Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Gebitsproblemen kat 

Gebitsproblemen kat bevat verschillende producten die speciaal zijn ontwikkeld om de gebitsproblemen van uw kat te verminderen. Er zijn onder meer voedingen, toevoegingen, mondwater en tabletten verkrijgbaar. Zo is er altijd een product dat uw kat met zijn gebitsproblemen helpt.
Lees meer ..

Dental

Speciaal

Oral Care

Snacks

Beaphar

Orozyme

Virbac

Beaphar

Virbac

Orozyme

Virbac

Snacks

Adult

Overige

Orozyme

Huid en Vacht

Dental

Dental

Royal Canin Veterinary Diet Dental kattenvoer

Dierenarts-blok

Productinformatie Royal Canin Veterinary Diet Dental kattenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Dental kattenvoer is een speciaal dieetvoer voor katten met gebitsproblemen zoals tandplak en tandsteen. Deze problemen kunnen leiden tot pijnlijke ontstekingen en zelfs verlies van tanden of kiezen. Als uw kat een gevoelig gebit heeft, kan uw dierenarts adviseren om Royal Canin Veterinary Diet Dental kattenvoer te geven. Deze smakelijke voeding helpt de vorming van tandplak en tandsteen verminderen, dankzij de speciale structuur, vorm en grootte van de brokjes, alsmede dankzij speciaal toegevoegde voedingsstoffen. Zo draagt Royal Canin Veterinary Diet Dental kattenvoer bij aan de verbetering van het gebit van uw kat en aan een frissere adem. Ook bevordert de voeding een gezonde spijsvertering, beperkt het de vorming van haarballen en ondersteunt het de urinewegen.  

Bij Brekz kunt u Royal Canin Veterinary Diet Dental kattenvoer goedkoop online bestellen. Koop nu Royal Canin Veterinary Diet Dental kattenvoer tegen de scherpste prijs, of bekijk ons uitgebreide assortiment aan gezondheidsvoeding voor uw kat.

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Dental kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Dental kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Royal Canin Veterinary Diet Dental kattenvoer
Volw. Gewicht van de kat (kg) Mager Optimaal gewicht Overgewicht
Gram Gram Gram
2 40 33 -
3 53 44 -
4 65 55 44
5 77 64 51
6 87 73 58
7 97 81 65
8 107 89 71
9 116 97 78
10 126 105 84


Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Dental kattenvoer

Rijst, maïsmeel, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, dierlijke vetten, tarwegluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, plantaardige vezels, visolie, mineralen, gist, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, extracten uit groene thee (bron van polyfenolen), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine)

Gemiddelde analyse
Overige koolhydraten (38,6%), zetmeel (31,7%), eiwit (29%), vetten (15%), voedingsvezels (12,4%), mineralen (6,4%), vocht (5,5%), ruwe celstof (5,5%), EPA/DHA (0,21%).

Toevoegingsmiddelen
Vitamine A (21.500 IE/kg), vitamine D3 (800 IE/kg), [E1] ijzer (43 mg/kg), [E2] jodium (3,4 mg/kg), [E4] koper (9 mg/kg), [E5] mangaan (57 mg/kg), [E6] zink (186 mg/kg), [E8] selenium (0,07 mg/kg). Pentanatriumfosfaat (3,5 g/kg), antioxidanten.

Ander product?

Heeft uw kat gebitsproblemen, maar zoekt u een ander gezondheidsvoer? Bij ons vindt u een breed assortiment aan kattenvoer- en middelen voor bij gebitsproblemen. Zoekt u een ander soort gezondheidsvoeding, dan kunt u terecht bij het overzicht van al ons Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer.

Royal Canin Veterinary Diet
https://www.brekz.nl/3494-home_default/royal-canin-dental-diet-kattenvoer.jpg
33.25 2019/01/01
Snelle levering en voordelig
aanrader voor het gebit van onze katzel!
Goede grote brokken, kunnen de katten lekker op kauwen, goed voor de tanden. De brokken ruiken ook goed, in tegenstelling tot sommige kattenbrokken die ik ken.
Fijne levering en goed product.
AAAAAAAAAAAAAA++++++++++++++++++
Prima product. Mijn katten eten het graag
katten vinden het lekker en ze krijgen een hele mooie glimmende vacht mijn katten zijn nu 8 jaar en 1 kat is pas bij de dierenarts geweest om zijn tandjes schoon te laten maken
Niet op voorraad maar toch vrij snel geleverd met contact tussendoor
we zijn dik tevreden over royal canin kattenbrokjes danku wel
Uitstekende service, uitstekende prijzen. Ik ben en blijf klant van Brekz.
Altijd vlug geleverd in perfecte staat daarvoor dank
Ruim assortiment, supersnelle levering!
Mijn beide katten vinden dit goed te eten, de dierenarts is blij met het resultaat.
Goede grote brokken voor het gebit. Gebruik het naast het dagelijkse voer. 2x per dag een bakje dagelijks voer + 6 Dental brokken.
Omdat de brokken groter zijn moet ze echt kauwen. Goed tegen tandsteen.
Onze kat had tandvlees problemen, maar sinds hij deze korrels eet is alle irritatie weg.
Deze bestel ik altijd mee voor mijn zoon. Het scheelt enorm veel geld om dit niet bij de dierenarts te moeten kopen. Plus het is heel gemakkelijk, wordt n.l. thuis afgeleverd en je hoeft er dus niet mee te slepen.
mijn cat vind het lekker en heb ze (misschien daardoor) geen gebiet problemen
Prima product, belangrijk voor het gebit van onze Heilige Birmaan. De bestelling werd correct en snel geleverd.
Veel keus. Snelle levering. Het enige min-puntje is: Brekz biedt de mogelijkheid een voorgegeven opmerking toe te voegen aan de bestelling. Ik heb aangegeven dat ik afgeven bij de buren liever niet had. In de praktijk bleek uit de e-mail van DPD dat met mijn opmerking niets is gedaan. Waarom biedt Brekz dan die mogelijkheid?
Door de dierenarts aanbevolen en het blijkt goed te werken tegen tandsteen bij mijn poes
Zeer tevreden en hoop dit nog te kunnen
Makkelijk te bestellen via herbestelling. Prijs is lager dan elders en dat je dan 3 zakken moet nemen is bij 2 katten geen bezwaar. Die doen er een maand over per zak.
4975
2582
Royal Canin Dental Diet kattenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1,5 kg
€ 19,75 (€ 13,17/kg)
3 kg
€ 33,25 (€ 11,08/kg)
2 x 3 kg
€ 63,49 (€ 10,58/kg)
3 x 3 kg
€ 93,95 (€ 10,44/kg)
4 x 3 kg
€ 121,25 (€ 10,10/kg)

Speciaal

Royal Canin Oral Care kattenvoer

Productinformatie Royal Canin Oral Care kattenvoer

Royal Canin Oral Care kattenvoer is een kattenvoeding die helpt de vorming van tandplak en tandsteen tegen te gaan. Het gebit van uw kat is belangrijk, niet alleen om te eten maar ook in de omgang met de rest van de wereld; zowel tijdens het spelen met anderen als ook in het bijten in haar speelgoed. Om gebitsproblemen te voorkomen is het belangrijk haar tanden en kiezen schoon en gezond te houden. Tandsteen ontstaat als tandplak in contact komt met speeksel en mineraliseert. Een pijnlijk mond kan uw kat ervan weerhouden voldoende te eten of te drinken. Neem contact op met je dierenarts als u tandsteen bij uw kat ontdekt of als zij andere problemen met het tandvlees of het gebit vertoont. Deze voeding is een uitgebalanceerde, volledige maaltijd met voedingsstoffen die helpen de vorming van tandplak op het gebit van uw kat te verminderen. Het heeft op twee manieren een gunstige invloed op de mondholte en het gebit van uw kat: zowel mechanisch als chemisch. De voeding is specifiek samengesteld voor het gebit. De grootte, de textuur en de vorm van de brokken stimuleren het kauwen wat het effect geeft van dagelijks tandenpoetsen en de vorming van tandplak vermindert. De aan de voeding toegevoegde calciumvangers binden calcium uit het speeksel en verminderen zo de vorming van tandsteen uit tandplak. De maaltijd bevat bovendien een uitgebalanceerde hoeveelheid mineralen ter ondersteuning van de gezonde urinewegen van uw kat.

 • Vermindert de vorming van tandplak
 • Stimuleert het kauwen van de brokjes
 • Uitgebalanceerde, volledige voeding 
 • Ondersteunt gezonde urinewegen
 • Geschikt voor iedere kat

Bij Brekz kunt u het beste Royal Canin kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Oral Care kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Royal Canin Oral Care kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
        

Voedingsadvies Royal Canin Oral Care kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Royal Canin Oral Care kattenvoer

Gewicht van de kat (kg) Normaal gewicht Overgewicht
Gram Gram
3 45 36
4 55 44
5 65 52
6 74 59

       

Ingrediënten Royal Canin Oral Care kattenvoer

Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, maïs, isolaat van plantaardige eiwitten*, dierlijke vetten, maïsmeel, plantaardige vezels, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, tarwe, maïsgluten, mineralen, bietenpulp, visolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, sojaolie, psylliumschil en psylliumzaden.

*L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (24.100 IE/kg), vitamine D3 (700 IE/kg), E1 (IJzer) (35 mg), E2 (Jodium) (3,5 mg), E4 (Koper) (11 mg), E5 (Mangaan) (45 mg), E6 (Zink) (136 mg), E8 (Selenium) (0,06 mg), conserveermiddelen, antioxidanten. 

Analytische bestandsdelen
Ruw eiwit (30%) ruw vet (15%), ruwe as (7%), ruwe celstof (5,4%), natriumtripolyfosfaat (2 g/kg).
       

