Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Vachtverzorging

Vachtverzorging is een van de meest belangrijke verzorgingselementen voor een hond. De vacht van de hond wordt ook wel de spiegel van de gezondheid genoemd, daarom is goede verzorging van belang. Hieronder vindt u ons assortiment Vachtverzorgingsproducten.
Lees meer ..
Overige
Scharen
Anti Vlo Shampoo
Shampoo
Supplementen
Borstels
Beaphar

Overige

Scharen

Anti Vlo Shampoo

Shampoo

Supplementen

Borstels

Beaphar

Overige

Moser Rex Scheerapparaat 1230 voor de hond

Moser Rex Scheerapparaat 1230 voor de hond

Moser Rex Scheerapparaat 1230 voor de hond is een krachtig scheerapparaat met een vermogen van 15 watt. Het apparaat maakt weinig geluid, waardoor uw hond er minder bang voor hoeft te zijn. Sommige honden schrikken namelijk van het harde geluid van zo'n scheerapparaat. Ook is het voor uzelf natuurlijk fijner. De verpakking bevat twee opzetkammen van 6 en 9 millimeter, een reinigingsborsteltje en olie. Het mes is verstelbaar van 9 millimeter tot en met 25 millimeter. Geschikt voor dagelijks gebruik. 

Bij Brekz kunt u de beste accessoires voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Moser Rex Scheerapparaat 1230 voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Andere vachtverzorging?

Bent u niet op zoek naar een scheerapparaat, maar naar een schaar om het haar van uw hond me te knippen? Hier verkopen we onder andere de Beeztees Schaar Normaal hond en kat. Daarnaast verkopen we een effileerschaar, die net iets anders is dan een normale schaar. Dit is de Beeztees Effileerschaar hond en kat. Ook verkopen we op deze pagina nog veel meer andere producten om de vacht van uw hond mee te verzorgen. Een voorbeeld hiervan is de Frontline Pet Care Shampoo Verzachtend & Gevoelige Huid. Deze is geschikt voor honden met huidproblemen.

Moser Rex
https://www.brekz.nl/25460-home_default/moser-rex-scheerapparaat-1230.jpg
83.99 2019/01/01
Voor moj een beetje zwaar
921
527
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Rex
€ 83,99
Moser Rex Max Scheerapparaat 45 voor de hond

Moser Rex Max Scheerapparaat 45 voor de hond

Het Moser Max Scheerapparaat 45 voor de hond is een stil en krachtig scheerapparaat en is geschikt voor gebruik bij iedere hond. Dit scheerapparaat is uitstekend geschikt voor het compleet of gedeeltelijk scheren van uw hond. Dankzij de krachtige 45 watt motor en keuze hem in te stellen op twee verschillende snelheden, is hij ook zeer geschikt voor professioneel gebruik. Het ergonomische design en zijn trillingsarme opereren, maken dat u het apparaat nauwkeurig kunt sturen.

Het Moser Max Scheerapparaat 45 voor de hond word geleverd inclusief een 3 mm scheerkop.

 • Stil en krachtig scheerapparaat voor scheren van uw hond
 • Krachtige motor maakt hem ook geschikt voor professioneel gebruik / zwaardere scheerklussen
 • Inclusief een 3 mm scheerkop
 • Instelbaar 2-speed scheerapparaat
 • Apparaat is trillingsarm
 • Ergonomisch design maakt nauwkeurig scheren eenvoudiger

Bij Brekz kunt u de beste vachtverzorging goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Moser Max Scheerapparaat 45 voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op! Regelmatig oliën van de scheerkop zorgt voor minder slijtage en een langere levensduur. Scheren met vuil en zand in de vacht kan de scheerkoppen botter maken. U wordt daarom aangeraden uw hond voor het scheren goed te wassen. 

    
Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Furminator voor uw hond? Kijk dan eens bij de Furminator Deluxe L voor de hond. Een overzicht van al onze Vachtverzorging vindt u hier. 
 

Moser Rex
https://www.brekz.nl/25459-home_default/moser-max-scheerapparaat-1245.jpg
139.95 2019/01/01
922
528
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Max
€ 139,95
Trixie Coat Care reinigingsdoekjes, 30 stuks

Productinformatie Trixie Coat Care reinigingsdoekjes (30 stuks)

Trixie reinigingsdoekjes (30 stuks) zijn handige doekjes voor een milde reiniging van de vacht bij honden, katten en andere kleine huisdieren. Dankzij de sterke reinigingskracht kunt u vuil eenvoudig verwijderen zonder uw huisdier te moeten wassen met shampoo. De doekjes bevatten waardevolle plantenextracten zoals verzorgende Aloë Vera. Deze reinigingsdoekjes zitten in een handige hersluitbare verpakking, waardoor u ze ook eenvoudig mee op reis neemt. 

