenlijn dan Flexi New Classic M Tape 5 meter?

U kunt ook kiezen voor de Flexi New Comfort M Tape 5 meter, de Flexi New Classic Neon Tape en de Flexi Vario M Tape 5 meter. Vergeet niet de handige Multibox en het LED Light System erbij te bestellen!

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Blauw
€ 12,95
Rood
€ 12,95
Zwart
€ 12,95
Flexi New Classic L Tape 5 meter

Flexi New Classic L Tape 5 meter

Het Flexi New Classic L Tape 8 meteris een hondenlijn van sterk kunststof voor honden tot 50 kg. De lijn heeft een verchroomde haak en een comfortabel handvat. De lijn weegt slechts 346 gram en is 5 meter lang waardoor uw hond een grote bewegingsvrijheid heeft. De lijn rolt soepel af en blijft altijd goed gespannen. U kunt de maximale lengte van de lijn gemakkelijk aanpassen. De lijn is verkrijgbaar in de kleuren blauw, rood en zwart. De Flexi New Classic L Tape 5 meter kunt u aanvullen met een LED Lighting System waarmee uw hond zichtbaar is in het donker. Ook kunt u de Multibox bestellen waarin u bijvoorbeeld snoepjes of poepzakjes mee kunt nemen. Op de Flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen.

 • Hondenlijn van sterk kunststof
 • Geschikt voor honden tot 50 kg
 • Heeft een verchroomde haak
 • Heeft een comfortabel handvat
 • Weegt slechts 346 gram
 • Geeft veel bewegingsvrijheid
 • Rolt soepel af en is altijd gespannen
 • Lengte van de lijn is af te stellen
 • Verkrijgbaar in blauw, rood en zwart
 • Accessoires zijn Multibox en LED Lighting System
 • Jaar garantie op het binnenwerk

Bij Brekz kunt u verschillende lijnen van Flexi bestellen. Koop bijvoorbeeld de Flexi New Classic L Tape 5 meter gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt snel afgeleverd!

Andere hondenlijn dan Flexi New Classic L Tape 5 meter?

U kunt deze hondenlijn van Flexi ook bestellen in neon en medium. Bestel ook de Multibox en het LED Lighting System. Bekijk ook eens ons gehele aanbod en bestel de Flexi hondenlijn die bij uw hond past!

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Blauw
€ 17,95
Rood
€ 17,95
Zwart
€ 17,95
Flexi Hondenriem Giant M - Tape 8 meter - 3 kleuren

Flexi Hondenriem Giant M - Tape 8 meter

De Flexi Hondenriem Giant M – Tape 8 meter is een zeer sterke hondenriem met een zachte grip. Deze riem is geschikt voor honden van maximaal 25kg. Dankzij de lange uitrolbare lijn van 8 meter kunt u uw viervoeter voldoende vrijheid bieden en hem toch goed onder controle houden. De robuuste riem is vuilafstotend en kan prima tegen een stootje. Dankzij het handige oprolsysteem weet u zeker dat u of uw hond niet verstrikt kan raken in de lange lijn. De stop-knop bovenop de riem geeft u de volledige controle over het aanpassen van de bewegingsvrijheid van uw huisdier. Zo kunt u uw hond toch voldoende vrijheid geven op plekken waar hij niet los mag lopen.

Bij Brekz kunt u hondenriemen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Flexi Hondenriem Giant M - Tape 8 meter tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken Flexi Hondenriem Giant M - Tape 8 meter

 • Geschikt voor honden tot 25kg
 • Zeer sterk en robuust
 • Geeft u de controle over de bewegingsvrijheid van uw huisdier
 • 8 meter lang
 • In 3 verschillende kleuren verkrijgbaar

Ander product?

Zoekt u deze handige Flexi riem voor honden tot 50kg? Kijk dan eens naar de Flexi Giant L Neo. Voor het complete assortiment kunt u kijken op de pagina met al onze Flexi hondenriemen.

