Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Vachtverzorging

Vachtverzorging is een van de meest belangrijke verzorgingselementen voor een hond. De vacht van de hond wordt ook wel de spiegel van de gezondheid genoemd, daarom is goede verzorging van belang. Hieronder vindt u ons assortiment Vachtverzorgingsproducten.
Lees meer ..
Overige
Scharen
Anti Vlo Shampoo
Shampoo
Supplementen
Borstels
Beaphar

Overige

Scharen

Anti Vlo Shampoo

Shampoo

Supplementen

Borstels

Beaphar

Overige

Moser Rex Scheerapparaat 1230 voor de hond

Moser Rex Scheerapparaat 1230 voor de hond

Moser Rex Scheerapparaat 1230 voor de hond is een krachtig scheerapparaat met een vermogen van 15 watt. Het apparaat maakt weinig geluid, waardoor uw hond er minder bang voor hoeft te zijn. Sommige honden schrikken namelijk van het harde geluid van zo'n scheerapparaat. Ook is het voor uzelf natuurlijk fijner. De verpakking bevat twee opzetkammen van 6 en 9 millimeter, een reinigingsborsteltje en olie. Het mes is verstelbaar van 9 millimeter tot en met 25 millimeter. Geschikt voor dagelijks gebruik. 

Bij Brekz kunt u de beste accessoires voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Moser Rex Scheerapparaat 1230 voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Andere vachtverzorging?

Bent u niet op zoek naar een scheerapparaat, maar naar een schaar om het haar van uw hond me te knippen? Hier verkopen we onder andere de Beeztees Schaar Normaal hond en kat. Daarnaast verkopen we een effileerschaar, die net iets anders is dan een normale schaar. Dit is de Beeztees Effileerschaar hond en kat. Ook verkopen we op deze pagina nog veel meer andere producten om de vacht van uw hond mee te verzorgen. Een voorbeeld hiervan is de Frontline Pet Care Shampoo Verzachtend & Gevoelige Huid. Deze is geschikt voor honden met huidproblemen.

Moser Rex
https://www.brekz.nl/25460-home_default/moser-rex-scheerapparaat-1230.jpg
83.99 2019/01/01
Voor moj een beetje zwaar
921
527
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Rex
€ 83,99
Moser Rex Max Scheerapparaat 45 voor de hond

Moser Rex Max Scheerapparaat 45 voor de hond

Het Moser Max Scheerapparaat 45 voor de hond is een stil en krachtig scheerapparaat en is geschikt voor gebruik bij iedere hond. Dit scheerapparaat is uitstekend geschikt voor het compleet of gedeeltelijk scheren van uw hond. Dankzij de krachtige 45 watt motor en keuze hem in te stellen op twee verschillende snelheden, is hij ook zeer geschikt voor professioneel gebruik. Het ergonomische design en zijn trillingsarme opereren, maken dat u het apparaat nauwkeurig kunt sturen.

Het Moser Max Scheerapparaat 45 voor de hond word geleverd inclusief een 3 mm scheerkop.

 • Stil en krachtig scheerapparaat voor scheren van uw hond
 • Krachtige motor maakt hem ook geschikt voor professioneel gebruik / zwaardere scheerklussen
 • Inclusief een 3 mm scheerkop
 • Instelbaar 2-speed scheerapparaat
 • Apparaat is trillingsarm
 • Ergonomisch design maakt nauwkeurig scheren eenvoudiger

Bij Brekz kunt u de beste vachtverzorging goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Moser Max Scheerapparaat 45 voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op! Regelmatig oliën van de scheerkop zorgt voor minder slijtage en een langere levensduur. Scheren met vuil en zand in de vacht kan de scheerkoppen botter maken. U wordt daarom aangeraden uw hond voor het scheren goed te wassen. 

    
Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Furminator voor uw hond? Kijk dan eens bij de Furminator Deluxe L voor de hond. Een overzicht van al onze Vachtverzorging vindt u hier. 
 

Moser Rex
https://www.brekz.nl/25459-home_default/moser-max-scheerapparaat-1245.jpg
161.49 2019/01/01
922
528
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Max
€ 161,49
Trixie Coat Care reinigingsdoekjes, 30 stuks

Productinformatie Trixie Coat Care reinigingsdoekjes (30 stuks)

Trixie reinigingsdoekjes (30 stuks) zijn handige doekjes voor een milde reiniging van de vacht bij honden, katten en andere kleine huisdieren. Dankzij de sterke reinigingskracht kunt u vuil eenvoudig verwijderen zonder uw huisdier te moeten wassen met shampoo. De doekjes bevatten waardevolle plantenextracten zoals verzorgende Aloë Vera. Deze reinigingsdoekjes zitten in een handige hersluitbare verpakking, waardoor u ze ook eenvoudig mee op reis neemt. 

Bij Brekz kunt u vachtverzorgingsproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Trixie reinigingsdoekjes (30 stuks) tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken Trixie reinigingsdoekjes (30 stuks)

 • Milde, reinigende doekjes
 • 30 stuks per verpakking
 • Geschikt voor de vacht van honden, katten en kleine huisdieren
 • Bevat waardevolle plantenextracten (o.a. Aloë Vera)
 • Hersluitbare verpakking
 • Handig voor onderweg

Ander product?

Toch liever uw hond wassen met shampoo? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Trixie Care Shampoo 250 ml, voor honden met een gevoelige huid. Voor ons complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze vachtverzorgingsproducten.

https://www.brekz.nl/30696-home_default/reinigingsdoekjes-30-stuks.jpg
3.29 2019/01/01
33561
15919
Reinigingsdoekjes, 30 stuks > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 3,29
Per 3
€ 9,09
MalAcetic Reinigende Doekjes, 100 stuks

Productinformatie MalAcetic Reinigende Doekjes

MalAcetic Reinigende Doekjes zijn zeer handige antibacteriële doekjes voor het schoon maken van moeilijk bereikbare plekken bij honden en katten. MalAcetic zijn heerlijke geurende reinigingsdoekjes en bevatten de natuurlijke antibacteriële eigenschappen van azijn. De doekjes zijn zeer geschikt voor het reinigen van huidplooien, de bek, oren, poten, neus en hotspots.

Bij Brekz kunt u verzorgingsproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu MalAcetic Reinigende Doekjes tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling MalAcetic Reinigende Doekjes

2% azijnzuur, 2% boorzuur, propyleen glycol, polysorbate, glycerine, geurstof.

Ander product?

Bent u op zoek naar de shampoo van MalAcetic? Kijk dan naar MalAcetic Shampoo voor honden en katten. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze vachtverzorgingsproducten voor honden.

https://www.brekz.nl/33621-home_default/malacetic-reinigende-doekjes.jpg
22.25 2019/01/01
34574
16226
MalAcetic Reinigende Doekjes, 100 stuks > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 22,25
Per 2
€ 40,49
Per 3
€ 57,49
Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem

Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem

Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem is een beschermende, verzachtende en hydraterende balsem op basis van zinkoxide en glycerine. Zinkoxide en Glycerine vormen een beschermlaag op het voetzoolkussen en op de rest van de voet. Dit beschermt de gevoelige voetzool van uw hond of kat tegen irriterende factoren zoals zand, sneeuw of een heet wegdek. Verzachtende ingrediënten, zoals het provitamine B5, bieden bovendien hydratering en maken de huid zacht. Het product is eenvoudig in gebruik. U hoeft alleen de voet(zool) in te smeren met de balsem om de voeten te beschermen. Binnen drie tot vier dagen zouden beschadigde voetzolen weer hersteld moeten zijn. 

De ingrediënten van Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem zijn hoofdzakelijk van plantaardige oorsprong. De ingredienten hebben de volgende werking: Zinkoxide werkt verzachtend, stimuleert collageenvorming, beschermt en kalmeert. Ook glycerine en paraffine beschermen de voetzoolkussen. Zonnebloemolie is rijk aan onverzadigde vetzuren en vitamine E. Boter afkostig van noten verzacht de droge en schrale huid. Ook bevat de balsem rhamnose. Dit is een suiker die aanhechting van bacteriën op de huid verhndert en de huid hydrateert. Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem is dus uitermate geschikt voor honden of katten die reeds beschadigde voetzoolkussens hebben of huidieren die hiertegen beschermd moeten worden. Eén tube Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem bevat 100 ml.  

 • Beschermt, verzacht en hydrateert
 • Geschikt voor honden en katten

Alleen voor extern gebruik. Vermijd contact met ogen. Indien dit toch gebeurt, goed spoelen met water. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Zoekt u een beschermende, verzachtende en hydraterende balsem voor de voetzolen van uw hond of kat? Koop dan nu Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem goedkoop online bij Brekz! Bekijk ook eens onze andere Frontline Pet Care producten voor honden of katten.

De houdbaarheid van Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ander verzorgingsproduct?

Bent u op zoek naar een ander verzorgingsproduct voor uw kat of hond? Op de Frontline kat pagina vindt u verschillende verzorgingsproducten voor katten en op de Frontline hond pagina staan de producten die geschikt zijn voor honden. Er zit vast een geschikt product voor uw huisdier tussen! Wat dacht u bijvoorbeeld van Frontline Pet Care Reinigingsmousse? Dit product reinigt de vacht zonder water waardoor uw hond of kat er weer stralend uitziet.

https://www.brekz.nl/22896-home_default/frontline-pet-care-voet-voetzoolkussen-balsem.jpg
7.39 2019/01/01
Goed product,wrijft goed open.
24063
13707
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per verpakking
€ 7,39
Per 2 verpakkingen
€ 14,25
Per 3 verpakkingen
€ 20,25
Douxo Pyo Pads (30 stuks)

Douxo Pyo Pads (30 stuks)

Douxo Pyo Pads (30 stuks) zijn geïmpregneerde wattenschijfjes voor het schoonmaken of desinfecteren van huidinfecties. Daarnaast herstellen ze de bacteriële balans van de huid na een huidinfectie. Het product is uitermate geschikt voor het reinigen van moeilijk bereikbare plekjes, zoals de voeten en huidplooien. 

Het product zit in een handig hersluitbaar potje, is makkelijk aan te brengen en is geschikt voor zowel honden als katten. Bovendien zijn Douxo Pyo Pads (30 stuks) volledig vrij van parabenen. 

Bij Brekz kunt u Douxo Pyo Pads (30 stuks) goedkoop en makkelijk bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel nu producten van Douxo tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
    

Ingrediënten Douxo Pyo Pads (30 stuks)

Samenstelling: 
Phytosphingosine, chloorhexidine digluconaat (CAS 18472-51-0) (3.0%), climbazol (0.5%), groene thee-extract.  
    

Voedingsadvies Douxo Pyo Pads (30 stuks)

Gebruiksaanwijzing en dosering: 
Breng het product rustig aan op de nodige plekken, zoals de oorschelp. Gebruik een wattenschijfje per dag. 

Sluit de verpakking goed af en bewaar het op een droge en koele plek. 
    

Ander product? 

Bent u op zoek naar een ander dierengeneesmiddel? Voor geneesmiddelen voor honden, bekijk dan eens onze overzichtspagina hondenapotheek. Bent u op zoek naar een geneesmiddel voor uw kat? Op de overzichtspagina kattenapotheek kunt u vast vinden wat u zoekt. 

https://www.brekz.nl/31382-home_default/douxo-pyo-pads.jpg
15.25 2019/01/01
33794
16024
Douxo Pyo Pads (30 stuks) > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per verpakking
€ 15,25
Per 2
€ 28,25
Per 3
€ 40,25
Dermoscent Atop 7 Hydra Cream voor hond en kat

Productinformatie Dermoscent Atop 7 Hydra Cream voor hond en kat

Dermoscent Atop 7 Hydra Cream voor hond en kat is een crème die helpt bij het herstellen van droge, overgevoelige of jeukende huid. Een droge huid kan voor veel irritatie en ongemak zorgen. Deze crème voedt, hydrateert en beschermt de huid en helpt bij het verlichten van irritatie. 

Dermoscent Atop 7 Hydra Cream voor hond en kat bestaat uit volledig natuurlijke ingrediënten. Door de huid gehydrateerd te houden, is hij beter beschermd tegen dingen die de huid mogelijk kunnen beschadigen en irriteren. De crème is dan ook geschikt voor honden en katten met een allergie-gevoelige huid. Let op: lees voor gebruik van dit de gebruiksaanwijzing/bijsluiter aandachtig. 

Bij Brekz kunt u Dermoscent Atop 7 Hydra Cream voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Dermoscent Atop 7 Hydra Cream voor hond en kat

Samenstelling:

Sodium PCA, glycerine en squaleen uit olijven, omega 3, omega 6.

Gebruiksadvies Dermoscent Atop 7 Hydra Cream voor hond en kat

Gebruiksaanwijzing:

Lees de bijsluiter voor gebruik aandachtig. Smeer de crème op ruwe, droge of dikke huid. Breng deze crème niet op de vacht aan. Smeer de crème gelijkmatig uit, zodat de huid hem meteen kan absorberen. Doe dit tweemaal per dag. 

Bewaar het product op een droge plek en sluit het goed af. De houdbaarheid van Dermoscent Atop 7 Hydra Cream voor hond en kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Deze crème kan in combinatie worden gebruikt met bijvoorbeeld deze Atop 7 Spray. Zoekt u een ander product voor uw hond met vacht- of huidproblemen, dan kunt u wellicht vinden wat u zoekt op onze overzichtspagina hondenapotheek

https://www.brekz.nl/32654-home_default/dermoscent-atop-7-hydra-cream-voor-hond-en-kat.jpg
13.95 2019/01/01
Goed produkt en een snelle, correcte bestelling
34717
16312
Dermoscent Atop 7 Hydra Cream voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
50 ml
€ 13,95 (€ 279,00/l)
2 x 50 ml
€ 26,95 (€ 269,50/l)