Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Anti-Schrok Fun Feeder

Productinformatie
Oranje
€ 17,25
€ 17,25
Paars
€ 17,25
€ 17,25
Turquoise
€ 17,25
€ 17,25

Anti-Schrok Fun Feeder is een voerbak die het eten vertraagt door de ribbels en randen.

  • Afmetingen: 28cm X 28cm X 5cm
  • Gemaakt van hoge kwaliteit ABS plastic – geschikt voor voedsel
  • Met anti-slip rand zodat de bak op zijn plaats blijft staan

Meer informatie

Productinformatie Anti-Schrok Fun Feeder

De Anti-Schrok Fun Feeder is een voerbak speciaal ontwikkeld voor gulzige honden. Het bevordert dat uw hond langzamer eet. Honden die hun voer naar binnen schrokken kunnen last krijgen van lichamelijke ongemakken. Er kunnen te grote delen voedsel in de maag terecht komen waardoor het spijsverteringssysteem extra wordt belast. Ook is het voldoende kauwen van voer erg belangrijk voor het gebit van uw hond. In het ergste geval kan dit gedrag leiden tot een kanteling of verdraaiing van de maag. Dit wordt ook wel een maagtorsie genoemd. Een maagtorsie kan uw hond in het ergste geval fataal worden. Deze voerbak voorkomt dat uw hond zijn voedsel naar binnen schrokt vanwege de randen en ribbels die zijn aangebracht. Hierdoor moet uw hond om deze randen en ribbels heen eten en wordt het voer gescheiden in kleinere porties.

Het kan erg lastig zijn om dit gedrag compleet af te leren omdat het diverse oorzaken kan hebben waarom uw hond dit doet. Het kan bijvoorbeeld zijn dat uw hond door sociale druk dit gedrag heeft aangeleerd. Bijvoorbeeld tijdens de eerste levensfase waarin uw hond als pup zo snel mogelijk het voer moest op eten om te voorkomen dat de andere pups dit zouden doen. Wanneer u meerdere honden in huis heeft, kan dit ook ontstaan omdat uw hond de druk voelt van de andere honden, zelfs als de andere honden geen aandacht aan hem besteden. Een andere mogelijkheid is dat uw hond naar een hondenopvang gaat waarbij hij het voer instinctief zo snel mogelijk opeet zodat zijn kennelgenoten die kans niet krijgen.

De anti-sliprand voorkomt dat de voerbak gaat schuiven. Het is gemaakt van een hoge kwaliteit ABS plastic en is enkel geschikt om te gebruiken voor voer.

Kenmerken Anti-Schrok Fun Feeder

  • Voor honden die voer naar binnen schrokken

  • Hoge kwaliteit ABS plastic

  • Anti-sliprand voorkomt schuiven van de voerbak

  • In de kleuren Oranje, Paars en Turquoise

Bij Brekz kunt u de Fun Feeder goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Anti-Schrok Fun Feeder tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ander product?

Op zoek naar een kleinere variant van deze voerbak? Kijk dan eens naar de Anti-Schrok Fun Feeder Mini. Voor ons complete aanbod kunt u kijken op de pagina met alle voer- en drinkbakken.


Reviews
4
4
4
4
4
4.4 / 5 (5)
04-11-2019
4
4
4
4
4
Werkt geweldig. Alleen de hond kruising labrador is er minder blij mee dan wij.
12-06-2019
4
4
4
4
4
Doet perfect wat het moet doen, alleen lijkt mijn Berner Sennen er heel moeilijk uit te kunnen eten. Dus misschien net iets beter voor kleinere honden...
12-06-2019
4
4
4
4
4
een hele handige voerbak als je hond een schrok kop is
22-12-2018
4
4
4
4
4
dwingt de hond inderdaad effectief tot een meer gedoseerde inname van de brokken
03-12-2018
4
4
4
4
4
super etensbak voor een schrokkerige hond :-)