Flexi Hondenriem Giant M - Tape 8 meter - 3 kleuren > Meer informatie
Verpakking Prijs
Roze
€ 24,95
Groen
€ 24,95
Oranje
€ 24,95

Cord

Flexi Classic Cord 8 meter Medium

Flexi Classic Cord 8 meter Medium

De Flexi Classic Cord 8 meter Medium is een flexibele riem voor honden tot een gewicht van 20 kg en heeft een maximale lengte van 8 meter. De riem rolt automatisch uit wanneer u uw hond lengte wilt geven. Hierdoor krijgt hij de vrijheid die u hem zo gunt, zonder de controle kwijt te raken. Dreigt er een gevaarlijke situatie? Dan kunt u de lijn met een druk op te knop vergrendelen of inkorten, zodat uw hond weer aan uw zijde loopt. De lijn is voorzien van een stevige karabijnhaak voor eenvoudig aankoppelen aan de halsband. Het koord heeft een lengte van 8 meter en is geschikt voor honden met een maximaal gewicht van 20 kg.

De Flexi Classic Cord 8 meter Medium is verkrijgbaar in drie kleuren. U krijgt van de fabrikant een jaar garantie op het binnenwerk.

 • Voor honden met een gewicht van maximaal 20 kg
 • Rolt gemakkelijk uit, is met een druk op de knop te blokkeren en weer in te rollen
 • Voor meer controle en meer vrijheid voor uw hond tijdens het uitlaten
 • Met een stevige karabijnhaak, eenvoudig aan te koppelen aan de halsband
   

Bij Brekz kunt u de beste riemen voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Flexi Classic Cord 8 meter Medium tegen de scherpste prijzen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een vaste looplijn? Kijk dan eens bij de Beeztees Nylon Politielijn Uni Donkerbruin voor de hond. Een overzicht van al onze riemen vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Rood
€ 15,49
Zwart
€ 15,49
Blauw
€ 15,49
Verpakking Prijs
Zwart
€ 8,95
Roze
€ 8,95
Blauw
€ 8,95
Rood
€ 8,95
Flexi Classic Cord 5 meter Medium

Flexi Classic Cord 5 meter Medium

De Flexi Classic Cord 5 meter Medium is een hondenriem van hoge kwaliteit, die een touwlijn heeft met een lengte van maximaal 5 meter. Dankzij het speciale flexi systeem kunt u uw hond een optimale bewegingsvrijheid bieden, terwijl u altijd controle over hem houdt en hem dus op een veilige manier uit kunt laten. Bovendien heeft de Flexi Classic Cord 5 meter Medium speciale reflecterende componenten, wat de zichtbaarheid van uw hond vergroot wanneer u hem in het donker uitlaat. Wij verkopen de Flexi Classic Cord 5 meter Medium in diverse kleuren.

Bij Brekz kunt u de Flexi Classic Cord 5 meter Medium goedkoop online bestellen! Naast hondenriemen verkopen wij ook andere hondenaccessoires, gezondheidsmiddelen en natuurlijk hondenvoer. Alles voor uw hond vindt u bij ons voor de laagste prijzen!

Op de flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen.
 

Over Flexi Classic Cord 5 meter Medium

Eigenschappen Flexi Classic Cord 5 meter Medium

 • Een touwlijn met een lengte van 5 meter
 • Geschikt voor honden met een gewicht tot maximaal 12 kilogram
 • Speciale reflecterende componenten, voor goede zichtbaarheid in het donker
 • Een verchroomde haak
 • Een comfortabel remsysteem, om uw hond te beschermen wanneer u hem abrupt moet stoppen
 • De Flexi Classic Cord 5 meter Medium heeft een gewicht van ca. 160 gram
 • Verkrijgbaar in 3 kleuren (zwart, blauw en rood)
   

