Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Gevoelige gewrichten hond

Heeft uw hond last van gevoelige gewrichten? Deze producten helpen hem om weer soepel en pijnloos te kunnen bewegen. Bij Brekz vindt u een breed assortiment aan producten voor de beste prijs.
Lees meer ..
Puur
Flexadin
Phytonics
Gewrichten
Gewrichten en botten
Snacks
Overige supplementen
Mobility

Puur

Flexadin

Phytonics

Gewrichten

Gewrichten en botten

Snacks

Overige supplementen

Mobility

Puur

Puur Arthro (gewrichten) voor hond, kat en paard

Productinformatie Puur Arthro

Puur Arthro is een vloeibaar supplement ter ondersteuning van de gewrichten bij honden, katten en paarden. Puur Arthro kan worden gebruikt bij opstartproblemen en ter ondersteuning van de gewrichtsfunctie bij dieren. Het wordt met name ingezet bij pijnlijke elleboog-, heup- en kniegewrichten. Beschadigingen van het kraakbeen kunnen onder andere ontstaan door overbelasting van één of meerdere gewrichten, blessures of een langdurig tekort aan essentiële aminozuren in voeding. Uiteraard kunnen erfelijke factoren ook een rol spelen. Puur Arthro draagt bij aan het behouden van soepele gewrichten en heeft een verlichtende werking. Het werkt pijnstillend en ontstekingsremmend. 

Bij Brekz kunt u voedingssupplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Puur Arthro tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Puur Arthro

Extracten van Curcuma, echte guldenroede (Solidago virgaurea), wierookboom (Boswellia). Alcohol 35%.

Dosering Puur Arthro

Tenzij uw dierenarts anders voorschrijft: 1 - 2 keer daags onderstaande hoeveelheden. 

  • Paard    20 - 30 druppels
  • Hond    10 - 15 druppels
  • Kat    5 - 10 druppels
    20 druppels  = circa 1 ml

Het is raadzaam om uw dierenarts om advies te vragen wanneer uw huisdier last heeft van gewrichtsproblemen. De houdbaarheid van dit product staat op de verpakking vermeld. 

Ander product?

Wilt u dit product gebruiken in combinatie met een supplement ter ondersteuning van de botten? Kijk dan eens naar Puur Osteo. Voor alle overige varianten kunt u kijken in onze hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/33091-home_default/puur-arthro-voor-hond-kat-en-paard.jpg
13.95 2019/01/01
Het werkt.
Snelle levering alles goed
35140
16399
Puur Arthro voor hond, kat en paard > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
50 ml
€ 13,95 (€ 279,00/l)
2 x 50 ml
€ 26,25 (€ 262,50/l)
3 x 50 ml
€ 37,49 (€ 249,93/l)
Puur Os (botten) voor hond, kat en paard

Productinformatie Puur Os (botten) voor hond, kat en paard

Puur Os (botten) voor hond, kat en paard is een voedingssupplement dat gegeven kan worden aan honden, katten paarden en pony's. Puur Os geeft verlichting en stimuleert een soepel bewegingsapparaat door gezonde gewrichten. Zowel jonge als oude dieren kunnen baat hebben bij het krijgen van Puur Os. Jonge dieren in de groei kunnen last krijgen van groeipijnen. Ook zonder groeipijn kan Puur Os bij jonge honden van (middel) grote hondenrassen en slungelige dieren een positief effect hebben op de beenderen. Oudere honden kunnen last krijgen van stijve gewrichten of zelfs artrose, ostitis, sesamoiditis of heupdysplasie. Puur Os ondersteunt het beenvlies en pees- en gewrichtsweefsel en geeft zo verlichting. Daarnaar kunt u Puur Os ook geven aan dieren die last hebben van botwoekeringen, na een trauma of bij het herstel na botbreuken.

Bij Brekz kunt u Puur voedingssupplementen gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop Puur Os en uw bestelling wordt snel thuisbezorgd!

Gebruiksaanwijzing Puur Os (botten) voor hond, kat en paard

Doseringstabel:

Paard 20-30 druppels
Hond 10-15 druppels
Kat 5-10 druppels

1 - 2 x daags  (1 ml = 20 druppels), goed schudden voor gebruik.

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond of bek, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies. Indien een dier het product niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven.

Indien een kat de druppels niet accepteert, doe de druppels op een warm lepeltje en laat de alcohol uit het product verdampen. Geef het daarna verdund met wat water of melk met een spuitje rechtstreeks in de bek. Ook kunnen de druppels worden aangebracht op de bovenkant van het pootje, controleer wel of de kat de druppels van het pootje aflikt.

In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product.

Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 °C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Puur Os (botten) voor hond, kat en paard

Verdunde extracten van Den (Pinus), Echte tijm (Thymus vulgaris), Gewone smeerwortel (Symphytum officinale), Heermoes (Equisetum arvense), Maretak (Viscum album) en Wierookboom (Boswellia serata). Alcohol 20% v/v.

Ander Product? 

Bent u op zoek naar een ander voedingssupplement ter ondersteuning van botten of spieren bij uw hond of kat? Bekijk dan eens onze overzichtspagina voor de hond, of voor de kat. Hier vindt u onder andere Puur Glucosamine voor hond en kat.

https://www.brekz.nl/33093-home_default/puur-os-voor-hond-kat-en-paard.jpg
17.75 2019/01/01
35144
16401
Puur Os voor hond, kat en paard > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
100 ml
€ 17,75 (€ 177,50/l)
2 x 100 ml
€ 34,75 (€ 173,75/l)
3 x 100 ml
€ 50,95 (€ 169,83/l)
Puur Dyspla (heupgewricht) voor hond en kat

Productinformatie Puur Dyspla

Puur Dyspla is een vloeibaar aanvullend diervoer dat bijdraagt aan de werking van het heupgewricht. De druppels zijn geschikt voor zowel honden als katten en helpen bij het versoepelen en ontspannen van stijve en starre gewrichten. 

Bovendien wordt Puur Dyspla helemaal met natuurlijke ingrediënten gemaakt en is het makkelijk te gebruiken. Let op: lees voor gebruik van dit product de gebruiksaanwijzing/bijsluiter aandachtig. Een korte gebruiksaanwijzing kunt u onder het kopje 'Productadvies' vinden. 

Bij Brekz kunt u Puur Dyspla goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Puur Dyspla

Samenstelling: 

Wierookboom (Boswellia serrata), gewone smeerworter (Sympthum officinale), kiezelzuur (Silicea). 

