Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Hondenhalsbanden

Bij Brekz vindt u een breed assortiment aan de mooiste halsbanden. Alle halsbanden zijn verschillend in maat, soort, kleur, materiaal en prijsklasse. Onder aan de pagina vindt u meer uitleg over de verschillende categorieën hondenhalsbanden.
Lees meer ..
Ultrasoon
Trainingsbanden
Anti-trek
Nylon
Leer
Slip-halsbanden
Lichthalsbanden
Koelingsbanden

Ultrasoon

Trainingsbanden

Anti-trek

Nylon

Leer

Slip-halsbanden

Lichthalsbanden

Koelingsbanden

Ultrasoon

Petsafe Ultrasone antiblafband voor de hond

Productinformatie Petsafe Ultrasone antiblafband voor de hond

De Petsafe Ultrasone antiblafband voor de hond is een blaf detector die u in de ruimte plaatst waar de hond zich bevindt. Wanneer de hond blaft laat het apparaat via de halsband een geluid horen met een hoge frequentie. Deze hoge toon is voor de mens nauwelijks waarneembaar, maar voor de hond is dit zeer storend. De hond zal na enige tijd het verband leggen tussen het blaffen en het vervelende, hoge geluid. Hierdoor zal uw hond snel de interesse verliezen om te gaan blaffen. De antiblafband is uitsluitend voor gebruik binnenshuis en is niet schadelijk voor uw huisdier. Met de Petsafe antiblafband kunt u uw hond op een effectieve en humane wijze het blaffen afleren.

Bij Brekz kunt u trainingshulpmiddelen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Petsafe Ultrasone antiblafband voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
      

Kenmerken Petsafe Ultrasone antiblafband voor de hond

 • Een blaf detector met halsband voor binnenshuis.
 • Werkt op een 9 volt batterij (batterijen niet inbegrepen).
 • Corrigeert de hond met een ultrasoon geluid, welke voor mensen nauwelijks tot niet hoorbaar is.
 • Klein en zeer effectief apparaat om overmatig blaffen te verhinderen. 
 • Simpel in gebruik.
 • Verneemt de sensor het blaffen van uw hond dan wordt er een signaal met een hoge frequentie afgegeven. De hond vindt deze toon zeer onaangenaam en stopt daarom direct met blaffen.
     

Ander product?

Bent u op zoek naar een antiblafband die de hond corrigeert middels vibraties? Kijk dan eens naar de Petsafe antiblafband met vibraties. Voor al onze overige varianten kunt u kijken op de pagina met al onze trainingshulpmiddelen voor honden.

https://www.brekz.nl/31352-home_default/petsafe-ultrasone-antiblafband-voor-de-hond.jpg
29.95 2019/01/01
34052
16089
Petsafe Ultrasone antiblafband PBC45-14035 voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 29,95

Trainingsbanden

Petsafe Antiblafband met spray voor de hond

Productinformatie Petsafe Antiblafband met spray voor de hond

Petsafe Antiblafband met spray voor de hond (PBC19-16370) is een waterdichte, verstelbare halsband. Het helpt het blaffen af te leren met spray die reageert op het geluid en de vibraties van het blaffen van uw hond. De halsband werkt met zowel de geurloze als de citronella-spray. Citronella is een unieke geur die de meeste honden niet prettig vinden. Beide varianten zijn veilig in gebruik en zullen enkel uw hond afleiden en het ongewenste blaffen onderbreken.

De halsband is oplaadbaar en wordt geleverd met 2 vervangbare spraypatronen. De spray is goed voor 35 – 40 sprays per patroon en ontmoedigt blaffen, waardoor u dit ongewenste gedrag eenvoudig kunt afleren, ook wanneer u zelf niet in de buurt bent. Wanneer het sprayniveau laag is, zal het controlelampje gaan branden. Hierdoor weet u wanneer u een nieuwe spraypatroon moet plaatsen. Deze halsband is geschikt voor honden vanaf 3,6 kg. 

