Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Loopplank hond 

Onder Loopplank hond vindt u alle uitvoeringen van loopplanken voor uw hond en de auto. Een loopplank is een ideale manier om uw hond met gewrichts- of andere mobiliteitsproblemen eenvoudig de auto in te laten. Er zijn diverse uitvoeringen beschikbaar, waarover u hier meer leest.
Lees meer ..

In de Auto

In de Auto

Trixie Loopplank Petwalk Klein voor honden

Trixie Loopplank Petwalk Klein voor honden

De Trixie Loopplank Petwalk Klein voor hondenis een loopplank die u kunt gebruiken om uw hond gemakkelijk in en uit de auto te laten stappen. Vooral voor kleine honden en honden met rug- en gewrichtsproblemen is de plank zeer nuttig. De plank is 38 x 100 cm groot en gemaakt van zwart kunststof. Hij weegt slechts 2,8 kg en kan honden tot 50 kg dragen. De plank heeft veiligheidsranden en een antislipcoating. U kunt hem zowel binnen als buiten gebruiken, omdat hij is eenvoudig te reinigen is. 

 • Beperkt rug- en gewrichtsproblemen
 • 38 x 100 cm groot
 • Zwart kunststof
 • Weegt 2,8 kg
 • Draagt tot 50 kg
 • Met veiligheidsranden
 • Met antislipcoating
 • Eenvoudig te reinigen

Bij Brekz kunt u verschillende loopplanken eenvoudig en voordelig online bestellen. Koop nu de Trixie Loopplank Petwalk Klein voor honden en uw aankoop staat razendsnel voor uw deur!

Andere loopplank dan de Trixie Loopplank Petwalk Klein voor honden?

Bij ons kunt u ook kiezen voor de Trixie Loopplank Petwalk Uitklapbaar voor honden tot 90 kg of de Trixie Telescopische Loopplank Petwalk voor honden tot 120 kg. Bekijk hier ook de andere loopplanken.

https://www.brekz.nl/24563-home_default/trixie-loopplank-petwalk-klein-voor-honden.jpg
50.49 2019/01/01
Wij hebben twee teckels waarvan eentje makkelijk op en af de bank springt. Vanwege een rug probleem zijn we ze beide aan het leren om via de loopplank te laten gaan. Het gaat goed en ze maken er goed gebruik van. Een aanwinst waar je even geduld mee moet hebben.
Zeer goed stevige kunstof loopplank voor mij twee teckels waarmee zij de auto in en ui kunnen lopen.
Der "Laufsteg" ( im wahrsten Sinne des Wortes ) ist sehr praktisch und handlich, nur, wenn er ein kleines klappbares "Gestell" von ca. 15 - 20 cm Höhe am unterern Teil des Steges hätte, wäre es z.B. für meine kleine Dackeline mit ihren kurzen Beinchen praktischer und nicht so steil !! Nun ja, so stelle ich ein " Fußbänkchen " unter das Ende des Laufsteges und so steigt meine "Hummel" mit der größten Freude durch den Kofferraum auf ihren Platz auf der hinteren Sitzbank, um so auf ihren Platz zu gelangen. Die Tasche, sicher auf der Rücksitzbank fest gezurrt, , ist ebenfalls von Ihnen. Danke R.B.
27003
14298
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 50,49 (€ 50,49/ct)
Trixie Loopplank Petwalk Uitklapbaar voor honden

Trixie Loopplank Petwalk Uitklapbaar voor honden

De Trixie Loopplank Petwalk Uitklapbaar voor hondenis een loopplank waarmee uw hond gemakkelijk in en uit de auto kan stappen. Vooral voor honden met rug- en gewrichtsproblemen is dit een geschikt hulpmiddel. De plank is 40 x 156 cm groot en gemaakt van aluminium en kunststof. Hij weegt slechts 4,5 kg en heeft een draaggewicht van 90 kg. Het rubber rondom de plank beschermt uw bumper tegen krassen en de antisliplaag en veiligheidsranden beschermen uw hond. De plank is inklapbaar en eenvoudig schoon te maken.