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit voer, bijvoorbeeld een voeding voor uw kat met overgewicht? Kijk dan eens bij Royal Canin Light Weight Care kattenvoer. 

Royal Canin
https://www.brekz.nl/29999-home_default/royal-canin-oral-sensitive-30.jpg
32.75 2019/01/01
Snelle en correcte levering
Katten vinden het lekker en ze moeten er op kauwen omdat het grotere brokken zijn.Dus goed voor gebit en tandvlees
Prima voer. Wel flink aan de prijs, helaas!
Op advies van de dierenarts om tand problemen te voorkomen. Gelukkig vindt mijn "fussy cat " ze lekker.
Poes vind ze heerlijk en ze stinkt niet meer zo uit het bekje. Hij moet er echt op kauwen en ik merk dat hij dat fijn vind
Onze kat is er gek op. We hebben ze gekocht omdat ze na een bezoekje aan de dierenarts tandsteen bleek te hebben. Haar in slaap doen op 17 jarige leeftijd om het te verwijderen is de noodoplossing. Ondertussen is ze gek op deze.
Nu ik Royal Canin oral care geef aan mijn poezen hebben die geen tandvleesproblemen meer.
Goed produkt. Snelle levering!
Mijn Katten zijn er dol op en ze hebben geen tandsteen, verder is het produkt zeer voordelig.
Prima product. Helpt zeker tegen tandsteen is na bezoek bij dierenarts gebleken. Daarom is zo'n grootverpakking voor een voordelige prijs een uitkomst voor mijn dier en mijn portemonnee.
Ik ben tevreden met de levering en de product. Geen negatieve worden uit mijn mond.
zeer goeie kattebrokjes myn poezen willen niets anders
volgens mijn dierenarts is dit het ideale voedingsmiddel om tandplak en tandvleesontsteking bij mijn 3 poezewoezen tegen te gaan
We zijn heel teveden over de diensten van Breckx en de twee soorten voeding die we geven aan onze Ragdolls zijn top
Snelle levering, goedkoop
Gewoon een goed product en snelle levering
Het moet wel lekker zijn want ik heb de kat niet horen klagen. Levering was snel geregeld
Het werkt goed ze vinden het lekker
Snelle en correcte levering tegen goede prijs!
Katten vinden het lekker, prijs is lager dan bij andere verkopers
Prima product tegen een scherpe prijs.
Grotere brokken waardoor de kat ze goed kauwt, en hierdoor minder tandsteen heeft.
Duidelijke terugkoppeling van status bestelling en snelle afhandeling. En altijd voordelige producten!
Product is oké maar bij de levering ging het fout. Vrijdag besteld en woensdag pas in huis, tevens was de voerzak opengescheurd.
542
108
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1,5 kg
€ 16,75 (€ 11,17/kg)
3.5 kg
€ 32,75 (€ 9,36/kg)
8 kg
€ 59,95 (€ 7,49/kg)
2 x 8 kg
€ 113,95 (€ 7,12/kg)

Oral Care

Hill's Oral Care Adult kattenvoer

Productinformatie Hill's Science Plan Adult Oral Care kip kattenvoer

Hill's Science Plan Adult Oral Care kip kattenvoer is voer speciaal voor volwassen katten van 1 tot 6 jaar oud met gebitsproblemen. Hill's Science Plan Adult Oral Care kip kattenvoer bevat een klinisch bewezen broktechnologie die helpt om tandplak en tandsteen te verminderen. De brokjes werken als een tandenborstel die de tanden reinigen en de adem verfrissen bij elke hap. Hill's Science Plan Adult Oral Care kip kattenvoer is een droogvoer voor katten dat de gezondheid van het gebit helpt verbeteren. Tevens bevorderen de toegevoegde vitamine E en omega 6-vetzuren een gezonde, volle vacht. Hill's Science Plan Adult Oral Care kip kattenvoer is gemaakt met ingrediënten van hoge kwaliteit en wordt aanbevolen door dierenartsen.

Bij Brekz kunt u  Hill's Science Plan Adult Oral Care kip kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Hill's Science Plan Adult Oral Care kip kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ingrediënten Hill's Science Plan Adult Oral Care kip kattenvoer

Samenstelling: Kip- (17%) en kalkoenmeel, brouwersrijst, maïsglutenmeel, maïs, dierlijk vet, cellulose, soja-olie, mineralen eiwithydrolysaat, visolie, vitaminen, taurine, sporenelmenten en bèta-caroteen. Met een natuurlijk antioxidant (gemengde tocoferolen).

Analytische bestanddelen: Eiwit 30,8%, Vetgehalte 18,7%, Ruwe celstof 7,2%, Ruwe as 5,2%, Omega-6 vetzuren 3,6%, Calcium 0,81%, Fosfor 0,70%, Natrium 0,38%, Kalium 0,62%, Magnesium 0,06%; per kg: Vitamine A 6.218IE, Vitamine D3 598IE, Vitamine E 500mg, Vitamine C 90mg, Bèta-caroteen  1,5mg.

Toevoegingen per kg: Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (Ijzer) 57,7mg, 3b202 (Jodium) 0,9mg, 3b405 (Koper) 5,7mg, 3b502 (Mangaan) 6,0mg, 3b603 (Zink) 119mg, E8 (Seleen) 0,1mg; met natuurlijk antioxidant.

Voedingsadvies Hill's Science Plan Adult Oral Care kip kattenvoer

Dagelijkse voedingsrichtlijnen

Lichaamsgewicht (kg) Droogvoer (g)
2 40
3 50
4 65
5 75
6 85
7 13 per kg

De houdbaarheid van Hill's Science Plan Adult Oral Care kip kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Ander voer

Heeft uw kat geen last van gebitsproblemen en zoekt u ander voer? Hill's biedt ook algemene voeding die geschikt is voor alle volwassen katten. Dit Hill's Science Plan Optimal Care Adult kattenvoer is verkrijgbaar in de smaken tonijn, lam en kip.

Hill's
https://www.brekz.nl/36897-home_default/hills-oral-care-adult.jpg
76.95 2019/01/01
Goed maar wel duur...
Uitstekend product
Onze kater van 14 jaar is dol op deze brokken, goed voor zijn gebit
Prima voer, onze Britten smullen ervan. Ik geef dit voer dagelijks, op advies van de dierenarts, vanwege wat beginnende problemen met de tanden. De drank uit de mond en de milde geur van ontsteking in de mond lijkt verholpen te zijn. Ik geef 1 a 2 keer per week -meestal in het weekend- de katten een beetje natvoer.
mijn poes zijn adem ruikt niet meer
Dit is het enige wat de katten lekker vinden; met ander vast kattenvoer hoef ik niet aan te komen; kijken ze hoogstens even naar, maar nemen daar geen enkele hap van, óf gaan ermee spelen, dan vind je het door de hele ruimte verdeeld.
Wijzelf hebben er nog niet van geproefd, maar onze poezen lusten het wel, dus het zal wel in orde zijn.
Goed kattenvoer. Moest een week wachten omdat het niet op voorraad was. Dat is mij bij bol.com nog nooit gebeurd. Maar door de voordelige prijs vergeef ik het!
Ik gebruik Hill's Oral Care al jaren. Mijn kater heeft niet zijn hele gebit meer en de kleinere brokjes van Hill's, daar had hij geen grip meer op. Hij eet altijd alles op en ik hoef nooit wat weg te gooien.
redelijk tot goed snelle levering
Goed voer, te zien aan de goede vacht en 2x dierenarts bezoek in 10 jaar! Makkelijk te bestellen, prijsbewust door meerdere pakken in een keer en snel in huis.
Heel goed produkt om tandsteen tegen te gaan bij katten
goed, degelijk voor de tanden en de katten vinden het lekker.
Correcte leveringstijd zoals altijd en de poezen die denken alleen maar aan smullen.
Onze kater doet er lang over om deze brokjes op te eten en moet dus goed kauwen. Ze zijn dan ook groter dan reguliere brokjes.
3355
985
Hill's Oral Care Adult kattenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1,5 kg
€ 17,75 (€ 11,83/kg)
2 x 1,5 kg
€ 34,25 (€ 11,42/kg)
7 kg
€ 57,49 (€ 8,21/kg)
2 x 7 kg
€ 109,95 (€ 7,85/kg)
€ 99,95 (€ 7,14/kg)
Dental Care Mondwater voor kat en hond

Dental Care Mondwater voor kat en hond

Dental Care Mondwater voor kat en hond is een mondwater dat tandplak en tandsteen helpt voorkomen en is geschikt voor kat en hond. Dental Care kan simpelweg aan het drinkwater van uw huisdier worden toegevoegd. Werkzame stof Xylitol gaat de vermeerdering van bacteriën tegen en helpt zo de vorming van tandplak en tandsteenaangroei tegen te gaan. De Chloorhexidine bevordert het wegblijven van ontstekingen en tandbederf. Dankzij het wegblijven van de bacteriën heeft uw huisdier bovendien een frisse adem.

 • Helpt tandsteen en tandplak voorkomen
 • Draagt bij aan een frisse adem
 • Eenvoudig aan het drinkwater toe te voegen
 • Geschikt voor kat en hond

Bij Brekz kunt u de beste gebitsverzorging goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Dental Care Mondwater voor kat en hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Dental Care Mondwater voor kat en hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Gebruik

U kunt het middel naar aanwijzing op de verpakking toevoegen aan het drinkwater van uw kat of hond. Voor een optimaal resultaat wordt dagelijks gebruik aanbevolen. Het product is geschikt voor gebruik vanaf een leeftijd van 6 maanden.