Bij Brekz kunt u vachtverzorgingsproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Trixie reinigingsdoekjes (30 stuks) tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken Trixie reinigingsdoekjes (30 stuks)

 • Milde, reinigende doekjes
 • 30 stuks per verpakking
 • Geschikt voor de vacht van honden, katten en kleine huisdieren
 • Bevat waardevolle plantenextracten (o.a. Aloë Vera)
 • Hersluitbare verpakking
 • Handig voor onderweg

Ander product?

Toch liever uw hond wassen met shampoo? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Trixie Care Shampoo 250 ml, voor honden met een gevoelige huid. Voor ons complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze vachtverzorgingsproducten.

https://www.brekz.nl/30696-home_default/reinigingsdoekjes-30-stuks.jpg
3.29 2019/01/01
Doekjes waren niet in voorraad. Werden daar tijdig van verwittigd en geld werd onmiddellijk terug gestort. Dankjewel
33561
15919
Reinigingsdoekjes, 30 stuks > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 2
€ 6,49
Per 3
€ 9,09
Dermoscent Atop 7 Hydra Cream voor hond en kat

Productinformatie Dermoscent Atop 7 Hydra Cream voor hond en kat

Dermoscent Atop 7 Hydra Cream voor hond en kat is een crème die helpt bij het herstellen van droge, overgevoelige of jeukende huid. Een droge huid kan voor veel irritatie en ongemak zorgen. Deze crème voedt, hydrateert en beschermt de huid en helpt bij het verlichten van irritatie. 

Dermoscent Atop 7 Hydra Cream voor hond en kat bestaat uit volledig natuurlijke ingrediënten. Door de huid gehydrateerd te houden, is hij beter beschermd tegen dingen die de huid mogelijk kunnen beschadigen en irriteren. De crème is dan ook geschikt voor honden en katten met een allergie-gevoelige huid. Let op: lees voor gebruik van dit de gebruiksaanwijzing/bijsluiter aandachtig. 

Bij Brekz kunt u Dermoscent Atop 7 Hydra Cream voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Dermoscent Atop 7 Hydra Cream voor hond en kat

Samenstelling:

Sodium PCA, glycerine en squaleen uit olijven, omega 3, omega 6.

Gebruiksadvies Dermoscent Atop 7 Hydra Cream voor hond en kat

Gebruiksaanwijzing:

Lees de bijsluiter voor gebruik aandachtig. Smeer de crème op ruwe, droge of dikke huid. Breng deze crème niet op de vacht aan. Smeer de crème gelijkmatig uit, zodat de huid hem meteen kan absorberen. Doe dit tweemaal per dag. 

Bewaar het product op een droge plek en sluit het goed af. De houdbaarheid van Dermoscent Atop 7 Hydra Cream voor hond en kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Deze crème kan in combinatie worden gebruikt met bijvoorbeeld deze Atop 7 Spray. Zoekt u een ander product voor uw hond met vacht- of huidproblemen, dan kunt u wellicht vinden wat u zoekt op onze overzichtspagina hondenapotheek

https://www.brekz.nl/32654-home_default/dermoscent-atop-7-hydra-cream-voor-hond-en-kat.jpg
14.49 2019/01/01
Goed produkt en een snelle, correcte bestelling
34717
16312
Dermoscent Atop 7 Hydra Cream voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
50 ml
€ 14,49 (€ 289,80/l)
2 x 50 ml
€ 27,49 (€ 274,90/l)
3 x 50 ml
€ 39,95 (€ 266,33/l)
Ecopets Potenwax voor de hond

Ecopets Potenwax voor honden

Ecopets Potenwax voor honden is een potenwax in een handige push-up stick. De potenwax bestaat uit natuurlijke ingrediënten die de voetkussentjes zowel beschermen als verzorgen, zonder vette pootafdrukken op de vloer achter te laten. De voetzooltjes hebben het extra zwaar te verduren tijdens de wintermaanden. Ze hebben niet alleen te lijden van sneeuw, ijs en pekel, maar ook  vocht van regen maakt de voetzooltjes week en daarmee extra kwetsbaar. Tijdens de hete zomerdagen wanneer er op heet asfalt wordt gelopen, krijgen de voetzooltjes ook veel te verduren.
Ecopets Potenwax beschermt tegen de impact van deze verschillende weersomstandigheden en biedt zodoende een effectieve bescherming gedurende het gehele jaar. Daarnaast geeft Ecopets Potenwax de oudere hond extra grip op een gladde ondergrond zoals parket en tegelvloer en vergemakkelijkt zo het lopen op een glad oppervlak.

