terug
Hondenapotheek
Hieronder vindt u het complete overzicht van onze hondenapotheek met medicijnen, dieetvoer, supplementen en andere verzorgingsproducten voor allerlei aandoeningen en situaties.
Lees meer ..
Hondenapotheek

Hondenapotheek, alles voor de gezondheid van de hond

De hondenapotheek van Brekz is dé plek waar u alles kan vinden wat u nodig heeft om uw hond gezond en gelukkig te houden. Wij verkopen onder andere medicijnen, dieetvoeding, voedingssupplementen, producten voor ontworming en middelen die helpen teken en vlooien te bestrijden. Dankzij ons ruime assortiment vindt u bij ons altijd de juiste gezondheidsproducten voor uw hond. Alle producten die wij verkopen kunt u eenvoudig en voordelig bestellen in onze webshop. 

De beste gezondheidsproducten voor uw hond kunt u moeiteloos in onze hondenapotheek bestellen. Bovendien hebben wij voor diverse producten in onze hondenapotheek regelmatig aanbiedingen.

Hondenapotheek assortiment

Natuurlijk wilt u graag dat uw hond fit, energiek en gezond is. Hiervoor is het belangrijk dat u uw hond regelmatig controleert of laat controleren op ziektes en (kleine) gezondheidskwaaltjes. Ook is het belangrijk dat u bepaalde ziektes weet te voorkomen door uw hond preventief te behandelen. Hierbij kunt u denken aan wormen, vlooien en ziektes veroorzaakt door teken. In ons assortiment vindt u allerlei producten om het herstel te bevorderen, of middelen om uw hond beter in topconditie te houden. Hieronder hebben wij enkele categorieën voor u uitgelicht. Als u een categorie kiest, vindt u daar alle producten die wij verkopen alsmede uitgebreide informatie.

Dieetvoeding

Goede voeding is misschien wel het belangrijkste waarmee u uw hond gezond en fit houdt. Onjuiste voeding kan ervoor zorgen dat uw hond bijvoorbeeld last krijgt van overgewicht, een slechte spijsvertering of huidaandoeningen. Aangepaste voeding vormt in veel gevallen een goede behandeling van deze kwaaltjes. Brekz verkoopt onder andere voer voor honden met een voedselallergie, voer voor honden die gesterilliseerd zijn of overgewicht hebben en voer voor honden met nierproblemen. Ook verkopen we voeding voor honden met huid- en vachtproblemen en voedingssupplementen en voer die de vacht, huid of botten en gewrichten van uw hond extra ondersteunen.

Ontworming

Voor de gezondheid van uw hond is het zeer belangrijk dat u hem regelmatig ontwormd. U kunt uw hond vrij eenvoudig ontwormen met ontwormingstabletten of ontwormpasta. Alle producten die wij verkopen voor de ontworming van honden en uitgebreide informatie hierover vindt u op de pagina met onze ontwormingsmiddelen voor honden.

Antivlo- en tekenproducten

Om de kans op een vlooienplaag te verkleinen doet u er goed aan om uw huisdier regelmatig te behandelen met een antivlo- en tekenmiddel. Vlooien zijn vervelende parasieten die voor veel jeuk kunnen zorgen. Bovendien kan de vlo zorgen voor een lintworminfectie bij de hond. Een teek kan ziektes overbrengen op zowel mens als dier. Het is daarom erg belangrijk om teken zo snel mogelijk te verwijderen met een tekentang en de hond te behandelen met een geschikt middel. Naast spot-on pipetten zijn er ook halsbanden verkrijgbaar. Let er op dat u altijd goed kijkt of het middel geschikt is voor het gewicht van uw hond.

Gebitsverzorging

Met name wanneer uw hond ouder wordt krijgt zijn gebit sneller te maken met de vorming van tandplak en tandsteen. Uw hond kan hier erg veel last van hebben. Maar ook voor jonge en volwassen honden kan het verstandig zijn om extra aandacht te besteden aan het gebit. Wij verkopen diverse producten voor gebitsverzorging voor de hond. Hiermee kunt u het gebit van uw hond gezond houden en narigheid voorkomen.

Oor- en oogverzorging

Honden kunnen last krijgen van ophopend vuil in de oren of traansmeer bij de ogen. In de hondenapotheek kunt u diverse oog- en oorreinigers vinden om vuil eenvoudig te verwijderen en de oren en ogen van de hond optimaal te kunnen verzorgen.

Supplementen

Kunnen bepaalde organen of de gewrichten van uw hond extra ondersteuning gebruiken of heeft uw huisdier last van diarree? In de hondenapotheek kunt u supplementen vinden om uw huisdier extra ondersteuning te geven. Ook zijn er aanvullend diervoeders om het afweersysteem een boost te geven en een verscheidenheid aan producten om wondjes te verzorgen.
Staat er een dierenartsbezoek op de planning of gaat u binnenkort verhuizen? Honden kunnen veel stress ervaren in verschillende omstandigheden, van autoritjes of alleen thuis zijn tot angst voor onweer en vuurwerk. Om uw viervoeter te helpen ontspannen zijn er diverse supplementen om rust en ontspanning te bevorderen. U kunt bijvoorbeeld Zylkene Chews kauwtabletten bestellen of de CaniComfort verdamper, zodat de hond zich sneller op zijn gemak voelt. 

Let op! Lees voor het gebruik van de middelen altijd eerst goed de bijsluiter door.

Op zoek naar andere producten voor de hond?

Zoekt u in plaats van gezondheidsproducten voor uw hond, leuke hondenspeeltjes of hondensnacks? Kijk dan op de pagina met alle producten voor de hond!

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.