Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Hygiëne hond

Hieronder ziet u een overzicht van alle producten voor de hygiëne van de hond. Er zijn verschillende producten beschikbaar, zoals desinfectiemiddel, poepzakjes, puppytrainingsdoekjes en poepscheppen.
Kies snel uw categorie
Borstels
Overige
Poepzakjes
Loopsheid

Borstels

Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,25
Groo'me - Zachte borstel voor de hond - L

Groo'me - Zachte borstel voor de hond - L

De Groo'me - Zachte borstel voor de hond groot is ideaal voor het verwijderen van losse haren en stof en laat de vacht van uw hond glimmen. Dit handige verzorgingsproduct is met name geschikt voor kortharige en midden-langharige honden, en minder geschikt voor honden met een langharige vacht. Door uw hond regelmatig te borstelen met de Groo'me - Zachte borstel voor de hond - L houdt u de vacht van uw hond glanzend en gezond. Het borstelen wordt u extra gemakkelijk gemaakt door het kunststof handvat met slipvaste rubberen coating. De kam is verkrijgbaar in de kleuren zwart/grijs.

 • Speciaal voor honden met een korte tot middellange vacht
 • Houdt de vacht van uw hond gezond en glanzend
 • Verwijdert klitten, verwarringen en vuil
 • Met handige grip
 • Verkrijgbaar in de kleur zwart/grijs

Bij Brekz kunt u verschillende soorten kammen en borstels voor honden bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu de Groo'me Zachte borstel voor de hond groot tegen de scherpste prijs! Snel en makkelijk bezorgd tot aan uw voordeur!

Andere kam of borstel voor uw hond?

Bent u op zoek naar een andere geschikte verzorgingskam of -borstel voor uw hond? Bekijk dan ons Vachtverzorging Borstels en kammen assortiment voor de hond. Hier verkopen we onder ander de Slickerborstel Middel voor de hond Deze verzorgingsborstel is zowel geschikt voor zowel middellang- als langharige honden.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,99
Groo'me - Pinborstel voor de hond - S

Groo'me - Pinborstel voor de hond - S

De Groo'me - Pinborstel voor de hond - Sis een borstel waarmee u de klitten uit de vacht van uw hond kunt kammen. De borstel heeft zachte nopjes aan de uiteinden waardoor het borstel fijn aanvoelt voor uw hond. De borstel maakt de vacht niet alleen klitvrij, maar zorgt ook voor een mooie glans. Door de antisliplaag bij het handvat, houdt u gemakkelijk grip op de borstel.

 • Verwijdert klitten
 • Met zachte nopjes
 • Laat vacht glanzen
 • Met antsliplaag

Bij Brekz kunt u de Groo'me - Pinborstel voor de hond - S gemakkelijk en goedkoop online bestellen net als alle andere vachtverzorgingsproducten. 

Ander product dan Groo'me - Pinborstel voor de hond - S?

Bij ons kunt u deze borstel ook in de maat L kopen. Wij verkopen ook verschillende zachte borstels, zoals de Groo'me - Zachte borstel voor de hond - L en combiborstels met een harde en zachte kant, zoals de Groo'me - Combiborstel voor de hond - S. Bekijk ook ons gehele aanbod aan vachtverzorgingsproducten.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,99
Vachtverzorgingshandschoen voor de hond

Vachtverzorgingshandschoen voor de hond

Het materiaal en de nopjes op deze Vachtverzorgingshandschoen voor de hond helpt overtollig haar en vuiligheid te verwijderen. De nopjes masseren de huid en stimuleert de doorbloeding wat resulteert in een gezonde, glanzende vacht. De flexibiliteit van de handschoen zorgt er voor dat u eenvoudig op alle plekken kunt komen. Tevens is deze handschoen zachter voor de vacht en huid dan de kunstof borstels en kammen, waardoor dit aangenamer is voor uw huisdier. Dit maakt deze handschoen dan ook zeer geschikt voor gevoelige en jonge dieren. Dit product is beschikbaar in een 1-size maat.

Bij Brekz kunt u verzorgingsproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze handige Verzorgingshandschoen voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

    

Kenmerken Vachtverzorgingshandschoen voor de hond

 • Nopjes masseren de huid en helpt doorbloeding te bevorderen
 • Zeer flexibel waardoor u eenvoudig op moeilijke plekken kunt komen
 • Zacht materiaal,daardoor zeer geschikt voor gevoelige dieren
 • 1 Size
      

Ander product?

