terug
Gebitsverzorging hond

Gebitsverzorging hond

Een goede mondhygiëne bij uw hond helpt de kans op gebitsproblemen te verkleinen. Het assortiment biedt een groot aanbod aan gebitsverzorgingsproducten die bijdragen aan een sterk, schoon en gezond gebit.
Lees meer ..
Gebitsverzorging hond

Gebitsverzorging hond

Een goede gebitsverzorging bij de hond stimuleert niet alleen een frisse adem, maar helpt ook de kans op het ontstaan van gebitsproblemen te verkleinen. Gebitsproblemen kunnen een grote bron van pijn en irritatie zijn bij honden. Regelmatige bezoekjes aan een dierenarts zijn gevolgen waar zowel de hond als het baasje niet blij van worden. Worden problemen niet aangepakt, dan kunnen ze lijden tot verdere gezondheidsklachten zoals ontstekingen. Voorkomen is dus beter dan genezen!

Gelukkig kunnen wij als hondenbaasjes bijdragen aan een goede gebitsverzorging bij de hond. Tandplak en tandsteen zijn de grootste boosdoeners als het op gebitsproblemen aankomt. In ons assortiment vindt u een groot aanbod aan producten die bijdragen aan het verminderen van tandplak en het ontstaan van tandsteen helpen verminderen.

Let op: Als uw hond last heeft van een ernstige vorm van tandsteen of andere gebitsproblemen, is een bezoek aan de dierenarts noodzakelijk.

Bij Brekz kunt u tandverzorgende producten voor de hond goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment gebitsverzorging hond en koop nu de beste artikelen tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld!

Assortiment gebitsverzorging hond

Het assortiment gebitsverzorging hond geeft u een ruime keuze uit verschillende soorten producten voor een goede mondhygiëne. Zo zijn er onder andere tandverzorgende snacks en supplementen die bijdragen aan een goede mondhygiëne. Hieronder vindt u een kort overzicht van ons een uitgebreide assortiment.

Tandverzorgende hondensnacks

Uw hond lekker verwennen met een snack en bijdragen aan een gezond gebit, een perfecte combinatie. In ons assortiment is er een groot aanbod aan verschillende tandverzorgende kauwproducten te vinden. Kijkt u bijvoorbeeld eens naar de plantaardige Virbac Veggiedent kauwstrips of naar de smakelijke Dental Sticks van Beaphar.

Ook veel van onze natuurlijke kauwsnacks zijn perfecte gebitsreinigers voor uw hond, zoals Brekz Ree oren met vacht. Deze zijn op natuurlijke wijze gedroogd, smakelijk, gezond én helpen het gebit van uw hond schoon te houden. Trixie Mondhygiëne (tabletten) voor honden zijn hondensnacks in tabletvorm. U geeft er meerdere per dag als lekker tussendoortje of beloningssnoepje en helpt zo het ontstaan van tandsteen bij uw hond te verminderen. Een extra pluspunt, ze verminderen ook een slechte adem!

Speciale voeding

Een andere mogelijkheid om bij te dragen aan de gebitsverzorging van uw hond is door middel van speciaal voer. Royal Canin Expert Dental Small Dogs hondenvoer is zo'n speciale hondenvoeding voor kleine hondenrassen. Uw hond geniet van zijn dagelijkse portie eten en ondertussen wordt het gebit ondersteund. Hill's Prescription Diet T/D Dental Care hondenvoer draagt ook bij aan een goede mondhygiëne.

Supplementen voor gebitsverzorging hond

Er zijn vele soorten voedingssupplementen voor honden met een gebitsverzorgende werking. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor Chlorophyl tabletten van Beaphar. Wanneer uw hond moeite heeft met het innemen van tabletten kunt u wellicht beter kiezen voor een poedervormig supplement als Orozyme Bucco Fresh. Dit doet u eenvoudig over het eten van uw hond.

In het assortiment vindt u tevens verschillende vloeistoffen die u aan het drinkwater van uw hond kan toevoegen. Trixie Mondwater is één van de een reinigende vloeistoffen in ons assortiment en helpt met het tegengaan van schadelijke bacteriën.

Tandenpoetsen

De beste manier om het gebit van uw hond schoon te houden, is natuurlijk door te poetsen! Als uw hond het toelaat kunt u er voor kiezen om zijn tanden te poetsen. Doe dit echter niet met een tandenborstel en tandpasta voor mensen, deze kunnen het gebit en de gezondheid van uw hond beschadigen. Bij Brekz kunt u verscheidene tandenborstels en tandpasta's kopen die speciaal gemaakt zijn voor honden, zoals de Beaphar tandenborstel en Virbac C.E.T. Tandpasta.

Wanneer uw hond nog niet gewend is aan tandenpoetsen, is het van belang dat dit rustig opgebouwd wordt. Een vingertandenborstel is handig in gebruik en kan uitkomst bieden bij het aanleren van het tandenpoetsen. Ook zijn er Trixie vingerpads en Plaqtiv+ Dental Wipes doekjes waarmee u het gebit van uw hond kunt reinigen en die het wennen aan tandenpoetsen vergemakkelijken.

Vindt uw hond het poetsen echt niet prettig? Er zijn ook speciale tandpasta's waarbij poetsen niet noodzakelijk is, zoals Beaphar Tandgel.

Ander product?

Op zoek naar andere verzorgingsproducten voor uw hond? Kijkt u dan eens in onze online hondenapotheek.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.