Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Vachtverzorging

Vachtverzorging is een van de meest belangrijke verzorgingselementen voor een hond. De vacht van de hond wordt ook wel de spiegel van de gezondheid genoemd, daarom is goede verzorging van belang. Hieronder vindt u ons assortiment Vachtverzorgingsproducten.
Lees meer ..
Overige
Scharen
Anti Vlo Shampoo
Shampoo
Overige supplementen
Borstels
Beaphar

Overige

Scharen

Anti Vlo Shampoo

Shampoo

Overige supplementen

Borstels

Overige

Moser Rex Scheerapparaat 1230 voor de hond

Moser Rex Scheerapparaat 1230 voor de hond

Moser Rex Scheerapparaat 1230 voor de hond is een krachtig scheerapparaat met een vermogen van 15 watt. Het apparaat maakt weinig geluid, waardoor uw hond er minder bang voor hoeft te zijn. Sommige honden schrikken namelijk van het harde geluid van zo'n scheerapparaat. Ook is het voor uzelf natuurlijk fijner. De verpakking bevat twee opzetkammen van 6 en 9 millimeter, een reinigingsborsteltje en olie. Het mes is verstelbaar van 9 millimeter tot en met 25 millimeter. Geschikt voor dagelijks gebruik. 

Bij Brekz kunt u de beste accessoires voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Moser Rex Scheerapparaat 1230 voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Andere vachtverzorging?

Bent u niet op zoek naar een scheerapparaat, maar naar een schaar om het haar van uw hond me te knippen? Hier verkopen we onder andere de Beeztees Schaar Normaal hond en kat. Daarnaast verkopen we een effileerschaar, die net iets anders is dan een normale schaar. Dit is de Beeztees Effileerschaar hond en kat. Ook verkopen we op deze pagina nog veel meer andere producten om de vacht van uw hond mee te verzorgen. Een voorbeeld hiervan is de Frontline Pet Care Shampoo Verzachtend & Gevoelige Huid. Deze is geschikt voor honden met huidproblemen.

Moser Rex
https://www.brekz.nl/25460-home_default/moser-rex-scheerapparaat-1230.jpg
69.95 2019/01/01
Voor moj een beetje zwaar
921
527
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Rex
€ 69,95 (€ 69,95/ct)
Moser Rex Max Scheerapparaat 45 voor de hond

Moser Rex Max Scheerapparaat 45 voor de hond

Het Moser Max Scheerapparaat 45 voor de hond is een stil en krachtig scheerapparaat en is geschikt voor gebruik bij iedere hond. Dit scheerapparaat is uitstekend geschikt voor het compleet of gedeeltelijk scheren van uw hond. Dankzij de krachtige 45 watt motor en keuze hem in te stellen op twee verschillende snelheden, is hij ook zeer geschikt voor professioneel gebruik. Het ergonomische design en zijn trillingsarme opereren, maken dat u het apparaat nauwkeurig kunt sturen.

Het Moser Max Scheerapparaat 45 voor de hond word geleverd inclusief een 1 mm scheerkop.

 • Stil en krachtig scheerapparaat voor scheren van uw hond
 • Krachtige motor maakt hem ook geschikt voor professioneel gebruik / zwaardere scheerklussen
 • Inclusief een 1 mm scheerkop
 • Instelbaar 2-speed scheerapparaat
 • Apparaat is trillingsarm
 • Ergonomisch design maakt nauwkeurig scheren eenvoudiger

Bij Brekz kunt u de beste vachtverzorging goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Moser Max Scheerapparaat 45 voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op! Regelmatig oliën van de scheerkop zorgt voor minder slijtage en een langere levensduur. Scheren met vuil en zand in de vacht kan de scheerkoppen botter maken. U wordt daarom aangeraden uw hond voor het scheren goed te wassen. 

    
Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Furminator voor uw hond? Kijk dan eens bij de Furminator Deluxe L voor de hond. Een overzicht van al onze Vachtverzorging vindt u hier. 
 

