Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Hondenhalsbanden

Bij Brekz vindt u een breed assortiment aan de mooiste halsbanden. Alle halsbanden zijn verschillend in maat, soort, kleur, materiaal en prijsklasse. Onder aan de pagina vindt u meer uitleg over de verschillende categorieën hondenhalsbanden.
Lees meer ..
Overige
Ultrasoon
Trainingsbanden
Anti-trek
Nylon
Leer
Slip-halsbanden
Lichthalsbanden
Koelingsbanden

Overige

Ultrasoon

Trainingsbanden

Anti-trek

Nylon

Leer

Slip-halsbanden

Lichthalsbanden

Koelingsbanden

Overige

Tractive GPS Tracker voor honden met activity monitoring

Productinformatie Tractive GPS Tracker voor honden met activity monitoring

Met de Tractive GPS Tracker voor honden met activity monitoring kunt u de locatie van uw huisdier altijd en overal in realtime bekijken. U kunt de GPS tracker van uw hond verbinden met de gratis Tractive GPS-app en de LIVE Tracking-functie gebruiken om uw huisdier te volgen in realtime. De functie Virtuele omheining stuurt u een melding wanneer uw hond het veilige gebied verlaat dat u heeft ingesteld. Met deze GPS krijgt u ook inzicht in de activiteit van uw hond en kunt u zien hoeveel uw huisdier gedurende de dag beweegt, zodat u uw trouwe viervoeter zo gezond en fit mogelijk kunt houden. Tractive brengt een abonnementsbedrag in rekening dat alle mobiele kosten dekt en waarmee u onbeperkt gebruik kunt maken van locatietracering. Deze Tractive GPS halsband voor honden is waterdicht, zodat uw huisdier in alle weersomstandigheden kan rennen, zwemmen en spelen.

 • Abonnement: vanaf slechts € 3,75/maand voor uw GPS tracker voor honden.
 • LIVE Tracking en Locatiegeschiedenis: start de gratis Tractive GPS-app om uw hond in realtime te vinden en bekijk alle plekken waar uw hond is geweest. Download hier de app: Apple of Android
 • Abonnement: vanaf slechts € 3,75/maand voor uw GPS tracker voor honden, bekijk hier de opties.
 • Virtuele omheining: ontvang direct een melding als uw hond het aangepaste veilige gebied betreedt of verlaat.
 • Activiteitstracking: de GPS tracker registreert en biedt inzicht in de activiteit van uw hond, waardoor u ervoor kunt zorgen dat uw trouwe viervoeter gezond en actief blijft.
 • Wereldwijd uw hond traceren: gebruik de Tractive GPS voor honden in meer dan 150 landen.
 • Delen: deel de tracker met uw vrienden en familie.
 • Oplaadbare GPS tracker voor huisdieren: batterijduur van 2-5 dagen, volledig opgeladen in slechts 2 uur.

Laag maandabonnement
De Tractive GPS tracker voor honden brengt een abonnementsbedrag in rekening vanaf slechts €3,75/maand dat alle mobiele kosten dekt en waarmee u onbeperkt gebruik kunt maken van GPS-tracking voor uw huisdier. Tractive maakt gebruik van een gsm-netwerk met meerdere netwerkproviders in elk land, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over internationale roaming-met deze vaste prijs kunt u de locatie van uw huisdier 24/7 volgen. U kunt kiezen uit verschillende abonnementsopties om aan uw behoeften te voldoen.

LIVE Tracking en Locatiegeschiedenis
U kunt de locatie van uw hond in realtime bekijken in de gebruiksvriendelijke GPS-app (beschikbaar voor iOS en Android) of online op uw pc. U kunt zelfs alle plekken zien waar uw huisdier is geweest.

Virtuele omheining
Stel een gebied in (bijvoorbeeld uw achtertuin of buurt) door een virtuele omheining te maken in de Tractive GPS-app en ontvang een melding wanneer uw huisdier dit gebied betreedt of verlaat.

Activiteitstracking
De Tractive GPS honden tracker registreert de dagelijkse activiteit van uw trouwe viervoeter en biedt handige informatie waardoor u ervoor kunt zorgen dat uw hond gezond en actief blijft. Bovendien kunt u activiteitsdoelen instellen voor uw huisdier.

Overal ter wereld uw hond traceren
Vind uw verloren hond weer terug, waar u ook bent-De Tractive honden GPS werkt in meer dan 150 landen.

Robuust, waterdicht en oplaadbaar
Deze GPS tracker voor huisdieren is eenvoudig, duurzaam, 100% waterdicht en zeer robuust. De tracker kan 2-5 dagen worden gebruikt en wordt opgeladen in slechts 2 uur.