Bij Brekz kunt u Petsafe artikelen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Petsafe Antiblafband met spray voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

         

Productkenmerken Petsafe Antiblafband met spray voor de hond

 • Vervangbare spraypatronen
 • 35–40 sprays per patroon
 • Waterdicht
 • Controlelicht voor laag sprayniveau
 • PBC19-16370

Het systeem bevat:

 • Blafhalsband met spray
 • USB-lader
 • Oplaadbare lithiumion-batterij
 • 2 patronen met spray – citronella en geurloos
 • Producthandleiding
       

Ander product?

Bent u op zoek naar de navulling voor de Petsafe Antiblafband? Dan kunt u kijken naar de Petsafe Navulling Spray. Voor het complete assortiment kunt u kijken op de pagina met al onze hondenbenodigdheden.

https://www.brekz.nl/32155-home_default/petsafe-antiblafband-met-spray-voor-de-hond.jpg
86.95 2019/01/01
34499
16211
Petsafe antiblafband met spray voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 86,95
Petsafe Deluxe Remote Spray Trainer voor de hond

Productinformatie Petsafe Deluxe Remote Spray Trainer hond

Petsafe Deluxe Remote Spray Trainer hond is een halsband die door middel van een spray helpt met het onder controle houden van uw hond. De halsband heeft een bereik van maximaal 275 meter en is geschikt voor honden van alle rassen vanaf een lichaamsgewicht van 3,6 kg. De halsband helpt met het afleren van verkeerd gedrag en bevordert goed gedrag met een geluidssignaalknop. 

Petsafe Deluxe Remote Spray Trainer hond is bovendien waterdicht en komt met oplaadbare batterijen. Het product is ideaal om uw hond van een grote afstand in toom te houden. Het systeem kan ook bij twee honden tegelijk werken. U kunt daarvoor los een extra handband bestellen. 

Bij Brekz kunt u Petsafe Deluxe Remote Spray Trainer hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenaccessoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Productadvies Petsafe Deluxe Remote Spray Trainer hond

Gebruiksaanwijzing: 

Lees de gebruiksaanwijzing aandachtig voor gebruik. 

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Van Petsafe is er ook dit handige anti-blafsysteem in de vorm van een vogelhuisje. Zoekt u nog een andere halsband voor uw hond? Dan kunt u zeker het juiste product vinden op onze overzichtspagina hondenhalsbanden.

https://www.brekz.nl/31173-home_default/petsafe-deluxe-remote-spray-trainer-voor-de-hond.jpg
139.95 2019/01/01
34040
16080
Petsafe Deluxe Remote Spray Trainer PDT19-14596 voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Petsafe Vibratie Remote Trainer voor de hond

Productinformatie Petsafe Vibratie Remote Trainer hond

Petsafe Vibratie Remote Trainer hond is een van afstand bedienbare halsband voor het trainen en onder controle houden van uw hond. Via een afstandsbediening kunt u over een afstand van 100 meter de halsband laten vibreren, zodat u er vanuit uw stoel voor kunt zorgen dat uw hond zich gedraagt. 

Petsafe Vibratie Remote Trainer hond is bovendien waterdicht. Deze halsband is geschikt voor honden boven de 3,5 kilogram waarvan de omtrek van de nek tussen de 15-71 centimeter is. De halsband heeft 16 verschillende soorten vibraties, waardoor u hem perfect op uw hond kan afstellen. 

Bij Brekz kunt u Petsafe Vibratie Remote Trainer hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenaccessoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Productadvies Petsafe Vibratie Remote Trainer hond

Gebruiksaanwijzing: 

Lees de gebruiksaanwijzing voor gebruik aandachtig. Deze vindt u in de doos of op de site van Petsafe.

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product? 