Voordelen van de Flexi Classic Cord 5 meter Medium

 • Bewegingsvrijheid: Dankzij de maximale lengte van 5 meter heeft uw hond veel bewegingsvrijheid wanneer u hem uitlaat. De lijn rolt op en neer zonder te hangen, waardoor iedere hond een ruime uitloopvrijheid wordt geboden. Dit bevordert de gezondheid en levensvreugde van uw hond.
 • Controle en veiligheid: Dankzij de steeds onder lichte spanning staande touwlijn, heeft u een continue controle over uw hond. Zo kunt u zijn veiligheid goed garanderen, terwijl uw hond maximale bewegingsvrijheid heeft.
 • Kwaliteit: De flexi-lijnen voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen. Elke lijn doorloopt meer dan 90 verschillende kwaliteitscontroles voordat deze de fabriek verlaat.
 • Service: Naast producten van hoge kwaliteit, biedt flexi hun klanten een uitstekende service wanneer er iets met het product gebeurt.
   

Ander product?

Zoekt u een ander soort riem voor uw hond? Bekijk dan ons ruime aanbod aan hondenriemen. Ook kunt u bij ons terecht voor andere hondenaccessoires, zoals halsbanden, tuigjes en hondenjasjes. En natuurlijk vindt u bij ons het beste hondenvoer, voor de laagste prijzen!

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Blauw
€ 8,95
Rood
€ 8,95
Zwart
€ 8,95
Flexi Classic Cord 8 meter Small

Flexi Classic Cord 8 meter Small

Flexi Classic Cord 8 meter Small is een sterke en flexibele kunststof hondenriem voor honden met een maximaal lichaamsgewicht van 12 kg. De lijn is uitrolbaar tot 5 meter, waardoor u uw hond alle bewegingsvrijheid geeft die hij verdient. U kunt de lijn laten uitrollen om uw hond te laten spelen en zijn omgeving te ontdekken. Als uw hond weer bij u terug komt rolt de lijn weer op, waarbij de lijn altijd onder een lichte spanning blijft staan. U heeft dus geen last van een riem die door de modder sleept. Op de riem zit een stopfunctie die ervoor zorgt dat de lijn niet verder in- of uitrolt. Zo heeft u uw hond snel onder controle. 

Met deze riem heeft uw hond veel meer bewegingsvrijheid dan met vaste riemen, wat een groot voordeel is. Het is bovendien mogelijk om uw hond kleine commando's te geven door de remknop even in te drukken. De riem is tevens gemakkelijk te onderhouden. Als de lijn nat is geworden haalt u hem uit het omhulsel om op te drogen. De riem is voorzien van een handige karabijnhaak, waarmee u de riem eenvoudig kunt bevestigen aan een bijpassende halsband. De Flexi Classic Cord 8 meter Small is beschikbaar in drie mooie kleuren, namelijk rood, blauw en zwart. 

Op de flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen. 

 • Flexibele looplijn van 5 meter
 • Geschikt voor honden tot 12 kg
 • Praktisch en comfortabel remsysteem
 • Voor extra beweginsgvrijheid
 • Met een handige karabijnhaak om aan halsband te bevestigen
 • Gemaakt van stevig eersteklas kunststof
   

Bent u op zoek naar een flexibele hondenriem voor uw kleine hond? Koop dan de Flexi Classic Cord 8 meter Small goedkoop online bij Brekz. Met deze riem biedt u uw hond alle bewegingsvrijheid die hij verdient! Bekijk ook eens onze andere hondenriemen.
 

Andere hondenriem?

Zoekt u een alternatief voor de Flexi Classic Cord 8 meter Small? Bekijk dan eens ons totaalaanbod hondenriemen. Als u uw hond vaak 's avonds uitlaat kan de Flexi Giant L Neo voor de hond uitkomst bieden. Deze lijn is extra goed zichtbaar in het donker. Bent u toch op zoek naar een vaste hondenriem? De mooie Beeztees Nylon Politielijn Uni Donkergrijs voor de hond is een mooi en degelijk alternatief.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Rood
€ 13,49
Roze
€ 13,49
Blauw
€ 13,49
Zwart
€ 13,49
Verpakking Prijs
Blauw
€ 9,95
Verpakking Prijs
Blauw
€ 10,49
Flexi New Classic Neon Cord