Bent u op zoek naar een Tractive GPS Tracker voor uw kat? Kijk dan eens bij de Tractive GPS Tracker voor katten met activity monitoring.

https://www.brekz.nl/37183-home_default/tractive-gps-tracker-voor-honden-met-activity-monitoring.jpg
39.99 2019/01/01
34301
16167
TRACTVE GPS Tracker voor honden met acitvity monitoring > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 44,99
€ 39,99
Beschikbaar 01 jan
Spotted! ID Tag voor de hond - medium
https://www.brekz.nl/37041-home_default/spotted-id-tag-voor-de-hond-medium.jpg
12.25 2019/01/01
36883
16636
Spotted! ID Tag voor de hond - medium > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 12,25
Per 2
€ 21,25
Per 3
€ 30,25
Spotted! ID Tag voor hond & kat - small
https://www.brekz.nl/37053-home_default/spotted-id-tag-voor-hond-kat-small.jpg
12.25 2019/01/01
36884
16637
Spotted! ID Tag voor hond & kat - small > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 12,25
Per 2
€ 21,25
Per 3
€ 30,25

Ultrasoon

Petsafe Ultrasone antiblafband voor de hond

Productinformatie Petsafe Ultrasone antiblafband voor de hond

Petsafe Ultrasone antiblafband voor de hond is een hondentrainingssysteem dat door middel van ultrasone tonen helpt met het afleren van blaffen. Het systeem detecteert hondengeblaf en zendt daarop een ultrasoon geluid dat alleen door honden gehoord kan worden. Uw hond zal blaffen al snel gaan associëren met dit onaangename geluid. 

Petsafe Ultrasone antiblafband voor de hond is geschikt voor honden vanaf 3,6 kilogram met een nekgrootte tot maximaal 71 cm. De halsband is verstelbaar en waterdicht en kan ook vastgemaakt worden aan een andere halsband, wat ideaal is als uw hond een favoriete halsband heeft. 

Bij Brekz kunt u Petsafe Ultrasone antiblafband voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenaccessoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Productadvies Petsafe Ultrasone antiblafband voor de hond

Gebruiksaanwijzing: 

Het product is geschikt voor honden vanaf 3,6 kilogram met een maximale nekgrootte van 71 cm. Lees de gebruiksaanwijzing voor gebruik aandachtig; deze vindt u in de verpakking of virtueel via deze link.

Ander product?

Van het merk Petsafe hebben wij ook deze halsband die met vibraties werkt. Voor een overzicht van onze overige hondenaccessoires, kunt u eens kijken op onze overzichtspagina hondenaccessoires.

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

https://www.brekz.nl/31352-home_default/petsafe-ultrasone-antiblafband-voor-de-hond.jpg
30.25 2019/01/01
34052
16089
Petsafe Ultrasone antiblafband PBC45-14035 voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 30,25

Trainingsbanden

Petsafe Antiblafband met spray voor de hond

Productinformatie Petsafe Antiblafband met spray voor de hond

Petsafe Antiblafband met spray voor de hond (PBC19-16370) is een waterdichte, verstelbare halsband. Het helpt het blaffen af te leren met spray die reageert op het geluid en de vibraties van het blaffen van uw hond. De halsband werkt met zowel de geurloze als de citronella-spray. Citronella is een unieke geur die de meeste honden niet prettig vinden. Beide varianten zijn veilig in gebruik en zullen enkel uw hond afleiden en het ongewenste blaffen onderbreken.

De halsband is oplaadbaar en wordt geleverd met 2 vervangbare spraypatronen. De spray is goed voor 35 – 40 sprays per patroon en ontmoedigt blaffen, waardoor u dit ongewenste gedrag eenvoudig kunt afleren, ook wanneer u zelf niet in de buurt bent. Wanneer het sprayniveau laag is, zal het controlelampje gaan branden. Hierdoor weet u wanneer u een nieuwe spraypatroon moet plaatsen. Deze halsband is geschikt voor honden vanaf 3,6 kg. 

Bij Brekz kunt u Petsafe artikelen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Petsafe Antiblafband met spray voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

         

Productkenmerken Petsafe Antiblafband met spray voor de hond

 • Vervangbare spraypatronen
 • 35–40 sprays per patroon
 • Waterdicht
 • Controlelicht voor laag sprayniveau
 • PBC19-16370

Het systeem bevat:

 • Blafhalsband met spray
 • USB-lader
 • Oplaadbare lithiumion-batterij
 • 2 patronen met spray – citronella en geurloos
 • Producthandleiding
       

Ander product?

Bent u op zoek naar de navulling voor de Petsafe Antiblafband? Dan kunt u kijken naar de Petsafe Navulling Spray. Voor het complete assortiment kunt u kijken op de pagina met al onze hondenbenodigdheden.

https://www.brekz.nl/32155-home_default/petsafe-antiblafband-met-spray-voor-de-hond.jpg
87.75 2019/01/01
34499
16211
Petsafe antiblafband met spray voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 87,75
Petsafe Deluxe Remote Spray Trainer voor de hond

Productinformatie Petsafe Deluxe Remote Spray Trainer hond

Petsafe Deluxe Remote Spray Trainer hond is een halsband die door middel van een spray helpt met het onder controle houden van uw hond. De halsband heeft een bereik van maximaal 275 meter en is geschikt voor honden van alle rassen vanaf een lichaamsgewicht van 3,6 kg. De halsband helpt met het afleren van verkeerd gedrag en bevordert goed gedrag met een geluidssignaalknop. 