Van Petsafe is er ook dit anti-blafsysteem vermomd als een vogelhuisje. Indien u nog een andere halsband voor uw hond zoekt, kunt u die vast en ze

https://www.brekz.nl/31178-home_default/petsafe-vibratie-remote-trainer-voor-de-hond.jpg
119.95 2019/01/01
34043
16082
Petsafe VT-100 Vibratie Remote Trainer PDT19-14680 voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 119,95
Petsafe Ultrasone Remote Trainer voor de hond
https://www.brekz.nl/33695-home_default/petsafe-ultrasone-remote-trainer-voor-de-hond.jpg
34.95 2019/01/01
34044
16083
Petsafe Ultrasone Remote Trainer PUPT-10019 voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 34,95
Petsafe antiblafband met vibratie voor de hond

Productinformatie Petsafe antiblafband met vibratie voor de hond

Petsafe antiblafband met vibratie voor de hond is het ideale product om u te helpen bij het trainen van uw hond. Deze halsband helpt namelijk met het voorkomen dat uw hond veelvuldig blaft. Dat doet hij door bij elke keer dat uw hond blaft, te reageren met een kleine vibratie. Hierdoor zal uw hond vanzelf leren dat hij niet vaak achtereen moet blaffen.

Petsafe antiblafband met vibratie voor de hond is voor honden met een lichaamsgewicht boven de 3,6 kilogram. Het is op een duurzame manier geproduceerd en volledig waterdicht. Er is bij het maken van de halsband ook goed met de veiligheid rekening gehouden. Als uw hond meer dan 15 keer blaft in anderhalve minuut, gaat de halsband namelijk een minuut uit. Let op: lees voor gebruik van dit de gebruiksaanwijzing aandachtig.

Bij Brekz kunt u Petsafe antiblafband met vibratie voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu accessoires voor uw hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Productadvies Petsafe antiblafband met vibratie voor de hond

Gebruiksaanwijzing: 

Het is belangrijk om de antiblafband bij het spelen af te doen. Uw hond kan tijdens het spelen gaan blaffen en het moet voorkomen worden dat hij spelen gaat associëren met de vibraties. 

Het is belangrijk de antiblafband correct om te doen en hem goed te testen. Lees daarom voor gebruik de gebruiksaanwijzing aandachtig. Een papieren gebruiksaanwijzing vindt u in de doos. Voor een online-versie van de gebruiksaanwijzing kunt u op deze link klikken. 

Ander product?

Als u nog een andere antiblafband van Petsafe zoekt, kunt u deze band met spray eens proberen. Zoekt u nog andere antiblafproducten of producten voor de hondentraining? Dan kunt u vast en zeker het juiste product vinden op onze overzichtspagina antiblaf en training.

https://www.brekz.nl/31185-home_default/petsafe-antiblafband-met-vibratie-voor-de-hond.jpg
59.95 2019/01/01
34046
16085
Petsafe antiblafband met vibratie PBC45-13339 voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 59,95
Petsafe Remote Spray Trainer 300 meter voor de hond

Productinformatie Petsafe Remote Spray Trainer 300 meter voor de hond

De PetSafe Remote Spray Trainer 300 meter voor de hond is een veilig hulpmiddel voor het opvoeden van de hond en kan helpen de communicatie tussen u en uw hond te verbeteren bij grote afstanden. Rent uw hond bijvoorbeeld plotseling achter wild aan? In dit soort situaties kan een trainingshulpmiddel goed van pas komen. Dit hulpmiddel helpt uw hond te corrigeren binnen een bereik van 300 meter. Door de 3 verschillende correctie methodes is er altijd wel een effectieve manier waarop u de aandacht van uw hond weer op u kunt vestigen. Of u nu gebruik maakt van het geluid-, trilling- of spraysignaal, deze trainingsband werkt zeer effectief bij honden vanaf 6 maanden oud. Het helpt u te ondersteunen bij de opvoeding van uw hond.

U dient verantwoord met de PetSafe Remote Spray Trainer om te gaan. Wanneer correct gebruikt kunnen trainingshulpmiddelen op een veilige manier bijdragen aan het opvoeden van de hond. Dit hulpmiddel biedt de ultieme flexibiliteit voor alle binnen- en buitenactiviteiten en is tevens ideaal tijdens wandelingen en hardlooptrainingen.

