Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Hygiëne hond

Desinfectiemiddel, poepzakjes, puppytrainingsdoekjes, poepscheppen; hier vindt u allerhande hygiëneproducten voor de hond die u en uw viervoeter kunnen helpen om de leefomgeving schoon te houden.
Lees meer ..
Shampoo
Geurverdrijvers
Urine Off
Borstels
Overige
Poepzakjes
Luiers en slipjes

Shampoo

Geurverdrijvers

Urine Off

Borstels

Overige

Poepzakjes

Luiers en slipjes

Beaphar

Oorreiniger

Phytonics

Shampoo

Dermoscent Essential 6 Sebo Shampoo voor hond en kat

Productinformatie Dermoscent Essential 6 Sebo Shampoo voor hond en kat

Dermoscent Essential 6 Sebo Shampoo voor hond en kat is een reinigende shampoo voor honden en katten die kampen met huidonevenwichtigheden (kerato-seborrhische aandoeningen). Deze vervelende aandoeningen kunnen een reeks onaangename gevolgen hebben, waaronder een overmatig droge of vette huid, dof haar, schilfering en vieze geuren. 

Dermoscent Essential 6 Sebo Shampoo voor hond en kat helpt met het herstellen en behouden van de natuurlijke huidbalans. De shampoo reinigt de huid, helpt met het verwijderen van roos en laat een prettige geur achter. Het product is bovendien gemaakt met essentiële oliën van volledig natuurlijke oorsprong en bevat geen toegevoegde geur- en kleurstoffen. 

Let op: lees voor gebruik van dit product de gebruiksaanwijzing of bijsluiter aandachtig. 

Bij Brekz kunt u Dermoscent Essential 6 Sebo Shampoo voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Productadvies Dermoscent Essential 6 Sebo Shampoo voor hond en kat

Gebruiksaanwijzing: 

Maak de vacht van uw dier nat met lauw water en breng de shampoo op de vacht aan. Masseer de shampoo zachtjes in over het gehele lichaam van uw dier. Zorg er hierbij voor dat er genoeg schuim ontstaat. Laat de shampoo twee minuten intrekken. Spoel uw dier vervolgens af en maak het droog met een handdoek. Dit product kan wekelijks één of meerdere malen gebruikt worden en is geschikt voor zowel honden als katten.

Ander verzorgingsmiddel?

Dit product kan prima gecombineerd worden met producten van Dermoscent Essential 6 Spot-On; probeert u bijvoorbeeld eens Dermoscent Essential 6 Spot-On voor de kat. Zoekt u nog een verzorgingsmiddel voor uw hond? Dan kunt u op onze overzichtspagina hondenapotheek vast het juiste product vinden.

https://www.brekz.nl/32670-home_default/dermoscent-essential-6-sebo-shampoo-voor-hond-en-kat.jpg
13.95 2019/01/01
34819
16320
Dermoscent Essential 6 Sebo Shampoo voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
200 ml
€ 13,95 (€ 69,75/l)
2 x 200 ml
€ 26,95 (€ 67,38/l)
3 x 200 ml
€ 38,95 (€ 64,92/l)
Maxani Honing Complex Shampoo voor hond en kat

Productinformatie Maxani Honing Complex Shampoo voor hond en kat

Maxani Honing Complex Shampoo voor hond en kat is een verkwikkende shampoo voor dieren die last hebben van een droge of zeer droge huid. De shampoo helpt bij het herstellen en ondersteunen van droge huid en is geschikt voor honden, katten en paarden. 

Maxani Honing Complex Shampoo voor hond en kat is gemaakt met aloë vera en jojoba, waardoor het een verzachtend effect op de huid heeft. Daarnaast bevat de shampoo honing, die helpt ondersteuning van de huid en vacht. Let op: lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing/bijsluiter van dit product aandachtig. 

Bij Brekz kunt u Maxani Honing Complex Shampoo voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenshampoo tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Maxani Honing Complex Shampoo voor hond en kat

Samenstelling: 

Honing, bijenpropolis, bijenpollen, aloë vera, calendula, weegbree, collageen, proteïne, vitamine B5, tea tree en jojoba-olie.

Productadvies Maxani Honing Complex Shampoo voor hond en kat

Gebruiksaanwijzing: 

Lees de bijsluiter voor gebruik aandachtig. Kam de vacht en maak hem daarna nat met lauw of warm water. Verdun de het product in een (shampoo)fles met lauw(warm) water en schud het goed. Verdeel de shampoo vervolgens over de vacht en masseer hem zachtjes in. Het wordt aangeraden uw dier twee keer te wassen: de eerste keer voor het reinigende en de tweede keer voor het therapeutische effect van de shampoo. Laat de shampoo bij de tweede wasbeurt ongeveer vijf minuten intrekken. Let erop dat u niet alleen de vacht, maar ook de huid van uw dier met de shampoo wast. Spoel de shampoo goed af en droog uw dier zachtjes af. 

Gebruik dit product nooit wanneer uw dier overgevoelig voor een van de bestanddelen van dit product (hierboven te zien). De houdbaarheid van Maxani Honing Complex Shampoo voor hond en kat staat op de verpakking
vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Maxani Rescue Shampoo is een andere reinigende shampoo voor honden en paarden. Als u een ander verzorgingsproduct voor uw hond zoekt, kunt u dat ongetwijfeld vinden in onze hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/32730-home_default/maxani-honing-complex-shampoo-voor-hond-en-kat.jpg
9.3 2019/01/01
34870
16336
Maxani Honing Complex Shampoo voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
250 ml
€ 34,95 (€ 139,80/l)
2 x 250 ml
€ 66,95 (€ 133,90/l)
3 x 250 ml
€ 101,95 (€ 135,93/l)
Virbac Pyoderm Shampoo

Productinformatie Virbac Pyoderm Shampoo

Virbac Pyoderm Shampoo is een shampoo ter ondersteuning van de behandeling van huidinfecties bij honden en katten. Het middel is op basis van chloorhexidine, die Spherulieten en chitosanide bevat. Spherulieten werken als een soort transportmiddel van de werkzame stof, zodat deze in optimale mate vrijkomt in de haren en op de huid. Chitosanide is een natuurlijk polymeer dat een bescherming achterlaat op de huid. Zo blijft de huid van uw huisdier na het wassen op een natuurlijke manier gehydrateerd.

 • Helpt bij de behandeling van huidinfecties
 • Op basis van chloorhexidine
 • Bevat Spherulieten en chitosanide
 • Hydrateert de huid op natuurlijke wijze
 • Geschikt voor gebruik bij hond en kat

Bij Brekz kunt u het beste Hygiene hond producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Virbac Pyoderm Shampoo tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Gebruik Virbac Pyoderm Shampoo

Schudden voor gebruik. De vacht nat maken en product aanbrengen op de vacht. Goed verdelen en de shampoo vervolgens inmasseren.  Uitspoelen en de behandeling herhalen. Tweede wassing 5 tot 10 minuten laten inwerken alvorens uit te spoelen. Aangeraden wordt te beginnen met twee maal per week. Later kan dit worden teruggebracht naar een wekelijkse behandeling.

Samenstelling Virbac Pyoderm Shampoo

Mild reinigende bestanddelen, chloorhexidine en vochtinbrengende substanties, zowel in vrije als ingekapselde vorm (spherulieten), Monosaccharide / Alkylpolyglucoside (Virbac Glycotechnologie) chitosanide. pH-neutraal.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een reiniger voor dierenverblijven? Kijk dan eens bij onze Ecopets krachtige kooireiniger.

https://www.brekz.nl/28595-home_default/virbac-pyoderm-shampoo.jpg
16.49 2019/01/01
Shampoo werkt goed bij huidallergie van hond
Zeer tevreden
Shampo nog niet gebruikt
Snel geleverd
Fijn product.
32638
15614
Virbac Pyoderm Shampoo > Meer informatie
Virbac Pyoderm Shampoo 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
200 ml
€ 16,49 (€ 82,45/l)
2 x 200 ml
€ 30,95 (€ 77,38/l)
3 x 200 ml
€ 43,95 (€ 73,25/l)

Geurverdrijvers

CSI Urine Tapijtreiniger

Productinformatie CSI Urine Tapijtreiniger

Vlekken in uw tapijt zijn natuurlijk heel erg vervelend. CSI Urine Tapijtreiniger kan uw redding zijn! Huisdierurine is niet zomaar te verwijderen met gewone schoonmaakmiddelen. Na schoonmaken is de urine op moleculair niveau waarschijnlijk nog aanwezig, ondanks dat het lekker fris ruikt. Huisdieren ruiken de urine nog en de kans op herhaling blijft daardoor groot. CSI Urine Tapijtreiniger verwijderaar pakt de urine aan op moleculair niveau door middel van enzymen.