Flexi New Classic Neon Cord

Het Flexi New Classic Neon Cord is een hondenlijn die zorgt voor extra zichtbaarheid in het donker. Aan beide kanten van de lijn is een neongele reflecterende sticker geplakt en het touw is neongeel. Zo is uw hond van ver te zien. De lijn is gemaakt van sterk kunststof
en heeft een verchroomde haak en een comfortabel handvat. De lijn is verkrijgbaar in maat XS (3 meter lang en geschikt voor honden tot 8kg), S (5 meter lang en geschikt voor honden tot 12 kg) en M (5 meter lang en geschikt voor honden tot 20 kg). De lijn geeft uw hond een grote bewegingsvrijheid en hij kan tot wel 3 keer meer afstand afleggen dan u tijdens een wandeling! De lijn rolt soepel af en blijft altijd goed gespannen. U kunt de maximale lengte van de lijn gemakkelijk aanpassen, zodat u uw hond dichtbij kunt houden. De lijn heeft een goed ontworpen opening in het handvat die ervoor zorgt dat hij niet verdraait of blijft haken. 

Let op: Op de Flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen.

 • Heeft een reflecterend neongeel touw
 • Heeft comfortabel handvat
 • Geeft veel bewegingsvrijheid
 • Rolt soepel af
 • Blijft goed gespannen
 • Lengte aan te passen
 • Verdraait zich niet en blijft niet haken
 • Jaar garantie op binnen werk, niet op de lijnen

Bij Brekz kunt u kiezen uit een groot aanbod aan hondenlijnen van Flexi. Voor extra zichtbaarheid bestelt u het Flexi New Classic Neon Cord gemakkelijk en goedkoop online. Uw bestelling staat razendsnel bij u voor de deur!

Andere hondenlijn dan Flexi New Classic Neon Cord?

U kunt voor extra zichtbaarheid ook kiezen voor de Flexi Giant L Neo 8 meter voor de hond, de Flexi Giant XL Neo 8 meter voor de hond en de Flexi Giant Professional Large Neo 10 meter voor de hond. Bekijk ook ons gehele aanbod en bestel de hondenlijn die bij uw hond past!

> Meer informatie
Verpakking Prijs
S
€ 10,95
XS
€ 10,95
M
€ 11,95
Verpakking Prijs
Grijs
€ 10,95
Groen
€ 10,95
Rood
€ 10,95
Blauw
€ 10,95
Verpakking Prijs
Grijs
€ 12,49
Rood
€ 12,49
Groen
€ 12,49
Blauw
€ 12,49
Flexi New Comfort M Cord 8 meter

Flexi New Comfort M Cord 8 meter

De Flexi New Comfort M Cord 8 meter is een sterke flexibele hondenriem voor middelgrote honden tot 20 kg. De flexi is gemaakt van hoogwaardig kunststof en beschikt over een stevige grip, waardoor u de flexibele hondenlijn gemakkelijk kunt bedienen.  De lijn in de flexi is uitrolbaar tot 8 meter om uw hond de maximale bewegingsvrijheid bij het uitlaten te geven. De lijn wordt vanzelf weer opgerold wannneer uw viervoeter weer terug komt naar u. Met behulp van de stopfunctie bepaalt u of de lijn niet verder in- of uitrolt en hiermee houdt u uw hond onder controle.

De Flexi New Comfort M Cord 8 meter is verkrijgbaar in de kleuren grijs, blauw, groen en rood. De hondenlijn is uit te breiden met  LED Light System. Dit is een lamp voor hondenlijnen waardoor uw hond tijdens het uitlaten in het donker zichtbaar is. Ook kunt u de flexibele hondenlijn uitbreiden met de Flexi Multibox, een handig doosje voor aan uw Flexi-hondenlijn, waarin u poepzakjes of snoepjes kunt bewaren.

