Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Huid- en vachtproblemen hond

Producten voor huid- en vachtproblemen bij uw hond vindt u hier. Wij hebben een breed scala aan voedingen en supplementen op voorraad.
Lees meer ..
Puur
Allergie
Skin Care-Support
Mini
Medium
Maxi
Puppy
Adult
Senior
Huid en Vacht
Spray
Overige

Puur

Allergie

Skin Care-Support

Mini

Medium

Maxi

Puppy

Adult

Senior

Huid en Vacht

Spray

Overige

Plantaardig

Supplementen

Shampoo

Oogdruppels

Shampoo

Puur

Puur Apis (allergie) voor hond, kat en paard

Productinformatie Puur Apis (allergie)

Puur Apis (allergie) is een aanvullend diervoer voor honden, katten en paarden die door insectenbeten een gevoelige of geïrriteerde huid hebben. Dit product heette voorheen 'Puur Allergie'. Het heeft verzorgende werking en helpt bij het verzachten van de huid. 

Puur Apis is makkelijk te gebruiken. U spuit de juiste dosering van het product direct in de bek, eventueel verdund met wat water. Let op: lees de gebruiksaanwijzing/bijsluiter aandachtig voor gebruik van dit product. Onder het kopje 'Voedingsadvies' staat een korte gebruiksaanwijzing. 

Bij Brekz kunt u Puur Apis goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Puur Apis (allergie)

Samenstelling:

Honingbij (apis mellifera), grote brandnetel (urtica dioica), zwarte bes (ribes nigrum), goudsbloem (calendula officinalis).

Voedingsadvies Puur Apis (allergie) 

Dosering: 

Paard 20 - 30 druppels
Hond 10 - 15 druppels
Kat 5 - 10 druppels

Deze dosering het liefst tweemaal daags geven. Lukt dit niet, kunt u eenmaal daags of eenmaal per twee dagen de maximale dagelijkse dosering geven. Als u verbetering merkt overgaan op een onderhoudsdosering; dit is de helft van de reguliere dosering. Let goed op de manier waarop uw dier op de dosering reageert. 

Aanvankelijk kan een hogere dosering van dit product nodig zijn. Het is dan ook veilig om een dubbele hoeveelheid te geven. Het kan dat er een korte verergering van de symptomen optreedt; als dit zeer ernstig gebeurt dient u de dosering te verminderen of geheel op te houden met het geven van het product. Na een tijdje kunt u het product dan weer geven.

Gebruiksaanwijzing: 

Goed schudden voor gebruik. U kunt het product met een spuitje direct in de bek spuiten, eventueel aangelengd met wat water. Doe dit het liefst niet tijdens een maaltijd, dan wordt het product namelijk minder goed opgenomen. U kunt de druppels eventueel tegelijk met een snoepje geven. Bij paarden zo vroeg mogelijk beginnen met het toedienen van de druppels (februari-maart). Bewaar Puur Apis op een droge plek buiten de zon met een temperatuur tussen de 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van het product staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan de aanbevolen hoeveelheid. 

Ander product?

Als u een insectenspray zoekt voor honden, paarden en ruiters, kunt u Tedax Anti-Insecten en tekenspray proberen. Als u een ander verzorgingsproduct voor uw hond zoekt, kunt u dat zeker vinden in onze hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/33090-home_default/puur-apis-voor-hond-kat-en-paard.jpg
18.49 2019/01/01
35138
16398
Puur Apis voor hond, kat en paard > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
100 ml
€ 18,49 (€ 184,90/l)
2 x 100 ml
€ 35,25 (€ 176,25/l)
3 x 100 ml
€ 50,25 (€ 167,50/l)
Puur Hotspot (huid) voor hond en kat

Productinformatie Puur Hotspot voor hond en kat

Puur Hotspot voor hond en kat is een aanvullend diervoer in vloeibare vorm dat honden en katten helpt die last hebben van hotspots. Hotspots kunnen jeuk veroorzaken en er daardoor voor zorgen dat uw dier begint met krabben. Dit product werkt verzachtend en helpt met het verminderen van de jeuk. 

