Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Ontworming hond

Wormen bij honden komen vaak voor. Wilt u uw hond ontwormen, zodat hij optimaal gezond blijft? Bij Brekz koopt u snel en eenvoudig wormenkuren van diverse merken tegen de scherpste prijzen.
Lees meer ..
No Worm
Beaphar
Drontal
Milbemax
Exitel
Easypill
Panacur
PetBox
Overige

No Worm

Beaphar

Drontal

Milbemax

Exitel

Panacur

PetBox

Overige

No Worm

No Worm Diacur 250 voor hond en kat

Productinformatie No Worm Diacur 250 voor hond en kat

No Worm Diacur 250 voor hond en kat is een ontwormingsmiddel dat geschikt is voor katten, honden, kittens en puppy's. Het product werkt ter behandeling van rondwormen bij honden (spoel-, zweep- en haakwormen) en katten (rond- en haakwormen). Daarnaast werkt het product tegen lintwormen. 

No Worm Diacur 250 voor hond en kat kan bij puppy's en honden ook werken tegen de Giardia-parasiet. Het product komt in tabletvorm en is makkelijk te gebruiken. U kunt het meteen in de bek geven of het verkruimeld met het voer vermengen. Let op: lees voor gebruik van dit product de bijsluiter of gebruiksaanwijzing. 

Bij Brekz kunt u No Worm Diacur 250 voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten No Worm Diacur 250 voor hond en kat

Samenstelling: 

Fenbendazol. 

Productadvies No Worm Diacur 250 voor hond en kat

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

Geef één tablet No Worm Diacur 250 voor hond en kat per 5 kilogram lichaamsgewicht. Doe dit drie dagen achter elkaar. U kunt het tablet meteen in de bek geven of het verkruimeld met het voer vermengen. Doe dit eventueel met wat water. 

De houdbaarheidsdatum van No Worm Diacur 250 voor hond en kat staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product? 

Dit product is ook beschikbaar als pasta, namelijk No Worm Pasta hond en kat. Indien u nog een ander ontwormingsmiddel voor uw kat zoekt, kunt u dat vast vinden op onze overzichtspagina ontwormingsmiddelen kat.

https://www.brekz.nl/33254-home_default/no-worm-diacur-250-voor-hond-en-kat.jpg
13.25 2019/01/01
35330
16461
No Worm Diacur 250 voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
10 Tabletten
€ 13,25 (€ 1,33/ct)
20 tabletten
€ 24,95 (€ 1,25/ct)
30 tabletten
€ 35,75 (€ 1,19/ct)
No Worm Diacur 500 voor hond en kat

Productinformatie No Worm Diacur 500 voor hond en kat

No Worm Diacur 500 voor hond en kat is een ontwormingsmiddel dat helpt bij het tegengaan van veelvoorkomende spoel-, zweep-, haak- en lintwormen bij honden en katten. De ontwormingstabletten komen in verpakkingen van 250 en 500 mg en zijn makkelijk te gebruiken. 

U kunt No Worm Diacur 500 voor hond en kat namelijk simpelweg direct in de bek geven, of het verkruimelen en met het voer vermengen. Let op: lees voor gebruik van dit product de bijsluiter aandachtig. Een korte versie hiervan vindt u onder het kopje 'Productadvies'.

Bij Brekz kunt u No Worm Diacur 500 voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten No Worm Diacur 500 voor hond en kat

Werkzaam bestanddeel: 

Fenbendazol. 

Productadvies No Worm Diacur 500 voor hond en kat

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

Geef gedurende 3 dagen elke dag 50 gram fenbendazol voor iedere kilogram lichaamsgewicht; dit is gelijk aan 1 tablet per 5 kilogram lichaamsgewicht. Geef de tabletten niet aan dieren met een lichaamsgewicht onder 2,5 kilogram. U kunt de tabletten direct in de bek geven, of ze verkruimelen en ze (eventueel vermengd met wat water) met het voer mengen. 

Bewaar de tabletten buiten het bereik en zicht van kinderen op een temperatuur onder 25 °C. De houdbaarheidsdatum van No Worm Diacur 500 voor hond en kat staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Heeft u een kleine hond of een puppy? Dan kunt u deze ontwormingskuur gebruiken. Bent u nog op zoek naar een ander ontwormingsmiddel voor uw hond? Dan kunt u dat vast en zeker vinden in het uitgebreide assortiment op onze overzichtspagina ontwormen hond.

https://www.brekz.nl/33256-home_default/no-worm-diacur-500-voor-hond-en-kat.jpg
16.49 2019/01/01
35332
16462
No Worm Diacur 500 voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
10 Tabletten
€ 16,49 (€ 1,65/ct)
20 tabletten
€ 32,25 (€ 1,61/ct)
No Worm Diacur PetPaste tegen wormen hond en kat

Productinformatie No Worm Diacur PetPaste tegen wormen hond en kat

No Worm Diacur PetPaste tegen wormen hond en kat is een veelzijdig en effectief ontwormingsmiddel dat zowel voor honden en katten geschikt is. Dit product helpt met het bestrijden van lint-, haak-, spoel- en zweepwormen. Bovendien helpt het met het tegengaan van de Giardiaparasiet. Indien uw dier besmet is met de Giardiaparasiet, is het belangrijk een grondige ontwormingskuur te gebruiken om verdere infectie te voorkomen. 

Daardoor is No Worm Diacur PetPaste tegen wormen hond en kat een essentieel product. Het bevat namelijk de werzame stof Fenbendazol die helpt bij het bestrijden van de Giardiaparasiet. Let op: lees voor gebruik van dit product de bijsluiter of gebruiksaanwijzing aandachtig. 

Bij Brekz kunt u No Worm Diacur PetPaste tegen wormen hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten No Worm Diacur PetPaste tegen wormen hond en kat

Samenstelling: 

Fenbendazol. 

Productadvies No Worm Diacur PetPaste tegen wormen hond en kat

Gebruiksaanwijzing: 

Elke injector bevat 4,8 gram pasta, overeenkomend met 900 mg fenbendazol. De zuiger heeft 18 instelbare eenheden die ieder overeenkomen met 50 mg fenbendazol. Het gewenste aantal eenheden wordt verkregen door de dosering op de zuiger te draaien. Het middel is geschikt voor dieren van iedere leeftijd met een lichaamsgewicht tot 6 kilogram. 

Voedingstabel: 

Lichaamsgewicht  Aantal eenheden 
Tot 2 kg 3 eenheden
2,1 - 4 kg 6 eenheden
4,1 - 6 kg 9 eenheden

Geef deze dosering gedurende twee dagen. De houdbaarheidsdatum van No Worm Diacur PetPaste tegen wormen hond en kat staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Dit ontwormingsmiddel is er ook in tabletvorm. Andere ontwormingsmiddelen voor uw hond kunt u vinden op onze overzichtspagina ontworming hond.

https://www.brekz.nl/33252-home_default/no-worm-diacur-petpaste-tegen-wormen-hond-en-kat.jpg
16.25 2019/01/01
35334
16463
No Worm Diacur PetPaste tegen wormen hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per verpakking
€ 16,25 (€ 16,25/ct)
Per 2
€ 30,25 (€ 15,13/ct)
No Worm Pro Kleine Hond & Puppy

No Worm Pro Kleine Hond & Puppy

No Worm Pro Kleine Hond & Puppy is een effectief ontwormingsmiddel in de vorm van een tablet en is geschikt voor pups vanaf 2 weken en kleine honden. Het middel is op basis van de werkzame stoffen Milbemycine oxime en praziquantel en is effectief tegen lint-, spoel-, haak-, zweep- en longwormen. De tabletten kunnen direct in de bek gegeven, of door het voer gemengd worden. Het kleine formaat en de vleessmaak maken toedienen eenvoudiger. Behalve voor pups is het middel ook geschikt voor de kleine hond.

