Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Furminator hond 

Een furminator is een borstel voor honden. Met deze hondenborstel kunt u de ondervacht borstelen en losse haren verwijderen, zonder de topvacht te beschadigen. Het werkt voor 90% tegen verharing van lang- en kortharige honden.
Lees meer ..

Borstels

Borstels

Trimhark voor honden dikke vacht

Productinformatie Trimhark voor honden dikke vacht

Trimhark voor honden dikke vacht is een handige trimmer voor de verzorging van de vacht van uw hond. De trimmer is geschikt voor honden met een dikke vacht die ofwel kort, ofwel lang haar hebben.

Trimhark voor honden dikke vacht helpt met het verwijderen van dode en losse haren uit de vacht. Het is verkrijgbaar in drie maten: small, medium en large. Een fijn product voor de vachtverzorging! 

Bij Brekz kunt u Trimhark voor honden dikke vacht goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
  

Ander product? 

Heeft u een hond met een dunne vacht? Dan is deze trimhark het geschikte product. Zoekt u nog een ander product voor de vachtverzorging? Op onze overzichtspagina vachtverzorging hond vindt u een handige opsomming van de overige producten uit ons uitgebreide assortiment.

https://www.brekz.nl/30814-home_default/trimhark-voor-honden-dikke-vacht.jpg
10.6 2019/01/01
Werkt prima, ook.bij de katten trouwens
ik ben er super tevreden van!
33599
15933
Trimhark voor honden dikke vacht > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Medium
€ 15,25 (€ 15,25/ct)
Large
€ 16,25 (€ 16,25/ct)
FURminator Undercoat DeShedding Tool hond lang haar

Productinformatie FURminator Undercoat DeShedding Tool hond lang haar

De FURminator Undercoat DeShedding Tool hond lang haar is de perfecte kam voor het verwijderen van losse haren uit de ondervacht van kleine-, middelgrote- en grote langharige honden. Het verwijdert veilig en gemakkelijk tot wel 99% van de losse haren zonder de dekvacht of huid te beschadigen. De Skin Guard zorgt er bij goed gebruik voor dat de randen niet in de huid snijden en dat de kam moeiteloos door de vacht heen beweegt zonder te blijven steken. Met de handige FURejector- knop kunt u het verwijderde haar gemakkelijk opruimen. De gebogen rand volgt de natuurlijke vormen van het lichaam en zorgt daarmee voor extra comfort tijdens het verzorgen van de vacht. De FURminator heeft een ergonomisch handvat zodat ook u extra comfort en gebruiksgemak kunt ervaren tijdens het kammen.

Bij Brekz kunt u de beste vachtverzorgingsproducten voor honden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu FURminator Undercoat DeShedding Tool hond langhaar tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Eigenschappen FURminator Undercoat DeShedding Tool

 • Handige FURejector-knop om haren gemakkelijk uit de borstel te verwijderen
 • Kamt door het dekhaar heen om losse haren en ondervacht veilig en gemakkelijk te verwijderen zonder de bovenvacht of huid te beschadigen (bij gebruik volgens de voorschriften)
 • De gebogen kam volgt de natuurlijke vormen van het lichaam voor optimaal comfort
 • Dankzij het ergonomisch handvat ligt de FURminator extra fijn in de hand
 • De Skin Guard glijdt over de huid en zorgt ervoor dat de kam niet in de vacht blijft steken
 • De veilige rand beschermt de tanden van de kam terwijl het opgeborgen ligt

Gebruik FURminator Undercoat DeShedding Tool

Gebruik de FURminator 1-2 keer per week 10 tot 20 minuten per keer op droog haar. Lees alle instructies goed door voordat u de vacht gaat verzorgen. Gebruik de FURminator DeShedding Tool voor de ondervacht alleen volgens de voorschriften.

Stap 1
DeShedding van de ondervacht kunt u op elk moment doen bij een volledig droge vacht, maar voor het beste resultaat wordt aanbevolen om het onmiddellijk na het wassen en drogen te doen. 
Stap 2
Onderzoek het hele lichaam van uw huisdier voordat u de DeShedding Tool voor de ondervacht gebruikt. Let op wonden, blauwe plekken en huidaandoeningen die verborgen zijn onder de vacht van uw huisdier. Als uw huisdier hier last van heeft, ga dan eerst naar de dierenarts voordat u gaat borstelen. Verwijder klitten en viltplekken met de FURminator Ontviltingskam of Vachthark voordat u de DeShedding Tool voor de ondervacht gebruikt.
Stap 3
U gebruikt de DeShedding Tool voor de ondervacht net als een borstel. Borstel uw huisdier in de richting van de haargroei, waarbij u de roestvrijstalen tanden naar de vacht toe kantelt. Begin bij de kop van uw huisdier en werk naar achteren toe. Wees extra voorzichtig bij de buik, poten, geslachtsdelen en het achterwerk. Borstel niet te veel op één plek maar met lange, voorzichtige halen naar boven, van de huid van uw huisdier af. Hoewel het Skinguard-ontwerp ervoor zorgt dat de DeShedding Tool niet blijft steke,n maar over de huid glijdt, kan te hard of te ruw borstelen de huid toch irriteren. Druk dus niet te hard tijdens het borstelen. Stop direct als u merkt dat de huid rood of geïrriteerd wordt.
Stap 4
De verzamelde haren kunt u uit de tanden verwijderen door op de FURejector-knop te drukken.