Heeft u toch liever een andere variant om de vacht van uw hond te verzorgen? Kijk eens naar de zeer handige Furminator Deluxe, beschikbaar in verschillende maten en voor kort of lang haar. Voor het totale aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze vachtverzorginsproducten.

     

      

Vachtverzorgings handschoen voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 6,99

Overige

Clean Ear Oorreiniger

Samenstelling Clean Ear:

 •  Vaseline 4.5 gram
 • Xyleen2 gram
 • Citronella 0.1 gram
 

Gebruiksaanwijzing Clean Ear:

Vul de gehoorgang met Clean Ear. Masseer de gehoorgang gedurende 60 seconden. Geef het dier de gelegenheid om de kop te schudden. Verwijder hierna oorsmeer en achtergebleven Clean Ear met watjes.

De dosering is als volgt:

 • Bij vuile oren: om de dag toedienen
 • Bij preventie van oorsmeer en oormijten: Eens per twee weken toedienen.
 

Geschikt voor dieren van minimaal 3 weken oud.

Elke flacon bevat 60 ml. Bewaar aangebroken verpakkingen in de koelkast.

Belangrijke opmerkingen:

 • Oormijten leven niet alleen in de oren van dieren. Gebruik daarom een ander middel tegen ongedierte voor de volledige bestrijding van oormijt. 
 • Oormijt is zeer besmettelijk. Daarom dient u ook alle dieren te behandelen die met het geïnfecteerde dier in contact zijn gekomen.
 • Gebruik alleen producten die voor de reiniging van oren geschikt zijn (bijvoorbeeld Sire Clean Ear). Andere stoffen, zoals alcohol, zijn gevaarlijk voor de gehoorgang van een huisdier.
 • Gebruik nooit wattenstaafjes als u de oren van uw dieren schoonmaakt.
 • Raadpleeg altijd uw dierenarts als uw dier last heeft van een ontstoken oor.
> Meer informatie
Clean Ear Oorreiniger 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
60 ml
€ 10,95
2 x 60 ml
€ 20,95
Verpakking Prijs
500 ml
€ 7,49
2 x 500 ml
€ 13,99
Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier

Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier

Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier neutraliseert op een biologische manier onaangename geurtjes die uw huisdier achterlaat. Onaangename geuren ontstaan meestal door de aanwezigheid van organische resten. De spray bevat bacteriën die deze resten opeten, zodat de stank verdwijnt. Daarnaast zorgt de spray voor langdurige frisheid. Geur weg is geschikt voor alle plekken waar uw huisdier geursporen nalaat. De spray is veilig voor tapijtvezels en kleurechte stoffen. Probeer de spray eerst uit op een onopvallende plek. Voor het beste resultaat dient u de plek zo snel mogelijk te behandelen. 
 
 • Neurtaliseert onaangename geuren
 • Werkt op basis van bacteriën
 • Veilig voor tapijtvezels en kleurechte stoffen
 • Geschikt voor alle plekken waar een geurspoor is
 • Voor langdurige frisheid
Bij Brekz kunt u de beste hygiëneproducten voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Gebruiksaanwijzing Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier

1. Schudden voor gebruik. 
2. De plek insprayen totdat deze goed vochtig is, even laten inwerken en vervolgens schoonwrijven met een doek. 
3. Opnieuw insprayen. 
4. Bij hardnekkige vlekken en bij tapijt vervolgens afdekken met een vochtige doek. 
5. Als de plek droog is goed stofzuigen.


Ander hygiëneproduct?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier? Bekijk dan eens ons totaalaanbod hygiëneproducten voor de kat. Hier vindt u onder andere Beaphar Vlek Weg voor de hond en kat .
> Meer informatie
Verpakking Prijs
500 ml
€ 7,95
2 x 500 ml
€ 14,95
Hondenluiers 12 stuks