Wanneer huisdierurine opdroogt, wordt de welbekende ammoniak geur geproduceerd. Gewone schoonmaakproducten maskeren deze geur waardoor het lijkt alsof de urinevlek voldoende verwijderd is. Helaas zijn de urineresten niet allemaal verwijderd. Urine bestaat voornamelijk uit deze 3 componenten: Urea, urinezuurkristallen en creatine. Urinezuurkristallen zijn niet oplosbaar in water en zullen blijven kleven aan het oppervlak of aan uw tapijtvezels. Deze urinezuurkristallen kunnen wel tot 10 jaar achterblijven en geactiveerd worden door (lucht)vochtigheid.

CSI Urine Tapijtreiniger bevat zowel bacteriën als enzymen en heeft een grondige aanpak. Enzymen breken moleculen af, zodat bacteriën in de natuur zich hiermee kunnen voeden. In je eigen lichaam komen ook heel veel enzymen voor die u helpen met het verwerken van uw eten. De bacteriën van CSI produceren enzymen die actief werken tegen urine. Deze enzymen vallen de urinemoleculen aan en breken deze af. Het werkt tot diep in de pollen waardoor de vlek volledig kan worden verwijderd. Zet de fles op z'n kop bovenop de vlek en knijp goed in de fles zodat het hele oppervlak zo wordt bereikt. De bacteriën gaan aan de slag om nog meer enzymen te produceren om zo een schoon resultaat te leveren. De volgende stap is genieten van uw heerlijk geurende en echt schone tapijt.

Bij Brekz kunt u hygiëneproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons uitgebreide assortiment en koop nu CSI Urine Tapijtreiniger tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld bij Brekz.

 Gebruiksaanwijzing CSI Urine Tapijtreiniger

1. Maak urinevlekken op tapijt of stof niet schoon met shampoo of stoom totdat de geur en vlek volledig verwijderd zijn met CSI URINE.
2. Bedrenk de vervuilde plek met CSI URINE en overlap de randen van de plek. Urinevlekken verspreiden zich 2 tot 4 keer zo groot als vloeistoffen en trekken in de onderlaag.
3. Laat het aan de lucht drogen. Dit kan tot 48 uur duren, afhankelijk van de temperatuur en luchtvochtigheid. CSI URINE werkt wanneer de vlek nat is en werkt totdat deze droog is.
4. Wanneer de vlek volledig is opgedroogd, stofzuig of borstel de resten weg.
5. Herhaal de behandeling indien nodig om (oude) urinegeur en -vlekken af te breken.

Ander hygiëneproduct?

Bent u op zoek naar een alternatief product voor CSI Urine Tapijtreiniger? Bekijk dan eens ons totaalaanbod hygiëneproducten voor de hond of hygiëneproducten voor de kat. Hier vindt u onder andere Beaphar Vlek Weg voor de hond en kat.

https://www.brekz.nl/31885-home_default/csi-urine-tapijtreiniger.jpg
16.95 2019/01/01
Werkt goed maar moet het wel 2keer gebruiken
34342
16175
CSI Urine Tapijtreiniger > Meer informatie
CSI Urine Tapijtreiniger 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
1 liter
€ 16,95 (€ 16,95/l)
2 x 1 liter
€ 32,49 (€ 16,25/l)

Urine Off

Urine Off Hond & Puppy

Productinformatie Urine Off Hond & Puppy

Verwijder urinevlekken grondig met Urine Off Hond & Puppy. Het kan gebeuren dat uw hond een ongelukje heeft. Zorg dat uw huis vrij blijft van vervelende geurtjes met deze geur- & vlekverwijderaar. Geschikt voor gebruik op harde oppervlakken, tapijt en verschillende stoffen. Zeg maar dag tegen vlekken en vervelende geurtjes, want met Urine Off Hond & Puppy verwijdert u nieuwe en oude vlekken. Ideaal ter bevordering van de zindelijkheidstraining van uw huisdier. Ondanks zijn grondige effectiviteit is deze vlekverwijderaar volkomen veilig voor dier en mens.

De voordelen van dit product op een rij:

 • Grondige reiniging, veilig voor dier en mens
 • Effectief voor het verwijderen van nieuwe en oude urinevlekken
 • Geschikt voor in kennels, op harde oppervlakken, tapijt en verschillende stoffen

Bij Brekz kunt u extra voordelig de beste producten voor hondenhygiëne goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Urine Off Hond & Puppy tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruiksaanwijzing Urine Off Hond & Puppy

Goed schudden voor gebruik. Probeer het product altijd eerst op een niet-zichtbare plaats uit. Gebruik Urine Off Hond & Puppy niet in combinatie met andere schoonmaakmiddelen. Om vervelende geurtjes volledig te doen verdwijnen is het noodzakelijk dat u alle urinesporen met Urine Off behandelt. Breng het ruimschoots aan, en behandel ook de plaats rondom de urinevlek. Absorbeer verse urine met absorberende pad of papieren doek. Laat het product vervolgens goed intrekken. Bij nieuwe vlekken duurt dit een paar minuten. Bij oude vlekken bedekt u de vlek met plastic, om deze de hele nacht in te laten trekken. Verwijder daarna het plastic en laat de plek opdrogen. Breng Urine Off opnieuw aan en laat het een paar minuten intrekken. Herhaal dit eventueel een paar keer. Verwijder uiteindelijk het laatste residu met water.

Nog een paar gebruikstips:

 • Behandel harde oppervlakken met een borstel, om zo oude urinevlekken op te lossen
 • Bij tapijt of stof is het belangrijk altijd schoon te maken met Urine Off voordat u andere middelen gebruikt.

Let op! Vermijd contact met ogen, huid en open wondjes. Gebruik de Urine Off niet als luchtverfrisser. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor de Urine Off Hond & Puppy, bijvoorbeeld voor urinevlekken van katten? Kijk dan eens bij Urine Off Injector kat en kitten. Of neem voor andere hygiëneproducten voor de hond een kijkje in ons assortiment Hygiëne hond.

https://www.brekz.nl/37187-home_default/urine-off-hond-puppy.jpg
44.96 2019/01/01
37081
16678
Urine Off Hond & Puppy > Meer informatie
Urine Off Hond & Puppy 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
3,78 L
€ 49,95 (€ 13,21/l)
€ 44,96 (€ 11,89/l)
Beschikbaar 04 jul
2 x 3,78 L
€ 94,95 (€ 12,56/l)
€ 85,45 (€ 11,30/l)
Beschikbaar 04 jul
Urine Off Injector Hond & Puppy

Urine Off Injector Hond & Puppy, voor een schoon en fris huis

Het kan gebeuren dat uw hond een ongelukje heeft. Daarom is er Urine Off Injector Hond & Puppy! Moet uw puppy nog zindelijk worden? Of heeft uw juist een oudere hond? Het kan lastig zijn om vervelende urineluchtjes helemaal kwijt te raken, zeker als ze in vloerkleden of tapijten zitten. Urine Off Injector Hond & Puppy is een grondige geur- & vlekverwijderaar, geschikt voor gebruik op harde oppervlakken, tapijt en verschillende stoffen. Zorg dat vlekken en vervelende geurtjes tot het verleden behoren. Met Urine Off Injector Hond & Puppy verwijdert u nieuwe ongelukjes en oude, hardnekkige vlekken. Ondanks zijn grondige effectiviteit is deze vlekverwijderaar volkomen veilig voor dier en mens.

De voordelen van dit product op een rij:

 • Grondige reiniging, veilig voor dier en mens
 • Voor zowel nieuwe als oude urinevlekken
 • Geschikt voor in kennels, bench, op harde oppervlakken, tapijt en verschillende stoffen

Bij Brekz kunt u extra voordelig de beste producten voor hondenhygiëne goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Urine Off Injector Hond & Puppy tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
    

Gebruiksaanwijzing Urine Off Injector Hond & Puppy

Goed schudden voor gebruik. Probeer het product altijd eerst op een niet-zichtbare plaats uit. Gebruik niet in combinatie met andere schoonmaakmiddelen. Om alle urinegeur te laten verdwijnen is het noodzakelijk dat u alle urinesporen grondig met Urine Off behandelt. Breng Urine Off daarom ruimschoots aan met de handige injector, en behandel ook de plaats rondom de urinevlek. Absorbeer verse urine met absorberende pad of papieren doek. Laat het product vervolgens goed intrekken. Bij nieuwe vlekken duurt dit een paar minuten. Bedek oude vlekken met plastic, om deze de hele nacht te laten intrekken. Verwijder daarna het plastic en laat de plek opdrogen. Breng Urine Off opnieuw aan en laat het een paar minuten intrekken. Herhaal dit een paar keer, indien nodig. Verwijder uiteindelijk het laatste residu met water.

