Voerbakken en drinkfonteinen

Nina Ottosson Lickin'Layers voor de hond

Lickin' Layers
Lickin' Layers
Lickin' Layers
Lickin' Layers
Lickin' Layers
Lickin' Layers
Gebruik 2 vingers (pinch to zoom) om in te zoomen

Nina Ottosson Lickin'Layers voor de hond

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Nina Ottosson Lickin' Layers is een hondenpuzzel en -voerbak in één. Vertraag het eettempo van uw hond, terwijl er ondertussen hersenwerk verricht wordt. Afmetingen: 26 x 26 x 6,35 cm.

  • Antischrokbak en puzzel in één
  • Voor ervaren puzzelaars
  • Makkelijk schoon te maken


Meer informatie

Productinformatie Nina Ottosson Lickin' Layers hondenpuzzel

Daag uw viervoeter mentaal uit met de Nina Ottosson Lickin' Layers hondenpuzzel. De Nina Ottosson Lickin' Layers, met drie lagen vol uitdaging, vergroot niet alleen het genot van spelenderwijs eten voor uw hond, maar helpt ook schrokken voorkomen. Vul de vakjes met snacks, droogvoer of natvoer om uw hond uit te dagen. De draaiende plateaus verbergen het voedsel en bieden boeiende mentale stimulatie. Daarnaast zorgt de puzzel ervoor dat uw hond langzamer eet.

Waarom is langzaam eten zo belangrijk voor uw hond? Langzaam eten bevordert een goede spijsvertering, doordat uw hondals het goed is beter kauwt. Door het voedsel te verbergen en de eettijd te verlengen, stimuleert de Lickin' Layers hondenpuzzel het natuurlijke jachtinstinct van uw hond en zorgt het voor een gezonde en gevarieerde eetervaring.

Hersenwerk is een waardevolle toevoeging. Het helpt om uw hond ook mentaal actief en gezond te houden, wat belangrijk is voor het algehele welzijn. Daarnaast werkt uw hond aan zijn probleemoplossend vermogen. Met de Nina Ottosson Lickin' Layers geeft u uw hond niet alleen een smakelijke uitdaging, maar ook een zinvolle en verrijkende activiteit.

Bij Brekz kunt u de beste hondenpuzzels snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel Nina Ottosson Lickin'Layers hondenpuzzel tegen de scherpste prijzen!

Gebruik Nina Ottosson Lickin' Layers hondenpuzzel

Het gebruik en de reiniging zijn eenvoudig. U kunt de lagen losmaken en deze met warm water en zeep schoonmaken. Het spel is gemaakt van voedselveilig materiaal, zonder BPA, PVC en ftalaten.

Speel veilig; geen enkel speeltje is onverwoestbaar. Voorkom dat uw hond op het speeltje gaat kauwen en stukken doorslikt. Verwijder en vervang het speelgoed als het beschadigd is. Let op uw huisdier tijdens het spelen en leer op een geduldige manier hoe het werkt. Laat de hond niet alleen met het speelgoed en controleer het regelmatig op schade. Gebruik de hondenpuzzel alleen onder toezicht en berg het op wanneer deze niet gebruikt wordt.  

Ander product?

Zoekt u andere leuke varianten? Kijk dan ook eens bij de andere snackpuzzels of bekijk het volledige aanbod op de pagina met al ons hondenspeelgoed.Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.