Moser Rex
https://www.brekz.nl/25459-home_default/moser-max-scheerapparaat-1245.jpg
139.49 2019/01/01
922
528
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Max
€ 139,49 (€ 139,49/ct)
Trixie Coat Care reinigingsdoekjes, 30 stuks

Productinformatie Trixie Coat Care reinigingsdoekjes (30 stuks)

Trixie reinigingsdoekjes (30 stuks) zijn handige doekjes voor een milde reiniging van de vacht bij honden, katten en andere kleine huisdieren. Dankzij de sterke reinigingskracht kunt u vuil eenvoudig verwijderen zonder uw huisdier te moeten wassen met shampoo. De doekjes bevatten waardevolle plantenextracten zoals verzorgende Aloë Vera. Deze reinigingsdoekjes zitten in een handige hersluitbare verpakking, waardoor u ze ook eenvoudig mee op reis neemt. 

Bij Brekz kunt u vachtverzorgingsproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Trixie reinigingsdoekjes (30 stuks) tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken Trixie reinigingsdoekjes (30 stuks)

 • Milde, reinigende doekjes
 • 30 stuks per verpakking
 • Geschikt voor de vacht van honden, katten en kleine huisdieren
 • Bevat waardevolle plantenextracten (o.a. Aloë Vera)
 • Hersluitbare verpakking
 • Handig voor onderweg

Ander product?

Toch liever uw hond wassen met shampoo? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Trixie Care Shampoo 250 ml, voor honden met een gevoelige huid. Voor ons complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze vachtverzorgingsproducten.

https://www.brekz.nl/30696-home_default/reinigingsdoekjes-30-stuks.jpg
3.29 2019/01/01
Doekjes waren niet in voorraad. Werden daar tijdig van verwittigd en geld werd onmiddellijk terug gestort. Dankjewel
Pas pratique pour dérouler la lingette.
33561
15919
Reinigingsdoekjes, 30 stuks > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 2
€ 6,49 (€ 3,25/ct)
Per 3
€ 9,09 (€ 3,03/ct)
Douxo S3 Pyo Pads (30 stuks)

Productinformatie Douxo S3 Pyo Pads (30 stuks)

Douxo S3 Pyo Pads (30 stuks) zijn geïmpregneerde wattenschijfjes voor het schoonmaken of desinfecteren van huidinfecties. Daarnaast herstellen ze de bacteriële balans van de huid na een huidinfectie. Het product is uitermate geschikt voor het reinigen van moeilijk bereikbare plekjes, zoals de voeten en huidplooien. 

Het product zit in een handig hersluitbaar potje, is makkelijk aan te brengen en is geschikt voor zowel honden als katten. Bovendien zijn Douxo S3 Pyo Pads (30 stuks) volledig vrij van parabenen. 

Bij Brekz kunt u Douxo Pyo Pads (30 stuks) goedkoop en makkelijk bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel nu producten van Douxo tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
    

Ingrediënten Douxo S3 Pyo Pads (30 stuks)

Samenstelling: 
Phytosphingosine, chloorhexidine digluconaat (CAS 18472-51-0) (3.0%), climbazol (0.5%), groene thee-extract.  
    

Gebruiksadvies Douxo S3 Pyo Pads (30 stuks)

Gebruiksaanwijzing en dosering: 
Breng het product rustig aan op de nodige plekken, zoals de oorschelp. Gebruik een wattenschijfje per dag. 

Sluit de verpakking goed af en bewaar het op een droge en koele plek. 
    

Ander product? 

Bent u op zoek naar een ander dierengeneesmiddel? Voor geneesmiddelen voor honden, bekijk dan eens onze overzichtspagina hondenapotheek. Bent u op zoek naar een geneesmiddel voor uw kat? Op de overzichtspagina kattenapotheek kunt u vast vinden wat u zoekt. 

https://www.brekz.nl/38746-home_default/douxo-s3-pyo-pads-30-stuks.jpg
15.25 2019/01/01
33794
16024
Douxo Pyo Pads (30 stuks) > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk OP = OP
€ 15,25 (€ 15,25/ct)
Per 2
€ 28,25 (€ 14,13/ct)
Per 3
€ 40,25 (€ 13,42/ct)
Dermoscent Atop 7 Hydra Cream voor hond en kat

Productinformatie Dermoscent Atop 7 Hydra Cream voor hond en kat

Dermoscent Atop 7 Hydra Cream voor hond en kat is een crème die helpt bij het herstellen van droge, overgevoelige of jeukende huid. Een droge huid kan voor veel irritatie en ongemak zorgen. Deze crème voedt, hydrateert en beschermt de huid en helpt bij het verlichten van irritatie. 