Bij Brekz kunt u verzorgingsproducten voor honden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Ecopets Potenwax voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ecopets Potenwax voor honden ingrediënten

Samenstelling: Cera Alba (Bijenwax), Jojoba-wax, Ricinus Communis (Castor oil), Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Triticum Vulgare (Tarwekiem olie), Calendula officinalis (Calendula), Aloe Barbadensis (Aloe Vera), Tea Tree, Rosmarinusofficinalis (Rozemarijn)


Gebruik en bewaring van Ecopets Potenwax voor honden

Gebruik: 
De potenwax kan eenvoudig met de stick worden aangebracht zonder dat u vieze of vette handen krijgt.

Bewaring: 
Bewaren bij kamertemperatuur (15 - 25°C). Zet de stick niet in de zon, maar plaats het in een afgesloten ruimte. Buiten gebruik van kinderen bewaren.


Ander product?
Heeft u toch liever een soortgelijk product, maar dan in een tube? Kijk dan naar Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem. Voor andere verzorgingsproducten kunt u kijken in onze hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/28450-home_default/ecopets-potenwax-voor-de-hond.jpg
4.49 2019/01/01
Snelle levering, product nog niet gebruikt. Maar meestal zit dat ook wel goed. Tevreden klant.
32542
15588
Ecopets Potenwax voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
15 ml
€ 4,49 (€ 0,30/ml)
2 x 15 ml
€ 5,95 (€ 0,20/ml)

Scharen

Schaar Normaal hond en kat

Schaar Normaal hond en kat

Schaar Normaal hond en kat is een schaar waarmee u gemakkelijk de vacht van uw hond of kat kunt bijknippen. Het handvat van de schaar heeft een zachte grip. Hierdoor ligt hij goed in de hand en kunt u snel zonder pijn in de vingers de vacht in een mooi model knippen!

De Schaar Normaal hond en kat is niet geschikt om de vacht van uw dier uit te dunnen. Hiervoor kunt u beter een effileerschaar gebruiken.

 • Geschikt voor hond en kat
 • Geschikt voor het bijknippen van de vacht
 • Hoge kwaliteit en hoog gebruiksgemak
 • Zachte grip
 • Niet geschikt om vacht uit te dunnen

Bij Brekz kunt u diverse producten kopen om de vacht van uw hond te verzorgen. Koop bijvoorbeeld de Schaar Normaal hond en kat gemakkelijk en goedkoop online en u krijgt uw bestelling razendsnel thuisbezorgd.

Ander product dan Schaar Normaal hond en kat?

Ook voor andere vachtverzorgende producten voor uw hond en kat kunt u bij Brekz terecht. Zo verkopen wij diverse borstels, shampoo en scheerapparaten. Bekijk hier ons gehele assortiment.

Brekz
https://www.brekz.nl/23500-home_default/schaar-normaal-652-320587.jpg
8.09 2019/01/01
Prima schaar voor die Prijs, niets mis mee.
Schaar is vrij klein, wel goed scherp
2066
1195
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 8,09
Effileerschaar hond en kat

Effileerschaar hond en kat

Effileerschaar  hond en kat is geschikt voor het uitdunnen van de vacht. Hij is te gebruiken bij alle vachtsoorten, behalve korthaar en gladhaar. Deze grijze effileerschaar is geschikt voor honden én katten en heeft een soft grip. Hierdoor ligt de schaar makkelijk in de hand. Een effileerschaar is niet een gewone schaar, maar een schaar om het haar mee uit te dunnen. Op dit soort scharen zitten kanteltjes. Hierdoor halen ze niet al het haar weg, maar slechts een deel daarvan. Het haar wordt daardoor dunner. Ideaal voor huisdieren met een dikke vacht. De Effileerschaar hond en kat is van het merk Beeztees en is van hoge kwaliteit. 

Bij Brekz kunt u de beste vachtverzorging goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Effileerschaar hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Beeztees

Beeztees is een merk dat gespecialiseerd is in het maken van alles wat u kunt bedenken voor uw huisdier. Het assortiment bestaat uit leuke accessoires, snacks voor huisdieren, manden, speelgoed en nog veel meer! Beeztees' doel is om het leven van uw huisdier zo leuk, gezond en veilig mogelijk te maken. Alle producten worden optimaal getest zodat veiligheid gegarandeerd is. Daarnaast zijn ze elke dag bezig met het bedenken en maken van nieuwe producten. Dit zorgt voor een dynamisch assortiment, waardoor u altijd verrast wordt.