Petsafe Deluxe Remote Spray Trainer hond is bovendien waterdicht en komt met oplaadbare batterijen. Het product is ideaal om uw hond van een grote afstand in toom te houden. Het systeem kan ook bij twee honden tegelijk werken. U kunt daarvoor los een extra handband bestellen. 

Bij Brekz kunt u Petsafe Deluxe Remote Spray Trainer hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenaccessoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Productadvies Petsafe Deluxe Remote Spray Trainer hond

Gebruiksaanwijzing: 

Lees de gebruiksaanwijzing aandachtig voor gebruik. 

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Van Petsafe is er ook dit handige anti-blafsysteem in de vorm van een vogelhuisje. Zoekt u nog een andere halsband voor uw hond? Dan kunt u zeker het juiste product vinden op onze overzichtspagina hondenhalsbanden.

https://www.brekz.nl/31173-home_default/petsafe-deluxe-remote-spray-trainer-voor-de-hond.jpg
139.95 2019/01/01
34040
16080
Petsafe Deluxe Remote Spray Trainer PDT19-14596 voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Petsafe Vibratie Remote Trainer voor de hond

Productinformatie Petsafe Vibratie Remote Trainer hond

Petsafe Vibratie Remote Trainer hond is een van afstand bedienbare halsband voor het trainen en onder controle houden van uw hond. Via een afstandsbediening kunt u over een afstand van 100 meter de halsband laten vibreren, zodat u er vanuit uw stoel voor kunt zorgen dat uw hond zich gedraagt. 

Petsafe Vibratie Remote Trainer hond is bovendien waterdicht. Deze halsband is geschikt voor honden boven de 3,5 kilogram waarvan de omtrek van de nek tussen de 15-71 centimeter is. De halsband heeft 16 verschillende soorten vibraties, waardoor u hem perfect op uw hond kan afstellen. 

Bij Brekz kunt u Petsafe Vibratie Remote Trainer hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenaccessoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Productadvies Petsafe Vibratie Remote Trainer hond

Gebruiksaanwijzing: 

Lees de gebruiksaanwijzing voor gebruik aandachtig. Deze vindt u in de doos of op de site van Petsafe.

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product? 

Van Petsafe is er ook dit anti-blafsysteem vermomd als een vogelhuisje. Indien u nog een andere halsband voor uw hond zoekt, kunt u die vast en ze

https://www.brekz.nl/31178-home_default/petsafe-vibratie-remote-trainer-voor-de-hond.jpg
121.25 2019/01/01
34043
16082
Petsafe VT-100 Vibratie Remote Trainer PDT19-14680 voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 121,25
Petsafe Ultrasone Remote Trainer voor de hond
https://www.brekz.nl/33695-home_default/petsafe-ultrasone-remote-trainer-voor-de-hond.jpg
35.25 2019/01/01
34044
16083
Petsafe Ultrasone Remote Trainer PUPT-10019 voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 35,25
Petsafe antiblafband met vibratie voor de hond

Productinformatie Petsafe antiblafband met vibratie voor de hond

Petsafe antiblafband met vibratie voor de hond is het ideale product om u te helpen bij het trainen van uw hond. Deze halsband helpt namelijk met het voorkomen dat uw hond veelvuldig blaft. Dat doet hij door bij elke keer dat uw hond blaft, te reageren met een kleine vibratie. Hierdoor zal uw hond vanzelf leren dat hij niet vaak achtereen moet blaffen.

Petsafe antiblafband met vibratie voor de hond is voor honden met een lichaamsgewicht boven de 3,6 kilogram. Het is op een duurzame manier geproduceerd en volledig waterdicht. Er is bij het maken van de halsband ook goed met de veiligheid rekening gehouden. Als uw hond meer dan 15 keer blaft in anderhalve minuut, gaat de halsband namelijk een minuut uit. Let op: lees voor gebruik van dit de gebruiksaanwijzing aandachtig.

Bij Brekz kunt u Petsafe antiblafband met vibratie voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu accessoires voor uw hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Productadvies Petsafe antiblafband met vibratie voor de hond

Gebruiksaanwijzing: 

Het is belangrijk om de antiblafband bij het spelen af te doen. Uw hond kan tijdens het spelen gaan blaffen en het moet voorkomen worden dat hij spelen gaat associëren met de vibraties. 

Het is belangrijk de antiblafband correct om te doen en hem goed te testen. Lees daarom voor gebruik de gebruiksaanwijzing aandachtig. Een papieren gebruiksaanwijzing vindt u in de doos. Voor een online-versie van de gebruiksaanwijzing kunt u op deze link klikken. 

Ander product?