Nog een paar gebruikstips:

 • Behandel harde oppervlakken met een borstel, om zo oude urinevlekken op te lossen
 • Bij tapijt of stof is het belangrijk altijd schoon te maken met Urine Off voordat u andere middelen gebruikt

Let op! Vermijd contact met ogen, huid en open wondjes. Gebruik de Urine Off niet als luchtverfrisser. Buiten bereik van kinderen bewaren.
   

Ander product?

Bent u op zoek naar een handig bijbehorend product, bijvoorbeeld een handig zaklampje dat katten- en hondenurinevlekken opspoort? Kijk dan eens bij Urine Off Cat & Dog Urine Finder. Een overzicht van al onze Hygiëne hond producten vindt u hier.https://www.brekz.nl/37279-home_default/urine-off-injector-hond-puppy.jpg
9.56 2019/01/01
37087
16681
Urine Off Injector Hond & Puppy > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
473,2 ml OP = OP
€ 12,75 (€ 0,03/ml)
€ 9,56 (€ 0,02/ml)
946 ml
€ 20,25 (€ 21,32/l)
€ 13,95 (€ 14,68/l)
2 x 946 ml
€ 38,75 (€ 20,50/l)
€ 26,95 (€ 14,26/l)
Urine Off Hond & Puppy Spray

Productinformatie Urine Off Hond & Puppy Spray

Het kan gebeuren dat uw hond een ongelukje heeft. Dan biedt Urine Off Hond & Puppy Spray uitkomst. Hondenurine en vooral de geur kan hardnekkig zijn en moeilijk te verwijderen uit tapijten en vloerkleden. Deze grondige geur- & vlekkenverwijderaar van Urine Off is geschikt voor gebruik op harde oppervlakken, tapijt en verschillende stoffen. Met de handige spuitbus gaat u vlekken gemakkelijk te lijf, zonder gedoe of geknoei. Zeg maar dag tegen vervelende geurtjes, want met Urine Off Hond & Puppy Spray verwijdert u zelfs hardnekkige oude vlekken. Ideaal daarom ook voor het versnellen van de zindelijkheidstraining van uw huisdier. Ondanks de grondige, geconcentreerde formule en hoge effectiviteit, is deze vlekverwijderaar volkomen veilig voor dier en mens.

De voordelen van dit product op een rij:

 • Grondige reiniging
 • Veilig voor dier en mens
 • Geschikt voor in kennels, benches, op harde oppervlakken, tapijt en verschillende stoffen

Bij Brekz kunt u extra voordelig de beste hygiëneproducten voor honden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Urine Off Hond & Puppy Spray tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruiksaanwijzing Urine Off Hond & Puppy Spray

Goed schudden voor gebruik. Gebruik niet in combinatie met andere schoonmaakmiddelen. Probeer Urine Off Hond & Puppy Spray altijd eerst op een niet-zichtbare plaats uit, zodat u het effect van deze vlekverwijderaar kunt testen. Absorbeer verse urine met absorberende pad of papieren doek. Behandel ook de plek rondom de urinevlek. Laat product vervolgens goed intrekken. Dit duurt bij nieuwe vlekken een aantal minuten. Bedek oude vlekken na behandeling met plastic bedekken en laat ze de hele nacht laten intrekken. Verwijder naderhand het plastic en laat de plek opdrogen. Breng hierna Urine Off Hond & Puppy opnieuw aan en laat het nog een paar minuten intrekken. Herhaal dit proces eventueel een paar keer, indien nodig. Verwijder uiteindelijk het laatste residu met water.

Enkele tips voor het gebruik:

 • Behandel harde oppervlakken met een borstel om oude urinevlekken op te lossen
 • Bij tapijt of stof is het belangrijk altijd schoon te maken met Urine Off, voordat u andere middelen gebruikt

Let op! Vermijd contact met ogen, huid en open wondjes. Gebruik Urine Off Hond & Puppy Spray niet als luchtverfrisser. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Ander product?

Bent u op zoek naar een handig zaklampje dat katten- en hondenurinevlekken opspoort? Kijk dan eens bij Urine Off Cat & Dog Urine Finder. Een overzicht van al onze Hygiëne hond producten vindt u hier.

https://www.brekz.nl/37275-home_default/urine-off-hond-puppy-spray.jpg
5.48 2019/01/01
5525
2881
Urine Off Hond & Puppy > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
118 ml
€ 6,09 (€ 50,75/l)
€ 5,48 (€ 45,67/l)
2 x 118 ml
€ 11,75 (€ 48,96/l)
€ 10,58 (€ 44,08/l)
500 ml
€ 13,25 (€ 26,50/l)
2 x 500 ml
€ 25,49 (€ 25,49/l)

Borstels

Groo'me - Zachte borstel voor de hond - S

Groo'me - Zachte borstel voor de hond - S

De Groo'me - Zachte borstel voor de hond klein is ideaal voor het verwijderen van losse haren en stof en laat de vacht van uw hond glimmen. Dit handige verzorgingsproduct is met name geschikt voor kortharige en midden-langharige honden, en minder geschikt voor honden met een langharige vacht. Door uw hond regelmatig te borstelen met de Groo'me - Zachte borstel voor de hond - S houdt u de vacht van uw hond glanzend en gezond. Het borstelen wordt u extra gemakkelijk gemaakt door het kunststof handvat met slipvaste rubberen coating. De kam is verkrijgbaar in de kleuren zwart/grijs.

 • Speciaal voor honden met een korte tot middellange vacht
 • Houdt de vacht van uw hond gezond en glanzend
 • Verwijdert klitten, verwarringen en vuil
 • Met handige grip
 • Verkrijgbaar in de kleur zwart/grijs

Bij Brekz kunt u verschillende soorten kammen en borstels voor honden bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu de Groo'me Zachte borstel voor de hond klein tegen de scherpste prijs! Snel en makkelijk bezorgd tot aan uw voordeur!

Andere kam of borstel voor uw hond?

Bent u op zoek naar een andere geschikte verzorgingskam of -borstel voor uw hond? Bekijk dan ons Vachtverzorging Borstels en kammen assortiment voor de hond. Hier verkopen we onder ander de Slickerborstel Middel voor de hondDeze verzorgingsborstel is zowel geschikt voor zowel middellang- als langharige honden.

https://www.brekz.nl/26641-home_default/flamingo-zachte-borstel-voor-de-hond-s.jpg
5.39 2019/01/01
29939
14929
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 5,39
Groo'me - Zachte borstel voor de hond - L

Groo'me - Zachte borstel voor de hond - L

De Groo'me - Zachte borstel voor de hond groot is ideaal voor het verwijderen van losse haren en stof en laat de vacht van uw hond glimmen. Dit handige verzorgingsproduct is met name geschikt voor kortharige en midden-langharige honden, en minder geschikt voor honden met een langharige vacht. Door uw hond regelmatig te borstelen met de Groo'me - Zachte borstel voor de hond - L houdt u de vacht van uw hond glanzend en gezond. Het borstelen wordt u extra gemakkelijk gemaakt door het kunststof handvat met slipvaste rubberen coating. De kam is verkrijgbaar in de kleuren zwart/grijs.

 • Speciaal voor honden met een korte tot middellange vacht
 • Houdt de vacht van uw hond gezond en glanzend
 • Verwijdert klitten, verwarringen en vuil
 • Met handige grip
 • Verkrijgbaar in de kleur zwart/grijs

Bij Brekz kunt u verschillende soorten kammen en borstels voor honden bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu de Groo'me Zachte borstel voor de hond groot tegen de scherpste prijs! Snel en makkelijk bezorgd tot aan uw voordeur!

Andere kam of borstel voor uw hond?

