Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Vachtverzorging

Vachtverzorging is een van de meest belangrijke verzorgingselementen voor een hond. De vacht van de hond wordt ook wel de spiegel van de gezondheid genoemd, daarom is goede verzorging van belang. Hieronder vindt u ons assortiment Vachtverzorgingsproducten.
Lees meer ..
Kies snel uw categorie
Anti Vlo Shampoo
Shampoo
Supplementen
Borstels
Overige

Anti Vlo Shampoo

Beau Beau Elke Dag Shampoo voor de hond
Beau Beau
https://www.brekz.nl/4340-home_default/beau-beau-shampoo.jpg
5.95 2019/01/01
Het is een fijn, zachte, huidvriendelijke shampoo die ook nog lekker ruikt. Een aanrader.
Product is prima en betrouwbaar. Bij ontvangst was er wel een lichte lekkage geweest aan een van de verpakkingen. Door de manier van inpakken was dat echter geen probleem (gewoon even afspoelen, geen last voor de rest van de bestelling).
Geen opdringerige geur maar de hond ruikt weer fris, spoelt ook makkelijk uit.
Ik heb de shampoo nog niet gebruikt maar BeauBeau is gewoon goed.
1763
1004
Beau Beau Shampoo voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
225 ml OP is OP
€ 4,49
500 ml
€ 5,95
2 x 500 ml
€ 10,99
Virbac Defencare Shampoo voor honden

Virbac Defencare Shampoo voor honden

Virbac Defencare Shampoo voor honden is een shampoo tegen vlooien en teken en is geschikt voor honden van alle rassen. De shampoo is op basis van permethrin, een insecticide dat werkzaam is tegen vlooien en teken. De stof is uiterst giftig voor het zenuwstelsel van insecten, waardoor vlooien al binnen enkele uren worden gedood. Permethrin is bijzonder veilig voor mens en dier en is tevens biologisch afbreekbaar. Vanwege het snelwerkende karakter van de shampoo is zij bij uitstek geschikt voor de bestrijding van een aanwezige vlooien- en/of tekenbesmetting.

Bij Brekz kunt u de beste antivlo en teken middelen eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Virbac Defencare Shampoo voor honden tegen de scherpste prijzen.

Ingrediënten Virbac Defencare Shampoo voor honden

Werkzame stoffen (per 100 ml): Permethrine (0,94 gr).

Hulpstoffen (per 100 ml):
Benzylalcohol (0,9 ml), methylparahydroxybenzoaat [E218] (0,09 gr), propylparahydroxybenzoaat [E216] (0,01 gr).


Gebruiksaanwijzing Virbac Defencare Shampoo voor honden

De hond met lauw water eerst goed nat maken. De shampoo tegen de haren inmasseren tot schuim zichtbaar is. Was het gehele lichaam, met uitzondering van de ogen, neus en bek. Laat de shampoo tenminste twee minuten inwerken. Vervolgens uitspoelen met schoon lauw water en de vacht laten drogen.

Dosering: 10 ml shampoo per 5 kg lichaamsgewicht. Indien noodzakelijk kan de behandeling na 2 weken worden herhaald.

Voorzorgsmaatregelen

In verband met irritatie van huid, ogen en ademhalingswegen dient bij toepassing direct contact met de huid en ogen, alsmede inademing te worden vermeden. Aangeraden wordt om handschoenen en een beschermingsmiddel voor ogen en/of gezicht te gebruiken. Beperk het aanraken van uw huisdier (direct) na behandeling tot een minimum.

Let op! Niet te gebruiken bij: katten, zieke of herstellende honden, honden met ernstige huidaandoeningen, pup's jonger dan 3 maanden en zogende honden.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een middel met pipet tegen vlooien en teken? Kijk dan eens bij Frontline Combo Spot-On Hond M. Voor een overzicht van al onze anti-vlo en teken producten kijkt u hier.
 

https://www.brekz.nl/4768-home_default/virbac-defencare-shampoo-voor-honden.jpg
16.75 2019/01/01
6611
3333
Virbac Defencare Shampoo voor honden > Meer informatie
Verpakking Prijs
200 ml
€ 16,75
2 x 200 ml
€ 31,95
Beaphar Vlooienshampoo voor de hond en kat

Beaphar Vlooienshampoo voor de hond en kat

De Beaphar Vlooienshampoo voor de hond en kat is een uitstekend antivlo-middel. De shampoo heeft twee functies. Ten eerste zit er permethrine in de shampoo, een stof die de vlooien dood wanneer ze hiermee in aanraking komen tijdens het wassen. Ten tweede werkt de achtergebleven permethrine na de wasbeurt nog 1-2 weken door, waardoor uw huisdier tijdens deze tijd beschermd is wat de kans op de terugkeer van de vlooien verminderd. Kortom; heeft uw huisdier last van een vlooienbesmetting? Koop dan snel de Beaphar Vlooienshampoo voor de hond en kat, een efficient middel tegen vlooien waarmee u zelf uw huisdier gemakkelijk vlo-vrij kunt krijgen!

Bij Brekz kunt u de beste antivlo en teken producten voor uw hond of kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Vlooienshampoo voor de hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Gebruik Beaphar Vlooienshampoo voor de hond en kat

De shampoo gebruikt u vrijwel hetzelfde als normale huisdiershampoo. Maak de vacht van uw huisdier eerst goed nat, trek vervolgens beschermende (plastic) handschoentjes aan en breng de juiste hoeveelheid shampoo aan op de vacht van uw huisdier. Masseer het product daarna goed in over de gehele vacht, met uitzondering van het gebied rond de bek, neus en ogen. Laat de shampoo minstens vijf minuten intrekken. Was de shampoo ten slotte grondig uit en droog uw huisdier af.

Let op! Uw hond of kat niet binnen twee weken opnieuw behandelen. Voorkom likken van de vacht gedurende de inwerkingsperiode.

Dosering

Honden of katten lichter dan 5 kg: 50 ml per dier
Honden of kattenvan 5 tot 10 kg: 100 ml per dier

Werkzame stof: permetrine

Geschiktheid Beaphar Vlooienshampoo voor de hond en kat

Dit middel is vooral geschikt wanneer uw huisdier al last van vlooien heeft. De preventieve werking van dit product is namelijk vrij kort (1-2 weken). Ook is het aan te raden dat wanneer dit product succesvol gebruikt is om een vlooien besmetting te verwijderen een preventief product aan te schaffen om een terugkeer van de vlooien tegen te houden.

Ander product?

Zoekt u naar vergelijkbare producten? Kijk dan snel op onze pagina van de antivlo en teken producten. Wanneer u op zoek bent naar anti-vlooien producten met een preventieve werking, bekijkt u dan bijvoorbeeld de Seresto Halsband voor grote honden of de Seresto Halsband voor kleine honden; twee producten die uw hond 8 maanden lang beschermen tegen vlooien.

https://www.brekz.nl/31694-home_default/beaphar-vlooienshampoo-voor-de-hond.jpg
7.95 2019/01/01
29040
14730
> Meer informatie
Verpakking Prijs
100 ml OP is OP
€ 7,95
200 ml
€ 10,25
2 x 200 ml
€ 19,49
3 x 200 ml
€ 28,75

Shampoo

Beau Beau Lotion voor de hond

Beau Beau Lotion voor de hond

Beau Beau Lotion voor de hond is geschikt voor ieder soort hond. Het is een speciaal middel dat de vacht van uw hond verfrist en reinigt. Het geeft het een heerlijke geur omdat aan de lotion een parfum is toegevoegd. Dit middel is extra praktisch omdat u uw hond niet uitgebreid in bad hoeft te doen, wat vaak veel tijd kost. De vacht van uw huisdier zal verzorgt en zacht aanvoelen. De verpakking van Beau Beau Lotion voor de hond is voorzien van een handige verstuiver.

Bij Brekz kunt u de beste verzorging voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Beau Beau Lotion voor de hond tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Gebruiksaanwijzing Beau Beau Lotion voor de hond

Spray de lotion over de gehele vacht van de hond. Doe dit totdat de vacht licht vochtig is. Vermijd hierbij de ogen en de bek. Wrijf de vacht daarna met een doekje na en borstel eventueel de vacht door. 
 

Andere verzorging voor uw hond? 

Bent u ook nog op zoek naar een bijpassende borstel om de lotion mee door te kammen? Bekijk dan onze Vachtverzorging pagina voor de hond. Hier verkopen we onder andere de Furminator in verschillende soorten en maten. Een voorbeeld hier van is de Furminator Deluxe S voor de hond. Deze is voor kleine honden.

Beau Beau
https://www.brekz.nl/4341-home_default/beau-beau-lotion.jpg
5.25 2019/01/01
zeer tevreden met dit product
Ik kende het product van vroeger tijden. Ik ben blij dat het weer bij jullie te verkrijgen is
Fijne geur en ik gebruik het geregeld voor mijn Schotse Collie
SUPER BEDIENING !!! HEEL VLUG EN VRIENDELIJK WORD GELEVERD TOT IN MIJN GARAGE
ruikt lekker maar is vlug weg
1764
1005
Beau Beau Lotion voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,25
Per 2
€ 9,95
Beau Beau Berkenteer Shampoo

Beau Beau Berkenteer Shampoo

Beau Beau Berkenteer Shampoo is een hondenshampoo voor honden die last hebben van huid- en vachtproblemen. De berkenteer in de shampoo zorgt ervoor dat roos verdwijnt, de huid gereinigd wordt beschadigde huid sneller herstelt. Daarnaast zorgt de shampoo voor steviger haar, minder klitten en vermindering van haaruitval. Beau Beau Berkenteer Shampoo is vrij van parabenen en alcohol.

 • Hondenshampoo
 • ​Bevat berkenteer
 • ​Vermindert roos
 • Reinigt de huid
 • Zorgt voor herstel
 • Verstevigt haar
 • Voorkomt haaruitval
 • Zonder parabenen en alcohol 

​Bij Brekz kunt u diverse soorten hondenshampoo, zoals Beau Beau Berkenteer Shampoo​, eenvoudig en goedkoop online bestellen. Uw aankoop wordt razendsnel bij u thuisbezorgd!

Gebruiksadvies Beau Beau Berkenteer Shampoo​

Maak de haren van de hond nat met warm water. Masseer vervolgens de shampoo in totdat deze begint te schuimen. Laat het schuim zo'n 3 minuten goed inwerken en spoel daarna de shampoo goed uit. 

​Ander product dan Beau Beau Berkenteer Shampoo?

​Bij ons kunt u ook Frontline Pet Care Shampoo Anti-klit & Verstevigend bestellen voor minder klitten en steviger haar. Of kies voor Beeztees Skin & Care Shampoo hond tegen roos en voor een zachtere vacht. Bekijk hier ook ons gehele aanbod aan hondenshampoo. 

https://www.brekz.nl/21276-home_default/beau-beau-berkenteer-shampoo.jpg
9.95 2019/01/01
Ruikt lekker en Grote fles .
Ik vind deze shampoo fantastisch. Bij schilfers en wondjes werkt de shampoo genezend, maar ook zonder vacht- en/of huidproblemen is deze shampoo heel goed voor je hond. Enige nadeel is de geur van teer, maar zodra je hond droog is ruik je er niks meer van. De vacht gaat er mooi van glanzen, je hond ziet er gezond en verzorgd uit. Heel betaalbaar en een heel goed product.
21739
13015
> Meer informatie
Verpakking Prijs
500 ml
€ 9,95
2 x 500 ml
€ 18,95
Beau Beau Witte Honden Shampoo

Beau Beau Witte Honden Shampoo

Beau Beau Witte Honden Shampoo is een shampoo voor honden met een witte vacht. De shampoo zorgt ervoor dat de witte kleur van uw hond terugkomt en de vacht mooi gaat glanzen. Na het wassen ruikt uw hond heerlijk fris. Het product is veilig voor de huid en bevat geen bleekmiddelen. Daarnaast is de shampoo pH-neutraal en hypoallergeen. 

 • ​Voor honden met witte vacht
 • Houdt de vacht wit
 • Laat uw hond fris ruiken
 • Veilig voor de huid
 • Bevat geen bleekmiddelen
 • PH-neutraal
 • Hypoallergeen

​Bij Brekz kunt u diverse soorten shampoo voor uw hond eenvoudig en voordelig online bestellen. Zo koopt u Beau Beau Witte Honden Shampoo met zeer snelle levering!

​Gebruiksadvies Beau Beau Witte Honden Shampoo

Maak de vacht van de hond vochtig met warm water. Masseer de shampoo in totdat deze schuimt. Laat de shampoo 2 tot 3 minuten inwerken. Spoel daarna grondig uit en wrijf de vacht flink droog. 

​Ander product dan Beau Beau Witte Honden Shampoo?