Als u nog een andere antiblafband van Petsafe zoekt, kunt u deze band met spray eens proberen. Zoekt u nog andere antiblafproducten of producten voor de hondentraining? Dan kunt u vast en zeker het juiste product vinden op onze overzichtspagina antiblaf en training.

https://www.brekz.nl/31185-home_default/petsafe-antiblafband-met-vibratie-voor-de-hond.jpg
60.49 2019/01/01
34046
16085
Petsafe antiblafband met vibratie PBC45-13339 voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 60,49
Petsafe Remote Spray Trainer 300 meter voor de hond

Productinformatie Petsafe Remote Spray Trainer 300 meter voor de hond

Petsafe Remote Spray Trainer 300 meter voor de hond is de perfecte manier om uw hond op een afstand af te richten. Deze handige trainingsband heeft een ingebouwd spraysysteem dat u van een maximale afstand van 300 meter kunt activeren. Met deze band hoeft u uw hond dus niet meer aan de riem te houden om hem in toom te houden! 

Petsafe Remote Spray Trainer 300 meter voor de hond komt met twee soorten spray, die u beide kunt uitproberen om de meest geschikte voor uw hond te vinden. Patronen gaan 35 tot 40 sprays mee en kunnen makkelijk bijbesteld worden. De band is waterdicht en heeft bovendien een oplaadbare batterij die meer dan veertig uur meegaat!

Bij Brekz kunt u Petsafe Remote Spray Trainer 300 meter voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenaccessoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
   

Productadvies Petsafe Remote Spray Trainer 300 meter voor de hond

Gebruiksaanwijzing: 

De band is geschikt voor honden vanaf 3,5 kilogram met een nek van maximaal 68 centimeter. Lees de gebruiksaanwijzing voor gebruik goed. Deze vindt u in de doos of virtueel via deze link.
   

Ander product?

Van het merk Petsafe hebben wij ook deze trainingshalsband die door middel van vibraties werkt. Voor een overzicht van onze overige hondenaccessoires, kunt u kijken op onze overzichtspagina hondenaccessoires.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

https://www.brekz.nl/31192-home_default/petsafe-remote-spray-trainer-300-meter-voor-de-hond.jpg
141.49 2019/01/01
34049
16088
Petsafe Remote Spray Trainer 300 mtr PDT19-16397 voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 141,49

Anti-trek

Top Trainer trainingsband voor de hond

Productinformatie Top Trainer Trainingsband voor de hond

Top Trainer Trainingsband voor de hond is een tuigje dat tijdens de hondentraining gebruikt kan worden. Het bootst de vorm van de snuit na, waardoor u uw hond zonder veel inspanning makkelijk in toom kan houden. Wanneer uw hond bijvoorbeeld oogcontact met een andere hond maakt, kunt u dat met een klein trekje aan de lijn onderbreken. 

 • S: 22cm/35-42cm
 • M: 27cm/40-48cm
 • L: 31cm/50-57cm
 • L-XL: 37cm /48-60cm
 • XL 46cm/54-66cm
 • XL-kort: 40cm/46-58cm

Top Trainer Trainingsband voor de hond is verkrijgbaar in verschillende maten. Dit product is alleen geschikt om voor trainingsdoeleinden te gebruiken. Het wordt dus afgeraden het aanhoudend als wandeltuigje te gebruiken. 

Bij Brekz kunt u Top Trainer Trainingsband voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenaccessoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
    

Andere accessoire? 

Zoekt u nog een tuigje dat u tijdens het wandelen kan gebruiken? Dan kunt u bijvoorbeeld dit H5D Leisure Rope Walker Tuigje eens bekijken. Zoekt u een ander hondentuigje? Op onze overzichtspagina hondentuigjes kunt u dan vast en zeker het juiste product vinden. 

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

https://www.brekz.nl/29700-home_default/top-trainer-trainingsband-voor-de-hond.jpg
3.27 2019/01/01
Snel en correct, prijs ok
33413
15874
Top Trainer trainingsband voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
S OP = OP
€ 4,09
€ 3,27
M OP = OP
€ 4,09
€ 3,27
L-XL OP = OP
€ 4,99
€ 3,99
Beschikbaar 01 jan
L OP = OP
€ 4,99
€ 3,99
XL-Kort OP = OP
€ 6,09
Beschikbaar 01 jan
XL OP = OP
€ 6,09
€ 4,87
Beschikbaar 01 jan
Lead'n'Walk Correctietuig voor de hond

Productinformatie Lead'n'Walk Correctietuig voor de hond

Lead'n'Walk Correctietuig voor de hond is een praktisch tuigje dat gebruikt kan worden bij de hondentraining. Het tuigje helpt ervoor te zorgen dat er geen krachtmeting tussen de hond en zijn baasje voorkomt. Het is gemakkelijk om te doen en heeft okselbeschermers.

Lead'n'Walk Correctietuig voor de hond dient alleen gebruikt te worden bij de hondentraining. Het is dus niet geschikt om aanhoudend als looptuigje gebruikt te worden. Het product is verkrijgbaar in vier maten, van Small t/m Extra Large. 

Bij Brekz kunt u Lead'n'Walk Correctietuig voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenaccessoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
        

Productadvies Lead'n'Walk Correctietuig voor de hond

Afmetingen Lead'n'Walk Correctietuig voor de hond:

Maat Lengte in cm  Breedte in cm
S 27-36 20
M 33-47 25
L 45-65 25
XL 55-80 25

        
Ander product? 

Easy Walk Tuig voor de hond is een tuigje dat geschikt is om tijdens het uitlaten gebruikt te worden. Zoekt u een andere accessoire voor uw hond? Op onze overzichtspagina hondenaccessoires kunt u een overzicht vinden van de overige artikelen in ons uitgebreide assortiment. 

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.https://www.brekz.nl/29701-home_default/lead-n-walk-correctietuig-voor-de-hond.jpg
6.09 2019/01/01
33419
15875
Lead'n'Walk Correctietuig voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
S
€ 6,09
Beschikbaar 01 jan
M OP = OP
€ 7,09
€ 5,67
Beschikbaar 01 jan
L
€ 8,09
XL OP = OP
€ 9,95
Beschikbaar 01 jan
Coralpina Cortina hondentuig zwart

 maat

Borstomvang

Gewicht

20 - 30 cm

0,8 – 3 kg

25 - 30 cm

3 – 4 kg

30 - 40 cm

4 – 5 kg

35 – 45 cm

5 – 6 kg

40 – 50 cm

6 – 8 kg

45 – 55 cm

7 – 10 kg

50 – 60 cm

10 – 18 kg

60 – 70 cm

18 – 25 kg

https://www.brekz.nl/31775-home_default/coralpina-cortina-hondentuig-zwart.jpg
17.25 2019/01/01
Erg handig tuigje.Met reflecterende randjes.En zachte vulling.ideaal voor je hond
Mooi tuig en handig in gebruik.
34236
16149
Coralpina Cortina hondentuig zwart > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
20-30 cm - 0,8-3 kg OP = OP
€ 17,25 (€ 0,58/ml)
25-30 cm - 3-4 kg
€ 19,75 (€ 0,66/cm)
30-40 cm - 4-5 kg
€ 20,25 (€ 0,51/cm)
35-45 cm - 5-6 kg OP = OP
€ 21,75 (€ 0,48/ml)
40-50 cm - 6-8 kg
€ 22,25 (€ 0,45/cm)
45-55 cm - 7-10 kg
€ 23,75 (€ 0,43/cm)
50-60 cm - 10-18 kg
€ 24,25 (€ 0,40/cm)
60-70 cm - 18-25 kg
€ 25,25 (€ 0,36/cm)
Coralpina Cortina hondentuig rood

 maat

Borstomvang

Gewicht

20 - 30 cm

0,8 – 3 kg

25 - 30 cm

3 – 4 kg

30 - 40 cm

4 – 5 kg

35 – 45 cm

5 – 6 kg

40 – 50 cm

6 – 8 kg

45 – 55 cm

7 – 10 kg

50 – 60 cm

10 – 18 kg

60 – 70 cm

18 – 25 kg

https://www.brekz.nl/31778-home_default/coralpina-cortina-hondentuig-rood.jpg
13.8 2019/01/01
34244
16150
Coralpina Cortina hondentuig rood > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
20-30 cm - 0,8-3 kg OP = OP
€ 17,25 (€ 0,58/ml)
€ 13,80 (€ 0,46/ml)
Beschikbaar 01 jan
25-30 cm - 3-4 kg OP = OP
€ 19,75 (€ 19,75/kg)
€ 15,80 (€ 15,80/kg)
30-40 cm - 4-5 kg
€ 20,25 (€ 0,51/cm)
Beschikbaar 01 jan
35-45 cm - 5-6 kg OP = OP
€ 21,75 (€ 0,48/ml)
€ 17,40 (€ 0,39/ml)
Beschikbaar 01 jan
40-50 cm - 6-8 kg
€ 22,25 (€ 0,45/cm)
45-55 cm - 7-10 kg
€ 23,75 (€ 0,43/cm)
50-60 cm - 10-18 kg
€ 24,25 (€ 0,40/cm)
60-70 cm - 18-25 kg OP = OP
€ 25,25 (€ 25,25/kg)
€ 20,20 (€ 20,20/kg)
Coralpina Fiames hondentuig zwart

 Maat

Borstomvang

Gewicht

9.

70 – 78 cm

18 – 35 kg

10.

76 – 90 cm

35 – 45 kg

https://www.brekz.nl/31783-home_default/coralpina-fiames-hondentuig-zwart.jpg
40.49 2019/01/01
34256
16153
Coralpina Fiames hondentuig zwart > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
76-90 cm - 35-45 kg OP = OP
€ 40,49 (€ 40,49/kg)
€ 32,39 (€ 32,39/kg)
70-78 cm - 18-35 kg
€ 40,49 (€ 0,52/cm)
Coralpina Fiames hondentuig rood

 Maat

Borstomvang

Gewicht

9.

70 – 78 cm

18 – 35 kg

10.