Bent u op zoek naar een andere geschikte verzorgingskam of -borstel voor uw hond? Bekijk dan ons Vachtverzorging Borstels en kammen assortiment voor de hond. Hier verkopen we onder ander de Slickerborstel Middel voor de hond Deze verzorgingsborstel is zowel geschikt voor zowel middellang- als langharige honden.

https://www.brekz.nl/26642-home_default/flamingo-zachte-borstel-voor-de-hond-l.jpg
6.09 2019/01/01
Een goede voeding tegen een redelijke prijs en een snelle bezorging.
29940
14930
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 6,09
Groo'me - Pinborstel voor de hond - S

Productinformatie Groo'me - Pinborstel voor de hond - S

De Groo'me - Pinborstel voor de hond (maat S) is een borstel waarmee u de klitten uit de vacht van uw hond kunt kammen. De borstel heeft zachte nopjes aan de uiteinden waardoor het borstel fijn aanvoelt voor uw hond. De borstel maakt de vacht niet alleen klitvrij, maar zorgt ook voor een mooie glans. Door de antisliplaag bij het handvat, houdt u gemakkelijk grip op de borstel.

 • Verwijdert klitten
 • Met zachte nopjes
 • Laat vacht glanzen
 • Met antsliplaag

Bij Brekz kunt u de Groo'me - Pinborstel voor de hond - S gemakkelijk en goedkoop online bestellen net als alle andere vachtverzorgingsproducten. 

Ander product?

Bij ons kunt u deze borstel ook in de maat L kopen. Wij verkopen ook verschillende zachte borstels, zoals de Groo'me - Zachte borstel voor de hond - L en combiborstels met een harde en zachte kant, zoals de Groo'me - Combiborstel voor de hond - S. Bekijk ook ons gehele aanbod aan vachtverzorgingsproducten.

https://www.brekz.nl/26643-home_default/groo-me-pinborstel-voor-de-hond-s.jpg
6.09 2019/01/01
Prima borstel voor niet te veel geld
29941
14931
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 6,09
Vachtverzorgingshandschoen voor de hond

Vachtverzorgingshandschoen voor de hond

Het materiaal en de nopjes op deze Vachtverzorgingshandschoen voor de hond helpt overtollig haar en vuiligheid te verwijderen. De nopjes masseren de huid en stimuleert de doorbloeding wat resulteert in een gezonde, glanzende vacht. De flexibiliteit van de handschoen zorgt er voor dat u eenvoudig op alle plekken kunt komen. Tevens is deze handschoen zachter voor de vacht en huid dan de kunstof borstels en kammen, waardoor dit aangenamer is voor uw huisdier. Dit maakt deze handschoen dan ook zeer geschikt voor gevoelige en jonge dieren. Dit product is beschikbaar in een 1-size maat.

Bij Brekz kunt u verzorgingsproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze handige Verzorgingshandschoen voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

    

Kenmerken Vachtverzorgingshandschoen voor de hond

 • Nopjes masseren de huid en helpt doorbloeding te bevorderen
 • Zeer flexibel waardoor u eenvoudig op moeilijke plekken kunt komen
 • Zacht materiaal,daardoor zeer geschikt voor gevoelige dieren
 • 1 Size
      

Ander product?

Heeft u toch liever een andere variant om de vacht van uw hond te verzorgen? Kijk eens naar de zeer handige Furminator Deluxe, beschikbaar in verschillende maten en voor kort of lang haar. Voor het totale aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze vachtverzorginsproducten.

     

      

https://www.brekz.nl/27772-home_default/vachtverzorgings-handschoen-voor-de-hond.jpg
7.09 2019/01/01
Goed service!
We hebben dit aangekocht voor onze katten en ze zijn daar minder bang voor dan als we hun vacht behandelen met een borsteltje met ijzeren tandjes.
Super product, zelfs mijn viervoeter geniet ervan
31634
15356
Vachtverzorgings handschoen voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 7,09

Overige

CSI Urine Hond & Puppy Vlekken & Geur Verwijderaar

Productinformatie CSI Urine Hond & Puppy Vlekken & Geur Verwijderaar

CSI Urine Hond & Puppy Vlekken & Geur Verwijderaar is speciaal geformuleerd om vlekken en geuren van de urine van honden en puppy's volledig te verwijderen. Huisdierurine is niet zomaar te verwijderen met gewone schoonmaakmiddelen. Na schoonmaken is de urine op moleculair niveau waarschijnlijk nog aanwezig, ondanks dat het lekker fris ruikt. Huisdieren ruiken de urine nog en de kans op herhaling blijft daardoor groot. CSI Urine Hond & Puppy Vlekken & Geur Verwijderaar pakt de urine aan op moleculair niveau door middel van enzymen.

Wanneer huisdierurine opdroogt, wordt de welbekende ammoniak geur geproduceerd. Gewone schoonmaakproducten maskeren deze geur waardoor het lijkt alsof de urinevlek voldoende verwijderd is. Helaas zijn de urineresten niet allemaal verwijderd. Urine bestaat voornamelijk uit deze 3 componenten: Urea, urineazuurkristallen en creatine. Urinezuurkristallen zijn niet oplosbaar in water en zullen blijven kleven aan het oppervlak of aan uw tapijt vezels. Deze urinezuurkristallen kunnen wel tot 10 jaar achterblijven en geactiveerd worden door luchtvochtigheid. Huisdieren ruiken tot 500 keer beter dan de mens, en zullen de urineplek dus echt blijven ruiken. De kans op herhaling blijft dus groot, en u zult een speciaal product als CSI Urine Hond & Puppy Vlekken & Geur Verwijderaar nodig hebben om echt van de urineresten af te komen.

CSI Urine Hond & Puppy Vlekken & Geur Verwijderaar werkt samen met de natuur! Deze vlekverwijderaar maakt gebruik van enzymen, die natuurlijk worden geproduceerd door bacteriën. Enzymen breken moleculen af, zodat bacteriën in de natuur zich hiermee kunnen voeden. In uw eigen lichaam komen ook heel veel enzymen voor die u helpen met het verwerken van je eten. De bacteriën van CSI vlekverwijderaar produceren enzymen die actief werken tegen urine. Deze enzymen vallen de urinemoleculen aan en breken deze af.

Bij Brekz kunt u de beste hygiëneproducten voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu CSI Urine Hond & Puppy Vlekken & Geur Verwijderaar tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Gebruiksaanwijzing CSI Urine Hond & Puppy Vlekken & Geur Verwijderaar

Hoe gebruikt u CSI Urine Hond & Puppy Vlekken & Geur Verwijderaar? 

Algemeen

 1. Controleer eerst op een onopvallende plek of het product niet leidt tot kleuraantasting.
 2. Verwijder al het overtollige urine, eventuele uitwerpselen en of braaksel met keukenpapier
 3. Spuit de plek met CSI Urine rijkelijk, en overlap hierbij de randen van de vlek.
 4. U hoeft niet te schrobben. Gebruik dit product ook niet in combinatie met andere schoonmaakmiddelen.
 5. Laat het product aan de lucht drogen. Dit kan van 24-48 uur duren.
 6. Wanneer de vlek volledig is opgedroogd, kunt u met een borstel of stofzuiger de resten weghalen.

Voor tapijt/stoffen

Maak de urinevlekken op uw tapijt niet schoon met shampoo of stoom totdat de vlek en de geur volledig verwijderd is met CSI Urine

 1. Spuit de plek met CSI Urine rijkelijk, en overlap hierbij de randen van de vlek. Urinevlekken kunnen zich 2 tot 4 keer groter verspreiden en in de onderlaag trekken.
 2. Laat het product aan de lucht drogen. Dit kan van 24-48 uur duren. CSI Urine werkt zolang de vlek nat is en tot de vlek droog is.
 3. Wanneer de vlek volledig is opgedroogd, kunt u met een borstel of stofzuiger de resten weghalen.
 4. Herhaal de behandeling indien nodig om bijvoorbeeld oude urinegeur en -vlekken te verwijderen.

Ander hygiëneproduct?

