FURminator hond

FURminator hond

De FURminators zijn innovatieve verzorgingsartikelen voor de vacht van uw hond. Bekijk het assortiment van Brekz voor de Furminator die bij de vacht van uw hond past.
Lees meer ..
FURminator hond

FURminator voor de hond 

Professioneel hondentrimster Angie Porter zocht meer dan tien jaar naar een goed instrument om het verharen van honden te verminderen. Toen ze in al die jaren geen passende oplossing vond, besloot ze er zelf eentje te ontwikkelen. Zo ontstond de FURminator. De eerste FURminator was een deshedding tool; een instrument om de ondervacht van huisdieren veilig en makkelijk te verwijderen. In de jaren die volgden bleef FURminator zich ontwikkelen. Zo kwamen er steeds meer soorten innovatieve verzorgingsartikelen bij. FURminator staat nu bekend als vooraanstaand merk voor een eevoudige en optimale vachtverzorging.

Voordelen FURminator

  • Veilig en gemakkelijk in gebruik

  • Efficiënt voor het verwijderen van losse haren en ondervacht

  • Beschadigd de gezonde buitenvacht niet

  • Moeiteloos haren verwijderen

  • Minder losse haren in uw huis tijdens de rui

  • Verkrijgbaar in verschillende varianten en maten, passend bij verschillende vachttypes

De beste vachtverzorgingsproducten koopt u voordelig online bij Brekz. Ook de borstels en kammen van FURminator vindt u bij Brekz tegen de scherpste prijzen.

Assortiment FURminator

FURminator Deshedding kammen zijn er voor lang- en kortharige honden. De deshedding tool is, zoals hierboven al beschreven stond, een kam om de losse haren van de ondervacht van uw hond te verwijderen, zonder de bovenvacht te beschadigen. De kam verwijdert tot wel 90% van de losse haren uit de vacht van de hond. De Skin Guard zorgt er tijdens het gebruik voor dat de tanden van de kam niet in de huid van de hond kunnen snijden. De borstel heeft een handige FURjector-knop waarmee u verwijderde haren makkelijk kunt opruimen. De vorm van de tool volgt de vormen van het hondenlichaam en zorgt voor comfort tijdens de vachtverzorging. Het handvat is ergonomisch vormgegeven voor optimaal gebruiksgemak.

Let op: Een Furminator mag uitsluitend gebruikt worden bij verharende honden en niet bij huisdieren die niet verharen. Verzorg de vacht van uw hond bovendien alleen wanneer de vacht droog is.

Andere vachtverzorgingsproducten?

Bent u op zoek naar andere artikelen om de vacht van uw viervoeter mee te verzorgen? Kijk dan eens op de pagina met alle vachtverzorgingsproducten voor de hond.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.