Hondenluiers

Hondenluiers zijn luiers voor de hond en zijn verkrijgbaar in diverse maten, zodat zij geschikt zijn voor iedere hond. De luiers bieden een optimale bescherming aan zowel puppy's als volwassen honden. Zo kunt u ze gebruiken voor pups die nog niet zindelijk zijn, maar ook voor loopse teven, nerveuze honden of dieren met incontinentieproblemen. Dankzij de wegwerpluier voorkomt u dat uw hond op een onbewaakt moment zijn behoefte doet waar dat niet gewenst is. Een verpakking bevat 12 wegwerpluiers. De luiers zijn verkrijgbaar in de maten Size 1 tot en met Size 6. Meer over de maatvoering vindt u bij de gebruiksaanwijzing. De voordelen van het product:

 • Ideaal bij incontinentie
 • Gemaakt van stretch materiaal, waardoor ze ook geschikt zijn voor groeiende dieren
 • In zes maten, dus geschikt voor iedere hond
 • Ook geschikt voor puppy's

Bij Brekz kunt u de beste hondenluiers goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel nu hondenluiers tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruiksaanwijzing hondenluiers

Kijkt u voor de juiste maat voor uw hond de in de onderstaande tabel.

Maatvoering hondenluiers
Maten luiers Buikomvang van de hond
cm
Size 1 32-42
Size 2 34-44
Size 3 34-48
Size 4 40-48
Size 5 40-52
Size 6 46-56

De luier kan worden omgedaan zoals een babyluier. Plaats uw hond in een staande positie voor u en haal de staart door de uitsparing. Doe de luier om en sluit deze rond de buik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld naar een voeding die maag en darmen ontziet? Kijk dan eens bij ons Royal Canin Maxi Digestive Care hondenvoer.

> Meer informatie
Hondenluiers 12 stuks 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Size 1
€ 5,49
Size 2
€ 5,99
Size 3
€ 6,99
Size 4
€ 7,99
Size 5
€ 8,25
Size 6
€ 8,99
Clean Eye Oogreiniger 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
30 ml
€ 10,95
2 x 30 ml
€ 20,95
Verpakking Prijs
350 ml
€ 17,95
2 x 350 ml
€ 34,95
Bio-Life WashCleanse 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
300 ml
€ 18,95
2 x 300 ml
€ 35,95
Verpakking Prijs
750 ml (spray)
€ 8,95
1 liter
€ 16,95
2 x 750 ml
€ 16,95
2.5 Liter
€ 25,95
2 x 1 liter
€ 31,95
5 liter
€ 38,95
2 x 2.5 liter
€ 49,95
2 x 5 liter
€ 74,95

Poepzakjes

Trixie Gekleurde Poepzakjes

Trixie Gekleurde Poepzakjes

Trixie Gekleurde Poepzakjes zijn stevige zakjes in verschillende kleuren en zijn zeer effectief voor gebruik als poepzakje. De zakjes hebben vier frisse kleuren meegekregen en zijn zeer stevig. Een kleurig, effectief product voor het opruimen van de hondenpoep.

Bij Brekz kunt u de beste artikelen voor op reis en onderweg goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Trixie Gekleurde Poepzakjes tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld navulling zakjes voor de poepgrijper? Kijk dan eens bij onze Navulling Poepzakjes Poepgrijper. Een overzicht van al onze artikelen voor Op reis en onderweg vindt u hier. 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 0,90
Per 5
€ 3,95
Per 10
€ 6,95
Beeztees Poepgrijper voor de hond OP is OP

Beeztees Poepgrijper voor de hond

Beeztees Poepgrijper voor de hond is een handig hulpmiddel voor het eenvoudig en hygiënisch oprapen van uitwerpselen van uw hond. Dat werkt als volgt: u trekt een plastic zak om de grijper en raapt de uitwerpselen van uw huisdier op. Haalt u daarna de zak terug over de grijper terwijl u deze gesloten houdt. Open de grijper en gooi de plastic zak in de vuilnisbak. Dit Beeztees product is van de kwaliteit die u van het merk gewend bent. De poepgrijper wordt geleverd inclusief 20 plastic zakjes.

Bij Brekz kunt u de beste producten voor op reis en onderweg eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Beeztees Poepgrijper voor de hond tegen de scherpste prijzen. 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld poepzakjes? Kijk dan eens bij Beco Bags poepzakjes. Een overzicht van al onze artikelen voor op reis en onderweg vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 10,49
€ 8,39
Beco Bags poepzakjes

Beco Bags poepzakjes

Beco Bags poepzakjes zijn milieuvriendelijke poepzakjes voor gebruik bij het uitlaten van uw hond. De zakjes zijn van stevige kwaliteit en zijn op een 100% milieuvriendelijke wijze geproduceerd. In plaats van plastic is gebruik gemaakt van restafval uit de Aziatische voedingsindustrie, zoals fijngestampt bamboe- en rijstafval. Dankzij de toevoeging van natuurhars weet Beco Bags het materiaal te maken tot stevige poepzakjes, waarin geen plastic is verwerkt. De zakjes zijn vrij van milieubelastende stoffen en zijn daardoor volledig biologisch afbreekbaar. Een verpakking bevat 60 zakjes. 

