Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Beco Bags Poepzakjes Mint - 60 stuks

Productinformatie
Per verpakking
€ 4,59
€ 4,59
Per 3 verpakkingen
€ 13,25
€ 13,25

Beco Bags Poepzakjes Mint - 60 stuks zijn milieuvriendelijke poepzakjes die u kunt gebruiken bij het uitlaten van uw hond. Deze zakjes zijn voorzien van een mintgeur, wat helpt om nare geurtjes te verbloemen.

  • Volledig biologisch afbreekbaar
  • Grote zakjes
  • Handige verpakking van 4 x 15 stuks

Meer informatie

Productinformatie Beco Bags Poepzakjes Mint 

Is hondenpoep opruimen voor u ook het minst favoriete onderdeel van het uitlaten van uw hond? Met Beco Bags Poepzakjes Mint heeft u zo min mogelijk last van stank. Deze zakjes zijn voorzien van een frisse mintgeur, die andere nare luchtjes verbloemt. Met de handige verpakking van 4 x 15 stuks en de grote afmetingen van 33 x 22,5 cm wordt de uitlaatroutine een stuk comfortabeler.

De Beco Bags poepzakjes zijn overigens niet alleen fijn voor u; ze zijn ook goed voor uw omgeving. De producten van Beco Pets zijn ecologisch verantwoord. Deze worden vaak gemaakt van fijngestampte bamboe en rijstafval uit de voedselindustrie uit Azië. Hier wordt vervolgens biologische natuurhars aan toegevoegd. Zo kan Beco Pets verschillende vormen fabriceren, zonder dat daar plastic of gevaarlijke stoffen voor nodig zijn. Bovendien is de verpakking van de Beco Bags Poepzakjes Mint gemaakt van gerecycled karton en zijn de poepzakjes volledig afbreekbaar. Voor een poepvrije stoep en het zorgeloos uitlaten van de hond!

Bij Brekz kunt u extra voordelig de beste hondhygiëne producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beco Bags Poepzakjes Mint  tegen de scherpste prijzen. Makkelijk bestellen, snel in huis.

Ander hygiëneproduct?

Bij Brekz vindt u een ruim assortiment aan andere hygiëneproducten voor blije honden en baasjes. Heeft u liever zakjes die nog makkelijker mee te nemen zijn? Kijk eens bij  Beco poepzakjes met handvat in een verpakking van wel 120 stuks.


Reviews
4
4
4
4
4
2 / 5 (1)
06-01-2021
4
4
4
4
4
Het product is zoals verwacht. De levering heeft echter zeer lang op zich laten wachten zonder communicatie. Ook was hierbij eten voor de hond besteld, dit was echter zo laat dat de hond reeds 7kg was afgevallen (sarcasm).