​Voor honden met een donkere vacht kunt u ook kiezen voor Frontline Pet Care Shampoo Donkere Vacht en voor honden met een gevoelige huid is er Beeztees Neutral Shampoo hond. Bekijk hier ook ons gehele aanbod aan hondenshampoo. 

 

https://www.brekz.nl/21277-home_default/beau-beau-witte-honden-shampoo.jpg
8.95 2019/01/01
Werkt prima om een witte hond opnieuw wit te krijgen.... na een weekje regen ideaal. Maar witte honden vergelen soms ook gewoon. Ook dit wordt verholpen met deze shampoo. En zachte pels nadien. Alleen de geur kan beter
21740
13016
> Meer informatie
Verpakking Prijs
500 ml
€ 8,95
2 x 500 ml
€ 16,95
Beau Beau Anti Klit Shampoo

Beau Beau Anti Klit Shampoo

Beau Beau Anti Klit Shampoo is een hondenshampoo die losse haren verwijdert en klitten voorkomt. De shampoo maakt zo de vacht zacht en laat hem glanzen. Daarnaast gaat uw hond fris ruiken en wordt roos voorkomen. Dit product is hypoallergeen en pH-neutraal. 

 • Hondenshampoo
 • Verwijdert losse haren
 • Maak vacht glad
 • Laat vacht glanzen
 • Zorgt voor frisse geur
 • Voorkomt roos
 • Hypoallergeen​
 • PH-neutraal

​Bij Brekz kunt u diverse soorten hondenshampoo eenvoudig en voordelig online bestellen. Koop bijvoorbeeld Beau Beau Anti Klit Shampoo en uw bestelling wordt razendsnel bij u thuisbezorgd!

​Gebruiksadvies Beau Beau Anti Klit Shampoo

​Maak de vacht vochtig met warm water. Masseer daarna de shampoo goed in zodat deze gaat schuimen. Laat de shampoo 2 tot 3 minuten inwerken en spoel hem zorgvuldig uit. Wrijf uw hond vervolgens goed droog. 

Andere shampoo dan Beau Beau Anti Klit Shampoo?

​Bij ons kunt u ook Beeztees Skin & Care Shampoo hond bestellen tegen roos en voor een zachte vacht of Frontline Pet Care Shampoo Verzachtend & Gevoelige Huid voor een zachte en gezonde vacht. Bekijk hier ook ons gehele aanbod aan hondenshampoo. 
 

https://www.brekz.nl/21278-home_default/beau-beau-anti-klit-shampoo-voor-de-hond.jpg
7.95 2019/01/01
Gelieve dit in vervolg staande in te pakken. Flessen lopen leeg als deze liggend vervoerd worden. (grote dop springt eraf) door het gooien door de transporteur.
Ruikt lekker werkt goed door de vacht zeer te vreden
Super goed spul , maar weinig van nodig ,dus in gebruik goedkoop.ik bestel het zeker weer.
21741
13017
> Meer informatie
Verpakking Prijs
500 ml
€ 7,95
2 x 500 ml
€ 14,95
Frontline Pet Care Shampoo Anti-klit & Verstevigend

Frontline Pet Care Shampoo Anti-klit & Verstevigend

Frontline Pet Care Shampoo Anti-klit & Verstevigend is een hoogwaardige, verzorgende shampoo voor honden en katten. Dankzij deze vachtverzorging vermindert de haaruitval van uw huisdier. De anti-klit formule maakt de vacht tevens makkelijk te borstelen. De shampoo bevat erwtenscheuten die de haargroei tijdens de rui activeren en stimuleren. Het middel bevat onder meer Rhamnose, een suiker dat de aanhechting van bacteriën op de huid terugdringt. Voor een lang werkend resultaat. Ook helpt de shampoo de droge huid te hydrateren en verzachten. U zult merken dat de vacht van uw hond of kat na het wassen aanzienlijk zachter aanvoelt en gemakkelijker is te borstelen. Het product is vrij van parabenen en siliconen.

 • Stimuleert haargroei tijdens de rui
 • Vermindert het klitten van de vacht
 • Dringt de aanhechting van bacteriën op de huid terug
 • Verzacht en hydrateert de droge huid
 • Vrij van parabenen en siliconen
   

Bij Brekz kunt u de beste verzorgingsproducten voor uw hond of kat gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Wilt u Frontline Pet Care Shampoo Anti-klit & Verstevigend nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs!
 

Gebruiksaanwijzing

Stel uw huisdier op zijn gemak en zorg voor een aangename watertemperatuur. Maak de vacht van uw dier goed nat met water. Breng vervolgens de shampoo aan, wrijf het uit over het hele lichaam en vermijd hierbij het hoofd. Spoel uw huisdier goed af, net zolang tot het water dat van de vacht afspoelt helder is. Het is belangrijk alle shampoo uit te spoelen om huidirritatie te voorkomen. Droog uw huisdier af en borstel de vacht om klitten te voorkomen. 

Let op!
Wees voorzichtig in contact met de ogen, het middel kan ernstig oogletsel veroorzaken. Is er toch contact geweest? Spoel de ogen goed uit. Een arts raadplegen bij aanhoudende oogirritatie.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere shampoo voor uw hond of kat, bijvoorbeeld voor uw kitten of puppy? Kijk dan eens bij de speciale Frontline Pet Care Shampoo Puppy en Kitten. Een overzicht van al onze verzorgingsproducten vindt u in de kattenapotheek of hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/22887-home_default/frontline-pet-care-shampoo-anti-klit-verstevigend.jpg
7.16 2019/01/01
24026
13698
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 8,95
€ 7,16
Per 2 verpakkingen
€ 16,95
€ 13,56
Frontline Pet Care Shampoo Donkere Vacht

Frontline Pet Care Shampoo Donkere Vacht

Frontline Pet Care Shampoo Donkere Vacht is een shampoo en is geschikt voor alle honden en katten met een donkere vacht. De shampoo bevat luminescine en fytopigmenten en helpt de vacht glanzend te houden en de natuurlijke kleur te behouden. Er zijn een drietal fytopigmenten toegevoegd; walnotenblad, wortelextract van Ratanhia en braambesbladextract. Zij zorgen voor een behoud van donkere tinten in de vacht van uw huisdier. Luminescine is een plantaardig extract dat afkomstig is van de Toorts. Zij levert tevens antioxidanten die een glanzend effect hebben op de vacht en haar beschermen tegen UV-stralen. Het product is geheel vrij van parabenen en siliconen. 

 • Met luminescine en fytopigmenten
 • Speciale shampoo voor behoud van de donkere vacht
 • Voor een glanzend effect en goede bescherming tegen UV stralen
 • Met fytopigmenten als walnotenblad, wortelextract en braambesbladextract
 • Vrij van parabenen en siliconen


Bij Brekz kunt u de beste frontline kat producten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Frontline Pet Care Shampoo Donkere Vacht tegen de scherpste prijzen.
 

Ingrediënten Frontline Pet Care Shampoo Donkere Vacht

Luminescine, fytopigmenten.
 

Gebruiksaanwijzing Frontline Pet Care Shampoo Donkere Vacht

De vacht goed nat maken. De shampoo aanbrengen over uw hele hond/kat, behalve op het hoofd. Gedurende enkele minuten de shampoo imasseren en vervolgens grondig uitspoelen. Goed uitspoelen is belangrijk om huidirritatie te voorkomen en is klaar wanneer het water dat van de vacht loopt geen shampoo meer bevat. Droog uw huisdier grondig af. Om klitten te voorkomen en voor een frisse look kunt u uw hond of kat nadien nog borstelen. 

Let op! Alleen voor uitwendig gebruik. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. Attentie: veroorzaakt ernstig oogletsel. Bij contact emt de ogen voorzichtig uitspoelen met water gedurende een paar minuten. Contactlenzen indien mogelijk verwijderen. Onmiddelijk een arts raadplegen bij aanhoudende irritatie.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een hydraterende spray voor hond en kat? Kijk dan eens bij Frontline Pet Care Hydraterende Spray. Een overzicht van al onze middelen vindt u in de kattenapotheek of hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/22888-home_default/frontline-pet-care-shampoo-donkere-vacht.jpg
7.16 2019/01/01
ik heb het al eerder gekocht
Een tijdje geleden mijn hondje gewassen met goedkope shampoo. Jee dat was een ramp, ze zag er niet meer uit. jeuk en dof van haren. nadat ik deze shampoo gebruikt heb zag mijn zwart hondje er weer geweldig glanzend uit. Geweldige shampoo
24034
13699
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 8,95
€ 7,16
Per 2 verpakkingen
€ 16,95
€ 13,56
Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten

Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten

Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten is een milde shampoo uit de lijn van Frontline Pet Care die speciaal ontwikkeld is voor de gevoelige huid van jonge dieren. Natuurlijk wilt u graag dat uw puppy of kitten een gezonde huid en vacht heeft, en dat hij of zij er mooi verzorgd bijloopt. Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten is de perfecte manier om het haar van uw jonge huisdier te verzorgen. Zo bevat de shampoo Inca Inchi-olie, een bijzondere olie die gewonnen wordt uit de schil van de Inca Inchi-plant. Deze olie is rijk aan omega-3-, omega-6- en omega-9-vetzuren, die bijdragen aan het behoud van een gezonde huid. Daarnaast bevat deze shampoo rhamnose en luminescine. Rhamnose is een suiker dat voorkomt dat bacteriën zich hechten op de huid. Ook verzacht en hydrateert rhamnose de gevoelige en droge huid. Luminescine is een natuurlijk plantaardig extract afkomstig van de Toorts. De antioxiderende eigenschappen van luminescine zorgen ervoor dat de vacht van uw huisdier mooi gaat glanzen. Ook beschermt het tegen UV-stralen. Met Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten geeft u uw geliefde huisdier prachtig haar, met een gezonde glans.

Onze klanten hebben goede ervaringen met de producten van Frontline Pet Care. Bij Brekz kunt u Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten goedkoop online bestellen! Ook andere gezondheidsproducten voor uw huisdier bestelt u bij ons gemakkelijk en voordelig.
 

Over Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten

Werkzame bestanddelen Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten

 • Omega-vetzuren: Dragen bij aan het gezond houden van de huid van uw puppy of kitten.
 • Rhamnose: Helpt de aanhechting van bacteriën op de huid van uw huisdier tegen te gaan. Rhamnose heeft tevens een verzachtende en hydraterende werking, wat helpt om de droge en gevoelige te herstellen.
 • Luminescine: Een natuurlijk plantaardig extract met een antioxiderende werking. Deze stof zorgt ervoor dat de vacht van uw huisdier mooi gaat glanzen. Ook beschermt 
   

Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten is vrij van parabenen en siliconen.

Gebruiksaanwijzing Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten

Maak de vacht van uw puppy of kitten voorzichtig nat met lauwwarm water. Breng de shampoo aan op de natte vacht, maar zorg ervoor dat u het hoofd van uw huisdier vermijdt. Masseer gedurende enkele minuten de shampoo door de huid. Spoel vervolgens de shampoo grondig uit. Om de vorming van klitten te voorkomen, kunt u uw hond of kat na het afdrogen borstelen. Dit zorgt bovendien voor een frisse look!

Het wordt aanbevolen dit product niet te gebruiken bij dieren die minder wegen dan 2 kg. Iedere tube Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten bevat 200ml. 

Let op!
Wees voorzichtig in contact met de ogen, het middel kan ernstig oogletsel veroorzaken. Is er toch contact geweest? Spoel de ogen goed uit. Een arts raadplegen bij aanhoudende oogirritatie.
 

Ander gezondheidsproduct?

Bij Brekz verkopen we diverse Frontline producten voor honden en Frontline producten voor katten. Wij verkopen bijvoorbeeld shampoo speciaal voor een donkere vacht en shampoo speciaal voor een lichte vacht.

https://www.brekz.nl/22889-home_default/frontline-pet-care-shampoo-puppy-kitten.jpg
8.95 2019/01/01
Heerlijk product die geen rare geur afgeeft zoals de meeste producten en de pup vind het nog leuk ook en blijkbaar lekker
24042
13700
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 8,95
Per 2 verpakkingen
€ 16,95
Frontline Pet Care Shampoo Verzachtend & Gevoelige Huid

Frontline Pet Care Shampoo Verzachtend & Gevoelige Huid

Frontline Pet Care Shampoo Verzachtend & Gevoelige Huid is een verzachtende shampoo voor uw hond of kat en is speciaal samengesteld voor de gevoelige huid. De shampoo hydrateert, verzacht en beschermt de huid van uw huisdier. Het middel is gebaseerd op de plantaardige ingrediënten Rhamnose en Luminescine. Zij hebben anti-oxiderende eigenschappen en zorgen ervoor dat de vacht van uw dier weer glanst. Ook beschermen ze de huid tegen UV-stralen. Rhamnose heeft nog een ander belangrijk effect, de stof zorgt ervoor dat de aanhechting van bacteriën op de huid vermindert. Hierdoor blijven de huid en vacht in de toekomst langer mooi. Het middel verzacht en hydrateert en is hierdoor uitermate geschikt voor de gevoelige, droge huid. Het product bevat geen siliconen en parabenen.

Bij Brekz kunt u diverse middelen voor de verzorging van uw huisdier gemakkelijk online kopen. Wilt u extra goedkoop shoppen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs. 

De houdbaarheid van Frontline Pet Care Shampoo Verzachtend & Gevoelige Huid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ). 

Ingrediënten

Rhamnose, Luminescine
 

Gebruiksaanwijzing

Breng de shampoo aan op een natte vacht, vermijd het hoofd. Gedurende enkele minuten inmasseren en vervolgens grondig uitspoelen. Voor het voorkomen van klitten en het verkrijgen van een frisse look kunt u uw huisdier na het afdrogen borstelen.

Let op: het middel kan ernstig oogletsel veroorzaken. Bij contact met de ogen voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen indien mogelijk verwijderen. Raadpleeg bij aanhoudende oogirritatie een arts.
 

Ander middel?

Bent u op zoek naar een andere shampoo voor het schoonmaken van uw hond of kat? Kijk eens bij Frontline Pet Care Shampoo Anti-klit & Verstevigend. Kijk hier voor een overzicht van Frontline producten.

https://www.brekz.nl/22890-home_default/frontline-pet-care-shampoo-verzachtend-gevoelige-huid.jpg
8.95 2019/01/01
24047
13701
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 8,95
Per 2 verpakkingen
€ 16,95
Frontline Pet Care Shampoo Witte Vacht

Frontline Pet Care Shampoo Witte Vacht

Frontline Pet Care Shampoo Witte Vacht is een shampoo die de vacht van witte honden en katten mooi houdt. De shampoo bevat Luminescine en vitamine B5. Deze stoffen helpen bij het verkrijgen en behouden van een natuurlijke glans en hydratatie van de witte vacht. Ook bevat de shampoo rhamnose, wat een suiker is die hechting van bacteriën op de huid tegengaat. Het hydrateert en verzacht de gevoelige, droge huid. Het product bevat geen parabenen en siliconen. Een verpakking bevat 200 ml. 

Bij Brekz kunt u de beste shampoo voor uw hond en kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Frontline Pet Care Shampoo Witte Vacht tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Gebruiksaanwijzing Frontline Pet Care Shampoo Witte Vacht

Stel uw huisdier eerst op zijn gemak, door hem bijvoorbeeld te aaien. Breng eventueel wat katoen in de oren aan om te voorkomen dat er water in komt. Breng de shampoo aan op een natte vacht. Probeer hierbij de kop te vermijden. Masseer het daarna enkele minuten in. Vervolgens grondig uitspoelen, zodat alle shampoo weg is. Resten zouden namelijk voor irritatie kunnen zorgen. Aangeraden wordt om uw hond of kat daarna te borstelen om klitten te voorkomen en om uw huisdier een extra frisse uitstraling te geven. Een wasbeurt duurt in totaal ongeveer 30 minuten. 

Let op: buiten het bereik van kinderen houden. Vermijd contact met de ogen van mens en dier. Dit kan namelijk ernstig oogletsel veroorzaken. Spoel de ogen voorzichtig af gedurende enkele minuten en verwijder contactlenzen wanneer dit wel gebeurt. Raadpleeg een arts bij aanhoudende irritatie aan de ogen. 
 

Ingrediënten Frontline Pet Care Shampoo Witte Vacht

De hoofdbestanddelen van Pet Care zijn Rhamnose en Luminescine. 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere shampoo? Bijvoorbeeld een voor de donkere vacht? Bekijk dan onze Frontline kat pagina. Hier vindt u onder andere de Frontline Pet Care Shampoo Donkere Vacht.

https://www.brekz.nl/22891-home_default/frontline-pet-care-shampoo-witte-vacht.jpg
8.95 2019/01/01
Hoed product, zeer goede service. Ben blij met jullie
24048
13702
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 8,95
Per 2 verpakkingen
€ 16,95
Frontline Pet Care Hydraterende Spray OP is OP

Frontline Pet Care Hydraterende Spray

Frontline Pet Care Hydraterende Spray is een hydraterende spray die de schrale huid verzorgt en herstelt en is geschikt voor zowel honden als katten. De spray bevat de essentiële bestanddelen voor een heilzaam effect op de droge huid. Zo bevat zij isomeren van sachariden en olie uit de macadamia-noot. De sachariden werken hydraterend en helpen de huid om vocht vast te houden, waardoor schraalheid wordt tegengegaan. Bovendien bevat olie van de macadamia-noot het gezonde palmitinezuur, een vetzuur dat goed is voor het herstellend vermogen van de huid en bijdraagt aan een glanzende vacht. De spray is vrij van parabenen en siliconen.
Een flacon bevat 200 ml.

 • Hydraterende spray met macadamia-olie verzorgt de droge huid 
 • Sachariden olie reguleert het vocht in de huid en zorgt dat zij meer vocht vast houdt
 • Palmitinezuur ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en zorgt voor een zachte vacht
 • Vrij van parabenen en siliconen
   

Bij Brekz kunt u de beste Frontline kat producten voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Frontline Pet Care Hydraterende Spray de scherpste prijzen.
 

Gebruiksaanwijzing Frontline Pet Care Hydraterende Spray

De spray mag dagelijks worden toegediend, afhankelijk van waar nodig, over het hele lichaam of op bepaalde zones. Laten inwerken voordat u uw huisdier afdroogt.

Let op! 
Alleen voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen. Indien dit toch gebeurt, uitspoelen met water. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een oorreiniger? Kijk dan eens bij Frontline Pet Care Oorreiniger Gel. Voor een overzicht van al onze Frontline producten kijk hier.

https://www.brekz.nl/22892-home_default/frontline-pet-care-hydraterende-spray.jpg
7.16 2019/01/01
Ruikt lekker en is makkelijk in gebruik. En helpt tegen de jeuk waar mijn hondje erg veel last van had .
het help zeker bij ons hondje hij had wat irritatie bij de begin van zijn staart dus elke dag in gesmeerd en binnen 5 dagen is weg dus nu elke week in smeren dan houden we het goed bij.
24049
13703
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 8,95
€ 7,16
Per 2 verpakkingen
€ 16,95
€ 13,56
Frontline Pet Care Reinigingsmousse

Frontline Pet Care Reinigingsmousse

Frontline Pet Care Reinigingsmousse is een shampoo en conditioner in één. Deze handige 2-in-1 reinigingsmousse reinigt zonder water. Wanneer u de mousse heeft aangebracht, kunt u gemakkelijk met een borstel de haren en klitten verwijderen. Het bevat Inci Inchi-olie en andere stoffen die de vacht van uw kat of hond extra zacht maken. De Inci Inchi-olie is volledig plantaardig. De olie wordt namelijk gewonnen uit de schil van de Inca Inchi-plant en bevat omega 3, 6 en 9. Deze geven uw huisdier een gezonde huid. 

Een andere stof is luminescine. Dit is ook plantaardig en is afkomstig van de Toorts. Luminescine heeft antioxiderende eigenschappen en hebben een glazend effect op de vacht van uw huisdier. Daarnaast beschermt de stof tegen UV-stralen. Frontline Pet Care Reinigingsmousse is vrij van siliconen en parabenen. 

Wilt u uw kat gemakkelijk en snel zonder water wassen? Bij Brekz kunt u goedkoop online Frontline Pet Care Reinigingsmousse kopen.

Gebruik Frontline Pet Care Reinigingsmousse

Stel uw kat of hond op zijn gemak. Breng daarna de mousse aan op uw hand en verdeel deze over de gehele vacht van het dier. Vervolgens kunt u gemakkelijk de losse haren en klitten verwijderen. De mousse hoeft niet uitgespoeld te worden. 

Let op: vermijd contact met de ogen, oren en neus. 

Ander reinigingsmiddel?

Bent u ook nog op zoek naar reiniging van het gezicht van de kat? Bekijk dan onze Frontline kat pagina. Hier verkopen we ook onder andere de Frontline Pet Care Oogreiniger Oplossing. Dit verhelpt stof en vuil rondom de ogen.

https://www.brekz.nl/22895-home_default/frontline-pet-care-reinigingsmousse.jpg
7.16 2019/01/01
Had gedacht dat dit het ideale product zou zijn om een kattenvacht te reinigen. Vergeet het maar de kat is er absoluut niet blij mee! Het vacht wordt net zo nat als dat er water op zou zitten. Dus geen succes.
24060
13706
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 8,95
€ 7,16
Per 2 verpakkingen
€ 16,95
€ 13,56
Virbac Allercalm SIS Shampoo

Virbac Allercalm SIS Shampoo

Virbac Allercalm SIS Shampoo is een shampoo voor het reinigen en verzachten van de gevoelige huid en is geschikt voor honden en katten. Het product is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en helpt de natuurlijke huidvetten opnieuw in balans brengen. Het bevat onder meer havermeel, voor een rustiger huid. Ook zijn Spherulieten en Chitosanide toegevoegd, effectieve stoffen voor het herstel naar een gezonde huid. Om de afweer van de huid te versterken zijn de plantenextracten Peumus boldus en Spiraea ulmaria toegevoegd. Voor een verbetering van de huidactiviteit. Kortom, een kriebelstillende shampoo die zowel preventief als ter behandeling kan worden gebruikt.

 • Kriebelstillende shampoo met innovatieve samenstelling
 • Reinigt en verzacht de gevoelige huid
 • Brengt de natuurlijke huidvetten in balans
 • Geschikt voor honden en katten

Bij Brekz kunt u de beste vachtverzorging goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Virbac Allercalm SIS Shampoo tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Dosering en gebruik

Goed schudden. Gebruik lauw water en maak vooraf de vacht goed nat. De shampoo inmasseren op de natte vacht en huid. Uitspoelen en de behandeling herhalen. Bij de tweede maal de shampoo 5-10 minuten laten inwerken. Goed uitspoelen en eventueel fohnen voor een droge vacht. De shampoo is geschikt voor dagelijks gebruik.

Ingrediënten Virbac Allercalm SIS Shampoo

Het betreft een zeepvrije shampoo op basis van havermeel in ingekapselde (Spherulieten) en vrije vorm. Het middel bevat chitosanide.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voeding voor honden met huid- en vachtproblemen? Kijk dan eens bij ons Royal Canin Veterinary Diet Skin Care hondenvoer.

https://www.brekz.nl/27709-home_default/virbac-allercalm-sis-shampoo.jpg
15.49 2019/01/01
Lekker ruikende shampoo en de vacht word er zo zacht van.
31469
15307
Virbac Allercalm SIS Shampoo > Meer informatie
Verpakking Prijs
250 ml
€ 15,49
2 x 250 ml
€ 28,95
Virbac Allermyl SIS Shampoo
https://www.brekz.nl/27729-home_default/virbac-allermyl-sis-shampoo.jpg
15.95 2019/01/01
Heb ik al vaker gebruikt mijn hondje heeft huidaandoening ( athopische dermattitis)
FIJNE SHAMPPO,HIELP NA DE EERSTE KEER GEBRUIK AL.
goede shampo haren worden vrij zacht in vergelijking met andere shampo.
Hele fijne shampoo, direct resultaat na 1x wassen bij huidproblemen, vacht wordt mooi schoon en zacht.
Prima product voor je hond met een gevoelige huid.
31480
15318
Virbac Allermyl SIS Shampoo > Meer informatie
Verpakking Prijs
200 ml
€ 15,95
2 x 200 ml
€ 29,95
Bio-Life PetalCleanse Lotion voor de hond

Bio-Life PetalCleanse Lotion

Bio-Life PetalCleanse Lotion voor honden ontdoet de vacht op een veilige manier van allergenen zonder dat het dier hiervoor gewassen dient te worden. Het bevat natuurlijke ingrediënten die tevens de vacht van uw huisdier verzorgt. De allergenen van huisdieren zijn minuscuul. Gemiddeld 82% van deze deeltjes zweeft door de lucht en slechts 20% komt op het interieur terecht. Om die reden heeft schoonmaken weinig invloed op de hoeveelheid allergenen in huis. Het allergenengehalte neemt 's winters toe, wanneer de deuren gesloten zijn en huisdieren vaker binnenshuis zijn.

Bio-Life PetalCleanse Lotion weet de oppervlakte-actieve stoffen in te kapselen en te neutraliseren zonder dat daar agressieve chemicaliën aan te pas hoeven te komen. Bent u allergisch voor huisdieren en kunt u daardoor niet optimaal genieten van uw geliefde huisdier? Behandel uw hond dan met deze PetalCleanse lotion.  Bio-Life PetalCleanse producten zijn ontwikkeld om de allergenen in huis, zoals huisstofmijt, pollen, schimmels en de allergenen van huisdieren te elimineren. Deze allergenen kunnen allergische reacties veroorzaken zoals chronische neusslijmvliesontsteking, oogbindvliesontsteking, hooikoorts, niezen, piepende ademhaling, astma, eczeem en netelroos. Bio-Life PetalCleanse heeft de UK Allergy Friendly Product award toegekend gekregen en is niet getest op dieren.

Bij Brekz kunt u vachtverzorgingsproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Bio-Life PetalCleanse Lotion voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken Bio-Life PetalCleanse Lotion

 • Winnaar van de Allergy UK Award
 • Verwijdert allergenen uit de vacht van het dier zonder dat de hond gewassen hoeft te worden.
 • In onafhankelijke tests is 97% effectiviteit aangetoond bij patiënten die allergisch zijn voor huisdieren.
 • Er is een afname in het gebruik van medicatie gerealiseerd van 50% bij patiënten met samengestelde allergieën.
 • Bevat natuurlijke ingrediënten die de conditie van de vacht verzorgt, zonder de gezondheid van het dier in gevaar te brengen.
 • PetalCleanse geeft onmiddellijke verlichting aan huisdiereigenaren die lijden aan contact-allergische reacties.
 • Voor astmapatiënten kan het tot 3 weken duren voordat de opgebouwde allergeenconcentraties in het huismilieu verminderen en de symptomen verminderen.

Gebruik en bewaring Bio-Life PetalCleanse Lotion

Gebruik ongeveer 25-30ml PetalCleanse Lotion. Borstel de hond om alle losse haren te verwijderen. Bevochtig een spons of doek met Bio-Life PetalCleanse Lotion en wrijf de vacht van uw huisdier ermee in. Doe dit tegen de haargroeirichting in. Droog vervolgens de vacht met een handdoek. Behandel het dier een keer per week. Was na de behandeling uw handen. Bewaar PetalCleanse Lotion op een droge, afgesloten plek op kamertemperatuur (15-25 °C). Zorg ervoor dat het product niet in de zon staat.

Niet gebruiken bij bekende overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Alleen voor uitwendig gebruik. Vermijd direct contact met de ogen. Buiten bereik van kinderen houden.

Samenstelling Bio-Life PetalCleanse Lotion

Aqua, Quaternium-26, Glycerin, Quaternium-22, Panthenol, Aloe barbadensis, Steartrimonium, Hydrox-yethyl hydrolyzed collagen, Tilia cordota, Rosmarinus officinalis, Hydrolyzed collagen, Allantoin, Phenoxyethanol, Methyldibroma glutaronitrile

Ander product?

Bent u op zoek naar PetalCleanse voor katten en andere kleine huisdieren? Kijk dan naar Bio-Life PetalCleanse Lotion voor katten en kleine huisdieren. Voor het complete assortiment kunt u kijken op de pagina met al onze vachtverzorgingsproducten voor honden

https://www.brekz.nl/28415-home_default/bio-life-petalcleanse-lotion-voor-de-hond.jpg
14.95 2019/01/01
32498
15572
Bio-Life PetalCleanse voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
350 ml
€ 14,95
2 x 350 ml
€ 28,95
Virbac Sebolitic SIS Shampoo

Virbac Sebolitic SIS Shampoo

Virbac Sebolitic SIS Shampoo is een shampoo die bijdraagt aan de vermindering van overmatige productie van talg. De werkzame bestanddelen in de shampoo dragen bovendien bij aan een verbetering van de geur van de huid. Dankzij de plantenextracten Peumus boldus en Spiraea ulmaria wordt de vitaliteit van de huid versterkt. Het product bevat verder Spherulieten, microscopisch kleine bolletjes, die de werkzame stof geleidelijk afgeven. Hierdoor heeft de shampoo een langdurige werking. Het is ook geschikt voor honden en katten met een vettige of droge huid.

 • Vermindert de overmatige productie van talg
 • Verbetert de geur van de huid
 • Vitaliteit van de huid wordt versterkt
 • Langdurige werking
 • Geschikt voor honden en katten met een vettige of droge huid

Bij Brekz kunt u het beste hygiene hond producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Virbac Sebolitic SIS Shampoo tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Gebruik Virbac Sebolitic SIS Shampoo

Maak de vacht nat met lauw water. Masseer de shampoo in de vacht en laat het goed schuimen. Uitspoelen en de behandeling herhalen. Laat de shampoo bij de tweede wassing gedurende 5 tot 10 minuten inwerken. Uitspoelen en zo nodig de vacht droog föhnen. Kan 1 a 2 maal per week worden gebruikt tot de klachten verdwenen zijn.

Samenstelling Virbac Sebolitic SIS Shampoo

Zinkgluconaat, vitamine B6, pirocton olamine, linolzuur, gammalinoleenzuur en tea tree olie (Melaleuca olie).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een shampoo ter ondersteuning bij huidinfecties van honden en katten? Kijk dan eens bij onze Virbac Pyoderm Shampoo.

https://www.brekz.nl/28596-home_default/virbac-sebolitic-sis-shampoo.jpg
14.95 2019/01/01
32640
15615
Virbac Sebolitic SIS Shampoo > Meer informatie
Verpakking Prijs
200 ml
€ 14,95
2 x 200 ml
€ 28,95
Virbac Etiderm Shampoo

Virbac Etiderm Shampoo

Virbac Etider Shampoo is ter behandeling van huidaandoeningen bij de hond. De schuimende shampoo met antiseptische en keratoplastische eigenschappen is ter behandeling van de oppervlakkige huidaandoeningen. De werking van ethyllactaat is gebaseerd op de farmacologische eigenschappen van ethanol en melkzuur. Wanneer ethyllactaat op de huid wordt aangebracht, wordt het door de goede oplosbaarheid in vet o.a. in de haarfollikels gehydrolyseerd tot melkzuur en ethanol. Ethanol vertoont een antibacteriële werking en is een buitengewoon goed oplosmiddel voor vetten. Melkzuur verlaagt de pH-waarde van de huid, waardoor de werkzaamheid van lipases, die vetten splitsen, wordt geremd. Virbac Etiderm Shampoo is geschikt bij aandoeningen als pyotraumatische dermatitis, huidplooidermatitis, impetigo, folliculitis, chronische papulopustuleuze pyodermie en als lokalebehandeling van seborroe.

Bij Brekz kunt u verzorgingsproducten voor honden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Virbac Etiderm Shampoo tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruik en bewaring van Virbac Etiderm Shampoo

Het flesje dient u goed te schudden voor gebruik. Maak de vacht nat met lauw water. Masseer de shampoo in de natte vacht en laat het goed schuimen. Spoel uit en herhaal de behandeling. Laat bij de tweede behandeling de shampoo 5-10 minuten inwerken en spoel daarna goed uit. Wanneer de huidaandoening niet gegeneraliseerd is, kan de behandeling beperkt blijven tot de aangetaste plekken. Begin met 2 maal per week te behandelen. Wanneer de klachten verminderen, kan de behandeling geleidelijk worden teruggebracht tot 1 maal per maand.

Bij langdurig gebruik kan de shampoo irriterend en/of uitdrogend werken. Bij ontstaan van irritatie wordt geadviseerd de behandelingsfrequentie te verminderen of de behandeling te stoppen. Vermijd contact met ogen en oren. Mocht dit toch voorkomen, spoel het dan goed uit met water.

Bewaar Virbac Etiderm Shampoo tussen 15-25°C, zonder directe blootstelling aan de zon. Houdbaar tot 2 jaar na productiedatum.

Samenstelling Virbac Etiderm Shampoo

Bevat per 100 ml 10 ml ethyllactaat.

Ander product?

Zoekt u een voedingssupplement ter ondersteuning van de vacht en huid? Kijk dan eens naar Renkse Golddust Huid & Vacht. Voor alle andere verzorgingsproducten kunt u kijken op de pagina van onze hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/29656-home_default/virbac-etiderm-shampoo.jpg
16.49 2019/01/01
33221
15810
Virbac Etiderm Shampoo > Meer informatie
Virbac Etiderm Shampoo 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
200 ml
€ 16,49
2 x 200 ml
€ 31,95
Virbac Sebocalm Shampoo

Virbac Sebocalm Shampoo

Virbac Sebocalm Shampoo is een milde, hypoallergene en zeepvrije shampoo voor honden en katten, die door de schuimende werking zorgt voor een intense reiniging van de normale en droge huid (lichte seborroe). 

De werkzame stoffen zijn in ingekapselde spherulieten en in vrije vorm aanwezig. Spherulieten zijn in lagen opgebouwde micro-bolletjes die zorgen voor een vertraagde afgifte van werkzame stoffen en daarmee voor een langduriger werkzaamheid. Chitosanide heeft een vochtregulerend effect. Huidproblemen worden ingedeeld in drie groepen: Allergie (A), Keratoseborroe (K) en Infectie (I).

De Virbac dermatologische lijn heeft een oplossing voor alle problemen binnen deze drie groepen. De flacons zijn voorzien van een A, K of I die corresponderen met de bovenstaande groepen. Zo kunt u eenvoudig en snel zien welke shampoo nodig is ter behandeling van deze problemen. Virbac Sebocalm is voorzien van de K en helpt dus bij de behandeling van Keratoseborroe. Deze shampoo is zeer geschikt als onderhoudsshampoo.

Bij Brekz kunt u vachtverzorgingsproducten van Virbac goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Virbac Sebocalm Shampoo tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Virbac Sebocalm Shampoo

Oleïnesulfonaat, lauramide DEA, glycerine

Gebruik en bewaring Virbac Sebocalm Shampoo

Gebruik lauw water en maak de vacht nat. Masseer de shampoo in de natte vacht en laat de shampoo goed schuimen. Spoel het goed uit en herhaal de behandeling. Laat bij de herhalende behandeling de shampoo gedurende 5 tot 10 minuten inwerken en spoel het vervolgens goed uit. Droog de vacht goed af. 

Let op!
Vermijd contact met ogen en oren. Mocht dit toch gebeuren, spoel dan zeer goed uit met water. Indien irritatie ontstaat, dient u het aantal behandelingen te verminderen of de behandeling te stoppen.

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere shampoo voor de gevoelige huid? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Frontline Pet Care Shampoo Verzachtend & Gevoelige Huid. Voor het totale aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze vachtverzorgingsproducten voor honden.

https://www.brekz.nl/29678-home_default/virbac-sebocalm-shampoo.jpg
14.95 2019/01/01
33240
15826
Virbac Sebocalm Shampoo > Meer informatie
Virbac Sebocalm Shampoo 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
250 ml
€ 14,95
2 x 250 ml
€ 28,95
Conditioner/Crèmespoeling 250ml voor de hond
https://www.brekz.nl/29703-home_default/conditionercremespoeling-250ml-voor-de-hond.jpg
3.49 2019/01/01
33423
15876
Conditioner/Crèmespoeling 250ml voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,49
Vachtherstel-Shampoo 250ml voor de hond
https://www.brekz.nl/29723-home_default/vachtherstel-shampoo-250ml-voor-de-hond.jpg
3.49 2019/01/01
33424
15877
Vachtherstel-Shampoo 250ml voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,49
Care Shampoo 250 ml voor de hond
https://www.brekz.nl/29722-home_default/care-shampoo-250-ml-voor-de-hond.jpg
6.98 2019/01/01
33425
15879
Care Shampoo 250ml voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 6,98
Anti Roos Shampoo 250ml voor de hond
https://www.brekz.nl/29721-home_default/anti-roos-shampoo-250ml-voor-de-hond.jpg
3.49 2019/01/01
33426
15880
Anti Roos Shampoo 250ml voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,49
Anti-Klit Shampoo 250ml voor de hond
https://www.brekz.nl/29724-home_default/anti-klit-shampoo-250ml-voor-de-hond.jpg
3.49 2019/01/01
33427
15881
Anti-Klit Shampoo 250ml voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,49
Kleur Shampoo voor de hond
https://www.brekz.nl/29725-home_default/colour-shampoo-voor-witte-of-zwarte-vacht-voor-de-hond.jpg
3.49 2019/01/01
33428
15882
Colour Shampoo voor witte- of zwarte vacht voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Zwarte vacht
€ 3,49
Witte vacht
€ 3,49
Verzorgingsshampoo met Aloë Vera 250ml voor de hond
https://www.brekz.nl/29730-home_default/verzorgingsshampoo-met-aloe-vera-250ml-voor-de-hond.jpg
3.49 2019/01/01
33431
15885
Verzorgingsshampoo met Aloë Vera 250ml voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,49
Droogschuim-Shampoo 230ml voor de hond
https://www.brekz.nl/29731-home_default/droogschuim-shampoo-230ml-voor-de-hond.jpg
4.99 2019/01/01
33434
15886
Droogschuim-Shampoo 230ml voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,99
Shampoo voor Langharige Honden 250 ml voor de hond
https://www.brekz.nl/29736-home_default/shampoo-voor-langharige-honden-250-ml-voor-de-hond.jpg
3.49 2019/01/01
33432
15888
Shampoo voor Langharige Honden 250 ml voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,49
2-in-1 Shampoo 250ml voor de hond
https://www.brekz.nl/29739-home_default/2-in-1-shampoo-250ml-voor-de-hond.jpg
3.49 2019/01/01
33433
15891
2-in-1 Shampoo 250ml voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,49
Puppy Shampoo 250 ml voor de hond
https://www.brekz.nl/29743-home_default/puppy-shampoo-250-ml-voor-de-hond.jpg
3.49 2019/01/01
33436
15894
Puppy Shampoo 250 ml voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,49
Douxo Calm Micro-Emulsie spray

Productinformatie Douxo Calm Micro-Emulsie spray

Heeft uw geliefde huisdier last van een geïrriteerde en jeukende huid? Gebruik dan Douxo Calm Micro-Emulsie spray. Deze spray draagt bij aan het verhelpen van jeuk en ontstekingen van de huid op de lange termijn. De unieke samenstelling van deze spray heeft een langdurige werking door de werkzame bestanddelen die opgeslagen worden in de talgklieren van uw hond of kat. Van daaruit verspreidt de spray zich over de hele huid.

De spray bevat de werkzame bestanddelen phytosphingosine, frambozenzaadolie en hinoktiol. Phytosphingosine is de voornaamste bouwsteen voor de ceramiden in de huidbarrière. Phytosphingosine ondersteunt een gezonde flora op de huid van uw geliefde hond of kat. Frambozenzaadolie bestaat voor 98% uit onverzadigde vetzuren, en hydrateert de huid zo natuurlijk. Hinoktiol, wat een derivaat van essentiële oliën uit coniferen is, heeft van nature een anti-microbiële en verzachtende werking.

Douxo Calm Micro-Emulsie spray is 100% parabeen vrij. Ook zijn er geen geurstoffen aan toegevoegd. Zo is de spray ook geschikt voor de gevoelige huid. De spray hoeft niet op een natte vacht aangebracht te worden, en hoeft na aanbrengen niet ingemasseerd te worden. Ideaal voor huisdieren die liever niet gewassen of uitgebreid aangeraakt willen worden. 

Bestel uw Douxo verzorgingsproducten voordelig online. Bekijk ons uitgebreide assortiment en koop nu Douxo Calm Micro-Emulsie spray tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld bij Brekz. 
         

Advies Douxo Calm Micro-Emulsie spray

Lichaamsgewicht <10 kg 10-25 kg >25 kg
Aantal keer sprayen 3x 5x 1x per 3 tot 5 kg
Aantal behandelingen per fles 65 40 ongeveer 25

Aangeraden wordt de dosering te verdubbelen voor langharige dieren. Was uw huisdier de eerste week met de Douxo Calm shampoo voor het beste resultaat, alvorens het herstel van de huid verder te ondersteunen met deze spray voor de volgende 2 weken. 

Spray op de huid met een afstand van ongeveer 30 cm. Het is niet nodig het product in te masseren of de vacht nat maken. Uitsluitend voor uitwendig gebruik.
         

Ingrediënten Douxo Calm Micro-Emulsie spray

Samenstelling: Phytosphingosine, Chlorhexidine digluconate (3%), Hydraterende stoffen
   

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief oor Douxo Calm Micro-Emulsie spray? Bekijk dan eens ons totaal aanbod vachtverzorging. Hier vindt u onder andere Douxo Calm Shampoo.

https://www.brekz.nl/31380-home_default/douxo-calm-micro-emulsie-spray.jpg
18.95 2019/01/01
33787
16017
Douxo Calm Micro-Emulsie spray > Meer informatie
Verpakking Prijs
200 ml
€ 18,95
2 x 200 ml
€ 35,95
Douxo Calm Mousse

Productbeschrijving Douxo Calm Mousse

Douxo Calm Mousse heeft een kalmerende werking op de huid en helpt jeuk onder controle te houden. Wanneer uw geliefde huisdier last heeft van een geïrriteerde huid, kan zijn huid in een negatieve cirkel belanden. Door het krabben wordt de huid beschadigd, waardoor slechte invloeden van buitenaf de huid nog meer irriteren. Deze mousse beschermt de buitenste laag huidcellen tegen allergie die veroorzaakt wordt door invloeden van buitenaf. De mousse voedt en beschermt de huid. Een intacte huidlaag voorkomt uitdrogen en zorgt voor meer hydratatie. Wanneer de huid weer intact is, kunnen allergenen en ongewenste micro-organismen de huid verminderd binnen dringen.

Deze mousse is zeer geschikt voor honden en katten met een gevoelige huid, want Douxo Calm Mousse is 100% parabeen vrij. Ook is deze mousse ideaal wanneer uw huisdier er niet van houdt gewassen te worden. De mousse dient op een droge vacht aangebracht te worden en hoeft niet uitgespoeld te worden. Douxo Calm Mousse is rijk aan actieve bestandsdelen zoals phytosphingosine, SK-Influx V en groene thee extract. Phytosphingosine is een belangrijke bouwsteen voor de ceramiden in de huidbarrière van uw huisdier. Het ondersteunt een gezonde flora op de huid. SK-Influx V is een mengsel van vetzuren dat de gelaagdheid en de samenstelling van de huid nabootst. Groene thee extract is toegevoegd om langzaam de tolerantie van de huid te verhogen.

Bestel uw Douxo verzorgingsproducten voordelig online. Bekijk ons uitgebreide assortiment en koop nu Douxo Calm Mousse tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld bij Brekz.
       

Advies Douxo Calm Mousse

Aangeraden wordt de dosering te verdubbelen bij langharige huisdieren. Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Goed schudden voor gebruik. 

Lichaamsgewicht 5kg 10kg 20kg 30kg
Aantal keer pompen 1x per kg 1x per 2 kg 1x per 2 kg 1x per 2 kg
Aantal behandelingen per fles 50 50 25 18


Breng de mousse aan op een droge en goed geborstelde vacht. Verdeel één of twee pompjes in uw handen en breng de mousse aan op uw huisdier. Vermijd daarbij het gebied rond de ogen en de mond. Masseer de mousse in zodat de werkzame bestanddelen de huid kunnen bereiken. Laten drogen en niet uitspoelen. Na opdrogen even borstelen voor het beste resultaat. Elke 3 dagen herhalen. Voor onderhoud is eenmaal per week voldoende.
   

Ingrediënten Douxo Calm Mousse

Samenstelling:
Phytosphingosine, SK Influx V, Pseudo-filaggrine, Lipidure PMB, Stimu-Tex AS, avenanthramides, stoffen die voor reiniging en schuim zorgen, conditioner, zonder parfum.
    

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Douxo Mousse? Bekijk dan eens ons totaalaanbod vachtverzorging. Hier vindt u onder andere Douxo Calm Micro-Emulsie spray.

https://www.brekz.nl/31381-home_default/douxo-calm-mousse.jpg
18.95 2019/01/01
33788
16018
Douxo Calm Mousse > Meer informatie
Douxo Calm Mousse 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
200 ml
€ 18,95
2 x 200 ml
€ 35,95
Douxo Calm Shampoo

Douxo Calm Shampoo

Douxo Calm Shampoo is een shampoo van hoge kwaliteit met een zuurgraad die speciaal afgestemd is om de huid van honen en katten te beschermen. De shampoo helpt met het verzachten van een gevoelige huid en helpt tevens met het beschermen van de huidbarrière. 

Het product stimuleert de gezondheid van de huid en is makkelijk te gebruiken. Er zijn geen kleurstoffen verwerkt in Douxo Calm Shampoo, waardoor het uitermate geschikt is voor dieren die last hebben van een gevoelige huid. Dit product kan gecombineerd worden met andere producten van Douxo. 

Bij Brekz kunt u Douxo Calm Shampoo goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu producten van Douxo tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Douxo Calm Shampoo

Samenstelling: 
Phytosphingosine, SK-Influx V, pseudofilaggrine, lipidure PMB, stimu-tex AS, avenanthramides.
Douxo Calm Shampoo is net als andere producten van dit merk volledig vrij van parabenen. Daarnaast bevat het geen kleurstoffen. 

Productadvies Douxo Calm Shampoo

Dosering:

Korthaar Langhaar
tot 15 kg 15 ml  30 ml
15 - 25 kg 20 ml 40 ml
meer dan 25 kg 25 ml 50 ml


Gebruiksaanwijzing:
Lees de gebruiksaanwijzing en bijsluiter voor gebruik aandachtig. Dit product is alleen bedoeld voor uitwendig gebruik. Maak de vacht van uw hond of kat nat met warm water. Breng de shampoo op de huid aan en masseer hem zachtjes in. Laat de shampoo 10 minuten inwerken en spoel hem daarna uit. Herhaal dit om de drie dagen. Voor onderhoud is eens per week genoeg. 

Ander product? 

Bent u op zoek naar een ander product dan Douxo Calm Shampoo? Dit product kan gebruikt worden in combinatie met andere producten van Douxo, probeer bijvoorbeeld eens de Douxo Calm Micro-Emulsie Spray. Bent u op zoek naar een ander hygiënisch product? Probeer dan eens onze hygiëneproducten hond overzichtspagina of onze hygiëneproducten kat overzichtspagina.

https://www.brekz.nl/31376-home_default/douxo-calm-shampoo.jpg
16.95 2019/01/01
Fijn product niet ruikend naar parfum
33789
16019
Douxo Calm Shampoo > Meer informatie
Douxo Calm Shampoo 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
200 ml
€ 16,95
2 x 200 ml
€ 31,95
Douxo Care Shampoo

Douxo Care Shampoo

Douxo Care Shampoo is een shampoo van hoge kwaliteit die voor zowel honden als katten geschikt is. De shampoo kan gebruikt worden voor het wassen van dieren die ofwel een normale, ofwel een gevoelige huid hebben. 

Het product helpt bij het voorkomen van klitten en zorgt voor een glanzende vacht. Douxo Care Shampoo bevat de stof phytosphingosine die de bescherming van de huidbarrière ondersteunt. De shampoo bevat daarnaast groene thee-extract dat een aangename, zachte geur op de vacht achterlaat. 

Bij Brekz kunt u Douxo Care Shampoo goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu producten van Douxo tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Douxo Care Shampoo

Samenstelling: 
Phytosphingosine, sepicalm, groene thee-extract.
Net als andere producten van Douxo, is Douxo Care Shampoo volledig vrij van parabenen. 

Productadvies Douxo Care Shampoo

Dosering: 

Lichaamsgewicht dier Korthaar Langhaar
tot 15 kg 15 ml  30 ml
15 - 25 kg  20 ml  40 ml
meer dan 25 kg 25 ml  50 ml


Gebruiksaanwijzing: 
Lees de gebruiksaanwijzing en bijsluiter voor gebruik aandachtig. Dit product is alleen bedoeld voor uitwendig gebruik. Maak de vacht nat en masseer de shampoo in. Laat hem enkele minuten inwerken en spoel hem goed uit. 

Ander product? 

Bent u op zoek naar een ander product dan Douxo Care Shampoo? Bekijk voor andere hygiënische producten eens onze hygiëneproducten hond overzichtspagina of onze hygiëneproducten kat overzichtspagina.

https://www.brekz.nl/31377-home_default/douxo-care-shampoo.jpg
14.95 2019/01/01
33791
16021
Douxo Care Shampoo > Meer informatie
Douxo Care Shampoo 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
200 ml
€ 14,95
2 x 200 ml
€ 27,95
Douxo Pyo Micro-Emulsie Spray

Douxo Pyo Micro-Emulsie Spray

Douxo Pyo Micro-Emulsie Spray is een handige spray ter behoud van het microklimaat van de huid. De spray is voor zowel honden als katten geschikt en is zeer makkelijk te gebruiken. U hoeft het product namelijk niet in te masseren en ook niet uit te spoelen met water. 

Door zijn speciale compositie heeft Douxo Pyo Micro-Emulsie Spray een lange werkingsduur. De bestanddelen van de spray worden in de talgklieren gehuisvest en verspreiden zich daarvandaan over de gehele huid. Dit product kan gecombineerd worden met andere artikelen van Douxo. 

Bij Brekz kunt u Douxo Pyo Micro-Emulsie Spray goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu producten van Douxo tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Douxo Pyo Micro-Emulsie Spray

Samenstelling: 
Phytosphingosine, chloorhexidine digluconaat (CAS 18472-51-0) (3.0%), groene thee-extract.
Net als andere producten van Douxo, is Douxo Pyo Micro-Emulsie Spray volledig vrij van parabenen. 

Productadvies Douxo Pyo Micro-Emulsie Spray

Dosering:

Gewicht dier minder dan 10 kg 10 - 25 kg meer dan 25 kg
Aantal keer sprayen 3x 5x per 3 - 5 kg 1x extra sprayen
Aantal behandelingen per fles 65 40 ca. 25


Gebruiksaanwijzing: 
Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing en bijsluiter nauwkeurig. Dit product is alleen bedoeld voor uitwendig gebruik. Spray vanaf een afstand van ongeveer 30 cm op de huid. Was de vacht niet uit met water en masseer de spray niet in. Herhaal dit elke drie dagen. Voor onderhoud hoeft u het product maar een keer per week te gebruiken. 

Ander product? 

Bent u op zoek naar een ander product dan Douxo Pyo Micro-Emulsie Spray? Dit product kan gebruikt worden in combinatie met andere producten van Douxo, probeer bijvoorbeeld eens de Douxo Seb Mousse. Bent u op zoek naar een ander hygiënisch product? Probeer dan eens onze hygiëneproducten hond overzichtspagina of onze hygiëneproducten kat overzichtspagina.

https://www.brekz.nl/31379-home_default/douxo-pyo-micro-emulsie-spray.jpg
18.95 2019/01/01
33792
16022
Douxo Pyo Micro-Emulsie Spray > Meer informatie
Verpakking Prijs
200 ml
€ 18,95
2 x 200 ml
€ 35,95
Douxo Pyo Mousse

Douxo Pyo Mousse

Douxo Pyo Mousse is de perfecte manier om uw hond of kat een ontspannende en verzorgende massage te geven. Het product helpt met het verzachten van een gevoelige huid en het beschermen van de huidbarrière. De mousse hoeft niet uitgespoeld te worden met water en is dus uitermate geschikt voor dieren die er niet van houden om nat te worden. 

De werkzame bestanddelen van Douxo Pyo Mousse blijven na het inwerken achter op de huid en hebben aanhoudend effect. De mousse ondersteunt de handhaving van het microklimaat van de huid, helpt bij het voorkomen van onaangename geurtjes en heeft een reinigende werken. Daarnaast kan hij gebruikt worden met andere producten van Douxo.

Bij Brekz kunt u Douxo Pyo Mousse goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu producten van Douxo tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Douxo Pyo Mousse

Samenstelling: 
Phytosphingosine, chloorhexidine digluconaat (CAS 18472-51-0) (3.0%), climbazol (0.5%), groene thee-extract.
Net als andere producten van Douxo, is Douxo Pyo Mousse volledig vrij van parabenen. 

Productadvies Douxo Pyo Mousse

Dosering: 

Gewicht dier 5 kg 10 kg 20 kg  30 kg
Aantal keer pompen 1x per kg (dubbel bij langharigen) 1x per 2 kg (idem.) 1x per 2 kg (idem.) 1x per 2 kg (idem.)
Aantal behandelingen per fles 50 50 25 18


Gebruiksaanwijzing:
Lees de bijsluiter en gebruiksaanwijzing voor gebruik nauwkeurig. Dit product is alleen bedoeld voor uitwendig gebruik. Schud het flesje voor gebruik. Breng de mousse aan op een droge vacht die pas geborsteld is. Pomp de mousse een à tweemaal in uw hand en masseer hem zachtjes in de vacht. Breng de mousse niet aan op nabij de ogen en de mond. Laat de vacht drogen en spoel hem niet uit met water. Herhaal dit eens per drie dagen. Voor onderhoud is eens per week genoeg. 

Ander product? 

Bent u op zoek naar een ander product dan Douxo Pyo Mousse? Dit product kan gebruikt worden in combinatie met andere producten van Douxo, probeer bijvoorbeeld eens de Douxo Pyo Shampoo. Bent u op zoek naar een ander hygiënisch product? Probeer dan eens onze hygiëneproducten hond overzichtspagina of onze hygiëneproducten kat overzichtspagina.

https://www.brekz.nl/31373-home_default/douxo-pyo-mousse.jpg
18.95 2019/01/01
Heel fijn dat je je hond niet echt hoeft te wassen. Dit product wordt ook geadviseerd door de dermatoloog van het MCD. Persoonlijk vind ik dat er een vrermde geur aan dit product zit. En wat de bezorger betreft: wat een rotbedrijf! Onbetrouwbaar! Het ene moment hoeven ze nog maar 2 stops en het volgende moment lees je dat ze het niet hebben kunnen bezorgen omdat ik niet thuis was. Onzin! Ik zat juist op wacht. Webshops die via deze bezorger laten bezorgen daar bestel ik niets meer!!
33793
16023
Douxo Pyo Mousse > Meer informatie
Douxo Pyo Mousse 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
200 ml
€ 18,95
2 x 200 ml
€ 35,95
Douxo Pyo Shampoo

Douxo Pyo Shampoo

Douxo Pyo Shampoo is een shampoo van hoge kwaliteit die de huidbalans van honden en katten ondersteunt. Het houdt de huid gezond en herstelt het microbiële evenwicht van de huidbarrière. Als uw kat of hond last heeft van een gevoelige huid, is dit product door zijn verzachtende werking uitermate geschikt om hem soelaas te bieden. 

Als het wassen met water problematisch is bij uw hond of kat, kunt u Douxo Pyo Shampoo combineren met bijvoorbeeld Douxo Pyo Mousse. Het product komt in een verpakking van 200 ml, bevat geen parabenen en is simpel te gebruiken. Een gebruiksaanwijzing staat onder het kopje 'productadvies'.

Bij Brekz kunt u Douxo Pyo Shampoo goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu producten van Douxo tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
    

Ingrediënten Douxo Pyo Shampoo

Samenstelling: 
Phytosphingosine, climbazol (5.0%), Lipacide C8G, groene thee-extract.
     

Productadvies Douxo Pyo Shampoo

Dosering: 

Gewicht dier Korthaar Langhaar
tot 15 kg  15 ml shampoo 30 ml shampoo
15 - 25 kg 20 ml shampoo 40 ml shampoo
meer dan 25 kg 25 ml shampoo 50 ml shampoo


Gebruiksaanwijzing: 
Maak de vacht van uw kat of hond nat met warm water. Masseer de shampoo zacht in en laat hem tien minuten inwerken. Spoel de shampoo uit met water. Herhaal dit elke drie dagen. Voor onderhoud kunt u de behandeling eens per week herhalen. 

Sluit de verpakking af en bewaar hem op een koele en droge plek. Hou de verpakking buiten het bereik van kinderen. 
    

Ander product? 

Bent u op zoek naar een ander dierengeneesmiddel? Voor geneesmiddelen voor honden, bekijk dan eens onze overzichtspagina hondenapotheek. Bent u op zoek naar een geneesmiddel voor uw kat? Op de overzichtspagina kattenapotheek kunt u vast vinden wat u zoekt. 

https://www.brekz.nl/31375-home_default/douxo-pyo-shampoo.jpg
16.95 2019/01/01
33795
16025
Douxo Pyo Shampoo > Meer informatie
Douxo Pyo Shampoo 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
200 ml
€ 16,95
2 x 200 ml
€ 31,95
Douxo Seb Micro-Emulsie Spray

Douxo Seb Micro-Emulsie Spray

Douxo Seb Micro-Emulsie Spray is een handige spray die het microklimaat van de huid van honden en katten ondersteunt. Het product is zeer makkelijk te gebruiken. Hij hoeft namelijk niet gemasseerd te worden en er is ook geen water bij nodig. 

Uw hond of kat krijgt door de spray een glanzende en gezonde vacht. Daarnaast helpt Douxo Seb Micro-Emlusie Spray bij het verminderen van het uitdrogen van de huid en helpt het bij het voorkomen van onaangename geurtjes. De spray kan makkelijk in combinatie met andere producten van Douxo gebruikt worden, zoals Douxo Seb Mousse. Neem daardoor eens een kijkje in ons assortiment voor andere producten van Douxo. 

Bij Brekz kunt u Douxo Seb Micro-Emulsie Spray goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu producten van Douxo tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
    

Ingrediënten Douxo Seb Micro-Emulsie Spray 

Samenstelling: 
Phytosphingosine, Soothex (Boswellia-extract), hydraterende bestanddelen, groene thee-extract, lage concentratie.
Net als alle andere producten van Douxo, bevat Douxo Seb Micro-Emulsie Spray geen parabenen. 
   

Productadvies Douxo Seb Micro-Emulsie Spray

Dosering: 

Gewicht dier Minder dan 10 kg 10 - 25 kg Meer dan 25 kg
Aantal keer sprayen 3 5 1 keer meer per 3 - 5 kg extra gewicht
Aantal behandelingen per fles 65 40 ca. 25


Gebruiksaanwijzing: 
Lees voor gebruik altijd de gebruiksaanwijzing en de bijsluiter van dit product. Het product is alleen geschikt voor uitwendig gebruik. Spray vanaf een afstand van ca. 30 centimeter. Herhaal dit elke drie dagen. Voor onderhoud hoeft u de spray maar eenmaal per week te gebruiken. Gebruik geen water en masseer de spray niet in.  
    

Ander product? 

Bent u op zoek naar een ander product dan Douxo Seb Micro-Emulsie Spray? Dit product kan gebruikt worden in combinatie met andere producten van Douxo, probeer bijvoorbeeld eens de Douxo Seb Shampoo. Bent u op zoek naar een ander hygiënisch product? Probeer dan eens onze hygiëneproducten hond overzichtspagina

https://www.brekz.nl/31378-home_default/douxo-seb-micro-emulsie-spray.jpg
16.95 2019/01/01
33796
16026
Douxo Seb Micro-Emulsie Spray > Meer informatie
Verpakking Prijs
200 ml
€ 16,95
2 x 200 ml
€ 31,95
Douxo Seb Mousse

Douxo Seb Mousse

Douxo Seb Mousse is de ideale manier om uw hond of kat een ontspannende massage te geven die tegelijkertijd goed voor zijn huid is. De mousse bevat werkzame stoffen die achterblijven op de huid en hoeft dus niet met water uitgespoeld te worden. 

Het product helpt met het verzachten van de vacht en het bewerkstelligen van een schitterende glans. Bovendien helpt het bij het verminderen van uitdroging en helpt het voorkomen van onaangename geurtjes. Douxo Seb Mousse kan in combinatie met andere producten van Douxo gebruikt worden. Neem daarom eens een kijkje in ons assortiment voor andere producten van dit merk. 

Bij Brekz knut u Douxo Seb Mousse goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel nu producten van Douxo tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
    

Ingrediënten Douxo Seb Mousse

Samenstelling: 
Phytosphingosine, Soothex (Boswellia-extract),  hydraterende bestanddelen, groene thee-extract.
Net als andere producten van Douxo, is Douxo Seb Mousse vrij van parabenen. 
   

Productadvies Douxo Seb Mousse

Dosering:

Gewicht dier 5 kg 10 kg 20 kg  30 kg
Aantal keer pompen 1x per kilogram (verdubbel voor langharigen) 1x per 2 kilogram (idem.) 1x per 2 kilogram (idem.) 1x per 2 kilogram (idem.)
Aantal behandelingen per flesje 50 50 25 18


Gebruiksaanwijzing: 
Lees voor gebruik altijd de gebruiksaanwijzing en bijsluiter van dit product. Het product is alleen bedoeld voor uitwendig gebruik. Schud het flesje goed voor gebruik. Breng 1 à 2 pompjes van de mousse aan op een droge en pas geborstelde vacht. Vermijd contact met het gebied rondom de ogen en de mond. Masseer de mousse en laat de vacht daarna drogen. Spoel de mousse niet uit met water. 

Gebruik de mousse eens per drie dagen. Voor onderhoud is eens per week voldoende. 
     

Ander product? 

Bent u op zoek naar een ander product dan Douxo Seb Mousse? Dit product kan gebruikt worden in combinatie met andere producten van Douxo, probeer bijvoorbeeld eens de Douxo Seb Shampoo. Bent u op zoek naar een ander hygiënisch product? Probeer dan eens onze hygiëneproducten hond overzichtspagina of onze hygiëneproducten kat overzichtspagina.

https://www.brekz.nl/31374-home_default/douxo-seb-mousse.jpg
18.95 2019/01/01
33797
16027
Douxo Seb Mousse > Meer informatie
Douxo Seb Mousse 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
200 ml
€ 18,95
2 x 200 ml
€ 35,95
Douxo Seb Shampoo

Douxo Seb Shampoo

Douxo Seb Shampoo is een hoogkwalitatieve shampoo voor uw hond en kat. Deze hoogwaardige shampoo heeft een aangepaste zuurgraad die helpt met het in stand houden van de huidbalans. 

Het product helpt met het voorkomen van uitdroging en helpt ook bij het voorkomen van onaangename geurtjes. Daarnaast helpt Douxo Seb Shampoo met het bewerkstelligen van een glanzende en zachte vacht. De shampoo kan in combinatie worden gebruikt met andere producten van Douxo. Neem daarom eens een kijkje in ons assortiment voor meer artikelen van dit merk. 

Bij Brekz kunt u Douxo Seb Shampoo goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel nu producten van Douxo tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Douxo Seb Shampoo

Samenstelling: 
Phytosphingosine, fomblin,  groene thee-extract,
Net als andere producten van Douxo, is Douxo Seb Shampoo volledig vrij van parabenen. 

Productadvies Douxo Seb Shampoo

Dosering: 

Gewicht dier Korthaar Langhaar
tot 15 kg 15 ml  30 ml
15 - 25 kg 20 ml 40 ml
meer dan 25 kg 25 ml 50 ml


Gebruiksaanwijzing:
Lees voor gebruik altijd de bijsluiter en gebruiksaanwijzing. Het product is alleen bedoeld voor uitwendig gebruik. Breng de shampoo aan op de vacht en masseer hem zacht in. Laat de shampoo 10 minuten inwerken en spoel de vacht daarna uit met water. 

Herhaal de behandeling elke drie dagen. Voor onderhoud kunt u de behandeling eens per week herhalen. 

Ander product? 

Bent u op zoek naar een ander product dan Douxo Seb Shampoo? Dit product kan gebruikt worden in combinatie met andere producten van Douxo, probeer bijvoorbeeld eens de Douxo Seb Mousse. Bent u op zoek naar een ander hygiënisch product? Probeer dan eens onze hygiëneproducten hond overzichtspagina of onze hygiëneproducten kat overzichtspagina.

https://www.brekz.nl/31372-home_default/douxo-seb-shampoo.jpg
15.95 2019/01/01
33798
16028
Douxo Seb Shampoo > Meer informatie
Douxo Seb Shampoo 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
200 ml
€ 15,95
2 x 200 ml
€ 29,95

Borstels

Boon Nylon Borstel voor katten en puppy's

Boon Nylon Borstel voor katten en puppy's

Boon Nylon Borstel voor katten en puppy's is geschikt voor katten en puppy's met zowel kort als lang haar. Borstels met ijzeren pinnen zijn namelijk slechts geschikt voor honden en katten met lang, dik haar, omdat ze anders de huid beschadigen. Daarom kun je bij kortharige dieren beter een borstel met nylon haren gebruiken. Deze Boon Nylon Borstel voor katten en puppy's haalt gemakkelijk vuil en losse haren uit de vacht. Zo blijft de vacht glanzend en schoon en ontstaan er minder snel klitten. De kam bevat een plastic handvat met een rubberen deel voor meer grip. 

Bij Brekz kunt u de beste vachtverzorging voor uw huisdier eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Boon Nylon Borstel voor katten en puppy's tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.

Nylon

Dit is het bekendste soort textiel en kan voor van alles gebruikt worden. Niet alleen kleding wordt gemaakt van nylon, ook tandenborstels, vloerbedekking, en dus ook halsbanden en riemen! Het voordeel van dit soort textiel is dat het goedkoop en makkelijk is om te maken. Daarnaast is het sterk, en dat maakt het extra geschikt voor een stevige borstel die dus niet snel kapot zal gaan.
 

Gebruiksaanwijzing Boon Nylon Borstel voor katten en puppy's

Het is belangrijk om uw hond of kat regelmatig te kammen, vooral wanneer u merkt dat hij haaruitval heeft. Dit gebeurt met name aan het begin van de winter en de zomer. Let op dat u niet te hard met de borstel aan klitten trekt, want dit kan schadelijk zijn voor de huid. 
 

Ander vachtverzorging? 

Bent u op zoek naar een borstel voor uw grote hond? Bekijk dan ons Vachtverzorging Borstels assortiment voor de hond. Hier verkopen we onder andere de Furminator Deluze L voor de hond. Deze is geschikt voor honden van grote rassen.

https://www.brekz.nl/21254-home_default/boon-nylon-borstel-voor-katten-en-puppy-s.jpg
5.75 2019/01/01
21699
12997
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk OP is OP
€ 5,75
Klittenkam voor de hond

Klittenkam voor de hond

Klittenkam voor de hond is een kam voor het wegnemen van klitten en verwarringen in de vacht van honden met middellang- en lang haar. De kam is speciaal ontwikkeld om verwarringen en klitten weg te nemen met een minimum verlies aan lengte van de vacht. Kammen doet u van de buitenkant naar binnen. Zo doorsnijdt u de verwarringen en klitten effectief, waar u dat met een gewone kam niet kunt. De handeling herhalen tot de kam soepel door de vacht glijdt. Kam altijd in de richting van de haargroei.

 • Klittenkam met zachte greep 
 • Geschikt voor honden met een middellange- en lange vacht
 • Doorsnijdt klitten waar een gewone kam vastloopt
 • Ideaal voor het wegnemen van klitten en verwarringen met een minimum verlies van vacht

Bij Brekz kunt u de beste vachtverzorging goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel nu de Beeztees Klittenkam voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Tip! Borstel uw hond voor en na afloop goed door om de losse haren te verwijderen. Kam in de richting van de haargroei. Houdt de scherpe kant weg van de huid.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een dubbele borstel? Kijk dan eens bij de Beeztees dubbele borstel voor de hond. Een overzicht van al onze Vachtverzorging vindt u hier.

https://www.brekz.nl/25672-home_default/klittenkam-voor-de-hond.jpg
6.75 2019/01/01
Makkelijk en weinig last voor de hond.
Vlot in het gebruik een aanrader
23394
13511
> Meer informatie
Klittenkam voor de hond 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 6,75
Vlooienkam Lang Model
https://www.brekz.nl/25599-home_default/beeztees-vlooienkam-lang-model.jpg
3.75 2019/01/01
Geschikt voor kleine honden met kort haar.
25401
13993
> Meer informatie
Vlooienkam Lang Model 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,75
Ruikam voor de hond
https://www.brekz.nl/26660-home_default/beeztees-ruikam-hond.jpg
4.99 2019/01/01
Stevige kam, ligt goed in de hand en doet wat hij moet doen.
25416
13999
> Meer informatie
Ruikam voor de hond 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,99
Slickerborstel Klein voor hond en kat
https://www.brekz.nl/26618-home_default/beeztees-slickerborstel-klein-voor-hond-en-kat.jpg
5.95 2019/01/01
Goede kwaliteit.
Prima borstel voor mijn maine coons
25421
14004
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,95
Slickerborstel Middel voor de hond

Slickerborstel voor de kat middel

De Slickerborstel voor de kat middel verwijdert vuil en losse haren uit de vacht van uw kat. Deze borstel wordt gebruikt om klitten en dode haren te verwijderen. Dit soort borstels zijn geschikt voor standaardverzorging voor katten met een lange of dikke vacht. Het is niet de bedoeling dat u met de borstel over de huid van uw kat gaat, aangezien u deze dan kan beschadigen. Deze borstel is dan ook minder geschikt voor katten met een korte en dunne vacht. Het borstelen wordt u extra gemakkelijk gemaakt door het kunststof handvat met slipvaste rubberen coating. De Slickerborstel voor de kat middel is verkrijgbaar in de kleuren zwart/grijs en zwart/roze.

 • Geschikt voor katten met lange of dikke vacht
 • Verwijdert vuil en losse haren uit de vacht
 • Voor verwijdering kleine verwarringen en klitten
 • Met handige slipvaste grip
 • Verkrijgbaar in de kleur zwart/grijs en zwart/roze

Bij Brekz kunt u verschillende soorten kammen en borstels voor katten bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu de Slickerborstel voor de kat middel tegen de scherpste prijs! Snel en gemakkelijk bezorgd tot aan uw voordeur!

Andere borstel voor uw kat?

Bent u op zoek naar een andere geschikte verzorgingskam of -borstel voor uw kat? Bekijk dan ons assortiment Vachtverzorging Borstels en kammen voor de kat. Hier verkopen wij onder andere de Beeztees Slickerborstel Kat klein. Deze verzorgingsborstel is geschikt voor kleine katten en kittens.

https://www.brekz.nl/26619-home_default/beeztees-slickerborstel-middel-voor-de-hond.jpg
6.95 2019/01/01
Goede kam, wilde het gebruiken voor mijn katten, maar een beetje te scherp voor ze :)
Zeer goede borstel voor onze Grand Basset Griffon Vendeen.
25422
14005
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 6,95
Slickerborstel Groot voor de hond
https://www.brekz.nl/26620-home_default/beeztees-slickerborstel-groot-voor-de-hond.jpg
7.95 2019/01/01
Het product is voor de hond redelijk goed. Het is alleen lastig om de haren uit de borstel te halen.
Goed product voor het borstelen en uitdunnen van de haren ( bouvier)
25423
14006
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 7,95
Beeztees Los Mes voor Kleine Trimhark (S) OP is OP
https://www.brekz.nl/23451-home_default/beeztees-los-mes-voor-kleine-trimhark.jpg
3.95 2019/01/01
25440
14023
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 8,95
€ 3,95
Beeztees Los Mes voor Trimhark Middel (M) OP is OP
https://www.brekz.nl/23454-home_default/beeztees-los-mes-voor-trimhark-middel.jpg
3.99 2019/01/01
25442
14025
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 10,49
€ 3,99
Beeztees Los Mes voor Trimhark Groot (L) OP is OP
https://www.brekz.nl/23457-home_default/beeztees-los-mes-voor-trimhark-groot.jpg
5.95 2019/01/01
25444
14027
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 10,95
€ 5,95
Guillotine Nageltang voor de hond
https://www.brekz.nl/26350-home_default/beeztees-guillotine-nageltang-voor-de-hond.jpg
6.99 2019/01/01
product, de levering en de snelheid van de leveringen waren naar verwachting
25535
14037
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 6,99
Nageltang Klein voor de hond
https://www.brekz.nl/26352-home_default/beeztees-nageltang-klein-voor-de-hond-.jpg
6.49 2019/01/01
25536
14038
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 6,49
Nagelschaar Groot voor de hond
https://www.brekz.nl/23491-home_default/beeztees-nagelschaar-groot-voor-de-hond.jpg
8.95 2019/01/01
Werkt zoals het hoort en was niet duur
Perfecte nageltang voor grote honden. Zeer degelijk materiaal, gemakkelijk in gebruik.
25537
14039
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 8,95
Trixie Klittenkam Klein voor honden

Trixie Klittenkam Klein voor honden

De Trixie Klittenkam Klein voor hondenis een kam waarmee u klitten en verwarringen uit de vacht van uw hond kunt kammen. De kam heeft gebogen kartelranden die u voorzichtig door de vacht kunt laten gaan om de klitten te verwijderen zonder veel haar weg te kammen.  Ook voor honden met lange haren is de kam geschikt. De kam is 18,5 cm lang en heeft kartelranden van 3,5 lang. Door het kunststof handvat met slipvaste rubberen coating is de kam gemakkelijk te hanteren.

 • Verwijdert klitten
 • Voorkomt veel haarverlies
 • Ook voor langharige honden
 • 18,5 cm lang
 • Kartelranden van 3,5 cm lang
 • Met slipvast handvat

Bij Brekz kunt u verschillende soorten kammen en borstels voor honden bestellen. Koop de Trixie Klittenkam Klein voor honden eenvoudig en goedkoop online en uw bestelling wordt snel afgeleverd!

Andere kam of borstel dan Trixie Klittenkam Klein voor honden?

U kunt bij ons ook een Ruikam van Beeztees bestellen waarmee u de ondervacht goed kunt borstelen of u kiest voor de Vlooienkam Lang Model waarmee u vlooien en vlooienuitwerpselen uit de vacht kunt kammen. Bekijk ook ons gehele aanbod aan producten voor de verzorging van de hondenvacht

 

https://www.brekz.nl/25615-home_default/trixie-klittenkam-klein-voor-honden.jpg
5.99 2019/01/01
28676
14633
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,99
Groo'me - Zachte borstel voor de hond - S

Groo'me - Zachte borstel voor de hond - S

De Groo'me - Zachte borstel voor de hond klein is ideaal voor het verwijderen van losse haren en stof en laat de vacht van uw hond glimmen. Dit handige verzorgingsproduct is met name geschikt voor kortharige en midden-langharige honden, en minder geschikt voor honden met een langharige vacht. Door uw hond regelmatig te borstelen met de Groo'me - Zachte borstel voor de hond - S houdt u de vacht van uw hond glanzend en gezond. Het borstelen wordt u extra gemakkelijk gemaakt door het kunststof handvat met slipvaste rubberen coating. De kam is verkrijgbaar in de kleuren zwart/grijs.

 • Speciaal voor honden met een korte tot middellange vacht
 • Houdt de vacht van uw hond gezond en glanzend
 • Verwijdert klitten, verwarringen en vuil
 • Met handige grip
 • Verkrijgbaar in de kleur zwart/grijs

Bij Brekz kunt u verschillende soorten kammen en borstels voor honden bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu de Groo'me Zachte borstel voor de hond klein tegen de scherpste prijs! Snel en makkelijk bezorgd tot aan uw voordeur!

Andere kam of borstel voor uw hond?

Bent u op zoek naar een andere geschikte verzorgingskam of -borstel voor uw hond? Bekijk dan ons Vachtverzorging Borstels en kammen assortiment voor de hond. Hier verkopen we onder ander de Slickerborstel Middel voor de hondDeze verzorgingsborstel is zowel geschikt voor zowel middellang- als langharige honden.

https://www.brekz.nl/26641-home_default/flamingo-zachte-borstel-voor-de-hond-s.jpg
5.25 2019/01/01
29939
14929
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,25
Groo'me - Zachte borstel voor de hond - L

Groo'me - Zachte borstel voor de hond - L

De Groo'me - Zachte borstel voor de hond groot is ideaal voor het verwijderen van losse haren en stof en laat de vacht van uw hond glimmen. Dit handige verzorgingsproduct is met name geschikt voor kortharige en midden-langharige honden, en minder geschikt voor honden met een langharige vacht. Door uw hond regelmatig te borstelen met de Groo'me - Zachte borstel voor de hond - L houdt u de vacht van uw hond glanzend en gezond. Het borstelen wordt u extra gemakkelijk gemaakt door het kunststof handvat met slipvaste rubberen coating. De kam is verkrijgbaar in de kleuren zwart/grijs.

 • Speciaal voor honden met een korte tot middellange vacht
 • Houdt de vacht van uw hond gezond en glanzend
 • Verwijdert klitten, verwarringen en vuil
 • Met handige grip
 • Verkrijgbaar in de kleur zwart/grijs

Bij Brekz kunt u verschillende soorten kammen en borstels voor honden bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu de Groo'me Zachte borstel voor de hond groot tegen de scherpste prijs! Snel en makkelijk bezorgd tot aan uw voordeur!

Andere kam of borstel voor uw hond?

Bent u op zoek naar een andere geschikte verzorgingskam of -borstel voor uw hond? Bekijk dan ons Vachtverzorging Borstels en kammen assortiment voor de hond. Hier verkopen we onder ander de Slickerborstel Middel voor de hond Deze verzorgingsborstel is zowel geschikt voor zowel middellang- als langharige honden.

https://www.brekz.nl/26642-home_default/flamingo-zachte-borstel-voor-de-hond-l.jpg
5.99 2019/01/01
Een goede voeding tegen een redelijke prijs en een snelle bezorging.
29940
14930
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,99
Groo'me - Pinborstel voor de hond - S

Groo'me - Pinborstel voor de hond - S

De Groo'me - Pinborstel voor de hond - Sis een borstel waarmee u de klitten uit de vacht van uw hond kunt kammen. De borstel heeft zachte nopjes aan de uiteinden waardoor het borstel fijn aanvoelt voor uw hond. De borstel maakt de vacht niet alleen klitvrij, maar zorgt ook voor een mooie glans. Door de antisliplaag bij het handvat, houdt u gemakkelijk grip op de borstel.

 • Verwijdert klitten
 • Met zachte nopjes
 • Laat vacht glanzen
 • Met antsliplaag

Bij Brekz kunt u de Groo'me - Pinborstel voor de hond - S gemakkelijk en goedkoop online bestellen net als alle andere vachtverzorgingsproducten. 

Ander product dan Groo'me - Pinborstel voor de hond - S?

Bij ons kunt u deze borstel ook in de maat L kopen. Wij verkopen ook verschillende zachte borstels, zoals de Groo'me - Zachte borstel voor de hond - L en combiborstels met een harde en zachte kant, zoals de Groo'me - Combiborstel voor de hond - S. Bekijk ook ons gehele aanbod aan vachtverzorgingsproducten.

https://www.brekz.nl/26643-home_default/groo-me-pinborstel-voor-de-hond-s.jpg
5.99 2019/01/01
Prima borstel voor niet te veel geld
29941
14931
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,99
Groo'me - Pinborstel voor de hond - L

Groo'me - Pinborstel voor de hond - L

De Groo'me - Pinborstel voor de hond - L is een borstel waarmee u de klitten uit de vacht van uw hond kunt kammen. De borstel heeft zachte nopjes aan de uiteinden waardoor het borstel fijn aanvoelt voor uw hond. De borstel maakt de vacht niet alleen klitvrij, maar zorgt ook voor een mooie glans. Door de antisliplaag bij het handvat, houdt u gemakkelijk grip op de borstel.

 • Verwijdert klitten
 • Met zachte nopjes
 • Laat vacht glanzen
 • Met antsliplaag

Bij Brekz kunt u de Groo'me - Pinborstel voor de hond - L gemakkelijk en goedkoop online bestellen net als alle andere vachtverzorgingsproducten. 

Ander product dan Groo'me - Pinborstel voor de hond - L?

Bij ons kunt u deze borstel ook in de maat S kopen. Voor het losmaken van de vacht en verwijderen van losse haren en vuil kunt u de Groo'me - Verzorgingskam voor honden - fijn, medium grof of grof bestellen. Bekijk ook ons gehele aanbod aan vachtverzorgingsproducten.

https://www.brekz.nl/26644-home_default/groo-me-pinborstel-voor-de-hond-l.jpg
7.99 2019/01/01
Niet echt wat het zijn moest .zag er bij levering ineengedrukt uit....
29945
14932
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 7,99
Groo'me - Combiborstel voor de hond - S

Groo'me - Combiborstel voor de hond - S

De Groo'me - Combiborstel voor de hond - S is een borstel voor kleine honden. Aan de ene kant heeft hij pinnen met zachte nopjes die klitten uit de vacht kammen en vervilte vacht verwijderen. Aan de andere kant heeft de borstel zachte haren van nylon die de vacht stofvrij maken en gladstrijken, zodat de vacht gaat glanzen. Het handvat van de borstel heeft een antisliplaag, zodat u goed grip kunt houden tijdens het borstelen. 

 • Verwijdert klitten
 • Verwijdert vervilte vacht
 • Maakt vacht stofvrij
 • Laat vacht glanzen
 • Met antsliplaag

Bij Brekz kunt u kiezen uit diverse borstels van Groo'me. Koop bijvoorbeeld de Groo'me - Combiborstel voor de hond - S gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt razendsnel bij u bezorgd!

Andere borstel dan de Groo'me - Combiborstel voor de hond - S?

Bij ons kun u ook de Groo'me - Roskam voor ondervacht honden - dubbele rij bestellen. Deze is geschikt voor honden met een dunne ondervacht. Of kies voor de Groo'me - Verzorgingskam voor honden - medium grof waarmee los haar en verwarringen verwijderd kunnen worden. Bekijk ook ons gehele aanbod aan vachtverzorgingsproducten.

https://www.brekz.nl/26645-home_default/groo-me-combiborstel-voor-de-hond-s.jpg
5.99 2019/01/01
handig werkt goed zeker aan te raden
29949
14933
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,99
Groo'me - Combiborstel voor de hond - L

Groo'me Combiborstel voor de hond groot

De Groo'me Combiborstel voor de hond groot is een borstel met twee kanten. Aan de ene kant heeft de borstel pinnen met zachte nopjes voor het borstelen van de ondervacht en het verwijderen van klitten en vervilte vacht. Aan de andere kant heeft de borstel zachte nylonharen die de vacht stofvrij maken en gladstrijken. De borstel heeft een handvat met rubber zodat u goed grip kunt houden tijdens het borstelen. 

 • Borstel met twee kanten
 • Verwijdert klitten en vervilte vacht
 • Maakt vacht stofvrij
 • Strijkt vacht glad
 • Met rubberen handvat

Bij Brekz kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan borstels voor uw hond. Koop bijvoorbeeld de Combiborstel voor de hond groot en uw bestelling wordt razendsnel bij u afgeleverd!

Andere borstel dan de Groo'me Combiborstel voor de hond groot?

Bij ons kunt u ook de Beeztees dubbele borstel voor de hond bestellen voor het verwijderen van losse haren en vuil of de Beeztees Puppyborstel Klein voor de hond voor het verzorgen van de vacht van uw puppy. Bekijk ook ons gehele aanbod aan hondenborstels en ontdek ook de handige furminators.

https://www.brekz.nl/26646-home_default/groo-me-combiborstel-voor-de-hond-l.jpg
8.95 2019/01/01
Goedemorgen borstel ...........
29951
14934
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 8,95
Groo'me - Vlooienkam & Stofkam voor hond en kat

Groo'me - Vlooienkam & Stofkam voor hond en kat

De Groo'me - Vlooienkam & Stofkam voor hond is een kam waarmee u vlooien en vlooienuitwerpselen uit de vacht van uw dier kunt kammen. De kam is geschikt voor zowel honden als katten en u kunt ermee bepalen of uw huisdier wel of geen vlooien heeft. De kam ligt fijn in de hand en heeft een antisliplaag zodat u goed grip houdt.

 • Verwijdert vlooien
 • Verwijdert vlooienpoep
 • Controleert of uw dier vlooien heeft
 • Ligt fijn in de hand
 • Met antisliplaag

Bij Brekz kunt u de Groo'me - Vlooienkam & Stofkam voor hond en kat, net als vele andere vachtverzorgingsproducten gemakkelijk en goedkoop online bestellen. 

Andere kam dan Groo'me - Vlooienkam & Stofkam voor hond en kat?

U kunt bij ons ook de Groo'me - Verzorgingskam voor honden - Grof bestellen. Hiermee verwijdert u klitten, verwarringen en vuil uit de vacht. Voor het kammen van de ondervacht kiest u een roskam, zoals de Groo'me - Roskam voor ondervacht honden - dubbele rij voor honden met een dunne ondervacht.

https://www.brekz.nl/26647-home_default/groo-me-vlooienkam-stofkam-voor-hond-en-kat.jpg
6.49 2019/01/01
29952
14935
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 6,49
Groo'me - Roskam voor ondervacht honden - enkele rij
https://www.brekz.nl/26648-home_default/groo-me-roskam-voor-ondervacht-honden-enkele-rij.jpg
7.49 2019/01/01
Erg makkelijke kam, wij hebben een Berner Sennenhond, en de kam gaat super makkelijk door de dikke ondervacht. Top product.
Kan dit product aanbevelen. Ligt stevig in de hand.
29953
14936
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 7,49
Groo'me - Roskam voor ondervacht honden - dubbele rij

Groo'me Roskam dubbel voor de hond

De Groo'me Roskam dubbel voor de hondis een roskam die geschikt is voor honden met een dunnere ondervacht en een lange tot middellange bovenvacht. De kam heeft een dubbele rij ronde pennen waarmee u gemakkelijk de ondervacht losborstelt. De kam heeft een ergonomische vorm en een zacht rubberen handvat waarmee u goed grip heeft tijdens het borstelen. Regelmatig borstelen zorgt ervoor dat de vacht blijft glanzen en er minder snel klitten ontstaan. 

 • Voor dunne ondervacht
 • Met dubbel rij pennen
 • Borstelt gemakkelijk
 • Met ergonomische vorm
 • Met zacht handvat
 • Laat de vacht glanzen
 • Voorkomt klitten

Bij Brekz kunt u diverse borstels en kammen eenvoudig en goedkoop online bestellen. Zo koopt u de Groo'me Roskam dubbel voor de hond met zeer snelle bezorging!

Ander product dan Groo'me Roskam dubbel voor de hond?

Bij ons kunt u deze roskam ook met een enkele rij pennen kopen voor honden met een dikkere ondervacht. Voor een mooie glanzende vacht kunt u bijvoorbeeld de Groo'me - Zachte borstel voor de hond - L bestellen. Bekijk hier ook ons uitgebreide aanbod aan vachtverzorgingsproducten. 

https://www.brekz.nl/26650-home_default/groo-me-roskam-voor-ondervacht-honden-dubbele-rij.jpg
8.99 2019/01/01
Prima kam, ideaal om onderhaar uit de vacht te halen.
Goede grip en door de dubbele rij haal je meer los haar uit de vacht. Een fijne kam.
29954
14937
> Meer informatie