Puur Hotspot voor hond en kat draagt bij aan de herstellende werking van de huid en bevordert zo het herstel van een droge, schrale huid. Let op: lees voor gebruik van dit product de bijsluiter of gebruiksaanwijzing aandachtig. 

Bij Brekz kunt u Puur Hotspot voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Puur Hotspot voor hond en kat

Samenstelling: 

Honingbij (Apis mellifera), grote brandnetel (Urtica dioica) en moerasrozemarijn (Ledum palustre). 

Productadvies Puur Hotspot voor hond en kat

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

20 druppels zijn ongeveer gelijk aan 1 ml. 

Honden 10 - 15 druppels
Katten 3 - 5 druppels

Geef deze dosis één- à tweemaal per dag. Als het moeilijk is om deze dosis meerdere malen per dag te geven, voldoet een maximale dagelijkse dosis per 1-2 dagen. Raadpleeg eerst uw arts voordat u dit product tijdens de dracht of lactatie gebruikt. Het product kan aanhoudend gegeven worden, mits u om de 6-8 weken een stopweek houdt. 

Schud het flesje voor gebruik. Geef het product met een plastic spuitje in de bek. Het wordt aangeraden dit niet tijdens een maaltijd te doen, aangezien dit de werking vermindert. U kunt het eventueel met een kleine lekkernij geven als uw dier het product niet lekker vindt. Als uw kat het niet lekker vindt, kunt u de alcohol in het product op een lepel laten verdampen en het dan, eventueel vermengd met wat water of melk, in de bek spuiten. 

Bewaar op een droge plek uit het zonlicht op een temperatuur tussen 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van Puur Hotspot voor hond en kat staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product? 

Van Puur is er ook een ander product tegen de jeuk, namelijk Puur Derma. Als u nog een ander verzorgingsmiddel voor uw kat zoekt, kunt u eens een kijkje nemen in het uitgebreide assortiment van onze kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/33107-home_default/puur-hotspot-voor-hond-en-kat.jpg
14.25 2019/01/01
35172
16413
Puur Hotspot voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
50 ml
€ 14,25 (€ 285,00/l)
2 x 50 ml
€ 26,75 (€ 267,50/l)
3 x 50 ml
€ 38,25 (€ 255,00/l)
Puur Cteno (huid) voor hond en kat

Productinformatie Puur Cteno voor hond en kat

Puur Cteno voor hond en kat is een aanvullend diervoer in vloeibare vorm dat gebruikt kan geworden bij een droge, ruwe huid. Het product helpt bij het verzorgen van insectenbeten en is dus uitermate geschikt om gebruikt te worden in perioden waarin vlooien actief zijn. 

Puur Cteno voor hond en kat heeft een voedende werking en draagt bij aan het verzachten van de huid. Daarnaast heeft het een beschermende werking en bevordert het de afvoer van afvalstoffen. Dit product verscheen voorheen onder de naam 'Puur huid'. De samenstelling is echter hetzelfde gebleven. Let op: lees voor gebruik van dit product de gebruiksaanwijzing/bijsluiter aandachtig. Een korte gebruiksaanwijzing vindt u onder het kopje 'Productadvies'.

Bij Brekz kunt u Puur Cteno voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Puur Cteno voor hond en kat

Samenstelling: 

Aloë vera, driekleurig viooltje (Viola tricolor), heermoes (Equisetum arvense), moerasrozemarijn (Ledum palustre), alcohol (22,0%). 

Productadvies Puur Cteno voor hond en kat

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

1 ml is ongeveer gelijk aan 20 druppels. 

Honden  10-15 druppels
Katten 5-10 druppels

Geef deze dosis 2 à 3 keer per dag, tenzij uw arts u een andere frequentie aangeeft. Overleg eerst met een arts voordat u dit product tijdens de dracht of lactatie gebruikt. Het product kan aanhoudend worden gegeven, op de voorwaarde dat u om de 6-8 weken een stopweek houdt. 

