Advantix hond

Advantix hond

Advantix voor honden is een middel dat teken en vlooien doodt. Tegelijkertijd weert het teken, zandvliegen, muggen en stalvliegen af. De producten worden geleverd in pipetvorm.
Lees meer ..
Advantix hond

Advantix honden

Advantix honden is een uitstekend middel dat teken en vlooien doodt. Tegelijkertijd houdt het teken, zandvliegen, muggen en stalvliegen op afstand. De vloeibare stof wordt aangebracht op uw hond door middel van een pipet. Het middel beschermt ongeveer 4 weken tegen besmetting met vlooien en doodt ze binnen 1 dag na het aanbrengen van de vloeistof. Het beschermt ongeveer 3 tot 4 weken tegen teken en doodt deze kort na de behandeling. U kunt bij ons online voordelig de beste Advantix voor uw hond bestellen. 

Assortiment Advantix honden

Advantix honden onderscheidt in ons assortiment vier producten die zijn samengesteld op basis van het gewicht van uw huisdier. De juiste hoeveelheid vloeistof die u bij uw hond dient aan te brengen hangt af van het gewicht. Door de overzichtelijke verdeling in gewichtsklassen is het meteen duidelijk welk product geschikt is voor uw hond. Onderstaand vindt u de vier verschillende mogelijkheden voor Advantix honden.

  • Wanneer u een hond heeft die lichter is dan 4 kg kunt u het beste Advantix 40/200 voor honden tot 4 kg aanschaffen. In het doosje zitten vier pipetten waarbij u er één per keer gebruikt. U brengt de vloeistof rechtstreeks aan op de huid van uw hond. Op deze manier beschermt u uw hond voor twee tot vier weken tegen muggen, vliegen, teken en vlooien. 
  • Als uw hond tussen de 4 en 10 kg is dan is Advantix 100/500 voor honden van 4 tot 10 kg de beste keus. U brengt de vloeistof in de pipet aan op de rug van de hond. Doe dit door op vier plekken, van de schouders tot aan de staartbasis. Op deze manier beschermt u uw hond tegen allerlei vervelende insecten en andere kleine beestjes. 
  • Voor middelgrote honden is Advantix 250/1250 voor honden van 10 tot 25 kg de juiste dosering. Deze pipetten bevatten wat meer vloeistof waardoor u ook uw wat grotere hond volledig kunt beschermen. De vloeistof is een insecticide, acaricide (het doodt teken) en afweermiddel tegen andere beestjes. Ook kan het gebruikt worden als onderdeel van een behandeling tegen vlooienallergiedermatitis. 
  • Voor grote honden van tussen den 25 en 40 kg kunt u het beste uit de voeten met Advantix 400/2000 voor honden van 25 tot 40 kg. Na het aanbrengen van dit middel zullen honden geen last meer hebben van bijtende of stekende diertjes en kunnen ze zonder zorgen naar buiten. De vloeistof beschermt de hond twee tot vier weken tegen muggen, vliegen, teken en vlooien. 

Ander middel?

Bent u op zoek naar een ander middel tegen vlooien en teken kijk dan op onze algemene pagina voor antivlo en teken.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.