 • Effectief ontwormingsmiddel doodt wormen direct
 • Geschikt tegen lint-, spoel-, haak-, zweep- en longwormen
 • Met lekkere vleessmaak voor eenvoudig toedienen
 • Op basis van milbemycine oxime en praziquantel
 • Geschikt voor pups vanaf 2 weken en kleine honden

Bij Brekz kunt u de beste ontworming hond middelen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu No Worm Pro Kleine Hond & Puppy tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
    

Gebruik No Worm Kleine Hond & Puppy

Oraal gebruik. Minimale dosering voor het middel is 0,5 mg milbemycine oxime en 5 mg praziquantel per kg lichaamsgewicht. De tabletten hebben een vleessmaak en zijn hierdoor gemakkelijk toe te dienen. In principe voeren vanuit de hand, zo nodig toe te dienen door de tablet(ten) te mengen door het voedsel. Afhankelijk van het gewicht van uw hond kunt u de onderstaande dosering aanhouden. 

Dosering No Worm Pro Kleine Hond & Puppy

Gewicht van de hond (kg) No Worm Pro 2,5 mg/25 mg tabletten voor kleine honden en puppy's No Worm 12,5 mg/125 mg tabletten voor honden
Aantal  Aantal
0,5 0,5 tablet -
> 1-5 1 tablet -
> 5-10 2 tabletten -
5-25 - 1 tablet
> 25-50 - 2 tabletten
> 50-75 - 3 tabletten

   
Ander product?

Bent u op zoek naar een ander product, bijvoorbeeld een middel tegen vlooien, teken en wormen voor kleine honden? Kijk dan eens bij onze PetBox Hond 2 tot 10 kg.

https://www.brekz.nl/28122-home_default/no-worm-pro-kleine-hond-puppy.jpg
5.49 2019/01/01
Prima product! Doet wat het moet doen en onze hond neemt het zonder moeite in. Ideaal!
32094
15476
No Worm Pro Kleine Hond & Puppy > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 Tabletten
€ 8,59 (€ 2,15/ct)
8 Tabletten
€ 16,25 (€ 2,03/ct)
12 Tabletten
€ 23,25 (€ 1,94/ct)
16 Tabletten
€ 30,25 (€ 1,89/ct)
No Worm Pro Hond

No Worm Pro Hond

No Worm Pro Hond is een ontwormingsmiddel met vleessmaak in tabletvorm en is geschikt voor iedere hond. Het middel is effectief, na eenmalig toedienen en is werkzaam tegen rondwormen en lintwormen. Dankzij de lekkere vleessmaak wordt toedienen extra gemakkelijk. Het ontwormingsmiddel is op basis van de werkzame stoffen praziquantel en milbemycine oxime. Het is geschikt voor honden met een gewicht vanaf 5 kg en kan door het eten of uit de hand worden toegediend.

 • Effectieve ontwormingsmethode
 • Werkzaam tegen rondwormen en lintwormen (van diverse ondersoorten)
 • Met lekkere vleessmaak, voor eenvoudig toedienen
 • Op basis van de stoffen praziquantel en milbemycine oxime
 • Geschikt voor honden vanaf 5 kg

Bij Brekz kunt u de beste ontworming hond middelen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu No Worm Pro Hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
   

Gebruik No Worm Pro Hond

Oraal gebruik. Minimale dosering voor het middel is 0,5 mg milbemycine oxime en 5 mg praziquantel per kg lichaamsgewicht. De tabletten hebben een vleessmaak en zijn hierdoor gemakkelijk toe te dienen. In principe voeren vanuit de hand, zo nodig toe te dienen door de tablet(ten) te mengen door het voedsel. Afhankelijk van het gewicht van uw hond kunt u de onderstaande dosering aanhouden. 

Dosering No Worm Pro Hond

Gewicht van de hond (kg) No Worm Pro 2,5 mg/25 mg tabletten voor kleine honden en puppy's No Worm 12,5 mg/125 mg tabletten voor honden
Aantal  Aantal
0,5 0,5 tablet -
> 1-5 1 tablet -
> 5-10 2 tabletten -
5-25 - 1 tablet
> 25-50 - 2 tabletten
> 50-75 - 3 tabletten

   

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld naar kauwtabletten van Milbemax voor de grote hond? Kijk dan eens bij onze Milbemax kauwtabletten Grote hond.

https://www.brekz.nl/28125-home_default/no-worm-pro-hond.jpg
11.96 2019/01/01
Prima product voor een nette prijs
32096
15477
No Worm Pro Hond > Meer informatie
No Worm Pro Hond 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
4 Tabletten
€ 21,25 (€ 5,31/ct)
8 Tabletten
€ 40,49 (€ 5,06/ct)
12 Tabletten
€ 58,49 (€ 4,87/ct)
16 Tabletten
€ 75,75 (€ 4,73/ct)
No Worm Pasta tegen wormen hond en kat

No Worm Pasta tegen wormen hond en kat

No Worm Pasta tegen wormen hond en kat is een handige ontwormingspasta en is geschikt voor zowel honden als katten. Deze effectieve anti-wormenpasta is een effectief middel tegen spoel-, lint-, haak- en zweepwormen. Het grote voordeel is dat het slechts 1 keer hoeft te worden toegediend om uw huisdier langdurig te beschermen tegen worminfecties. De pasta is geschikt voor honden en katten van alle leeftijden en is op basis van de werkzame stoffen niclosamide en oxibendazole. Nog eenmaal de voordelen op een rij:

 • Effectief middel tegen wel 4 verschillende soorten wormen; spoel-, lint-, haak- en zweepwormen
 • Toe te dienen via de bek of door het eten
 • 1 maal toedienen volstaat voor langdurige bescherming tegen worminfecties
 • Geschikt voor zowel honden als katten
 • Ook te gebruiken voor pups en kittens

Bij Brekz kunt u de beste antivlo en teken producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu No Worm Pasta tegen wormen hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Gebruik No Worm Pasta tegen wormen hond en kat

Weeg uw pup of kitten voor het toedienen om de hoeveelheid te kunnen bepalen. Bij dieren lichter dan 200 gram wordt contact met de dierenarts aanbevolen.

Bewaar de pasta op kamertemperatuur. Duw het verbindingsstukje voor gebruik op de spuit en vul het met pasta. Draai het fijndoseerspuitje op het verbindingsstukje en vul dit spuitje tot 2,5 ml. Nu kunt u het fijndoseerspuitje terugdrukken tot het juiste aantal ml. De spuit van de pasta van het verbindingsstukje trekken en rechtstreeks in de bek toedienen met behulp van het fijndoseerspuitje. Direct na gebruik de spuitjes goed schoonmaken. 

Dosering No Worm Pasta tegen wormen hond en kat

Een verpakking van 10 ml is te gebruiken voor totaal 20 kg. Een verpakking van 25 ml kunt u gebruiken voor 50 kg lichaamsgewicht.

Gebruikstabel No Worm Pasta tegen wormen hond en kat

Gewicht (kg) Injector 10 ml Injector 25 ml
Hoeveelheid ml Hoeveelheid ml
>2 - 10 1 streepje per 2kg -
>10 - 1 streepje per 10 kg


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een anti-wormenpasta voor kleine katten en kittens? Kijk dan eens bij onze No Worm Pro Kleine Kat & Kitten ontwormingspasta.

