Furminator hond

Furminator hond

Een Furminator verhoogt de glans en houdt de vacht gezond. Het werkt voor minstens 90% tegen verharing van lang- en kortharige honden.
Lees meer ..
Furminator hond

Furminator hond

Een Furminator is voor honden voor alle soorten en maten en kan besteld worden voor honden met een lange vacht of korte vacht. Met de Furminator kunt u de vacht ontwarren, de ondervacht borstelen en losse haren makkelijk verwijderen, zonder de dekvacht te beschadigen. Het werkt voor minstens 90% tegen verharing van lang- en kortharige honden. De kam is niet alleen goed voor het ontklitten van de vacht van de hond, maar laat ook de natuurlijke huidoliën in de vacht van het huisdier vrijkomen, waardoor de huid gezonder wordt en de haren meer gaan glanzen.

De Skin Guard zorgt er bij goed gebruik voor dat de randen niet in de huid snijden en dat de kam moeiteloos door de vacht heen beweegt zonder te blijven steken. Met de handige FURejector- knop kunt u het verwijderde haar gemakkelijk opruimen. 

Sommige mensen zijn allergisch voor deeltjes in de hondenvacht die vrijkomen. Door uw hond te kammen met de Furminator kunnen de klachten enigszins minder worden, door de losse haren op tijd te verwijderen. Een Furminator is dan ook alleen doeltreffend wanneer u het regelmatig gebruikt. 

Let op: Een Furminator mag uitsluitend gebruikt worden bij verharende dieren. Niet bij huisdieren die niet verharen. Borstel uw hond bovendien alleen wanneer de vacht droog is. 


Gebruik van de Furminator

Gebruik 1 tot 2 keer per week gedurende 10 tot 20 minuten voor een goed resultaat. Verharen komt voornamelijk voor in de lente en herfst. 

Bij Brekz kunt u de beste hondenborstels eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu een Furminator voor de hond tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment met alle vachtverzorgingsproducten voor honden.


Andere vachtverzorgingsproducten?

Bent u op zoek naar andere artikelen om de vacht van uw viervoeter mee te verzorgen? Kijk dan eens op de pagina met alle vachtverzorgingsproducten voor de hond.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.