Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Benches hond

Brekz bezit een breed assortiment aan hondenbenches en accessoires. Kies uit onze diverse uitvoeringen zoals chromen of zwarte hondenbenches, geschikt voor zowel kleine, gemiddelde als grote honden.
Lees meer ..
Kies snel uw categorie
Vetbedden
Kleine bench
Medium bench
Large bench
Extra large bench
Overige

Vetbedden

Vetbed Grijs Met Pootjesprint voor honden

Vetbed Grijs Met Pootjesprint voor honden

Vetbed Grijs Met Pootjesprint voor honden is een zacht 'bed' met leuke print en is geschikt voor iedere hond. Er is voor uw hond geen fijnere plek om te liggen dan op dit vetbed. Het vetbed is warm en zacht en heeft daarnaast ook heel praktische eigenschappen. Zo is hij gemakkelijk te wassen en sneldrogend, zodat u nooit met een vuil vetbed blijft zitten. Dit is natuurlijk ook een ideale eigenschap voor onzindelijke puppy's. Het Vetbed Grijs Met Pootjesprint voor honden is verkrijgbaar in de volgende vier maten:

 • Small: 50 x 75 cm
 • Medium: 75 x 100 cm
 • Large: 75 x 120 cm
 • Extra Large: 100 x 150 cm

 

Nog eenmaal de voordelen van het product op een rij:

 • Het vetbed is een heerlijk zachte en warme plek voor uw hond om te liggen
 • Gemakkelijk te wassen en sneldrogend
 • Ideaal voor onzindelijke puppy's
 • Met pootjesprint
 • Verkrijgbaar in vier maten dus geschikt voor iedere hond

Bij Brekz kunt u de beste hondenkussens goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Vetbed Grijs Met Pootjesprint voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een wollen deken voor uw hond? Kijk dan eens bij onze Doggybag Wool Blanket Coriander. Een overzicht van al onze Hondenkussens vindt u hier. 

Op de kussens krijgt u alleen garantie op fabricage fouten op de stiksels en de rits.
De stof is uitgesloten van garantie.

Vetbed Grijs Met Pootjesprint voor honden > Meer informatie
Verpakking Prijs
Small
€ 10,99
Large
€ 24,99
Extra Large
€ 42,99
Vetbed Beige Met Pootjesprint voor honden

Vetbed Beige Met Pootjesprint voor honden

Vetbed Beige Met Pootjesprint voor honden is een heerlijk zacht en warm vetbed met pootjesprint en is geschikt voor iedere hond. Dit zachte vetbed is niet alleen fijn voor uw hond om op te liggen, maar ook praktisch in het gebruik. Zo is hij gemakkelijk wasbaar en is hij sneldrogend. Hierdoor is het een ideale keuze voor onzindelijke puppy's. Het Vetbed Beige Met Pootjesprint voor honden is voorzien van een leuke pootjesprint en is dankzij de verschillende maten geschikt voor vrijwel iedere hond. Het product is verkrijgbaar in de volgende maten:

 • Small: 50 x 75 cm
 • Medium: 75 x 100 cm
 • Large: 75 x 120 cm
   

Nog eenmaal de voordelen van dit product op een rij:

 • Zacht en warm vetbed voor de hond
 • Gemakkelijk wasbaar
 • Sneldrogend
 • Ideaal voor onzindelijke puppy's
 • Verkrijgbaar in drie maten, dus geschikt voor vrijwel iedere hond
   

Bij Brekz kunt u de beste hondenkussens goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Vetbed Beige Met Pootjesprint voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een wollen dekentje voor uw hond? Kijk dan eens bij onze Doggybag Wool Blanket Coriander. Een overzicht van al onze Hondenkussens vindt u hier.

Op de kussens krijgt u alleen garantie op fabricage fouten op de stiksels en de rits.
De stof is uitgesloten van garantie.

Vetbed Beige Met Pootjesprint voor honden > Meer informatie
Verpakking Prijs
Small
€ 10,99
Medium
€ 21,99
Large
€ 25,99
Vetbed Grijs Effen voor honden

Vetbed Grijs Effen voor honden

Vetbed Grijs Effen voor honden is een voordelig kleed voor de hond. De neutrale grijze kleur en de platte vorm zorgen ervoor dat dit product onopvallend is. Het uiterlijk van uw huis zal niet drastisch veranderen en dat is fijn voor mensen die veel om hun interieur geven. Niet alleen het uiterlijk van het vetbed zit mee, de zachte stof is ook heerlijk om op te liggen. Het is voor uw hond veel comfortabeler dan de koude vloer. Het kleed is gemakkelijk te wassen en droogt snel op. Dit is met name handig bij pups die nog niet zindelijk zijn. Verkrijgbaar in vier verschillende maten. 

 • Zacht en comfortabel kleed voor uw hond
 • Neutrale kleur en simpel design
 • Verandert het uiterlijk van uw huis niet drastisch
 • Voordelig 
 • Gemakkelijk te wassen en drogen 
 • Verkrijgbaar in vier maten
   

Let op: Op de kussens krijgt u alleen garantie bij fabricagefouten, de stiksels en de rits. De stof is uitgesloten van garantie.

Bij Brekz kunt u de beste hondenkussens goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Vetbed Grijs Effen voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Maten Vetbed Grijs Effen voor honden

Small: 50 x 75 cm
Medium: 75 x 100 cm
Large: 75 x 120 cm
Extra Large: 100 x 150 cm
 

Ander hondenkussen? 

Bent u op zoek naar een dikker hondenkussen? Bekijk dan onze Hondenkussens pagina. Hier verkopen we onder andere het Nano Ligkussen 100 x 70 cm Grijs. Deze is ook grijs en is gemakkelijk te wassen.

Vetbed Grijs Effen voor honden > Meer informatie
Verpakking Prijs
Small
€ 9,99
Medium
€ 18,99
Large
€ 22,99
Extra Large
€ 37,99
Vetbed Beige Effen voor honden

Vetbed Beige Effen voor honden

Het Vetbed Beige Effen voor honden is een soort dik kleed voor de hond. Door de zachte stof is het heerlijk voor uw huisdier om erop te liggen. Dit is veel comfortabeler en warmer dan een koude vloer. Dit hondenbed is niet erg opvallend, want de beige kleur en simpele vormgeving zorgen ervoor dat hij niet het hele uiterlijk van uw interieur verandert. Het kleed is gemakkelijk te wassen en droogt snel op. Dit is vooral handig bij onzindelijke puppy's. Verkrijgbaar in vier verschillende maten.

Bij Brekz kunt u de beste hondenkussens goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Vetbed Beige Effen voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Maten Vetbed Beige Effen voor honden

Small: 50 x 75 cm
Medium: 75 x 100 cm
Large: 75 x 120 
Extra Large: 100 x 150 


Ander hondenkussen?

Bent u op zoek naar een dikker kussen voor honden? Bekijk dan onze Hondenkussens pagina. Hier verkopen we onder andere het Designed By Lotte Ligkussen Script voor de hond. Deze heeft een zachte vulling en een bijzonder ontwerp. 

Op de kussens krijgt u alleen garantie op fabricage fouten op de stiksels en de rits.
De stof is uitgesloten van garantie.

Vetbed Beige Effen voor honden > Meer informatie
Verpakking Prijs
Small
€ 9,99
Medium
€ 18,99
Large
€ 22,99

Kleine bench

Bench Chroom 49 x 36 x 40 cm

Bench Chroom 49 x 36 x 40 cm

De Bench Chroom 49 x 36 x 40 cm is een inklapbare bench en is hierdoor eenvoudig in de auto te vervoeren. Ook kunt u de bench hierdoor gemakkelijk opbergen als u deze niet hoeft te gebruiken. De bench is stevig, stabiel en veilig voor uw huisdier. Het lichte materiaal zorgt er ook voor dat het gemakkelijk is op te tillen en te verplaatsen. U kunt deze bench gebruiken voor binnenshuis maar ook voor bijvoorbeeld hondenshows, zodat uw viervoeter een rustige plek heeft.

Bij Brekz kunt u hondenbenches goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Bench Chroom 49 x 36 x 40 cm tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ander product?
Zoekt u een Medium formaat bench? Kijk dan eens naar de Bench Chroom 76 x 54 x 61 cm. Voor het complete assortiment kunt u kijken op de pagina met al onze hondenbenches.