Ingrediënten Dental Care Mondwater voor kat en hond​​​​​​​

Gedestilleerd water (0,5%), xylitol (0,049%), chloorhexidinegluconaat, glycerine, dihydroxymethylcellulose, polysorbaat 20, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat en extract van gerstenmout.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een tandenborstel voor uw hond of kat? Kijk dan eens bij onze Beaphar Tandenborstel.

Sire
https://www.brekz.nl/28139-home_default/dental-care-mondwater-voor-kat-en-hond.jpg
13.5 2019/01/01
Snelle levering
Ze hebben beide geen probleem met de smaak en verbeterd stilaan hun mondgeurtje
goed produkt, hond ruikt fris
Goede kwaliteit voor lage prijs!!
nog niet in gebruik maar is analoog een ander product dat wel duurder is
2625
983
Sire Dental Care > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
500 ml
€ 13,25 (€ 26,50/l)
2 x 500 ml
€ 25,25 (€ 25,25/l)

Snacks

Whiskas Dentabites kattensnoep

Productinformatie Whiskas Dentabites kattensnoep

Somt wilt u uw geliefde kat belonen of verwennen. U kunt dat het beste op een verantwoorde manier doen. Whiskas Dentabites kattensnoep zijn heerlijke kattensnoepjes die het gebit ondersteunen. Ze bevatten groene thee, waarvan bewezen is dat de opbouw van tandplak en tandsteenvorming vermindert. Dit helpt de mondhygiëne te verbeteren. Daarnaast hebben deze smakelijke snoepjes een licht schurende werking tijdens het kauwen. Dit draagt bij aan een schoon gebit.

Naast dat Whiskas Dentabites kattensnoep een positieve werking heeft op het gebit zijn ze ook nog super smakelijk. De snoepjes op basis van kip zorgen voor een heerlijke smaaksensatie in de mond van uw kat. Ze zal deze snoepjes niet kunnen weerstaan!  

 • Verminderen tandplak en tandsteenvorming
 • Helpen de tanden schoon te houden
 • Een super smakelijke snack
 • Geschikt voor katten vanaf 10 maanden oud
   

Bent u op zoek naar een smakelijke en gezonde snack voor uw kat? Koop dan nu Whiskas Dentabites Kattensnoep goedkoop online bij Brekz. Bekijk ook eens onze andere kattensnacks!

De houdbaarheid van Whiskas Dentabites kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Whiskas Dentabites kattensnoep

Uw kat mag tot 16 snoepjes per dag. Pas de hoofdmaaltijd hier overeenkomstig op aan. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Whiskas Dentabites kattensnoep

Graan, vlees en dierlijke nevenproducten (o.a. 15% kip), plantaardige eiwitextracten, plantaardige nevenproducten, olie en vet, mineraalstoffen, gist.

Analytische bestanddelen: 
Ruw eiwit (26.2%), ruw vet (12.2%), ruwe vezel (5.8%), ruwe celstof (9.8%), vocht (10.0%), Omega 3-vetzuren (1.868 mg/kg).  

Toegevoegde voedingsmiddelen:
Kopersulfaat pentahydraat (3,2 mg/kg), kaliumjodide (0,27 mg/kg), zinksulfaat monohydraat (0,01 mg/kg), antioxidanten.

Andere kattensnack?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Whiskas Dentabites Kattensnoep? Bekijk dan eens ons totaalaanbod kattensnoep. We beschikken over verschillende producten in diverse smaken, zoals Whiskas Temptations Zalm kattensnoep, snoepjes met een heerlijke zalmsmaak.

Whiskas
https://www.brekz.nl/23931-home_default/whiskas-dentabites.jpg
3.49 2019/01/01
Prima kattensnoepjes, maar te klein van formaat voor mijn Maine coons om op te kauwen met als gevolg dat ze heel worden doorgeslikt. Voor gewone katten denk ik prima
Topprijs bij aankoop in grotere hoeveelheden. Supersnelle bezorging ! Onze poezen (een tijgertje en een Brit) zijn hier dol op.
Super snelle levering en scherpe prijzen!!
Mijn katten zijn er gek op
ik ben er dik tevreden over het produkt
lekker en goed voor onze katten
De bestelling werd snel afgehandeld, dat was fijn! Alleen de manier van levering vond ik niet fijn. Ik kon nergens vinden waar ik kon invullen wanneer ik thuis ben (ik werk 5 dagen) krijg ineens bericht hoe laat het geleverd zou worden. Ik heb gereageerd dat ik dan niet thuis ben. Ligt er een kaartje in de bus met het bericht dat ik niet thuis was. En dat het om een zwaar pakket gaat met een punt waar ik het op kan halen. Ik laat het bezorgen omdat ikzelf lichamelijk niet in staat ben om het te halen. Maar het is gelukt! Ik ga dus niet meer bij Brekz bestellen vanwege manier van levering.
Prima product en de kat is er gek op.
Lekkere snoepjes waar de kat gek op is en prima brokken
geweldig product de kat Tanja is er ook erg blij mee.
De katten zijn er gek van, een lekker krokantje.
Het product is prima! Kat vindt het heerlijk. Alleen al een paar keer een kapot doosje geleverd gekregen.
Mijn katten eten deze snoepjes graag. Ook goed voor het gebit van de dieren. De snoepjes zijn wat groter en steviger van formaat, waardoor de katten goed moeten kauwen. Aanrader.
zoals altijd goede kwaliteit voor een goede prijs
6343
873
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 5
€ 9,09
Per 10
€ 17,25

Beaphar

Beaphar Tandgel voor hond en kat

Beaphar Tandgel voor hond en kat

Beaphar Tandgel voor hond en kat is een gebitsreiniger zonder het gebruik van een tandenborstel en is geschikt voor honden en katten. De tandgel bevat tandverzorgende enzymen en biedt een ideale manier om honden en katten te behandelen die het poetsen met een borstel (nog) niet toelaten. Het middel gaat zo tandplak te lijf en helpt tegen het voorkomen van haarden van bacteriën. Het is belangrijk die te bestrijden, aangezien bacteriën kunnen leiden tot diverse nare gebitsproblemen bij uw huisdier. Het product heeft een leversmaak dat helpt bij een gemakkelijke toediening. 

 • Reinigt het gebit zonder het gebruik van een tandenborstel
 • Ideaal voor honden en katten die geen tandenborstel toelaten
 • Helpt de vorming van tandsteen en daaruit volgende gebitsproblemen te voorkomen
 • Draagt bij aan een frisse adem voor uw huisdier
   

Bij Brekz kunt u de beste middelen voor het gebit gemakkelijk en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Tandgel voor hond en kat tegen de scherpste prijzen.
 

Gebruiksaanwijzing Beaphar Tandgel voor hond en kat

Dagelijks de tandgel aanbrengen op het gehele gebit. Dit gaat gemakkelijker met het bijgeleverde opzetstukje. Werk van achteren naar voren. Eventueel ook de binnenkant van de tanden behandelen. De hond of kat zal de gel met zijn tong zelf verder verspreiden over de tanden.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld mondwater voor uw hond of kat? Kijk dan eens bij Beaphar Mondwater voor hond en kat. Een overzicht van al onze producten vindt u bij de gebitsverzorging.

Beaphar
https://www.brekz.nl/24059-home_default/beaphar-tandgel-voor-hond-en-kat.jpg
5.79 2019/01/01
super goed
Goede levering en goede tandpasta
Werkt goed makkelij voor de hond Alleen de produkte die je terug stuurd nog geen geld terug jammer.
Top spul, als je hondjes een hekel hebben aan tandenpoetsen
Goede kwaliteit Snel bezorging Goede prijzen .Snel oplossing als iets niet goed . Ik ben echt tevreden . Ik wil gewoon vaste klant blijven . Bedankt voor goede servies . A. D . uit Leiderdorp
De tandgel is zeer gemakelijk aan te brengen en heeft een betere ademgeur de tanden zien er ook beter uit . Helpt als men begint de gel te gebruiken op jonge leeftijd van de hond.
makkelijk aan te brengen. kort in gebruik, resultaat nog niet bekend.
4532
2338
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 5,79
Per 2
€ 10,75
Beaphar Mondwater voor hond en kat

Beaphar Mondwater voor hond en kat

Beaphar Mondwater voor hond en kat is een middel dat helpt tegen tand- en tandvleesproblemen en is geschikt voor honden en katten. Het mondwater vermindert de vorming van tandplak bij uw huisdier en bevordert daarbij een frisse adem. Tandplak vormt zich uit bacteriën en voedselresten en kan resulteren in tand- en tandvleesproblemen en in een slechte adem. Het mondwater gaat deze slechte bacteriën te lijf en helpt zo de vorming van tandplak te verminderen. Het middel is eenvoudig toe te dienen door het te mengen door het drinkwater van uw huisdier. Met een flesje kunt u 25 liter drinkwater aanmaken.

 • Vermindert de vorming van tandplak
 • Draagt bij aan een frisse adem
 • Helpt tandvlees- en gebitsproblemen bij uw huisdier voorkomen
 • Gemakkelijk toe te dienen door het te vermengen in het drinkwater


Bij Brekz kunt u de beste verzorgingsproducten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Beaphar Mondwater voor hond en kat tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.


