Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Dermoscent Atop 7 Spray voor hond en kat

Productinformatie
75 ml
€ 20,95 (€ 0,28/ml)
€ 20,95 (€ 0,28/ml)
2 x 75 ml
€ 40,95 (€ 273,00/l)
€ 40,95 (€ 273,00/l)
3 x 75 ml
€ 57,95 (€ 251,96/l)
Meest verkocht
€ 57,95 (€ 251,96/l)

Dermoscent Atop 7 Spray voor hond en kat is een verzachtende en kalmerende spray, samengesteld met 100% natuurlijke ingrediënten.

  • Kalmerende spray
  • Beschermt de huid
  • Voor de geïrriteerde of allergiegevoelige huid

Meer informatie

Productinformatie Dermoscent Atop 7 Spray voor hond en kat

Dermoscent Atop 7 Spray voor hond en kat is een spray met natuurlijke ingrediënten en ondersteunt het herstellend vermogen van de gevoelige huid. De huid beschermt het lichaam tegen invloeden van buitenaf en helpt het lichaam te beschermen tegen warme en koude temperaturen, wind en schadelijke organismen en stoffen. Wanneer de huidbarrière verstoord is, kan de huid deze belangrijke functie niet optimaal uitvoeren. De huid kan er geïrriteerd uitzien en/of uitdrogen. Wanneer dit bij uw huisdier het geval is kan Dermoscent Atop 7 een goede oplossing zijn. Het is zeker aan te raden om bij (langdurige) huidproblemen altijd uw dierenarts om advies te vragen. U kunt Dermoscent Spray eenmaal daags gedurende een langere periode gebruiken.

Bij Brekz kunt u vacht- en huidverzorgingsproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Dermoscent Atop 7 Spray voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ander producten van Dermoscent Atop 7

Dermoscent Atop 7 Hydra Cream: een verzachtende crème bij een droge huid
Dermoscent Atop 7 Mousse: een mousse voor de geïrriteerde, droge huid
Dermoscent Shampoo: een shampoo rijk aan essentiële vetzuren

Ander product?

Benieuwd naar andere producten van Dermoscent? Kijk bijvoorbeeld eens naar Dermoscent Bio Balm voor de hond. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina met al onze vachtverzorgingsproducten.