Andere vachtverzorging?

Bent u op zoek naar een ander soort schaar? Bekijk dan ons vachtverzorging assortiment. Hier verkopen we onder andere de Beeztees Schaar Normaal hond en kat. Dit is een normale schaar, ook van het merk Beeztees. Op deze pagina verkopen we ook andere vachtverzorging, zoals shampoo en borstels. 

Brekz
https://www.brekz.nl/25657-home_default/effileerschaar-652-320570.jpg
9.09 2019/01/01
voordelige schaar, maar geen hoogstaande kwaliteit. Goed genoeg voor incidenteel gebruik.
was netjes verzorgt maar verpakking was wel groot hoor goed en snel verstuurt
Efileerschaar is goed en scherp, de gewone schaar valt kwalitatief tegen. Ik vind het ook niet nodig dat twee scharen in een grote doos verpakt moeten worden, het had makkelijk brievenbuspost kunnen zijn. Daarentegen zijn de verzendkosten wel laag.
Goede effileerschaar voor hond.
Ligt goed in de hand, doch lijkt eerder moeilijk te knippen
2067
1196
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 9,09
Nageltang Klein voor de hond
https://www.brekz.nl/26352-home_default/beeztees-nageltang-klein-voor-de-hond-.jpg
6.59 2019/01/01
Voldoet aan de verwachtingen
25536
14038
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 6,59
Nagelschaar Groot voor de hond
https://www.brekz.nl/23491-home_default/beeztees-nagelschaar-groot-voor-de-hond.jpg
9.09 2019/01/01
Heel goed
Ideaal hulpmiddel
Werkt zoals het hoort en was niet duur
Perfecte nageltang voor grote honden. Zeer degelijk materiaal, gemakkelijk in gebruik.
25537
14039
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 9,09

Anti Vlo Shampoo

Virbac Defencare Shampoo voor honden

Productinformatie Virbac Defencare Shampoo voor honden

Virbac Defencare Shampoo voor honden is een shampoo tegen vlooien en teken en is geschikt voor honden van alle rassen. De shampoo is op basis van permethrin, een insecticide dat werkzaam is tegen vlooien en teken. De stof is uiterst giftig voor het zenuwstelsel van insecten, waardoor vlooien al binnen enkele uren worden gedood. Permethrin is bijzonder veilig voor mens en dier en is tevens biologisch afbreekbaar. Vanwege het snelwerkende karakter van de shampoo is zij bij uitstek geschikt voor de bestrijding van een aanwezige vlooien- en/of tekenbesmetting.

Bij Brekz kunt u de beste antivlo en teken middelen eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Virbac Defencare Shampoo voor honden tegen de scherpste prijzen.

Ingrediënten Virbac Defencare Shampoo voor honden

Werkzame stoffen (per 100 ml): Permethrine (0,94 gr).

Hulpstoffen (per 100 ml):
Benzylalcohol (0,9 ml), methylparahydroxybenzoaat [E218] (0,09 gr), propylparahydroxybenzoaat [E216] (0,01 gr).


Gebruiksaanwijzing Virbac Defencare Shampoo voor honden

De hond met lauw water eerst goed nat maken. De shampoo tegen de haren inmasseren tot schuim zichtbaar is. Was het gehele lichaam, met uitzondering van de ogen, neus en bek. Laat de shampoo tenminste twee minuten inwerken. Vervolgens uitspoelen met schoon lauw water en de vacht laten drogen.

Dosering: 10 ml shampoo per 5 kg lichaamsgewicht. Indien noodzakelijk kan de behandeling na 2 weken worden herhaald.

Voorzorgsmaatregelen

In verband met irritatie van huid, ogen en ademhalingswegen dient bij toepassing direct contact met de huid en ogen, alsmede inademing te worden vermeden. Aangeraden wordt om handschoenen en een beschermingsmiddel voor ogen en/of gezicht te gebruiken. Beperk het aanraken van uw huisdier (direct) na behandeling tot een minimum.