Benche Chroom 49 x 36 x 40 cm > Meer informatie
Verpakking Prijs
49 x 36 x 40 cm
€ 27,99
Bench Chroom 61 x 54 x 58 cm

Bench Chroom 61 x 54 x 58 cm voor de hond

Bench Chroom 61 x 54 x 58 cm voor de hond is een kleine bench voor de hond in de kleur chroom. Hij heeft twee deuren en is inklapbaar. Hierdoor is het makkelijk om hem te vervoeren, met name in de auto. Ook kunt u de hem gemakkelijk inklappen en op een plek neerleggen wanneer hij voor een langere tijd kan liggen. De bench is stevig, stabiel en veilig. Het lichte materiaal zorgt er ook voor dat hij gemakkelijk te verplaatsen is. Deze bench past ook in bepaalde auto's, waardoor uw hond zijn eigen plek in de auto kan hebben. 

Bij Brekz kunt u de beste benches voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Bench Chroom 61 x 54 x 58 cm voor de hond tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Afmetingen Bench Chroom 61 x 54 x 58 cm voor de hond

Lengte: 61 cm
Breedte: 54 cm
Hoogte: 58 cm
 

Andere hondenbench? 

Bent u op zoek naar een bench voor een grotere hond? Bekijk dan ons Hondenbenches assortiment. Hier verkopen we dezelfde bench in verschillende maten. We verkopen onder andere de Bench Chroom 107 x 68 x 75 cm voor de hond. Dit is de grootste bench die we hebben van dit model.

Benche Chroom 63 x 55 x 61 cm > Meer informatie
Verpakking Prijs
61 x 54 x 58 cm
€ 32,99
Bench Zwart 61 x 54 x 58 cm voor de hond

Bench Zwart 61 x 54 x 58 cm voor de hond

De Bench Zwart 61 x 54 x 58 cm voor de hond is een middelgrote bench voor uw hond in een stijlvolle, zwarte uitvoering. Vanwege de afmetingen past deze bench ook in bepaalde auto's, waardoor u uw hond zijn eigen plek kunt geven in de auto. De bench heeft twee deuren en is eenvoudig in te klappen. Ook weegt de bench weinig, waardoor het makkelijk is om hem te vervoeren. De bench is stevig, stabiel en veilig. Dankzij het lichte materiaal is de bench ook gemakkelijk te verplaatsen.  

Bij Brekz kunt u de beste benches voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. De Bench Zwart 61 x 54 x 58 cm voor de hond en andere producten voor uw hond vindt u bij ons voor de scherpste prijzen!
 

Afmetingen Bench Zwart 61 x 54 x 58 cm voor de hond

Lengte: 61 cm
Breedte: 54 cm
Hoogte: 58 cm
 

Andere hondenbench? 

Bent u op zoek naar een bench in een andere kleur of met andere afmetingen? Bekijk dan ons assortiment aan Hondenbenches

Benche Zwart 63 x 55 x 61 cm > Meer informatie
Verpakking Prijs
63 x 55 x 61 cm
€ 32,99
Verpakking Prijs
Per Combipack
€ 72,97
€ 64,99

Medium bench

Bench Chroom 76 x 54 x 61 cm

Bench Chroom 76 x 54 x 61 cm voor de hond

De Bench Chroom 76 x 54 x 61 cm voor de hond is een inklapbare, verzinkte hondenbench en is voorzien van twee deuren. Deze stevige bench is volledig verzinkt en is daardoor goed bestand tegen dagelijks gebruik. Ook is hij eenvoudig inklapbaar, zodat u hem overal gemakkelijk mee naartoe kunt nemen.

De afmetingen van de bench zijn 76 x 54 x 61 cm.

Bij Brekz kunt u de beste hondenbenches eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Bench Chroom 78 x 55 x 61 cm voor de hond tegen de scherpste prijzen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een grotere bench? Kijk dan eens bij de Bench Zwart 87 x 58 x 67 cm voor de hond. Een overzicht van al onze hondenbenches vindt u hier.