Bij Brekz kunt u de beste artikelen voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Beco Bags poepzakjes tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een beloningszakje voor de hond? Kijk eens bij het Beloningszakje voor de hond. Een overzicht van al onze producten voor onderweg vindt u in ons assortiment Op reis en onderweg.

> Meer informatie
Beco Bags poepzakjes 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 4,99
€ 3,75
Per 3 verpakkingen
€ 12,99
€ 9,49
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 7,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 10,95
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 14,95
Kong HandiPOD Mini Refill - navulverpakking poepzakjes

Kong HandiPOD Mini Refill poepzakjes

Met deze Kong HandiPOD Mini Refill poepzakjes kunt u uw HandiPOD Mini aanvullen. Deze poepzakjes zijn van hoogwaardige kwaliteit, biologisch afbreekbaar en hebben handvatten. Uiteraard kunt u de zakjes ook gebruiken zonder de HandiPOD Mini.

Bij Brekz kunt u Kong HandiPOD producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kong HandiPOD Mini Refill poepzakjes tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander product?

Zoekt u de navulverpakking voor het grotere formaat van HandiPOD? Kijk dan naar Kong HandiPOD Refill. Voor andere Kong HandiPOD producten kunt u kijken op de pagina met onze hygiëne producten voor honden.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,95
Per 2
€ 7,58
Per 3
€ 11,15
Kong HandiPOD Clean Dispenser - Poepzakjes Houder

Kong HandiPOD Clean Dispenser

Met de Kong HandiPOD Clean Dispenser heeft u altijd poepzakjes en handgel bij de hand zonder dat deze u in de weg zit. De handige karabijnhaak zorgt er namelijk voor dat u deze dispenser eenvoudig aan uw hondenriem of broek hangt. De hoogwaardige, biologisch afbreekbare poepzakjes hebben handige handvatten. De handgel verwijdert ziektekiemen op effectieve wijze, zonder dat u plakkerige handen krijgt. De Kong HandiPOD producten zijn navulbaar en ook beschikbaar als mini-variant.

Bij Brekz kunt u Kong HandiPOD producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kong HandiPOD Clean Dispenser tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken Kong HandiPOD Clean Dispenser

 • Handgel plakt niet en verwijdert ziektekiemen op effectieve wijze
 • Met karabijnhaak om de dispenser aan de hondenriem of kleding te hangen
 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Poepzakjes zijn biologisch afbreekbaar en hebben handvatten
 • Navulbaar

Ander product?


Zoekt u de mini-variant? Kijk dan eens naar Kong HandiPOD Mini Clean Dispenser. Voor navulverpakkingen kunt u kijken op de pagina met onze hygiëne producten voor honden.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 8,95
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 11,95
Kong HandiPOD Refill - navulverpakking poepzakjes

Kong HandiPOD Refill poepzakjes

Met deze Kong HandiPOD Refill poepzakjes kunt u de Kong HandiPOD bijvullen. De poepzakjes zijn van hoogwaardige kwaliteit, biologisch afbreekbaar en hebben handige handvatten. U kunt deze zakjes gebruiken met of zonder Kong HandiPOD.

Bij Brekz kunt u Kong HandiPOD producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kong HandiPOD Refill poepzakjes tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ander product?

