Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Klittenkam voor de hond

Productinformatie
Per stuk
€ 6,89 (€ 6,89/ct)
€ 6,89 (€ 6,89/ct)

Klittenkam voor de hond is een kam voor het wegnemen van klitten en verwarringen in de vacht van honden met middellang- en lang haar. 

  • Ontdoet van klitten en verwarringen
  • Voor middellang en lang haar
  • Minimum verlies aan vachtlengte

Meer informatie

Klittenkam voor de hond

Klittenkam voor de hond is een kam voor het wegnemen van klitten en verwarringen in de vacht van honden met middellang- en lang haar. De kam is speciaal ontwikkeld om verwarringen en klitten weg te nemen met een minimum verlies aan lengte van de vacht. Kammen doet u van de buitenkant naar binnen. Zo doorsnijdt u de verwarringen en klitten effectief, waar u dat met een gewone kam niet kunt. De handeling herhalen tot de kam soepel door de vacht glijdt. Kam altijd in de richting van de haargroei.

  • Klittenkam met zachte greep 
  • Geschikt voor honden met een middellange- en lange vacht
  • Doorsnijdt klitten waar een gewone kam vastloopt
  • Ideaal voor het wegnemen van klitten en verwarringen met een minimum verlies van vacht

Bij Brekz kunt u de beste vachtverzorging goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel nu de Beeztees Klittenkam voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Tip! Borstel uw hond voor en na afloop goed door om de losse haren te verwijderen. Kam in de richting van de haargroei. Houdt de scherpe kant weg van de huid.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een dubbele borstel? Kijk dan eens bij de Beeztees dubbele borstel voor de hond. Een overzicht van al onze Vachtverzorging vindt u hier.


Reviews
4
4
4
4
4
4.7 / 5 (3)
29-10-2019
1
2
3
4
5
Prima apparaat en niet duur.
26-01-2019
1
2
3
4
5
Makkelijk en weinig last voor de hond.
28-12-2017
1
2
3
4
5
Vlot in het gebruik een aanrader