Dermoscent Atop 7 Hydra Cream voor hond en kat bestaat uit volledig natuurlijke ingrediënten. Door de huid gehydrateerd te houden, is hij beter beschermd tegen dingen die de huid mogelijk kunnen beschadigen en irriteren. De crème is dan ook geschikt voor honden en katten met een allergie-gevoelige huid. Let op: lees voor gebruik van dit de gebruiksaanwijzing/bijsluiter aandachtig. 

Bij Brekz kunt u Dermoscent Atop 7 Hydra Cream voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Dermoscent Atop 7 Hydra Cream voor hond en kat

Samenstelling:

Sodium PCA, glycerine en squaleen uit olijven, omega 3, omega 6.

Gebruiksadvies Dermoscent Atop 7 Hydra Cream voor hond en kat

Gebruiksaanwijzing:

Lees de bijsluiter voor gebruik aandachtig. Smeer de crème op ruwe, droge of dikke huid. Breng deze crème niet op de vacht aan. Smeer de crème gelijkmatig uit, zodat de huid hem meteen kan absorberen. Doe dit tweemaal per dag. 

Bewaar het product op een droge plek en sluit het goed af. De houdbaarheid van Dermoscent Atop 7 Hydra Cream voor hond en kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Deze crème kan in combinatie worden gebruikt met bijvoorbeeld deze Atop 7 Spray. Zoekt u een ander product voor uw hond met vacht- of huidproblemen, dan kunt u wellicht vinden wat u zoekt op onze overzichtspagina hondenapotheek

https://www.brekz.nl/32654-home_default/dermoscent-atop-7-hydra-cream-voor-hond-en-kat.jpg
14.49 2019/01/01
Goed produkt en een snelle, correcte bestelling
34717
16312
Dermoscent Atop 7 Hydra Cream voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
50 ml
€ 14,49 (€ 0,29/ml)
2 x 50 ml
€ 27,49 (€ 274,90/l)
3 x 50 ml
€ 39,95 (€ 266,33/l)
Scruffs Noodle handdoek hond

Productinformatie Scruffs Noodle handdoek

Scruffs Noodle handdoek voor de hond is een super absorberende handdoek, gemaakt van microvezel materiaal. Overtollig vocht wordt snel en eenvoudig opgenomen, waardoor de vacht van de hond sneller droog is na een natte of modderige wandeling of nadat u hem gewassen heeft. Dit materiaal is gemaakt van ultrafijne geweven draden die zo dicht bij elkaar zitten dat het droogoppervlak veel groter is dan de afmetingen van de handdoek zelf. Hierdoor zuigt de handdoek water op als een spons en wordt afdrogen veel makkelijker en sneller. De handdoek kan in de machine gewassen worden op 30 graden. U kunt de Scruffs Noodle handdoek zowel thuis als in de auto gebruiken. Scruffs Noodle is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Afmetingen: 80 x 30 cm

Bij Brekz kunt u extra absorberende handdoeken voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Scruffs Noodle handdoek tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Zoekt u een handige microvezel droogmat waar u uw natte viervoeter rustig op kunt laten zitten? Kijk dan naar de Scruffs Noodle droogmat. Moet uw hond gewassen worden na een modderige wandeling? Kijk voor shampoo en borstels op de pagina met al onze vachtverzorgingsproducten.

https://www.brekz.nl/39284-home_default/scruffs-noodle-handdoek.jpg
14.95 2019/01/01
40011
17380
Scruffs Noodle handdoek > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Grijs
€ 14,95 (€ 14,95/ct)
Blauw
€ 14,95 (€ 14,95/ct)
Bordeaux
€ 14,95 (€ 14,95/ct)
Scruffs Noodle droogmat

