Gebitsverzorging hond

Plaqtiv+ Dental Wipes tandverzorging voor hond en kat

Plaqtiv+ Dental Wipes tandverzorging voor hond en kat
Plaqtiv+ Dental Wipes tandverzorging voor hond en kat
Gebruik 2 vingers (pinch to zoom) om in te zoomen

Plaqtiv+ Dental Wipes tandverzorging voor hond en kat

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Plaqtiv+ Dental Wipes tandverzorging voor hond en kat zijn handige doekjes voor het reinigen van het gebit van uw hond of kat. Een verpakking bevat 60 doekjes.

  • Makkelijk in het gebruik
  • Reinig het gebit van hond of kat
  • Laat uw dier laagdrempelig wennen aan mondzorg

Meer informatie

Productinformatie Plaqtiv+ Dental Wipes tandverzorging voor hond en kat

Mondzorg is een belangrijk onderdeel van huisdierenzorg die vaak wordt vergeten. Soms is het moeilijk om het gebit van uw huisdier te reinigen, omdat ze het bijvoorbeeld niet fijn vinden of het onbekend voor ze is. Met tandenborstels en tandpasta wordt het dan al gauw een strijd en een kliederboel. Laat uw huisdier met Plaqtiv+ Dental Wipes tandverzorging voor hond en kat makkelijk wennen aan dagelijkse verzorging van het gebit.

De doekjes zijn makkelijk om uw vinger te wikkelen om er vervolgens het gebit van uw hond of kat mee schoon te maken. Als uw huisdier middels deze doekjes gewend is geraakt aan dagelijkse mondzorg, kunt u overstappen naar reinigen met een tandenborstel en tandpasta. De doekjes bevatten een speciale XpersivTM technologie. Hiermee worden de mineralen die tandsteen veroorzaken aangepakt. Zo wordt de vorming van tandsteen geremd.

Bij Brekz kunt u tandverzorgingsproducten snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel Plaqtiv+ Dental Wipes tandverzorging voor hond en kat tegen de scherpste prijzen!

Gebruiksadvies Plaqtiv+ Dental Wipes

Gebruik deze doekjes dagelijks voor het beste resultaat. Wikkel een doekje om uw vinger en reinig tand voor tand het gebit van de hond of kat. Let vooral bij katten op de scherpe tandjes!

Samenstelling Plaqtiv+ Dental Wipes tandverzorging voor hond en kat

Ingrediënten: Aqua, Natriumcitraat, Citroenzuur, Dinatrium-EDTA, Glycerine, Natriumbenzoaat, Sorbitol, Zinkchloride, Aroma

Ander product?

Toch liever een ander product voor de mondzorg van uw hond of kat? Voor honden kunt u kijken bij het assortiment Gebitsverzorging hond. Voor uw kat kunt u terecht op de pagina Gebitsproblemen kat.Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.