 • Beperkt belasting rug en gewrichten
 • 40 x 156 cm groot
 • Aluminium en kunststof
 • Weegt 4,5 kg
 • Draagt tot 90 kg
 • Met beschermrand
 • Met antisliplaag
 • Snel te reinigen

Bij Brekz kunt u kiezen uit verschillende loopplanken voor honden. Koop bijvoorbeeld de Trixie Loopplank Petwalk Uitklapbaar voor honden en uw bestelling wordt snel thuisbezorgd!

Andere loopplank dan Trixie Loopplank Petwalk Uitklapbaar voor honden?

U kunt ook kiezen voor de Trixie Telescopische Loopplank Petwalk voor honden tot 120 kg of de Trixie Loopplank Petwalk Klein voor honden tot 50 kg. Bekijk hier ook de andere loopplanken.

https://www.brekz.nl/24565-home_default/trixie-loopplank-petwalk-uitklapbaar-voor-honden.jpg
64.75 2019/01/01
Prima oplossing voor een grote hond
vrij goed
we zijn heel tevreden over onze aankoop gemakkelijk voor hond en baasje
Zeer goed product en snel geleverd
Top ...op 1 dag was onze schat vertrouwd met de loopplank ...heel snel geleverd ...tevreden klant !
Product ok! Hond wil wel rap in auto en kan nauwelijks wachten tot de plank is geïnstalleerd , maar komt goed, we blijven oefenen
mooi stevig en zeer licht goed stroef loop vlak goeie bescherming voor de bumper oftewel een prima loopplank krijg er veelvragen over waar ik dat gekocht heb
Zeer snelle service met een goed materiaal
Prima stabiele loopplank. Onze Labrador van 35 kg loopt er met gemak op. Voldoende ruw loopvlak. Neemt uiteraard wel plaats in, door de afmeting. Past achter de bestuurdersstoel
moeilijke aanpassing voor mijn hond maar nu geleidelijk aan beter.
De loopplank voor onze labrador voldeed exact aan de verwachtingen en is slipvast en van goede kwaliteit. Bezorging als eerder ervaren: stipt en correct!
Ben tevreden tot nu !!! doch ik denk wanneer de hond groter wordt de plant te stijl en te wankel zal worden .
deze loopplank helpt onze hond ( die al wat ouder geworden is ) om makkelijk in de auto te komen , een handig hulpje
Mooie stabiele loopplank. Honden lopen er perfect over
Très bon produit, après quelques hésitations et quelques friandises bien placées,notre chien de 14 ans peut remonter en voiture sans crainte et je peux enfin l’emmener à nouveau en forêt. Ravie de mon achat.
Communication excellente Expédition rapide Produit conforme Merci
27007
14299
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 64,75 (€ 64,75/ct)
Trixie Telescopische Loopplank Petwalk voor honden

Trixie Telescopische Loopplank Petwalk voor honden

Trixie Telescopische Loopplank Petwalk voor hondenis een loopplank waarmee uw hond tot maximaal 120 kg gemakkelijk in en uit de auto kan komen. Voor honden met gewrichtsproblemen, jonge, oudere, kleine, bange of zieke honden is deze loopplank zeer geschikt, omdat zij vaak moeite hebben met springen. U kunt de plank ook preventief gebruiken om gewrichtsproblemen bij uw hond te voorkomen. De plank heeft opstaande randen waardoor uw hond er niet snel vanaf valt. Hij is uitschuifbaar van 100 tot 180 cm, is 43 cm breed en weegt 5,8 kg. De plank is gemaakt van aluminium en plastic en heeft een antisliplaag van watervast schuurpapier die eenvoudig schoon te maken is.

 • Voor honden tot 120 kg
 • Eenvoudig de auto inlopen
 • Voor honden met gewrichtsproblemen
 • Met opstaande randen
 • Uitschuifbaar tot 180 cm
 • 5,8 kg zwaar
 • Gemaakt van aluminium en plastic
 • Met antsliplaag

Bij Brekz kunt u diverse soorten loopplanken eenvoudig en voordelig bestellen. Koop de Trixie Telescopische Loopplank Petwalk voor honden online en uw bestelling staat snel bij u voor de deur!

