Hond mee op reis

Hond mee op reis

Een dagje uit is altijd gezellig, vooral als de hond met u meereist. Vandaar dat Brekz diverse reisproducten voor de hond in het assortiment heeft om samen veilig te reizen. 
Lees meer ..
Hond mee op reis

Op reis en onderweg

Bij Brekz kunt u kiezen uit een ruim aanbod hondenproducten voor op reis of onderweg. Wij hebben diverse reisartikelen voor in de auto, op de fiets en tijdens het wandelen.

Bekijk ons uitgebreide assortiment en bestel de beste reisproducten voor uw hond gemakkelijk en goedkoop online bij Brekz!

Honden reisproducten voor in de auto

Om het interieur van uw auto te beschermen tegen vuil, vocht en haren van uw hond, kunt u kiezen uit diverse dekens en -kleden. Zo verkopen wij de Trixie Kofferbakdeken met zijwanden. Deze deken is gemaakt van polyester en kunt u eenvoudig bevestigen met klittenband. Om de hond veilig in de kofferbak te kunnen vervoeren kunt u bijvoorbeeld Trixie Autorek Aluminium bestellen. Dit rek is makkelijk te monteren en demonteren aan de hoofdsteunen van de autostoel en is gemaakt van lichtgewicht aluminium. 
Wilt u uw hond toch liever vervoeren op de achterbank van de auto? Net als bij mensen gaat de veiligheid van uw viervoeter voorop! Maak daarom altijd gebruik van een autoharnas veiligheidsgordel

Naast verschillende soorten autodekens en -kleden hebben wij ook een veiligheidsnet en veiligheidsscherm die voorkomen dat uw hond op de voorbank kan komen. Het Ventilatierooster voor autoramen zorgt ervoor dat er frisse lucht in de auto komt zonder dat uw hond uit het raam kan springen. Verder verkopen wij drie soorten loopplanken, waaronder de Trixie Telescopische Loopplank Petwalk om uw hond eenvoudig in en uit de auto te laten stappen.

Op de fiets

Voor op de fiets verkopen wij handige fietsbeugels in U-vorm en L-vorm. Deze is aan uw fiets te bevestigen zodat uw hond met u mee kan rennen terwijl u fietst met beide handen aan het stuur. Zo kunnen jullie samen genieten van een fijne fietstocht zonder dat uw hondje moe wordt. Uiteraard kan het ook zo zijn dat uw grotere viervoeter om een bepaalde reden geen (lange) afstanden kan rennen naast de fiets. Of u bent bijvoorbeeld van plan om de hele dag met de fiets op pad te gaan, waarbij u uw trouwe viervoeter niet constant wilt laten rennen. In dat geval is de Fietskar Travel Medium of Large een aanrader.

Tijdens het wandelen

Voor tijdens het wandelen kunt u gebruik maken van diverse handige producten. Wat denkt u van een drinkfles met bakje, een beloningszakje om snoepjes in te bewaren, afbreekbare poepzakjes en een poepzakjesdispenser voor aan de hondenriem? 

Overig reisproducten voor de hond

Voor kleine huisdieren kan het ook handig zijn om een draagtas aan te schaffen. Deze tassen beschikken over voldoende ventilatie en zijn voor u ook fijn om te dragen dankzij de schouderriemen. In ons assortiment kunt u daarnaast nog producten als inklapbare voer- of drinkbak vinden, een vastlegspiraalkabel, een safety blinker en een voer- en waterreservoir voor onderweg.

Ander product?

Bekijk ook ons uitgebreide aanbod aan halsbanden en hondenriemen en bestel de beste producten voor op reis en onderweg gemakkelijk en goedkoop online!

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.