Bij Brekz kunt u trainingshulpmiddelen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Petsafe Remote Spray Trainer 300 meter voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
       

Productkenmerken Petsafe Remote Spray Trainer 300 meter voor de hond

 • Digitale afstandsbediening
 • USB-lader, oplaadbare lithiumion-batterij
 • 2 patronen met spray – citronella en geurloos
 • Extra patronen zijn bij te bestellen
 • 35–40 sprays per patroon
 • Waterbestendig
 • Controlelicht voor laag sprayniveau
 • Past rond elke nek van maximaal 68 cm
         

Ander product?

Klagen uw buren om het constante geblaf van uw hond? Probeer eens de Petsafe antiblafband met spray. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze trainingshulpmiddelen voor honden.

https://www.brekz.nl/31192-home_default/petsafe-remote-spray-trainer-300-meter-voor-de-hond.jpg
139.99 2019/01/01
34049
16088
Petsafe Remote Spray Trainer 300 mtr PDT19-16397 voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 139,99

Anti-trek

Top Trainer trainingsband voor de hond

Productinformatie Top Trainer Trainingsband voor de hond

Top Trainer Trainingsband voor de hond is een tuigje dat tijdens de hondentraining gebruikt kan worden. Het bootst de vorm van de snuit na, waardoor u uw hond zonder veel inspanning makkelijk in toom kan houden. Wanneer uw hond bijvoorbeeld oogcontact met een andere hond maakt, kunt u dat met een klein trekje aan de lijn onderbreken. 

 • S: 22cm/35-42cm
 • M: 27cm/40-48cm
 • L: 31cm/50-57cm
 • L-XL: 37cm /48-60cm
 • XL 46cm/54-66cm
 • XL-kort: 40cm/46-58cm

Top Trainer Trainingsband voor de hond is verkrijgbaar in verschillende maten. Dit product is alleen geschikt om voor trainingsdoeleinden te gebruiken. Het wordt dus afgeraden het aanhoudend als wandeltuigje te gebruiken. 

Bij Brekz kunt u Top Trainer Trainingsband voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenaccessoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
    

Andere accessoire? 

Zoekt u nog een tuigje dat u tijdens het wandelen kan gebruiken? Dan kunt u bijvoorbeeld dit H5D Leisure Rope Walker Tuigje eens bekijken. Zoekt u een ander hondentuigje? Op onze overzichtspagina hondentuigjes kunt u dan vast en zeker het juiste product vinden. 

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

https://www.brekz.nl/29700-home_default/top-trainer-trainingsband-voor-de-hond.jpg
3.99 2019/01/01
Snel en correct, prijs ok
33413
15874
Top Trainer trainingsband voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
S
€ 3,99
M
€ 3,99
L
€ 4,99
L-XL
€ 4,99
XL
€ 5,99
XL-kort
€ 5,99
Lead'n'Walk Correctietuig voor de hond

Productinformatie Lead'n'Walk Correctietuig voor de hond

Lead'n'Walk Correctietuig voor de hond is een praktisch tuigje dat gebruikt kan worden bij de hondentraining. Het tuigje helpt ervoor te zorgen dat er geen krachtmeting tussen de hond en zijn baasje voorkomt. Het is gemakkelijk om te doen en heeft okselbeschermers.

Lead'n'Walk Correctietuig voor de hond dient alleen gebruikt te worden bij de hondentraining. Het is dus niet geschikt om aanhoudend als looptuigje gebruikt te worden. Het product is verkrijgbaar in vier maten, van Small t/m Extra Large. 

Bij Brekz kunt u Lead'n'Walk Correctietuig voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenaccessoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
        

Productadvies Lead'n'Walk Correctietuig voor de hond

Afmetingen Lead'n'Walk Correctietuig voor de hond:

Maat Lengte in cm  Breedte in cm
S 27-36 20
M 33-47 25
L 45-65 25
XL 55-80 25

        
Ander product? 

Easy Walk Tuig voor de hond is een tuigje dat geschikt is om tijdens het uitlaten gebruikt te worden. Zoekt u een andere accessoire voor uw hond? Op onze overzichtspagina hondenaccessoires kunt u een overzicht vinden van de overige artikelen in ons uitgebreide assortiment. 