Bent u op zoek naar een alternatief voor CSI Urine Hond & Puppy Vlekken & Geur Verwijderaar? Bekijk dan eens ons totaalaanbod hygiëneproducten voor de hond. Hier vindt u onder andere Beaphar Vlek Weg voor de hond en kat.

https://www.brekz.nl/31879-home_default/csi-urine-hond-puppy-vlekken-geur-verwijderaar.jpg
6.07 2019/01/01
34336
16171
CSI Urine Hond & Puppy Vlekken & Geur Verwijderaar > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
500 ml
€ 12,25 (€ 24,50/l)
2 x 500 ml
€ 23,25 (€ 23,25/l)
Beaphar Vlek Weg voor de hond en kat

Beaphar Vlek Weg voor de hond en kat

Beaphar Vlek Weg voor de hond en kat is een biologisch reinigingsmiddel tegen urine-, ontlasting- en braakselvlekken van uw hond of kat. Het middel werkt op basis van bacteriën die de vlekresten opeten. U kunt met dit middel ook etens- en wijnvlekken, bloed-, koffie-, cola-, melk- en grasvlekken behandelen. De spray laat geen kringen achter en verwijdert tevens de eventueel nare geurtjes van de vlekken. Probeer de spray altijd eerst op een onopvallende plek uit. Voor het beste effect dient u de vlek zo snel mogelijk te behandelen. 

 • Laat geen kringen of vlekken achter
 • Verwijdert vlekken en luchtjes
 • Reinigend
 • Werkt ook op andere natuurlijke vlekken

Bij Brekz kunt u de beste hygiëneproducten voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Vlek Weg voor de hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Gebruiksaanwijzing Beaphar Vlek Weg voor de hond en kat

1. Schudden voor gebruik. 
2. De plek insprayen totdat deze goed vochtig is, even laten inwerken en vervolgens schoonwrijven met een doek. 
3. Opnieuw insprayen
4. Bij hardnekkige vlekken en bij tapijt vervolgens afdekken met een vochtige doek.


Ander hygiëneproduct?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Beaphar Vlek Weg voor de hond en kat? Bekijk dan eens ons totaalaanbod hygiëneproducten voor de kat. Hier vindt u onder andere Beaphar Geur Weg voor hond, kat, vogel en knaagdier en Beaphar Keep Off voor de kat.

https://www.brekz.nl/24061-home_default/beaphar-vlek-weg-voor-de-hond-en-kat.jpg
6.49 2019/01/01
Ik moer dit nog proberen, maar zal wel okė zijn
6112
3131
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
500 ml
€ 6,49 (€ 12,98/l)
2 x 500 ml
€ 12,49 (€ 12,49/l)
Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier

Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier

Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier neutraliseert op een biologische manier onaangename geurtjes die uw huisdier achterlaat. Onaangename geuren ontstaan meestal door de aanwezigheid van organische resten. De spray bevat bacteriën die deze resten opeten, zodat de stank verdwijnt. Daarnaast zorgt de spray voor langdurige frisheid. Geur weg is geschikt voor alle plekken waar uw huisdier geursporen nalaat. De spray is veilig voor tapijtvezels en kleurechte stoffen. Probeer de spray eerst uit op een onopvallende plek. Voor het beste resultaat dient u de plek zo snel mogelijk te behandelen. 
 
 • Neurtaliseert onaangename geuren
 • Werkt op basis van bacteriën
 • Veilig voor tapijtvezels en kleurechte stoffen
 • Geschikt voor alle plekken waar een geurspoor is
 • Voor langdurige frisheid
Bij Brekz kunt u de beste hygiëneproducten voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Gebruiksaanwijzing Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier

1. Schudden voor gebruik. 
2. De plek insprayen totdat deze goed vochtig is, even laten inwerken en vervolgens schoonwrijven met een doek. 
3. Opnieuw insprayen. 
4. Bij hardnekkige vlekken en bij tapijt vervolgens afdekken met een vochtige doek. 
5. Als de plek droog is goed stofzuigen.


Ander hygiëneproduct?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier? Bekijk dan eens ons totaalaanbod hygiëneproducten voor de kat. Hier vindt u onder andere Beaphar Vlek Weg voor de hond en kat .
https://www.brekz.nl/38134-home_default/beaphar-geur-weg-voor-de-hond-kat-vogel-en-knaagdier.jpg
7.25 2019/01/01
ik heb deze gebruikt op de matras, heerlijke geur en achteraf geen Pipo meer te rieken
Prima produkt! Al diverse malen herbesteld. Aan te bevelen!
6113
3132
Beaphar Geur weg voor de hond, kat, vogel en knaagdier > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
500 ml
€ 7,25 (€ 14,50/l)
2 x 500 ml
€ 13,49 (€ 13,49/l)
TrizChlor Spoelmiddel

Productinformatie TrizChlor Spoelmiddel

TrizChlor Spoelmiddel is een antibacterieel reinigingsmiddel voor honden en katten. Als u een avontuurlijke hond of kat heeft, kan het nog wel eens voorkomen dat hij een wondje oploopt tijdens het ravotten of spelen. Als uw dier een wond heeft, kunt u dit middel gebruiken om het goed schoon te maken en het te desinfecteren. 

TrizChlor Spoelmiddel is geschikt voor kleine snij- of schaafwondjes. Let op: lees voor gebruik van dit product de bijsluiter/gebruiksaanwijzing aandachtig. Onder het kopje 'productadvies' kunt u een korte gebruiksaanwijzing vinden.

Bij Brekz kunt u TrizChlor Spoelmiddel goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Bestanddelen TrizChlor Spoelmiddel

Samenstelling: 

Chlorhexidene gluconaat, tromethamine USP, dinatrium-EDTA-dihydraat.

Productadvies TrizChlor Spoelmiddel

Gebruiksaanwijzing: 

Schud de fles voor gebruik goed. Breng wat van het spoelmiddel aan op het aangedane gebied en wrijf het vervolgens rustig en zorgvuldig in. Herhaal wanneer dit nodig is of wanneer uw dierenarts u dat aanraadt. 

Bewaar het product op een veilige, droge plek buiten het bereik van de zon. De houdbaarheidsdatum van TrizChlor Spoelmiddel staat op de verpakking vermeld. 

Ander product?

Er is ook een handige desinfectiespray van AntiSept. Als u een ander verzorgingsproduct voor uw kat zoekt, kunt u dat ongetwijfeld vinden op onze overzichtspagina kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/33626-home_default/trizchlor-spoelmiddel.jpg
8.25 2019/01/01
35276
16454
TrizChlor Spoelmiddel > Meer informatie
TrizChlor Spoelmiddel 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
118 ml
€ 13,75 (€ 114,58/l)
€ 8,25 (€ 68,75/l)
2 x 118 ml
€ 26,95 (€ 112,29/l)
€ 16,17 (€ 67,38/l)
3 x 118 ml
€ 39,95 (€ 114,14/l)
€ 23,97 (€ 68,49/l)
Poepschep Easy Scoop

Productinformatie Poepschep Easy Scoop

Poepschep Easy Scoop is een handige hondenaccessoire die helpt met het verwijderen van de uitwerpselen van uw hond. U kunt de schep gebruiken om zonder direct uw handen te gebruiken, de uitwerpselen van uw hond op te rapen. Daardoor is het een onmisbaar product om in huis te hebben. 

De Poepschep Easy Scoop is makkelijk schoon te maken. Het is dus een zeer hygiënische manier om een onaangenaam klusje op te knappen. Uiteraard kunt u dit product bij Brekz tegen de scherpste prijzen bestellen! 

Bij Brekz kunt u Poepschep Easy Scoop goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander product? 

Als u nog op zoek bent naar een ander product, kunt u bijvoorbeeld deze poepzakjes dispenser eens bekijken. Indien u nog een ander hygiëneproduct voor uw hond zoekt, kunt u dat vast vinden in het uitgebreide assortiment van onze overzichtspagina hygiëne hond.

https://www.brekz.nl/32460-home_default/poepschep-easy-scoop.jpg
8.09 2019/01/01
33694
15955
Poepschep Easy Scoop > Meer informatie
Poepschep Easy Scoop 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 8,09
Veti-Fom Voorhuidcleaner voor de hond

Productinformatie Veti-fom Voorhuidcleaner voor de hond

Veti-Fom Voorhuidcleaner voor honden (125 ml) reinigt en verzorgt de voorhuid van de reu. Met name niet-gecastreerde reuen kunnen vrij snel een ontsteking rond de voorhuid krijgen. Bij veel reuen komt er dan slijmerige afscheiding uit de voorhuid. De overmatige afscheiding is een hygiënisch probleem. Als het niet behandeld wordt, kan de aandoening chronisch worden en is er vanaf komen lastig. Door middel van een kleuromslag van de vloeistof ziet u direct wanneer u voldoende behandeld heeft. De reiniging is namelijk klaar wanneer de roze vloeistof niet langer geel kleurt, maar roze blijft.