Productinformatie Scruffs Noodle Droogmat

Scruffs Noodle Droogmat is de ideale droogmat voor het helpen drogen van uw hond. Gebruik de mat eenvoudig thuis of in de auto. Het is perfect voor honden die ervan houden om lekker in het water te ravotten tijdens strandwandelingen of ieder modderpoeltje in het bos opzoeken. De absorberende microvezel 'noedels' zorgen voor optimale prestaties en deze mat is geschikt om te wassen in de wasmachine. De maat van de mat is 90 x 60 cm. Verkrijgbaar in 3 kleuren.

Bij Brekz kunt u extra absorberende droogmatten voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Scruffs Noodle handdoek tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Zoekt u een handige microvezel handdoek om uw viervoeter mee af te drogen, terwijl hij rustig op deze droogmat zit? Kijk dan naar Scruffs Noodle handdoek. Moet uw hond gewassen worden na een modderige wandeling? Kijk dan voor shampoo en borstels op de pagina met al onze vachtverzorgingsproducten.

https://www.brekz.nl/39290-home_default/scruffs-noodle-droogmat.jpg
25.95 2019/01/01
40015
17381
Scruffs Noodle droogmat > Meer informatie
Scruffs Noodle droogmat 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Bordeaux
€ 25,95 (€ 25,95/ct)
Bruin
€ 25,95 (€ 25,95/ct)
Grijs
€ 25,95 (€ 25,95/ct)

Scharen

Schaar Normaal hond en kat

Schaar Normaal hond en kat

Schaar Normaal hond en kat is een schaar waarmee u gemakkelijk de vacht van uw hond of kat kunt bijknippen. Het handvat van de schaar heeft een zachte grip. Hierdoor ligt hij goed in de hand en kunt u snel zonder pijn in de vingers de vacht in een mooi model knippen!

De Schaar Normaal hond en kat is niet geschikt om de vacht van uw dier uit te dunnen. Hiervoor kunt u beter een effileerschaar gebruiken.

 • Geschikt voor hond en kat
 • Geschikt voor het bijknippen van de vacht
 • Hoge kwaliteit en hoog gebruiksgemak
 • Zachte grip
 • Niet geschikt om vacht uit te dunnen

Bij Brekz kunt u diverse producten kopen om de vacht van uw hond te verzorgen. Koop bijvoorbeeld de Schaar Normaal hond en kat gemakkelijk en goedkoop online en u krijgt uw bestelling razendsnel thuisbezorgd.

Ander product dan Schaar Normaal hond en kat?

Ook voor andere vachtverzorgende producten voor uw hond en kat kunt u bij Brekz terecht. Zo verkopen wij diverse borstels, shampoo en scheerapparaten. Bekijk hier ons gehele assortiment.

Brekz
https://www.brekz.nl/23500-home_default/schaar-normaal-652-320587.jpg
8.09 2019/01/01
Prima schaar voor die Prijs, niets mis mee.
Schaar is vrij klein, wel goed scherp
2066
1195
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 8,09 (€ 8,09/ct)
Effileerschaar hond en kat

Effileerschaar hond en kat

Effileerschaar  hond en kat is geschikt voor het uitdunnen van de vacht. Hij is te gebruiken bij alle vachtsoorten, behalve korthaar en gladhaar. Deze grijze effileerschaar is geschikt voor honden én katten en heeft een soft grip. Hierdoor ligt de schaar makkelijk in de hand. Een effileerschaar is niet een gewone schaar, maar een schaar om het haar mee uit te dunnen. Op dit soort scharen zitten kanteltjes. Hierdoor halen ze niet al het haar weg, maar slechts een deel daarvan. Het haar wordt daardoor dunner. Ideaal voor huisdieren met een dikke vacht. De Effileerschaar hond en kat is van het merk Beeztees en is van hoge kwaliteit. 