Productadvies Puur Dyspla

Dosering: 

(1 ml = ~20 druppels)

Honden 10 - 15 druppels
Katten 5 - 10 druppels

Geef deze dosis tweemaal per dag, tenzij u van uw dierenarts een ander advies hebt gekregen. Als het lastig is om de druppels zo vaak te geven, kunt u eenmaal per 1-2 dagen een maximale dosis geven. Let goed op de reactie van uw dier op de dosering. Als u verbetering in de toestand van uw merkt, kunt u overgaan op een onderhoudsdosis (ongeveer de helft). Aanvankelijk kan uw dier een hogere dosis druppels nodig hebben, in dat geval is het veilig een dubbele dosis te geven. Bouw dan bij verbetering geleidelijk af naar een zo laag mogelijke dosis. Het kan dat uw dier een heftige reactie op het product heeft of dat er een kortstondige verhoging van zijn symptomen optreedt. Als het erg ernstig is, halveer dan de dosering of zie helemaal af van het geven van het product. U kunt dan na een tijdje langzaamaan weer de dosis opbouwen. 

Gebruiksaanwijzing: 

Schud het flesje voor gebruik goed. Geef het product het liefst niet voor of na een maaltijd, dat verhindert namelijk de opname ervan. Spuit de druppels met een spuitje direct in de bek. Als dat lastig is omdat uw dier het niet smakelijk vindt, kunt u het op een kleine lekkernij aanbrengen. Mocht uw kat de druppels niet lekker vinden, kunt u de alcohol op het product op een theelepeltje laten verdampen en het dan, gemixt met wat melk of water, in de bek spuiten. 

In ernstige situaties kan de behandelingsduur kort zijn en maar een paar dagen bedragen. Bij aanhoudende situaties kan verbetering pas na een paar weken worden gemerkt. Als u merkt dat er verbetering optreedt, blijf het product dan nog een paar dagen geven. Hoewel het product aanhoudend kan worden gegeven, wordt het aangeraden om de 6 tot 8 weken het één week niet te geven. 

Bewaar het product op een droge plek buiten zonlicht met een temperatuur tussen 5-20 °C. Hou het buiten het bereik van kinderen. De houdbaarheidsdatum van Puur Dyspla staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Als uw hond of kat iets nodig heeft om zijn spieren te stimuleren, kunt u dit product van Puur eens proberen. Indien u een ander verzorgingsproduct voor uw hond zoekt, kunt u dat beslist vinden op onze overzichtspagina hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/33098-home_default/puur-dyspla-voor-hond-en-kat.jpg
13.25 2019/01/01
35154
16406
Puur Dyspla voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
50 ml
€ 13,25 (€ 265,00/l)
2 x 50 ml
€ 25,25 (€ 252,50/l)
3 x 50 ml
€ 35,95 (€ 239,67/l)
Puur Glucosamine Extra voor hond en kat

Productinformatie Puur Glucosamine Extra voor hond en kat

Puur Glucosamine Extra voor hond en kat is een aanvullend diervoer in poedervorm voor honden en katten dat de botten en gewrichten ondersteunt. Heeft u een avontuurlijke kat, of een hond die ervan houdt om te rennen en spelen? Dan kan het nodig zijn om hem wat te geven om zijn gewrichten te ondersteunen. 

Puur Glucosamine Extra voor hond en kat ondersteunt daartoe een soepele en lichte beweging en bevat kruiden die ontspanning veroorzaken. Let op: lees voor gebruik van dit product de bijsluiter/gebruiksaanwijzing aandachtig. Een korte gebruiksaanwijzing vindt u onder het kopje 'Productadvies'.

Bij Brekz kunt u Puur Glucosamine Extra voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Puur Glucosamine Extra voor hond en kat

Samenstelling:

Chondroïtinesulfaat, glucosominesulfaat, MSM (Methylsulfonylmethaan), magnasiumcitraat, vitamine B3, mangaan, koper (Cuprum metallicum), wierookboom (Boswellia serrata), grote brandnetel (Urtica dioica), schietwilg (Salix alba), zwarte bes (Ribes nigrum). 

Productadvies Puur Glucosamine Extra voor hond en kat

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

1 maatschep is ongeveer gelijk aan 4 gram. 

Honden (> 25 kg) 1 maatschep
Honden (10-25 kg) 3/4 maatschep
Honden (<10kg) en katten 1/2 maatscheppen

Geef deze dosis één- à tweemaal per dag, tenzij uw arts u een andere frequentie aanraadt. Voor dieren jonger dan zes maanden geldt een andere dosis. Neem voor advies hierover contact op met een arts of met Phytonics. Overleg eerst met een arts voordat u dit product tijdens de dracht of lactatie gebruikt. U kunt het product aanhoudend blijven geven, mits u om de 6-8 weken een stopweek houdt. 

Indien het moeilijk is deze dosis meerdere keren per dag te geven, voldoet een maximale dagelijkse dosis per 1-2 dagen. 

U kunt het product met het reguliere voer mengen. Doe dit eventueel met wat water, zodat uw dier het poeder bij het eten niet wegblaast. 

Bewaar het product op een droge plek uit het zonlicht op een temperatuur tussen de 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van Puur Glucosomine Extra voor hond en kat staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Als u een ander supplement zoekt voor de gewrichten, kunt u dit product van Phytonics eens proberen. Mocht u nog een ander verzorgingsproduct voor uw kat zoeken, vindt u dat zeker in onze kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/33102-home_default/puur-glucosamine-extra-voor-hond-en-kat.jpg
30.75 2019/01/01
35162
16410
Puur Glucosamine Extra voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
250 gram
€ 30,75 (€ 123,00/kg)
500 gram
€ 50,49 (€ 100,98/kg)
2 x 500 gram
€ 96,95 (€ 96,95/kg)
3 x 500 gram
€ 137,25 (€ 91,50/kg)
Puur Magnesium voor hond en kat

Productinformatie Puur Magnesium voor hond en kat

Puur Magnesium voor hond en kat is een aanvullend diervoer geschikt voor honden en katten. Het product kan gebruikt worden bij onrustige dieren en helpt met het verlichten zowel fysieke als mentale spanning. Het product helpt bovendien bij het ontspannen van stijve en starre spieren. 

Puur Magnesium voor hond en kat kan simpel (vermengd met een beetje water) door het reguliere voer gemixt worden. Let op: lees voor gebruik van dit product de gebruiksaanwijzing/bijsluiter aandachtig. Onder het kopje 'Voedingsadvies' staat een korte gebruiksaanwijzing. 

Bij Brekz kunt u Puur Magnesium voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Puur Magnesium voor hond en kat

Samenstelling (per gram): 

Magnesium (als magnesiumcitraat, 160 mg). 

Voedingsadvies Puur Magnesium voor hond en kat

Dosering: 

Katten en honden onder 10 kg 1/2 maatschep
Honden tussen de 10 - 25 kg 1 maatschep
Honden boven de 25 kg 1 1/2 maatschep

Een maatschep is ongeveer 1 gram. Deze dosering tweemaal daags geven, tenzij een dierenarts anders adviseert. Als het niet lukt dit product meerdere malen per dag te geven, kan eenmaal per 1-2 dagen een maximale dagelijkse dosis gegeven worden. Als u verbetering opmerkt, ga dan over op een onderhoudsdosis (ongeveer de helft). Bouw de dosering geleidelijk af tot een zo laag mogelijke. Let op de manier waarop uw hond of kat op het product reageert. Aanvankelijk kan een hogere dosis nodig zijn, het is dan veilig om de dosering te verdubbelen. In dringende situaties kan de behandelingsduur een aantal dagen zijn, in aanhoudende situaties een paar weken. 