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.https://www.brekz.nl/29701-home_default/lead-n-walk-correctietuig-voor-de-hond.jpg
5.99 2019/01/01
33419
15875
Lead'n'Walk Correctietuig voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
S
€ 5,99
M
€ 6,99
L
€ 7,99
XL
€ 9,99
Coralpina Cortina hondentuig zwart

 maat

Borstomvang

Gewicht

20 - 30 cm

0,8 – 3 kg

25 - 30 cm

3 – 4 kg

30 - 40 cm

4 – 5 kg

35 – 45 cm

5 – 6 kg

40 – 50 cm

6 – 8 kg

45 – 55 cm

7 – 10 kg

50 – 60 cm

10 – 18 kg

60 – 70 cm

18 – 25 kg

https://www.brekz.nl/31775-home_default/coralpina-cortina-hondentuig-zwart.jpg
16.99 2019/01/01
Erg handig tuigje.Met reflecterende randjes.En zachte vulling.ideaal voor je hond
Mooi tuig en handig in gebruik.
34236
16149
Coralpina Cortina hondentuig zwart > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
20-30 cm - 0,8-3 kg
€ 16,99 (€ 16,99/kg)
25-30 cm - 3-4 kg
€ 19,49 (€ 19,49/kg)
30-40 cm - 4-5 kg
€ 19,99 (€ 19,99/kg)
35-45 cm - 5-6 kg
€ 21,49 (€ 21,49/kg)
40-50 cm - 6-8 kg
€ 21,99 (€ 21,99/kg)
45-55 cm - 7-10 kg
€ 23,49 (€ 23,49/kg)
50-60 cm - 10-18 kg
€ 23,99 (€ 23,99/kg)
60-70 cm - 18-25 kg
€ 24,99 (€ 24,99/kg)
Coralpina Cortina hondentuig rood

 maat

Borstomvang

Gewicht

20 - 30 cm

0,8 – 3 kg

25 - 30 cm

3 – 4 kg

30 - 40 cm

4 – 5 kg

35 – 45 cm

5 – 6 kg

40 – 50 cm

6 – 8 kg

45 – 55 cm

7 – 10 kg

50 – 60 cm

10 – 18 kg

60 – 70 cm

18 – 25 kg

https://www.brekz.nl/31778-home_default/coralpina-cortina-hondentuig-rood.jpg
16.99 2019/01/01
34244
16150
Coralpina Cortina hondentuig rood > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
20-30 cm - 0,8-3 kg
€ 16,99 (€ 16,99/kg)
25-30 cm - 3-4 kg
€ 19,49 (€ 19,49/kg)
30-40 cm - 4-5 kg
€ 19,99 (€ 19,99/kg)
35-45 cm - 5-6 kg
€ 21,49 (€ 21,49/kg)
40-50 cm - 6-8 kg
€ 21,99 (€ 21,99/kg)
45-55 cm - 7-10 kg
€ 23,49 (€ 23,49/kg)
50-60 cm - 10-18 kg
€ 23,99 (€ 23,99/kg)
60-70 cm - 18-25 kg
€ 24,99 (€ 24,99/kg)
Coralpina Fiames hondentuig zwart

 Maat

Borstomvang

Gewicht

9.

70 – 78 cm

18 – 35 kg

10.

76 – 90 cm

35 – 45 kg

https://www.brekz.nl/31783-home_default/coralpina-fiames-hondentuig-zwart.jpg
39.95 2019/01/01
34256
16153
Coralpina Fiames hondentuig zwart > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
70-78 cm - 18-35 kg
€ 39,95 (€ 39,95/kg)
76-90 cm - 35-45 kg
€ 39,95 (€ 39,95/kg)
Beschikbaar 03 may
Coralpina Fiames hondentuig rood

 Maat

Borstomvang

Gewicht

9.

70 – 78 cm

18 – 35 kg

10.