Bij Brekz kunt u de beste vachtverzorging goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Effileerschaar hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Beeztees

Beeztees is een merk dat gespecialiseerd is in het maken van alles wat u kunt bedenken voor uw huisdier. Het assortiment bestaat uit leuke accessoires, snacks voor huisdieren, manden, speelgoed en nog veel meer! Beeztees' doel is om het leven van uw huisdier zo leuk, gezond en veilig mogelijk te maken. Alle producten worden optimaal getest zodat veiligheid gegarandeerd is. Daarnaast zijn ze elke dag bezig met het bedenken en maken van nieuwe producten. Dit zorgt voor een dynamisch assortiment, waardoor u altijd verrast wordt.


Andere vachtverzorging?

Bent u op zoek naar een ander soort schaar? Bekijk dan ons vachtverzorging assortiment. Hier verkopen we onder andere de Beeztees Schaar Normaal hond en kat. Dit is een normale schaar, ook van het merk Beeztees. Op deze pagina verkopen we ook andere vachtverzorging, zoals shampoo en borstels. 

Brekz
https://www.brekz.nl/25657-home_default/effileerschaar-652-320570.jpg
9.09 2019/01/01
voordelige schaar, maar geen hoogstaande kwaliteit. Goed genoeg voor incidenteel gebruik.
was netjes verzorgt maar verpakking was wel groot hoor goed en snel verstuurt
Efileerschaar is goed en scherp, de gewone schaar valt kwalitatief tegen. Ik vind het ook niet nodig dat twee scharen in een grote doos verpakt moeten worden, het had makkelijk brievenbuspost kunnen zijn. Daarentegen zijn de verzendkosten wel laag.
Goede effileerschaar voor hond.
Ligt goed in de hand, doch lijkt eerder moeilijk te knippen
J’ai un cocker et je recommande
2067
1196
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 9,09 (€ 9,09/ct)
Nageltang Klein voor de hond
https://www.brekz.nl/26352-home_default/beeztees-nageltang-klein-voor-de-hond-.jpg
6.59 2019/01/01
Voldoet aan de verwachtingen
Perfekt !!!
Très pratique
Knipt gemakkelijk en is handig in gebruik
25536
14038
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 6,59 (€ 6,59/ct)
Nagelschaar Groot voor de hond
https://www.brekz.nl/23491-home_default/beeztees-nagelschaar-groot-voor-de-hond.jpg
9.09 2019/01/01
Heel goed
Ideaal hulpmiddel
Werkt zoals het hoort en was niet duur
Perfecte nageltang voor grote honden. Zeer degelijk materiaal, gemakkelijk in gebruik.
parfait ++++++++++ bon produit éfficace
Goede en stevige nagelschaar. Snelle levering.
25537
14039
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 9,09 (€ 9,09/ct)

Anti Vlo Shampoo

Virbac Defencare Shampoo voor honden

Productinformatie Virbac Defencare Shampoo voor honden

Virbac Defencare Shampoo voor honden is een shampoo tegen vlooien en teken en is geschikt voor honden van alle rassen. De shampoo is op basis van permethrin, een insecticide dat werkzaam is tegen vlooien en teken. De stof is uiterst giftig voor het zenuwstelsel van insecten, waardoor vlooien al binnen enkele uren worden gedood. Permethrin is bijzonder veilig voor mens en dier en is tevens biologisch afbreekbaar. Vanwege het snelwerkende karakter van de shampoo is zij bij uitstek geschikt voor de bestrijding van een aanwezige vlooien- en/of tekenbesmetting.

Bij Brekz kunt u de beste antivlo en teken middelen eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Virbac Defencare Shampoo voor honden tegen de scherpste prijzen.

Ingrediënten Virbac Defencare Shampoo voor honden

Werkzame stoffen (per 100 ml): Permethrine (0,94 gr).

Hulpstoffen (per 100 ml):
Benzylalcohol (0,9 ml), methylparahydroxybenzoaat [E218] (0,09 gr), propylparahydroxybenzoaat [E216] (0,01 gr).