Bij Brekz kunt u de beste verzorgingsproducten voor uw huisdier goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Veti-fom voorhuidcleaner hond (125 ml) tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Veti-fom Voorhuidreiniger

Natrii chloride, Glycerinum, Ureum, Acidum citricum, Camphora, Benzalkonium, Propanolum, Aqua.

Gebruik Veti-fom Voorhuidcleaner

De tuit van de flacon niet te diep inbrengen. Verdeel de vloeistof door het rond te masseren. Na het inbrengen van een kleine hoeveelheid in de voorhuidopening, verandert de vloeistof van roze naar geel. Masseer vervolgens de vloeistof voorzichtig naar achteren en laat het eruit stromen. Herhaal de handeling totdat de kleur van de uitstromende vloeistof roze blijft. De fles tijdens het verwijderen ingedrukt houden en pas ná uitname los laten om te voorkomen dat de ingebrachte vloeistof weer opgezogen wordt. De flacon tuit na elke behandeling onder de kraan afspoelen. 1 x reinigen per maand is voldoende. Wanneer de vloeistof geel kleurt, moet u de behandeling voortzetten. Wanneer de vloeistof roze blijft is de behandeling klaar.

Alternatief product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, kijkt u dan eens naar Prepusol reiniger. Voor ons totale aanbod verzorgingsproducten kunt u kijken op de pagina van onze hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/38734-home_default/veti-fom-voorhuidcleaner-voor-de-hond.jpg
13.75 2019/01/01
39400
17240
Veti-Fom Voorhuidcleaner voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
125 ml OP = OP
€ 13,75
2 x 125 ml
€ 26,75 (€ 107,00/l)
3 x 125 ml
€ 38,95 (€ 102,50/l)
Clean Ear Oorreiniger

Samenstelling Clean Ear:

 •  Vaseline 4.5 gram
 • Xyleen2 gram
 • Citronella 0.1 gram
 

Gebruiksaanwijzing Clean Ear:

Vul de gehoorgang met Clean Ear. Masseer de gehoorgang gedurende 60 seconden. Geef het dier de gelegenheid om de kop te schudden. Verwijder hierna oorsmeer en achtergebleven Clean Ear met watjes.

De dosering is als volgt:

 • Bij vuile oren: om de dag toedienen
 • Bij preventie van oorsmeer en oormijten: Eens per twee weken toedienen.
 

Geschikt voor dieren van minimaal 3 weken oud.

Elke flacon bevat 60 ml. Bewaar aangebroken verpakkingen in de koelkast.

Belangrijke opmerkingen:

 • Oormijten leven niet alleen in de oren van dieren. Gebruik daarom een ander middel tegen ongedierte voor de volledige bestrijding van oormijt. 
 • Oormijt is zeer besmettelijk. Daarom dient u ook alle dieren te behandelen die met het geïnfecteerde dier in contact zijn gekomen.
 • Gebruik alleen producten die voor de reiniging van oren geschikt zijn (bijvoorbeeld Sire Clean Ear). Andere stoffen, zoals alcohol, zijn gevaarlijk voor de gehoorgang van een huisdier.
 • Gebruik nooit wattenstaafjes als u de oren van uw dieren schoonmaakt.
 • Raadpleeg altijd uw dierenarts als uw dier last heeft van een ontstoken oor.
Sire
https://www.brekz.nl/23739-home_default/sire-clean-ear.jpg
11.25 2019/01/01
Makkelijk in gebruik en werkt goed
is gewoon een goed hond blij wij blij
Werkt goed en snel. Gemakkelijk in de oren in te brengen.
Doe wat nodig. Ik gebruik het voor mijn hond en dat werkt prima
Een makkelijk te gebruiken product wat ook goed werkt, een aanrader.
service en prijs kwaliteit uitstekend!
1715
968
> Meer informatie
Clean Ear Oorreiniger 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
60 ml
€ 11,25 (€ 187,50/l)
2 x 60 ml
€ 21,25 (€ 177,08/l)
Bio-Life HomeCleanse Spray

Bio-Life HomeCleanse Spray

Bio-Life HomeCleanse Spray is een milieuvriendelijke spray die huisstofmijten, stuifmeel en schimmelsporen neutraliseert. Gebruik is ideaal voor huisdieren die last hebben van huisstofmijt-allergie. Denk voor te behandelen plekken aan waar uw hond ligt, zoals kussens, matrassen, banken, stoelen en kleden maar ook aan andere gestoffeerde plaatsen zoals gordijnen. Huisstofmijten ontwikkelen zich in temperaturen tussen 20 en 24 graden Celsius en leven van huidschilfers. Zo kunnen ze uitstekend gedijen in onze verwarmde huizen en komt een middel als de HomeCleanse Spray goed van pas. Het middel is niet getest op dieren.

 • Milieuvriendelijke spray
 • Neutraliseert huisstofmijt en andere allergenen zoals stuifmeel en schimmelsporen
 • Ideaal bij een huisstofmijt-allergie
 • Geschikt voor gebruik op o.a. matrassen, banken, stoelen, gordijnen en kleden
 • Niet getest op dieren

Bij Brekz kunt u het beste hygiëne hond producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Bio-Life HomeCleanse Spray tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
    

Gebruik Bio-Life HomeCleanse Spray

Schudden voor gebruik. Fles rechtop houden bij het spuien. Eerst uitproberen op een klein stukje textiel op een onzichtbare plek. Besproei nu het te behandelen oppervlak. Dosering: vier pompjes per m2.
Na gebruik de oppervlakten 2 tot 3 uur laten drogen en vervolgens stofzuigen. Gebruik het middel 1 keer per maand, in het pollenseizoen 1 keer per week. Houdt ramen en deuren goed gesloten. Bij maandelijks gebruik wordt de kans op een nieuwe besmetting preventief voorkomen. Dit middel is zeer geschikt voor astma- en atopische patiënten die allergisch zijn voor huisstofmijt.
    

Samenstelling Bio-Life HomeCleanse Spray

Aqua, Benzyl benzoate, PPG-26, Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated castor oil, Eucalypus globulus leaf oil, Quaternium-26, Quaternium-22, Cananga odorata.
    

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een middel voor het neutraliseren van onaangename geuren? Kijk dan eens bij ons Beaphar Geur Weg voor hond, kat, vogel en knaagdier.

https://www.brekz.nl/28413-home_default/bio-life-homecleanse-spray.jpg
17.25 2019/01/01
32494
15570
Bio-Life HomeCleanse Spray > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
350 ml
€ 17,25 (€ 49,29/l)
2 x 350 ml
€ 32,25 (€ 46,07/l)
Ecopets Krachtige Kooireiniger

Ecopets krachtige kooireiniger

Ecopets krachtige kooireiniger is een krachtige reiniger die helpt bij het reinigen van het dierenverblijf van verschillende diersoorten. Het middel is zeer geschikt voor het reinigen van verblijven van knaagdieren, vogels, honden en katten. Bovendien is het te gebruiken op zowel metaal, hout, kunststof en glas. De kooireiniger is tevens te gebruiken als stalreiniger bij hobbydieren zoals paarden of pony's.

 • Reinigt grondig schoon
 • Neutraliseert de ammoniakgeur
 • Laat een frisse eucalyptusgeur achter
 • Te gebruiken in diverse dierenverblijven zoals kattenbakken, hondenbenches, vogelkooien en paardenstallen
 • Veilig in gebruik

Bij Brekz kunt u het beste Hygiene hond producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Ecopets Krachtige Kooireiniger tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Gebruik Ecopets krachtige kooireiniger

Spray het middel in de te behandelen ruimte of kooi. Laten inwerken tot de vervuiling loslaat. U kunt hardnekkig vuil zo nodig eventueel lossteken alvorens de ruimte of kooi uit te spoelen. Voor grote ruimten, zoals kennels of stallen is een grote verpakking verkrijgbaar, waarmee een oplossing kan worden aangemaakt.