76 – 90 cm

35 – 45 kg

https://www.brekz.nl/31788-home_default/coralpina-fiames-hondentuig-rood.jpg
40.49 2019/01/01
34258
16154
Coralpina Fiames hondentuig rood > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
76-90 cm - 35-45 kg
€ 40,49 (€ 0,45/cm)
70-78 cm - 18-35 kg
€ 40,49 (€ 0,52/cm)

Nylon

Nylon Halsband Rood voor honden

Hunter Nylon Halsband Rood voor honden

Hunter Nylon Halsband Rood voor honden is een halsband van hoogwaardig nylon. De halsband is zeer sterk, maar ook zacht en soepel rond de hals van uw hond. Daarnaast is hij duurzaam en weersbestendig. De halsband is gemakkelijk te sluiten met een steeksluiting en traploos verstelbaar. Hij is verkrijgbaar in de maten small (20 - 30 cm), medium (33 - 40 cm), large (40 - 55 cm) en extra large (48 - 70 cm). 

 • Gemaakt van hoogwaardig nylon
 • Zeer sterk 
 • Zacht en soepel
 • Duurzaam
 • Weersbestendig
 • Heeft steeksluiting
 • Traploos verstelbaar
 • Verkrijgbaar in diverse maten

Bij Brekz kunt u diverse soorten halsbanden gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Zo koopt u de Hunter Nylon Halsband Rood voor honden eenvoudig en voordelig met zeer snelle levering.

Andere halsband dan Hunter Nylon Halsband Rood voor honden?

De halsband verkopen wij ook in het zwart. Daarnaast kunt u kiezen voor diverse halsbanden van leer, halsbanden die licht geven en diverse andere halsbanden. Neem gauw een kijkje in ons uitgebreide aanbod!

https://www.brekz.nl/25575-home_default/nylon-halsband-rood-voor-honden.jpg
2.09 2019/01/01
Kwaliteit/prijs meer dan ok. en snelle levering
Goed en degelijk prijs kwaliteit waardig
Past goed pirma kwaliteit.
de halsband had voor mijn Oud-Duitse herder iets breder mogen zijn maar van zeer goede kwaliteit
28595
14610
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
S OP = OP
€ 2,09
M OP = OP
€ 2,59
L OP = OP
€ 3,09
€ 2,47
XL OP = OP
€ 3,59
€ 2,87
Nylon Halsband Zwart voor honden

Nylon Halsband Zwart voor honden

Met de Nylon Halsband Zwart voor honden kunt u uw hond veilig en makkelijk uitlaten. Door de brede band heeft u uw hond extra goed onder controle. Ook is de brede band extra comfortabel voor uw trouwe viervoeter. Aan de halsband zit een stevige ring waar u de riem aan vast kunt maken. Bovendien is de halsband verstelbaar, waardoor u hem zelf eenvoudig precies op de juiste maat kunt afstellen. Kortom: zoekt u een robuuste halsband waarmee u veilig en ontspannen met uw hond kunt wandelen? Dan is de Nylon Halsband Zwart voor honden een goede keus!

 • materialen: nylon, plastic en metaal
 • verstelbaar
 • verkrijgbaar in vier maten: S, M, L en XL
 • voor het ontspannen uitlaten van uw hond

Bij Brekz kunt u de beste halsbanden voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nylon Halsband Zwart voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Maten Nylon Halsband Zwart voor honden

S - 20-30 cm lang / 10 mm breed
M - 33-40 cm lang / 15 mm breed
L - 40-55 cm lang / 20 mm breed
XL - 48-70 cm lang / 25 mm breed

Ander product?

Wanneer u op zoek bent naar vergelijkbare producten, bekijk dan de overzichtspagina van de hondenhalsbanden. Hier vind u bijvoorbeeld de vrolijk gekleurde Beeztees Nylon Halsband Stripes voor de hond of de stevige leren halsband Soft Leren Halsband Zwart/Cognac.

https://www.brekz.nl/25576-home_default/nylon-halsband-zwart-voor-honden.jpg
2.09 2019/01/01
Juist wat ik nodig had !
Simpele goedkope halsband
Prima band voor onze hond.
prima kwaliteit
Zoals steeds uitstekende service
28599
14611
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
S
€ 2,09
M
€ 2,59
L
€ 3,09
Beschikbaar 04 oct
XL
€ 3,59

Leer

Halsband Montana Rustic lichtbruin voor honden

Halsband Montana Rustic lichtbruin voor honden

De Halsband Montana Rustic is een verstelbare halsband voor alle honden. Er zijn verschillende maten beschikbaar. Iedere maat is geschikt voor honden met een bepaalde halsomvang. Let u alstublieft goed op de maatvoering en de halsomvang van uw hond. In onderstaande tabel kunt u vinden welke lengtemaat geschikt is voor de halsomvang van uw viervoeter.