Gebruiksaanwijzing Virbac Defencare Shampoo voor honden

De hond met lauw water eerst goed nat maken. De shampoo tegen de haren inmasseren tot schuim zichtbaar is. Was het gehele lichaam, met uitzondering van de ogen, neus en bek. Laat de shampoo tenminste twee minuten inwerken. Vervolgens uitspoelen met schoon lauw water en de vacht laten drogen.

Dosering: 10 ml shampoo per 5 kg lichaamsgewicht. Indien noodzakelijk kan de behandeling na 2 weken worden herhaald.

Voorzorgsmaatregelen

In verband met irritatie van huid, ogen en ademhalingswegen dient bij toepassing direct contact met de huid en ogen, alsmede inademing te worden vermeden. Aangeraden wordt om handschoenen en een beschermingsmiddel voor ogen en/of gezicht te gebruiken. Beperk het aanraken van uw huisdier (direct) na behandeling tot een minimum.

Let op! Niet te gebruiken bij: katten, zieke of herstellende honden, honden met ernstige huidaandoeningen, pup's jonger dan 3 maanden en zogende honden.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een middel met pipet tegen vlooien en teken? Kijk dan eens bij Frontline Combo Spot-On Hond M. Voor een overzicht van al onze anti-vlo en teken producten kijkt u hier.
 

https://www.brekz.nl/4768-home_default/virbac-defencare-shampoo-voor-honden.jpg
14.84 2019/01/01
6611
3333
Virbac Defencare Shampoo voor honden > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
200 ml
€ 16,49 (€ 82,45/l)
€ 14,84 (€ 74,20/l)
2 x 200 ml
€ 31,25 (€ 78,13/l)
€ 28,13 (€ 70,33/l)
3 x 200 ml
€ 44,49 (€ 74,15/l)
€ 40,04 (€ 66,73/l)

Shampoo

Trixie Conditioner/Crèmespoeling 250ml voor de hond

Productinformatie Trixie Conditioner/Crèmespoeling voor de hond

Trixie Conditioner/Crèmespoeling voor de hond (250 ml) is een hoogwaardig product dat helpt met het verzachten van de vacht van uw hond. Deze natuurlijke crèmespoeling is gemaakt met oliën uit de macademianoot en het vruchtvlees van de duindoornbes. Het helpt met het zorgen voor een schitterende glans en geeft de vacht volume. 

De conditioner kan veilig gecombineerd worden met andere producten van Trixie. Deze diervriendelijke conditioner is bovendien uitermate geschikt voor honden met lange haren. Let op: lees voor gebruik van dit product de gebruiksaanwijzing aandachtig. 

Bij Brekz kunt u Trixie Conditioner/Crèmespoeling 250ml voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.   

Ander product?

Van Trixie hebben wij ook deze Aloë vera shampoo die een heerlijke geur achterlaat. Zoekt u nog een ander verzorgingsproduct? Geen probleem! Op onze overzichtspagina hondenapotheek vindt u een handig overzicht van onze overige hondenverzorgingsmiddelen.

https://www.brekz.nl/29703-home_default/conditionercremespoeling-250ml-voor-de-hond.jpg
3.59 2019/01/01
Goed product mooi resultaat
33423
15876
Conditioner/Crèmespoeling 250ml voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 x 250 ml
€ 6,09 (€ 12,18/l)
3 x 250 ml
€ 8,75 (€ 11,67/l)
Trixie Vachtherstel-Shampoo 250 ml voor de hond

Productinformatie Trixie vachtherstel shampoo 250 ml voor de hond

Trixie vachtherstel shampoo 250 ml voor de hond is een milde shampoo voor de verzorging van de vacht van uw hond. Trixie vachtherstel shampoo helpt met de opbouw van een natuurlijk mooie vacht. De shampoo helpt om de haarstructuur gladder te maken en helpt om het kammen van de vacht van uw hond gemakkelijker te maken. Ook helpt deze shampoo met het tegengaan van vervilting. Een uitstekende reinigende en hydraterende shampoo voor honden.

Bij Brekz kunt u Trixie vachtherstel shampoo 250ml voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Samenstelling Trixie vachtherstel shampoo

5-15 % anionogene oppervlakteactieve stoffen, < 5 % amfotere oppervlakteactieve stoffen, niet-ionogene oppervlakte stoffen, parfums, conserveringsmiddelen (methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone).

