Hygiëne hond

Hygiëne hond

Vlekverwijderaars, poepzakjes, geurverdrijvers en poepschepjes; hier vindt u alle hygiëne producten om de leefomgeving van de hond schoon te houden.
Lees meer ..
Hygiëne hond

Hygiëne producten voor de hond

Als u een hond heeft, weet u uiteraard hoe belangrijk het is om zijn en uw omgeving schoon te houden. Uw hond kan op allerlei manieren viezigheid achterlaten: van vlekken en haren tot onaangename geurtjes. Het is daarom belangrijk om de juiste producten in huis te hebben. Bij Brekz vindt u bijvoorbeeld borstels voor het verwijderen van haren, maar ook een reeks vlekverwijderaars, die helpen met schoonmaken en het elimineren van vieze geurtjes. Bovendien hebben wij producten voor het opruimen van hondenpoep en producten voor de hygiëne van uw loopse hond. U vindt hier ook een tapijtreiniger en een handig schoonmaakmiddel voor de bench. Voor de gezondheid van de ogen en oren hebben wij spoelmiddelen en natuurlijk hondenshampoo. Uiteraard kunt u bij Brekz uw hygiëneproducten voor de hond altijd tegen de scherpste prijzen aanschaffen!

Assortiment Hygiëneproducten voor de hond

Om u een idee te geven welke producten u hier kunt vinden, volgt hieronder een korte opsomming; 

Borstels

In ons assortiment kunt u verschillende soorten borstels vinden. Zo kunt u kiezen voor een pinborstel of een zachte borstel. Ook de handige vachtverzorgingshandschoen staat hier tussen. Met deze handschoen kunt u losse haren en viezigheid eenvoudig verwijderen. De handschoen voelt zeer aangenaam aan voor uw hond en is daardoor ook geschikt voor jonge dieren. 

Overige hygiëne producten

In deze subcategorie vindt u een reeks verschillende producten, zoals bijvoorbeeld vlekverwijderaars, spoelmiddelen en hondenluiers. Als u bijvoorbeeld een product zoekt om de hondenbench goed schoon te maken, kunt u Ecopets krachtige kooireiniger eens proberen. Deze reiniger kunt u op metaal, kunststof, glas en hout gebruiken en laat een frisse, aangename geur achter. Ook poepschepjes, voorhuidreiniger voor reutjes en droogmatten en handdoeken kunt u hier vinden. 

Poepzakjes

Bij het uitlaten van de hond is het belangrijk om de ontlasting moeiteloos op te kunnen ruimen. Wij verkopen naast standaard poepzakjes ook afbreekbare poepzakjes. Zo draagt u meteen een steentje bij aan het milieu!

Luiers en doekjes

Tijdens de loopsheid is de hygiëne van de hond erg belangrijk. Trixie inlegdoekjes voor loopsheidbroekjes voorkomt lekken bij loopse teefjes. De inlegdoekjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kan uw hond zich beter op haar gemak laten voelen tijdens de loopsheid.  

Geurverdrijvers

Veroorzaakt uw hond wel eens onaangename geurtjes? Dan kan één van de producten uit deze categorie wellicht helpen. Als u bijvoorbeeld een puppy hebt die u zindelijk aan het maken bent, kan er nog wel eens een ongelukje voor komen. In dat geval kunt u bijvoorbeeld CSI Urine Tapijtreiniger gebruiken. Dit product helpt met het verwijderen van (oude) vlekken en het neutraliseren van geuren. Bovendien is het biologisch en vrij van giftige stoffen!

Vlekverwijderaars

Als u een product zoekt om vlekken te verwijderen, kunt u dat hier vinden. Probeer bijvoorbeeld eens Urine Off Hond & Puppy. Deze geur- en vlekverwijderaar zorgt er voor dat urinevlekken snel oplossen op harde oppervlakken, tapijten en diverse andere stoffen.

Andere producten?

Op zoek naar hygiëne producten voor de vacht? Kijk dan op de pagina met al onze vachtverzorgingsproducten voor honden. 

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.