Gebruiksaanwijzing: 

Het poeder kan met het voer vermengd worden. Het liefst met wat water mixen, zodat uw dier het poeder niet wegblaast. U kunt het ook vermengen met water en het dan direct in de bek spuiten. Het product kan aanhoudend gegeven worden. 

Bij dracht en lactatie eerst met een arts overleggen voordat u dit product gebruikt. Bewaar Puur Magnesium voor hond en kat op een droge plek buiten de zon met een temperatuur tussen de 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van het product staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Als uw hond of kat last heeft van insectenbeten, kunt u Puur Apis voor hond en kat proberen. Als u een ander verzorgingsproduct voor uw kat zoekt, kunt u dat ongetwijfeld vinden in onze kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/33115-home_default/puur-magnesium-voor-hond-en-kat.jpg
13.49 2019/01/01
35188
16421
Puur Magnesium voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
150 gram
€ 13,49 (€ 89,93/kg)
2 x 150 gram
€ 25,95 (€ 86,50/kg)
3 x 150 gram
€ 38,25 (€ 85,00/kg)
Puur Omega-3 Capsules voor hond en kat

Productinformatie Puur Omega-3 Capsules voor hond en kat

Puur Omega-3 Capsules voor hond en kat is een aanvullend diervoer dat dankzij het hoge aandeel aan visolie, bijdraagt aan een gezonde vacht en huid, darmen en een goedwerkend hart en immuunsysteem.

Daarnaast kan Puur Omega-3 Capsules voor hond en kat de beweeglijkheid ondersteunen en heeft het een positief effect op de geestelijke gezondheid van uw dier. De capsules zijn makkelijk te gebruiken en kunnen (bij chronische klachten) aanhoudend worden gegeven. Let op: lees voor gebruik van dit product de bijsluiter/gebruiksaanwijzing aandachtig. Een korte gebruiksaanwijzing vindt u hieronder. 

Bij Brekz kunt u Puur Omega-3 Capsules voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsmiddelen tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Puur Omega-3 Capsules voor hond en kat

Samenstelling (per capsule): 

Visolie (1000 mg), EPA (180 mg), DHA (120 mg), vitamine E (d-alpha-tocopherol) (0,3%).

Productadvies Puur Omega-3 Capsules voor hond en kat

Dosering en gebruiksaanwijzng: 

Honden 1-3 capsules
Katten 1-2 capsules

Geef deze dosering 1 tot 2 keer per dag. Bouw de dosis langzaam op. Overleg eerst met een arts voordat u dit product tijdens de dracht of lactatie gebruikt. Het product kan (bij chronisch ongemak) aanhoudend worden gegeven. 

Geef het product rechtstreeks in de bek of vermeng het met het normale voer. Let goed op de manier waarop uw dier op het product reageert. Ga bij verbetering over op een onderhoudsdosis (ongeveer de helft). Aanvankelijk kan een hogere dosering nodig zijn. Het is dan prima een dubbele te geven. Als u verbetering merkt, kunt u dan afbouwen naar een zo laag mogelijke dosis. Uw dier kan in het begin van de behandeling last hebben van dunne ontlasting. 

Bewaar het product op een droge plek uit het zonlicht op kamertemperatuur. De houdbaarheidsdatum van Puur Omega-3 Capsules voor hond en kat staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Als u een product zoekt dat voordelig is voor het afweersysteem, kunt u dit product van Puur proberen. Voor een overzicht van onze verzorgingsmiddelen voor de hond, kunt u kijken op onze overzichtspagina hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/33120-home_default/puur-omega-3-capsules-voor-hond-en-kat.jpg
18.25 2019/01/01
35196
16425
Puur Omega-3 voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
90 Tabletten
€ 18,25
2 x 90 Tabletten
€ 34,95
3 x 90 Tabletten
€ 49,49
Puur Osteo (botten & gewrichten) voor hond, kat en paard

Productinformatie Puur Osteo voor hond, kat en paard

Puur Osteo voor hond, kat en paard is een vloeibaar aanvullend diervoer dat bijdraagt aan de gewrichten en botten. Dit product kan bijvoorbeeld gebruikt worden na een gewrichtsoperatie, of gegeven worden aan dieren die kampen met artrose. 

Daarnaast is Puur Osteo voor hond, kat en paard geschikt om gebruikt te worden bij gebroken botten en andere botaandoeningen. Let op: lees voor gebruik van dit product de gebruiksaanwijzing/bijsluiter aandachtig. Een korte gebruiksaanwijzing vindt u hieronder. 

Bij Brekz kunt u Puur Osteo voor hond, kat en paard goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Puur Osteo voor hond, kat en paard

Samenstelling: 

Gewone smeerwortel (Symphytum officinale), valkruid (Arnica montana), silicea (Acidum silicicum), alcohol (20,0%). 

Analytische bestanddelen: 

Ruw eiwit (<0,1%), ruwe celstof (<0,1%), ruw vet (<0,1%), ruwe as (<0,1%), natrium (0,002%).

Productadvies Puur Osteo voor hond, kat en paard

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

Paarden 20-30 druppels
Honden 10-15 druppels
Katten 5-10 druppels

Geef deze dosis twee keer per dag, tenzij een arts u een andere frequentie voorschrijft. Overleg eerst met een arts voordat u dit product tijdens de dracht of lactatie gebruikt. Het product kan aanhoudend gegeven worden, mits u om de 6-8 weken een stopweek houdt. 

Indien het onmogelijk is het product meerdere malen per dag te geven, voldoet een maximale dagelijkse dosis per 1-2 dagen. Als u verbetering merkt kunt u overgaan op een onderhoudsdosering (ongeveer de helft). Let goed op de manier waarop uw dier op het product reageert. Aanvankelijk kan een hogere dosis nodig zijn. Het is dan veilig een dubbele te geven. In het begin van de behandeling kan er een verheviging van de symptomen van uw dier optreden. Dit is normaal en gaat meestal over. Indien uw dier echter zeer heftig op het product reageert, kunt u de dosering halveren of helemaal stoppen met het geven ervan. Na een tijdje kunt u dan weer een dosis opbouwen.

Schud het flesje voor gebruik. Geef het product rechtstreeks in de bek met een spuitje. Doe dit het liefst niet tijdens een maaltijd, dit verlaagt de werking ervan. Mocht uw dier het niet lekker vinden, kunt u het eventueel op een kleine lekkernij druppelen en het dan geven. Als uw kat het product niet lekker vindt, kunt u de alcohol in de druppels op een lepeltje laten verdampen, en het dan, vermengd met wat water of melk, direct in de bek geven. 

Bewaar het product op een koele plek uit het zonlicht op een temperatuur tussen de 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van Puur Osteo voor hond, kat en paard staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product? 

Wilt u nog verder kijken naar een product voor de botten en gewrichten, dan is Phytonics Joint Comp wellicht een goed alternatief. Zoekt u nog een ander verzorgingsmiddel voor bijvoorbeeld uw hond? Dan kunt u dat beslist vinden in het uitgebreide assortiment op onze overzichtspagina hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/33123-home_default/puur-osteo-voor-hond-kat-en-paard.jpg
13.95 2019/01/01
35202
16428
Puur Osteo voor hond, kat en paard > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
50 ml
€ 13,95 (€ 279,00/l)
2 x 50 ml
€ 26,25 (€ 262,50/l)
3 x 50 ml
€ 37,49 (€ 249,93/l)
Puur Tendo (pezen) voor hond, kat en paard

Productinformatie Puur Tendo

Puur Tendo is een aanvullend diervoeder ter ondersteuning van een betere doorbloeding van peesweefsel bij honden, katten en paarden. De druppels dragen bij aan een soepele beweging en geeft verlichting. 

Bij Brekz kunt u diverse supplementen voor honden, katten en paarden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Puur Tendo tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Puur Tendo

Extract van Curcuma (Curcuma longa). Verdunde extracten van Gewone smeerwortel (Symphytum officinale), Heermoes (Equisetum arvense), Valkruid (Arnica montana) en Wijnruit (Ruta graveolens). Alcohol 21% v/v.

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit 0,1%, Ruwe celstof 0,1%, Ruw vet 0,1%, Ruwe as 0,1%, Natrium/Sodium 0,002%.

Dosering en bewaring Puur Tendo

Tenzij de dierenarts of therapeut anders voorschrijft, tweemaal daags:

Paard      20 - 30 druppels
Hond       10 - 15 druppels
Kat           5 - 10 druppels

1 ml = 20 druppels

Puur Tendo goed schudden voor gebruik. Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen.
Indien het lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief, maar kan verbetering iets langer uitblijven. Bij verbetering kan overgegaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is ongeveer de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van uw dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit kan veilig gedaan worden. Verlaag bij verbetering de hoeveelheid geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering. Bij een aantal extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Bij ernstige toename van klachten de dosering halveren of tijdelijk stoppen en vervolgens weer rustig opbouwen. Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de bek, eventueel verdund met wat water. Het product wordt beter opgenomen door het schone mondslijmvlies. Daarom wordt het aangeraden om Puur Tendo niet tegelijkertijd met een maaltijd te geven.

In een acute situatie kan de duur van de behandeling variëren van enkele dagen tot 3 weken. Het is aan te raden om bij verbetering nog enkele dagen door te gaan met de toediening van dit product. Bij langdurige klachten is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Hervat de behandeling na deze week, indien daartoe aanleiding is. Zorg dat uw huisdier altijd voldoende drinkwater heeft. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld. Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 °C. Buiten bereik van kinderen houden.

Ander product?

Heeft uw dier last van stijve spieren? Probeer dan eens Puur Myo voor hond, kat en paard. Voor alle overige varianten kunt u kijken in de hondenapotheek

https://www.brekz.nl/33126-home_default/puur-tendo-voor-hond-kat-en-paard.jpg
18.25 2019/01/01
helpt echt bij het herstel bij peesblessures
35206
16430
Puur Tendo voor hond, kat en paard > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
100 ml
€ 18,25 (€ 182,50/l)
2 x 100 ml
€ 34,25 (€ 171,25/l)
3 x 100 ml
€ 48,75 (€ 162,50/l)
Puur Dorsal (rug) voor hond, kat en paard

Productinformatie Puur Dorsal voor hond, kat en paard voor hond, kat en paard

Puur Dorsal voor hond, kat en paard is een vloeibaar aanvullend dierenvoer voor dieren met rugproblemen. Rugproblemen kunnen voor veel irritatie en stress zorgen bij uw dier, dus is de behandeling ervan belangrijk. Dit product werkt verlichtend en helpt met het bevorderen van een soepele beweging van de rug. 

Puur Dorsal voor hond, kat en paard is simpel te gebruiken: u geeft het product één- à tweemaal per dag met een spuitje rechtstreeks in de mond. Let op: lees voor gebruik van dit product de bijsluiter/gebruiksaanwijzing aandachtig. Een korte gebruiksaanwijzing staat onder het kopje 'Gebruiksadvies'.

Bij Brekz kunt u Puur Dorsal voor hond, kat en paard goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld

Ingrediënten Puur Dorsal voor hond, kat en paard

Samenstelling: 

Rozemarijn (Rosmarinus officinalis), schietwilg (Salix alba), wierookboom (Boswellia serrata), bitterzoet (Dulcamara), Westerse karmozijnbes (Phytolacca americana). 

Productadvies Puur Dorsal voor hond, kat en paard

Dosering: 

Paarden 20 - 30 druppels
Honden 10 - 15 druppels
Katten 5 - 10 druppels

Gebruik deze dosis tweemaal daags. Als dat niet lukt, volstaat een maximale dosis per 1-2 dagen. Ga bij verbetering over op een onderhoudsdosering (de helft). Let goed op de reactie van uw dier op de dosis. Aanvankelijk kan een grotere hoeveelheid nodig zijn, dan is het ook veilig om een dubbele dosis van dit product te gebruiken. Als u dan verbetering merkt, kunt u afbouwen naar een zo laag mogelijke dosis. 

Het kan zijn dat uw dier ongunstig reageert op het product of dat er een korte verergering van zijn symptomen optreedt. Als dit zeer ernstig is, dient u de dosering te halveren of er geheel mee te stoppen. U kunt dan na een tijdje weer beginnen met het opbouwen van de dosis. 

Het product kan aanhoudend worden gegeven, mits u om de 6-8 weken een stopweek houdt. 

Gebruiksaanwijzing: 

Schud het product goed voor gebruik. Overleg bij de dracht/lactatie eerst met een arts voordat u dit product gebruikt. Het product kan met een spuitje de bek van uw dier gespoten worden. Doe dit het liefst een half uur voor of na een maaltijd, dit verbetert de opname ervan namelijk. Als uw dier het product niet lekker vindt, kunt u het eventueel mengen met een kleine lekkernij. 

Bewaar op een droge plek buiten het zonlicht op een temperatuur van 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van Puur Dorsal voor hond, kat en paard staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Als u een dier heeft met leverproblemen kunt u dit product van Puur proberen. Als u een ander verzorgingsproduct voor uw kat zoekt, kunt u dat ongetwijfeld vinden in het ruime assortiment van onze kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/33188-home_default/puur-dorsal-voor-hond-kat-en-paard.jpg
13.25 2019/01/01
35226
16435
Puur Dorsal voor hond, kat en paard > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
50 ml
€ 13,25 (€ 265,00/l)
2 x 50 ml
€ 25,25 (€ 252,50/l)
3 x 50 ml
€ 35,95 (€ 239,67/l)
Puur Myo (spieren) voor hond, kat en paard

Productinformatie Puur Myo voor hond, kat en paard

Puur Myo voor hond, kat en paard is een vloeibaar aanvullend diervoer, dat soepele spieren ondersteunt en de doorbloeding verbetert. Dit product kan gebruikt worden om uw dier na fysieke inspanning een boost te geven en voor zijn spieren te zorgen. 

Bovendien helpt Puur Myo voor hond, kat en paard bij het voorkomen van ochtendstijfheid en stijve spieren. Het product verscheen voorheen onder de naam 'Puur Spier'; de samenstelling is echter hetzelfde gebleven. Let op: lees voor gebruik van dit product de gebruiksaanwijzing/bijsluiter aandachtig. Een korte gebruiksaanwijzing vindt u onder het kopje 'Productadvies'.

Bij Brekz kunt u Puur Myo voor hond, kat en paard goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Puur Myo voor hond, kat en paard

Samenstelling: 

Duivelsklauw (Harpagophytum procumbens), groot hoefblad (Tussilago petasites), heermoes (Equisetum arvense), passiebloem (Passiflora incarnata) en zwarte bes (Ribes nigrum), alcohol (20,0%).

Productadvies Puur Myo voor hond, kat en paard

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

20 druppels is ongeveer gelijk aan 1 ml. 

Paarden/ponies 20-30 druppels
Honden  10-15 druppels
Katten 5-10 druppels

Geef deze dosis één- à tweemaal per dag, tenzij uw arts u een andere frequentie voorschrijft. Overleg eerst met een arts voordat u dit product tijdens de dracht of lactatie geeft. Dit product kan aanhoudend worden gegeven, mits u om de 6-8 weken een stopweek houdt. 

Indien het moeilijk is het product meerdere keren per dag te geven, volstaat een maximale dagelijkse dosis per 1-2 dagen. Let goed op de manier waarop uw dier op het product reageert. Aanvankelijk kan een hogere dosis nodig zijn. Het is dan veilig een dubbele te geven. Het kan voorkomen dat er in het begin een verheviging van de symptomen optreedt. Dit is normaal en gaat meestal na een tijdje over. Indien uw dier echter zeer heftig op het product reageert, kunt u de dosis halveren of helemaal stoppen met het geven van het product. U kunt dan na een tijdje weer beginnen met het opbouwen van een dosis. 

U kunt de druppels simpelweg met een spuitje in de bek toedienen. Doe dit niet tijdens een maaltijd, dit verlaagt de werking namelijk. In het geval uw dier de druppels vies vindt, kunt u ze op een lekkernij druppelen en ze dan geven. 

Bewaar het product op een droge plek uit het zonlicht op een temperatuur tussen de 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van Puur Myo voor hond, kat en paard staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product? 

Als u een supplement zoekt met daarin een dosis omega 3, 6 en 9, kunt u dit product van Puur proberen. Indien u een ander verzorgingsmiddel voor uw kat zoekt, kunt u dat beslist vinden in onze kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/39523-home_default/puur-myo-voor-hond-kat-en-paard.jpg
18.75 2019/01/01
35240
16439
Puur Myo voor hond, kat en paard > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
100 ml
€ 18,75 (€ 187,50/l)
2 x 100 ml
€ 35,95 (€ 179,75/l)
3 x 100 ml
€ 50,95 (€ 169,83/l)
Puur Veg Omega voor hond, kat en paard

Productinformatie Puur Veg Omega voor hond, kat en paard

Puur Veg Omega voor hond, kat en paard is een aanvullend diervoer op basis van plantaardige Omega 3-, 6-, en 9. Het draagt bij aan een soepele beweging en een gezonde huid en vacht. Tevens helpt het dieren te ondersteunen gedurende het verharen tijdens de seizoenswisselingen. Puur Veg Omega zorgt voor alertheid en meer energie.

Bij Brekz kunt u supplementen van Puur goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Puur Veg Omega tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Puur Veg Omega voor hond, kat en paard

Lijnzaadolie, Pompoenpitolie, Olijfolie, Tarwekiemolie, Teunisbloemolie, Borage-olie en natuurlijke Vitamine E (d-alpha-tocopherol).

Dosering en toediening Puur Veg Omega voor hond, kat en paard

Tenzij uw dierenarts anders adviseert: 1 x daags
Kat: 2 - 3 theelepels
Hond: 2 - 4 theelepels
Paard/Pony: 1 - 2 eetlepels

1 eetlepel bevat circa 15 ml,  1 theelepel bevat circa 1,5 ml

Bij verbetering kunt u overgaan op de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk goed naar de reactie van uw dier wanneer u supplementen gebruikt. Het kan zijn dat u in het begin een hogere dosering moet toedienen. Dit product kan veilig verdubbeld gegeven worden. Verlaag bij verbetering de hoeveelheid geleidelijk naar een zo'n laag mogelijke dosering. Puur Veg Omega kan eenvoudig over het voer gegeven worden.

U kunt Puur Veg Omega dagelijks aan uw dier geven voor onbepaalde tijd. In een acute situatie is de duur van de behandeling slechts enkele dagen tot 3 weken. Het is aan te raden om bij verbetering nog enige dagen door te gaan met de toediening van dit product. Bij langdurige klachten is het effect meestal na 1 tot 3 weken pas zichtbaar. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Na deze stopweek kan het product opnieuw worden aangeboden. Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5 - 20 °C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat op de verpakking vermeld. 

Ander product?

Kan de weerstand van uw huisdier wel wat extra ondersteuning gebruiken? Kijk dan eens naar Puur Resistentia. Voor andere varianten kunt u kijken in de hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/33201-home_default/puur-veg-omega-voor-hond-kat-en-paard.jpg
15.49 2019/01/01
35256
16441
Puur Veg Omega voor hond, kat en paard > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
250 ml
€ 15,49 (€ 61,96/l)
500 ml
€ 22,25 (€ 44,50/l)
2 x 250 ml
€ 29,75 (€ 59,50/l)
2 x 500 ml
€ 42,49 (€ 42,49/l)
3 x 500 ml
€ 60,49 (€ 40,33/l)
Puur Muscle Mass voor hond en kat

Productinformatie Puur Muscle Mass voor hond en kat

Puur Muscle Mass voor hond en kat is een aanvullend diervoer in poedervorm ter bevordering van de spierkracht, spiermassa en het uithoudingsvermogen bij honden en katten. Tevens kan het gebruikt worden om de spieren en pezen van puppy's en jonge honden een boost te geven. 

Voorheen verscheen Puur Muscle Mass voor hond en kat onder de naam 'Puur Spieropbouw'. Gebruik van dit product is erg makkelijk: u vermengt het simpelweg met het reguliere voer, eventueel vermengd met wat water. Let op: raadpleeg voor gebruik de bijsluiter/gebruiksaanwijzing. Een korte gebruiksaanwijzing staat onder het kopje 'Productadvies'.

Bij Brekz kunt u Puur Muscle Mass voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Puur Muscle Mass voor hond en kat

Samenstelling: 

Wierookboom (Boswellia serrata), damiana (Turnera diffusa), echte guldenroede (Solidago virgaurea), schietwilg (Salix alba), zwarte bes (Ribes nigrum), MSM (Methylsulfonylmethaan), glucosominesulfaat, chondroïtinesulfaat, magnesiumcitraat, kalium, fosfor (calciumfosfaat). 

Productadvies Puur Muscle Mass voor hond en kat

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

Honden (> 25 kg) 2 maatscheppen
Honden (10-25 kg) 1 maatschep
Honden (<10 kg) en katten 1/2 maatschep

Een maatschep is ongeveer 5 gram. Geef deze dosis eens per dag. Overleg bij gebruik tijdens de dracht/lactatie eerst met uw dierenarts. 

Bij verbetering overgaan op een onderhoudsdosering (ca. de helft). Let goed op de manier waarop uw dier op de dosering reageert. Aanvankelijk kan een hogere dosis nodig zijn. Het is in dat geval veilig een dubbele dosis te geven. Meng het poeder met het reguliere voer. Vermeng het eventueel met wat water, dat voorkomt dat uw dier het wegblaast. Het product kan aanhoudend gegeven worden, mits u om de 6-8 weken een stopweek houdt. 

Bewaar het product op een droge plek uit de zon op een temperatuur van 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van Puur Muscle Mass voor hond en kat staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Als uw dier last heeft van zijn gewrichten, kunt u dit product van Phytonics ook eens proberen. Als u een ander product voor uw hond zoekt, kunt u dat gegarandeerd vinden in onze hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/33193-home_default/puur-muscle-mass-voor-hond-en-kat.jpg
33.25 2019/01/01
35242
16442
Puur Muscle Mass voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
250 gram
€ 33,25 (€ 133,00/kg)
500 gram
€ 54,49 (€ 108,98/kg)
2 x 500 gram
€ 104,95 (€ 104,95/kg)
3 x 500 gram
€ 150,49 (€ 100,33/kg)
Puur Spondy (spieren & gewrichten) voor hond en kat

Productinformatie Puur Spondy

Puur Spondy is een vloeibaar supplement met duivelsklauw. Het biedt ondersteuning aan de spieren en gewrichten in de achterhand. Het aanvullend diervoeder heeft een gunstige werking op het achterste deel van de rug en ondersteunt de functie van de achterhandspieren. Tevens werkt het ontstekingsremmend en pijnstillend en verbetert de coördinatie van de achterhand. Puur Spondy is ook prima te gebruiken bij Spondylose, een chronische ziekte van de wervelkolom. 

Bij Brekz kunt u vele supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Puur Spondy voor honden en katten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Puur Spondy

extracten van Curcuma (Curcuma longa), Echte guldenroede (Solidago virgaurea) en Wierook (Boswellia serrata). Verdunde extracten van Duivelsklauw (Harpagophytum procumbens) en Kattensnor (Orthosiphon stamineus). Alcohol 35% v/v.

Toediening en dosering Puur Spondy

Hond    10 - 15 druppels
Kat    5 - 10 druppels
20 druppels = circa 1 ml.

Puur Spondy kan rechtstreeks via de bek of met wat water middels een doseerspuitje in de bek gegeven worden. U kunt er ook voor kiezen om het eventueel op iets lekkers te druppelen. Voor een optimale opname wordt het aangeraden om dit supplement niet tegelijkertijd met een maaltijd te geven. Indien uw huisdier de druppels niet accepteert, kunt u de druppels op een warm lepeltje druppelen om zo de alcohol uit het product te laten verdampen. Geef het daarna verdund met wat water rechtstreeks in de bek. 
In een acute situatie is de duur van de behandeling enkele dagen tot 3 weken. Het is raadzaam om bij verbetering nog enkele dagen door te gaan met het toedienen van dit product. Bij langdurige klachten is het effect meestal pas zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kunt u overgaan op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn. Puur Spondy kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden wanneer dit nodig is. Het supplement kan blijvend gegeven worden waneer dit nodig is. Denk er in dit geval wel aan dat u na iedere 6 tot 8 weken een week stopt met het toedienen. Na deze zogenaamde stopweek kan Puur Spondy opnieuw worden aangeboden. Lees voor gebruik de bijsluiter goed door en overleg bij voorkeur met uw dierenarts over het gebruik van supplementen. 

Ander product?

Heeft uw hond of kat last van botten en gewrichten? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Puur Osteo. Voor alle overige varianten kunt u kijken in onze hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/33196-home_default/puur-spondy-voor-hond-en-kat.jpg
13.49 2019/01/01
35248
16444
Puur Spondy voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
50 ml
€ 13,49 (€ 269,80/l)
2 x 50 ml
€ 25,95 (€ 259,50/l)
3 x 50 ml
€ 36,95 (€ 246,33/l)

Flexadin

Flexadin Plus Grote hond

Productinformatie Flexadin Plus Grote hond

Flexadin Plus Grote hond is een voedingssupplement voor middelgrote en grote honden dat werkt ter ondersteuning van de gewrichten bij osteoartritis (artritis). De smakelijke kauwbrokjes bevatten stoffen die het metabolisme van de gewrichten bevorderen. In de brokken zijn onder andere de stoffen glucosomine en chondroïtine verwerkt, bouwstoffen voor het gewrichtskraakbeen. 

Oudere honden kunnen last krijgen van hun gewrichten. Flexadin Plus Grote hond is speciaal bedoeld voor middelgrote (10-30kg) en grote (meer dan 30kg) honden. Het bevat de nodige stoffen die het gewrichtskraakbeen bevorderen. Naast het bovengenoemde glucosomine en chondroïtine, bevat het ook duivelsklauw, omega 3-vetzuren en vitamine E. Flexadin Plus Grote hond is een aanvullend dietvoer en vormt dus een extraatje op de reguliere maaltijd. 

Bij Brekz kunt u Flexadin Plus Grote hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Flexadin producten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
      

Ingrediënten Flexadin Plus Grote hond

Samenstelling:
Biergist, glycerine, glucosamine HCl, chondroïtine sulfaat, lijnzaadolie, kippenleverpoeder, visolie (bron van EPA), pectine, sacharose, maltodextrine, calciumsulfaat dihydraat, polyethyleenglycol.

Analytische bestanddelen:

Vocht 20%, ruw eiwit 17,5%, ruwe vezel 10%, ruwe oliën en vetten 8%, ruwe as 4%.

Per brokje: glucosamine HCl 500 mg, chondroïtine sulfaat 400 mg, totaal omega 3 vetzuren 180 mg, totaal eicosapentaeenzuur (EPA) 20 mg, totaal vitamine E 20 IU. Gewicht individuele brokjes: 5 g.


Bewaarmiddelen: Antioxidanten.

           

Voedingsadvies Flexadin Plus Grote hond

Voedingstabel:

Gewicht hond Hoeveelheid
Middelgroot (10 - 30 kg) 1 per dag
Groot (30 kg of meer) 2 per dag


Gebruiksaanwijzing:
Aanvankelijk het product 3 maanden lang gebruiken. Gedurende de eerste 4 tot 6 weken mag de onderhoudsdosis verdubbeld worden. Het wordt aanbevolen om vóór het gebruik of bij een verlenging van de gebruiksduur van het middel uw dierenarts te raadplegen. De brokjes moeten rechtstreeks in de bek worden geven of vermengd worden met het voer. 

Hou u bij het product aan de voedingsrichtlijnen. Voor de aanwezigheid van de stof mangaan zijn wettelijk maximumconcentraties vastgesteld: overschrijd daarom nooit de voorgeschreven hoeveelheid voer.

Bewaar het voer op een droge plaats, het liefst bij temperaturen van minder 25°C, en sluit het goed af. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. De houdbaarheidsdatum van Flexadin Plus Grote hond staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
            

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander product dan Flexadin Plus Grote hond? Voor kleine honden (en katten) met gewrichtsproblemen, zie Flexadin Plus Kleine hond en kat. Voor ander medisch voer en andere verzorgingsproducten voor de hond, zie onze overzichtspagina.

https://www.brekz.nl/27957-home_default/flexadin-plus-grote-hond.jpg
54.95 2019/01/01
Snelle levering top
Goed product
Altijd een vlotte levering!
Snelle levering
Geweldig product de hond had op zeer jonge leeftijd al artrose aan de rechter en linker elleboog is er aan geopereerd en elke dag 1 tablet en de hond doet het er zeer goed op
Prima a maar 1 dag te laat geleverd door vertraging logistiek.
Heel erg tevreden. na enkele dagen echt al resultaat. Bestelling echt op vrijdag geplaatst en zaterdag al binnen.
Snelle levering
Goed en snel geleverd
Super service , duidelijke communicatie wanneer en hoe laat er geleverd wordt. Super
Na 2 maanden begin ik wat verbetering te zien bij de hond.
snelle levering! Nu nog kijken of het werkt...
Elke dag een koekje dit is goed voor je hond
Ik heb Flexadin nu 14 dagen gebruikt en ik zie dat de hond weer soepeler loopt en vrolijkheid uitstraalt. Aanrader dus voor honden met atrose.
Helpt erg goed bij hond met artrose
31460
15300
Flexadin Plus Grote hond > Meer informatie
Flexadin Plus Grote hond 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
30 tabletten
€ 24,95
2 x 30 tabletten
€ 47,95
90 Tabletten
€ 54,95
2 x 90 Tabletten
€ 106,95
3 x 90 Tabletten
€ 152,95
Flexadin Plus Kleine hond en kat

Productinformatie Flexadin Plus kleine hond / kat

Flexadin Plus kleine hond / kat is een smakelijk aanvullend diervoer voor kleine honden en katten met een lichaamsgewicht tot 10 kilogram. Dit aanvullend diervoer ondersteunt de gewrichten in geval van Osteoartritis (artrose). Het bevat daartoe de stoffen glucosamine en chondroïtine, die een essentiële ondersteuning voor het kraakbeen bieden. 

Daarnaast bevat Flexadin Plus kleine hond / kat omega 3-vetzuren en vitamine E. Deze stoffen zorgen voor de bescherming en het behoud van het kraakbeen. De kauwbrokjes zijn bovendien erg zacht en hebben een lekkere smaak, zodat uw dier er ook nog eens van zal smullen! 

Let op: lees voor gebruik van dit product de gebruiksaanwijzing aandachtig. 

Samenstelling Plus Mini
Kippenleverpoeder, glycerine, biergist, cellulosepoeder, glucosamine HCl, chondroïtine sulfaat, lijnzaadolie, visolie (bron van EPA en DHA), maltodextrine, pectine, sacharose, calciumsulfaat dihydraat, polyethyleenglycol.

Analytische samenstelling
Ruw eiwit 25,5%, vocht 14,5%, ruwe oliën en vetten 9%, ruwe vezel 7%, ruwe as 4%.

Per brokje: glucosamine HCl 125 mg, chondroïtine sulfaat 100 mg, totaal omega 3 vetzuren 46,5 mg, totaal eicosapentaeenzuur (EPA) 5,4 mg, totaal docosahexaeenzuur (DHA) 3,8 mg, totaal methionine 18 mg, totaal mangaan 2,5 mg, totaal vitamine E 5 IU. Gewicht individuele brokjes: 1,5 g.

Bij Brekz kunt u Flexadin Plus kleine hond / kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Productadvies Flexadin Plus kleine hond / kat

Voedingstabel: 

Dier Dagelijkse dosis Flexadin Plus
Katten (< 6 kg) 1 brokje
Kleine honden (6 - 10 kg) 2 brokjes

Gebruik dit product eerst 3 maanden lang. Eventueel ook als traktatie te gebruiken. U kunt de bovenstaande dosis de eerste maand à anderhalve maand van de behandeling eventueel verdubbelen. 

Ander product?

Als u een middelgrote (10 - 30 kg) of grote (> 30 kg) hond heeft, kunt u Flexadin Plus Grote hond gebruiken. Zoekt u nog een verzorgingsmiddel voor uw kat? Dan kunt u vast en zeker het geschikte product vinden in het uitgebreide assortiment op onze overzichtspagina kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/27958-home_default/flexadin-plus-kleine-hond.jpg
39.95 2019/01/01
Mijn kat lust dit snoepje graag. Wat het effect is, weet ik nog niet daar gebruik ik het te kort voor. De levering was ook prima. 1 verbeterpunt, vond ik echter wel de wijze van verpakken. Ten opzichte van het volume van de bestelde spullen, is de doos echt veel te groot. Hier zou wat mij betreft kritisch naar gekeken mogen worden.
Dit product werd me door de dierenarts aangeraden voor een kat met heup dysplasie.
Top! Snel in huis zoals beloofd.
Nog te kort in gebruik om een juiste beoordeling te geven
De aankoop en verzending prima! Maar ik vind de brokjes van Flexadin voor de kat te slap ze zijn groot en doordat ze kleven blijven te aan het verhemelte hangen dus knip ik ze fijn met de schaar. Geen fijn karwijtje! Kan de fabriek daar is aan doen! b,v voor de kat andere kleine en niet kleverige brokjes.?
Heel goed product.
5 dagen onderweg
Veruit de beste prijs die je kunt vinden en dan ook nog snel bezorgd.
Smakelijke brokjes, mijn kat eet ze makkelijk op. Effect op afroste nog niet kunnen beoordelen, daar gebruik ik het product nog niet lang genoeg voor.
Onze hondje vind ze lekker. En ze is niet om te kopen
31461
15301
Flexadin Plus Kleine hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
30 tabletten
€ 17,95
2 x 30 tabletten
€ 33,95
90 Tabletten
€ 39,95
Beschikbaar 11 may
2 x 90 Tabletten
€ 76,95
Beschikbaar 11 may
3 x 90 Tabletten
€ 109,95
Beschikbaar 11 may

Phytonics

Phytonics Omni milk

Productinformatie Phytonics Omni Milk

Phytonics Omni Milk is een uitwendig smeermiddel voor gewrichten, pezen en spieren voor zowel honden, katten, paarden en pony's. Na een intense training, lange wandeling of bij herstel van een (sport) blessure, kunnen de spieren wat extra zorg gebruiken. Door deze intensieve bewegingen kunnen ook huisdieren last krijgen van vermoeide, stramme/stijve en gevoelige spieren. U kunt Phytonics Omni Milk smeren ter bevordering en ondersteuning van soepele spieren en gewrichten.

