terug
Gebitsproblemen kat

Gebitsproblemen kat

Gebitsproblemen kat bevat verschillende producten die speciaal zijn ontwikkeld om de gebitsproblemen van uw kat te verminderen. Er zijn onder meer voedingen, toevoegingen, mondwater en tabletten verkrijgbaar. Zo is er altijd een product dat uw kat met zijn gebitsproblemen helpt.
Lees meer ..
Gebitsproblemen kat

Gebitsproblemen kat assortiment

Gebitsproblemen kat bevat verschillende producten die speciaal zijn ontwikkeld om de gebitsproblemen van uw kat te verminderen. Het assortiment is breed en loopt van droogvoer tot kattensnoep en van tandgel tot mondwater. Ook zijn er speciale tandenborstels en tandverzorgingsgel verkrijgbaar om het gebit van uw kat handmatig te reinigen. Om u wegwijs te maken in ons assortiment producten voor gebitsproblemen kat volgt hier een korte beschrijving.

Voeding

Droogvoer met een tandverzorgende functie is een effectieve manier om uw kat gezond te laten eten en tegelijkertijd aan het gebit te werken. In onze webshop vindt u onder meer de volgende voedingen.

 • Een veterinary voeding van Royal Canin die zeer geschikt is voor katten met gebitsproblemen is het Royal Canin Veterinary Diet Dental kattenvoer
 • Een alternatief voor deze voeding is het speciaal op gebitsproblemen gerichtte Royal Canin Oral Care kattenvoer
 • Liever een voeding van Hill's? Een uitstekende volledige voeding voor katten met een gevoelig gebit is het Hill's Oral Care Adult kattenvoer
 • Snoepen en toch aan het gebit werken? Met Whiskas' Dentabites kattensnoep kan het. Het gebit gezond houden was nog nooit zo lekker.

Medicatie

Er zijn diverse medicinale middelen die kunnen helpen om het gebit van uw kat sterk en gezond te houden. Denk hierbij aan tandpasta en mondwater, maar bijvoorbeeld ook aan tabletten.

 • Een tandgel kunt u gebruiken met of zonder tandenborstel. Een variant waarbij geen tandenborstel nodig is, is de Beaphar Tandgel voor hond en kat
 • Een middel vermengen met het eten is eenvoudig en effectied. Dit kan met PlaqueOff voor honden en katten
 • Tabletten versterken het gebit en zorgen voor een frisse adem, probeert u eens de Biofood Tabetten Catbite

Tanden poetsen

Tanden poetsen is een door mensen beproefde methode om het gebit vrij te houden van gaatjes en tandsteen. Er zijn setjes met tandenborstels en pasta, maar de producten zijn ook los verkrijgbaar. Bovendien is net als voor het baasje ook mondwater verkrijgbaar.

 • Mondwater van Beaphar voorkomt tandplak en geeft een frisse adem. Het vermindert gebitsproblemen
 • Op zoek naar een setje met tandenborstel en tandpasta? Kijkt u eens bij de Beaphar Tandpasta & Tandenborstel voor hond en kat
 • Er is ook een alternatief setje met tandenborstel en tandpasta, de Trixie Tandenverzorgingsset
 • Trixie heeft ook een tandverzorgingsgel in het assortiment, de Trixie Tandverzorgingsgel voor hond en kat
 • Losse tandenborstel nodig? Er zijn onder meer twee modellen van Trixie verkrijgbaar, een klein en een groot model

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld producten voor oog- en oorverzorging van uw kat? Kijk eens bij onze Oog- en oorverzorging kat.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.