Voerbakken en drinkfonteinen

Anti-Schrok Fun Feeder Mini

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Anti-Schrok Fun Feeder Mini is een voerbak die het eten vertraagt door de ribbels en randen.

  • Afmetingen: 21x21x5 cm
  • Gemaakt van hoge kwaliteit ABS plastic – geschikt voor voedsel
  • Met anti-slip rand zodat de bak op zijn plaats blijft staan

Meer informatie

Productinformatie Anti-Schrok Fun Feeder Mini

Anti- schrok Fun Feeder Mini is een voerbak van hoogwaardig ABS Plastic. Deze voerbak is ideaal voor honden die hun voer naar binnen schrokken. Door de aangebrachte randen en ribbels wordt het voer gescheiden in kleinere porties waardoor uw hond langzamer gaat eten. Naast de lichamelijke klachten is het kauwen van voer belangrijk voor het gebit van uw huisdier. Daarnaast kunnen honden die hun voer naar binnen schrokken last krijgen van lichamelijke ongemakken. Te grote delen voedsel kunnen in de maag terecht komen waardoor het spijsverteringssysteem extra wordt belast. Door het schrokken hapt de hond in sommige gevallen ook veel lucht naar binnen, wat winderigheid kan veroorzaken. In het ergste geval leidt dit gedrag tot een kanteling of verdraaiing van de maag. Dit wordt ook wel een maagtorsie genoemd. Een maagtorsie kan uw hond in het ergste geval fataal worden. Om die kans te verkleinen kunt u gebruik maken van deze Anti-Schrok Fun Feeder Mini voerbak.

Het kan erg lastig zijn om dit gedrag af te leren omdat het diverse oorzaken kan hebben waarom uw hond dit doet. Het kan zijn dat uw hond naar een hondenopvang gaat waarbij hij het voer instinctief zo snel mogelijk opeet zodat zijn kennelgenoten die kans niet krijgen. Zelfs als de andere hond(en) geen aandacht schenken aan uw hond, kan hij dit instinctief alsnog doen. Ditzelfde kan uw hond ook zijn overkomen tijdens de eerste levensfase waarin hij als pup zo snel mogelijk het voer op moest eten om te voorkomen dat de andere pups dit zouden doen. Wanneer u meerdere honden in huis heeft, kan dit ook ontstaan omdat uw hond de druk voelt van de andere honden om zich heen.

De anti-sliprand onder de Anti-Schrok Fun Feeder Mini voorkomt dat de voerbak gaat schuiven. Het is gemaakt van een hoge kwaliteit ABS plastic en is enkel geschikt om te gebruiken voor voer.

Bij Brekz kunt u Anti-Schrok voerbakken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Anti-Schrok Fun Feeder Mini tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken Anti-Schrok Fun Feeder Mini

  • Voor honden die voer naar binnen schrokken
  • ​​​​​​​Afmetingen: 21x21x5 cm
  • Gemaakt van hoge kwaliteit ABS plastic – geschikt voor voedsel
  • Met anti-sliprand zodat de bak op zijn plaats blijft staan

​​​​​​​Ander product?

Bent u op zoek naar een grotere maat? Kijk dan naar de Anti-Schrok Fun Feeder. Voor ons complete aanbod kunt u kijken op de pagina van al onze voer- en drinkbakken


Reviews
4
4
4
4
4
4.3 / 5 (3)
11-07-2019
1
2
3
4
5
Scheelt zeker 10 min en eet nu op der gemak ,dus gewoon geldig voor baas en hond
26-10-2022
1
2
3
4
5
Cela a vraiment ralenti mon chien

Translate to English

09-05-2019
1
2
3
4
5
Super kann ich empfehlen

Translate to EnglishHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.