Hygiëne hond

Hygiëne hond

Vlekverwijderaars, poepzakjes, geurverdrijvers en trainingspads. Op deze pagina 'Hygiëne hond' vindt u alle producten om de leefomgeving van de hond schoon en hygiënisch te houden.
Lees meer ..
Hygiëne hond

Hygiëne van uw hond

Honden zijn geweldige metgezellen die vreugde en levendigheid in ons leven brengen. Als hondenbaasje staat het welzijn van uw harige metgezel ongetwijfeld bovenaan uw prioriteitenlijst. U deelt uw leven met een wezen dat u liefde en vreugde brengt, maar het brengt ook een zekere mate van verantwoordelijkheid met zich mee, vooral als het gaat om hygiëne. Een goede hygiëne is van groot belang voor zowel hun welzijn als dat van ons. 

Tips voor een goede hygiëne

 1. Hondenpoep is niet alleen een ergernis, het kan ook risico's met zich meebrengen vanwege bacteriën en wormen. Door ontlasting buiten op te ruimen door middel van poepzakjes, draagt u bij aan een schonere en gezondere omgeving voor iedereen.

 2. U en uw hond spenderen een groot deel van de tijd binnenshuis. Regelmatig stofzuigen en het gebruik van desinfecterende schoonmaakmiddelen kunnen helpen om haren te verwijderen en nare geurtjes en vlekken onder controle te houden.

 3. Investeer tijd en geduld in zindelijkheidstraining. Het kan even duren voordat uw hond volledig zindelijk is, en ongelukjes in huis kunnen onvermijdelijk zijn. Trainingspads en vlekken-, geur- of urineverwijdersprays zijn onmisbaar tijdens de training.

 4. Het schoonmaken van het speelgoed van uw hond is net zo belangrijk. Door pluche speelgoed te wassen en plastic speelgoed af en toe te desinfecteren, houdt u niet alleen uw huis schoon, maar verlengt u ook de levensduur van het speelgoed.

 5. Vieze geurtjes kunnen een constante strijd zijn, vooral als uw hond houdt van rollen in de modder en u regelmatig moet wandelen in de regen. Na een wasbeurt van de hond met een geschikte hondenshampoo, kan het gebruik van een goede geurverwijderaar uw huis weer aangenaam laten ruiken.

Door maatregelen te nemen en gebruik te maken van bepaalde middelen kunt u een gezonde en schone omgeving creëren voor zowel u als uw trouwe viervoeter. Een schone leefomgeving draagt bij aan het geluk en welzijn van zowel u als uw hond, waardoor u nog meer van elkaars gezelschap kunt genieten.

Bij Brekz kunt u de beste hygiëne producten voor de hond snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel poepzakjes, vlek- en geurverwijderaars en vele andere handige hulpmiddelen tegen de scherpste prijzen!

Assortiment hygiëne producten voor de hond

We zullen kort de producten omschrijven die kunnen bijdragen aan een schone omgeving en een hygiënisch huis.

 • Poepzakjes: Een onmisbaar hulpmiddel tijdens wandelingen om de buitenomgeving voor iedereen schoon te houden. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en soorten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor milieuvriendelijke poepzakjes met een frisse mintgeur en composteerbare poepzakjes.

 • Trainingspads: Ideaal voor zindelijkheidstraining of voor oudere honden die meer moeite krijgen met hun behoeftes op te houden. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De matjes hebben een vochtbestendige onderkant.

 • Geur- en vlekkenverwijderaar: Een krachtige bondgenoot in de strijd tegen ongewenste geuren en vlekken. Urine is niet zomaar te verwijderen met gewone schoonmaakmiddelen. Na het schoonmaken is de urine op moleculair niveau nog aanwezig, ondanks dat het fris ruikt. Huisdieren ruiken de urine nog en de kans op herhaling blijft daardoor groot. CSI Urine Hond & Puppy Vlekken & Geur Verwijderaar is een voorbeeld van sprays die speciaal zijn ontwikkeld voor het verwijderen van de geur en de vlekken veroorzaakt door urine van uw volwassen hond of puppy.

 • Hondenluiers: De luiers bieden een optimale bescherming aan zowel puppy's als volwassen honden. Zo kunt u ze gebruiken voor pups die nog niet zindelijk zijn, maar ook voor loopse teven en honden met incontinentieproblemen. Dankzij de wegwerpluier voorkomt u dat uw hond op een onbewaakt moment de behoefte doet waar dat niet gewenst is.

 • Droogmat: Scruffs Noodle Droogmat is de ideale droogmat voor het helpen drogen van uw hond. Gebruik de mat eenvoudig thuis of in de auto. Het is perfect voor honden die ervan houden om lekker in het water te ravotten tijdens strandwandelingen of een modderpoeltje in het bos opzoeken. De absorberende microvezel 'noedels' zorgen voor optimale prestaties.

 • Shampoos in vele soorten vindt u in de rubriek Vachtverzorging

Op zoek naar andere hondenaccessoires?

Naast hygiëne producten kunt u ook nog diverse andere hondenaccessoires vinden.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.