Ander product?

Heeft uw hond een kortharige vacht? Kijk dan naar de FURminator Undercoat DeShedding Tool hond kort haar. Voor alle andere varianten kunt u kijken op de pagina met alle vachtverzorgingsproducten voor honden. 

https://www.brekz.nl/37208-home_default/furminator-hond-lang-haar.jpg
22.95 2019/01/01
37095
16683
FURminator Hond lang haar > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
S
€ 22,95 (€ 22,95/ct)
M
€ 27,95 (€ 27,95/ct)
L
€ 30,95 (€ 30,95/ct)
FURminator Undercoat DeShedding Tool hond kort haar

Productinformatie FURminator Undercoat DeShedding Tool hond kort haar

De roestvrijstalen FURminator Undercoat DeShedding Tool hond kort haar is de ideale kam voor kortharige honden. Het beweegt moeiteloos door de vacht om losse haren veilig en gemakkelijk te verwijderen zonder de bovenvacht of huid te beschadigen. De Skin-Guard glijdt soepel over de huid heen en zorgt ervoor dat de kam niet blijft steken en de randen niet snijden. De gebogen rand volgt de natuurlijke vormen van het lichaam van uw huisdier en zorgt daarmee voor extra comfort tijdens het verzorgen van de vacht. Met de handige knop kunt u het verwijderde haar gemakkelijk opruimen. De rand aan de zijkant beschermt de tandjes van de kam om te voorkomen dat deze beschadigen terwijl het opgeborgen ligt. De FURminator heeft een ergonomisch handvat zodat u comfort en gebruiksgemak kunt ervaren tijdens het kammen. De FURminator is verkrijgbaar voor kleine honden, middelgrote honden en grote honden.

Bij Brekz kunt u goede vachtverzorgingsproducten voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu FURminator Undercoat DeShedding Tool hond korthaar tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Eigenschappen FURminator Undercoat DeShedding Tool

 • Handige knop om haren gemakkelijk uit de furminator te verwijderen
 • Kamt door het dekhaar heen om losse haren en ondervacht veilig en gemakkelijk te verwijderen zonder de bovenvacht of huid te beschadigen (bij gebruik volgens de voorschriften)
 • De gebogen kam volgt de natuurlijke vormen van uw huisdier voor optimaal comfort
 • Ergonomisch handvat voor comfort en gebruiksgemak
 • De Skin Guard glijdt over de huid en zorgt ervoor dat de kam niet blijft steken
 • De veilige rand beschermt de tanden terwijl het opgeborgen is

Gebruik FURminator Undercoat DeShedding Tool

Gebruik de FURminator 1-2 keer per week voor 10 tot 20 minuten per keer op droog haar. Lees alle instructies goed door voordat u de vacht gaat verzorgen met de FURminator.

Ander product?

Heeft uw hond een langharige vacht? Kijk dan naar de FURminator Undercoat DeShedding Tool hond lang haar. Voor andere varianten kunt u kijken op de pagina met al onze vachtverzorgingsproducten voor honden.

https://www.brekz.nl/37196-home_default/furminator-hond-kort-haar.jpg
21.95 2019/01/01
37092
16682
FURminator Hond kort haar > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
S
€ 21,95 (€ 21,95/ct)
M
€ 27,95 (€ 27,95/ct)
L
€ 32,75 (€ 32,75/ct)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Furminator hond

Een furminator is een borstel voor honden voor alle soorten en maten en heeft twee kanten. Een kant voor korte haren en een kant voor lange haren. Met deze hondenborstels kunt u de ondervacht borstelen en losse haren verwijderen, zonder de topvacht te beschadigen. Het werkt voor 90% tegen verharing van lang- en kortharige honden. De borstels zijn niet alleen goed voor de vacht van de hond, maar ze laten ook de natuurlijke huidoliën in de vacht van het huisdier vrijkomen, waardoor de huid gezonder wordt en de vacht meer glanst. Sommige mensen zijn allergisch voor deeltjes uit de hondenvacht. Deze deeltjes komen vaak in de lucht terecht, maar kunnen met speciaal door het merk FURminator ontwikkelde borstel uit de vacht verwijderd worden. Een furminator is alleen doeltreffend wanneer het regelmatig gebruikt wordt. 

Let op: Een furminator mag uitsluitend gebruikt worden bij verharende dieren. Niet bij huisdieren die niet verharen. Ook kan het alleen gebruikt worden op een droge vracht. 


Gebruik

Gebruik 1 tot 2 keer per week gedurende 10 tot 20 minuten voor een goed resultaat. Verharen komt voornamelijk voor in de lente en herfst. De Furminator hond bevat een knop waardoor de haren snel uit het apparaat verwijderd kunnen worden. 


Assortiment FURminator voor de hond 

Er zijn verschillende maten verkrijgbaar:

Bij Brekz kunt u de beste hondenborstels eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu een FURminator voor de hond tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.


Andere borstel?

Bent u niet op zoek naar een gewone borstel, maar naar een massageborstel voor uw hond? Bekijk dan onze pagina Vachtverzorging. Hier verkopen we onder andere de Massageborstel Rubber

Terug