Frontline hond

Frontline hond

Frontline zet zich al meer dan 20 jaar in om betrouwbare producten te ontwikkelen die bijdragen aan de gezondheid van uw geliefde viervoeter. De alledaagse verzorgingsproducten zijn met grootste zorg samengesteld, zodat u uw huisdier(en) met een gerust hart kunnen behandelen en verzorgen met Frontline hondenproducten.
Lees meer ..
Frontline hond

Frontline voor honden

Het merk Frontline is vooral groot geworden door het ontwikkelen van middelen tegen parasieten zoals vlooien, teken en luizen. Daarnaast vindt u in het assortiment Frontline voor de hond echter ook andere fijne verzorgingsproducten zoals shampoos en balsems.

Assortiment Frontline anti-vlomiddelen voor de hond

Vlooien zijn beestjes die zichzelf continu voortplanten. Zo leggen ze niet alleen iedere dag eitjes op uw hond, de meeste vlooien nestelen zich ook in de omgeving van uw huisdier. Een nieuwe besmetting komt hierdoor gemakkelijk voor als u alleen uw huisdier beschermt. Wij adviseren u dan ook om ook de leefomgeving van uw hond grondig te reinigen.

Teken zijn gevaarlijker dan vlooien, omdat zij gevaarlijke ziekten over kunnen brengen. Zo is bijvoorbeeld de ziekte van Lyme een bekende ziekte die overgebracht kan worden. Vaak lijken onze huisdieren hier weinig last van te hebben. Echter kunnen mensen hier serieuze klachten van ondervinden. Frontline biedt een ruim assortiment aan middelen tegen parasieten. Frontline voor honden is verkrijgbaar in verpakkingen die specifiek zijn afgestemd op de grootte van uw huisdier (Small, Medium, Large, Extra Large).

We zetten de voordelen van alle producten van Frontline voor u op een rijtje:

  • Frontline doodt bijna 100% van alle volwassen vlooien, teken en bijtende luizen.
  • Frontline kan de ontwikkeling van ongedierte in verschillende stadia helpen voorkomen. Hierbij kunt u denken aan vlooieneitjes, larven en poppen.
  • Door uw huisdier te behandelen tegen een vlooienbesmetting, kan ook de kans op het ontwikkelen van een vlooienallergie verkleind worden.
  • Frontline voor honden beschermt minimaal 4 weken tegen ongedierte.
  • Frontline is snelwerkend (binnen 24 tot 48 uur) en biedt langdurige bescherming. Wanneer het middel goed is ingetrokken, is deze waterbestendig.

Producten van Frontline voor honden koopt u gemakkelijk en goedkoop online bij Brekz. Bij het bestellen van een groter aantal pipetten, bent u voordeliger uit. Bestel nu en ontvang uw bestelling snel bij u thuis!

Frontline Spot On hond

Frontline Spot On doodt en beschermt tegen vlooien, teken en luizen en zorgt ervoor dat infecties door vlooien, teken en luizen worden voorkomen. De vloeistof zit in pipetjes en is gemakkelijk aan te brengen. Let goed op dat u het juiste product kiest dat past bij het gewicht van uw hond. Voor een hond van 2 - 10 kg neemt u bijvoorbeeld Frontline Spot On S.

Frontline Combo Spot On hond

Frontline Combo Spot On is een combinatieproduct dat ongedierte bestrijdt en afweert gedurende 4 weken. Naast Fipronil, het actieve bestanddeel van de reguliere Frontline Spot On, bevat dit bestrijdingsmiddel ook (S)-methopreen. Hierdoor is dit middel ook werkzaam tegen de eitjes en larven van vlooien. Zo ontwikkelen zich geen nieuwe vlooien en vermindert de besmetting vanuit de leefomgeving van uw hond. Voor een hond van 10 - 20 kg neemt u bijvoorbeeld de Frontline Combo Spot On M

Frontline handpompspray is een spray in plaats van een pipet. De spray bestrijdt vlooien, luizen en teken, is voor uitwendig gebruik en beschermt uw huisdier circa 4 weken tegen ongedierte.

Meer Frontline hondenverzorging

Frontline shampoos

Zoekt u een ander product, bijvoorbeeld een shampoo? Frontline biedt ook andere verzorgingsproducten zoals verzorgende shampoos. Zo is er bijvoorbeeld de Frontline Pet Care shampoo anti-klit & verstevigend voor honden met een wat langere vacht. Speciaal voor pups en kittens is er Frontline Pet Care shampoo puppy & kitten

Frontline oogdruppels en pootjesbalsem

Voor het schoonmaken van de ogen heeft Frontline een speciale oogreiniger ontwikkeld. Deze 'tranen uit een potje' zijn een veilige manier om vuil bij de ogen te kunnen verwijderen. Voor irritaties aan de pootjes is er Frontline Pet Care voet & voetzool balsem.

Andere anti-vlooien- of tekenproducten

Bent u op zoek naar andere gezondheidsproducten? Kijkt u dan in onze hondenapotheek.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.