Zoekt u een navulling voor de HandiPOD Mini? Kijk dan naar Kong HandiPOD Mini Refill. Voor andere Kong HandiPOD producten kunt u kijken op de pagina met onze hygiëne producten voor honden.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,99
Per 2
€ 9,58
Per 3
€ 14,08
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,95
Per 2
€ 9,49
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,95
Per 2
€ 11,25

Loopsheid

Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,99
Trixie Loopsheidbroekje S voor de hond

Loopsheidbroekje S voor de hond

Loopsheidbroekje S voor de hond is een broekje dat bescherming biedt tijdens loopsheid en is gericht op loopse teefjes van kleine rassen. Met dit loopsheidbroekje hebt u niet langer last van vervelende bloedvlekken- of sporen in huis. Dit is niet alleen fijn voor u, ook uw hond zal zich er meer op haar gemak bij voelen, niet langer bang om iets te besmeuren. Dit loopsheidbroekje is bedoeld voor kleine hondenrassen en wordt gebruikt met een los (verkrijgbaar) maandverbandje. Dankzij het hoogwaardige stretchmateriaal en de verstelbare sluiting, is het broekje niet alleen gemakkelijk aan te trekken, maar is de pasvorm ook uitstekend. Het product is verkrijgbaar in vijf verschillende maten. 

De maat van dit product is 'small', geschikt voor een heupomvang van: 24-31 cm.

 • Biedt bescherming tijdens loopsheid van uw teefje
 • Voorkomt bloedvlekken in uw huis
 • Uitstekende pasvorm dankzij strechnylon
 • Deels verstelbaar
 • Geschikt voor honden van kleine rassen
   

Bij Brekz kunt u de beste hygiëne producten goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Loopsheidbroekje S voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een grotere maat loopsheidbroekje? Kijk dan eens bij ons Loopsheidbroekje M voor de hond. Een overzicht van al onze Hygiëne producten vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 2,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 6,49
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 6,99
Trixie Loopsheidbroekje XL voor de hond

Loopsheidbroekje XL voor de hond

Loopsheidbroekje XL voor de hond is een broekje met inlegdoekjes voor gebruik tijdens loopsheid en is geschikt voor honden van grote rassen. Dit loopsheidbroekje is speciaal ontwikkeld voor honden van grote rassen. Het is bedoeld voor gebruik met inlegdoekjes, welke apart verkrijgbaar zijn. Het loopsheidbroekje past honden met een heupomvang van 60-70 cm.

 • Loopsheidbroekje, ideaal bij loopsheid
 • Voor honden met een heupomvang van 60-70 cm
 • Geschikt voor gebruik met inlegdoekjes
 • Inlegdoekjes apart verkrijgbaar

 

Bij Brekz kunt u de beste hygiëne producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Loopsheidbroekje XL voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kleiner loopsheidbroekje? Kijk dan eens bij het Loopsheidbroekje L voor de hond. Een overzicht van al onze Hygiëne producten vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 7,99
Beaphar No love Spray

Beaphar No Love Spray

Beaphar No Love Spray is een spray die de geur van loopse teefjes neutraliseert. Hierdoor wordt ze minder aantrekkelijk voor reutjes die haar (ongewenst) lastig vallen. Deze spray heeft heeft geen invloed op de hormonale cyclus en de vruchtbaarheid van de teef. Het gebruik van deze spray zorgt er niet voor dat u niet meer attent hoeft te zijn op ongewenste intimiteiten bij uw teef, maar de kans dat uw hond lastig gevallen wordt wordt wel kleiner. Het product is erg gemakkelijk in gebruik, u hoeft slechts een keer per dag het geslachtsgedeelte van uw teef te bespuiten met de spray. Vervolgens kunt u weer gerust met uw hond wandelen zonder dat de reutjes uw loopse hond lastigvallen.

 • Maakt teefjes onaantrekkelijk voor reutjes
 • Heeft geen invloed op de hormonale cyclus en de vruchtbaarheid
 • Gemakkelijk in gebruik
 • Een verpakking bevat 50 ml
   

Bent u op zoek naar een spray die uw loopse teefje beschermt tegen (ongewenste) reutjes? Bestel dan nu Beaphar No love Spray goedkoop online bij Brekz! Bekijk ook eens onze andere hygiëneproducten. 

Gebruik Beaphar No Love Spray

Spray dagelijks, vanaf de eerste dag van de loopsheid, het geslachtsgedeelte van de teef in met Beaphar No Love Spray. Bij bijzondere gelegenheden, bijvoorbeeld op hondententoonstellingen, moet de behandeling meerdere keren per dag worden uitgevoerd.

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander product dat uw hond kan helpen tijdens de loopsheid? Bekijk dan eens ons totaalaanbod aan hygiëneproducten voor honden. Hier vindt u onder meer het Loopsheidbroekje M voor de hond en Inlegdoekjes voor loopheidsbroekjes. Deze producten zorgen ervoor dat uw huis vrij blijft van bloedvlekken.