Exil
https://www.brekz.nl/28115-home_default/no-worm-pasta-voor-hond-en-kat.jpg
16.4 2019/01/01
Prima product!
Doet zijn werk
Alles perfect
snel geholpen ,,, top
Goed spul
prima ontwormingspasta voor zowel pups;s als kittens!
Werkt prima bij de katten
Snel geleverd, goed verpakt.
Gewoon goed spul is fijn in gebruik
7545
958
Exil No Worm Pasta > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
10 ml + doseerspuitje
€ 12,95 (€ 1,30/ml)
25 ml
€ 23,25 (€ 0,93/ml)
2 x 25 ml
€ 44,49 (€ 889,80/l)
3 x 25 ml
€ 63,25 (€ 0,84/ml)

Beaphar

Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel hond (5-50 kg)

Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel 5 - 50 kg

Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel 5 - 50 kg is een breedwerkende ontwormingsmiddel voor middelgrote en grote honden tot 50 kg. Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel 5 - 50 kg is werkzaam tegen de volgende worminfecties:

 • Lintwormen (Dipylidium caninum, Taenia spp., Echinococcus spp., Mesocestoides spp.)
 • Haakwormen (Ancylostoma caninum)
 • Spoelwormen (Toxocara canis, Toxocaris leonina)
 • Zweepworm (Trichuris vulpis)
 • Vossenlintworm (Crenosoma vulpis, afname van het infectieniveau)
 • Hartwormen: (Angiostrongylus vasorum), preventieve behandeling en hartwormziekte
 • (Dirofilaria immitis).
 • Oogwormen: Thelazia callipaeda

Bij Brekz kunt u Beaphar ontwormingsmiddelen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel 5 - 50 kg tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Dosering Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel 5 - 50 kg

5 - 25 kg        1 tablet
25 - 50 kg      2 tabletten

Werkzame stof Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel 5 - 50 kg

Milbemycine oxime 12.5mg / Praziquantel 125mg

Lees voor gebruik altijd eerst de bijsluiter. Neem wanneer het probleem zich blijft voordoen, contact op met uw dierenarts.

Ander product?


Zoekt u een ontwormingsmiddel voor honden t/m 75 kg? Kijk dan eens naar Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel 5 - 75 kg. Voor een ontwormingsmiddel voor kleine honden en pups vanaf 2 weken kunt u kijken naar Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel 0,5 - 10 kg.

https://www.brekz.nl/28061-home_default/beaphar-milquestra-ontwormingsmiddel-hond-5-50-kg.jpg
12.25 2019/01/01
Ben zeer tevreden over alle producten die ik tot nu toe bij brekz gekocht heb.
Goed product geeft bij onze hond geen klachten
Goedkoper als bij de dierenarts, snelle levering
Makkelijk toe te dienen en breedspectrum middel, waardoor mijn honden goed beschermd zijn.
Goed product
32022
15449
Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel hond (5-50 kg) > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 Tabletten
€ 12,25 (€ 6,13/ct)
4 Tabletten
€ 22,95 (€ 5,74/ct)
6 Tabletten
€ 32,75 (€ 5,46/ct)
Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel hond (5-75 kg)

Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel 5 - 75 kg

Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel 5 - 75 kg is een ontwormingsmiddel voor middelgrote- en grote honden tot 75 kg. Dit middel werkt zeer effectief tegen de volgende worminfecties:

 • Lintwormen (Dipylidium caninum, Taenia spp., Echinococcus spp., Mesocestoides spp.)
 • Haakwormen (Ancylostoma caninum) - Spoelwormen (Toxocara canis, Toxocaris leonina) 
 • Zweepworm (Trichuris vulpis) - Longwormen: (Crenosoma vulpis (afname van het infectieniveau), Angiostrongylus vasorum) 
 • Oogwormen: Thelazia callipaeda - Preventieve behandeling hartwormziekte (Dirofilaria immitis)

Bij Brekz kunt u Beaphar ontwormingsmiddelen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel 5 - 75 kg tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Dosering Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel 5 - 75 kg

 • 5 - 25 kg                 1 tablet
 • 25 - 50 kg               2 tabletten
 • 50 - 75 kg               3 tabletten

Werkzame stof Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel 5 - 75 kg

Milbemycine oxime 12.5mg / Praziquantel 125mg

Lees voor gebruik altijd eerst de bijsluiter. Neem wanneer het probleem zich blijft voordoen, contact op met uw dierenarts.

Ander product?

Zoekt u een ontwormingsmiddel voor honden tot 50 kg? Kijk dan naar Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel 5 - 50 kg. Voor een ontwormingsmiddel voor pups en kleine honden tot 10 kg kunt u kijken naar Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel 0,5 - 10 kg.

https://www.brekz.nl/28063-home_default/beaphar-milquestra-ontwormingsmiddel-hond-5-75-kg.jpg
48.49 2019/01/01
Werkt uitstekend
Prima product voor onze honden
Doeltreffend en betaalbaar ontwormingsmiddel.
32027
15450
Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel hond (5-75 kg) > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 Tabletten
€ 17,25 (€ 4,31/ct)
8 Tabletten
€ 33,25 (€ 4,16/ct)
12 Tabletten
€ 48,49 (€ 4,04/ct)

Drontal

Drontal Dog Tasty Ontwormingsmiddel

Drontal Dog Tasty voor honden

Voor de gezondheid van uw hond is het belangrijk dat u hem regelmatig ontwormt. Voor uw hond is het het beste wanneer u hem vier keer per jaar ontwormt. Drontal Dog Tasty voor honden is een zeer effectief middel tegen verschillende soorten wormen. Onder andere spoelwormen, lintwormen, haakwormen en zweepwormen worden door de ontwormingstabletten aangepakt. De werkzame stoffen Prazequantel en Febantel zorgen ervoor dat wormen en wormenlarven effectief worden bestreden. Door uw hond te ontwormen, bent u er zeker van dat uw hond niet stilletjes last heeft van wormen en blijft hij zich gelukkig, energiek en fit voelen!

Onze klanten hebben goede ervaringen met Drontal Dog Tasty voor honden. Bij Brekz kunt u Drontal Dog Tasty voor honden goedkoop online bestellen!
      

Dosering tabel Dog Tasty

1 tablet per 5 kg lichaamsgewicht

   Gewicht hond       Dosering   
1-5 kg 0,5 tablet
6-10 kg 1 tablet
11-15 kg 1,5 tabletten
16-20 kg 2 tabletten
21-25 kg 2,5 tabletten

            
Bestanddelen Drontal Dog Tasty voor honden

Werkzame bestanddelen Drontal Dog Tasty voor honden

Febantel 150 mg, Pyrantelembonaat 144 mg, Prazequantel 50 mg.

Overige bestanddelen Drontal Dog Tasty voor honden

Maïszetmeel, lactose, microkristallijn cellulose, natriumlaurylsulfaat, magnesiumstereaat, colloïdaal anhydrisch siliciumoxide, polyvidone.

          

Gebruiksaanwijzing Drontal Dog Tasty voor honden

Omdat Drontal Dog Tasty voor honden uitgevoerd is in tabletvorm, kunt u het middel op verschillende manieren toedienen aan uw hond:

 • Rechtstreeks achter op de tong van uw hond aanbrengen en uw hond de tablet laten inslikken
 • De tablet vermalen en mengen met het voer van uw hond
 • De tablet in een vleesballetje stoppen en het vleesballetje aan uw hond voeren

Volgens de fabrikant zijn er geen bijwerkingen bekend. Mochten er toch bijwerkingen optreden, dan adviseren wij u een dierenarts te raadplegen.

Vlooien kunnen ook drager zijn van lintworm. Voor de maximale effectiviteit en om zeker te zijn van de gezondheid van uw hond, raden wij u aan om ook een vlooienbestrijdingsmiddel te gebruiken. U vindt diverse soorten middelen tegen vlooien voor uw hond in onze hondenapotheek.

Drontal Dog Tasty voor honden is niet geschikt voor honden die in de eerste fase van de dracht zitten. Daarnaast dient u Drontal Dog Tasty niet toe te dienen in combinatie met een ander ontwormingsmiddel dat de werkzame stof piperazine bevat. 

            

Ander gezondheidsproduct?

Zoekt u een alternatief voor Dontal Dog Tasty voor honden? Bij Brekz verkopen we diverse soorten ontwormingsmiddelen voor de hond.

https://www.brekz.nl/29055-home_default/drontal-dog-tasty-ontwormingsmiddel.jpg
19.95 2019/01/01
Bestel altijd hetzelfde, snelle levering goede prijs en een extra snoepje voor de honden erbij die ook hypoaleen waren. Top!
Snelle levering
ontwormingsmiddel tegen goede prijs
Vermifuge appétent problème mes chiens ne sont pas de cet avis. Comme c'est assez gros c'est difficile à leur faire avaler
bon rapport qualite ,prix et la livraison est tres rapide...
bon rapport qualité prix 1 peu élevé pour 1 traitement gros chien
Je suis satisfait pour la rapidité de la livraison du produit
Je donne ce vermifuge depuis des années à mon s’estime et mon l’alexandrin jamais eu de problème
Vite fait bien fait .les chiens ont tous pris sans souci
aussi bien que chez le veterinaire et moins chere
Sur le produit rien à dire, par contre je suis un peu déçue par brekz...
Très satisfaite de la livraison ras
32917
15700
Drontal Dog Tasty Ontwormingsmiddel > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
6 Tabletten
€ 19,95 (€ 3,33/ct)
12 Tabletten
€ 38,25 (€ 3,19/ct)
18 Tabletten
€ 56,49 (€ 3,14/ct)
30 tabletten
€ 89,75 (€ 2,99/ct)
Drontal Large Dog Flavour ontwormingsmiddel

Drontal Flavour Large Dogs ontwormingsmiddel

Drontal Flavour Large Dogs ontwormingsmiddel is een ontwormingsmiddel in de vorm van tabletten en is geschikt voor honden van grote rassen. De tabletten hebben een vleesachtige smaak en doden effectief alle veel voorkomende soorten rondwormen en lintwormen bij uw hond.  Het middel is op basis van Anthelminticum en bevat de werkzame stoffen pyrantelembonaat, febantel en praziquantel. De tabletten zijn bedoeld voor grote honden en niet toe te dienen bij honden lichter dan 10 kg.

 • Doodt alle veel voorkomende lintwormen en rondwormen, waaronder zweepwormen, haakwormen en spoelwormen
 • Eenmalige toediening van de voor uw hond geschikte dosering
 • Speciaal voor honden van grote rassen
 • Zeer effectief en snelwerkend middel tegen wormen
   

Bij Brekz kunt u de beste ontworming voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Drontal Flavour Large Dogs ontwormingsmiddel tegen de scherpste prijzen.
 

Dosering Drontal Flavour Large Dogs ontwormingsmiddel

Een tablet per 35 kg lichaamgewicht toedienen. Dit komt overeen met 15 mg febantel, 14,4 mg pyrantelembonaat en 5 mg praziquantel per kg lichaamsgewicht. 

     

Ingrediënten Drontal Flavour Large Dogs ontwormingsmiddel

Werkzame stoffen per tablet Drontal Dog Flavour: pyrantelembonaat (504 mr), febantel (525 mg), praziquantel (175 mg). Overige bestanddelen: Maïszetmeel, lactose, microkristallijn cellulose, magnesiumstearaat, natriumlaurylsulfaat, colloïdaal anhydrisch siliciumdioxide, polyvidone, artificiële 'Beef flavour’.
 

Gebruiksaanwijzing Drontal Flavour Large Dogs wormmiddel

De tabletten kunnen op een van de volgende manieren worden toegediend.

 • Rechtstreeks achter op de tong aanbrengen en laten inslikken
 • Verpulveren en met het voedsel mengen
 • Toedienen in een vleesballetje. 
   

Let op! 
Niet gelijktijdig toedienen met een ander wormmiddel dat als werkzame stof piperazine bevat. Gebruik tijdens de dracht is toegestaan, maar wordt afgeraden gedurende de eerste helft van de dracht. 

Ander ontwormingsmiddel?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een ontwormingspasta? Kijk dan eens bij Panacur PetPaste Ontwormingspasta voor hond en kat. Een overzicht van al onze ontwormingsmiddelen voor de hond vindt u hier.

https://www.brekz.nl/24963-home_default/drontal-flavour-large-dogs-wormmiddel.jpg
18.95 2019/01/01
Perfect ontwormingsmiddel; tabletten die je in tweeën kunt breken. Verstoppen in een stukje worst en weg! En weg alle wormen en andere evt ongerechtigheden.
Alles was in orde!
Het zou mooi zijn als er een hele lekkere smaak aan zou zitten. Het is altijd een gedoe om de pil erin te krijgen.
Ik had de verkeerde besteld kwa gewicht Ze hebben het snel opgelost super
Ik ga ervan uit, dat het werkt, maar merk er niet zoveel van.
Dit produkt is zeer afdoende!!!!
Over het product, twee ontwormingstabletten, heb ik niet te klagen, maar ik was hoogst verbaasd hoe het verpakt was: in een enorme doos. Volgende keer graag als brief, dat scheelt ook in verzendkosten en is beter voor het milieu! Vr. groet, C. Vermeulen
heb ik nog niet gebruikt dus rapportage volgt nog
Prima produkt, aan voordelige prijs en snel geleverd.
Ideaal werkt goed tegen alle soorten wormen en is makkelijk toe te dienen.
Drontal blijf ik het beste ontwormingsmiddel vinden voor honden, zonder bijwerkingen. Het smaakje trappen echter geen van mijn honden in, dus ik geef het gewoon achter in de bek in.
Zeer scherpe prijs. Snelle levering. Betrouwbaar voor de mensen die hier nog niets op besteld hebben
Bon vermifuge mais peu appelant difficulté à faire à Valérie à mon gros leonberg
Produit efficace. Ne dérange pas mes toutous.
rapide je recommande
Produit conforme à la description et à mes attentes.
Parfait ...
makkelijk in gebruik en werkt prima.
Très bon produit très efficace
Satisfaite du produit et de la rapidité de livraison.
Vermifuge difficile à faire ingurgiter à mon chien qui le rejette sur le cote de sa babine?
Come j'avais commander. Merci
très bien aucun problème
produit recommandé par des éleveurs et encadrement de la SPA MULHOUSE HAUTE ALSACE.
rapport qualite /prix correct
Envoi conforme à la commande et rapide. Site sérieux. Produit de qualité.
Produit très appétant pour les chiens,facile à administrer et livré rapidement.
Très bonne marque ses ce que l on prénait chez le veto. Et cela me coûte 10 fois mois cher ici pour ma petite tribu.je le conseil
Rien a redire, livraison rapide ,pas de surprise, tout bon .
Parfait. Service, prix et livraison 100%.
tres bon produit bien assimilé par mon golden retriever
Produit identique à celui proposé chez le vétérinaire et à moindre coût.
Produits livrés conformes à la commande ; reçus très rapidement. Satisfaite
produit déjà donné à mon chien prescrit par son véto conforme à ma commande
Rien à dire sur frontal,mais faire 40 kilomètres pour aller le chercher,autant aller à la première pharmacie...
Commande livraison réception tout est ok parfait
ce produit est très bon mes chiens le mangent comme des bonbons
Très bon produit, très efficace
Très bon vermifuge, polyvalent.
produit qui convient bien à mon Braque
Très bon rapport qualité/prix
Produit que j'utilise depuis plusieurs années. Ras.
bonjour a tous :pour le produit ras , pour le site trustpilot c'est un site qui entend se qu'il veut bien entendre , pour Brekz.fr pour lui aussi tout va bien meme si le client n'a pas reçu le produit l'important pour lui c'est les sous sous . je dirais simplement que je passerais mon chemin .
bon produit ,emballage soigne,envoi rapide
Produit conforme. Livraison rapide. Prix modéré....Que du positif !
Goede dienst en resultaat.
Très bon produit, très bon service (rapidité). Mais le conditionnement est insuffisant : les cartons arrivent systématiquement éventrés !
Parfait, rien à redire à tout point de vue
7405
3686
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 Tabletten
€ 18,95 (€ 9,48/ct)
4 Tabletten
€ 35,95 (€ 8,99/ct)
6 Tabletten
€ 51,95 (€ 8,66/ct)
10 Tabletten
€ 82,95 (€ 8,30/ct)
Drontal Pup Ontwormingsmiddel

