Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Furminator hond 

Een furminator is een borstel voor honden. Met deze hondenborstel kunt u de ondervacht borstelen en losse haren verwijderen, zonder de topvacht te beschadigen. Het werkt voor 90% tegen verharing van lang-- en kortharige honden.
Lees meer ..

Furminator hond

Een furminator is een borstel voor honden voor alle soorten en maten en heeft twee kanten. Een kant voor korte haren en een kant voor lange haren. Met deze hondenborstels kunt u de ondervacht borstelen en losse haren verwijderen, zonder de topvacht te beschadigen. Het werkt voor 90% tegen verharing van lang-- en kortharige honden. De borstels zijn niet alleen goed voor de vacht van de hond, maar ze laten ook de natuurlijke huidoliën in de vacht van het huisdier vrijkomen, waardoor de huid gezonder wordt en de vacht meer glanst. Sommige mensen zijn allergisch voor deeltjes uit de hondenvacht. Deze deeltjes komen vaak in de lucht terecht, maar kunnen met de Furminator hond bijtijds uit de vacht verwijderd worden. De Furminator is alleen doeltreffend wanneer het regelmatig gebruikt wordt. 

Let op: Een furminator mag uitsluitend gebruikt worden bij verharende dieren. Niet bij huisdieren die niet verharen. Ook kan het alleen gebruikt worden op een droge vracht. 


Gebruik

Gebruik 1 tot 2 keer per week gedurende 10 tot 20 minuten voor een goed resultaat. Verharen komt voornamelijk voor in de lente en herfst. De Furminator hond bevat een knop waardoor de haren snel uit het apparaat verwijderd kunnen worden. 


Assortiment Furminators hond 

Er zijn verschillende maten verkrijgbaar:

Bij Brekz kunt u de beste hondenborstels eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu de Furminators hond tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.


Andere borstel?

Bent u niet op zoek naar een gewone borstel, maar naar een massageborstel voor uw hond? Bekijk dan onze Vachtverzorging pagina. Hier verkopen we onder andere de Massageborstel Rubber vierkant

Terug