Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Loopplank hond 

Onder Loopplank hond vindt u alle uitvoeringen van loopplanken voor uw hond en de auto. Een loopplank is een ideale manier om uw hond met gewrichts- of andere mobiliteitsproblemen eenvoudig de auto in te laten. Er zijn diverse uitvoeringen beschikbaar, waarover u hier meer leest.
Lees meer ..

In de Auto

Trixie Loopplank Petwalk Klein voor honden

Trixie Loopplank Petwalk Klein voor honden

De Trixie Loopplank Petwalk Klein voor hondenis een loopplank die u kunt gebruiken om uw hond gemakkelijk in en uit de auto te laten stappen. Vooral voor kleine honden en honden met rug- en gewrichtsproblemen is de plank zeer nuttig. De plank is 38 x 100 cm groot en gemaakt van zwart kunststof. Hij weegt slechts 2,8 kg en kan honden tot 50 kg dragen. De plank heeft veiligheidsranden en een antislipcoating. U kunt hem zowel binnen als buiten gebruiken, omdat hij is eenvoudig te reinigen is. 

 • Beperkt rug- en gewrichtsproblemen
 • 38 x 100 cm groot
 • Zwart kunststof
 • Weegt 2,8 kg
 • Draagt tot 50 kg
 • Met veiligheidsranden
 • Met antislipcoating
 • Eenvoudig te reinigen

Bij Brekz kunt u verschillende loopplanken eenvoudig en voordelig online bestellen. Koop nu de Trixie Loopplank Petwalk Klein voor honden en uw aankoop staat razendsnel voor uw deur!

Andere loopplank dan de Trixie Loopplank Petwalk Klein voor honden?

Bij ons kunt u ook kiezen voor de Trixie Loopplank Petwalk Uitklapbaar voor honden tot 90 kg of de Trixie Telescopische Loopplank Petwalk voor honden tot 120 kg. Bekijk hier ook de andere loopplanken.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 49,99
Trixie Loopplank Petwalk Uitklapbaar voor honden

Trixie Loopplank Petwalk Uitklapbaar voor honden

De Trixie Loopplank Petwalk Uitklapbaar voor hondenis een loopplank waarmee uw hond gemakkelijk in en uit de auto kan stappen. Vooral voor honden met rug- en gewrichtsproblemen is dit een geschikt hulpmiddel. De plank is 40 x 156 cm groot en gemaakt van aluminium en kunststof. Hij weegt slechts 4,5 kg en heeft een draaggewicht van 90 kg. Het rubber rondom de plank beschermt uw bumper tegen krassen en de antisliplaag en veiligheidsranden beschermen uw hond. De plank is inklapbaar en eenvoudig schoon te maken.

 • Beperkt belasting rug en gewrichten
 • 40 x 156 cm groot
 • Aluminium en kunststof
 • Weegt 4,5 kg
 • Draagt tot 90 kg
 • Met beschermrand
 • Met antisliplaag
 • Snel te reinigen

Bij Brekz kunt u kiezen uit verschillende loopplanken voor honden. Koop bijvoorbeeld de Trixie Loopplank Petwalk Uitklapbaar voor honden en uw bestelling wordt snel thuisbezorgd!

Andere loopplank dan Trixie Loopplank Petwalk Uitklapbaar voor honden?

U kunt ook kiezen voor de Trixie Telescopische Loopplank Petwalk voor honden tot 120 kg of de Trixie Loopplank Petwalk Klein voor honden tot 50 kg. Bekijk hier ook de andere loopplanken.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 63,99
Trixie Telescopische Loopplank Petwalk voor honden

Trixie Telescopische Loopplank Petwalk voor honden

Trixie Telescopische Loopplank Petwalk voor hondenis een loopplank waarmee uw hond tot maximaal 120 kg gemakkelijk in en uit de auto kan komen. Voor honden met gewrichtsproblemen, jonge, oudere, kleine, bange of zieke honden is deze loopplank zeer geschikt, omdat zij vaak moeite hebben met springen. U kunt de plank ook preventief gebruiken om gewrichtsproblemen bij uw hond te voorkomen. De plank heeft opstaande randen waardoor uw hond er niet snel vanaf valt. Hij is uitschuifbaar van 100 tot 180 cm, is 43 cm breed en weegt 5,8 kg. De plank is gemaakt van aluminium en plastic en heeft een antisliplaag van watervast schuurpapier die eenvoudig schoon te maken is.

 • Voor honden tot 120 kg
 • Eenvoudig de auto inlopen
 • Voor honden met gewrichtsproblemen
 • Met opstaande randen
 • Uitschuifbaar tot 180 cm
 • 5,8 kg zwaar
 • Gemaakt van aluminium en plastic
 • Met antsliplaag

Bij Brekz kunt u diverse soorten loopplanken eenvoudig en voordelig bestellen. Koop de Trixie Telescopische Loopplank Petwalk voor honden online en uw bestelling staat snel bij u voor de deur!

Andere loopplank dan Trixie Telescopische Loopplank Petwalk voor honden?

Bij ons kunt u ook de Trixie Loopplank Petwalk Uitklapbaar voor honden bestellen. Deze is 40 x 156 cm groot of de Trixie Loopplank Petwalk Klein voor honden met een grootte van 38 x 100 cm. Bekijk ook onze andere loopplanken en bestel snel online!

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 139,00
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Loopplank hond

Onder Loopplank hond vindt u alle uitvoeringen van loopplanken voor uw hond en de auto. Een loopplank is een ideale manier om uw hond met gewrichts- of andere mobiliteitsproblemen eenvoudig de auto in te laten. Er zijn diverse uitvoeringen beschikbaar, waarover u hier meer leest.

Loopplank hond assortiment

Onder Loopplank hond vindt u alle uitvoeringen van loopplanken voor uw hond en de auto. De loopplank hond is uitermate geschikt voor honden met gewrichts- of andere mobiliteitsproblemen. De loopplank zorgt dat uw hond op een gemakkelijke en gelijkmatige manier de auto in loopt. Er zijn verschillende uitvoeringen beschikbaar, zoals een compacte variant, de Trixie Loopplank Petwalk Klein voor honden. Ook is er een uitklapbaar model en een telescopische uitschuif-loopplank. Om u het kiezen te vergemakkelijken vindt u hier een korte omschrijving van het assortiment.

Trixie Loopplank

Een Trixie loopplank is de plank die de entree van uw hond de auto in vergemakkelijkt. Met een model van Trixie bent u verzekerd van een loopplank met veiligheidsranden en antislipcoating. De deels aluminium, deels kunststof loopplanken zijn eenvoudig te reinigen. Het bovengenoemde kleine model, de Trixie Loopplank Petwalk Klein voor honden, is geschikt voor honden tot 50 kg. Andere modellen hebben de volgende specificaties.

 • Als u op zoek bent naar een zwaarder model loopplank dan kunt u wellicht voor de Trixie Loopplank Petwalk Uitklapbaar voor honden kiezen. Dit model is geschikt voor een draaggewicht tot 90 kg. Hij is vervaardigd van aluminium en kunststof en weegt slechts 4,5 kg
 • Heeft u een hond zwaarder dan 90 kg dan kunt u terecht bij de Trixie Telescopische Loopplank Petwalk voor honden. Dit model heeft een draaggewicht tot 120 kg. De telescopische opzet maakt het mogelijk hem uit te schuiven tot maximaal 180 cm. Het model weegt slechts 5,8 kg.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor de loopplank hond, bijvoorbeeld producten voor de hond mee op reis? Kijk dan eens bij onze hond mee op reis producten.

Terug