Benches hond

Benches hond

Wilt u een hondenbench en bijpassende accessoires online bestellen tegen een scherpe prijs? Bij Brekz haalt u zeer voordelig een bench, benchkussen en andere accessoires van hoge kwaliteit in huis!
Lees meer ..
Benches hond

Hondenbench en accessoires

Een hondenbench kan een handig hulpmiddel zijn voor de (her)opvoeding van uw hond. Ook als u vaak onderweg bent met uw viervoeter, is een transportbench eigenlijk onmisbaar voor in de auto. De bench moet een veilige, comfortabele rustplek worden voor uw huisdier en geen vervelende plek om hem of haar langdurig in op te sluiten. Ons assortiment bestaat uit zowel hondenbenches, als accessoires voor in de bench.

Bij Brekz kunt u een hondenbench goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop de allerbeste hondenbenches met bijpassende accessoires voor uw lieve viervoeter tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Assortiment hondenbenches en accesoires

Bij Brekz vindt u hondenbenches in verschillende maten en kleuren. Zo kunt u kiezen voor verzinkt of zwart. De onmisbare accessoires in ons assortiment bestaan onder andere uit benchkussens en voer- en drinkbakjes voor in de bench. Om het kiezen wat gemakkelijker voor u te maken, vindt u hier een beknopte samenvatting van ons assortiment.

Hondenbench verzinkt

Met een verzinkte hondenbench kiest u niet alleen voor stevig materiaal, maar ook voor een aanzienlijk kleine kans op roestvorming. Een bench hoort een veilige plek te zijn voor uw viervoeter. Een plek waar hij goed tot rust kan komen en waar hij zich vertrouwd in voelt. Om een goede start te maken, kunt u het Brekz Bench voordeelpakket (verzinkt) in verschillende maten aanschaffen. Deze bevat niet alleen een kwalitatief goede bench, maar ook een benchkussen waar uw huisdier zacht en comfortabel op kan liggen.

Zwarte hondenbench

De zwarte hondenbenches zijn niet alleen erg mooi om te zien, maar zijn ook van een zeer goede, stevige kwaliteit. Deze bench heeft in tegenstelling tot de verzinkte hondenbench een lade van kunststof.

Eet- en drinkbakken

Niets is handiger dan compacte eet- en drinkbakken voor in de hondenbench. Zo hoeft u nooit meer te rommelen met losse bakjes. Ook is de kans kleiner dat uw viervoeter de bakjes per ongeluk omstoot. De eet- of drinkbak met vleugelmoer hangt u eenvoudig op in de bench en voorziet uw viervoeter van voer of water.

Benchvoetjes

Wanneer u uw vloer en muren wilt beschermen tegen krassen van de bench, zijn benchvoetjes de ideale oplossing. De rubberen voetjes helpen het glijden van de bench te voorkomen, bieden bescherming aan de vloer én dempen het geluid van de bench wanneer de hond beweegt.

Benchkussen

Een vetbed of benchkussen is ideaal te gebruiken in hondenbenches. Ze zijn gemakkelijk te wassen en sneldrogend, zodat uw viervoeter niet te lang zonder een comfortabele ondergrond in de bench hoeft te liggen. Dit is ook zeer handig voor pups die nog niet zindelijk zijn. Brekz bench duvet Buddy antraciet is een comfortabel kussen voor in de bench en is verkrijgbaar in maar liefst vier verschillende maten.

Ander product?

Bang dat uw viervoeter zich gaat vervelen in de bench? Kijk eens op de pagina met onze hondenspeeltjes en bestel bijvoorbeeld een flostouw of leuk piepspeeltje voor uw huisdier.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.