Waarschuwing

Vermijd contact van de shampoo met de ogen van u of uw hond. Kan sterke oogirritatie veroorzaken. Buiten bereik van kinderen houden. Na gebruik handen goed wassen. Wanneer de shampoo in aanraking komt met de ogen, dan gedurende meerdere minuten voorzichtig met water spoelen (verwijder eventuele contactlenzen). Blijft het oog geïrriteerd, raadpleeg dan een arts. Kan allergische reactie veroorzaken.


Ander product? 

Van Trixie hebben wij in ons assortiment ook nog deze fijne hondenshampoo met een aangename aloë verageur. Zoekt u nog een ander verzorgingsmiddel voor uw hond? Op onze overzichtspagina hondenapotheek kunt u ongetwijfeld het product vinden dat u zoekt.

https://www.brekz.nl/29723-home_default/vachtherstel-shampoo-250ml-voor-de-hond.jpg
3.49 2019/01/01
33424
15877
Vachtherstel-Shampoo 250ml voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 x 250 ml
€ 5,25 (€ 10,50/l)
3 x 250 ml
€ 8,09 (€ 10,79/l)
Beaphar Bio Anti-Klit Spray voor hond en kat

Productinformatie Beaphar Bio Anti-Klit Spray 

Beaphar Bio Anti-Klit Spray voor hond/kat (200 ml) vergemakkelijkt het ontklitten van de vacht van uw hond of kat. De spray hoeft u daarbij niet uit te spoelen. Beaphar Bio spray bevat Aloë Vera-gel afkomstig uit de biologische landbouw, die de huid hydrateert en de vacht verzacht. Het ECOCERT label garandeert de natuurlijke oorsprong van de gebruikte ingrediënten. De spray is verrijkt met Bernagieolie en Munt, waardoor het de vacht voedt, versterkt en revitaliseert. De neutrale pH-waarde van deze anti-klit spray respecteert de vacht van uw huisdier. Het herstelt de soepelheid van het haar, waardoor het ontklitten ook gemakkelijker gaat. Beaphar Bio Anti-Klit Spray bevat geen parabenen, siliconen of kleurstoffen. Bovendien is de verpakking gemaakt van duurzaam geteelde suikerriet en 100% recyclebaar.

Bij Brekz kunt u Anti-Klit spray voor honden en katten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Bio Anti-Klit Spray 200 ml tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Beaphar Bio Anti-Klit Spray

Aqua, aloë barbadensisblad extract *, polyglyceryl- 4 capraat, benzylalcohol, mentha piperita bladwater *, parfum, gluconolacton, guar hydroxypropyltrimoniumchloride, dehydroazijnzuur, natriumhydroxide, natriumbenzoaat, citroenzuur, linalool, borago officinalis zaadolie *, citronellol, limoneen, hordeum vulgare-extract *, calciumgluconaat, kaliumsorbaat.

* Actieve ingrediënten uit biologische landbouw.

Eigenschappen Beaphar Bio Antiklitspray

 • Met Aloë Vera-gel, Bernagieolie en Munt
 • Actieve ingrediënten uit de biologische landbouw
 • Bevat 98,9% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en 20% biologische ingrediënten
 • Hydrateert de huid en verzacht de vacht
 • pH-waarde van de spray respecteert de vacht
 • Verpakking 100% recyclebaar
 • Zonder parabenen, siliconen of kleurstoffen

Ander product?

Bent u op zoek naar een Anti-Klit shampoo voor uw huisdier? Kijk dan naar Frontline Pet Care Shampoo Anti-klit & Verstevigend. Voor shampoos, scharen en borstels om de vacht van uw hond mee te verzorgen kunt u kijken op de pagina met onze vachtverzorgingsproducten voor honden

https://www.brekz.nl/39480-home_default/beaphar-bio-anti-klit-spray-voor-hond-en-kat.jpg
7.95 2019/01/01
40174
17414
Beaphar Bio Anti-Klit Spray voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs