terug
Antivlo en teken hond

Antivlo en teken hond

Anti-vlo en tekenproducten voor uw pup, kleine, middelgrote of grote hond vindt u voordelig bij Brekz. Alle benodigdheden om korte metten te maken met vlooien en teken op uw hond en in uw huis! 
Lees meer ..
Antivlo en teken hond

Antivlo- en tekenproducten voor honden

Elke hond krijgt er op een bepaald moment wel eens last van: teken en vlooien! Gelukkig zijn er talrijke soorten antivlo- en tekenproducten om deze onaangename bezoekers te kunnen bestrijden. Natuurlijk geldt ook hier dat voorkomen beter is dan genezen. Door uw viervoeter een paar keer per jaar preventief te behandelen, beschermt u uw hond tegen deze ongewenste gasten. Parasieten als vlooien en teken veroorzaken onder andere hevige jeuk en kunnen vervelende ziektes overbrengen. Behalve de bijtende beestjes zelf, bevinden zich meestal ook eitjes en larven in de vacht van uw hond. Om een vlooieninfectie en teken te bestrijden en te voorkomen, zijn er gelukkig heel veel goede antivlo-middelen verkrijgbaar. Zo hoeft uw hond nooit of niet lang met jeuk rond te lopen.

De beste antivlo- en tekenproducten bestelt u eenvoudig online bij Brekz. De producten vindt u bij ons tot wel 40% goedkoper dan elders!

Assortiment antivlo- en tekenproducten voor honden

Op onze website heeft u keuze uit verschillende soorten en merken vlooien -en tekenmiddelen voor honden. Dankzij de verschillende mogelijkheden zit er altijd een juiste aanpak voor u bij! Een greep uit ons diverse assortiment is hieronder uitgelicht. Kijk voor het volledige aanbod in het totaaloverzicht.

Frontline, Vectra en Amflee

De merken Frontline, Amflee en Vectra hebben verschillende Spot On producten voor elk type hond. Zo kunt u voor elke hond het juiste middel tegen vlooien en teken bestellen. Deze middelen komen in de vorm van pipetten die u gemakkelijk op de huid van uw hond leeg kunt druppelen. 

  • Voor uw middelgrote hond kunt u bijvoorbeeld Frontline Spot On hond M bestellen of voor uw grote hond Vectra3D L. Voor kleinere honden zijn er natuurlijk ook geschikte varianten beschikbaar.

  • Wilt u niet alleen volwassen vlooien bestrijden, maar ook de larven en eitjes? Frontline Combo helpt ook onvolwassen vlooien te bestrijden en uw hond en omgeving vlo vrij te houden. De Frontline Combo lijn is er voor alle honden, van klein tot groot.

Antivlo- en tekenproducten van Advantix

Ook bij Advantix worden honden opgedeeld in gewichtsklassen. Zo vindt u aan de hand van het gewicht van uw hond altijd het beste middel. Advantix pakt met een tweevoudige werking vlooien, teken en luizen aan. Daarnaast weert het teken, muggen, zand- en steekvliegen af. Heeft u een kleine hond van 4 tot 10 kg, dan kunt u bijvoorbeeld Advantix 100/500 bestellen.

Vlooienband Seresto

Wanneer u niet met pipetten in de weer wilt zijn, kunt u kijken naar een vlooienband. Seresto biedt zowel halsbanden voor kleine als grote honden. Deze halsbanden werken tot wel 8 maanden en weren ook teken, larven en luizen. De halsbandjes zijn in lengte verstelbaar en kunnen non-stop gedragen worden. 

Antivlo- en tekenproducten van Beaphar

Ook het merk Beaphar heeft een halsband die beschermt tegen teken, vlooien en zandvliegen. Dit merk komt echter ook in pipetten zoals de Beaphar Vlo Kill voor honden boven de 11 kg. Voor het behandelen van de leefomgeving van uw hond zoals de mand, de vloerbedekking of het kleed, kunt u gebruik maken van bijvoorbeeld de omgevingsspray van Beaphar. Is er sprake van een vlooien infectie en behandelt u de leefomgeving niet, dan is de kans op herbesmetting natuurlijk groter.

Advantage

Ook Advantage komt in kleine, handzame tubes (pipetten) met vloeistof die u op de huid van uw hond kunt druppelen. Voor uw kleine hond (onder 4 kg) bestelt u Advantage nr. 40. Het doodt vlooien binnen 32 tot 48 uur. 

Overige antivlo- en tekenproducten

Behalve pipetten, halsbanden en sprays vindt u bij Brekz ook nog andere mogelijkheden om van vlooien en teken af te komen. Denkt u daarbij aan een anti-vlo shampoo, zoals die van Tick Off. Een must-have voor wie graag met de hond wandelt in de bossen of voor mee op reis is een tekentang. De O'Tom tekenverwijderaar is een soort kleine koevoet en erg makkelijk in het gebruik. Daarnaast kunt u een TickLess vlooien- en tekenverjager bestellen, die aan de hand van ultrasoon geluid teken en vlooien bij uw hond weghoudt. 

De beste antivlo- en tekenproducten besteld u eenvoudig online bij Brekz. Bekijk gauw het volledige aanbod met producten om uw viervoeter goed te beschermen tegen de vervelende jeukende vlooien en teken.

Ander product voor de verzorging van uw hond?

Zoekt u andere producten dan de hier boven genoemde, neemt u dan een kijkje in onze hondenapotheek. Hier vindt u alles wat u nodig heeft om vlooien, teken en ander ongedierte te lijf te gaan. Voor andere verzorgingsproducten kunt u ook in Brekz' online hondenapotheek terecht. Alle producten worden snel en eenvoudig bij u thuisbezorgd.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.