Gebruiksaanwijzing Beaphar Mondwater voor hond en kat

Voeg 10 ml Beaphar Mondwater toe aan 1 liter drinkwater van uw hond of kat. U kunt het middel bij verversing van het drinkwater telkens weer toevoegen, in dezelfde mengverhouding. Doordat het middel direct aan het drinkwater wordt toegevoegd, is het uiterst geschikt voor honden en katten die rechtstreekse tandverzorging in de bek niet toelaten.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een vingertandenborstel voor de hond? Kijk dan eens bij de Vingertandenborstels voor de hond. Een overzicht van ons gehele assortiment gebitsverzorging vindt u op de pagina Gebitsverzorging.

https://www.brekz.nl/24052-home_default/beaphar-mondwater-voor-hond-en-kat.jpg
8.09 2019/01/01
Mijn chihuahua’s hebben een frisse adem en minder last van tandplak,top!!!
Ik geef dit al jaren aan mijn chihuahua's, aangezien die kleine bekkies bijna niet bij te houden zijn met tanden poetsen. Heb ik wel jaren gedaan/geprobeerd, maar het hielp niet genoeg. Na een deepclean bij de DA ben ik dit gaan geven en ze hebben allen veel minder tandsteen en een prettigere adem. Ze blijven dit krijgen tot hun dood (of totdat het product ophoud te bestaan)
Gebruik het al 12 jaar. Mooi schoon gebit. Nooit tandsteen gehad bij alle 3 de honden.
De hond zijn adem ruikt minder fel
Dit mondwater gebruik ik altijd voor mijn chihuahua's voor een goed en gezond gebit het helpt heel goed!
Goed product voor een redelijke prijs En mijn inmiddels oude kat en hond hebben nooit gebitsproblemen en komen glansrojk door de controle van de dierenarts
5826
3003
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
250 ml
€ 8,09 (€ 32,36/l)
2 x 250 ml
€ 15,25 (€ 30,50/l)
Beaphar Tandpasta & Tandenborstel voor hond en kat

Beaphar Tandpasta & Tandenborstel voor hond en kat

Beaphar Tandpasta & Tandenborstel voor hond en kat is een tandpasta met tandenborstel voor alle soorten honden en katten. De tandenborstel heeft twee borstelkoppen met zachte en flexibele haren ter bescherming van het tandvlees. Door de golfvorm van de borstelharen is het gemakkelijk alle plaatsen in de bek te poetsen. De steel van de borstel is gemaakt van rubber, zodat u extra grip geeft. De tandpasta bevat diverse stoffen die een positief effect hebben op de gezondheid van de bek van uw hond. De pasta bevat protease, dat helpt tegen tandaanslag, voordat deze in tandsteen kan veranderen. Daarnaast zorgt de tandpasta voor een frisse adem en is deze erg lekker vanwege de leversmaak.

 • Twee borstelkoppen
 • Borstel beschermt tandvlees
 • Hele bek is bereikbaar
 • Borstel heeft extra grip
 • Helpt tegen tandplak, tandsteen en gaatjes
 • Doodt bacteriën
 • Bevordert frisse adem
 • Leversmaak

Bij Brekz kunt u diverse soorten tandenborstels en tandpasta eenvoudig en voordelig online bestellen. Koop bijvoorbeeld Beaphar Tandpasta & Tandenborstel voor hond en kat en uw bestelling wordt snel bezorgd!

Gebruiksaanwijzing Beaphar Tandpasta & Tandenborstel voor hond en kat

Voor elke hond is het belangrijk dat zijn tanden gezond en schoon blijven. Begin daarom indien mogelijk al met poetsen als uw hond nog een puppy is. Laat uw hond langzaam wennen aan het poetsen. Het kan een paar maanden duren voordat uw hond volledig accepteert dat zijn tanden gepoetst moeten worden. Poets iedere dag en gebruik de tandenborstel maximaal 3 maanden.

Andere tandreiniging dan Beaphar Tandpasta & Tandenborstel voor hond en kat?

Bij ons kunt u ook kiezen voor Beaphar Tandgel voor hond en kat dat het gebit reinigt zonder tandenborstel of Beaphar Tandspray voor de hond dat tandaanslag verwijdert. Bekijk ook ons gehele aanbod aan tandreinigingproducten en ontdek de tandverzorgende snacks!

https://www.brekz.nl/25814-home_default/beaphar-tandpasta-tandenborstel-voor-hond-en-kat.jpg
6.09 2019/01/01
Snelle levering!
Tandenborstel is niet heel erg praktisch om voorbij de wang ‘kwabjes’ te komen. Verder vind de kat de tandpasta niet vies!
Kat vond het niet echt denderend.
De hond laat het toe zal lekker smaken
Goede tandenborstel komt in de hoeken en een fijne tandenpasta ruikt lekker
Dit wordt hier dagelijks gebruikt!!! Bedankt Brekz.be voor de 'Super'-aankoop: vlug gevonden-makkelijk te betalen-goedkoop-snelle levering!!! Jullie mogen ons terug verwachten!!!
Gebruiken dit produkt al jaren en het bevalt prima...poetsen om de dag...
Makkelijke tandenborstel en de smaak blijkt te bevallen .
28986
14692
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 6,09
Per 2
€ 11,49

Orozyme

Orozyme tandpasta voor hond en kat

Productinformatie Orozyme Tandpasta voor hond en kat

Orozyme Tandpasta voor hond en kat is een enzymatische tandpasta voor honden en katten die een goede mondhygiëne ondersteunt. De tandpasta helpt tandplak en tandsteen te voorkomen en laat een frisse, aangename geur achter.

Orozyme Tandpasta voor hond en kat ondersteunt bovendien het natuurlijke afweersysteem van de mond en bevordert het welzijn van de mondflora. Deze tandpasta komt met een handige canule, die u kunt gebruiken in het geval het niet mogelijk is om de tanden van uw dier te poetsen. Let oplees voor gebruik van dit product de bijsluiter aandachtig. 

Bij Brekz kunt u Orozyme Tandpasta voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsmiddelen tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Orozyme Tandpasta voor hond en kat

Samenstelling: 

Enzymatisch complex Systeem LPO: amylase, glucose-oxydase, lactoperoxydase, superoxyde dismutase (SOD), kaliumthiocyanaat, lactoferrine, lysozyme, malt flavor, niet-ionogene surfactant.

Productadvies Orozyme Tandpasta voor hond en kat

Dosering: 

Dier Hoeveelheid pasta
Honden (< 20 kg) 1 cm pasta
Honden (> 20 kg)  2 cm pasta
Katten  1 cm pasta

Bewaar dit product op kamertemperatuur. 

Ander verzorgingsmiddel?

Van Orozyme hebben wij in ons aanbod ook nog Orozyme Bucco-Fresh PlaqueOff voor hond en kat, dat tandplak tegengaat en zorgt voor een frisse adem. Zoekt u nog een ander verzorgingsproduct? Op onze overzichtspagina hondenapotheek vindt u een handig overzicht van onze overige verzorgingsproducten.

https://www.brekz.nl/27789-home_default/orozyme-tandpasta-voor-hond-en-kat.jpg
8.95 2019/01/01
31448
15292
Orozyme tandpasta voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 Tube (70 gram)
€ 8,95 (€ 127,86/kg)
2 Tubes (2 x 70 gram)
€ 16,95 (€ 113,00/kg)
3 Tubes (3 x 70 gram)
€ 23,95 (€ 114,05/kg)

Virbac

Virbac Vet Aquadent voor hond en kat

Productinformatie Virbac Vet Aquadent voor hond en kat

Virbac Vet Aquadent voor hond en kat is een smakelijk product dat helpt tandplak, tandsteen en een slechte adem te bestrijden. De handige vloeistof kan worden gebruikt als aanvullend voer en wordt door het drinkwater van uw hond of kat gemengd. Dankzij de aanwezigheid van xylitol remt het product de bacteriegroei in de mond en helpt zo de vorming van tandplak en tandsteen voorkomen. Bovendien helpt het een frisse adem te krijgen en behouden. 

 • Helpt de vorming van tandplak en tandsteen voorkomen
 • Bevordert een frisse adem
 • Eenvoudig toe te voegen aan het drinkwater
 • Geschikt voor honden en katten

Bij Brekz kunt u het beste gebitsverzorging producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Virbac Vet Aquadent voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruiksaanwijzing Virbac Vet Aquadent voor hond en kat

Vet aquadent kan aan het drinkwater van uw hond of kat worden toegevoegd. Zo wordt het gebit tijdens het drinken verzorgd. Het middel bij iedere drinkwaterverversing weer toevoegen. Een dosering van 5 ml per 500 ml is voldoende. Gebruik het middel niet bij honden en katten jonger dan 6 maanden.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een tandpasta voor hond of kat? Kijk dan eens bij Beaphar Tandpasta voor hond en kat.

https://www.brekz.nl/29682-home_default/virbac-vet-aquadent-voor-hond-en-kat.jpg
11.95 2019/01/01
31481
15319
Virbac Vet Aquadent voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
250 ml
€ 11,95 (€ 47,80/l)
500 ml
€ 18,95 (€ 37,90/l)
Beschikbaar 25 sep
2 x 500 ml
€ 36,49 (€ 36,49/l)
Beschikbaar 25 sep
3 x 500 ml
€ 51,49 (€ 34,33/l)
Beschikbaar 25 sep

Beaphar

Beaphar Chlorophyl Tabletten voor hond en kat

Beaphar Chlorophyl Tabletten voor hond en kat

Beaphar Chlorophyl Tabletten voor hond en kat zijn bladgroene tabletten die worden gebruikt bij een sterke lichaamsgeur en bij een slechte adem door voeding. Een sterke lichaamsgeur, die bijvoorbeeld voorkomt wanneer uw hond loops is, of een slechte adem van uw viervoeter kan vervelende situaties opleveren. Beaphar Chloriphyl Tabletten voor hond en kat zijn een handig en natuurlijk hulpmiddel om een sterke lichaamsgeur tegen te gaan. Ook kunt u de tabletten gebruiken voor een meer frisse adem van uw huisdier. De tabletten zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 30 of 60 tabletten. 

