terug
Gevoelige gewrichten hond

Gevoelige gewrichten hond

Heeft uw hond last van gevoelige gewrichten? Deze producten helpen hem om weer soepel en pijnloos te kunnen bewegen. Bij Brekz vindt u een breed assortiment aan producten voor de beste prijs.
Lees meer ..
Gevoelige gewrichten hond

Gevoelige gewrichten

Heeft uw hond last van gevoelige gewrichten? Deze producten helpen hem om weer soepel en pijnloos te kunnen bewegen. Honden kunnen veel last ervaren van gevoelige gewrichten. Wanneer iedere beweging pijn doet, zal uw hond geneigd zijn minder te bewegen, waardoor hij zich minder fit en gelukkig voelt. Risicogroepen voor het ontwikkelen van gevoelige gewrichten zijn oudere honden en honden met overgewicht. Maar de problemen komen ook voor bij chronische aandoeningen zoals artrose. 

Brekz heeft diverse producten in het assortiment die uw hond weer helpen om vrij en pijnloos te bewegen. Zo zijn er diverse soorten speciaal droog- en natvoer en zijn er additieven verkrijgbaar. Deze producten worden vaak aanbevolen na diagnose door een dierenarts. Hieronder vindt u een korte inleiding in ons assortiment voor gevoelige gewrichten, zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw hond.
 

Droogvoer

Droogvoer is een eenvoudige manier om ervoor te zorgen dat uw hond alles binnenkrijgt voor gezondere gewrichten. Brekz heeft voedingen in huis van merken als Hill's, Royal Canin en Eukanuba. 

Natvoer

Het voordeel van natvoer is dat het als aanvullende voeding kan worden gebruikt, bijvoorbeeld naast het droogvoer dat uw hond al gewend is te eten. Brekz heeft twee soorten natvoer voor honden met gevoelige gewrichten in het assortiment.

Aanvullende producten

Aanvullende producten worden toegediend als een aanvullende voeding, bijvoorbeeld door een poeder toe te voegen aan het dagelijkse voer. De producten bevatten de essentiële voedingsstoffen die helpen om nieuw kraakbeen aan te maken. Het voordeel van deze producten is dat uw hond zijn gebruikelijke voer kan blijven eten. Brekz heeft aanvullingen in poeder en tabletvorm. 

Bij Brekz kunt u de beste producten uit de hondenapotheek goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu producten voor Gevoelige gewrichten te kopen tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander product uit de hondenapotheek, bijvoorbeeld een voeding tegen overgewicht? Kijk dan eens bij onze Gesteriliseerd en overgewicht producten. Een overzicht van al onze producten uit de Hondenapotheek vindt u hier.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.