Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Advantage hond 

​Advantage is een snelwerkend spot-on middel tegen vlooien. Het middel werkt tevens preventief en is verkrijgbaar voor honden van ieder gewicht.
Lees meer ..

Advantage

Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 16,25
2 stuks
€ 30,95
3 stuks
€ 45,95
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 17,95
2 stuks
€ 35,95
3 stuks
€ 47,95
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 19,49
2 stuks
€ 37,95
3 stuks
€ 55,95
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 20,49
2 stuks
€ 39,95
3 stuks
€ 59,95
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Advantage hond

Advantage is een snelwerkend spot-on middel tegen vlooien. Het middel werkt tevens preventief en is verkrijgbaar voor honden van ieder gewicht. Honden lopen een behoorlijke kans om vroeg of laat besmet te raken met vlooien. Ze kunnen buiten een besmetting overnemen van een ander (huis)dier of worden besmet in huis, bijvoorbeeld in de hondenmand. Vlooien kunnen venijnig bijten en uw hond zo nogal wat ongemak veroorzaken. In sommige gevallen treedt een allergische reactie op, met alle gevolgen van dien. Advantage heeft een uitstekend middel op de markt dat zowel direct als preventief werkzaam is tegen een vlooienbesmetting. Het middel is op basis van de stof imidacloprid en komt in de vorm van een vloeistof in een makkelijk te gebruiken pipet. Extra handig wanneer u moeite heeft met het toedienen van tabletten bij uw hond. 
 

Effectiviteit

Advantage voor honden heeft de volgende eigenschappen:

  • Doodt vlooien binnen 24 uur
  • Beschermd gedurende 4 weken na toedienen tegen vlooien
  • Geschikt voor honden met een vlooienallergie
  • Doodt ook luizen


Advantage kiezen

Er zijn vier varianten Advantage beschikbaar voor honden met een verschillend lichaamsgewicht. Als u het onderstaande aanhoudt, kiest u de juiste uitvoering voor uw hond.

Bij Brekz kunt u de beste Antivlo en teken producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu Advantage hond tegen de scherpste prijzen te kopen. Makkelijk en snel besteld.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een tablet tegen vlooien? Kijk dan eens bij Beaphar anti vlooienproducten. Een overzicht van al onze Antivlo en teken producten vindt u hier.

Terug