Samenstelling Ecopets krachtige kooireiniger

Minder dan 5% niet-iogene oppervlakte actieve stoffen, minder dan 5% fosfaten, minder dan 5% parfums, limonene.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een geurverwijderaar voor huisdieren? Kijk dan eens bij ons Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier.

https://www.brekz.nl/29062-home_default/ecopets-krachtige-kooireiniger.jpg
9.89 2019/01/01
Ruikt fris en kuist alles goed op.
32531
15585
Ecopets Krachtige Kooireiniger > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
750 ml (spray)
€ 9,89 (€ 13,19/l)
2 x 750 ml
€ 18,75 (€ 12,50/l)
5 liter
€ 40,49 (€ 8,10/l)
2 x 5 liter
€ 76,75 (€ 7,68/l)
Scruffs Noodle handdoek hond

Productinformatie Scruffs Noodle handdoek

Scruffs Noodle handdoek voor de hond is een super absorberende handdoek, gemaakt van microvezel materiaal. Overtollig vocht wordt snel en eenvoudig opgenomen, waardoor de vacht van de hond sneller droog is na een natte of modderige wandeling of nadat u hem gewassen heeft. Dit materiaal is gemaakt van ultrafijne geweven draden die zo dicht bij elkaar zitten dat het droogoppervlak veel groter is dan de afmetingen van de handdoek zelf. Hierdoor zuigt de handdoek water op als een spons en wordt afdrogen veel makkelijker en sneller. De handdoek kan in de machine gewassen worden op 30 graden. U kunt de Scruffs Noodle handdoek zowel thuis als in de auto gebruiken. Scruffs Noodle is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Afmetingen: 80 x 30 cm

Bij Brekz kunt u extra absorberende handdoeken voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Scruffs Noodle handdoek tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Zoekt u een handige microvezel droogmat waar u uw natte viervoeter rustig op kunt laten zitten? Kijk dan naar de Scruffs Noodle droogmat. Moet uw hond gewassen worden na een modderige wandeling? Kijk voor shampoo en borstels op de pagina met al onze vachtverzorgingsproducten.

https://www.brekz.nl/39284-home_default/scruffs-noodle-handdoek.jpg
14.95 2019/01/01
40011
17380
Scruffs Noodle handdoek > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Bordeaux
€ 14,95 (€ 42,71/gram)
Grijs
€ 14,95
Blauw
€ 14,95
Scruffs Noodle droogmat

Productinformatie Scruffs Noodle Droogmat

Scruffs Noodle Droogmat is de ideale droogmat voor het helpen drogen van uw hond. Gebruik de mat eenvoudig thuis of in de auto. Het is perfect voor honden die ervan houden om lekker in het water te ravotten tijdens strandwandelingen of ieder modderpoeltje in het bos opzoeken. De absorberende microvezel 'noedels' zorgen voor optimale prestaties en deze mat is geschikt om te wassen in de wasmachine. De maat van de mat is 90 x 60 cm. Verkrijgbaar in 3 kleuren.

Bij Brekz kunt u extra absorberende droogmatten voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Scruffs Noodle handdoek tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Zoekt u een handige microvezel handdoek om uw viervoeter mee af te drogen, terwijl hij rustig op deze droogmat zit? Kijk dan naar Scruffs Noodle handdoek. Moet uw hond gewassen worden na een modderige wandeling? Kijk dan voor shampoo en borstels op de pagina met al onze vachtverzorgingsproducten.

https://www.brekz.nl/39290-home_default/scruffs-noodle-droogmat.jpg
25.95 2019/01/01
40015
17381
Scruffs Noodle droogmat > Meer informatie
Scruffs Noodle droogmat 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Grijs
€ 25,95
Bordeaux
€ 25,95 (€ 74,14/gram)
Bruin
€ 25,95

Poepzakjes

Beco Bags Poepzakjes met handvatten - 120 stuks

Productinformatie Beco Bags Poepzakjes met handvatten - 120 stuks

Heeft u ook zo'n hekel aan hondenpoepzakjes die scheuren, te klein zijn of die moeilijk mee te nemen zijn voordat u ze weg kan gooien? Beco Bags Poepzakjes met handvatten - 120 stuks zijn ontworpen met functionaliteit in gedachten. Deze verpakking van wel 120 stuks bestaat uit zakjes met een grote afmeting van 33x18 cm. De zakjes zijn gemakkelijk dicht te knopen en hebben handige handvaten, zodat u ze makkelijk mee kunt nemen naar het volgende afvalpunt. Het materiaal is extra dik en stevig, zodat scheuren of andere ongemakken zo veel mogelijk worden voorkomen. Daarnaast bestaan de Beco Bags poepzakjes uit volledig biologisch afbreekbare materialen als bamboe, rijstafval uit de voedselindustrie in Azië en biologisch natuurhars. Bovendien is de verpakking gemaakt van gerecycled karton. Maak uw hondenuitlaatroutine gemakkelijk voor uzelf en verantwoord voor uw omgeving!

Bij Brekz kunt u extra voordelig de beste producten voor hondenhygiëne goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beco Bags Poepzakjes met handvatten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk bestellen, snel in huis.

En nog veel meer...

Behalve de Beco Bags vindt u op Brekz een ruim assortiment aan andere producten voor hondenhygiëne. Heeft u bijvoorbeeld een hekel aan de stank van hondenpoep? Kijk dan ook eens bij de Beco poepzakjes met mintgeur, die zijn voorzien van een frisse geur om de stank te verminderen.

https://www.brekz.nl/37069-home_default/beco-bags-poepzakjes-met-handvatten-120-stuks.jpg
6.59 2019/01/01
36898
16640
Beco Bags Poepzakjes - met handvatten - 120 stuks > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per verpakking
€ 6,59
Per 3 verpakkingen
€ 17,25
Trixie Gekleurde Poepzakjes

Trixie Gekleurde Poepzakjes

Trixie Gekleurde Poepzakjes zijn stevige zakjes in verschillende kleuren en zijn zeer effectief voor gebruik als poepzakje. De zakjes hebben vier frisse kleuren meegekregen en zijn zeer stevig. Een kleurig, effectief product voor het opruimen van de hondenpoep.

Bij Brekz kunt u de beste artikelen voor op reis en onderweg goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Trixie Gekleurde Poepzakjes tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld navulling zakjes voor de poepgrijper? Kijk dan eens bij onze Navulling Poepzakjes Poepgrijper. Een overzicht van al onze artikelen voor Op reis en onderweg vindt u hier. 

https://www.brekz.nl/20318-home_default/rolletje-gekleurde-poepzakjes.jpg
0.9 2019/01/01
Okkkkkkkkk
Prima poepzakjes . Wel een beetje dunne plastic
Zoals altijd, 100% tevreden
Prima zakjes voor een prima prijs.
Goed product snelle levering
De levering ging snel en zonder problemen.
Precies zoals verwacht , snelle service. Wordt goed op de hoogte gehouden voor de levering
Ze voldoen wel voor wat ze dienen maar zijn zo dun dat ik ze enkel in stad gebruik waar er altijd wel een vuilbak in de buurt is. Anders vrees ik er voor dat het zakje anders scheurt als ik nog ver moet wandelen. Gelukkig is Elmo ook een middelmatige hond. Voor een herder zou je zeker in de problemen komen. De opschrift en de kleurtjes zijn anders wel leuk.
De poepzakjes zijn superdun,heb ze nog niet gebruikt maar voor hetgeen het dienen moet zal het wel ok zijn.
De kwaliteit zou iets beter kunnen. Zakjes scheuren makkelijk open aan de onderkant.
zijn zeer moeilijk open tekrijgen
Zijn goed en goedkoop. Maar dat is alles wat jullie verkopen zal geen dieren spullen ergens anders kopen tenzij jullie het niet verkopen. Voer speelgoed riemen alles wat we hebben gekocht bij jullie is top
Niks mis mee. Geschikt waarvoor ze zijn gemaakt.
Ik heb 1 nadeel ondervonden. Ik heb nl al een paar keren ondervonden dat de hoeken onderaan het zakje soms niet goed dicht zijn waardoor er soms een gaat in zit en je dus moet opletten als je de stoelgang van je hond opraapt.
Zolang er uw vingers niet doorgaan geen probleem zeker groot genoeg ook voor mijn bordeaux dog.
Ik had al een kokkertje voor poepzakjes en die waren op dus gelijk met het voer meebesteld.
Goede kwaliteit aan prettige prijs!
snelle levering, gekregen wat ik heb gevraagd. beloofde kwaliteit
ben tevreden met dit product
Ja wat moet je daar nu van zeggen..
7380
3675
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 10
€ 7,09
Beco Bags poepzakjes - 60 stuks

Productinformatie Beco Bags poepzakjes

Wilt u hondenpoep opruimen en tegelijkertijd het milieu sparen? Beco Bags poepzakjes zijn ontworpen met functionaliteit en milieuvriendelijkheid in gedachten. Deze handige zakjes zijn gemaakt van extra sterk materiaal, tegen rekken, scheuren, en andere ongemakken. Biologisch afbreekbaar is tenslotte niet hetzelfde als breekbaar. Beco Bags poepzakjes zijn op een 100% milieuvriendelijke wijze geproduceerd. In plaats van plastic is gebruik gemaakt van restafval uit de Aziatische voedingsindustrie, zoals fijngestampt bamboe- en rijstafval. Dankzij de toevoeging van natuurhars zijn deze Beco Bags poepzakjes stevig, volledig biologisch afbreekbaar, en helemaal vrij van plastic en milieubelastende stoffen. Beco Bags poepzakjes worden geleverd in een handige verpakking van 60 zakjes. 