 • Geschikt voor honden en katten
 • Tabletten voor afremming sterke lichaamsgeur
 • Naturlijke oplossing tegen de geur van loopsheid
 • Voor frisse adem
 • Verkrijgbaar in een verpakking van 30 of 60 tabletten.

Bij Brekz kunt u Beapharproducten voor hond en kat goedkoop online kopen. Bekijk gerust ons assortiment en bestel nu snel Beaphar Chloriphyl Tabletten voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Snel en makkelijk besteld tot aan uw voordeur!

De houdbaarheid van Beaphar Chloriphyl Tabletten voor hond en kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Gebruiksaanwijzing Beaphar Chlorophyl Tabletten voor hond en kat

U kunt de tabletten oraal geven aan uw huisdier of toe dienen door het voer. In het laatste geval kunt u de tabletten eventueel fijn maken. Zorg in ieder geval dat bij gebruik van de tabletten dat er altijd voldoende drinkwater bij het voer aanwezig is.

Overzicht te gebruiken hoeveelheid per maaltijd

 • Gebruik voor kleine honden en katten: 's ochtends en 's avonds een halve tablet
 • Gebruik voor middelgrote honden: 's ochtends en 's avonds 1 tablet
 • Gebruik voor grote honden: 3 à 4 tabletten per dag

Let op!  Bewaar de tabletten bij kamertemperatuur. Gebruik de geopende verpakking binnen de vastgestelde datum.

Ingrediënten Beaphar Chlorophyl Tabletten voor hond en kat

Chlorophyl 96 mg/kg, suiker, melk- en bijproducten.

Ander product bij sterke lichaamsgeur of slechte adem?

Ben u op zoek naar een aanvullend Beaphar product bij maag en darmproblemen, bijvoorbeeld Beaphar diarreeremmer hond en kat of Beaphar Darmreiniger voor hond en kat? Neem gerust een kijkje op onze site om ons aanbod van alternatieve producten te bekijken. Ook voor honden- of kattenvoer voor de gevoelige maag en/of darmen kunt u terecht op onze site.

https://www.brekz.nl/25816-home_default/beaphar-chlorophyl-tabletten-voor-hond-en-kat.jpg
6.39 2019/01/01
Het product is prima, heb het geprobeerd omdat het bij sommige gecastreerde reuen helpt tegen ongewenst rijgedrag van andere honden. helaas heeft het bij mijn hond geen effect
28994
14694
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
30 tabletten
€ 6,39
2 x 30 tabletten
€ 11,95

Virbac

Virbac C.E.T. Gebitsverzorgingsset voor hond en kat

Virbac C.E.T. Gebitsverzorgingsset voor hond en kat

Virbac C.E.T. Gebitsverzorgingsset voor hond en kat is een complete gebitsverzorgingsset en is geschikt voor zowel honden als katten. Tot wel 80% van de honden en katten ouder dan 3 jaar heeft last van gebitsproblemen. Lang niet altijd leiden die tot een aanpak voor de eigenaar van de betreffende honden of katten. Met deze gebitsverzorgingsset kunt u wel actie ondernemen. Hij bevat verschillende soorten tandenborstels, zoals een dubbelzijdige tandenborstel, voor kleine en grote honden en een vingertandenborstel, voor tijdens de aanleerfase. Dankzij de speciale tandpasta met kipsmaak accepteert uw huisdier het tandenpoetsen gemakkelijker. 

 • Bevat twee soorten tandenborstels
 • Aangepast aan de vorm van het hondengebit
 • Met een tandenborstel voor de aanleerfase van het poetsen 
 • Speciale tandpasta met kipsmaak voor gemakkelijker acceptatie
 • Geschikt voor honden en katten

Bij Brekz kunt u de beste gebitsverzorging producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Virbac C.E.T. Gebitsverzorgingsset voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een losse tandenborstel voor uw hond of kat? Kijk dan eens bij onze Trixie Tandenborstel Klein hond en kat.

https://www.brekz.nl/27710-home_default/virbac-cet-gebitsverzorgingsset-voor-hond-en-kat.jpg
15.95 2019/01/01
Er zitten 3 verschillende borsteltjes bij waardoor er altijd wel eentje bij zit die goed werkt. Het boekje met de beschrijving gaat alleen over honden, terwijl er op de site staat voor hond en kat.
31470
15308
Virbac C.E.T. Gebitsverzorgingsset voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per Set
€ 15,95
Per 2
€ 30,79
Per 3
€ 43,95
Virbac C.E.T. Tandpasta voor hond en kat

​​​​Virbac C.E.T. Tandpasta voor hond en kat

Virbac C.E.T. Tandpasta voor hond en kat is een tandpasta die speciaal is ontwikkeld voor honden en katten. Poetsen met deze tandpasta helpt tegen de ontwikkeling van tandplak en uiteindelijk tandsteen op het gebit van uw huisdier. Ook heeft de tandpasta een goede uitwerking op slechte adem. Het product bevat het C.E.T. Dual Enzyme System. Dit activeert de natuurlijke afweer in de mond. Bovendien is het makkelijk in gebruik, want spoelen achteraf is niet nodig. Deze tandpasta heeft een gevogeltesmaak.

 • Helpt tegen de vorming van tandplak en tandsteen
 • Heeft een gunstige uitwerking op slechte adem
 • Met C.E.T. Dual Enzyme System, activeert de natuurlijke afweer
 • Bijzonder smakelijk van gevogelte
 • Geschikt voor honden en katten

Bij Brekz kunt u de beste gebitsverzorging producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Virbac C.E.T. Tandpasta voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Virbac C.E.T. Tandpasta voor hond en kat

Gepatenteerd C.E.T. Dual Enzyme System (glucose-oxydase en lactoperoxydase, kaliumthiocyanaat). Zachte polijststoffen met kipsmaak. Oppervlakte-actieve stoffen (glycerine, sorbitol), dextrose, xanthaangom en natriumbenzoaat en kiparoma.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een tandspray voor de hond? Kijk dan eens bij onze Beaphar Tandspray voor de hond.

https://www.brekz.nl/27711-home_default/virbac-cet-tandpasta-voor-hond-en-kat.jpg
9.09 2019/01/01
Goede tandpasta - de hond vindt het lekker
Prima niets op aan te merken.
31471
15309
Virbac C.E.T. Tandpasta voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 Tube
€ 9,09
2 Tubes
€ 17,25
3 Tubes
€ 24,25

Orozyme

Orozyme Bucco-Fresh Dental Snack kleine hond en kat

Orozyme Bucco-Fresh Dental Snack hond en kat

Orozyme Bucco-Fresh Dental Snack hond en kat is een smakelijke snack die helpt een slechte adem tegen te gaan en is geschikt voor honden en katten. De brokjes zijn 100% natuurlijk en vormen een aanvullend voeder voor honden en katten met een slechte adem. Ze helpen de mondhygiene verbeteren en zo mondgeuren, tandplak en tandsteen te verminderen. Zo vormt het product een goed alternatief op het poetsen van de tanden van uw huisdier. En doordat ze weinig calorieën bevatten bevatten kunt u ze meerdere keren per dag voeren. 

 • 100% natuurlijk aanvullend voer
 • Arm aan calorieën
 • Helpt slechte adem te bestrijden
 • Vermindert tandplak en tandsteen
 • Geschikt voor honden en katten

Bij Brekz kunt u de beste tandverzorgende hondensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Orozyme Bucco-Fresh Dental Snack hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Orozyme Bucco-Fresh Dental Snack hond en kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Gebruik en dosering Orozyme Bucco-Fresh Dental Snack hond en kat

Katten en honden tot 10 kg: 4 tot 8 Dental Croqs per dag
Voor dieren zwaarder dan 10 kg wordt aangeraden groter formaat Dental Croqs te gebruiken.

Verbetering van slechte adem kan worden verwacht binnen 3 weken.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een middel van Orozyme tegen tandplak? Kijk dan eens bij Orozyme Bucco-Fresh PlaqueOff voor hond en kat.

https://www.brekz.nl/27691-home_default/orozyme-bucco-fresh-dental-snack-hond-en-kat.jpg
8.95 2019/01/01
Zijn goede koekjes voor de tanden
m'n katten vinden het lekker
31444
15289
Orozyme Bucco-Fresh Dental Snack hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
60 gram
€ 8,95 (€ 149,17/kg)
2 x 60 gram
€ 17,25 (€ 143,75/kg)
Orozyme Bucco-Fresh PlaqueOff voor hond en kat

Productinformatie Orozyme Bucco Fresh Plaque Off voor hond en kat

Orozyme Bucco Fresh Plaque Off voor hond en kat is een poedervormig aanvullend diervoer dat helpt met het tegengaan van tandplak. Het is essentieel om het gebit van uw hond of kat goed te onderhouden. Slecht onderhoud van het gebit kan namelijk allerlei paradontale ziektes veroorzaken. 

Orozyme Bucco Fresh Plaque Off voor hond en kat helpt met het tegengaan van tandplak en zorgt ervoor dat uw dier een aangename en frisse adem heeft. De perfecte manier dus om bij te dragen aan de mondhygiëne van uw dier!

Let op! Dit product is rijk aan jodium, het gebruik ervan wordt ten zeerste afgeraden in het geval u een dier met schildklierproblemen heeft.

Bij Brekz kunt u Orozyme Bucco Fresh Plaque Off voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Productadvies Orozyme Bucco Fresh Plaque Off voor hond en kat

Productadvies: 

Lichaamsgewicht dier Aantal schepjes per dag
< 10 kg ½ - 1 
10 - 25 kg 1 - 2 
> 25 kg  2 - 3

Geef het poeder eenmaal per dag over het voer. Het product kan aanhoudend gebruikt worden. 

Ander product?