Let op! Niet te gebruiken bij: katten, zieke of herstellende honden, honden met ernstige huidaandoeningen, pup's jonger dan 3 maanden en zogende honden.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een middel met pipet tegen vlooien en teken? Kijk dan eens bij Frontline Combo Spot-On Hond M. Voor een overzicht van al onze anti-vlo en teken producten kijkt u hier.
 

https://www.brekz.nl/4768-home_default/virbac-defencare-shampoo-voor-honden.jpg
16.95 2019/01/01
6611
3333
Virbac Defencare Shampoo voor honden > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
200 ml
€ 16,95 (€ 84,75/l)
2 x 200 ml
€ 32,25 (€ 80,63/l)
3 x 200 ml
€ 45,95 (€ 76,58/l)

Shampoo

Conditioner/Crèmespoeling 250ml voor de hond

Productinformatie Trixie Conditioner/Crèmespoeling 250ml voor de hond

Trixie Conditioner/Crèmespoeling 250ml voor de hond is een hoogwaardig product dat helpt met het verzachten van de vacht van uw hond. Deze natuurlijke crèmespoeling is gemaakt met oliën uit de macademianoot en het vruchtvlees van de duindoornbes. Het helpt met het zorgen voor een schitterende glans en geeft de vacht volume. 

Trixie Conditioner/Crèmespoeling 250ml voor de hond kan veilig gecombineerd worden met andere producten van Trixie. Deze diervriendelijke conditioner is bovendien uitermate geschikt voor honden met lange haren. Let op: lees voor gebruik van dit product de gebruiksaanwijzing aandachtig. 

Bij Brekz kunt u Trixie Conditioner/Crèmespoeling 250ml voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
    

Ander product?

Van Trixie hebben wij ook deze Aloë vera shampoo die een heerlijke geur achterlaat. Zoekt u nog een ander verzorgingsproduct? Geen probleem! Op onze overzichtspagina hondenapotheek vindt u een handig overzicht van onze overige hondenverzorgingsmiddelen.

https://www.brekz.nl/29703-home_default/conditionercremespoeling-250ml-voor-de-hond.jpg
3.59 2019/01/01
Goed product mooi resultaat
33423
15876
Conditioner/Crèmespoeling 250ml voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 x 250 ml
€ 6,09 (€ 12,18/l)
3 x 250 ml
€ 8,75 (€ 11,67/l)
Trixie Vachtherstel-Shampoo 250ml voor de hond

Productinformatie Trixie vachtherstel shampoo 250ml voor de hond

Trixie vachtherstel shampoo 250ml voor de hond is een milde shampoo voor de verzorging van de vacht van uw hond. Trixie vachtherstel shampoo helpt met de opbouw van een natuurlijk mooie vacht. De shampoo helpt om de haarstructuur gladder te maken en helpt om het kammen van de vacht van uw hond gemakkelijker te maken. Ook helpt deze shampoo met het tegengaan van vervilting. Een uitstekende reinigende en hydraterende shampoo voor honden.

Bij Brekz kunt u Trixie vachtherstel shampoo 250ml voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Samenstelling Trixie vachtherstel shampoo

5-15 % anionogene oppervlakteactieve stoffen, < 5 % amfotere oppervlakteactieve stoffen, niet-ionogene oppervlakte stoffen, parfums, conserveringsmiddelen (methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone).

Waarschuwing

Vermijd contact van de shampoo met de ogen van u of uw hond. Kan sterke oogirritatie veroorzaken. Buiten bereik van kinderen houden. Na gebruik handen goed wassen. Wanneer de shampoo in aanraking komt met de ogen, dan gedurende meerdere minuten voorzichtig met water spoelen (verwijder eventuele contactlenzen). Blijft het oog geïrriteerd, raadpleeg dan een arts. Kan allergische reactie veroorzaken.


Ander product? 

Van Trixie hebben wij in ons assortiment ook nog deze fijne hondenshampoo met een aangename aloë verageur. Zoekt u nog een ander verzorgingsmiddel voor uw hond? Op onze overzichtspagina hondenapotheek kunt u ongetwijfeld het product vinden dat u zoekt.

https://www.brekz.nl/29723-home_default/vachtherstel-shampoo-250ml-voor-de-hond.jpg
3.49 2019/01/01
33424
15877
Vachtherstel-Shampoo 250ml voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 x 250 ml
€ 5,25 (€ 10,50/l)
3 x 250 ml
€ 8,09 (€ 10,79/l)
Care Shampoo 250ml voor de hond

Productinformatie Trixie Care Shampoo 250 ml voor de hond

Trixie Care Shampoo 250 ml voor de hond is een neutrale shampoo voor honden met een gevoelige huid. Deze shampoo reinigt de vacht en huid van uw hond op een zachte en milde manier door de hoogwaardige, natuurlijke werkzame stoffen: goudsbloem, D-panthenol en havermeel. D-pathenol werkt vochtinbrengend, goudsbloem helpt de geïrriteerde huid kalmeren en havermoutmeel heeft over het algemeen een hydraterende werking voor de huid.