> Meer informatie
Beaphar No love Spray 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
50 ml
€ 5,69
2 x 50 ml
€ 10,95
Inlegdoekjes voor loopsheidbroekjes

Inlegdoekjes voor loopsheidbroekjes

De Inlegdoekjes voor loopsheidbroekjes van het merk Beeztees worden samen met loopsheidbroekjes gebruikt tegen lekken bij loopse honden. Op deze manier blijft uw huis schoon. Ook is het geen probleem meer voor uw hond om naar buiten te gaan, want de omgeving zal niet bevuild worden. De inlegdoekjes zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten, die weer aansluiten op de zes verschillende maten van de broekjes. Deze broekjes zijn apart verkrijgbaar in onze webshop. Uw hond zal zich tijdens deze terugkerende periode op haar gemak voelen, nu ze niet langer bang hoeft te zijn om bevuild te worden. De doekjes zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar papier. Een verpakking bevat 10 stuks.  

 • Helpt tegen het lekken van loopse honden
 • Wordt gebruikt in combinatie met een loopsheidbroekje
 • Houdt meubels en de rest van het huis schoon
 • Uw hond kan naar buiten en voelt zich op zijn gemak
 • Verkrijgbaar in verschillende maten
 • Bevat 10 doekjes 

Bij Brekz kunt u de beste hygiëneproducten voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Inlegdoekjes voor loopsheidbroekjes tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Maten Inlegdoekjes voor loopsheidbroekjes 

XS/S/S-M: voor de broekjes XS, S en S-M (4 x 6 cm)
M: voor de broekjes M (6 x 10 cm)
L/XL: voor de broekjes L en XL (7,5 x 14 cm)


Ander hygiëneproduct voor de hond? 

Bent u niet op zoek naar de inlegdoekjes, maar naar het bijpassende broekje? Bekijk dan onze Hygiëne pagina voor honden. Hier verkopen we de loopsheidbroekjes in verschillende maten. Een voorbeeld hiervan is het Loopsheidbroekje XS voor de hond. Deze is geschikt voor honden met een heupomvang van 16 tot 23 centimeter. 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
XS/S/S-M
€ 1,29
M
€ 1,49
L/XL
€ 2,49
Verpakking Prijs
120 ml
€ 8,49
Beschikbaar 24 may
2 x 120 ml
€ 15,95
Beschikbaar 24 may
Beaphar Chlorophyl Tabletten voor hond en kat

Beaphar Chlorophyl Tabletten voor hond en kat

Beaphar Chlorophyl Tabletten voor hond en kat zijn bladgroene tabletten die worden gebruikt bij een sterke lichaamsgeur en bij een slechte adem door voeding. Een sterke lichaamsgeur, die bijvoorbeeld voorkomt wanneer uw hond loops is, of een slechte adem van uw viervoeter kan vervelende situaties opleveren. Beaphar Chloriphyl Tabletten voor hond en kat zijn een handig en natuurlijk hulpmiddel om een sterke lichaamsgeur tegen te gaan. Ook kunt u de tabletten gebruiken voor een meer frisse adem van uw huisdier. De tabletten zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 30 of 60 tabletten. 

 • Geschikt voor honden en katten
 • Tabletten voor afremming sterke lichaamsgeur
 • Naturlijke oplossing tegen de geur van loopsheid
 • Voor frisse adem
 • Verkrijgbaar in een verpakking van 30 of 60 tabletten.

Bij Brekz kunt u Beapharproducten voor hond en kat goedkoop online kopen. Bekijk gerust ons assortiment en bestel nu snel Beaphar Chloriphyl Tabletten voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Snel en makkelijk besteld tot aan uw voordeur!

De houdbaarheid van Beaphar Chloriphyl Tabletten voor hond en kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Gebruiksaanwijzing Beaphar Chlorophyl Tabletten voor hond en kat

U kunt de tabletten oraal geven aan uw huisdier of toe dienen door het voer. In het laatste geval kunt u de tabletten eventueel fijn maken. Zorg in ieder geval dat bij gebruik van de tabletten dat er altijd voldoende drinkwater bij het voer aanwezig is.