Van Orozyme hebben wij in ons aanbod ook nog deze tandpasta die helpt bij het voorkomen van tandpasta en tandsteen. Zoekt u een ander verzorgingsmiddel voor de mondhygiëne van uw hond? Op onze overzichtspagina gebitsverzorging kunt u ongetwijfeld vinden wat u nodig heeft.

https://www.brekz.nl/27689-home_default/orozyme-bucco-fresh-plaqueoff-voor-hond-en-kat.jpg
19.95 2019/01/01
Perfect en vlotte vriendelijke bezorging!
Werkt echt tegen slechte adem en tandplak
steeds correcte levering aan scherpe prijs
Veel makkelijker als andere produkten voor het onderhoud van het gebit. Aanbevolen door onze dierenarts.
Snelle en goede service. De voordeligste bij ver.
Pas een week gebruikt. Te kort om te zeggen of het werkt.
Snelle levering makkelijk bestelproces
Helemaal goed!
Op advies van mijn dierenarts gebruikt met zeer goed resultaat maar jammer dat het zo duur was. Al zoekende via internet ben ik hier terecht gekomen bij hetzelfde product maar dan met een een betere prijs met correcte levering.
Gebruik Orozyme voor een van mijn Galga's met een slecht gebit, het helpt en het tandsteen is makkelijker te verwijderen door mijzelf.
Of het echt werkt moet in de toekomst blijken !!
Ik ben tevreden, de geur uit zijn bek is minder sterk en volgens de dierenarts verandert zijn speeksel en krijgt hij minder last van tandplak. Afwachten maar!
even moeten wachten tot het op voorraad was maar toch nog snel geleverd nu nog of wachten of het gaat helpen. op advies van de dierenarts gekocht.
Snelle service en gebruikersvriendelijk.
Goed produkt en snel bezorgd
Snelle bezorging binnen 1 dag ontvangen. En stukken goedkoper. Top!
Prima product voor het gebit van de hond.
31442
15288
Orozyme Bucco-Fresh PlaqueOff voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
40 gram
€ 19,95 (€ 0,50/gr)
2 x 40 gram
€ 38,95 (€ 486,88/kg)
180 gram
€ 42,95 (€ 238,61/kg)
2 x 180 gram
€ 80,95 (€ 224,86/kg)
3 x 180 gram
€ 116,95 (€ 216,57/kg)
Virbac C.E.T. Tandenborstel voor de kat - 6 stuks

Virbac C.E.T. Tandenborstel voor de kat - 6 stuks

Virbac C.E.T. Tandenborstel voor de kat - 6 stuks zijn handige, speciaal gevormde tandenborstels voor de kat. Een gewone tandenborstel is onhandig en kan leiden tot beschadiging van de wang of het tandvlees. Deze tandenborstels zijn speciaal gevormd voor het gebit van uw kat. Dit helpt beschadigingen aan het gebit, de wang of het tandvlees voorkomen. Zo bereikt u een goede verzorging en bescherming van het kattengebit.

 • Speciaal gevormde tandenborstels
 • Aangepast aan de vorm van het kattengebit
 • Helpt tegen beschadiging van gebit, wang of tandvlees
 • Draagt bij aan verzorging en bescherming van het kattengebit

Bij Brekz kunt u de beste gebitsverzorging voor de kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Virbac C.E.T. Tandenborstel voor de kat - 6 stuks tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een enkele tandenborstel voor uw kleine hond of kat? Kijk dan eens bij onze Trixie Tandenborstel Klein hond en kat

https://www.brekz.nl/29693-home_default/virbac-cet-tandenborstel-voor-de-kat-6-stuks.jpg
26.25 2019/01/01
Snelle levering, tegen een redelijke prijs.
33209
15799
Virbac C.E.T. Tandenborstel voor de kat - 6 stuks > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per verpakking
€ 26,25
Per 2
€ 49,95
Per 3
€ 71,25

Virbac

Virbac Hexagel voor hond en kat

Virbac Hexagel

Virbac Hexagel is een verfrissende en reinigende chloorhexidine gel voor honden en katten. De gel kan gebruikt worden in de mondholte en op de huid. Chloorhexidine is een ontsmettend middel. Het doodt veel van de bacteriën die in de mondholte voorkomen. Deze bacteriën kunnen ontstekingen, tandplak en tandsteen veroorzaken. Virbac Hexagel helpt om de normale bacteriële flora te behouden. Het middel kan gebruikt worden voor, tijdens of na tandsteenverwijdering. Voor de dagelijkse verzorging kan het worden gebruikt om de bek van de hond of kat te reinigen na iedere maaltijd, tenzij het advies van uw dierenarts anders luidt.

Bij Brekz kunt u verzorgingsproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Virbac Hexagel tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Virbac Hexagel

Samenstelling: Chloorhexidinegluconaat (0,5%)

Gebruik en bewaring Virbac Hexagel

Virbac Hexagel goed schudden voor gebruik. Breng Hexagel direct of door middel van een tandborstel aan op het gebit en langs het tandslijmvlies van uw hond of kat. U kunt Virbac Hexagel tweemaal daags gebruiken, bijvoorbeeld na de maaltijd van uw huisdier. Het product dient niet te worden gebruikt op open wonden. De houdbaarheid van Virbac Hexagel staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Zoekt u een kleine tandenborstel om het gebit van uw huisdier makkelijk te kunnen verzorgen? Kijk dan naar de Trixie Tandenborstel. Kijk ook eens naar onze heerlijke, gezonde tandverzorgende snacks voor honden.

https://www.brekz.nl/29690-home_default/virbac-hexagel-voor-hond-en-kat.jpg
14.49 2019/01/01
33225
15814
Virbac Hexagel voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
100 ml
€ 14,49 (€ 144,90/l)
2 x 100 ml
€ 27,75 (€ 138,75/l)
3 x 100 ml
€ 39,49 (€ 131,63/l)
Virbac Hexarinse Mondspoelvloeistof voor hond en kat

Virbac Hexarinse Mondspoelvloeistof - hond en kat

Virbac Hexarinse Mondspoelvloeistof - hond en kat is een verfrissende spoeloplossing die chloorhexidinegluconaat bevat. De antibacteriële werking van chloorhexidine en cetylpyridiniumchloride, in combinatie met de eigenschappen van zink, kan bijdragen in het voorkomen van tandplak- en tandsteenaandoeningen. Chloorhexidine is een ontsmettend middel. Het doodt veel van de bacteriën die in de mondholte voorkomen. Deze bacteriën kunnen ontstekingen en tandproblemen veroorzaken. Hexarinse geeft uw huisdier een aangename adem en bevordert het herstel van lichte tandvleesirritatie en gebitsproblemen.

Bij Brekz kunt u verzorgingsproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Virbac Hexarinse Mondspoelvloeistof - hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Virbac Hexarinse Mondspoelvloeistof - hond en kat

Samenstelling: 0,12% chloorhexidinegluconaat (in vrije en spherulietenvorm), 0,05% etylpyridiniumchloride en zink. 

Bewaring en gebruik Virbac Hexarinse Mondspoelvloeistof - hond en kat

Virbac Hexarinse goed schudden voor gebruik. Gebruik dit middel voor, tijdens of na tandsteenverwijdering. Spoel dagelijks de mond van uw hond of kat na iedere maaltijd, tenzij het advies van de dierenarts anders luidt. De houdbaarheid van Virbac Hexarinse Mondspoelvloeistof - hond en kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Zoekt u een tandverzorgende snack voor uw hond? Kijk eens naar Dentalife Sticks. Voor overige producten kunt u kijken op de pagina met al onze tandverzorgende snacks voor honden.

https://www.brekz.nl/29689-home_default/virbac-hexarinse-mondspoelvloeistof-voor-hond-en-kat.jpg
14.75 2019/01/01
33226
15815
Virbac Hexarinse Mondspoelvloeistof voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
237 ml
€ 14,75 (€ 61,46/l)
2 x 237 ml
€ 28,25 (€ 60,11/kg)
3 x 237 ml
€ 40,25 (€ 56,69/l)

Snacks

Whiskas Dentabites met Zalm Kattensnoep OP is OP

Whiskas Dentabites met Zalm Kattensnoep

Whiskas Dentabites met Zalm Kattensnoep zijn heerlijke snoepjes met zalm met een gebitsverzorgende werking en zijn geschikt voor iedere kat. De snoepjes zijn speciaal ontwikkeld om de vorming van tandsteen op het kattengebit te verminderen. Dankzij de speciale vezeltextuur zorgt het product voor een milde schurende reiniging tijdens het eten. En gegeten worden deze dentabites, want met hun heerlijke zalmsmaak zijn ze een onweerstaanbaar tussendoortje.

 • Heerlijke snoepjes met zalmsmaak
 • Schurende werking vermindert tandsteen op het kattengebit
 • Bevat diverse essentiële vitaminen en mineralen
 • Geschikt tussendoortje voor iedere kat

Bij Brekz kunt u het beste Whiskas kattensnoep goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel nu Whiskas Dentabites met Zalm Kattensnoep tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Whiskas Dentabites met Zalm Kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Whiskas Dentabites met Zalm Kattensnoep

Geadviseerd wordt om het kattensnoep te geven vanaf een leeftijd van 10 maanden oud. De aanbevolen hoeveelheid is 16 brokjes per dag.

