terug
Gebitsverzorging hond

Gebitsverzorging hond

Tandplak en tandsteen ontstaat door het calcium in hondenvoeding. Bij Brekz vindt u een uitgebreid assortiment aan producten die helpen bij het verzorgen van het gebit van uw hond.
Lees meer ..
Gebitsverzorging hond

Honden met gebitsproblemen

Gebitsproblemen kunnen een grote bron van pijn en irritatie opwekken bij uw hond. Het nadeel is dat het hebben van dergelijke problemen achteraf vaak maar lastig opgelost kan worden. Dure operaties en veel bezoeken aan een tandarts zijn gevolgen waar zowel de hond als het baasje niet blij van wordt. Veel problemen worden veroorzaakt door tandplak en tandsteen. Tandplak en tandsteen ontstaat door het calcium in hondenvoeding. Tegen dit proces van tandsteenvorming is weinig te doen, vooral wanneer de hond wat ouder wordt is de hond gevoelig voor tandsteen. De hond kan hier erg veel last van hebben. Het is dus vooral zaak om dergelijke problemen te voorkomen. Bij Brekz vindt u een uitgebreid assortiment aan producten die helpen bij het verzorgen van het gebit van uw hond. U kunt producten voor honden met gebitsproblemen gemakkelijk en goedkoop online kopen bij Brekz.
 

Assortiment voor Honden met gebitsproblemen

Hieronder vindt u een opsomming van de verschillende producten voor Honden met gebitsproblemen die wij onderscheiden:

  • Dentastix: Dentastix van Pedigree zijn goed voor het gebit van uw hond. Door de unieke vorm reinigen de stix de tanden tijdens het kauwen en helpen zo tandsteen te voorkomen. De stix zijn bij Brekz in verschillende formaten verkrijgbaar. Afhankelijk van het gewicht van uw hond kunt u de juiste stix bestellen.
  • Beaphar: Beaphar biedt een breed scala aan producten voor de mondverzorging van uw hond. Zo bieden ze bijvoorbeeld mondspray dat u twee à driemaal per week in de mond van uw hond spuit. Tandgel is een soortgelijk middel dat u dagelijks op het gebit van uw hond smeert. Daarnaast biedt Beaphar ook gewoon een klassieke tandenborstel waarmee u het gebit van uw hond poetst. Kijk voor de overige producten van Beaphar op onze website.
  • Virbac: Virbac biedt een Enzymatische Tandpasta dat het natuurlijke afweersysteem in de mond activeert en stimuleert. Naast het voorkomen van tandplak en tandsteen voorkomt dit middel ook nog eens een slechte adem.
  • PlaqueOff: PlaqueOff biedt misschien wel de meest simpele oplossing tegen de vorming van tandplak en tandsteen. Het poeder dient is simpelweg toe te voegen aan de dagelijkse voeding van uw hond. Naast tandplak en tandsteen bestrijd de poeder ook een slechte adem bij uw hond.
     

Ander probleem?

Bent u in plaats van producten voor Honden met gebitsproblemen op zoek naar ander oplossingen voor uw hond? Neem dan eens een kijkje in onze algehele hondenaphoteek.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.