Flexadin hond

Flexadin hond

Flexadin biedt uw hond ondersteuning aan de gewrichten. Smakelijke voedingssupplementen voor iedere hond, aanbevolen door dierenartsen.
Lees meer ..
Flexadin hond

Flexadin hond

Maar liefst 20% van alle honden ouder dan 1 jaar vertoont al tekenen van verminderde beweeglijkheid. Het is dan ook belangrijk om extra zorg en aandacht te schenken aan de gewrichten van uw hond. Flexadin hond is een supplement dat ondersteuning geeft aan de gewrichten van de hond. De smakelijke kauwbrokjes zijn eenvoudig te geven en dankzij de unieke samenstelling, is 1 brokje per dag voldoende. Zo bevordert u op een eenvoudige manier een lang en actief leven bij uw huisdier.

De hoogwaardige voedingssupplementen van Flexadin worden al jaren aanbevolen door dierenartsen. Het brede aanbod zorgt ervoor dat er voor elke hond een geschikte variant beschikbaar is. U kunt Flexadin geven tijdens de groeiperiode van uw jonge hond, om gezonde gewrichten te bevorderen. Maar ook wanneer uw hond al artrose heeft, bieden Flexadin supplementen ondersteuning. Zo helpt Flexadin iedere hond om zo lang mogelijk pijnloos en met plezier te kunnen bewegen.

Bij Brekz kunt u Flexadin hond goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de beste voedingssupplementen voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld!

Assortiment Flexadin hond

Flexadin heeft een geschikte variant voor iedere hond ontwikkeld. Niet alleen oude honden hebben last van gewrichtsproblemen, maar ook jonge pups kunnen soms wel wat extra ondersteuning gebruiken.

Flexadin Young Dog, ondersteuning tijdens de groeiperiode

Tijdens de groeifase van een jonge hond wordt er veel van de gewrichten gevraagd. Daarom biedt Flexadin supplementen aan, speciaal ter ondersteuning van de gewrichten van honden tot 2 jaar oud. De specifieke samenstelling van hoogwaardige ingrediënten sluit precies aan op de behoefte van de gewrichten tijdens het opgroeien. Flexadin Young Dog Mini Joint Support bevordert gezonde gewrichten bij jonge honden tot 10 kg. Flexadin Young Dog Maxi Joint Support is speciaal samengesteld voor jonge honden vanaf 10 kg.

Flexadin voor de volwassen en oudere hond

Volwassen honden kunnen vaak wel wat ondersteuning gebruiken als het op hun gewrichten aankomt. Gedurende de jaren rennen, spelen en springen regelmatig, waardoor de gewrichten behoorlijk belast kunnen worden. Ook gewrichtsaandoeningen als artose, gekenmerkt door slijtage van het gewricht, kunnen een rol gaan spelen.

Flexadin biedt meerdere supplementen voor volwassen honden, om gezonde gewrichten te bevorderen en ondersteuning te bieden wanneer uw hond kampt met gewrichtsproblemen. Zo werd Flexadin Adult Dog Joint Support speciaal ontwikkeld om aan de specifieke noden te voldoen van volwassen en senior honden. De unieke combinatie van UC-II®, omega 3-vetzuren en vitamine E helpen het bewegingsapparaat van uw hond soepel te houden en ondersteunen de gewrichten.

Flexadin Advanced bevordert de gewrichts- en bewegingsfunctie van uw hond. Het bevat onder andere het speciale ingrediënt Boswellia, waarvan het hars al jarenlang wordt gebruikt om de gewrichten van mens en dier soepel te houden. Flexadin Plus kleine hond is specifiek gericht op volwassen honden tot 10 kg en is tevens geschikt voor katten. Flexadin Plus Grote hond is gericht op middelgrote honden en grote honden vanaf 10 kg. Dankzij de speciale samenstelling bevorderen deze supplementen onder andere het metabolisme van de gewrichten.

Ander product?

Op zoek naar andere producten ter ondersteuning van de gezondheid van uw hond? In onze hondenapotheek vindt u een uitgebreid assortiment met onder andere voedingssupplementen, medicijnen en dieetvoeding voor honden.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.