Benches hond

Benches hond

Wilt u een hondenbench en bijpassende accessoires online bestellen tegen een scherpe prijs? Bij Brekz haalt u zeer voordelig een bench en vetbed van hoge kwaliteit in huis!
Lees meer ..
Benches hond

Assortiment hondenbenches en accessoires

Een hondenbench kan een handig hulpmiddel zijn voor de (her)opvoeding van uw hond. Maar ook als u vaak onderweg bent met uw viervoeter, is een transportbench eigenlijk onmisbaar voor in de auto. De bench moet een veilige, comfortabele rustplek worden voor uw huisdier en geen vervelende plek om hem of haar langdurig in op te sluiten. Ons assortiment bestaat uit zowel hondenbenches, als accessoires voor in de bench. Bij Brekz vindt u diverse benches in verschillende materialen, maten en kleuren. Zo kunt u kiezen voor verzinkt of zwart met kunststof lade. De onmisbare accessoires in ons assortiment bestaan onder andere uit vetbedden en voer- en drinkbakjes voor in de bench. Om het kiezen wat gemakkelijker voor u te maken, vindt u hier een beknopte samenvatting van enkel van de vele producten in ons assortiment. 

Hondenbenches verzinkt

Met een verzinkte hondenbench kiest u niet alleen voor stevig materiaal, maar ook voor een aanzienlijk kleine kans op roestvorming. Een bench hoort een veilige plek te zijn voor uw viervoeter. Een plek waar hij goed tot rust kan komen en waar hij zich vertrouwd in voelt. Om een goede start te maken, kunt u het Benchpakket Verzinkt in verschillende maten aanschaffen. Deze bevat niet alleen een kwalitatief goede bench, maar ook een vetbed waar uw huisdier zacht en comfortabel op kan liggen.

Zwarte hondenbenches

De zwarte hondenbenches zijn niet alleen erg mooi om te zien, maar zijn ook van een zeer goede, stevige kwaliteit. Deze bench heeft in tegenstelling tot een aantal andere benches een lade van kunststof. De ABS lade is zeer eenvoudig schoon te maken en kan ook los aangeschaft worden ter vervanging van de lade in uw huidige bench.

Eet- en drinkbakken

Niets is handiger dan compacte eet- en drinkbakken voor in de hondenbench. Zo hoeft u nooit meer te rommelen met losse bakjes. Ook is de kans kleiner dat uw viervoeter de bakjes per ongeluk omstoot. De eet-en drinkbakjes met haak hangt u eenvoudig op in de bench en voorziet uw viervoeter van voer en water. 

Vetbed bench

Een vetbed is een zachte mat die ideaal te gebruiken is in hondenbenches. Vetbedden zijn erg praktisch in gebruik. Ze zijn gemakkelijk te wassen en sneldrogend, zodat uw viervoeter niet te lang zonder een comfortabele ondergrond in de bench hoeft te liggen. Dit is ook zeer handig voor pups die nog niet zindelijk zijn. Wanneer uw pup per ongeluk in de bench plast, wast u snel en eenvoudig het vetbed uit en is deze binnen de kortste keren weer droog en klaar voor gebruik. Jack & Vanilla Classy Benchkussen Stone is verkrijgbaar in 4 maten en heeft een afneembare hoes met klittenbandsluiting aan de onderzijde.

Bij Brekz kunt u een hondenbench goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop de allerbeste hondenbenches met bijpassende accessoires voor uw lieve viervoeter tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander product?

Bang dat uw viervoeter zich gaat vervelen in de bench? Kijk eens op de pagina met onze hondenspeeltjes en bestel bijvoorbeeld een flostouw of leuk piepspeeltje voor uw huisdier. 

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.