Bij Brekz kunt u hondenshampoos goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Trixie Care Shampoo 250 ml voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
    

Gebruiksadvies Trixie Care Shampoo 250 ml voor de hond

Lees eerst de gebruiksaanwijzing goed door voor gebruik. Voorkom dat er shampoo in de ogen van uw huisdier of u zelf terecht komt. Dit kan sterke irritatie veroorzaken. Mocht er toch per ongeluk shampoo in de ogen terecht komen, spoel dit dan gedurende enkele minuten voorzichtig uit met lauw water. Bij blijvende irritatie dient u een arts te raadplegen. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Handen wassen na gebruik.
  

Ingrediënten Trixie Care Shampoo 250 ml voor de hond

5-15% anionogene oppervlakteactieve stoffen, <5% amfotere oppervlakteactieve stoffen, niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, parfums, conserveringsmiddelen (methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone)
   

Ander product?

Bent u op zoek naar een shampoo voor langharige honden? Kijk dan eens naar
Shampoo voor Langharige Honden 250 ml. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze vachtverzorgingsproducten voor honden.

https://www.brekz.nl/29722-home_default/care-shampoo-250-ml-voor-de-hond.jpg
3.49 2019/01/01
Prima zoals altijd. TOP
Goede Shampoo
33425
15879
Care Shampoo 250ml voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 x 250 ml
€ 5,25 (€ 10,50/l)
3 x 250 ml
€ 8,09 (€ 10,79/l)
Trixie Anti Roos Shampoo 250ml voor de hond

Productinformatie Trixie Anti Roos Shampoo 250ml voor de hond

Trixie Anti Roos Shampoo 250ml voor de hond van het merk Trixie is speciaal voor honden met roos. Wist u dat honden net als mensen roos kunnen krijgen? Roos bij mensen wordt herkend door losse huidschilfers op de behaarde hoofdhuid. De oorzaak hiervoor is dat huidcellen zich veel sneller vernieuwen dan normaal. Bij honden kan deze overmatige schilfering ook voorkomen. Deze schilfers zien er wittig/witgelig/grijzig uit, en kunnen los in de vacht zitten, maar ook op de huid. Sommige huisdieren hebben hierbij last van jeuk, maar dat hoeft zeker niet. Voor honden met roos is de anti roos shampoo van Trixie de perfecte shampoo. Deze shampoo bevat stoffen die effectief werken tegen roos en helpen om schilfervorming tegen de gaan. Daarnaast werkt het hydraterend.

Bij Brekz kunt u de beste artikelen voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Trixie Anti Roos Shampoo 250ml voor de hond tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

   

Gebruiksadvies Anti Roos Shampoo 250ml voor de hond

Maak voor het wassen de vacht van uw hond nat met lauw water. Test de temperatuur van het water altijd eerst zelf. Breng de shampoo aan op uw handen en masseer deze goed door de gehele vacht heen. Masseer vanaf de nek tot de shampoo begint te schuimen. Spoel hierna de vacht grondig met lauw water. Voorkom ten alle tijden dat de shampoo in contact komt met uw ogen of die van uw hond. Was na gebruik uw handen; kan oogirritatie veroorzaken. Wanneer dit gebeurt, dan altijd enige minuten de ogen spoelen met water.
   

Ingrediënten Anti Roos Shampoo 250ml voor de hond

5-15% anionogene oppervlakteactieve stoffen, < 5% amfotere oppervlakteactieve stoffen, niet-iogene oppervlakteactieve stoffen, parfums, conserveringsmiddelen (methylchloroisothiazolinone, methylisothialzolinone).

   

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander verzorgingsproduct voor uw hond? Bij Brekz bieden we een ruim assortiment shampoos en andere verzorgingsproducten voor uw hond. U vindt deze pagina hier. Hier vindt u bijvoorbeeld ook Trixie Conditioner/Crèmespoeling 250ml voor de hond, wat de vacht van uw hond een zijdezachte glans zal geven.

https://www.brekz.nl/29721-home_default/anti-roos-shampoo-250ml-voor-de-hond.jpg
3.49 2019/01/01
33426
15880
Anti Roos Shampoo 250ml voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 x 250 ml
€ 5,25 (€ 10,50/l)
3 x 250 ml
€ 8,09 (€ 10,79/l)
Trixie Anti-Klit Shampoo 250ml voor de hond

Productinformatie Trixie Anti-Klit Shampoo 250ml voor de hond

Trixie Anti-Klit Shampoo 250ml voor de hond is een speciale shampoo voor honden die snel klitten krijgen. Sommige hondenvachten vereisen nu eenmaal meer verzorging dan andere hondenvachten. Honden met bijvoorbeeld een dubbele vacht, of lange haren hebben veel aandacht nodig. Andere honden vinden het heerlijk om in plassen te spelen of door de modder te rollen. Het kan gebeuren dat wanneer u dan een keer vergeet om de vacht van uw hond goed door te borstelen, dat de haren verstrengelen en een klit vormt.