Andere loopplank dan Trixie Telescopische Loopplank Petwalk voor honden?

Bij ons kunt u ook de Trixie Loopplank Petwalk Uitklapbaar voor honden bestellen. Deze is 40 x 156 cm groot of de Trixie Loopplank Petwalk Klein voor honden met een grootte van 38 x 100 cm. Bekijk ook onze andere loopplanken en bestel snel online!

https://www.brekz.nl/24566-home_default/trixie-telescopische-loopplank-petwalk-voor-honden.jpg
116.06 2019/01/01
Practisch. Nu moet ik onze Duitse Herder niet meer opheffen om mee te nemen op verplaatsing. Hij leerde snel hoe hij erop moet stappen. Klein nadeel: dichtgeklapt neemt de loopplank veel plaats in in de auto Een aanrader!
Zeer makkelijk te hanteren, onze honden waren na 2 dagen al aan de loopplank gewend, wij vonden onze aankoop geslaagd.
Echt een super handige loopplank echt top en zeker als je een hond van 75 kilo hebt
Tot nu de beste aankoop voor mijn bordeaux dog mijn rug gelukkig en mijn diesel gelukkig. Was er de eerste keer al mee weg. Gemakelijk in gebruik aanrader
Precies zoals beschreven en snel, zeer snel geleverd
Robuste, mon vieux terre-neuve de 70kg peut à nouveau monter en voiture !
27008
14300
Summer Sale > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 128,95 (€ 128,95/ct)
€ 116,06 (€ 116,06/ct)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Loopplank hond

Onder Loopplank hond vindt u alle uitvoeringen van loopplanken voor uw hond en de auto. Een loopplank is een ideale manier om uw hond met gewrichts- of andere mobiliteitsproblemen eenvoudig de auto in te laten. Er zijn diverse uitvoeringen beschikbaar, waarover u hier meer leest.

Loopplank hond assortiment

Onder Loopplank hond vindt u alle uitvoeringen van loopplanken voor uw hond en de auto. De loopplank hond is uitermate geschikt voor honden met gewrichts- of andere mobiliteitsproblemen. De loopplank zorgt dat uw hond op een gemakkelijke en gelijkmatige manier de auto in loopt. Er zijn verschillende uitvoeringen beschikbaar, zoals een compacte variant, de Trixie Loopplank Petwalk Klein voor honden. Ook is er een uitklapbaar model en een telescopische uitschuif-loopplank. Om u het kiezen te vergemakkelijken vindt u hier een korte omschrijving van het assortiment.

Trixie Loopplank

Een Trixie loopplank is de plank die de entree van uw hond de auto in vergemakkelijkt. Met een model van Trixie bent u verzekerd van een loopplank met veiligheidsranden en antislipcoating. De deels aluminium, deels kunststof loopplanken zijn eenvoudig te reinigen. Het bovengenoemde kleine model, de Trixie Loopplank Petwalk Klein voor honden, is geschikt voor honden tot 50 kg. Andere modellen hebben de volgende specificaties.

 • Als u op zoek bent naar een zwaarder model loopplank dan kunt u wellicht voor de Trixie Loopplank Petwalk Uitklapbaar voor honden kiezen. Dit model is geschikt voor een draaggewicht tot 90 kg. Hij is vervaardigd van aluminium en kunststof en weegt slechts 4,5 kg
 • Heeft u een hond zwaarder dan 90 kg dan kunt u terecht bij de Trixie Telescopische Loopplank Petwalk voor honden. Dit model heeft een draaggewicht tot 120 kg. De telescopische opzet maakt het mogelijk hem uit te schuiven tot maximaal 180 cm. Het model weegt slechts 5,8 kg.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor de loopplank hond, bijvoorbeeld producten voor de hond mee op reis? Kijk dan eens bij onze hond mee op reis producten.

Terug