Indien het moeilijk is om het product meerdere malen per dag te geven, kunt u eenmaal per 1-2 dagen een maximale dagelijkse dosis geven. Als u verbetering merkt kunt u overgaan op een onderhoudsdosering (ongeveer de helft). Let goed op de manier waarop uw dier op het product reageert. Aanvankelijk kan een hogere dosis nodig zijn. Het is dan veilig een dubbele te geven. Als u dan verbetering merkt, kunt u langzaamaan de dosis afbouwen naar een zo laag mogelijke. In het begin van de behandeling kunnen de symptomen van uw dier verhevigen. Dit is normaal en gaat meestal na een tijd over. Als uw dier echter zeer heftig op het product reageert, kunt u de dosering halveren of helemaal stoppen met het geven ervan. Na een tijd kunt u dan weer beginnen met een dosis opbouwen. 

Schud het flesje goed voor gebruik. U kunt het product direct in de bek geven met een spuitje. Doe dit niet tijdens een maaltijd, dit verlaagt de werking namelijk. Indien uw dier het product niet lekker vindt, kunt u het op een lekkernij druppelen en het dan geven. Als uw kat het product niet lekker vindt, kunt u het op een lepel druppelen en de alcohol laten verdampen. U kunt het dan vermengd met wat water of melk geven. 

Bewaar het product op een droge plek uit de zon op een temperatuur tussen de 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van Puur Cteno voor hond en kat staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product? 

Als uw dier last heeft van jeuk, kunt u ook dit product van Puur eens proberen. Zoekt u nog een verzorgingsproduct voor uw hond? Dat kunt u dan beslist vinden in het uitgebreide assortiment van onze hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/33108-home_default/puur-cteno-voor-hond-en-kat.jpg
13.95 2019/01/01
35174
16414
Puur Cteno voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
50 ml
€ 13,95 (€ 279,00/l)
2 x 50 ml
€ 26,25 (€ 262,50/l)
3 x 50 ml
€ 37,49 (€ 249,93/l)
Puur Derma (jeuk) voor hond, kat en paard

Productinformatie Puur Derma voor hond, kat en paard

Puur Derma voor hond, kat en paard is een vloeibaar aanvullend diervoer, dat gebruikt kan worden als uw dier kampt met aanhoudende jeuk, of last heeft van een gevoelige huid. Als uw dier bijvoorbeeld vlooien of luizen heeft, kan de resulterende jeuk voor ontzettende onrust en stress zorgen. 

Puur Derma voor hond, kat en paard probeert jeuk te verlichten en helpt bij het herstellen van een gevoelige huid. Daarnaast bevordert het de afvoer van afvalstoffen. Voorheen verscheen dit product onder de naam 'Puur jeuk'. De samenstelling is echter hetzelfde gebleven. Let op: lees voor gebruik van dit product de gebruiksaanwijzing/bijsluiter aandachtig. Een korte gebruiksaanwijzing vindt u onder het kopje 'Productadvies'.

Bij Brekz kunt u Puur Derma voor hond, kat en paard goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Puur Derma voor hond, kat en paard

Samenstelling: 

Echte guldenroede (Solidago virgaurea), boekweit (Fagopyrum esculentum), grote brandnetel (Urtica dioica), grote klit (Arctium lappa), moerasrozemarijn (Ledum palustre), alcohol (45,0%). 

Analytische bestanddelen: 

Ruw eiwit (<0,1%), ruwe celstof (<0,1%), ruw vet (<0,1%), ruwe as (<0,1%), natrium (0,002%). 

Productadvies Puur Derma voor hond, kat en paard

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

1 ml is ongeveer gelijk aan 20 druppels.

Paarden 20-30 druppels
Honden 10-15 druppels
Katten 5-10 druppels

Geef deze dosis 1-4 keer per dag, tenzij een arts u een andere frequentie voorschrijft. Overleg eerst met een arts voordat u dit product tijdens de dracht of lactatie gebruikt. Het product kan aanhoudend gegeven worden, op voorwaarde dat u om de 6-8 weken een stopweek houdt. 

Indien het lastig is het product meerdere malen per dag te geven, kunt u iedere 1-2 dagen een maximale dosis geven. Als u verbetering merkt kunt u overgaan op een onderhoudsdosis (ongeveer de helft). Let goed op de manier waarop uw dier op het product reageert. Aanvankelijk kan een hogere dosis nodig zijn. Het is dan veilig een dubbele te geven. Merkt u verbetering, dan kunt u langzaamaan afbouwen naar een zo laag mogelijke dosis. In het begin van de behandeling kan er een verheviging van de symptomen van uw dier optreden. Dit is normaal en gaat meestal na een tijd over. Reageert uw dier echter zeer heftig op het product, dan wordt het aangeraden de dosering te halveren of helemaal te stoppen met het geven ervan. U kunt dan na een tijdje weer een dosis opbouwen. 

Schud het flesje voor gebruik goed. Geef het product direct in de bek met een spuitje. Doe dit het liefst niet tijdens een maaltijd, dat verlaagt de werking ervan. Als uw dier het niet lekker vindt, kunt u het product eventueel op een lekkernij druppelen en het dan geven. Indien uw kat het niet lekker vindt, kunt u de alcohol in de druppels op een theelepeltje laten verdampen en ze dan, vermengd met wat water of melk, in de bek spuiten. 

Bewaar het product op een droge plek uit de zon op een temperatuur tussen de 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van Puur Derma voor hond, kat en paard staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product? 

Indien uw dier last heeft van nervositeit, kunt u dit product van Puur eens uitproberen. Als u een ander verzorgingsmiddel voor uw kat zoekt, kunt u dat beslist vinden in het uitgebreide assortiment van onze kattenapotheek!

https://www.brekz.nl/33109-home_default/puur-derma-voor-hond-kat-en-paard.jpg
14.25 2019/01/01
Snelle levering ,
35176
16415
Puur Derma voor hond, kat en paard > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
50 ml
€ 14,25 (€ 285,00/l)
2 x 50 ml
€ 26,75 (€ 267,50/l)
3 x 50 ml
€ 38,25 (€ 255,00/l)
Puur Derma Vital (huid & vacht) voor hond en kat

Productinformatie Puur Derma Vital

Puur Derma Vital is een supplement dat rijk is aan antioxidanten, vitamines & mineralen en aminozuren. Het heeft een reinigende werking op het lichaam en draagt bij aan een gezonde huid en vacht. Puur Derma Vital bevat groene alg. Groene algen hebben een sterk ontgiftende werking en helpt de darmen te reinigen. Puur Derma Vital is geschikt voor zowel honden als katten. 

Bij Brekz kunt u supplementen voor honden en katten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Puur Derma Vital tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Puur Derma Vital

Chlorella vulgaris, Spirulina platensis, Fucus vesiculosus, Canadese geelwortel (Hydrastis canadensis), Rumex acetosa, Driekleurig viooltje (Viola tricolor), magnesiumcitraat, MSM (methylsulfonylmethaan), zink-L-Methionine, selenium (-L-methionine), L-Cysteïne, L-Glutamine, vitamine A, vitamine B1, vitamine B2 (riboflavine), vitamine B3, vitamine B5 (pantothenaat), vitamine B6 (pyridoxine HCl), vitamine B12 (cobalamine), foliumzuur (vitamine B11), biotine, (vitamine B8), vitamine D, vitamine E (d-alfa-tocoferol), choline (-bitartraat), PABA (para aminobenzoëzuur), grote klit (Arctium lappa).

Dosering en toediening Puur Derma Vital

De aanbevolen hoeveelheden, tenzij uw dierenarts anders adviseert: 1- 2 x daags

Gewicht dier Aanbevolen hoeveelheid
Kat / hond < 10 kg 1 maatschep
Hond 10-25 kg 1,5 maatschep
Hond >25 kg  2 maatscheppen

Het effect is meestal zichtbaar na 2 tot 3 weken. Bij verbetering kunt u overgaan op een onderhoudsdosering. Dit is de helft van de aangegeven dosering. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, waarbij u de dosering geleidelijk verlaagd tot een zo laag mogelijke dosering. Dit supplement kan zonder problemen blijvend gegeven worden. U kunt Puur Derma Vital over het voer geven. Het wordt aangeraden om bij droogvoer het poeder te bevochtigen, zodat het niet uit de voerbak geblazen wordt. Het poeder kan ook in water opgelost worden, met natvoer gemengd worden en met een plastic spuitje rechtstreeks in de bek gegeven worden. 

Ander product?

Kan de weerstand van uw huisdier wel wat ondersteuning gebruiken? Kijk dan eens naar Puur Resistentia. Voor andere supplementen kunt u kijken in de honden- en kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/33206-home_default/puur-derma-vital-voor-hond-en-kat.jpg
29.75 2019/01/01
35260
16440
Puur Vital voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
150 gram
€ 29,75 (€ 198,33/kg)
2 x 150 gram
€ 57,49 (€ 191,63/kg)
3 x 150 gram
€ 81,75 (€ 181,67/kg)
Puur Trauma voor hond, kat en paard

Productinformatie Puur Trauma voor hond, kat en paard

Puur Trauma voor hond, kat en paard is een vloeibaar aanvullend diervoer dat onder andere helpt bij het herstel van trauma's. U kunt het bijvoorbeeld na een schrikwekkende gebeurtenis geven, zoals aan aanrijding, om te helpen met het kalmeren van uw dier. 

Daarnaast helpt Puur Trauma voor hond, kat en paard bij het zorgen voor soepele spieren en gewrichten. Let op: lees voor gebruik van dit product de gebruiksaanwijzing/bijsluiter aandachtig. Een korte gebruiksaanwijzing vindt u onder het kopje 'Productadvies'.

Bij Brekz kunt u Puur Trauma voor hond, kat en paard goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. 

Ingrediënten Puur Trauma voor hond, kat en paard

Samenstelling: 

Zwarte bes (Ribes negrum), madeliefje (Bellis perennis), valkruid (Arnica montana), wijnruit (Ruta graveolens). 

Productadvies Puur Trauma voor hond, kat en paard

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

1 ml is ongeveer gelijk aan 20 druppels. 

Paarden 20 - 30 druppels
Honden 10 - 15 druppels
Katten 5 - 10 druppels

Geef deze dosering tweemaal per dag, behalve als uw arts u een andere frequentie heeft aangeraden. Overleg eerst met een arts voordat u dit product tijdens de dracht of lactatie gebruikt. Dit product kan aanhoudend worden gegeven, op de voorwaarde dat u om de 6-8 weken een stopweek houdt. 

Let goed op de manier waarop uw dier op het middel reageert. Als u verbetering merkt, kunt u overgaan op een onderhoudsdosis (ongeveer de helft). Aanvankelijk kan een hogere dosis nodig zijn. Het is dan veilig om een dubbele te geven. Er kan in het begin van de behandeling een verheviging van de symptomen optreden. Dit is normaal en gaat meestal na een tijdje weg. Als uw dier echter zeer heftig op het product reageert, kunt u de dosering halveren, of helemaal stoppen met het geven ervan. Na een tijdje kunt u dan weer een dosis opbouwen. 

Dit product kan direct in de bek worden gespoten met een spuitje, eventueel verdund met wat water. Het wordt aanbevolen het niet tijdens een maaltijd te geven, aangezien dit de werking vermindert. Als uw dier het niet lekker vindt, kunt u het product eventueel op een kleine lekkernij druppelen en het dan geven. Indien uw kat het niet lekker vindt, kunt u het product op een klein lepeltje druppelen en dan de alcohol uit het product laten verdampen. U kunt het dan vermengd met wat melk of water met een spuitje in de bek geven. 

Bewaar het product op een droge plek uit de zon op een temperatuur tussen de 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van Puur Trauma voor hond, kat en paard staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Als u een ander aanvullend diervoer zoekt dat helpt bij het ontspannen, kunt u dit product van Phytonics eens proberen. Mocht u nog een ander verzorgingsmiddel voor uw hond zoeken, vindt u dat ongetwijfeld in onze hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/33197-home_default/puur-trauma-voor-hond-kat-en-paard.jpg
14.25 2019/01/01
35250
16445
Puur Trauma voor hond, kat en paard > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
50 ml
€ 14,25 (€ 285,00/l)
2 x 50 ml
€ 26,75 (€ 267,50/l)
3 x 50 ml
€ 38,25 (€ 255,00/l)

Allergie

Hill's Prescription Diet Z/D Food Sensitivities hondenvoer

Productinformatie Hill's Prescription Diet Z/D Food Sensitivities hondenvoer

Hi