 • Geschikt voor honden tot 20 kg.
 • Flexibele hondenlijn van 8 meter
 • Met praktisch remsysteem
 • Met karabijnhaak om aan halsband te bevestigen
 • Gemaakt van hoogwaardig kunststof
 • Voor extra bewegingsvrijheid van uw hond
 • Verkrijgbaar in de kleuren grijs, blauw, groen en rood.
 • Uit te breiden met LED Light System en Multibox.

Let op! Brekz biedt een jaar garantie op het binnenwerk van uw flexi. De garantie geldt echter niet voor de lijnen van uw flexi. 

Bent u op zoek naar een flexibele hondenlijn voor uw middelgrote hond waarmee u uw hond alle bewegingsvrijheid geeft die hij verdient? Bestel dan de Flexi New Comfort M Cord 8 meter goedkoop online bij Brekz. Gemakkelijk en snel geleverd aan uw voordeur!

Ander product?

Wilt u uw Flexi New Comfort M Cord 8 meter  uitbreiden met het Flexi LED Light System en/of Flexi Multibox? U vindt deze items op onze site. Bent u op zoek naar een alternatieve flexibele hondenlijn voor  Flexi New Comfort M Cord 8 meter, bijvoorbeeld de Flexi Vario L Tape 8 meter? Bekijk gerust ons assortiment Flexi hondenriemen. Kiest u toch liever voor een vaste hondenriem, bekijk dan ons totaalaanbod hondenriemen.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Grijs
€ 14,95
Rood
€ 14,95
Groen
€ 14,95
Blauw
€ 14,95
Verpakking Prijs
Roze
€ 9,49
Grijs
€ 9,49
Blauw
€ 9,49
Groen
€ 9,49
Rood
€ 9,49
Flexi New Comfort S Cord 8 meter

Flexi New Comfort S Cord 8 meter

Het Flexi New Comfort S Cord 8 meter is een hondenlijn voor honden tot 12 kg. De lijn heeft een zeer comfortabel remsysteem en diverse zachte onderdelen. Aan de lijn zit een verchroomde haak die gemakkelijk te bevestigen is aan de halsband. De riem heeft reflecterende delen en is daardoor zichtbaar in het donker. De lijn is verkrijgbaar in de kleuren roze, grijs, blauw, groen en rood. U kunt het Flexi New Comfort S Cord 8 meter uitbreiden met een Multi Box waar u snoepjes of poepzakjes voor onderweg in kunt doen en wij verkopen ook een LED Lighting System dat u aan de lijn kunt bevestigen voor extra licht.
Let op:op de Flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen.

 • Hondenlijn van 8 meter voor honden tot 12 kg
 • Heeft zeer comfortabel remsysteem
 • Heeft verchroomde haak die gemakkelijk te bevestigen is aan de halsband.
 • Is zichtbaar in het donker
 • Verkrijgbaar in roze, grijs, blauw, groen en rood
 • Uit te breiden met Multi Box en LED Lighting System 

Bij Brekz kunt u diverse soorten hondenlijnen gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld het Flexi New Comfort S Cord 8 meter en uw bestelling wordt razendsnel bij u afgeleverd!

Andere hondenlijn dan Flexi New Comfort S Cord 8 meter?

U kunt bij ons naast de handige lijnen van Flexi ook hondenlijnen van leernylon of extra lange lijnen kopen. Bekijk ons aanbod en bestel snel de lijn die past bij uw hond!

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Blauw
€ 14,95
Groen
€ 14,95
Rood
€ 14,95
Roze
€ 14,95
Grijs
€ 14,95

Accessoires

Flexi LED Light System

Flexi LED Light System

Het Flexi LED Light System is een ledlamp die u kunt bevestigen aan verschillende hondenlijnen van Flexi. De lamp is handig voor wandelingen met uw hond in het donker, omdat deze licht geeft dat al van ver gezien kan worden. De lamp bestaat uit een wit permanent licht en een rood knipperlicht die afwisselend aangezet kunnen worden. De lamp is geschikt voor lijnen van Vario, New Classic, New Comfort, New Design en New Neon en kan gemakkelijk met een klittenbandring bevestigd worden aan de lijn. Als de lamp niet gebruikt wordt, kunt u deze afdekken met een beschermkapje dat vuil tegenhoudt. Het Flexi LED Light System is ongeveer 7 cm breed en gemaakt van grijs kunststof. Bij de lamp worden 2 batterijen AAA geleverd.