Dit zijn de voordelen van Beco Bags poepzakjes op een rijtje:

 • 100% biologisch afbreekbaar, vrij van plastic en milieubelastende stoffen
 • Gemaakt van gerecycled materiaal
 • De zakjes zijn stevig, voor een zorgeloze uitlaatroutine

Bij Brekz kunt u de beste artikelen voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Beco Bags poepzakjes tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

Ander product?

Is dit niet helemaal wat u wilt? Misschien zoekt u Beco Bags poepzakjes met handvatten die makkelijk mee te nemen zijn op een lange wandeling? Of neem een kijkje in het overzicht Hygiëne hond producten.

https://www.brekz.nl/37073-home_default/beco-bags-poepzakjes-.jpg
4.59 2019/01/01
Op de site geen maat gevonden, deze zijn wel heel groot
Superfijne zakjes lekker stevig en goede prijs kwaliteit verhouding
Hele fijne ruime poepzakjes die ook nog eens milieu vriendelijk zijn. Ze passen in alle verschillende houders en zijn makkelijk af te scheuren.
gewoon de max, heb geen enkele opmerking te maken
Prima zakjes! Natuurlijk afbreekbaar. Ook niet geheel onbelangrijk.
Super fijn en sterk en ook makkelijk opening te vinden.
stevige ruime zakjes en goed voor het milieu.
prima alleen gebruiken wij ze voor de kattenbak
22321
13237
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 2 verpakkingen
€ 8,95
Per 3 verpakkingen
€ 13,25
Poepzakjes met handvat (120 stuks)

Productinformatie Poepzakjes met handvat (8 x 15 stuks)

Met de Poepzakjes met handvat ruimt u snel en eenvoudig de uitwerpselen van uw hond op. Er zit een handig handvat aan, zodat u het zakje gemakkelijk kunt dichtknopen en vast kunt houden totdat u het weg kunt gooien. De rol past in alle dispensers. Een verpakking bevat 120 zakjes (8 rollen x 15 zakjes). De zakjes worden geleverd in willekeurige kleuren.

Bij Brekz koopt u Poepzakjes met handvat goedkoop online. Bestel nu uw hondenpoepzakjes en krijg uw bestelling snel en gratis thuis bezorgd!

Kenmerken Poepzakjes met handvat

 • 120 zakjes voor een voordelige prijs
 • Handig handvat
 • Past in alle dispensers
 • In diverse kleuren

Ander product?

Wilt u graag uw steentje bijdragen aan een beter milieu? Kijkt u dan eens naar de Trixie Poepzakjes Composteerbaar 100 stuks. Op zoek naar een dispenser voor poepzakjes? Bekijk dan eens de pagina met al onze hygiëneproducten.

https://www.brekz.nl/37543-home_default/poepzakjes-met-handvat-8-rollen-a-15-stuks.jpg
4.99 2019/01/01
37733
16835
Poepzakjes met handvat 8 rollen á 15 stuks > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 4,99
Per 2
€ 8,49
Per 3
€ 10,99
Poepzakjes composteerbaar 100 stuks

Productinformatie Trixie poepzakjes composteerbaar 

De Trixie poepzakjes composteerbaar (100 stuks) zijn afbreekbare poepzakjes van maïszetmeel. Dit plantaardige materiaal is milieuvriendelijker dan plastic poepzakjes, maar doet niets af aan de stevigheid. De zakjes zijn gemaakt van gerecyclede materialen die snel en veilig afgebroken kunnen worden. Tevens is er minder CO2 nodig voor het produceren van composteerbare zakjes. Zo draagt u uw steentje bij aan een beter milieu, terwijl u eenvoudig de ontlasting van uw viervoeter kunt opruimen. Op de rol zitten 100 zakjes.

Bij Brekz koopt u Trixie poepzakjes composteerbaar 100 stuks goedkoop online. Bestel nu al uw dierbenodigdheden en krijg uw bestelling snel en gratis thuis bezorgd!

Kenmerken Trixie poepzakjes composteerbaar 

 • Milieuvriendelijker
 • Plantaardig materiaal
 • Stevige zakjes
 • 100 stuks
 • Zeer voordelig

Ander product?

Op zoek naar afbreekbare poepzakjes in diverse kleuren? Kijk eens naar Papillon afbreekbare poepzakjes. Voor andere varianten kunt u kijken op de pagina met al ons hygiëneproducten voor honden.

https://www.brekz.nl/37545-home_default/poepzakjes-composteerbaar-100-stuks.jpg
8.99 2019/01/01
37739
16837
Poepzakjes composteerbaar 100 stuks > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 8,99
Per 2
€ 16,99
Per 3
€ 23,99
Afbreekbare poepzakjes

Productinformatie Papillon afbreekbare poepzakjes

Papillon afbreekbare poepzakjes zijn milieuvriendelijke afbreekbare poepzakjes, die ideaal zijn om overal mee naartoe te nemen. Afbreekbare poepzakjes zijn beter voor het milieu dan plastic poepzakjes, maar zijn tegelijkertijd wel net zo stevig en gemakkelijk in gebruik. Deze poepzakjes van Papillon zitten op een rol. Iedere rol bevat 20 zakjes. Dit product is te bestellen vanaf 8 rollen x 20 zakjes, dus 160 zakjes.

Bij Brekz kunt u de beste artikelen voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Afbreekbare Poepzakjes tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.
    

Ander product?

Bent u op zoek naar andere poepzakjes? Bij Brekz hebben we een uitgebreid aanbod en zo voor ieder wat wils! Bekijk onze overzichtspagina hier. Hier vindt u onder andere Beco Bags poepzakjes. Deze zakjes zijn gemaakt van gerecycled materiaal en volledig biologisch afbreekbaar!

https://www.brekz.nl/31617-home_default/afbreekbare-poepzakjes.jpg
2.25 2019/01/01
Kan weinig misgaan met dit product
Snel en correct
Gewoon ok gevonden
Gemakkelijk in gebruik, weinig plaats nodig om op te bergen.
zoals afgesproken
Stevige, prettige zakjes. Snel geleverd op de afgesproken tijd.
34077
16097
Afbreekbare Poepzakjes > Meer informatie
Afbreekbare poepzakjes 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
8 x 20 stuks
€ 4,99
12 x 20 stuks
€ 6,99
24 x 20 stuks
€ 12,95
Papillon Poop Bags Dispenser - afbreekbare poepzakjes

Productinformatie Papillon Poop Bags Dispenser

Poop Bags Dispenser is een handige dispenser in de vorm van een botje. Het bevat 2 rolletjes met 20 afbreekbare poepzakjes. De zakjes zijn stevig en lekken niet. Deze poepzakjes van Papillon breken sneller af dan de gewone zakjes, waardoor het gebruik van deze poepzakjes beter is voor het milieu. De dispenser met poepzakjes kunt u eenvoudig aan de riem of aan uw broek bevestigen met het handige bevestigingshaakje. Er zijn ook losse zakjes beschikbaar, zodat u de dispenser weer kunt aanvullen.

Bij Brekz kunt u poepzakjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Poop Bags Dispenser tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken Poop Bags Dispenser

 • Handige dispenser in de vorm van een botje
 • Met 2 afbreekbare poepzakjes
 • Losse zakjes verkrijgbaar
 • Milieuvriendelijk
 • Eenvoudig mee te nemen, dankzij het handige bevestigingshaakje aan de dispenser

Ander product?

Is de dispenser leeg en wenst u deze aan te vullen? Kijk dan naar de losse afbreekbare poepzakjes. Voor alle soortgelijke producten kunt u kijken op onze hondenpagina.

https://www.brekz.nl/31623-home_default/dispenser-2-poepzakjes.jpg
1.99 2019/01/01
34081
16098
Dispensor + 2 poepzakjes > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 stuks - Blauw botvorm
€ 4,59
2 stuks - Groen kokervorm
€ 4,59