Drontal Pup Ontwormingsmiddel

Drontal Pup Ontwormingsmiddel is een vloeibaar ontwormingsmiddel dat speciaal is ontwikkeld voor pups en jonge honden. Het doodt de belangrijkste spoel-, haak- en zweepwormen. Wormen zijn een veel voorkomend probleem bij huisdieren. Ze houden zich schuil in de darmen of elders in het lichaam, waar ze voedingsstoffen opnemen die uw pup zelf hard nodig heeft. Daardoor kunnen ze lichaamsfuncties verstoren en de gezondheid aantasten.  Veel pups worden geboren met een spoelworminfectie of worden na de geboorte besmet via de moedermelk. Daarom moeten pups al vanaf 2 weken na de geboorte ontwormd worden. Behandel uw pup hierna elke twee weken tot de leeftijd van 2 maanden. Daarna is maandelijks ontwormen verstandig totdat de pup 6 maanden is.

Voor de behandeling van rondwormen bij pups en jonge honden:

 • Spoelwormen (>96%)*: Toxocara canis, Toxascaris leonina
 • Haakwormen (>96%)*: Uncinaria stenocephala, Ancylostoma caninum
 • Zweepwormen (>97%)*: Trichuris vulpis

*Procentuele reductie van wormeieren (mediaanwaarde)

Bij Brekz kunt u ontwormingsmiddelen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Drontal Pup Ontwormingsmiddel tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Lees voor gebruik altijd de bijsluiter en gebruiksaanwijzing van dit product.

        

Werkzame bestanddelen Drontal Pup Ontwormingsmiddel

Febantel (als embonaat) (5mg), Pyrantelembonaat (15mg).

       

Dosering Drontal Pup Ontwormingsmiddel

Dosering: Eenmalige toediening. 1 ml per 1 kg lichaamsgewicht 

 • 15 mg febantel en 5 mg pyrantel per kg lichaamsgewicht (overeenkomend met 1 ml van het diergeneesmiddel per kg lichaamsgewicht) --> 1 ml per kg lichaamsgewicht oraal toedienen.

   Gewicht pup       Dosering   
1 kg 1 ml
2 kg 2 ml
3 kg 3 ml
4 kg 4 ml
5 kg 5 ml

     

Schud voor gebruik het flesje met de suspensie. Hierna kan de suspensie met het bijgevoegde doseerspuitje direct in de bek worden ingegeven of gemengd worden met het voer. Vanwege het vroegtijdig optreden van spoelwormbesmettingen, moet de behandeling reeds vanaf ca. 2 weken beginnen. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Bijwerkingen
In zeer zeldzame gevallen kunnen lichte, voorbijgaande maagdarmstoornissen (bv. braken, diarree) optreden.

     

Ander product?

Bent u op zoek naar een ontwormingsmiddel voor pups en kleine honden tot 5 kg? Kijk dan eens naar Milpro kleine honden en pups. Voor alle overige varianten kunt u kijken in onze hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/31717-home_default/drontal-pup-ontwormingsmiddel.jpg
18.25 2019/01/01
Snel ontvangen !!
Duidelijk site! Snelle levering
Snel geleverd
Schnelle Lieferung
C’est un bon produit, parfait
super tres pratique pour les chiots
33777
16008
Drontal Pup Ontwormingsmiddel > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
50 ml
€ 18,25 (€ 0,37/ml)
2 x 50 ml
€ 35,25 (€ 352,50/l)
3 x 50 ml
€ 52,49 (€ 349,93/l)
5 x 50 ml
€ 82,75 (€ 331,00/l)

Milbemax

Milbemax kauwtabletten grote hond

Milbemax kauwtabletten Grote hond

Milbemax kauwtabletten Grote hond zijn smakelijke kauwtabletten met kipsmaak en zijn een effectief middel voor het ontwormen van honden van grote rassen. Milbemax biedt met deze kauwtabletten een zeer aantrekkelijk alternatief voor het ontwormen van uw hond. Dankzij de kipsmaak zijn de kauwtabletten zo smakelijk dat ze heel eenvoudig toe te dienen zijn. Veel honden eten de kauwtabletten zo uit de hand. Het middel is op basis van de stoffen milmebycine en praziquantel en is effectief ter behandeling van alle veel voorkomende wormen zoals haakwormen, lintwormen, rondwormen, longwormen en hartwormen. Het middel is tevens preventief werkzaam tegen hartwormen. Milbemax kauwtabletten Grote hond is geschikt voor honden met een lichaamsgewicht vanaf 5 kg. 

 • Smakelijke kauwtabletten met een heerlijke kipsmaak
 • Eenvoudig toe te dienen, worden vaak zo uit de hand gegeten
 • Op basis van milmebycine en praziquantel
 • Behandeld tegen haakwormen, lintwormen, rondwormen, longwormen en hartwormen
 • Tevens preventief werkzaam tegen hartwormen
 • Geschikt voor honden met een lichaamsgewicht vanaf 5 kg

Bij Brekz kunt u de beste Ontworming goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu Milbemax kauwtabletten Grote hond tegen de scherpste prijzen te kopen. Makkelijk en snel besteld. 
 

Gebruiksaanwijzing Milbemax kauwtabletten Grote hond

Kauwtabletten toedienen met een minimum aanbevolen dosering van 0,5 mg milbemycine oxime en 5 mg pratiquantel per kg lichaamsgewicht. Kauwtablet éénmalig oraal (via de bek) toedienen met of na wat eten. Afhankelijk van het gewicht van uw hond is de praktische dosering zoals onderstaand.

Dosering Milbemax kauwtabletten Grote hond
Gewicht van de hond (kg) Dosering
Stuks
1 - 5 1 kauwtablet kleine hond
5 - 25 1 kauwtablet grote hond
25 - 50 2 kauwtabletten grote hond
50 - 75 3 kauwtabletten grote hond


Let op! Niet toedienen aan honden lichter dan 5 kg. Niet te gebruiken bij een bekende overgevoeligheid voor een van de werkzame- of hulpstoffen.

