Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Beco Bags Poepzakjes met handvatten - 120 stuks

Productinformatie
Per verpakking
€ 6,59
€ 6,59
Per 3 verpakkingen
€ 17,25
€ 17,25

Beco Bags Poepzakjes met handvatten (120 stuks) zijn praktische poepzakjes bij het uitlaten van uw hond. Goed voor blije baasjes en buren, maar ook voor het milieu.

  • Biologisch afbreekbare, extra stevige hondenuitlaatzakjes
  • Met hengsels, dus gemakkelijk dicht te knopen
  • Grote zakjes

Meer informatie

Productinformatie Beco Bags Poepzakjes met handvatten - 120 stuks

Heeft u ook zo'n hekel aan hondenpoepzakjes die scheuren, te klein zijn of die moeilijk mee te nemen zijn voordat u ze weg kan gooien? Beco Bags Poepzakjes met handvatten - 120 stuks zijn ontworpen met functionaliteit in gedachten. Deze verpakking van wel 120 stuks bestaat uit zakjes met een grote afmeting van 33x18 cm. De zakjes zijn gemakkelijk dicht te knopen en hebben handige handvaten, zodat u ze makkelijk mee kunt nemen naar het volgende afvalpunt. Het materiaal is extra dik en stevig, zodat scheuren of andere ongemakken zo veel mogelijk worden voorkomen. Daarnaast bestaan de Beco Bags poepzakjes uit volledig biologisch afbreekbare materialen als bamboe, rijstafval uit de voedselindustrie in Azië en biologisch natuurhars. Bovendien is de verpakking gemaakt van gerecycled karton. Maak uw hondenuitlaatroutine gemakkelijk voor uzelf en verantwoord voor uw omgeving!

Bij Brekz kunt u extra voordelig de beste producten voor hondenhygiëne goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beco Bags Poepzakjes met handvatten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk bestellen, snel in huis.

En nog veel meer...

Behalve de Beco Bags vindt u op Brekz een ruim assortiment aan andere producten voor hondenhygiëne. Heeft u bijvoorbeeld een hekel aan de stank van hondenpoep? Kijk dan ook eens bij de Beco poepzakjes met mintgeur, die zijn voorzien van een frisse geur om de stank te verminderen.