 • Lamp voor Flexi-hondenlijn
 • Geschikt voor wandelen in donker
 • Heeft wit permanent en rood knipperlicht
 • Geschikt voor Vario, New Classic, New Comfort, New Design en New Neon
 • Gemakkelijk te bevestigen met klittenband
 • Gemakkelijk af te dekken tegen vuil
 • 7 cm breed
 • Verkrijgbaar in grijs
 • Gemaakt van kunststof
 • Geleverd met 2 AAA-batterijen

Bij Brekz kunt u verschillende accessoires voor uw Flexi-hondenlijn kopen. Zo bestelt u bij ons het Flexi LED Light System gemakkelijk en goedkoop online. Uw bestelling wordt snel bij uw thuis afgeleverd!

Ander accessoire dan het Flexi LED Light System?

Bij Brekz kuntu u voor uw Flexi-hondenlijn ook de Flexi Multibox kopen waarin u snoepjes en poepzakjes voor onderweg kunt meenemen. Daarnaast verkopen wij drie extra riemen: een voor extra comfort, een voor extra licht en een voor het wandelen met twee honden.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 10,95
Flexi Multibox

Flexi Multibox

De Flexi Multibox is kunststof doosje dat gemakkelijk aan uw Flexi-hondenlijn bevestigd kan worden. In de Multibox kunt u snoepjes of poepzakjes meenemen tijdens het wandelen met uw hond. De Flexi Multibox is geschikt voor hondenlijnen van het type New Comfort, New Classic, Design S. M en L en New Neon. De box kan aan beide kanten geopend worden en heeft twee rubberen dekseltjes. Hij is 7 cm lang en 4,8 cm breed. De Multibox is verkrijgbaar in de kleuren bruin, zwart, antractiet, blauw, roze, turquoise en rood.

 • Plastic doosje voor Flexi-hondenlijn
 • Voor snoepjes en poepzakjes
 • Gemaakt van kunststof
 • Geschikt voor lijnen van het type New Comfort, New Classic, Design S, M en L en New Neon
 • Geschikt voor lijnen vanaf maat small
 • Aan beide kanten te openen
 • Heeft twee rubberen deksels
 • 7 cm lang en 4,8 cm breed
 • Verkrijgbaar in diverse kleuren

Bij Brekz kunt u verschillende accessoires kopen voor uw Flexi-hondenlijn. Bestel bijvoorbeeld de Flexi Multibox gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt razendsnel thuisbezorgd!

Ander accessoire dan de Flexi Multibox?

Andere accessoires die geschikt zijn voor verschillende Flexi-hondenlijnen zijn het Flexi LED Light System en de Flexi Vario LED Flash Belt voor extra zicht in het donker. Voor extra comfort, kiest u voor de Flexi Soft Stop Belt. Bekijk ook ons aanbod aan Flexi-hondenlijnen om te zien voor welke lijn welk accessoire geschikt is.
 

> Meer informatie
Flexi Multibox 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Zwart
€ 4,95
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Flexi-hondenlijnen

Bij Brekz kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod aan Flexi-hondenlijnen. Flexi heeft diverse collecties ontwikkeld die van hoge kwaliteit zijn en erg handig in gebruik. Zowel voor u als voor uw hond is het wandelen met een Flexi-hondenlijn zeer comfortabel. De lijnen rollen namelijk automatisch in en uit als u dichterbij of verder van uw hond loopt. Hierdoor heeft uw hond een veel grotere bewegingsvrijheid dan bij andere soorten riemen en omdat de lijn nooit over de grond hangt, wordt deze niet snel vies. Tegelijkertijd kunt u de vrijheid van uw hond ook beperken. De lijnen hebben een remsysteem waarmee u de lijn een maximale lengte kunt geven, zodat u uw hond dichtbij kunt houden wanneer u wilt.