De producten uit de Phytonics-serie zijn samengesteld door een team van dierenartsen en experts. Voor de Phytonics producten worden uitsluitend pure en kwalitatief zeer hoogwaardige grondstoffen gebruikt. De producten zijn vrij van chemische geur-, kleur - en smaakstoffen. Doordat er in de producten geen vulstoffen worden gebruikt zijn de producten meer geconcentreerd en daardoor zuiniger in gebruik.

Bij Brekz kunt u de beste supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Phytonics Omni Milk tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruiksaanwijzing Phytonics Omni Milk

Tenzij de dierenarts of therapeut anders voorschrijft, 1 - 3 keer daags op de te behandelen plekken aanbrengen. Goed schudden voor gebruik. Vermijd contact met de ogen. Niet te gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de ingrediënten. Niet op open wonden gebruiken.

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 °C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op het etiket en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Phytonics Omni Milk

Extract van Angelica archangelica, Boswellia serrate, Calamus aromaticus, Carduus marianus, Cyanara scolymus, Equisetum arvense, Erythraea centaurium, Harpagophytum procumbens, Ribes nigrum, Ruta graveolens, Salix alba, Solidago virga aurea, Taraxacum officinalis, Uncaria tomentosa en saffraanbloesem, Verdund extract van Arnica montana, Chelidonium majus, Dulcamara, Hypericum perforatum, Juglans regla en Lycopodium, Verdunning van Carbo vegetabilis, Natrium muriaticum, Chondroitinesulfaat, Glucosaminesulfaat 2 KCI, Koperaminochelaat, L-ascorbinezuur, L-cysteine, Magnesiumcitraat, mangaanaminochelaat en niacinamide, Hymalayazout en Bentonite-montmorillonite.

Ander product? 

Bent u op zoek naar een ander supplement? Bekijk dan eens ons complete assortiment supplementen voor de hond. Hier vindt u onder andere Vetri Joint 10 - Tabletten voor honden en katten.

https://www.brekz.nl/33230-home_default/phytonics-omni-milk.jpg
21.56 2019/01/01
35111
16386
Phytonics Omni milk > Meer informatie
Phytonics Omni milk 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
250 ml
€ 23,95 (€ 95,80/l)
€ 21,55 (€ 86,20/l)
2 x 250 ml
€ 46,95 (€ 93,90/l)
€ 42,26 (€ 84,52/l)
3 x 250 ml
€ 68,95 (€ 91,93/l)
€ 62,05 (€ 82,73/l)
Phytonics Spine comp

Productinformatie Phytonics Spine comp

Phytonics Spine comp is een vloeibaar aanvullend diervoer dat helpt met het ontspannen van stijve, stramme en vastzittende spieren. Het bevordert de goede werking van de gewrichten en helpt met het zorgen voor een soepele en vloeiende beweging. 

Phytonics Spine comp is uitermate geschikt voor hondenrassen met een lange rug, maar kan ook aan katten, paarden en pony's gegeven worden. Het product kan gebruikt worden voor de verzorging van overbelaste spieren, waardoor het in verschillende situaties gebruikt kan worden. Let op: lees voor gebruik van dit product de gebruiksaanwijzing/bijsluiter aandachtig. U vindt een korte gebruiksaanwijzing onder het kopje 'Productadvies'.

Bij Brekz kunt u Phytonics Spine comp goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Phytonics Spine comp

Samenstelling: 

Berk (Betula alba), bitterzoet (Dulcamara), wierookboom (Boswellia serrata), driekleurig viooltje (Viola tricolor), echte guldenroede (Solidago virgaurea), grote klis (Arcticum lappa), heermoes (Equisetum arvense), jeneverbes (Juniperus communis), kattenklauw (Uncaria tomentosa), mariadistel (Carduus marianus), saffraan (Crocus sativa), schietwilg (Salix alba), sint-janskruid (Hypericum perforatum), valkruid (Arnica montana), zuurbes (Berberis vulgaris), zwarte bes (Ribes nigrum), alcohol (20,0%). 

Productadvies Phytonics Spine comp

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

1 ml is ongeveer gelijk aan 20 druppels. 

Paarden 10 - 15 druppels
Honden 5 - 10 druppels
Katten 2 - 5 druppels

Voor dieren jonger dan zes maanden geldt een andere dosering. Neem hierover contact op met uw arts of met Phytonics. Overleg eerst met een arts voordat u dit product gebruikt tijdens de dracht of lactatie. Het kan aanhoudend gegeven worden, op de voorwaarde dat u om de 6-8 weken een stopweek houdt. 

Geef de bovenstaande dosis tweemaal per dag. Mocht dit lastig voor u zijn, volstaat een maximale dagelijkse dosis per 1-2 dagen. Let goed op de manier waarop uw dier op de dosering reageert. Ga bij verbetering over op een onderhoudsdosis (ongeveer de helft). Aanvankelijk kan een hogere dosis nodig zijn. Het is dan veilig een dubbele te geven. Het kan gebeuren dat er tijdelijk een verheviging van de symptomen optreedt. Dit is normaal en gaat meestal over. Als uw dier echter zeer heftig op het product reageert, halveer dan de dosis of stop helemaal met het geven. U kunt dan na een tijd weer een dosis opbouwen. 

U kunt het product met een spuitje direct in de bek toedienen. Doe dit niet tijdens een maaltijd, dat remt de werking namelijk. Als uw dier het product vies vindt, kunt u het eventueel vermengen met een kleine lekkernij. 

Bewaar Phytonics Spine comp op een droge plek uit de zon op een temperatuur tussen de 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van het product staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product? 

Als u nog een ander aanvullend diervoer zoekt voor de gewrichten, kunt u dit poeder van Phytonics eens proberen. Zoekt u nog een ander verzorgingsmiddel voor uw kat? Dat kunt u vast en zeker vinden op onze overzichtspagina kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/33234-home_default/phytonics-spine-comp.jpg
19.58 2019/01/01
Snel geleverd en zeker is de prijs super goed
35119
16391
Phytonics Spine comp > Meer informatie
Phytonics Spine comp 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
50 ml
€ 21,75 (€ 435,00/l)
€ 19,57 (€ 391,40/l)