Advantage hond

Advantage hond

​Advantage is een snelwerkend spot-on middel tegen vlooien. Het middel werkt tevens preventief en is verkrijgbaar voor honden van ieder gewicht.
Lees meer ..
Advantage hond

Advantage hond

Advantage is een snelwerkend spot-on middel tegen vlooien. Het middel werkt tevens preventief en is verkrijgbaar voor honden van ieder gewicht. Honden lopen een behoorlijke kans om vroeg of laat besmet te raken met vlooien. Ze kunnen buiten een besmetting overnemen van een ander (huis)dier of worden besmet in huis, bijvoorbeeld in de hondenmand. Vlooien kunnen venijnig bijten en uw hond zo nogal wat ongemak veroorzaken. In sommige gevallen treedt een allergische reactie op, met alle gevolgen van dien. Advantage hond heeft een uitstekend middel op de markt dat zowel direct als preventief werkzaam is tegen een vlooienbesmetting. Het middel is op basis van de stof imidacloprid en komt in de vorm van een vloeistof in een makkelijk te gebruiken pipet. Extra handig wanneer u moeite heeft met het toedienen van tabletten bij uw hond. 
 

Effectiviteit

Advantage voor honden heeft de volgende eigenschappen:

  • Doodt vlooien binnen 24 uur
  • Beschermd gedurende 4 weken na toedienen tegen vlooien
  • Geschikt voor honden met een vlooienallergie
  • Doodt ook luizen


Advantage kiezen

Er zijn vier varianten Advantage beschikbaar voor honden met een verschillend lichaamsgewicht. Als u het onderstaande aanhoudt, kiest u de juiste uitvoering voor uw hond.

Bij Brekz kunt u de beste Antivlo en teken producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu Advantage hond tegen de scherpste prijzen te kopen. Makkelijk en snel besteld.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een ander merk? Kijk dan bijvoorbeeld eens bij Beaphar anti vlooienproducten. Bekijk ook ons complete overzicht van al onze Antivlo en teken producten.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.