Loopplank hond

Loopplank hond

Onder de categorie Loopplank hond vindt u diverse uitvoeringen van loopplanken om uw hond veilig in en uit de auto te laten stappen. Een loopplank is een ideaal voor zowel fitte honden als honden met gewrichts- of andere mobiliteitsproblemen.
Lees meer ..
Loopplank hond

Loopplank hond

Onder de categorie honden loopplank vindt u alle uitvoeringen van loopplanken om uw hond op een veilig manier in en uit de auto te laten. Een loopplank is niet enkel ideaal voor honden met gewrichts- of andere mobiliteitsproblemen, maar kan ook goed gebruikt worden bij (jonge) fitte honden om zo de kans op problemen op de langere termijn te verkleinen. Alhoewel uw viervoeter misschien eenvoudig de auto in en uit te lijkt te springen, kan dit toch belastend zijn voor het lichaam. Ook voor honden die een beetje hulp nodig hebben d.m.v. een zetje, kan het vervelend zijn voor het lichaam van zowel baas als hond. 

Hondenloopplank assortiment

De Trixie Loopplank Petwalk Klein is perfect voor kleinere honden. Deze stevige loopplank kan tot 50 kg dragen en weegt 2,8 kg. Het beschikt over antislipcoating, zodat uw viervoeter niet zomaar kan uitglijden.
Ook is er een uitklapbaar model van aluminium en kunststof. Deze loopplank heeft een beschermrand en heeft een maximum draaggewicht van 90 kg.
De Trixie Telescopische loopplank kan maximaal 120 kg dragen en is uitschuifbaar tot 180 cm. Ook dit model heeft een veilige antislip laag en opstaande randen.

Ander product?

Bent u op zoek naar producten voor het veilig vervoeren van uw hond in de auto? Kijk dan op de pagina met onze reisartikelen voor honden. 

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.