Benche Chroom 78 x 55 x 61 cm > Meer informatie
Verpakking Prijs
76 x 54 x 61 cm
€ 39,95
Bench Zwart 76 x 54 x 61 cm voor de hond

Bench Zwart 76 x 54 x 61 cm voor de hond

De Bench Zwart 76 x 54 x 61 cm voor de hond is een bench die geschikt is voor honden van middelgrote rassen. Deze bench heeft een stijlvolle, zwarte uitvoering. Vanwege de afmetingen kunt u deze bench in bepaalde auto's inbouwen, waardoor u uw hond zijn eigen plek kunt geven in de auto. Daarnaast heeft deze bench twee deuren en is de bench eenvoudig in te klappen. Ook weegt de bench weinig, waardoor het makkelijk is om hem te vervoeren. De bench is stevig, stabiel en veilig. Dankzij het lichte materiaal is de bench ook gemakkelijk te verplaatsen.  

Bij Brekz kunt u de mooiste benches voor uw hond goedkoop en eenvoudig online bestellen. De Bench Zwart 76 x 54 x 61 cm voor de hond en andere producten voor uw hond vindt u bij ons voor de scherpste prijzen!
 

Afmetingen Bench Zwart 76 x 54 x 61 cm voor de hond

Lengte: 76 cm
Breedte: 54 cm
Hoogte: 61 cm
 

Andere hondenbench? 

Bent u op zoek naar een bench met andere afmetingen of in een andere kleur? Bij Brekz verkopen we diverse soorten benches, bekijk dus ons assortiment aan Hondenbenches en u vindt vast een bench naar uw wens.

Benche Zwart 78 x 55 x 61 cm > Meer informatie
Verpakking Prijs
76 x 54 x 61 cm
€ 44,99
Verpakking Prijs
Per Combipack
€ 94,21
€ 79,99

Large bench

Bench Chroom 87 x 58 x 67 cm

Bench Chroom 87 x 58 x 67 cm voor de hond

Bench Chroom 87 x 58 x 67 cm voor de hond is een middelgrote bench voor de hond in de kleur chroom. Deze bench past ook in bepaalde auto's, waardoor uw hond zijn eigen plek in de auto kan hebben. Hij heeft twee deuren en is inklapbaar. Hierdoor is het makkelijk om hem te vervoeren, met name in de auto. Ook kunt u de hem gemakkelijk inklappen en op een plek neerleggen wanneer hij voor een langere tijd kan liggen. De bench is stevig, stabiel en veilig. Het lichte materiaal zorgt er ook voor dat hij gemakkelijk te verplaatsen is.  

Bij Brekz kunt u de beste benches voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Bench Chroom 87 x 58 x 67 cm voor de hond tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Afmetingen Bench Chroom 87 x 58 x 67 cm voor de hond

Lengte: 87 cm
Breedte: 58 cm
Hoogte: 67 cm
 

Andere hondenbench? 

Bent u op zoek naar een bench in een andere kleur? Bekijk dan ons Hondenbenches assortiment. Hier verkopen we benches met verschillende maten en kleuren. We hebben onder andere de Bench Zwart 107 x 68 x 75 cm voor de hond. Dit is dezelfde bench, alleen dan in het zwart.

Benche Chroom 89 x 60 x 66 cm > Meer informatie
Verpakking Prijs
87 x 58 x 67 cm
€ 49,99
Verpakking Prijs
87 x 58 x 67 cm
€ 48,99
Verpakking Prijs
Per Combipack
€ 102,71
€ 94,99

Extra large bench

Bench Chroom 107 x 68 x 75 cm

Bench Chroom 107 x 68 x 75 cm voor de hond

De Bench Chroom 107 x 68 x 75 cm voor de hond is een inklapbare, verzinkte hondenbench in de kleur chroom en is bijzonder geschikt voor honden van middelgrote en grote rassen. Deze stevige hondenbench is voorzien van 2 deuren, zodat u hem overal flexibel kunt plaatsen. Wilt u de bench onderweg of op een andere locatie gebruiken? Ook dat is geen probleem, dankzij de eenvoudig inklapbare constructie. Het materiaal is verzinkt zodat het extra lang mee gaat en komt in de kleur chroom. 
De afmetingen van dit product zijn: 107 x 68 x 75 cm.