76 – 90 cm

35 – 45 kg

https://www.brekz.nl/31788-home_default/coralpina-fiames-hondentuig-rood.jpg
39.95 2019/01/01
34258
16154
Coralpina Fiames hondentuig rood > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
70-78 cm - 18-35 kg
€ 39,95 (€ 39,95/kg)
76-90 cm - 35-45 kg
€ 39,95 (€ 39,95/kg)

Nylon

Nylon Halsband Rood voor honden

Hunter Nylon Halsband Rood voor honden

Hunter Nylon Halsband Rood voor honden is een halsband van hoogwaardig nylon. De halsband is zeer sterk, maar ook zacht en soepel rond de hals van uw hond. Daarnaast is hij duurzaam en weersbestendig. De halsband is gemakkelijk te sluiten met een steeksluiting en traploos verstelbaar. Hij is verkrijgbaar in de maten small (20 - 30 cm), medium (33 - 40 cm), large (40 - 55 cm) en extra large (48 - 70 cm). 

 • Gemaakt van hoogwaardig nylon
 • Zeer sterk 
 • Zacht en soepel
 • Duurzaam
 • Weersbestendig
 • Heeft steeksluiting
 • Traploos verstelbaar
 • Verkrijgbaar in diverse maten

Bij Brekz kunt u diverse soorten halsbanden gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Zo koopt u de Hunter Nylon Halsband Rood voor honden eenvoudig en voordelig met zeer snelle levering.

Andere halsband dan Hunter Nylon Halsband Rood voor honden?

De halsband verkopen wij ook in het zwart. Daarnaast kunt u kiezen voor diverse halsbanden van leer, halsbanden die licht geven en diverse andere halsbanden. Neem gauw een kijkje in ons uitgebreide aanbod!

https://www.brekz.nl/25575-home_default/nylon-halsband-rood-voor-honden.jpg
1.99 2019/01/01
Kwaliteit/prijs meer dan ok. en snelle levering
Goed en degelijk prijs kwaliteit waardig
Past goed pirma kwaliteit.
de halsband had voor mijn Oud-Duitse herder iets breder mogen zijn maar van zeer goede kwaliteit
28595
14610
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
S
€ 1,99
M
€ 2,49
L
€ 2,99
XL
€ 3,49
Nylon Halsband Zwart voor honden

Nylon Halsband Zwart voor honden

Met de Nylon Halsband Zwart voor honden kunt u uw hond veilig en makkelijk uitlaten. Door de brede band heeft u uw hond extra goed onder controle. Ook is de brede band extra comfortabel voor uw trouwe viervoeter. Aan de halsband zit een stevige ring waar u de riem aan vast kunt maken. Bovendien is de halsband verstelbaar, waardoor u hem zelf eenvoudig precies op de juiste maat kunt afstellen. Kortom: zoekt u een robuuste halsband waarmee u veilig en ontspannen met uw hond kunt wandelen? Dan is de Nylon Halsband Zwart voor honden een goede keus!

 • materialen: nylon, plastic en metaal
 • verstelbaar
 • verkrijgbaar in vier maten: S, M, L en XL
 • voor het ontspannen uitlaten van uw hond

Bij Brekz kunt u de beste halsbanden voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nylon Halsband Zwart voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Maten Nylon Halsband Zwart voor honden

S - 20-30 cm lang / 10 mm breed
M - 33-40 cm lang / 15 mm breed
L - 40-55 cm lang / 20 mm breed
XL - 48-70 cm lang / 25 mm breed

Ander product?

Wanneer u op zoek bent naar vergelijkbare producten, bekijk dan de overzichtspagina van de hondenhalsbanden. Hier vind u bijvoorbeeld de vrolijk gekleurde Beeztees Nylon Halsband Stripes voor de hond of de stevige leren halsband Soft Leren Halsband Zwart/Cognac.

https://www.brekz.nl/25576-home_default/nylon-halsband-zwart-voor-honden.jpg
1.99 2019/01/01
Juist wat ik nodig had !
Simpele goedkope halsband
Prima band voor onze hond.
prima kwaliteit
Zoals steeds uitstekende service
28599
14611
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
S
€ 1,99
M
€ 2,49
L
€ 2,99
XL
€ 3,49

Leer

Halsband Montana Rustic lichtbruin voor honden

Halsband Montana Rustic lichtbruin voor honden

De Halsband Montana Rustic is een verstelbare halsband voor alle honden. Er zijn verschillende maten beschikbaar. Iedere maat is geschikt voor honden met een bepaalde halsomvang. Let u alstublieft goed op de maatvoering en de halsomvang van uw hond. In onderstaande tabel kunt u vinden welke lengtemaat geschikt is voor de halsomvang van uw viervoeter.