Maatvoering Halsband Montana Rustic


Maatvoering Halsband Montana Rustic

Lengte halsband in cm. x mm.
Minimum halsomvang in cm.
Maximum halsomvang in cm.
40 x 25
23,5 32,5
45 x 25
28,5 37,5
50 x 25
34,5 43,5
55 x 25
39 48
60 x 25
48,5 53

  

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere halsband voor uw hond? Neem dan eens een kijkje bij onze andere Hondenhalsbanden.

https://www.brekz.nl/29352-home_default/halsband-montana-rustic-lichtbruin-voor-honden.jpg
13.81 2019/01/01
32966
15720
Halsband Montana Rustic lichtbruin voor honden > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
45cm x 25mm OP = OP
€ 16,25 (€ 0,36/cm)
€ 13,81 (€ 0,31/cm)
Beschikbaar 01 jan
40cm x 25mm OP = OP
€ 16,25 (€ 0,41/cm)
€ 13,81 (€ 0,35/cm)
Beschikbaar 01 jan
50cm x 25mm OP = OP
€ 16,25
€ 13,00
55cm x 25mm OP = OP
€ 17,25
€ 13,80
60cm x 25mm OP = OP
€ 17,25
€ 13,80
Halsband Montana Rustic donkerbruin voor honden

Halsband Montana Rustic donkerbruin voor honden

De Halsband Montana Rustic is een verstelbare halsband voor alle honden. Er zijn verschillende maten beschikbaar. Iedere maat is geschikt voor honden met een bepaalde halsomvang. Let u alstublieft goed op de maatvoering en de halsomvang van uw hond. In onderstaande tabel kunt u vinden welke lengtemaat geschikt is voor de halsomvang van uw viervoeter.

Maatvoering Halsband Montana Rustic


Maatvoering Halsband Montana Rustic

Lengte halsband in cm. x mm.
Minimum halsomvang in cm.
Maximum halsomvang in cm.
40 x 25
23,5 32,5
45 x 25
28,5 37,5
50 x 25
34,5 43,5
55 x 25
39 48
60 x 25
48,5 53

  

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere halsband voor uw hond? Neem dan eens een kijkje bij onze andere Hondenhalsbanden.

https://www.brekz.nl/29360-home_default/halsband-montana-rustic-donkerbruin-voor-honden.jpg
13.81 2019/01/01
32971
15721
Halsband Montana Rustic donkerbruin voor honden > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
50cm x 25mm
€ 16,25 (€ 0,33/cm)
40cm x 25mm OP = OP
€ 16,25 (€ 0,41/cm)
€ 13,81 (€ 0,35/cm)
60cm x 25mm
€ 17,25 (€ 0,29/cm)
55cm x 25mm
€ 17,25 (€ 0,31/cm)
Leren Halsband Cognac

Productinformatie Leren Halsband Cognac

Leren Halsband Cognac is een stijlvolle cognackleurige halsband die beschikbaar is heel veel uiteenlopende maten. De halsband is gemaakt van soepel, extra dik vetleer. 

Bovendien kunt u bij Brekz verscheidene andere artikelen kopen die perfect passen bij de Leren Halsband in de kleur cognac. Wij hebben nog bijpassende looplijnen, kettinglijnen en korthouders. Een hoogwaardig en bovendien stijlvol product! 

Iedere maat is specifiek geschikt voor honden met een bepaalde halsomvang. Let u alstublieft goed op de maatvoering en de halsomvang van uw hond. In onderstaande tabel kunt u vinden welke lengtemaat geschikt is voor de halsomvang van uw hond.


Maatvoering Leren Halsband

Lengte halsband in cm. x mm.
Minimum halsomvang in cm.
Maximum halsomvang in cm.
25 x 10
16,5 20,5
30 x 12
21 26
35 x 14
26,5 31
40 x 16
30 34,5
45 x 18
34 39,5
50 x 20
40 45
50 x 40 31,5 41,5
55 x 25
42 49,5
60 x 30
45,5 53
60 x 40 41 51
70 x 30
55,5 63
70 x 40 50,5 60,5

Bij Brekz kunt u Leren Halsband Cognac goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenaccessoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Andere accessoire?

U kunt bijvoorbeeld deze leren korthouder eens bekijken, die perfect bij de leren halsband past. Een overzicht van onze overige hondenaccessoires kunt u vinden op onze overzichtspagina hondenaccessoires.

https://www.brekz.nl/35572-home_default/leren-halsband-cognac-voor-de-hond.jpg
3.79 2019/01/01
35925
16543
Leren Halsband Cognac > Meer informatie
Leren Halsband Cognac 1-2 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
25 cm x 10 mm
€ 3,79 (€ 0,15/cm)
30 cm x 12 mm
€ 4,09 (€ 0,14/cm)
35 cm x 14 mm
€ 4,29 (€ 0,12/cm)
40 cm x 16 mm
€ 4,79 (€ 0,12/cm)
45 cm x 18 mm
€ 5,39 (€ 0,12/cm)
50 cm x 20 mm
€ 6,59 (€ 0,13/cm)
55 cm x 25 mm
€ 7,59 (€ 0,14/cm)
60 cm x 30 mm
€ 9,09 (€ 0,15/cm)
70 cm x 30 mm
€ 9,39 (€ 0,13/cm)
50cm x 40mm
€ 11,25 (€ 0,23/cm)
60 cm x 40 mm
€ 12,25 (€ 0,20/cm)
70cm x 40mm
€ 13,25 (€ 0,19/cm)
Leren Halsband Bruin

Productinformatie Leren Halsband Bruin

De Leren Honden Halsband Bruin is in lengte verstelbaar. Deze halsband voor de hond is in veel verschillende maten beschikbaar. Iedere maat is specifiek geschikt voor honden met een bepaalde halsomvang. Let u alstublieft goed op de maatvoering en de halsomvang van uw hond. In onderstaande tabel kunt u vinden welke lengtemaat geschikt is voor de halsomvang van uw hond.