Bij Brekz kunt u de beste hondenbenches goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Bench Chroom 107 x 68 x 75 cm voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een bench voor een kleine hond? Kijk dan eens bij de Bench Chroom 49 x 36 x 49 cm voor de hond. Een overzicht van al onze hondenbenches vindt u hier.

Benche Chroom 109 x 69 x 75 cm > Meer informatie
Verpakking Prijs
107 x 68 x 75 cm
€ 59,99
Bench Zwart 107 x 68 x 75 cm voor de hond

Hondenbench 107 x 68 x 75 cm

Deze zwarte Hondenbench 107 x 68 x 75 cm voor de hond heeft twee deuren en is inklapbaar. Hierdoor is de bench eenvoudig op te bergen wanneer u deze niet gebruikt of om hem in de auto te vervoeren. Deze stevige, stabiele bench is een veilige plek voor uw viervoeter. Het lichte materiaal zorgt er ook voor dat hij gemakkelijk is op te tillen en te verplaatsen. U kunt de bench gebruiken voor trainingsdoeleinden, als rustige slaapplek voor uw hond of voor evenementen als hondenshows.

Bij Brekz kunt u hondenbenches goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze Hondenbench 107 x 68 x 75 cm tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.


Ander product?
Zoekt u een bench die een slag kleiner is? Kijk dan eens naar Hondenbench 87 x 58 x 67 cm. Voor alle overige formaten kunt u kijken op de pagina met al onze hondenbenches.

Benche Zwart 109 x 69 x 75 cm > Meer informatie
Verpakking Prijs
107 x 68 x 75 cm
€ 59,99
Verpakking Prijs
Per Combipack
€ 121,21
€ 114,99

Overige

Eet- of Drinkbak met vleugelmoer

Eet- of Drinkbak met vleugelmoer

Eet- of Drinkbak met vleugelmoer is een simpele en voordelige drink- en eetbak voor uw knaagdier, konijn of vogel. Deze bak is erg praktisch omdat je hem gemakkelijk aan de kooi kunt ophangen. Dit kan door middel van het aanwezige vleugelmoertje. De Eet- of Drinkbak met vleugelmoer is verkrijgbaar in verschillende maten, namelijk: 9 cm, 12 cm en 15 cm. De voerbak kan ook zonder problemen in het hok neergezet worden. Het bakje is gemaakt van roestvrij staal en is gemakkelijk schoon te maken in de afwasmachine of met de hand. 

Bij Brekz kunt u de beste eet- en drinkbakken voor uw knaagdier goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Eet- of Drinkbak met vleugelmoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Andere eet- of drinkbak

Bent u niet op zoek naar een eet- of drinkbak die u aan de kooi vast kunt maken met een vleugelmoer? Bekijk dan onze Eetbakken en drinkflessen knaagdieren pagina. Hier verkopen we onder andere de Eet- of Drinkbak met haak. Deze is door middel van de aanwezige haak ook gemakkelijk op te hangen in een bench of kooi.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
9 cm
€ 2,49
12 cm
€ 3,99
15 cm
€ 4,25
Eet- of Drinkbak met haak

Eet- of Drinkbak met haak

De Eet- of Drinkbak met haak is een eet- of drinkbak voor gebruik in de bench van uw hond of in de kooi van uw knaagdier, konijn of vogel. De eet- of drinkbak beschikt over een haak en is daarom eenvoudig te monteren in iedere bench of kooi. Zo slingert de voer- en drinkbak niet langer, maar is zij voortaan stevig gemonteerd.
Het product is verkrijgbaar in 4 maten met de afmetingen: 7 cm / 9 cm / 12 cm / 16 cm.

 • Voor gebruik in de bench of kooi
 • Keuze uit 4 maten variërend van 7 tot 16 cm
 • Geschikt voor zowel honden, knaagdieren en konijnen als ook vogels
 • Gemakkelijk te monteren

 

Bij Brekz kunt u de beste hondenbenches eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Eet- of Drinkbak met haak tegen de scherpste prijzen.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een eet- of drinkbak met een andere bevestiging? Kijk dan eens bij de Eet- of Drinkbak met vleugelmoer. Een overzicht van al onze hondenbenches vindt u hier.