Deze shampoo van Trixie is speciaal gemaakt om de vacht van uw hond te helpen ontklitten. Daarnaast is het uitermate geschikt voor de verzorging van langharige honden.

Ingrediënten

5-15 % anionische oppervlateactieve stoffen, < 5% amphotere oppervlakteactieve stoffen, niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, parfums, conserveringsmiddelen (methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone).


Waarschuwing

Vermijd contact van de shampoo met de ogen van u of uw hond. Kan sterke oogirritatie veroorzaken. Buiten bereik van kinderen houden. Na gebruik handen goed wassen. Wanneer de shampoo in aanraking komt met de ogen, dan gedurende meerdere minuten voorzichtig met water spoelen (verwijder eventuele contactlenzen). Blijft het oog geïrriteerd, raadpleeg dan een arts. Kan allergische reactie veroorzaken.

Bij Brekz kunt u de beste artikelen voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Anti-Klit Shampoo 250ml voor de hond tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

Ander product? 

Bent u op zoek naar een ander verzorgingsproduct voor uw hond? Bij Brekz bieden we een ruim assortiment shampoos en andere verzorgingsproducten voor uw hond. U vindt deze pagina hier.

https://www.brekz.nl/29724-home_default/anti-klit-shampoo-250ml-voor-de-hond.jpg
3.49 2019/01/01
Zeer goed en ruikt goed
Top geen klitten
33427
15881
Anti-Klit Shampoo 250ml voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 x 250 ml
€ 6,49 (€ 12,98/l)
3 x 250 ml
€ 8,09 (€ 10,79/l)
Trixie Kleurshampoo voor de hond

Productinformatie Trixie Kleurshampoo voor de hond

Trixie Kleurshampoo voor de hond is de ideale shampoo om de vachtkleur van uw hond weer helemaal tot z'n recht te laten komen. Deze shampoo is er in twee varianten: een variant voor honden met een witte of lichte vacht en een variant voor honden met een zwarte of donkere vacht. Deze shampoo werkt ter intensivering van de donkere of lichtere vachtkleur. Het wassen met deze shampoo zorgt voor een milde verzorging, en ervoor om uw huisdier weer fris te laten ruiken. Bovendien werkt deze shampoo ook sterk hydraterend. Helpt uw hond te laten stralen!

Bij Brekz kunt u de beste shampoo voor uw huisdieren online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Trixie Kleurshampoo voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
    

Gebruiksadvies Trixie Kleurshampoo voor de hond

Voorkom dat de shampoo in de ogen van u of uw hond terecht komt, dit kan sterke irritatie veroorzaken. Mocht dit toch per ongeluk gebeuren, dan de ogen gedurende enkele minuten voorzichtig spoelen met lauw water. Bij blijvende oogirritatie dient u uw dierenarts te raadplegen. Lees eerst de gebruiksaanwijzing goed door.
  

Ingrediënten Trixie Kleurshampoo voor de hond

Samenstelling (witte vacht): 5-15% anionogene oppervlakteactieve stoffen, <5 % amfotere oppervlakteactieve stoffen, niet -ionogene oppervlakteactieve stoffen, parfums, optische bleekmiddelen, conserveringsmiddelen (methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone)

Samenstelling (zwarte vacht): 5-15% anionogene oppervlakteactieve stoffen, <5 % amfotere oppervlakteactieve stoffen, niet -ionogene oppervlakteactieve stoffen, parfums, conserveringsmiddelen (methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone)

  

Ander product?

Bent u op zoek naar andere shampoo, zoals een shampoo voor langharige honden? Kijk dan eens naar Shampoo voor Langharige Honden 250 ml. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze vachtverzorgingsproducten voor honden.

https://www.brekz.nl/29725-home_default/colour-shampoo-voor-witte-of-zwarte-vacht-voor-de-hond.jpg
3.49 2019/01/01
33428
15882
Colour Shampoo voor witte- of zwarte vacht voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Zwart x 2
€ 5,25 (€ 10,50/l)
Wit x 2
€ 6,09
Wit x 3
€ 8,09
Zwart x 3
€ 8,09 (€ 10,79/l)
Trixie Aloë Vera Shampoo 250ml voor de hond

Productinformatie Trixie Aloë Vera Shampoo 250ml voor de hond

Trixie Aloë Vera Shampoo 250ml voor de hond is een zachte, verzorgende hondenshampoo met een licht antibacteriële werking. De shampoo helpt met het zorgen voor een gezonde vacht en is ideaal voor honden met een vacht die wat meer aandacht behoeft! 