Ingrediënten Milbemax kauwtabletten Grote hond

Werkzame bestanddelen: Milbemycine oxime, praziquantel
Hulpstoffen: Glycerol (E422) Propyleen glycol (E1520) IJzer oxide, bruin (E172) Butylhydroxyanisole (E320) Propyl gallate (E310).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een ontwormingsmiddel van Exil voor grote honden? Kijk dan eens bij Exil No Worm Hond XL. Een overzicht van al onze Ontworming vindt u hier.

https://www.brekz.nl/28701-home_default/milbemax-kauwtabletten-grote-hond.jpg
18.25 2019/01/01
Goed product snelle levering.
Als je 1doosje besteld kan dat makkelijk een brievenbus pakketje zijn , ik kreeg een grote doos binnen met daarin een klein doosje kauwtabletten . Verhouding van een pakje kauwgom en een schoenendoos
Super producten.!! Langere levering ivm corona.
Prima product en snel geleverd
Onze hond werd altijd misselijk van andere tabletten. Van deze is hij niet ziek geworden. Hij vond ze ook lekker, zodat het geen kunst is om ze toe te dienen.
Ik haal altijd milbemax ontwormings tabletten voor mijn honden en mijn kat Het zijn de beste ontwormings tabletten In de hele wereld die overal gebruikt worden en boekt goede resultaten van het ontwormen ik kan het iedereen aan raden je zult er geen spijt van krijgen
prima gaat goed
Hond neemt kauwtablet makkelijk in. Heeft lekkere smaak voor hem. Het is een moeilijke hond om tabletten te geven. Ben daarom alleen al erg tevreden.
Snelle en correcte levering
Mijn hond at het zonder problemen zelf op.
Snelle levering, goed product.
Prima product
werkt prima, de hond eet de tablet als een hondensnoepje op.
Nog niet kunnen gebruiken dpd heeft het pakketje nog steeds niet geleverd Ze zijn aan de deur geweest maar ik was niet thuis en moest het later Aan de nieuwe binneweg 319a te rotterdam ophalen, en daar is het nooit aangeleverd Met vr gr khga wijnstekers
Makkelijk bestellen en goedkoper als bij de dierenarts
product zoals verwacht. Levering wat tegengevallen. DPD heeft het product niet eens aangeboden bij mij thuis maar gelijk bij de afgifte winkel geleverd zonder eens een brief bij mij te leveren. Pas toen ik het ging zoeken op de track and trace heb ik gezien dat het op te halen is bij de winkel.
Het is een goed werkzaam product en heel vriendelijk en makkelijk toe te dienen.
Jammer dat je eerst Milbemax krijgt wat voor de katten is , Ondanks dat het goed op de bon staat dat het voor een grote Hond is.
Snel geleverd en het is een heel goed product. Ook een hond die worstelt met elke pil die je er in wil hebben eet dit op als een snoepje. Een verademing.
Prima product zonder bijwerkingen
1x eerder geprobeerd. De hond eet deze wel op. Eerder al een paar keer verschillende tabletten geprobeerd. Meestal is het een ramp om ze binnen te houden. Bij deze kauwtabletten geen enkel probleem.
Netjes en op tijd ontvangen
Mijn Newfoundlander hapt tablet(ten) zonder problemen tegelijk met haar brokken naar binnen; geen gedoe met 'pillenschieter' zoals bij mijn katten.
ik gebruik dit al jaren en het bevalt prima voor honden en katten
Vandaag besteld morgen in huis. Brekz maakt zijn beloften helemaal waar. Goede prijs en goede service.
Snelle levering. Product gewoon goed.
moeilijk te beoordelen of het werkt bij de hond. product netjes bezorgd op tijd.
Heel goed, hond eet het zo op, prima
Bestelling online vlot verlopen, keurige levering!
product moet ik nog uitproberen maar levering was iig heel snel.
Dit product hadden we eerder via onze dierenarts en werkt voor onze milo prima
De honden nemen het zo in ze vinden het echt lekker dit is beter dan een pil verstoppen in worst en dat ze het daarna weer uitspugen de kauwtabletten zijn top
vind onze hond lekker en werkt goed en goedkoop bij jullie
Goed product...geef het al jaren!! Nooit geen wormen bij de honden ontdekt!!
goed product. ik heb dit product voor 2 jaar vooruit besteld, maar de houdbaarheidsdatum is helaas maar 1 jaar geldig.
Ben bijzonder te spreken over Milbemax,vooral het gebruiksgemak ,hond doet niet moeilijk met de inname van het product en ik zal het een ieder met hond en/of kat aanraden . m.v.g. een tevreden klant.
Brekz heeft wat ik zoek en levert snel. Erg goed!
Goed en niet duur. Mijn hond (golden retriever) slikte de tabletten zoals gewoonlijk meteen door.
ik vond een goed product fijn
Een goede wormtablet die de honden makkelijk innemen!
Spullen die je bij brekz besteld worden keurig afgeleverd en ook op de tijd die je van tevoren via de mail krijgt doorgegeven,
onze hond is geen kieskeurige eter en deze kauwtabletten leverden dan ook geen enkel probleem op. Geen bijwerkingen geconstateerd.
Gemakkelijk toe te dienen. Medicatie die ook door de dierenarts voorgeschreven wordt. Snelle en goede levering.
Geen bijwerkingen bij onze honden, makkelijk geven. Zeer tevreden.
Prima product en veel goedkoper dan bij de dierenarts. Ik bestel alle producten tegelijk met het voer.
Zeer voordelig kunnen bestellen bij Brekz.nl, ook heel snel in huis. Ik ben zeer tevreden!
Snelle correcte levering.
gemakkelijke in name bij de honden eten het zo op . een tablet is altijd mederen zeer goed product.
snelle levering, goede prijs
Prima product, Hond ziet het als een lekker "snoepje"en kauwt het gewoon weg. Hoeft niet verstopt te worden in het voer.
Prima!! Prijs kwalitatief zeer aan te bevelen!!! Perfecte en snelle levering!! Ik zeg wederom TOP
Goed prijs kwaliteit verhouding
onze honden eten ze op alsof het een koekje is
Prettig in gebruik, mijn hond kauwt er op of het een hondenkoekje is.Dus geen problemen met innemen
prima bedrijf. Fijne website, snelle afhandeling en levering was ruim op tijd.
Ontworming is nodig en deze kauwtabletten gaan erin alsof het een beloning is... nooit meer gedoe met pillen etc, ideaal.
Snelle levering Hij vindt ze erg lekker
Over het product zeer tevreden. Over de bezorging van Dpd geef ik echt een NUL dus als er via hun geleverd wordt bestel ik niet meer. Eerste keer niet thuis, klopt, leeg briefje in de bus, tweede keer wel thuis toch briefje in de bus een blanco en derde keer niet geweest, zelf twee keer moeten bellen met dpd waar het pakje was
ze vinden ze lekker dus makkelijk toe te dienen, gewoon tussen het eten
Snelle levering goed kwaliteit prijs verhouding
Goed product en veel goedkoper dan bij dierenarts.per 4 tabletten scheelt het al gauw €12
Goed product en onze hond eet de kauwtablet zo op!
ik heb deze tabletten voor de eerste keer gehad via de dierenarts. makkelijk om aan onze hond te geven. het is net een brokje. hij eet het meteen op. had eerst altijd tabletjes die je dan toch ergens in moest doen een schijfje worst bijvoorbeeld. en als je geluk had was het meteen weg. dikwijls lag het tablet op de grond en het worstje was op.
Ben zeer tevreden de bestelling klopte en blij met de prijs!
Onze hond krijgt het al jaren. Prima spul en snel geleverd.
Vertrouwd product maar nu via Brekz.nl voordeliger te kopen
Très bien merci
Parfait ! livraison rapide ! tarif raisonnable
pas de problème, pas vers
Prima service!
Parfait, correspond complètement à mes attentes avec un prix raisonnable pour nos amis les bêtes
Très satisfait
site sérieux rein a redire
Mon vétérinaire m'avait déjà prescrit ce vermifuge pour mes trois loulous.J'ai trouvé ce produit à prix aventageux sur le site brekz.J'ai reçu le produit dans les délais prévus.Le site est sérieux
Très bon produit, mes chiens sont purgés sans difficulté et à moindre coût. Merci.
Prima.....
Produit beaucoup moins cher que chez mon vétérinaire, et livré en très peu de temps.
bien ,bon produit
Super geweldig
Conseillé par mon vétérinaire, mais en moins chère
produit conforme heureusement de petit format car le carton de livraison était littéralement "explosé",écrasé de tous les cotés,contenu facilement volé, rafistolé tant bien que mal par chronopost; responsable????.dommage!!!!.
Très bien
Fijn product en super snelle levering
Ma chienne qui a 10 ANS à manger ce produit sans difficulté
pas de problème pour mon chien, un bull-terrier, idéal, le style bonbon, la date de péremption un peu juste, peut-être normal, achat en septembre 2018, périmé en 03/2019. Livraison un peu longue 4j.
commande recue rapidement et conforme ras
produit parfait ,à un prix tres compétitif
pas encore donner;livraison bien,et bien emballer
c'est bien la premiere fois que mes chiens prennent le vermifuge aussi facilement
Snelle levering en goedkoop
efficace et très réactif suite a non réception d un produit
C'est le même que chez mon véto....mais bcp, bcp moins onéreux !!!
Moins cher que directement chez le veto et tous aussi efficace.
produit performant ,je l'utilise aussi sur mes chiennes gestantes (2 ème mois) et/ou en lactation (5 à 6 kg adulte)
Entièrement satisfaite, produit livré avec notice en français
Très bon produit , très facile à donner au chien et efficace
Très bon produits et livrés très rapidement. Je recommanderais sur ce site c'est une certitude
Notre chien adore. C'est une friandise pour lui, récompense donc...
Je donne Milbemax à mes chiens depuis plusieurs années. Je l'ai acheté sur Brekz.fr car prix très intéressant par rapport à celui pratiqué par mon vétérinaire (30% moins cher)
Livraison express! Nickel!
Je connaissais déjà ce produit que j'achetais chez le vétérinaire. Ayant déménagé en dehors de la France, je trouve ce produit, mais à un prix très onéreux. J'ai donc fait un stock car je dois donner un vermifuge par mois à ma chienne. Et ce produit est facile à administrer et se conserve bien. Je le recommande.
très satisfait du service proposé par breaks
premier cachet avalé,dommage la notice est en allemand et je ne comprend pas cette langue
Ruim assortiment en snelle levering!
Très satisfaite ,les delais de mes commandes sont respectés dommage qu il n'y ai pas de remises pour les clients fideles
produit très efficace et site très bien
Produit de parfaite qualité, le chien le déguste sans problème mais toujours difficile de donner un produit chimique à son compagnon...
Makkelijk toe te dienen .
super pratique mes chiens les ont tous avalés sans problème
Je ne l'ai pas encore utilisé mais je sais que c'est un vermifuge efficace je le recommande
facilité pour administrer ce médicament à mon toutou Titiou :)
ce comprimé est facile à donner à un gros chien qui le prend pour une croquette et ne fait pas de difficulté pour l'avaler.
26425
14166
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 Tabletten
€ 18,25 (€ 4,56/ct)
8 Tabletten
€ 35,75 (€ 4,47/ct)
16 Tabletten
€ 69,95 (€ 4,37/ct)
40 tabletten
€ 169,95 (€ 4,25/ct)
Milbemax kauwtabletten kleine honden en puppies

Milbemax kauwtabletten Kleine honden en puppies

Milbemax kauwtabletten Kleine honden en puppies zijn smakelijke kauwtabletten en een effectief middel voor het ontwormen van kleine honden en puppies. Milbemax heeft met zijn kauwtabletten een aantrekkelijk alternatief te bieden voor het ontwormen van uw hond. Dankzij de lekkere kipsmaak zijn deze kauwtabletten namelijk heel eenvoudig toe te dienen. De tabletten zijn zelfs zo lekker dat ze vaak direct vanuit de hand opgegeten worden. Het middel is op basis van de stoffen milmebycine en praziquantel en is effectief ter behandeling van veel voorkomende wormen zoals haakwormen, rondwormen, lintwormen, longwormen en hartwormen (cestoden en nematoden). Ook werkt het middel preventief bij het voorkomen van hartwormen. Milbemax kauwtabletten Kleine honden en puppies is geschikt voor honden met een lichaamsgewicht vanaf 1 kg en een leeftijd vanaf 4 weken.

 • Smakelijke kauwtabletten met kipsmaak
 • Eenvoudig toe te dienen, wordt vaak gegeten vanuit de hand
 • Op basis van de werkzame stof praziquantel
 • Behandeld haakwormen, rondwormen, lintwormen, longwormen en hartwormen
 • Ook preventief werkzaam tegen hartwormen
 • Geschikt voor honden vanaf 1 kg en met een leeftijd vanaf 4 weken
   

Bij Brekz kunt u de beste Ontworming goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu Milbemax kauwtabletten Kleine honden en puppies tegen de scherpste prijzen te kopen. Makkelijk en snel besteld. 

Gebruiksaanwijzing Milbemax kauwtabletten Kleine honden en puppies

Kauwtabletten toedienen met een minimum aanbevolen dosering van 0,5 mg milbemycine oxime en 5 mg pratiquantel per kg lichaamsgewicht. Kauwtablet éénmalig oraal (via de bek) toedienen met of na wat eten. Afhankelijk van het gewicht van uw hond is de praktische dosering zoals onderstaand. 

Dosering Milbemax kauwtabletten Kleine honden en puppies
Gewicht van de hond (kg) Dosering
Stuks
1 - 5 1 kauwtablet kleine hond
5 - 25 1 kauwtablet grote hond
25 - 50 2 kauwtabletten grote hond
50 - 75 3 kauwtabletten grote hond


Let op! Niet toedienen aan honden lichter dan 1 kg. Niet te gebruiken bij een bekende overgevoeligheid voor een van de werkzame- of hulpstoffen.

Ingrediënten Milbemax kauwtabletten Kleine honden en puppies

Werkzame bestanddelen: Milbemycine oxime, praziquantel
Hulpstoffen: Glycerol (E422) Propyleen glycol (E1520) IJzer oxide, bruin (E172) Butylhydroxyanisole (E320) Propyl gallate (E310).
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld kauwtabletten voor uw grote hond? Kijk dan eens bij onze Milbemax kauwtabletten Grote hond. Een overzicht van al onze Ontworming vindt u hier.