De Flexi-hondenlijnen hebben zijn hoogwaardig afgewerkt. Ze zijn gemaakt van sterk kunststof en voorzien van een chromen haakje. Ze zijn ook zeer stabiel en hebben een comfortabel handvat. De lijnen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, lengtes en maten, zodat er voor elke hond een geschikt exemplaar is. Hieronder vind u een overzicht van alle collecties met zowel een band als met een koord. Ook ziet u diverse accessoires die u aan uw lijn kunt verbinden.

 

Assortiment Flexi-hondenlijnen

Van Flexi Vario Tape kunt u de extra small variant van 3 meter kopen voor uw hond tot 12 kg, de  small variant van 5 meter voor uw hond tot 15 kg. Voor honden tot 25 kg kunt u de medium variant van 5 meter kopen. De large variant van 8 meter is geschikt voor honden tot 50 kg en voor honden tot 60 kg verkopen wij een large variant van 5 meter. Van Flexi Vario Cord kunt u kiezen uit extra small variant van 3 meter voor honden tot 8 kg of small van 5 of 8 meter voor honden tot 12 kg. Voor honden tot 20 kg kiest u voor de medium van 5 of 8 meter.

Van Flexi Classic Tape verkopen wij extra small variant van 3 meter voor honden tot 12 kg en voor honden tot 15 kg de small variant van 5 meter. Van Flexi Classic Cord kunt u kiezen voor de small variant van 8 meter voor honden tot 12 kg, de small of medium variant van 5 meter voor honden tot 12 kg, de medium variant van 8 meter voor honden tot 20 kg of de large variant van 8 meter voor honden tot 50 kg. Voor extra zichtbaarheid kiest u voor de Neon in maat extra smaal, small, medium of large.

Van Flexi New Comfort Tape kiest u voor de extra small variant van 3 meter voor honden tot 12 kg, voor de small van 5 meter voor honden tot 15 kg, de medium variant van 5 meter voor honden tot 25 kg, de large variant van 5 meter voor honden tot 60 kg of de large variant van 8 meter voor honden tot 50 kg. U kunt ook van Flexi New Comfort Cord diverse lijnen kopen, zoals de extra small van 3 meter voor honden tot 8 kg en de small van 5 of 8 meter voor honden tot 12 kg en de medium van 5 of 8 meter voor honden tot 20 kg.

Van Flexi Giant Tape Voor honden tot 25 kg is er de Giant 8 meter in medium. Voor honden tot 50 kg hebben wij de large van 8 meter, de extra large van 8 meter en de professional large van 10 meter.

Van Flexi Design Cord hebben wij de small variant van 5 meter voor honden tot 12 kg en de medium variant van 5 meter voor honden tot 20 kg. Deze lijnen hebben een leuke print en zijn verkrijgbaar in de kleuren geel en blauw.

Accessoires bij Flexi-hondenlijnen

De accessoires die wij bij de Flexi-hondenlijnen verkopen zijn de Flexi Multibox die u gemakkelijk vastmaakt aan de Flexi-hondenlijn om er snoepjes of poepzakjes in te doen voor onderweg. Ook kunt u het LED Light System kopen waarmee u goed zichtbaar bent in het donker. Daarnaast bestelt u de Flexi Soft Stop Belt voor extra comfort, de Flexi Vario LED Flash Belt voor een extra verlichte lijn en de Flexi Vario Duo Belt voor het wandelen met meerdere honden tegelijk.

Andere hondenriemen?

Voor het wandelen met uw hond kunt u ook kiezen voor diverse andere hondenriemen. Bekijk ons gehele overzicht hondenriemen van onder andere leer en nylon.

Terug