Maatvoering Leren Halsband Bruin

Lengte halsband in cm. x mm.
Minimum halsomvang in cm.
Maximum halsomvang in cm.
25 x 10
16,5 20,5
30 x 12
21 26
35 x 14
26,5 31
40 x 16
30 34,5
45 x 18
34 39,5
50 x 20
40 45
50 x 40 31,5 41,5
55 x 25
42 49,5
60 x 30
45,5 53
60 x 40 41 51
70 x 30
55,5 63
70 x 40 50,5 60,5

Bij Brekz kunt u mooie leren bruine halsbanden voor de hond goedkoop bestellen. Bestel nu en ontvang uw huisdierproducten binnen 3 werkdagen in huis.

Andere halsband?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product? Neemt u dan een kijkje in ons assortiment honden halsbanden. Hier vindt u bijvoorbeeld deze halsband in de kleur zwart.

https://www.brekz.nl/28710-home_default/leren-halsband-bruin.jpg
4.09 2019/01/01
Goede kwaliteit voor prima prijs. Dacht eerst zou wel te mooi om waar te zijn maar de producten waren net zo goed als hun duurdere variant bij andere bedrijven.
32408
15552
Leren Halsband Bruin > Meer informatie
Leren Halsband Bruin 1-2 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
25 cm x 10 mm
€ 3,79 (€ 0,15/cm)
30 cm x 12 mm
€ 4,09 (€ 0,14/cm)
35 cm x 14 mm
€ 4,29 (€ 0,12/cm)
40 cm x 16 mm
€ 4,79 (€ 0,12/cm)
45 cm x 18 mm
€ 5,39 (€ 0,12/cm)
50 cm x 20 mm
€ 7,09 (€ 0,14/cm)
55 cm x 25 mm
€ 7,59 (€ 0,14/cm)
60 cm x 30 mm
€ 9,09 (€ 0,15/cm)
70 cm x 30 mm
€ 9,39 (€ 0,13/cm)
50cm x 40mm
€ 11,25 (€ 0,23/cm)
60 cm x 40 mm
€ 12,25 (€ 0,20/cm)
70cm x 40mm
€ 13,25 (€ 0,19/cm)
Leren Halsband Zwart

Productinformatie Leren Halsband Zwart

De Leren Honden Halsband Zwart is in lengte verstelbaar en er zijn verschillende maten beschikbaar. Iedere maat is specifiek geschikt voor honden met een bepaalde halsomvang. Let u alstublieft goed op de maatvoering en de halsomvang van uw hond. In onderstaande tabel kunt u vinden welke lengtemaat geschikt is voor de halsomvang van uw hond.


Maatvoering Leren Halsband

Lengte halsband in cm. x mm.
Minimum halsomvang in cm.
Maximum halsomvang in cm.
25 x 10
16,5 20,5
30 x 12
21 26
35 x 14
26,5 31
40 x 16
30 34,5
45 x 18
34 39,5
50 x 20
40 45
50 x 40 31,5 41,5
55 x 25
42 49,5
60 x 30
45,5 53
60 x 40 41 51
70 x 30
55,5 63
70 x 40 50,5 60,5

Bij Brekz kunt u mooie leren halsbanden voor de hond goedkoop bestellen. Bestel nu en ontvang uw huisdierproducten binnen 3 werkdagen in huis.

Andere halsband?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product? Neemt u dan een kijkje in ons assortiment honden halsbanden.

https://www.brekz.nl/28857-home_default/leren-halsband-zwart.jpg
9.09 2019/01/01
DE halsband past goed hij is stevig en van goede kwaliteit
nette halsband voor puppy
prima halsband voor onze zwarte kornuiten (een bruine en een zwarte besteld, om ze uit elkaar te houden). Niet te duur, want elke halsband heeft te leiden van hun waterdrift bommetje-gedrag.
Goede degelijke riem, niet duur en snel binnen.
32425
15554
Leren Halsband Zwart > Meer informatie
Leren Halsband Zwart 1-2 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
25 cm x 10 mm
€ 3,79 (€ 0,15/cm)
30 cm x 12 mm
€ 4,09 (€ 0,14/cm)
35 cm x 14 mm
€ 4,29 (€ 0,12/cm)
40 cm x 16 mm
€ 4,79 (€ 0,12/cm)
45 cm x 18 mm
€ 5,39 (€ 0,12/cm)