De Trixie Aloë Vera verzorgende shampoo kan perfect gebruikt worden bij honden met lang haar. Een uitstekende shampoo voor een aangenaam ruikende, verzorgde vacht!

Bij Brekz kunt u Trixie Aloë Vera Shampoo 250ml voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
    

Ingrediënten Trixie Aloë Vera Shampoo 250ml voor de hond

5-15 % anionogene oppervlakteactieve stoffen, < 5 % amfotere oppervlakteactieve stoffen, niet-ionogene oppervlakte stoffen, parfums, conserveringsmiddelen (methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone).

Waarschuwing

Let op: lees voor gebruik van dit product de gebruiksaanwijzing.

Vermijd contact van de shampoo met de ogen van u of uw hond. Kan sterke oogirritatie veroorzaken. Buiten bereik van kinderen houden. Na gebruik handen goed wassen. Wanneer de shampoo in aanraking komt met de ogen, dan gedurende meerdere minuten voorzichtig met water spoelen (verwijder eventuele contactlenzen). Blijft het oog geïrriteerd, raadpleeg dan een arts. Kan allergische reactie veroorzaken.

Ander product? 

Van Trixie hebben wij ook nog deze droge shampoo die tevens voor katten geschikt is. Voor een overzicht van ons uitgebreide assortiment hondenverzorgingsmiddelen, kunt u kijken op onze overzichtspagina hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/29730-home_default/verzorgingsshampoo-met-aloe-vera-250ml-voor-de-hond.jpg
3.49 2019/01/01
33431
15885
Verzorgingsshampoo met Aloë Vera 250ml voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 x 250 ml
€ 5,25 (€ 10,50/l)
3 x 250 ml
€ 8,09 (€ 10,79/l)
Trixie Droogschuim Shampoo 230ml voor hond of kat

Productinformatie Trixie Droogschuim Shampoo 230ml

Trixie Droogschuim Shampoo 230ml is geschikt voor katten en honden en vooral voor deze huisdieren als ze niet graag gewassen worden met water. Ideaal ook als uw hond of kat niet gewassen kan worden. Het helpt slechte geurtjes te verminderen en reinigt de vacht op milde wijze. De Trixie Droogschuim Shampoo is gebruiksklaar schuim en deze droogschuimshampoo is eenvoudig te doseren. Deze shampoo is ook ideaal voor gebruik onderweg of op reis. 

Bij Brekz kunt u vachtverzorgingsproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Trixie Droogschuim Shampoo 230ml tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
      

Kenmerken Trixie Droogschuim Shampoo 230ml

 • Geschikt voor honden en katten
 • Voor dieren die bang zijn voor water of geen bad kunnen nemen i.v.m. bijvoorbeeld ziekten
 • Eenvoudig te doseren
 • Ideaal voor op reis of onderweg
 • Geparfumeerd
 • Neutraliseert slechte geuren
 • Reinigt de huid en vacht
 • Ook geschikt voor jonge dieren vanaf 12 weken
        

Samenstelling Trixie Droogschuimshampoo 

5-15 % anionogene oppervlakteactieve stoffen, < 5 % amfotere oppervlakteactieve stoffen, niet-ionogene oppervlakte stoffen, parfums, conserveringsmiddelen (methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone).

Gebruiksinstructies

Lees voor gebruik de gebruiksinstructies op de verpakking. Goed schudden voor gebruik. Alleen gebruiken op een droge vacht. Masseer het schuim in de vacht gedurende ongeveer 3 tot 5 minuten. Vervolgens het product uitkammen of -borstelen.


Waarschuwing

Vermijd contact van de shampoo met de ogen van u of uw hond. Kan sterke oogirritatie veroorzaken. Buiten bereik van kinderen houden. Na gebruik handen goed wassen. Wanneer de shampoo in aanraking komt met de ogen, dan gedurende meerdere minuten voorzichtig met water spoelen (verwijder eventuele contactlenzen). Blijft het oog geïrriteerd, raadpleeg dan een arts. Kan allergische reactie veroorzaken.

Ander product?

Heeft uw hond last van een gevoelige huid? Probeer dan eens Trixie Care Shampoo 250ml. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze vachtverzorgingsproducten.

https://www.brekz.nl/29731-home_default/droogschuim-shampoo-230ml-voor-de-hond.jpg
4.95 2019/01/01
33434
15886