Eet- of Drinkbak met haak > Meer informatie
Verpakking Prijs
7 cm
€ 1,99
9 cm
€ 3,49
12 cm
€ 4,25
15 cm
€ 4,99
Benchvoetjes antislip

Benchvoetjes antislip

Benchvoetjes antislip zijn voetjes ter voorkoming dat uw benche gaat glijden en beschermen tevens uw vloer tegen krassen. De voetjes zijn geschikt voor diverse soorten benches en kunnen worden gebruikt per 4 stuks. Voor een grote benche wordt aangeraden om meer dan 4 voetjes te gebruiken.
Inhoud van de verpakking: 4 stuks

Bij Brekz kunt u de beste hondenbenches goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Benchvoetjes antislip tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voerbak/drinkbak voor in de bench? Kijk dan eens bij de Savic Crock Voerbak/Drinkbak. Een overzicht van al onze hondenbenches vindt u hier.

> Meer informatie
Benchvoetjes antislip 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 3,99

Op de Fiets

Fietsmand Polyrotan

Fietsmand van Polyrotan

Deze Fietsmand van Polyrotan is een handige, stevige fietsmand waar uw hond in kan. U kunt het eenvoudig aan uw stuur hangen zonder dat het u in de weg zit. Door de eenvoud kunt u de mand ook weer snel en simpel van uw stuur afhalen wanneer u deze niet gebruikt. In het mandje ligt een zacht kussentje zodat uw hondje heerlijk zacht en comfortabel zit tijdens de fietstocht. De mand is zeer handig wanneer u graag uw hondje meeneemt, ongeacht of dit een paar straten verderop is of wanneer u graag een heerlijke lange fietstocht gaat maken en uw geliefde viervoeter graag mee wilt nemen. Omdat deze fietsmand aan uw stuur hangt, kunt u alles goed in de gaten houden. De bovenzijde van het mandje wordt afgesloten door gepowdercoat gaas, waardoor uw hond er niet plotseling uit kan springen. Dit maakt het mandje zeer veilig in gebruik voor zowel u als uw kleine vriend. 

Bij Brekz kunt u diverse hondenaccessoires goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Fietsmand van Polyrotan tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
   

Kenmerken Fietsmand van Polyrotan

 • Afmetingen: 44cm X 34cm X 41cm

 • Om aan het stuur te hangen

 • Inclusief een kussentje.

 • Gemaakt van polyrotan, uitgevoerd in donkergrijs

 • Met een bovenzijde van gepowdercoat gaas, zodat uw hond er niet uit uit kan springen en onderweg alles kan zien

   

Productspecificaties Fietsmand van Polyrotan

 • Materiaal: Polyrotan
 • Afmetingen: 44 x 34 x 41 cm
 • Lengte: 44 cm
 • Breedte: 34 cm
 • Hoogte: 41 cm
 • Gewicht: 1kg
 • Maximaal belastbaar gewicht: 5kg

    

Ander product?
Heeft u een grotere hond en bent u op zoek naar een fietskar? Kijk dan eens naar onze Fietskar Runner MediumVoor alle soorten, maten en varianten  kunt u kijken op onze pagina met het complete aanbod in hondenaccessoires.

Fietsmand Polyrotan > Meer informatie
Fietsmand Polyrotan 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 44,95

In de Auto

Verpakking Prijs
Grijs
€ 13,99
Groen
€ 13,99
Blauw
€ 13,99
Vervoersbox Capri Medium voor hond en kat

Vervoersbox Capri Medium

Om uw huisdier eenvoudig te vervoeren, is de Vervoersbox Capri Medium een zeer handig middel. Deze draagbare kennel is ideaal wanneer u op vakantie gaat met uw huisdier, naar de dierenarts moet of een veilige plek nodig heeft tijdens bijvoorbeeld een honden- of kattenshow. Het is zeer belangrijk dat u de vervoersbox zo plaatst dat deze niet kan verschuiven tijdens de autorit. Dankzij de gaten aan de zijkanten, blijft de box goed geventileerd. 

Bij Brekz kunt u handige reisaccessoires goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Vervoersbox Capri Medium tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
    

Vervoersbox Capri Medium Kenmerken

 • Stevig kunststof, handig schoon te maken
 • Met opbergvakje
 • Licht in gewicht
 • Geschikt voor honden en katten
     

Ander product?

Bent u op zoek naar een kleiner formaat van deze vervoersbox? Kijk dan eens naar de Vervoersbox Capri small. Voor een groter formaat kunt u kijken naar de Vervoersbox Capri Large.

Vervoersbox Capri Medium voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
Grijs
€ 17,99
Groen
€ 17,99
Blauw
€ 17,99
Vervoersbox Capri Large voor hond en kat

Vervoersbox Capri Large

Met deze handige Vervoersbox Capri Large vervoert u veilig en eenvoudig uw huisdier. Wanneer u bijvoorbeeld op reis gaat en uw huisdier mee wilt nemen of als u een ritje naar de dierenarts moet maken, is het van groot belang dat u uw huisdier veilig kunt vervoeren. Zet de vervoersbox zo neer dat deze niet kan verschuiven tijdens de rit. Uiteraard kunt u deze kennel ook gebruiken wanneer u bijvoorbeeld naar een hondenshow gaat. De ventilatiegaten zorgen ervoor dat luchtcirculatie optimaal is en de box beschikt over een handig opbergvakje.

Bij Brekz kunt u diverse reisproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze handige Vervoersbox Capri Large tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
    

Vervoersbox Capri Large 

 • Licht in gewicht (2,1 kg)
 • Optimale luchtcirculatie dankzij ventilatiegaten
 • Sterk kunststof
 • Eenvoudig schoon te maken
 • Afmetingen: 40x38x61cm
     

Ander product?

Bent u op zoek naar een kleiner formaat van dit product? Kijk dan eens naar de Vervoersbox Capri Medium. Voor overige handige reisproducten voor uw hond kunt u kijken op de pagina met onze reisaccessoires.

Vervoersbox Capri Large voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
Grijs
€ 23,99
Blauw
€ 23,99
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Hondenbenches assortiment

Hondenbenches assortiment is een categorie met benches en accessoires voor uw hond. Kiest uit een keur aan producten, van benches in chroom of zwart, tot accessoires voor de bench en voetbedden voor uw hond. Om u het kiezen wat gemakkelijker te maken vindt u hier een korte beschrijving van ons assortiment.

Chromen hondenbench

De chromen Bench is niet alleen een solide en betrouwbaar product, maar is ook mooi om te zien. Kiest u voor een bench die de juiste afmetingen heeft voor uw hond. Voor een bench van gemiddeld formaat kunt u bijvoorbeeld de Bench Chroom 87 x 58 x 67 cm kiezen. Kijk voor een ander formaat bij een van de andere uitvoeringen.

Zwarte hondenbenches

De zwarte hondenbenches zijn niet alleen maar zeer stijlvol te noemen. Bovendien doen ze qua kwaliteit en stevigheid niet onder voor de chromen variant. Kiest u hier uit een van de vier afmetingen die het beste past bij uw hond. Kijkt u voor een klein formaat hondenbench bijvoorbeeld bij de Bench Zwart 63 x 55 x 61 cm voor de hond. Voor een groter formaat kijkt u eenvoudig bij de drie andere afmetingen zwarte hondenbenches.

Eet- en drinkbakken

Niets is handiger dan bijpassende eet- en drinkbakken voor in de hondenbench. Nooit meer rommelen met los rondslingerende bakjes. Als u een van deze bakken koopt, hangt u ze eenvoudig op aan de bench. Kiest u voor een uitvoering met haak of een met een vleugelmoer. Er is ook een handige voerbak/drinkbak van Savioc, de Savioc Crock Voerbak/Drinkbak.

Vetbed voor honden

Een vetbed is een soort zachte en warme mat die enorm zacht ligt. Met dit vetbed in huis is de favoriete ligplaats vastgelegd. De vetbedden zijn praktisch. Zo zijn ze gemakkelijk te wassen en sneldrogend, zodat u nooit met een vuil exemplaar blijft zitten. Dit maakt hem dus ook ideaal voor puppy's. Kiest u uit de verschillende varianten, zoals een vetbed met pootjesprint. Er is ook een effen grijs vetbed en een Vetbed Beige Effen voor honden.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld hondendekens- en kleden? Kijk eens bij onze Hondendekens & -kleden.

Terug