Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
Hieronder vindt u een overzicht van allerlei aandoeningen, medicijnen en de bijbehorende verzorgingsproducten. Op deze manier heeft u in een kort en duidelijk overzicht een beeld van de producten die u kunt aanschaffen bij een bepaalde aandoening.
Lees meer ..

Plantaardig

Plantaardig

Activon Manuka Honing Gel

Productinformatie Activon Manuka Honing Gel

Activon Manuka Honing Gel bestaat uit 100% medicinale Manuka honing in gelvorm. De gel kan gebruikt worden om wonden van uw huisdier te verzorgen en draagt bij aan het natuurlijke herstel van de huid. De gel helpt tegen ongewenste micro-organismen en kan een ontstekingsremmende werking hebben. Tevens elimineert het mogelijk nare geuren. De gel bevordert het behoud van het ideale vochtige wondklimaat. Manuka honing gel is ideaal te gebruiken op wonden zoals chirurgische wonden, brandwonden en geïnfecteerde wonden.

Bij Brekz koopt u Activon Manuka Honing Gel goedkoop online. Bestel nu uw verzorgingsproducten voor dieren en krijg uw bestelling snel thuis bezorgd!

Samenstelling Activon Manuka Honing Gel

100% Manuka honing

Gebruik & bewaaradvies Activon Manuka Honing Gel

Breng de gel dik aan op de wond. Dek de wond vervolgens af met een geschikt verband. 
Het wordt aanbevolen om de tube te bewaren op kamertemperatuur. De gel is na openen nog 90 dagen houdbaar.

Let op: Deze gel niet gebruiken bij een allergie voor bijengif. Dit product komt niet in de bloedbaan terecht, maar wanneer uw huisdier diabetes heeft wordt wel aangeraden om zijn bloedsuikergehalte goed in de gaten te houden.

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere zalf ter verzorging van wonden? Kijk dan naar Dermiel Wondzalf. Voor andere verzorgingsproducten kunt u kijken op de pagina van onze hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/38615-home_default/activon-manuka-honing-gel.jpg
9.95 2019/01/01
39034
17155
Activon Manuka Honing Gel > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 stuk
€ 9,95
2 stuks
€ 19,25
3 stuks
€ 28,25
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Hondenapotheek

De hondenapotheek van Brekz is dé plek waar u alles vind wat u nodig heeft om uw hond gezond en gelukkig te houden. Wij verkopen onder andere medicijnen, dieetvoeding, voedingssupplementen, producten voor ontworming en middelen die helpen teken en vlooien te bestrijden. Dankzij ons grote assortiment vindt u bij ons altijd de juiste gezondheidsproducten voor uw hond, voordeliger dan bij uw dierenarts. Alle producten die wij verkopen kunt u eenvoudig en voordelig bestellen in onze webshop. 

De beste gezondheidsproducten voor uw hond kunt u goed in onze hondenapotheek kopen. Bovendien hebben wij voor diverse producte in onze hondenapotheek regelmatig aanbiedingen.


Hondenapotheek assortiment

Natuurlijk wilt u graag dat uw hond fit, energiek en gezond is. Hiervoor is het belangrijk dat u uw hond regelmatig controleert op ziektes of kleine gezondheidskwaaltjes. Ook is het belangrijk dat u bepaalde ziektes weet te voorkomen door uw hond preventief te behandelen. In ons assortiment vindt u allerlei producten die uw hond helpen om te genezen van een ziekte, of helpen om in topconditie te blijven. Hieronder hebben wij enkele categorieën voor u uitgelicht. Als u een categorie kiest, vindt u daar alle producten die wij verkopen alsmede uitgebreide informatie.

Hondenapotheek: dieetvoeding

Goede voeding is misschien wel het belangrijkste waarmee u uw hond gezond en fit houdt. Onjuiste voeding kan ervoor zorgen dat uw hond bijvoorbeeld last krijgt van overgewicht, een slechte spijsvertering of huidaandoeningen. Aangepaste voeding vormt vaak al een goede behandeling van deze kwaaltjes. Brekz verkoopt onder andere voer voor honden met een voedselallergie, voer voor honden die gesterilliseerd zijn of overgewicht hebben en voer voor honden met nierproblemen. Ook verkopen we voeding voor honden met huid- en vachtproblemen en voedingssupplementen die de vacht, huid of botten van uw hond extra verzorgen.
 

Hondenapotheek: ontworming

Voor de gezondheid van uw hond is het zeer belangrijk dat u hem regelmatig ontwormd. U kunt uw hond vrij eenvoudig ontwormen met ontwormingstabletten of ontwormpasta. Alle producten die wij verkopen voor de ontworming van honden en uitgebreide informatie hierover vindt u op onze ontworming voor honden pagina.

Hondenapotheek: gebitsverzorging

Hondenvoeding bevat dikwijls calcium. Hierdoor kan uw hond last krijgen van tandplak en tandsteen. Met name wanneer uw hond ouder wordt krijgt zijn gebit meer te maken met de vorming van tandplak en tandsteen. Uw hond kan hier erg veel last van hebben. Wij verkopen diverse producten voor gebitsverzorging voor de hond. Hiermee kunt u het gebit van uw hond gezond houden en narigheid voorkomen.


Gezondheid van uw kat?

Zoekt u in plaats van gezondheidsproducten voor uw hond, gezondheidsproducten voor uw kat? Kijk dan in onze kattenapotheek!

Terug