Ingrediënten Whiskas Dentabites met Zalm Kattensnoep

Granen, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, vis en -bijproducten (waarvan 4% zalm), mineralen, gist, zaden, kruiden.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kattensnoep dat helpt haarballen te verminderen? Kijk dan eens bij ons Whiskas Anti Hairball Kattensnoep.

https://www.brekz.nl/25222-home_default/whiskas-dentabites-met-zalm-kattensnoep.jpg
1.79 2019/01/01
De kat is er wild van even schudden met het doosje en ze is daar
Mijn katten zijn dol op deze Dentabites/ zalm. In de winkel niet overal verkrijgbaar.
28104
14522
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
5 x 40 gram
€ 9,09 (€ 45,45/kg)
10 x 40 gram
€ 17,25 (€ 43,13/kg)

Adult

Iams for Vitality Adult Dental kattenvoer

Iams for Vitality Adult Dental kattenvoer

Iams for Vitality Adult Dental kattenvoer met verse kip is een 100% complete en uitgebalanceerde voeding om de gezondheid en vitaliteit van uw kat op 7 punten te ondersteunen en de tanden sterk en gezond te houden. Het voer bevat maar liefst 89% dierlijke eiwitten van het totale eiwitgehalte, waar uw huisdier iedere dag weer van kan genieten. Deze dierlijke eiwitten en mineralen zorgen onder andere voor sterke spieren. Dankzij de belangrijke mix van antioxidanten en vitamine E wordt het immuunsysteem optimaal ondersteund en de toevoeging van taurine draagt bij aan de gezondheid van het hart. Het bevat een speciaal afgestemd vezelmengsel met prebiotica en bietenpulp om het spijsverteringsstelsel te ondersteunen. De samenstelling van de krokante brokjes zorgen voor een sterk gebit en de ingrediënten dragen daarnaast ook bij aan gezonde urinewegen. Tevens zal uw geliefde kat een prachtige, glanzende vacht hebben dankzij de toevoeging van omega 3- en 6-vetzuren.

Bij Brekz kunt u Iams kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Iams for Vitality Adult Dental kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Iams for Vitality Adult Dental kattenvoer

Samenstelling:
Gedroogde kip en kalkoen 42% (kip 25%, een natuurlijke bron van taurine), maïsgrutten, maïs, varkensvet, verse kip (4,1%), gedroogde bietenpulp (2,6%), kippenjus, fructo-oligosachariden (0,69%), kaliumchloride, natriumhexametafosfaat (0,38%), visolie, gedroogde biergist. 

Analytische bestanddelen:
Eiwit 35%, vetgehalte 14%, omega 6-vetzuren 2,5%, omega 3-vetzuren 0,28%, ruwe as 7,9%, ruwe celstof 1,4%, calcium 1,5%, fosfor 1,3%, magnesium 0,074%, taurine 2100 mg/kg.

Toevoegingsmiddelen:
*(per kg), Vitaminen: vitamine A 56237 IE, vitamine D₃ 1617 IE, vitamine E 139 mg. Sporenelementen: kopersulfaatpentahydraat (koper) 9,9 mg, kaliumjodide (jodium) 1,3 mg, mangaansulfaatmonohydraat (mangaan) 4,5 mg, zinkoxide (zink) 113 mg. Zuurteregelaar: natriumbisulfaat 1%.
*Extra toegevoegd tijdens de productie

Voedingsadvies Iams for Vitality Adult Dental kattenvoer

Gewicht van de kat (kg) Hoeveelheid voer (g)
2 kg 25 - 40 g
3 kg 40 - 60 g
4 kg 55 - 75 g
5 kg 70 - 95 g
6 kg 80 - 115 g 
7 kg 95 - 135 g

Deze geadviseerde hoeveelheden zijn een uitgangspunt. Afhankelijk van leeftijd, activiteit en temperament kan uw kat meer voer nodig hebben. Deel de totale aanbevolen hoeveelheid voer per dag door het aantal keren dat u uw kat per dag voert om de portiegrootte per maaltijd te krijgen. Het wordt aangeraden om de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg dat er altijd schoon en vers water voor uw kat klaarstaat.

De houdbaarheid van Iams for Vitality Adult Dental kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Heeft u meerdere katten in huis met verschillende voedingsbehoeften? Kijk dan eens naar Iams Multi-Cat kattenvoer. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina van Iams kattenvoer.

https://www.brekz.nl/29737-home_default/iams-for-vitality-adult-dental-kattenvoer.jpg
13.25 2019/01/01
33465
15890
Iams For Vitality Adult Dental Kattenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
3 kg
€ 13,25 (€ 4,42/kg)
2 x 3 kg
€ 25,25 (€ 4,21/kg)
10 kg
€ 35,25 (€ 3,53/kg)
2 x 10 kg
€ 67,49 (€ 3,37/kg)
Dentisept Tandpasta voor hond en kat

Productinformatie Dentisept Tandpasta voor hond en kat

Dentisept Tandpasta voor hond en kat kan gebruikt worden om de gezondheid van het gebit en tandvlees van honden en katten te behouden. Ook kan Dentisept ondersteunen bij het herstel van gingivitis en huidplooi dermatitis. De tandpasta stimuleert het voorkomen van tandplak, tandsteen en een slechte adem. Naast goede voeding en tandverzorgende snacks, is het poetsen van het gebit een belangrijk onderdeel van de dagelijkse mondverzorging van uw huisdier. 1 tube tandpasta bevat 20 gram.

Mogelijke bijwerkingen

In zeer zeldzame gevallen kunnen katten een verhoogde speeksel aanmaak krijgen. Wanneer Dentisept over een langere periode gebruikt wordt kan er een bruine verkleuring op de tanden ontstaan. Indien u ernstige bijwerkingen of andersoortige reacties vaststelt die niet in de bijsluiter worden vermeld, wordt u verzocht uw dierenarts hiervan in kennis te stellen. 

Bij Brekz kunt u gebitsverzorgingsproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Dentisept Tandpasta voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Dentisept Tandpasta voor hond en kat 
1 gr pasta bevat: Chlorhexidine 2 mg.
  

Dosering en gebruik van Dentisept Tandpasta voor hond en kat

Dentisept kan door middel van de bijgevoegde applicator direct in de mondholte worden aangebracht zodat het achterste tandvlees gemakkelijk bereikt wordt. De pasta wordt in de mond van de hond of kat door de tong verdeeld. Het beste resultaat wordt behaald wanneer de pasta in de mond wordt aangebracht na het voederen. Extern op de huid kan de pasta voorzichtig met een schone vinger aangebracht worden. Dentisept kan dagelijks of wekelijks worden gebruikt, afhankelijk van de klachten. Lees vóór gebruik de bijsluiter. Bewaren onder de 25ºC en niet invriezen. Uitsluitend voor gebruik bij dieren.  De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een tandenborstel voor uw hond of kat? Kijk dan eens naar Beaphar Tandenborstel. Voor alle overige gebitsverzorgingsproducten kunt u kijken op de hondenpagina.
 
https://www.brekz.nl/31130-home_default/dentisept-tandpasta-voor-hond-en-kat.jpg
15.25 2019/01/01
makkelijk aan te brengen, en geeft een goed resultaat
Het is een goed product ,en het werkt goed .
Goed en snel geleverd .
33755
15985
Dentisept Tandpasta voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
20 gram
€ 15,25 (€ 0,76/gram)
2 x 20 gram
€ 29,25 (€ 0,73/gram)
3 x 20 gram
€ 41,75 (€ 695,83/kg)

Overige

Trixie Mondwater voor hond en kat

Productinformatie Trixie Mondwater voor hond en kat

Trixie Mondwater voor hond en kat is een reinigend middel dat helpt met het tegengaan van schadelijke bacteriën. Het helpt met het voorkomen van een slechte adem en laat een aangenaam frisse geur achter. Dit makkelijk te gebruiken middel helpt voor een betere mondhygiëne. 

Trixie Mondwater voor hond en kat hoeft alleen maar met het normale drinkwater vermengd te worden en is dus zeer gebruiksvriendelijk. Een handig product voor de gezondheid van de tanden en de mond! Let op: lees voor gebruik van dit product de gebruiksaanwijzing aandachtig. 

Bij Brekz kunt u Trixie Mondwater voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
  

Ingrediënten Trixie Mondwater voor hond en kat

Samenstelling: 

Gedeioniseerd water, natriumbenzoaat, polysorbaat 20, glycerine, protease, natriumchloride, hydroxyethylcellulose, zinkgluconaat, glucoseoxidase, lysozyme, parfum. 
  

Productadvies Trixie Mondwater voor hond en kat

Gebruiksaanwijzing: 

U kunt het product simpelweg mengen met het reguliere drinkwater van uw dier. Houd hierbij een verhouding van 1:50 aan. Schud het flesje voor gebruik goed. 

De houdbaarheidsdatum van Trixie Mondwater voor hond en kat staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
  

Ander product? 

Van Dental Care hebben wij dit mondwater in een flesje met een inhoud van 500 ml. Indien u een ander verzorgingsmiddel voor uw kat zoekt, kunt u op onze overzichtspagina kattenapotheek een overzicht vinden van ons uitgebreide assortiment kattenverzorgingsmiddelen.

https://www.brekz.nl/25393-home_default/trixie-mondwater-voor-hond-en-kat.jpg
4.59 2019/01/01
28425
14580
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
300 ml
€ 4,59 (€ 15,30/l)

Orozyme

Orozyme RF2 Aquadyl voor hond en kat

Productinformatie Orozyme RF2 Aquadyl voor hond en kat

Orozyme RF2 Aquadyl voor hond en kat is een smakelijke vloeistof om gebitsproblemen als tandplak en tandsteen te helpen voorkomen.
Het bevat RF2, een anti-plak bestanddeel van plantaardige oorsprong. Dit verhindert de vorming van een biofilm in de bek. Biofilm is de eerste fase in het ontwikkelen van tandplak en tandsteen. Orozyme RF2 Aquadyl helpt de vorming hiervan te voorkomen en ondersteunt bovendien een frissere adem voor uw huisdier. Orozyme RF2 Aquadyl is het ideale product voor de dagelijkse mondverzorging van honden en katten. Lees voordat u dit product gebruikt altijd eerst de gebruiksaanwijzing goed door.

Bij Brekz kunt u gebitsverzorgingsproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Orozyme RF2 Aquadyl voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Orozyme RF2 Aquadyl voor hond en kat

Sorbitol, propaan-1,2-diol, glycerol, Rheum officinale rad. pulv

Analytische bestanddelen:
L-lysine, Ruwe as (0%), Ruw eiwit (<0,2%), Ruw vet (<0,2%), Ruwe celstof (<0,1%), Vochtgehalte (45%).

Gebruiksaanwijzing Orozyme RF2 Aquadyl voor hond en kat

Dit product is enkel geschikt voor oraal gebruik. Orozyme RF2 goed schudden voor gebruik.
- Voor honden > 10 kg: voeg 10 ml Orozyme RF2 Aquadyl toe aan 1 liter vers drinkwater.
- Voor honden < 10 kg: voeg 5 ml Orozyme RF2 Aquadyl toe aan 500 ml vers drinkwater.
Ververs het drinkwater elke 24 uur, ook als het niet volledig opgedronken is. De houdbaarheid van dit product staat op de verpakking vermeld. 

Ander product?

Help uw viervoeter zijn gebit gezond te houden met de Dentalife Sticks Medium. Voor alle overige producten kunt u kijken op de pagina met al onze gebitsverzorgingsproducten voor honden.

https://www.brekz.nl/32699-home_default/orozyme-rf2-aquadyl-voor-hond-en-kat.jpg
10.75 2019/01/01
34609
16251
Orozyme RF2 Aquadyl voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
250 ml
€ 10,75 (€ 43,00/l)
2 x 250 ml
€ 20,25 (€ 40,50/l)
3 x 250 ml
€ 28,49 (€ 37,99/l)

Huid en Vacht

CatOils Vital - Voedingssupplement

Productinformatie CatOils Vital

CatOils Vital is een geconcentreerde visolie met EPA/DHA. Het is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van een algehele goede conditie, een gezonde huid en vacht en soepele spieren en gewrichten bij katten. De huid en vacht beschermen de kat tegen diverse invloeden van buitenaf. Het is dus van groot belang dat de huid optimaal functioneert. Daarnaast zijn katten echte klauteraars. Wanneer zij wat ouder worden, kunnen ze dus wel wat extra hulp gebruiken om de spieren en gewrichten soepel te houden, zodat zij nog steeds kunnen doen wat ze het liefste doen. Ook wanneer uw kat gebitsproblemen heeft kan CatOils Vital een zeer goede aanvulling zijn. 

Bij Brekz kunt u voedingssupplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu CatOils Vital tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten CatOils Vital

Per ml: 62% Omega-3 vetzuren, waarvan 340 mg EPA, 260 mg DHA, 22 mg ETA, Vitamine-E (alca-tocopherol) 1%.

Dosering CatOils Vital

CatOils 1 x daags: 0,2 ml per kg lichaamsgewicht = 1 ml/5 kg.
Catoils Vital kan over het voer worden gegeven of direct via de bek. Zorg dat uw kat altijd voldoende drinkwater beschikbaar heeft. 

Ander product?

Heeft uw huisdier gebitsproblemen? Probeer eens deze Virbac C.E.T. gebitsverzorgingsset. Voor het complete aanbod kunt u kijken in onze honden- en kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/33599-home_default/catoils-vital-voedingssupplement.jpg
29.75 2019/01/01
35029
16364
CatOils Vital - Voedingssupplement > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
100 ml
€ 29,75 (€ 297,50/l)
2 x 100 ml
€ 56,95 (€ 284,75/l)
3 x 100 ml
€ 81,75 (€ 272,50/l)

Dental

DentaLife Daily Oral Care kattensnack kip 40g

Productinformatie DentaLife Daily Oral Care kattensnack kip 

Uw kat heeft specifieke zorgbehoeften en het behoud van een goede mondgezondheid draagt positief bij aan zijn algehele welzijn. Purina DentaLife Daily Oral Care kattensnack met kip is een heerlijke kauwsnack voor dagelijks gebruik die de tanden van uw kat makkelijk en effectief helpt te reinigen met een wetenschappelijk ontworpen knapperige en poreuze textuur. Deze zal alle tanden zo goed mogelijk bereiken en helpen te reinigen, zelfs de moeilijk bereikbare plekjes. Deze snack bevat geen toegevoegde kunstmatige smaakstoffen of kleurstoffen.

Verpakt in zakjes van 40 gram. 

Samenstelling DentaLife Daily Oral Care kattensnack kip 

Ingrediënten:
Vlees en dierlijke bijproducten (20% gedehydreerd gevogelte-eiwit, waarvan 4% van kip), Granen, Plantaardige eiwitextracten, Oliën en vetten, Plantaardige bijproducten, Mineralen, Vis en visbijproducten, Glycerol, Gist, Suiker.

Analytische bestanddelen:
Eiwit: 35%,
Vetgehalte: 13,3%,
Ruwe as: 9%,
Ruwe celstof: 3,6%,
Calcium: 1,7%,
Taurine: 1 800mg/kg.


Nutritionele toevoegingsmiddelen:
IE/kg: Vit A: 32 000; Vit D3: 1 000; Vit E: 960;
mg/kg: IJzer(II)sulfaat-monohydraat: (Fe: 100); Calciumjodaat, watervrij: (I: 2,6); Koper(II)sulfaat-pentahydraat: (Cu: 16); Mangaan(II)sulfaat-monohydraat: (Mn: 50); Zinksulfaat-monohydraat: (Zn: 160); Natriumseleniet: (Se: 0,15).
Antioxidanten.

Voedingsadvies

Geef uw volwassen kat van 2,5 kg (maximaal) 17 snacks per dag. Zorg ervoor dat er altijd schoon en vers drinkwater beschikbaar is. Respecteer de maximaal aanbevolen hoeveelheden en pas de hoeveelheid hoofdmaaltijd hierop aan. Blijf in de buurt wanneer u uw kat de snack geeft. De zak is geen speelgoed. Houd de verpakking buiten het bereik van kinderen en huisdieren om verstikking te voorkomen.

Ander product? 

Een alternatief voor deze snack met aan andere smaak is bijvoorbeeld Dentalife Daily Oral Care kattensnack met zalm. Voor een totaal overzicht van meer tandverzorgende producten kunt u een kijkje nemen bij Gebitsverzorging kat

https://www.brekz.nl/33267-home_default/purina-dentalife-daily-oral-care-kat-kip-40g.jpg
2.95 2019/01/01
Mijn kater Bono behoorlijk eigengereid en kieskeurig vind ze gelukkig lekker Dus ik ook tevreden
35361
16471
Purina DentaLife Daily Oral Care Kat Kip 8x40g > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 x 40 gr
€ 4,95 (€ 30,94/kg)
8 x 40 gr
€ 9,49 (€ 29,66/kg)
DentaLife Daily Oral Care zalm kattensnack 40 gram

Productinformatie DentaLife Daily Oral Care zalm kattensnack 40 gram 

Purina DentaLife Daily Oral Care kattensnack met zalm is een aanvullend diervoer voor de volwassen kat. Verpakt in zakjes van 40 gram. Uw kat heeft specifieke zorgbehoeften en het behoud van een goede mondgezondheid draagt positief bij aan zijn algehele welzijn. Daarom hebben de experts van Purina DentaLife ontwikkeld. Een heerlijke kauwsnack voor dagelijks gebruik die de tanden van uw kat makkelijk en effectief helpt te reinigen met een wetenschappelijk ontworpen knapperige en poreuze textuur; de snack is zo gemaakt dat het beoogt om alle zijden van de tand te omsluiten voor een effectieve reiniging, zelfs de moeilijk te bereiken tanden. Dit maakt de dagelijkse gebitsverzorging van uw kat super praktisch. 

Samenstelling DentaLife Daily Oral Care zalm kattensnack 40 gram

Ingrediënten: 
Vlees en dierlijke bijproducten, Granen, Plantaardige eiwitextracten, Oliën en vetten, Vis en visbijproducten (4% gedehydreerd zalmeiwit), Plantaardige bijproducten, Mineralen, Glycerol, Gist, Suiker.

Analytische bestanddelen:
Eiwit: 35%,
Vetgehalte: 13,3%,
Ruwe as: 9%,
Ruwe celstof: 3,6%,
Calcium: 1,7%,
Taurine: 1 800mg/kg.

Nutritionele toevoegingsmiddelen: 
Smaakstof

Voedingsadvies

Geef uw volwassen kat van 2,5 kg (maximaal) 17 snacks per dag. Zorg ervoor dat er altijd schoon en vers drinkwater beschikbaar is. Respecteer de maximaal aanbevolen hoeveelheden en pas de hoeveelheid hoofdmaaltijd hierop aan. Blijf in de buurt wanneer u uw kat de snack geeft. De zak is geen speelgoed. Houd de verpakking buiten het bereik van kinderen en huisdieren om verstikking te voorkomen.

Ander product? 

Een alternatief voor deze snack met aan andere smaak is bijvoorbeeld Dentalife Daily Oral Care kattensnack met kip. Voor een totaal overzicht van meer tandverzorgende producten kunt u een kijkje nemen bij Gebitsverzorging kat

https://www.brekz.nl/33266-home_default/purina-dentalife-daily-oral-care-kat-zalm-40g.jpg
2.95 2019/01/01
35360
16470
Purina DentaLife Daily Oral Care Kat Zalm 8x40g > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 x 40 gr
€ 4,95 (€ 30,94/kg)
8 x 40 gr
€ 9,49 (€ 29,66/kg)