https://www.brekz.nl/28700-home_default/milbemax-kauwtabletten-kleine-honden-en-puppies.jpg
8.49 2019/01/01
Fijn product wat makkelijk toe te dienen is en voordelig van prijs.
Beetje grote brokjes voor chihuahua De smaak vind ze niet lekker
Geen problemen met dit middel, geen bijwerkingen en voor een redelijk prijs een goed product
Het zijn net snoepjes. Mijn hond neemt ze zonder problemen in. Goede prijs.
Geen probleem met ingeven,zit een smaakje aan en opeten gaat prima
te groot voor mijn (oude) chihuahua's. ik moest het in 4 snijden en toen kwam ik er achter dat 2 van de drie het niet zo wilden eten. Moest het opleuken met pate en dat duurt even, want ze spugen het stukje pil wat erin zit een paar keer uit en eten er omheen voordat ik ze zover heb dat ze het opeten. De gewone pilletjes zijn makkelijker.
Goed produkt en makkelijk te geven ook de prijs is netjes, ben er zeer tevreden over
Snelle levering. Betaalbare prijs. Zeer tevreden!
Deze kauwtabletten worden met smaak op gegeten door mijn hondjes ze helpen goed tegen de wormen en ze worden er ook niet ziek van dit is een goed merk Milbemax.
gemakkelijk in te nemen. heel tevreden daarover
Ik ben heel tevreden, zowel over de snelle levertijd als wel de aflevering. Wanneer de tijd van levering bekend is krijg je hierover een mail. De tijd van levering is 1 uur. Je kunt dit blijven volgen, zodat je ongeveer weet hoe laat ze bij jou zijn. Komt dit niet uit, dan kun je dit nog wijzigen naar een andere leveringsdag. Je kunt op het moment dat je de mail ontvangt en blijkt dat je dan niet thuis kunt zijn nog aangeven waar het pakket neergelgd mag worden, in ons geval achter de poort onder de overkapping. Echt super voor de werkende mens!!!!
Ik ben tevreden over de aflevering van Milbermax en Proline en de afspraken daarover
Makkelijk geven. De hondjes eten het zo op. Je hoeft er geen moeite voor te doen zoals met andere tabletjes.
Makkelijk toe te dienen ! Honden vinden ze lekker smaken kennelijk . Snelle verzending en goede service
Deze kocht ik altijd bij mijn DA. Altijd tevreden geweest over dit product. Nu wordt het thuis bezorgd.
Dit product werd met smaak opgegeten.
Op advies van de dierenarts gebruik ik dit ontwormingsmiddel en het werkt zoals te wensen is.
Voor mijn honden heb ik Milbemax kauwtabletten aangeschaft. De levering was gelijk de andere dag. Ik ben dan ook zeer tevreden over dit bedrijf en zal zeer zeker in de toekomst kopen bij dit bedrijf.
Geweldig en snel in huis. Ik blij beestjes blij.
Beetje belachelijk dat het in een grote doos wordt verzonden waarvoor ik ook verzendkosten voor moest betalen terwijl twee kleine doosjes wormtabletten gemakkelijk in bubble envelop door brievenbus kan.
Bestellingen keurig op tijd geleverd. Ik ben heel tevreden. Grote keuze mogelijkheid.
Prima spul.
livraison très rapide
Bon vermifuge conseillé par les vétérinaires.
Parfait pour mon élevage, bon rapport qualité/ prix.
Top kwaliteit en snelle levering
Satisfaite des produits commandés prochaine commande
Livraisons rapide mais deuxième fois que je commande avec livraison à domicile et jamais le livreur viens sonner il met directement en point relais .... alors que je suis à mon domicile toute la journée pas un coup de file du livreur rien. Deux fois de suite c’est limite autant demander la livraison à domicile directement
Levering en product allebei ok
26426
14167
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 Tabletten
€ 8,49 (€ 2,12/ct)
8 Tabletten
€ 16,49 (€ 2,06/ct)
16 Tabletten
€ 31,95 (€ 2,00/ct)
40 tabletten
€ 77,95 (€ 1,95/ct)
Milbemax ontwormingstabletten grote hond

Milbemax Grote hond

Milbemax Grote hond is een farmaceutisch product en behandelt infecties met lintwormen en spoelwormen bij honden. Ook kan het hartwormziekte voorkomen. De hond ontwormen is zeer belangrijk. Wormen kunnen namelijk schadelijk zijn voor de gezondheid van uw hond en ziektes, en soms zelfs de dood, veroorzaken. Regelmatig een preventieve ontwormingskuur hond gebruiken wordt daarom aangeraden.

Milbemax hond groot is een handig ontwormingsmiddel dat geschikt is voor grote honden vanaf 5 kilogram. Het middel is daarnaast geschikt om gegeven te worden aan fokhonden, drachtige honden en zogende teefjes. Het Milbemax ontwormingstablet hoeft maar eenmaal aan de hond gegeven te worden, waarna hij voor een langere periode van de wormen af is. De werkende stoffen die er in zitten (praziquantel en milbemycine) veranderen het membraan van de wormen. Haakwormen, spoelwormen en lintwormen kunnen hier niet tegen en gaan dood. Wilt u meer weten over de ontwormingskuur en de werking, duur en toediening van het Milbemax ontwormingsmiddel? Kijk dan onder het kopje ‘Productadvies'.

Bij Brekz kunt u Milbemax Grote hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment ontwormingstabletten hond en koop het Milbemax smakelijk tabletten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Bij een bestelling vanaf €{SHIP_BARRIER} krijgt u van ons altijd een gratis verzending.
         

Ingrediënten Milbemax Grote hond tabletten

Samenstelling:
1 Milbemax tablet van 625 mg bevat:

Werkzame stoffen: milbemycine (12.5mg), praziquantel (125 mg)
Overige bestanddelen: microkristallijne cellulose, croscarmellose natrium, povidon, lactose monohydraat, watervrij colloïdaal siliciumdioxide, magnesiumstearaat.
     

Productadvies Milbemax tabletten grote hond

Wanneer uw hond ontwormen met Milbemax Grote Hond?
Wormbesmettingen veroorzaken veelal geen duidelijke ziektesymptomen bij uw hond. Het is daardoor belangrijk hem regelmatig preventief te ontwormen. Puppy's zijn allemaal besmet met wormen. Ze raken namelijk besmet door het drinken van moedermelk of door het contact met de leefomgeving. Het wordt aangeraden uw puppy's die ouder dan 2 weken zijn te ontwormen. Doch let erop dat u het juiste middel kiest dat bij uw puppy past (dit Milbemax hond tablet is alleen geschikt voor honden zwaarder dan 5 kilogram). Als u ook een kat heeft, wordt het aangeraden om uw hond en kat tegelijk te ontwormen. Hoe vaak u uw puppy of hond moet ontwormen staat hieronder.

Hoe vaak hond ontwormen met Milbemax Ontwormingsmiddel?
Hoe vaak uw hond ontwormd moet worden, ligt aan de leeftijd van uw hond.

• Puppy's: ontworm op de leeftijd van 2, 4, 6, 8 en 12 weken. Daarna 4, 5 en 6 maanden.
• Volwassen honden: ontworm minstens 4 keer per jaar.
• Zogende teefjes: ontworm 2 en 4 weken na het werpen, daarna ontwormen volgens het advies voor volwassen honden.
• Honden in kennels: ontworm alle honden 4 tot 6 keer per jaar.

Dosering wormtabletten hond: 

Gewicht hond Aantal ontwormtabletten hond
5 tot 25 kg 1 tablet
25 tot 50 kg 2 tabletten
50 tot 75 kg  3 tabletten

   

Ontwormen hond bijwerkingen:
Bij gebruik van Milbemax Grote hond komen de volgende symptomen zeer zelden voor: systematische symptomen, neurologische symptomen en gastro-intestinale symptomen.

Bekijk de Milbemax hond bijsluiter voor meer informatie over het gebruik en de bijwerkingen. 

Bewaar het middel altijd op een droge en koele plek en sluit het goed af. Houd het middel buiten het zicht van kinderen. De houdbaarheidsdatum van Milbemax ontworming hond staat op de verpakking.
      

Ander product dan Milbemax tabletten grote hond?

Heeft u een ander product nodig voor het ontwormen hond? Voor Milbemax tabletten voor het ontwormen van grote katten, bekijk dan eens Milbemax ontworming kat. Op zoek naar een ander ontwormingsmiddel voor de hond? Bekijk dan eens onze overzichtspagina ontwormingsmiddel hond voor ons uitgebreide assortiment ontwormingsmiddelen.

Milbemax
https://www.brekz.nl/28706-home_default/milbemax-grote-hond.jpg
6.43 2019/01/01
Voordelig, snel en correct geleverd.
Onze honden eten dit al levenslang. Ze zien er glanzend uit en zijn echt gezond, ze weigeren ook nooit hun brokken, maar eten er lekker van! Topproduct
Top product en gunstige prijs. Alleen jammer van de doos voor verzending. Dit had makkelijk als brievenpuspakje verzonden kunnen worden
vlotte levering in coronaperiode
allemaal prima verlopen
Nog niet gebruikt, maar de beschrijving is goed.
Snelle levering, houdbaarheidsdatum is langer dan bij andere webshops
snelle afhandeling van de bestelling. Alleen jammer dat het niet als brievenbuspost verstuurd werd (ik bestelde 2 kleine doosjes), maar als pakketpost in een doos, waar wel 40 doosjes in gepast hadden.
prima geregeld
Goed middel, prima vlotte bezorging
product ok; ook te gebruiken voor meerdere kleinere honden
Helpt prima
Milbemax werkt uitstekend en levering was meer dan op tijd toppie