Maatvoering Halsband Montana Rustic


Maatvoering Halsband Montana Rustic

Lengte halsband in cm. x mm.
Minimum halsomvang in cm.
Maximum halsomvang in cm.
40 x 25
23,5 32,5
45 x 25
28,5 37,5
50 x 25
34,5 43,5
55 x 25
39 48
60 x 25
48,5 53

  

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere halsband voor uw hond? Neem dan eens een kijkje bij onze andere Hondenhalsbanden.

https://www.brekz.nl/29352-home_default/halsband-montana-rustic-lichtbruin-voor-honden.jpg
13.59 2019/01/01
32966
15720
Halsband Montana Rustic lichtbruin voor honden > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
50cm x 25mm
€ 15,99
45cm x 25mm OP = OP
€ 15,99
€ 13,59
40cm x 25mm OP = OP
€ 15,99
€ 13,59
60cm x 25mm
€ 16,99
55cm x 25mm
€ 16,99
Halsband Montana Rustic donkerbruin voor honden

Halsband Montana Rustic donkerbruin voor honden

De Halsband Montana Rustic is een verstelbare halsband voor alle honden. Er zijn verschillende maten beschikbaar. Iedere maat is geschikt voor honden met een bepaalde halsomvang. Let u alstublieft goed op de maatvoering en de halsomvang van uw hond. In onderstaande tabel kunt u vinden welke lengtemaat geschikt is voor de halsomvang van uw viervoeter.

Maatvoering Halsband Montana Rustic


Maatvoering Halsband Montana Rustic

Lengte halsband in cm. x mm.
Minimum halsomvang in cm.
Maximum halsomvang in cm.
40 x 25
23,5 32,5
45 x 25
28,5 37,5
50 x 25
34,5 43,5
55 x 25
39 48
60 x 25
48,5 53

  

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere halsband voor uw hond? Neem dan eens een kijkje bij onze andere Hondenhalsbanden.

https://www.brekz.nl/29360-home_default/halsband-montana-rustic-donkerbruin-voor-honden.jpg
13.59 2019/01/01
32971
15721
Halsband Montana Rustic donkerbruin voor honden > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
50cm x 25mm
€ 15,99
45cm x 25mm OP = OP
€ 15,99
€ 13,59
40cm x 25mm OP = OP
€ 15,99
€ 13,59
60cm x 25mm
€ 16,99
55cm x 25mm
€ 16,99
Leren Halsband Cognac

Productinformatie Leren Halsband Cognac

Leren Halsband Cognac is een stijlvolle cognackleurige halsband die beschikbaar is in maten voor honden met een halsomvang tussen de 25 en 70 centimeter. De halsband is gemaakt met een soepel, extra dik vetleer. 

Bovendien kunt u bij ons nog verscheidene andere artikelen kopen, die perfect bij de Leren Halsband Cognac. Wij hebben nog bijpassende looplijnen, kettinglijnen en korthouders. Een hoogwaardig en bovendien stijlvol product! 

Bij Brekz kunt u Leren Halsband Cognac goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenaccessoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Andere accessoire?

U kunt bijvoorbeeld deze leren korthouder eens bekijken, die perfect bij de leren halsband past. Een overzicht van onze overige hondenaccessoires kunt u vinden op onze overzichtspagina hondenaccessoires.

https://www.brekz.nl/35572-home_default/leren-halsband-cognac-voor-de-hond.jpg
3.75 2019/01/01
35925
16543