Overzicht te gebruiken hoeveelheid per maaltijd

 • Gebruik voor kleine honden en katten: 's ochtends en 's avonds een halve tablet
 • Gebruik voor middelgrote honden: 's ochtends en 's avonds 1 tablet
 • Gebruik voor grote honden: 3 à 4 tabletten per dag

Let op!  Bewaar de tabletten bij kamertemperatuur. Gebruik de geopende verpakking binnen de vastgestelde datum.

Ingrediënten Beaphar Chlorophyl Tabletten voor hond en kat

Chlorophyl 96 mg/kg, suiker, melk- en bijproducten.

Ander product bij sterke lichaamsgeur of slechte adem?

Ben u op zoek naar een aanvullend Beaphar product bij maag en darmproblemen, bijvoorbeeld Beaphar diarreeremmer hond en kat of Beaphar Darmreiniger voor hond en kat? Neem gerust een kijkje op onze site om ons aanbod van alternatieve producten te bekijken. Ook voor honden- of kattenvoer voor de gevoelige maag en/of darmen kunt u terecht op onze site.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
30 tabletten
€ 6,25
60 Tabletten
€ 11,75
Dental Hondensnack Tandenborstel met Mint maat S 10st/100gr

Dental Hondensnack Tandenborstels met Mint

Dental Hondensnack Tandenborstels met Mint maat S 10st/100gr is een tandverzorgende hondensnack waar uw hond ongetwijfeld achteraan gaat. Dental hondensnack Tandenborstels zijn zeer smakelijk en erg goed voor de gezondheid van uw huisdier. De ingrediënten ondersteunen het spijsverteringssysteem en reinigen het gebit op grondige wijze. De vezels zorgen voor een sterker product. De structuur stimuleert de bloedsomloop in het tandvlees en helpt een slechte adem te voorkomen. De groeven in deze snack helpen tandplak en tandsteen te verwijderen tijdens het kauwen. 

Deze snacks zijn licht verteerbaar en daarnaast ook zijn tarwe- en glutenvrij. De 100% natuurlijke ingrediënten zorgen er voor dat zelfs de meest gevoelige honden van dit heerlijke, gezonde tussendoortje kunnen genieten. Deze snack bevat geen kleur- en smaakstoffen en er zijn geen conserveringsmiddelen toegevoegd. De ingrediënten en de structuur van deze snacks zorgen voor een schoon en gezond gebit.

Bij Brekz kunt u diverse gezonde hondensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Dental Hondensnack Tandenborstels met Mint tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken Dental Hondensnack Tandenborstels met Mint

 • Uitsluitend met 100% natuurlijke ingrediënten
 • Granen-, tarwe- en glutenvrij 
 • Zonder toegevoegde kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen
 • Zeer effectief in het verwijderen van tandplak dankzij de groeven, voorkomt vorming van tandsteen
 • Zeer smakelijk en licht verteerbaar
 • De vezels zorgen voor een sterker product
 • Gezond tussendoortje
 • 7,5 cm groot

Ingrediënten

Samenstelling: Erwtenmeel, zoete aardappelmeel, plantaardige glycerine, plantaardige olie, lecithine, calciumcarbonaat.

Toevoegingen: natuurlijk aroma, natuurlijke kleurstoffen, fructose, kaliumsorbaat, vitamine A en vitamine E.

Analytische bestanddelen: ruw eiwit (3%), ruwe oliën en vetten (1,5%), ruwe celstof (7%), vocht (14%)Ander product?
Bent u op zoek naar een groter formaat van dit product? Kijk dan eens naar de Dental Hondensnack Tandenborstels met Mint maat M. Voor ons complete aanbod kunt u kijken op de pagina met hondensnacks.

Dental Hondensnack Tandenborstel met Mint maat S 10st/100gr > Meer informatie
Verpakking Prijs
100 gram
€ 1,99
Beschikbaar 30 jun
Per 3
€ 5,49
Beschikbaar 30 jun
Verpakking Prijs
100 gram
€ 1,99
Per 3
€ 5,49

Shampoo

Virbac Pyoderm Shampoo 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
200 ml
€ 14,95
2 x 200 ml
€ 28,95
Poepschep Easy Scoop 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 7,95
Afbreekbare Poepzakjes 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
4 x 20 stuks
€ 2,25
8 x 20 stuks
€ 4,25
12 x 20 stuks
€ 5,95
24 x 20 stuks
€ 11,95
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten