Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Ontworming hond

Wormen bij honden komen vaak voor. Wilt u uw hond ontwormen, zodat hij optimaal gezond blijft? Bij Brekz koopt u snel en eenvoudig wormenkuren van diverse merken tegen de scherpste prijzen.
Lees meer ..
Overige
Beaphar
Drontal
Milbemax
Exil
Easypill
Panacur
PetBox
No Worm

Overige

Beaphar

Drontal

Milbemax

Exil

Easypill

Panacur

PetBox

No Worm

Veterinary Care

Overige supplementen

Rustgevend

Overige

Anthelmin Plus XL voor honden

Productinformatie Anthelmin Plus XL ontwormingstabletten voor honden

Anthelmin Plus XL voor de hond is een ontwormingsmiddel ter behandeling van worminfecties bij grote honden. Het werkt tegen gemengde infestaties met diverse rond- en lintwormen en is geschikt voor honden vanaf 18 kg. Anthelmin Plus doodt wormen in laat-onvolwassen en volwassen stadia. De tabletten kunnen worden verdeeld in gelijke delen voor een eenvoudige, juiste dosering. Een verpakking bevat 12 tabletten.

Bij Brekz kunt u  de beste ontwormingsmiddelen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Anthelmin Plus XL voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Eigenschappen Anthelmin Plus XL ontworming

 • Ter behandeling van rond- en lintwormen bij volwassen honden:

  • Nematoden;
  • Ascariden: Toxocara canis, Toxascaris leonina (laat-onvolwassen en volwassen stadia);
  • Haakwormen: Uncinaria stenocephala, Ancylostoma caninum (volwassen stadia);
  • Cestoden;
  • Lintwormen: Taenia spp., Dipylidium caninum.
 • Geschikt voor volwassen, grote honden vanaf 18 kg
 • Eenvoudig toe te dienen
 • Verpakking met 12 tabletten

Samenstelling Anthelmin Plus XL

Praziquantel 175 mg, Pyrantel embonaat 504 mg, Febantel 525 mg.

Toediening en dosering Anthelmin Plus XL

Geef volwassen honden een enkele dosering. Dit kunt u preventief om de drie maanden herhalen. Bij een ernstige worminfestatie is het advies om na 14 dagen uw hond nogmaals te behandelen met dezelfde dosering. Anthelmin Plus XL kan gehalveerd worden voor de juiste dosering. Gebruik Anthelmin niet wanneer uw hond een overgevoeligheid heeft voor één van de werkzame stoffen, een middel krijgt met piperazine verbindingen of in de eerste 2 trimesters van de dracht zit. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter bij dit product.

Gewicht hond Aantal tabletten
18 - 20 kg ½ tablet
20 - 35 kg 1 tablet
36 kg - 52,5 kg 1½ tablet
52,5 kg - 70 kg 2 tabletten

       

Ander product?

Zoekt u Anthelmin voor uw pup of volwassen hond onder de 18 kg? Kijk dan naar Anthelmin Plus voor de hond. Voor ons complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze ontwormingsmiddelen voor de hond.

https://www.brekz.nl/38617-home_default/anthelmin-plus-xl-voor-honden.jpg
36.25 2019/01/01
39040
17157
Anthelmin Plus XL voor honden > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 stuk
€ 36,25
2 stuks
€ 70,95
3 stuks
€ 103,95
Milbactor Ontwormingsmiddel kleine hond/puppy

Productinformatie Milbactor kleine hond / puppy (48 tabletten)

Milbactor kleine hond / puppy zijn ontwormingstabletten voor honden met een gewicht vanaf 0,5 kg. Het is belangrijk uw hondje regelmatig preventief te ontwormen. Een worminfectie kan namelijk vervelende lichamelijke klachten veroorzaken en sommige wormsoorten zijn zelfs in staat mensen te infecteren. Omdat uw hond niet altijd meteen klachten heeft, wordt het aangeraden uw hond een aantal keer per jaar te ontwormen. Deze tabletten zijn effectief tegen zweepwormen, haakwormen, lintwormen en spoelwormen. Verder kunt u Milbactor ook ter preventie van hartworminfecties en longwormen gebruiken. Deze tabletten komen in een voordelige verpakking met 48 tabletten. Milbactor tabletten bevatten de werkzame stoffen Praziquantel en Milbemycine.

Koop de beste ontwormingstabletten, zoals Milbactor kleine hond / puppy online tot wel 40% goedkoper bij Brekz. Bij bestelling vanaf € {SHIP_BARRIER} krijgt u gratis verzending!

Ingrediënten Milbactor kleine hond / puppy 

Samenstelling: 
Milbemycine oxime (2.5mg), praziquantel (25.0 mg)

Voedingsadvies Milbactor kleine hond / puppy 

Dosering: 

Gewicht hond Aantal tabletten
0,5 tot 1 kg 1/2 tablet
1 tot 5 kg 1 tabletten
5 tot 10 kg 2 tabletten 

Geef het voer nooit aan honden met een MDR1 genmutatie. Het voer is uitsluitend bedoeld voor grote honden met een lichaamsgewicht van minimaal 5 kilogram. Weeg uw hond dus nauwkeurig voordat u tot gebruik van dit middel besluit. Bewaar het voer op een droge en koude plek en sluit het goed af. Hou het buiten het bereik van kinderen. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander dierengeneesmiddel? Voor geneesmiddelen voor honden kunt u kijken op de overzichtspagina hondenapotheek. Bent u op zoek naar een antiworm geneesmiddel voor een grotere hond? Bij Brekz vindt u bijvoorbeeld Milbactor Ontwormingsmiddel hond vanaf 5 kg

https://www.brekz.nl/38630-home_default/milbactor-kleine-hondpuppy.jpg
69.95 2019/01/01
39085
17172
Milbactor Kleine Hond/Puppy > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
48 Tabletten
€ 69,95
96 Tabletten
€ 135,95
144 tabletten
€ 199,95
Virbac Endogard Plus Ontwormingsmiddel Kleine en Middelgrote Hond

Productinformatie Endogard Plus Ontwormingsmiddel Kleine en Middelgrote Hond

Endogard Plus Ontwormingsmiddel Kleine en Middelgrote Hond is een ontwormingsmiddel dat helpt tegen rond-, lint- en haakwormen. Het product is geschikt voor puppy's vanaf twee weken en volwassen honden van kleine en middelgrote rassen.

Endogard Plus Ontwormingsmiddel Kleine en Middelgrote Hond is erg makkelijk te gebruiken. Bovendien hebben de tabletten een lekker smaakje, wat het toedienen vergemakkelijkt en de behandeling voor uw hond plezierig maakt. Let op: lees voor gebruik van dit product de bijsluiter/gebruiksaanwijzing aandachtig. Onder het kopje 'Productadvies' staat een korte gebruiksaanwijzing. 

Bij Brekz kunt u Endogard Plus Ontwormingsmiddel Kleine en Middelgrote Hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Endogard Plus Ontwormingsmiddel Kleine en Middelgrote Hond

Samenstelling (per tablet):
Praziquantel (50 mg), pyrantelembonaat (144 mg), en febantel (150 mg).

Productadvies Endogard Plus Ontwormingsmiddel Kleine en Middelgrote Hond

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

Voor kleine en middelgrote honden is 1 tablet per 10 kg lichaamsgewicht gebruiken. U kunt het tablet in twee of vier even grote delen breken. Stel het gewicht van uw hond voor het gebruik van dit product zo precies mogelijk vast.

U kunt het product bij pups vanaf een leeftijd van 2 weken gebruiken. Gebruik dit product dan om de twee weken totdat uw puppy 12 weken oud is, en daarna om de 3 maanden. Ontworm de moeder en de pups het liefst tegelijk. Gebruik het product nooit bij dieren jonger dan 2 weken of bij dieren met een lichaamsgewicht onder de 2 kilogram. Gebruik het product nooit tijdens de dracht. 

Het product kan verkruimeld worden en met het eten vermengd. Was uw handen na gebruik. Als het product per ongeluk ingenomen wordt, raadpleeg dan z.s.m. een arts. Bewaar het product op een veilige plek, buiten het bereik van kinderen. De houdbaarheidsdatum van Endogard Plus Ontwormingsmiddel Kleine en Middelgrote Hond staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Dit product is er ook voor grote honden (> 40 kg), namelijk Endogard Plus XL. Als u een ander ontwormingsmiddel zoekt, kunt u dat beslist vinden op onze overzichtspagina ontworming honden.

https://www.brekz.nl/33313-home_default/endogard-plus-ontwormingsmiddel-kleine-en-middelgrote-hond.jpg
159.95 2019/01/01
35490
16507
Endogard Plus Ontwormingsmiddel Kleine en Middelgrote Hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
100 tabletten
€ 159,95
2 x 100 tabletten
€ 299,95
Banminth Pasta tegen wormen hond

Productinformatie Banminth Pasta tegen wormen hond

Banminth Pasta tegen wormen hond is een ontwormingsmiddel in de vorm van een pasta. Het product kan gebruikt worden wanneer uw hond last heeft van spoelwormen of haakwormen en is op iedere leeftijd veilig om te gebruiken. 

Bovendien is Banminth Pasta tegen wormen hond geschikt voor honden van alle rassen. De smakelijke pasta komt in een tube van 24 gram en is makkelijk toe te dienen. U geeft het product ofwel rechtstreeks in de mond, of vermengt het met het normale voer. Let op: lees voor gebruik de bijsluiter/gebruiksaanwijzing van dit product. Een korte versie hiervan vindt u hieronder. 

Bij Brekz kunt u Banminth Pasta tegen wormen hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Banminth Pasta tegen wormen hond

Samenstelling: 

Pyrantel (7,5 gram). 

Productadvies Banminth Pasta tegen wormen hond

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

Wanneer u op de tube drukt komt er een streep pasta vrij. Gebruik 2 cm hiervan per kilogram lichaamsgewicht. Zie de schaalverdeling op de verpakking voor de juiste dosering. U kunt het product rechtstreeks in de bek geven, of vermengen met het voer. 

De houdbaarheidsdatum van Banminth Pasta tegen wormen hond staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product? 

Indien u een ontwormingsmiddel in tabletvorm zoekt, kunt u dit product van Beaphar eens bekijken. Zoekt u nog iets anders voor de ontworming? Dat kunt u gegarandeerd vinden in het uitgebreide assortiment op onze overzichtspagina ontwormen hond.

https://www.brekz.nl/35640-home_default/banminth-pasta-tegen-wormen-hond.jpg
12.95 2019/01/01
35495
16509
Banminth Pasta tegen wormen hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per verpakking
€ 12,95
Per 2
€ 24,95
Per 3
€ 35,95
Cestem Ontwormingsmiddel hond L (per 2 tabletten)

Cestem Ontwormingsmiddel Grote hond

Cestem Ontwormingsmiddel Grote hond is een breedwerkend ontwormingsmiddel tegen spoelwormen, lintwormen, haakwormen en zweepwormen bij grote honden zwaarder dan 17,5 kg. Vanwege de kans op besmetting bij zowel mens als dier, wordt preventief ontwormen aangeraden. Een volwassen hond kunt u het beste 3 - 4 keer per jaar behandelen tegen wormen. Wormen kunnen lichaamsfuncties verstoren en de gezondheid van uw huisdier aantasten. Ze nemen voedingsstoffen op die de hond zelf hard nodig heeft om gezond en fit te blijven. Cestem bevat de werkzame stoffen Pyrantel, Febantel en Praziquantel.

Cestem is werkzaam tegen de volgende worminfecties:
-    Spoelwormen: Toxacara canis, Toxascaris leonina; (volwassen en laat onvolwassen vormen) 
-    Haakwormen: Uncinaria stenocephala, Ancylostoma caninum (volwassen) 
-    Zweepwormen: Trichuris vulpis (volwassen) 
-    Lintwormen: Echinococcus spp., Taenia spp., Dipylidium caninum (volwassen en onvolwassen vormen).

Bij Brekz kunt u ontwormingsmiddelen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Cestem Ontwormingsmiddel Grote hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Lees voor gebruik altijd de bijsluiter en gebruiksaanwijzing van dit product.

Werkzame bestanddelen Cestem Ontwormingsmiddel Grote hond

Febantel 525 mg, Pyrantel (als embonaat) 175 mg, Praziquantel 175 mg, Leveraroma (hulpstof)

Dosering Cestem Ontwormingsmiddel Grote hond

Voor oraal gebruik. Geschikt voor honden en pups van grote rassen zwaarder dan 17,5 kg.
15 mg/kg lichaamsgewicht febantel, 5 mg/kg pyrantel (als embonaat) en 5 mg/kg praziquantel. Dit komt overeen met 1 tablet per 35 kg lichaamsgewicht, in één toediening. 

Doseringen zijn als volgt: 

Lichaamsgewicht hond Aantal tabletten
17,5 kg ½ tablet
17,5 - 35 kg 1 tablet
35 - 52,5 kg 1½ tablet
52,5 - 70 kg 2 tabletten


De kleinere tablet moet gebruikt worden om een accurate dosering te bepalen voor honden die minder wegen dan 17,5 kg. De tabletten kunnen met of zonder voedsel aan de hond gegeven worden. Als algemene regel geldt dat pups behandeld moeten worden als ze 2 weken oud zijn en daarna iedere 2 weken tot de leeftijd van 12 weken. Daarna moeten ze behandeld worden met intervallen van 3 maanden. Het wordt geadviseerd om de teef tegelijkertijd te behandelen met de pups.

Voor de bestrijding van Toxocara canis moeten zogende teven 2 weken na de worp gedoseerd worden en daarna elke 2 weken tot het spenen. Voor routinematige beheersing van wormen dienen volwassen honden elke 3 maanden behandeld te worden. In geval van een bevestigde enkelvoudige besmetting door een cestode of nematode, moet voorkeur worden gegeven aan een product met een cestocide of nematocide. 

Voor een routine behandeling wordt een enkele dosering aanbevolen. In geval van een ernstige rondworm besmetting dient een herhalingsdosering na 14 dagen te worden gegeven. Als een besmetting veroorzaakt door Echinococcus (E. granuloses) wordt ontdekt bij honden, wordt een herhaling van de behandeling aanbevolen om veiligheidsredenen.

Contra-indicaties
Niet gebruiken bij dieren met een bekende overgevoeligheid voor de werkzame bestanddelen of voor één van de hulpstoffen. Niet gebruiken bij drachtige teefjes tijdens de eerste 4 weken van de dracht. Het product mag gebruikt worden tijdens lactatie.

Niet gelijktijdig gebruiken met piperazine. Plasmaconcentraties van praziquantel kunnen verlaagd worden door gelijktijdige toediening met geneesmiddelen die de activiteit van cytochrome P-450 enzymen (bijv. dexamethason, phenobarbital) verhogen. Gelijktijdig gebruik met andere cholinerge verbindingen kan leiden tot toxiciteit. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een ontwormingsmiddel voor honden onder de 20 kilogram? Kijk dan naar Cestem Ontwormingsmiddel voor middelgrote en kleine honden. Voor alle overige varianten kunt u kijken in onze hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/31391-home_default/cestem-ontwormingsmiddel-grote-hond.jpg
13.25 2019/01/01
goed middel
Prima service en snelle levering voor een goede prijs
33783
16014
Cestem Ontwormingsmiddel Grote hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 Tabletten
€ 25,95
6 Tabletten
€ 36,95
Cestem Ontwormingsmiddel hond M en S (per 2 tabl.)

Cestem Ontwormingsmiddel voor middelgrote en kleine honden

Cestem Ontwormingsmiddel voor middelgrote en kleine honden is een breedwerkend ontwormingsmiddel tegen spoelwormen, lintwormen, haakwormen en zweepwormen bij middelgrote en kleine honden van 3 tot 20 kg. Wormen houden zich schuil in het lichaam, waar ze voedingsstoffen opnemen die de hond zelf hard nodig heeft. Ze kunnen lichaamsfuncties verstoren en de gezondheid van uw huisdier aantasten. Vaak vertonen besmette honden geen directe, duidelijke klachten. Daarom is het van groot belang om 3 - 4 keer per jaar preventief te ontwormen. Het middel bevat de werkzame stoffen Pyrantel, Febantel en Praziquantel.

Cestem helpt de volgende worminfecties te bestrijden en/of te voorkomen:
-    Spoelwormen: Toxacara canis, Toxascaris leonina; (volwassen en laat onvolwassen vormen) 
-    Haakwormen: Uncinaria stenocephala, Ancylostoma caninum (volwassen) 
-    Zweepwormen: Trichuris vulpis (volwassen) 
-    Lintwormen: Echinococcus spp., Taenia spp., Dipylidium caninum (volwassen en onvolwassen vormen)

Bij Brekz kunt u ontwormingsmiddelen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Cestem Ontwormingsmiddel voor middelgrote en kleine honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Lees voor gebruik altijd de bijsluiter en gebruiksaanwijzing van dit product.

Werkzame bestanddelen Cestem Ontwormingsmiddel voor middelgrote en kleine honden

Febantel 150 mg, Pyrantel (als embonaat) 50 mg , Praziquantel 50 mg, Leveraroma (hulpstof)

Dosering Cestem Ontwormingsmiddel voor middelgrote en kleine honden

Voor oraal gebruik. 
15 mg/kg lichaamsgewicht febantel, 5 mg/kg pyrantel (als embonaat) en 5 mg/kg praziquantel. Dit komt overeen met 1 tablet per 10 kg lichaamsgewicht, in één toediening. 

Doseringen zijn als volgt: 

Gewicht van de hond Aantal tabletten
3 - 5 kg ½ tablet
5 - 10 kg 1 tablet
10 - 15 kg 1½ tablet
15 - 20 kg 2 tabletten


De tabletten kunnen met of zonder voedsel aan de hond gegeven worden. Als algemene regel geldt dat pups behandeld worden als ze 2 weken oud zijn en daarna iedere 2 weken, tot de leeftijd van 12 weken. Daarna moeten ze behandeld worden met intervallen van 3 maanden. Het wordt geadviseerd om de teef tegelijkertijd te behandelen met de pups. Voor de bestrijding van Toxocara canis moeten zogende teven 2 weken na de worp behandeld worden en daarna elke 2 weken tot het spenen.

Voor routinematige beheersing van wormen dienen volwassen honden elke 3 maanden behandeld te worden.
In geval van een bevestigde enkelvoudige besmetting door een lintworm of rondworm, moet voorkeur worden gegeven aan een product met een cestocide of nematocide. Voor een routine behandeling wordt een enkele dosering aanbevolen. In geval van een ernstige rondworm besmetting dient een herhalingsdosering na 14 dagen te worden gegeven. 
Als een besmetting veroorzaakt door Echinococcus (E. granuloses) wordt ontdekt bij honden, wordt een herhaling van de behandeling aanbevolen.

Contra-indicaties
Niet gebruiken bij dieren met een bekende overgevoeligheid voor de werkzame bestanddelen of voor één van de hulpstoffen. Niet gebruiken bij drachtige teefjes tijdens de eerste 4 weken van de dracht. Het product mag gebruikt worden tijdens lactatie.

Niet gelijktijdig gebruiken met piperazine. Plasmaconcentraties van praziquantel kunnen verlaagd worden door gelijktijdige toediening met geneesmiddelen die de activiteit van cytochrome P-450 enzymen (bijv. dexamethason, phenobarbital) verhogen. Gelijktijdig gebruik met andere cholinerge verbindingen kan leiden tot toxiciteit.

Ander product?

Bent u op zoek naar een ontwormingsmiddel voor honden boven de 20 kilogram? Kijk dan naar Cestem Ontwormingsmiddel Grote hond. Voor het complete aanbod kunt u kijken in onze hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/31390-home_default/cestem-ontwormingsmiddel-voor-middelgrote-en-kleine-honden.jpg
6.49 2019/01/01
33784
16015
Cestem Ontwormingsmiddel voor middelgrote en kleine honden > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 Tabletten
€ 12,49
6 Tabletten
€ 17,95
Virbac Endogard Plus XL Ontwormingsmiddel Grote hond

Productinformatie Endogard Plus XL

Endogard Plus XL zijn smakelijke ontwormingstabletten en is geschikt voor behandeling van rondwormen, lintwormen en haakwormen bij grote volwassen honden vanaf 35 kg en pups vanaf 2 weken. Het ontwormingsmiddel wordt vrijwel volledig geabsorbeerd uit het maagdarmkanaal. Na absorptie wordt het diergeneesmiddel verspreid over alle organen. Praziquantel wordt in de lever omgezet in inactieve vormen en uitgescheiden via de gal. Ruim 95% van de toegediende hoeveelheid wordt binnen 24 uur uitgescheiden. Er worden slechts sporen van niet-gemetaboliseerd praziquantel uitgescheiden. 

Het pamoaatzout van pyrantel is slecht oplosbaar in water, waardoor de absorptie uit het darmkanaal wordt verminderd en het diergeneesmiddel de parasieten in de dikke darm kan bereiken en effectief kan bestrijden. Als gevolg van de lage absorptie van pyrantelpamoaat is het gevaar van bijwerkingen bij uw hond zeer klein. Na de absorptie wordt pyrantelpamoaat snel en vrijwel volledig omgezet in inactieve metabolieten, die snel met de urine worden uitgescheiden. 

Bij Brekz kunt u ontwormingsmiddelen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Endogard Plus XL tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Toediening en gebruik van Endogard Plus XL

Aanbevolen dosering: 1 tablet per 35 kg. De tabletten kunnen makkelijk worden gebroken in twee of vier gelijke delen en is daardoor makkelijk te doseren voor lichtere honden. U kunt Endogard Plus rechtstreeks of via het voedsel aan de hond geven. Voor een juiste dosering dient het lichaamsgewicht zo nauwkeurig mogelijk te worden vastgesteld. Pups vanaf een leeftijd van 2 weken kunnen met Endogard Plus worden ontwormd. Vervolgens elke twee weken toedienen totdat de pups 12 weken oud zijn. Daarna moeten de pups om de drie maanden worden behandeld. Het wordt aanbevolen om het moederdier tegelijk met de pups te behandelen. Om een mogelijke besmetting onder controle te houden dient het diergeneesmiddel 2 weken na de worp aan zogende teven te worden toegediend. Daarna om de twee weken herhalen tot aan het einde van de zoogperiode. Als routinebehandeling wordt het aanbevolen om iedere 3 maanden een enkele dosis toe te dienen. In geval van een ernstige rondwormbesmetting dient na 14 dagen een herhalingsdosering te worden gegeven. 

Belangrijk om te weten:

 • Endogard Plus niet tegelijkertijd met piperazine verbindingen gebruiken.
 • Bij de behandeling van drachtige teven de opgegeven dosering niet overschrijden.
 • Niet gebruiken bij dieren met een bekende overgevoeligheid voor een van de werkzame bestanddelen of voor een van de hulpstoffen.
 • Niet gebruiken bij pups jonger dan 2 weken en/of bij honden met een gewicht van minder dan 2 kg.
 • In zeldzame gevallen kan tijdelijk dunne ontlasting, diarree en/of braken optreden bij pups.
 • Bij gelijktijdig gebruik met andere cholinergische verbindingen kunnen toxische verschijnselen optreden. 
 • Na toediening handen wassen.
 • In geval van accidentele inname dient medische hulp te worden geraadpleegd en de bijsluiter aan de arts te worden getoond.
 • Niet gebruiken bij teven in het eerste 2/3 deel van de dracht.
 • Buiten het bereik van kinderen bewaren
 • Bewaren in de originele verpakking, houdbaar tot 2 jaar na productiedatum

Samenstelling Endogard Plus XL

Per tablet 175 mg praziquantel, 504 mg pyrantelembonaat en 525 mg febantel.

Ander product?


Neemt uw hond pillen en tabletten moeilijk in? Kijk dan eens naar Easypill voor de hond. Voor andere bestrijdingsmiddelen kunt u kijken op de pagina met al onze ontwormingsmiddelen voor honden.

https://www.brekz.nl/29655-home_default/endogard-plus-xl-ontwormingsmiddel-grote-hond.jpg
51.95 2019/01/01
33220
15809
Endogard Plus XL Ontwormingsmiddel Grote hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 Tabletten
€ 51,95
Beschikbaar 02 may
24 Tabletten
€ 99,95
Beschikbaar 02 may
36 Tabletten
€ 142,95
Beschikbaar 02 may
Virbac Milpro Grote Hond

Virbac Milpro Grote Hond

Virbac Milpro Grote Hond is een ontwormingsmiddel dat veilig is in gebruik en is effectief tegen alle belangrijke wormen bij honden en katten. Het breedspectrum ontwormingsmiddel is op basis van de werkzame stoffen milbemycine en praziquantel. Het is geschikt tegen lintwormen, spoelwormen, haakwormen en hartwormen. De tabletten zijn smakelijk en daardoor makkelijk toe te dienen. Bovendien zijn ze gemakkelijk deelbaar, zodat u ze ook kunt gebruiken voor uw pup, kitten of kat.

 • Zeer smakelijke tabletten voor gemakkelijk toedienen
 • Werkzaam tegen lintwormen, spoelwormen, haakwormen en hartwormen
 • Werkzame stoffen zijn milbemycine en praziquantel
 • Worden meestal uit de hand gegeten
 • Gemakkelijk deelbaar, dus ook geschikt voor pup, kitten of kat

Bij Brekz kunt u de beste ontworming hond producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Virbac Milpro Grote Hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruik Virbac Milpro Grote Hond

Geadviseerd wordt om pups te ontwormen op een leeftijd van 2, 4, 6 en 8 weken. Daarna maandelijks tot 6 maanden. Volwassen honden kunnen het beste vier maal per jaar worden ontwormd.

Dosering Virbac Milpro Grote Hond

Volwassen gewicht van de hond (kg)

Optimale dosering
Aantal stuks
5 - 25 kg 1 tablet
25 - 50 kg 2 tabletten
50 - 75 kg 3 tabletten

Samenstelling Virbac Milpro Grote Hond

Werkzame stoffen: Milbemycine, Praziquantel.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een alternatief van Beaphar voor ontworming van uw grote hond? Kijk eens bij Beaphar Wormmiddel All-in-One (17,5 - 70 kg) hond.

https://www.brekz.nl/29667-home_default/milpro-grote-hond.jpg
18.25 2019/01/01
Gebruik dit middel al een aantal jaren via de dierenarts. Kwam er toevallig achter dat Brekz dit ook kon leveren. Vond het alleen jammer dat er niet wat extra aandacht is besteed aan de transportverpakking waardoor een van de doosjes kompleet was beschadigd en de tabletten in een open gescheurde booster aankwamen.
Snel binnen en stukken goedkoper dan bij de D.A.
doet prima zijn werk, de hond eet het zonder problemen op
33229
15818
Milpro Grote Hond > Meer informatie
Virbac Milpro Grote Hond 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
4 Tabletten
€ 18,25
8 Tabletten
€ 34,25
96 Tabletten
€ 368,49
€ 294,79
Beschikbaar 01 jan
Virbac Milpro Kleine honden en puppies

Milpro Kleine honden en puppies

Virbac Milpro Kleine honden en puppies is een ontwormingsmiddel dat effectief is tegen alle veelvoorkomende wormen en is geschikt voor honden tot 5 kg. De tabletten zijn op basis van de stoffen milbemycine en praziquantel en zijn speciaal ontwikkeld voor kleine honden en pups. Het middel is effectief tegen lintwormen, spoelwormen, haakwormen en hartwormen. Dankzij de lekkere vleessmaak zijn de tabletten gemakkelijk toe te dienen bij iedere hond. De tablet kan worden gedeeld.

 • Werkzaam tegen lintwormen, spoelwormen, haakwormen en hartwormen
 • Met lekker vleessmaak voor eenvoudig toedienen
 • Geschikt voor kleine honden en pups tot 5 kg
 • Deelbare tabletten

Bij Brekz kunt u de beste ontworming hond producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Virbac Milpro Kleine honden en puppies tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruik Virbac Milpro Kleine honden en puppies

Geadviseerd wordt om pups te ontwormen op een leeftijd van 2, 4, 6 en 8 weken. Daarna maandelijks tot 6 maanden. Volwassen honden kunnen het beste vier maal per jaar worden ontwormd.

Dosering Virbac Milpro Kleine honden en puppies

Volwassen gewicht van de hond (kg)

Optimale dosering
Aantal stuks
0,5 - 1 kg 0,5 tablet
1 - 5 kg 1 tablet
5 - 10 kg 2 tabletten

Samenstelling Virbac Milpro Kleine honden en puppies

Milbemycine: 2,5 mg
Praziquantel: 25 mg

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een middel van Beaphar voor de ontworming van uw pup of kleine hond? Kijk eens bij Beaphar Wormmiddel All-in-One 2,5 - 20 kg.

https://www.brekz.nl/29669-home_default/milpro-kleine-honden-en-puppies.jpg
38.95 2019/01/01
33231
15819
Milpro Kleine honden en puppies > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
24 Tabletten
€ 38,95
48 Tabletten
€ 72,95
Virbac Vitaminthe Ontwormingspasta hond en kat

Virbac Vitaminthe Ontwormingspasta hond en kat

Virbac Vitaminthe Ontwormingspasta hond en kat is een oraal, breedspectrum anthelminticum in pastavorm voor honden en katten. De meest voorkomende wormen zijn lintwormen en spoelwormen. In mindere mate zijn er ook de zweepwormen en haakwormen. Virbac Vitaminthe helpt bij het bestrijden en voorkomen van deze worminfecties. Het wordt tijdens het ontwormen sterk aangeraden om uw huisdier ook te behandelen met een anti-vlooienmiddel.

Kenmerken van Virbac Vitaminthe Ontwormingspasta

Niclosamide is specifiek werkzaam tegen lintwormen en oxibendazol bestrijdt zowel volwassen als larvale stadia van spoelwormen, zweepwormen en haakwormen. De combinatie van beide werkzame bestanddelen in deze pasta, maakt Vitaminthe geschikt voor toepassing bij honden en katten van alle leeftijden en kan worden toegediend aan dieren tijdens de lactatieperiode. Spoelwormen (Ascariden) zijn te herkennen aan de vermicelli-achtige vorm. De spoelworm komt het meeste voor en is belangrijk om te bestrijden vanwege de schade die deze veroorzaakt in het lichaam en de extreme besmettelijkheid voor pups en (in mindere mate) voor kinderen. Volwassen dieren hebben meestal weinig last van spoelwormen. De eitjes van spoelwormen kunnen buiten het lichaam jarenlang infectieus blijven. Na opname vindt er een trektocht plaats in het lichaam en komen de wormen in de darmen terecht, waar ze als volwassen wormen weer eitjes produceren. Een gedeelte gaat in een zogenaamde rustfase in het lichaam. Ontwormen heeft geen effect op de wormen in de rustfase. Tijdens de drachtigheid worden de ‘rustende’ wormen weer geactiveerd en besmetten pups reeds in de baarmoeder. Pups en kittens worden na de geboorte via de moedermelk besmet. Vooral jonge dieren kunnen op deze wijze snel veel schade oplopen. Haakwormen (Ancylostomidae) en Zweepwormen (Trichurata) komen in Nederland over het algemeen minder voor en dan voornamelijk in kennels en pensions. Lintwormen (Dipylidium) bij volwassen honden en katten zijn meestal weinig schadelijk en worden overgebracht door vlooien. Ze zijn te herkennen in de ontlasting of rond de anus van uw huisdier als ‘rijstkorreltjes’ of ‘maden’. Dit zijn wormsegmenten die loslaten en meestal met de ontlasting mee naar buiten komen. Uw hond of kat besmet zichzelf weer door het oplikken van besmette vlooien. Herbesmetting wordt voorkomen door ook de vlooien optimaal te bestrijden. Dit geldt voor zowel het dier als de omgeving. Behandel altijd alle huisdieren tegelijkertijd! Bij Brekz kunt u ontwormingspasta's goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Virbac Vitaminthe Ontwormingspasta hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Virbac Vitaminthe Ontwormingspasta hond en kat

Bevat per ml orale pasta : Niclosamide (240 mg) Oxibendazol (30 mg) Excipiens( tot 1 ml).

Dosering Virbac Vitaminthe Ontwormingspasta hond en kat

Algemene dosering: 1 ml per 2 kg lichaamsgewicht. Raadpleeg voor gebruik eerst de verpakking en bijsluiter. Virbac Vitaminthe dient in een éénmalige dosering achter op de tong van het dier te worden gegeven. De benodigde hoeveelheid kan ook door wat voedsel gemengd worden. Alle honden en katten in huis dient u tegelijkertijd te ontwormen en ontvlooien. 

Ontwormingsschema

 • Drachtige dieren: Tijdens de drachtigheid is ontwormen niet zinvol, aangezien de larven in het lichaam hiermee niet bereikt worden. 
 • Lacterende dieren: Na de geboorte dient het moederdier tegelijk met de behandeling van de zogende pups of kittens ontwormd te worden. 
 • Pups: Behandelen op een leeftijd van 2, 4, 6 en 8 weken. Vervolgens maandelijks ontwormen tot ze een half jaar oud zijn. Daarna op 9 en 12 maanden. 
 • Kittens: Behandelen op een leeftijd van 3, 5, 7 en 9 weken. Vervolgens maandelijks ontwormen tot ze een half jaar oud zijn. Daarna op 9 en 12 maanden. 
 • Alle andere honden en katten: Minimaal 4 keer per jaar ontwormen en indien wormen in ontlasting en/of braaksel waargenomen worden.

Let op!
In verband met het risico van uitspugen/braken kort na toediening, dient vermeden te worden dat dit kan gebeuren op tapijt of ander textiel. Indien dit toch gebeurt, dan zo spoedig mogelijk reinigen met uitsluitend schoon water zonder reinigingsmiddelen. In verband met mogelijke overgevoeligheidsreacties dient bij de toepassing direct huidcontact te worden vermeden. 
Virback Ontwormingspasta is tot 1½ jaar na productiedatum houdbaar, mits bij kamertemperatuur (15-25°C) bewaard.  

Verpakking:
Doosje met 1 injector 5 ml (1 doseerstreep = ¼ ml)
Doosje met 1 injector 10 ml (1 doseerstreep = 1 ml)
Doosje met 1 injector 25 ml (1 doseerstreep = 5 ml)

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander merk? Kijk dan eens naar No Worm Pasta tegen wormen voor hond en kat. Voor andere varianten kunt u kijken op de pagina met onze ontwormingsmiddelen voor honden of voor katten.

https://www.brekz.nl/29679-home_default/virbac-vitaminthe-ontwormingspasta-hond-en-kat.jpg
14.95 2019/01/01
Het is goed spul
Goede prijs en snel geleverd. Zelfs de vervoerder was een goede keus.
Makkelijk toe te dienen met het speciale spuitje -apart gekocht- voor kleine pups.
Help bij de poesen
33241
15829
Virbac Vitaminthe Ontwormingspasta hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
10 ml
€ 14,95 (€ 1,50/ml)
25 ml
€ 19,95 (€ 0,80/ml)
Beschikbaar 18 may
2 x 25 ml
€ 37,95 (€ 759,00/l)
Beschikbaar 18 may
3 x 25 ml
€ 53,95 (€ 674,38/l)
Beschikbaar 18 may

Beaphar

Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kleine hond en puppy

Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel 0,5 - 10 kg

Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel 0,5 - 10 kg is een ontwormingsmiddel voor kleine honden en pups (vanaf 2 weken) tot 10 kg op basis van Milbemycine oxime en Praziquantel.
Dit ontwormingsmiddel is werkzaam tegen de volgende worminfecties:

 • Lintwormen (Dipylidium caninum, Taenia spp., Echinococcus spp., Mesocestoides spp.) 
 • Vossenlintworm (Echinococcus multilocularis)
 • Haakwormen (Ancylostoma caninum)
 • Spoelwormen (Toxocara canis, Toxocaris leonina)
 • Zweepworm (Trichuris vulpis)
 • Longwormen (Crenosoma vulpis (afname van het infectieniveau), Angiostrongylus vasorum)
 • Oogworm (Thelazia callipaeda)
 • Preventieve behandeling hartwormziekte (Dirofilaria immitis)

Bij Brekz kunt u Beaphar ontwormingsmiddelen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel 0,5 - 10 kg tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Dosering Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel 0,5 - 10 kg

 • 0.5 – 1 kg: ½ tablet
 • 1 – 5 kg: 1 tablet
 • 5 – 10 kg: 2 tabletten

Werzame stof Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel 0,5 - 10 kg

Milbemycine oxime 2.5mg, Praziquantel 25mg

Lees voor gebruik altijd eerst de bijsluiter. Neem wanneer het probleem zich blijft voordoen, contact op met uw dierenarts.

Ander product?

Zoekt u een ontwormingsmiddel voor honden t/m 50 kg? Kijk dan eens naar Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel 5 - 50 kg. Voor een ontwormingsmiddel voor honden t/m 75 kg kunt u kijken naar Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel 5 - 75 kg.

https://www.brekz.nl/28060-home_default/beaphar-milquestra-ontwormingsmiddel-kleine-hond-en-puppy.jpg
14.75 2019/01/01
Goede service
Ik heb dit middel de ontworming nog niet gebruikt. Wel vind ik de dosering goed voor kleine honden.
Fijn.produkt Snelle levering
ik ben er zeer tevreden mee met de aankoop van etens waren plus andere spullen . ik zou zeggen koop het bij bresk en gemak dient de mens . tot kijk bresk en tot de volgende levering voor mijn teckel
32018
15448
Beaphar Milquestra ontwormingsmiddel kleine hond en puppy > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 Tabletten
€ 10,49
6 Tabletten
€ 14,75
Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel hond (5-50 kg)

Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel 5 - 50 kg

Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel 5 - 50 kg is een breedwerkende ontwormingsmiddel voor middelgrote en grote honden tot 50 kg. Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel 5 - 50 kg is werkzaam tegen de volgende worminfecties:

 • Lintwormen (Dipylidium caninum, Taenia spp., Echinococcus spp., Mesocestoides spp.)
 • Haakwormen (Ancylostoma caninum)
 • Spoelwormen (Toxocara canis, Toxocaris leonina)
 • Zweepworm (Trichuris vulpis)
 • Vossenlintworm (Crenosoma vulpis, afname van het infectieniveau)
 • Hartwormen: (Angiostrongylus vasorum), preventieve behandeling en hartwormziekte
 • (Dirofilaria immitis).
 • Oogwormen: Thelazia callipaeda

Bij Brekz kunt u Beaphar ontwormingsmiddelen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel 5 - 50 kg tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Dosering Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel 5 - 50 kg

5 - 25 kg        1 tablet
25 - 50 kg      2 tabletten

Werkzame stof Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel 5 - 50 kg

Milbemycine oxime 12.5mg / Praziquantel 125mg

Lees voor gebruik altijd eerst de bijsluiter. Neem wanneer het probleem zich blijft voordoen, contact op met uw dierenarts.

Ander product?


Zoekt u een ontwormingsmiddel voor honden t/m 75 kg? Kijk dan eens naar Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel 5 - 75 kg. Voor een ontwormingsmiddel voor kleine honden en pups vanaf 2 weken kunt u kijken naar Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel 0,5 - 10 kg.

https://www.brekz.nl/28061-home_default/beaphar-milquestra-ontwormingsmiddel-hond-5-50-kg.jpg
12.25 2019/01/01
Ben zeer tevreden over alle producten die ik tot nu toe bij brekz gekocht heb.
Goed product geeft bij onze hond geen klachten
Goedkoper als bij de dierenarts, snelle levering
Makkelijk toe te dienen en breedspectrum middel, waardoor mijn honden goed beschermd zijn.
Goed product
32022
15449
Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel hond (5-50 kg) > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 Tabletten
€ 22,95
6 Tabletten
€ 32,75
Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel hond (5-75 kg)

Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel 5 - 75 kg

Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel 5 - 75 kg is een ontwormingsmiddel voor middelgrote- en grote honden tot 75 kg. Dit middel werkt zeer effectief tegen de volgende worminfecties:

 • Lintwormen (Dipylidium caninum, Taenia spp., Echinococcus spp., Mesocestoides spp.)
 • Haakwormen (Ancylostoma caninum) - Spoelwormen (Toxocara canis, Toxocaris leonina) 
 • Zweepworm (Trichuris vulpis) - Longwormen: (Crenosoma vulpis (afname van het infectieniveau), Angiostrongylus vasorum) 
 • Oogwormen: Thelazia callipaeda - Preventieve behandeling hartwormziekte (Dirofilaria immitis)

Bij Brekz kunt u Beaphar ontwormingsmiddelen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel 5 - 75 kg tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Dosering Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel 5 - 75 kg

 • 5 - 25 kg                 1 tablet
 • 25 - 50 kg               2 tabletten
 • 50 - 75 kg               3 tabletten

Werkzame stof Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel 5 - 75 kg

Milbemycine oxime 12.5mg / Praziquantel 125mg

Lees voor gebruik altijd eerst de bijsluiter. Neem wanneer het probleem zich blijft voordoen, contact op met uw dierenarts.

Ander product?

Zoekt u een ontwormingsmiddel voor honden tot 50 kg? Kijk dan naar Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel 5 - 50 kg. Voor een ontwormingsmiddel voor pups en kleine honden tot 10 kg kunt u kijken naar Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel 0,5 - 10 kg.

https://www.brekz.nl/28063-home_default/beaphar-milquestra-ontwormingsmiddel-hond-5-75-kg.jpg
48.49 2019/01/01
Werkt uitstekend
Prima product voor onze honden
32027
15450
Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel hond (5-75 kg) > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 Tabletten
€ 17,25
8 Tabletten
€ 33,25
12 Tabletten
€ 48,49
Beaphar Wormmiddel All-in-One (2,5 - 20 kg) hond

Beaphar Wormmiddel All-in-One 2,5 - 20 kg

Beaphar Wormmiddel All-in-One 2,5 - 20 kg is geschikt voor de behandeling van gemengde worminfecties die worden veroorzaakt door volwassen cestoden en nematoden van de volgende soorten:

 • Haakwormen: Ancylostoma caninum, Uncinaria stenocephala
 • Spoelwormen: Toxocara canis, Toxascaris leonina
 • Lintwormen: Taenia spp, Dipylidium caninum

Een regelmatige ontworming helpt uw hond vrij te houden van worminfecties. Beaphar wormmiddel is geschikt voor honden vanaf 5 maanden.
Bij Brekz kunt u Beaphar ontwormingsmiddelen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Wormmiddel All-in-One 2,5 - 20 kg tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruiksaanwijzing Beaphar Wormmiddel All-in-One 2,5 - 20 kg

Voor een juiste dosering dient het lichaamsgewicht van de hond zo nauwkeurig mogelijk te worden bepaald. Het wordt daarom aangeraden om eerst de hond te wegen. Plaats de tabletten achteraan op de tong van de hond. 

Lichaamsgewicht in KG

Aantal tabletten

2,5 – 5 kg

½ tablet

5 – 10 kg

1 tablet

10 - 15 kg

1 ½ tablet

15 – 20 kg

2 tabletten

 

Werkzame stof Beaphar Wormmiddel All-in-One 2,5 - 20 kg

Praziquantel 50 mg, Pyrantel (als pyrantelembonaat) 50 mg en Febantel 150 mg

Ander product?


Zoekt u een ontwormingsmiddel voor extra grote honden tot 70 kg? Kijk dan eens naar Beaphar Wormmiddel All-in-One 17,5 - 70 kg. Voor honden t/m 40 kg kunt u kijken naar Beaphar Wormmiddel All-in-One 2,5 - 40 kg.

https://www.brekz.nl/25860-home_default/beaphar-wormmiddel-all-in-one-25-20-kg-hond.jpg
8.09 2019/01/01
erg goed voor onze hond
Bestel al een tijdje bij ze....Zeer tevreden...altijd op tijd snelle levering....juiste levering....netjes verpakt.....Zeer blij met ze!
Goede servies . Snelle levering
Goed product
Fijne tabletten,alleen onze hond haalt zijn neus op voor de smaak, krijgt hem dus toegediend met een stukje leverworst
Onlangs bestelde ik ontwormingstabletten en 3 Hurtta tuigjes. De tuigjes waren niet leverbaar en werd netjes gecrediteerd. De levering van de ontwormingstabletten verliep verder prima.
naar verwachting.
Prima product, ook voor pups!
Snelle levering goed produkt
Wormmiddel werkt goed, was slechts een tablet nodig voor onze hond tot 10 kilo
Product al geruime tijd als goed bekend
29044
14733
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 Tabletten
€ 15,75
6 Tabletten
€ 22,49
Beaphar Wormmiddel All-in-One (2,5 - 40 kg) hond

Beaphar Wormmiddel All-in-One voor honden van 2,5 - 40 kg

Beaphar Wormmiddel All-in-One voor honden van 2,5 - 40 kgis een ontwormingsmiddelen voor honden met haakwormen, spoelwormen en lintwormen. Het middel verhelpt infecties die door de wormen worden veroorzaakt en doodt de wormen eenvoudig. U kunt het gemakkelijk toedienen. Het middel is geschikt voor honden vanaf 5 maanden en heeft een lekkere rundvleessmaak. 

 • Verhelpt infecties
 • Doodt drie soorten wormen
 • Gemakkelijk toe te dienen
 • Voor honden van 2,5 tot 40 kg
 • Voor honden vanaf 5 maanden
 • Met rundvleessmaak

Bij Brekz kunt u diverse soorten ontwormingsmiddelen gemakkelijk en voordelig online bestellen. Koop bijvoorbeeld Beaphar Wormmiddel All-in-One voor honden van 2,5 - 40 kg en uw aankoop wordt snel bezorgd!

Gebruiksaanwijzing Beaphar Wormmiddel All-in-One voor honden van 2,5 tot 40 kg

Bepaal voor gebruik van het middel het lichaamsgewicht van uw hond door hem te wegen. Zo kunt u nauwkeurig de juiste dosering bepalen. Plaats hele of halve tabletten achteraan op de tong. Geef uw hond hierbij ook voldoende vers drinkwater. Ontworm uw hond minimaal twee keer per jaar om besmetting te voorkomen. Dit is gezond voor uw huisdier, maar ook voor u en uw kinderen. Wormen kunt u vaak niet zien in de ontlasting van uw hond, maar ze zijn toch vaak aanwezig. 

Lichaamsgewicht in kg

Aantal tabletten

2,5 – 5 kg

½ tablet

5 – 10 kg

1 tablet

10 - 15 kg

1 ½ tablet

15 – 20 kg

2 tabletten

20 – 25 kg

2 ½ tablet

25 – 30 kg

3 tabletten

30 – 35 kg

3 ½ tablet

34 – 41 kg

4 tabletten


Ingrediënten Beaphar Wormmiddel All-in-One voor honden van 2,5 tot 40 kg

Samenstelling
Praziquantel (50 mg), pyrantel aals pyrantelembonaat (50 mg) en febantel (150 mg).

Ander ontwormingsmiddel?

U kunt ook kiezen voor de tabletten van Drontal Dog Flavour ontwormingsmiddel dat vier verschillende wormsoorten doodt of Exil No Worm Hond M dat ook preventief te gebruiken is. Bekijk daarnaast ons gehele assortiment ontwormingsmiddelen

https://www.brekz.nl/25861-home_default/beaphar-wormmiddel-all-in-one-25-40-kg-hond.jpg
12.25 2019/01/01
Prima voor de honden
Goed Product.
De wormkuur is prima, maar in het pakket dat ik van jullie kreeg zat niet wat ik besteld had.Hier kwam ik gisteren pas achter, omdat ik gisteren pas het voer en de kauwstiks nodig had.Het voer was voor honden onder de 25 kg, dus mediumbreed en ik dachttoch zeker large breed besteld te hebben en de kauwstiks zaten er helemaal niet in.Ik ga jullie hier morgen over bellen. Dat ik dit niet eerder ontdekte komt omdat ik de doos nog niet opengemaakt had. Ik ben altijd zeer tevreden ver de bestellingen, vandaar mijn vertrouwen dat dit ook wel goed was.Niet dus!!!! Toch de beste wensen voor 2019 en ik hoop op een nasturing van de kauwstaven.
Ik bestel al tijden via Brekz. Altijd goed en snel geleverd. Ze hebben veel keus en altijd wat ik nodig heb.
Het was snel besteld zonder bijkomende kosten. Prima!
Werkt prima,en ook de stickers zijn heel handig
29045
14734
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 Tabletten
€ 12,25
8 Tabletten
€ 22,95
12 Tabletten
€ 33,25
Beaphar Wormmiddel All-in-One (17,5 - 70 kg) hond

Beaphar Wormmiddel All-in-One (17,5 - 70 kg) hond

Beaphar Wormmiddel All-in-One (17,5 - 70 kg) hond is een ontwormingsmiddel ter behandeling van haakwormen, spoelwormen en lintwormen voor honden vanaf 5 maanden met een gewicht van 17,5 tot 70 kg. U kunt dit middel gebruiken om alle veel voorkomende vormen te doden en te bestrijden. U kunt Beaphar Wormmiddel All-in-One (17,5 - 70 kg) hond makkelijk toe dienen met behulp van tabletten. Wanneer u de tabletten toe heeft gediend, werkt dit ontwormingsmiddel direct. Dit product is alleen geschikt voor oraal gebruik en is verkrijgbaar in een verpakking van 2 tabletten.

 • Helpt ter bestrijding van haak-, spoel- en lintwormen
 • Geschikt voor honden van 17,5 tot 70 kg.
 • Te gebruiken bij honden vanaf 5 maanden
 • Doodt alle veel voorkomende wormen
 • Gemakkelijk toe te dienen
 • Werkt direct
 • Verpakking bevat 2 tabletten

Bij Brekz kunt u Beaphar verzorgingsproducten voor uw hond goedkoop bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu Beaphar Wormmiddel All-in-One (17,5 - 70 kg) hond tegen een bijzonder scherpe prijs. Eenvoudig en snel besteld tot aan uw voordeur!

Gebruiksaanwijzing en dosering Beaphar Wormmiddel All-in-One (17,5 - 70 kg) hond

Voor een juiste dosering dient het lichaamsgewicht zo nauwkeurig mogelijk te worden bepaald. Weeg daarom eerst uw hond. De tabletten worden toegediend door hele en/of halve tabletten achteraan op de tong te plaatsen. Het is belangrijk om tijdens de behandeling te zorgen voor voldoende en vers drinkwater bij de voederbak van uw hond.

Gebruik de onderstaande tabel voor de dosering van dit Beaphar verzorgingsproduct. De tabletten zijn alleen geschikt voor éénmalig oraal gebruik.

Lichaamsgewicht in KG

Aantal tabletten

17,5 kg

½ tablet

17,5 - 35 kg

1 tablet

35 – 52,5 kg

1 ½ tablet

52,5 - 70 kg

2 tabletten


Let op! Lees voor gebruik altijd de bijsluiter van dit verzorgingsproduct.

Ingrediënten Beaphar Wormmiddel All-in-One (17,5 - 70 kg) hond

Werkzame stoffen: Praziquantel, Pyrantel (als pyrantelelembonaat), Febantel

Ander product?

Zoekt u een alternatief voor dit Beaphar product? Bij Brekz verkopen we diverse soorten ontwormingsmiddelen voor de hond. Daarnaast verkopen we diverse andere soorten gezondheidsproducten, die u kunt vinden in onze hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/25862-home_default/beaphar-wormmiddel-all-in-one-175-70-kg-hond.jpg
14.95 2019/01/01
Goede snelle levering, en financieel aantrekkelijk
Website is duidelijk, levering is prima. Wormmiddel werkt, alleen de hond nam ze iets minder makkelijk in dan verwacht. Heb ze in stukjes gehakt om te kunnen verstoppen in iets lekkers, anders werden ze direct terug gegeven. Vreemd want hij is gewend dagelijks grote medicijn tabletten te nemen zonder problemen. Iets aan de geur wat hij niet prima vond denk ik.
Was met 1 dosis over. Hond is weer helemaal in orde
29046
14735
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 Tabletten
€ 28,25
6 Tabletten
€ 41,49

Drontal

Drontal Dog Tasty Ontwormingsmiddel

Drontal Dog Tasty voor honden

Voor de gezondheid van uw hond is het belangrijk dat u hem regelmatig ontwormt. Voor uw hond is het het beste wanneer u hem vier keer per jaar ontwormt. Drontal Dog Tasty voor honden is een zeer effectief middel tegen verschillende soorten wormen. Onder andere spoelwormen, lintwormen, haakwormen en zweepwormen worden door de ontwormingstabletten aangepakt. De werkzame stoffen Prazequantel en Febantel zorgen ervoor dat wormen en wormenlarven effectief worden bestreden. Door uw hond te ontwormen, bent u er zeker van dat uw hond niet stilletjes last heeft van wormen en blijft hij zich gelukkig, energiek en fit voelen!

Onze klanten hebben goede ervaringen met Drontal Dog Tasty voor honden. Bij Brekz kunt u Drontal Dog Tasty voor honden goedkoop online bestellen!
      

Dosering tabel Dog Tasty

1 tablet per 5 kg lichaamsgewicht

   Gewicht hond       Dosering   
1-5 kg 0,5 tablet
6-10 kg 1 tablet
11-15 kg 1,5 tabletten
16-20 kg 2 tabletten
21-25 kg 2,5 tabletten

            
Bestanddelen Drontal Dog Tasty voor honden

Werkzame bestanddelen Drontal Dog Tasty voor honden

Febantel 150 mg, Pyrantelembonaat 144 mg, Prazequantel 50 mg.

Overige bestanddelen Drontal Dog Tasty voor honden

Maïszetmeel, lactose, microkristallijn cellulose, natriumlaurylsulfaat, magnesiumstereaat, colloïdaal anhydrisch siliciumoxide, polyvidone.

          

Gebruiksaanwijzing Drontal Dog Tasty voor honden

Omdat Drontal Dog Tasty voor honden uitgevoerd is in tabletvorm, kunt u het middel op verschillende manieren toedienen aan uw hond:

 • Rechtstreeks achter op de tong van uw hond aanbrengen en uw hond de tablet laten inslikken
 • De tablet vermalen en mengen met het voer van uw hond
 • De tablet in een vleesballetje stoppen en het vleesballetje aan uw hond voeren

Volgens de fabrikant zijn er geen bijwerkingen bekend. Mochten er toch bijwerkingen optreden, dan adviseren wij u een dierenarts te raadplegen.

Vlooien kunnen ook drager zijn van lintworm. Voor de maximale effectiviteit en om zeker te zijn van de gezondheid van uw hond, raden wij u aan om ook een vlooienbestrijdingsmiddel te gebruiken. U vindt diverse soorten middelen tegen vlooien voor uw hond in onze hondenapotheek.

Drontal Dog Tasty voor honden is niet geschikt voor honden die in de eerste fase van de dracht zitten. Daarnaast dient u Drontal Dog Tasty niet toe te dienen in combinatie met een ander ontwormingsmiddel dat de werkzame stof piperazine bevat. 

            

Ander gezondheidsproduct?

Zoekt u een alternatief voor Dontal Dog Tasty voor honden? Bij Brekz verkopen we diverse soorten ontwormingsmiddelen voor de hond.

https://www.brekz.nl/29055-home_default/drontal-dog-tasty-ontwormingsmiddel.jpg
19.95 2019/01/01
Snelle levering
ontwormingsmiddel tegen goede prijs
32917
15700
Drontal Dog Tasty Ontwormingsmiddel > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
6 Tabletten
€ 19,95
12 Tabletten
€ 38,25
18 Tabletten
€ 56,49
30 tabletten
€ 89,75
Drontal Large Dog Flavour ontwormingsmiddel

Drontal Flavour Large Dogs ontwormingsmiddel

Drontal Flavour Large Dogs ontwormingsmiddel is een ontwormingsmiddel in de vorm van tabletten en is geschikt voor honden van grote rassen. De tabletten hebben een vleesachtige smaak en doden effectief alle veel voorkomende soorten rondwormen en lintwormen bij uw hond.  Het middel is op basis van Anthelminticum en bevat de werkzame stoffen pyrantelembonaat, febantel en praziquantel. De tabletten zijn bedoeld voor grote honden en niet toe te dienen bij honden lichter dan 10 kg.

 • Doodt alle veel voorkomende lintwormen en rondwormen, waaronder zweepwormen, haakwormen en spoelwormen
 • Eenmalige toediening van de voor uw hond geschikte dosering
 • Speciaal voor honden van grote rassen
 • Zeer effectief en snelwerkend middel tegen wormen
   

Bij Brekz kunt u de beste ontworming voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Drontal Flavour Large Dogs ontwormingsmiddel tegen de scherpste prijzen.
 

Dosering Drontal Flavour Large Dogs ontwormingsmiddel

Een tablet per 35 kg lichaamgewicht toedienen. Dit komt overeen met 15 mg febantel, 14,4 mg pyrantelembonaat en 5 mg praziquantel per kg lichaamsgewicht. 

     

Ingrediënten Drontal Flavour Large Dogs ontwormingsmiddel

Werkzame stoffen per tablet Drontal Dog Flavour: pyrantelembonaat (504 mr), febantel (525 mg), praziquantel (175 mg). Overige bestanddelen: Maïszetmeel, lactose, microkristallijn cellulose, magnesiumstearaat, natriumlaurylsulfaat, colloïdaal anhydrisch siliciumdioxide, polyvidone, artificiële 'Beef flavour’.
 

Gebruiksaanwijzing Drontal Flavour Large Dogs wormmiddel

De tabletten kunnen op een van de volgende manieren worden toegediend.

 • Rechtstreeks achter op de tong aanbrengen en laten inslikken
 • Verpulveren en met het voedsel mengen
 • Toedienen in een vleesballetje. 
   

Let op! 
Niet gelijktijdig toedienen met een ander wormmiddel dat als werkzame stof piperazine bevat. Gebruik tijdens de dracht is toegestaan, maar wordt afgeraden gedurende de eerste helft van de dracht. 

Ander ontwormingsmiddel?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een ontwormingspasta? Kijk dan eens bij Panacur PetPaste Ontwormingspasta voor hond en kat. Een overzicht van al onze ontwormingsmiddelen voor de hond vindt u hier.

https://www.brekz.nl/24963-home_default/drontal-flavour-large-dogs-wormmiddel.jpg
18.25 2019/01/01
Perfect ontwormingsmiddel; tabletten die je in tweeën kunt breken. Verstoppen in een stukje worst en weg! En weg alle wormen en andere evt ongerechtigheden.
Alles was in orde!
Het zou mooi zijn als er een hele lekkere smaak aan zou zitten. Het is altijd een gedoe om de pil erin te krijgen.
Ik had de verkeerde besteld kwa gewicht Ze hebben het snel opgelost super
Ik ga ervan uit, dat het werkt, maar merk er niet zoveel van.
Dit produkt is zeer afdoende!!!!
Over het product, twee ontwormingstabletten, heb ik niet te klagen, maar ik was hoogst verbaasd hoe het verpakt was: in een enorme doos. Volgende keer graag als brief, dat scheelt ook in verzendkosten en is beter voor het milieu! Vr. groet, C. Vermeulen
heb ik nog niet gebruikt dus rapportage volgt nog
Prima produkt, aan voordelige prijs en snel geleverd.
Ideaal werkt goed tegen alle soorten wormen en is makkelijk toe te dienen.
Drontal blijf ik het beste ontwormingsmiddel vinden voor honden, zonder bijwerkingen. Het smaakje trappen echter geen van mijn honden in, dus ik geef het gewoon achter in de bek in.
Zeer scherpe prijs. Snelle levering. Betrouwbaar voor de mensen die hier nog niets op besteld hebben
7405
3686
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 Tabletten
€ 34,25
Beschikbaar 29 apr
6 Tabletten
€ 50,49
Beschikbaar 29 apr
10 Tabletten
€ 79,75
Beschikbaar 29 apr
Drontal Pup Ontwormingsmiddel

Drontal Pup Ontwormingsmiddel

Drontal Pup Ontwormingsmiddel is een vloeibaar ontwormingsmiddel dat speciaal is ontwikkeld voor pups en jonge honden. Het doodt de belangrijkste spoel-, haak- en zweepwormen. Wormen zijn een veel voorkomend probleem bij huisdieren. Ze houden zich schuil in de darmen of elders in het lichaam, waar ze voedingsstoffen opnemen die uw pup zelf hard nodig heeft. Daardoor kunnen ze lichaamsfuncties verstoren en de gezondheid aantasten.  Veel pups worden geboren met een spoelworminfectie of worden na de geboorte besmet via de moedermelk. Daarom moeten pups al vanaf 2 weken na de geboorte ontwormd worden. Behandel uw pup hierna elke twee weken tot de leeftijd van 2 maanden. Daarna is maandelijks ontwormen verstandig totdat de pup 6 maanden is.

Voor de behandeling van rondwormen bij pups en jonge honden:

 • Spoelwormen (>96%)*: Toxocara canis, Toxascaris leonina
 • Haakwormen (>96%)*: Uncinaria stenocephala, Ancylostoma caninum
 • Zweepwormen (>97%)*: Trichuris vulpis

*Procentuele reductie van wormeieren (mediaanwaarde)

Bij Brekz kunt u ontwormingsmiddelen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Drontal Pup Ontwormingsmiddel tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Lees voor gebruik altijd de bijsluiter en gebruiksaanwijzing van dit product.

        

Werkzame bestanddelen Drontal Pup Ontwormingsmiddel

Febantel (als embonaat) (5mg), Pyrantelembonaat (15mg).

       

Dosering Drontal Pup Ontwormingsmiddel

Dosering: Eenmalige toediening. 1 ml per 1 kg lichaamsgewicht 

 • 15 mg febantel en 5 mg pyrantel per kg lichaamsgewicht (overeenkomend met 1 ml van het diergeneesmiddel per kg lichaamsgewicht) --> 1 ml per kg lichaamsgewicht oraal toedienen.

   Gewicht pup       Dosering   
1 kg 1 ml
2 kg 2 ml
3 kg 3 ml
4 kg 4 ml
5 kg 5 ml

     

Schud voor gebruik het flesje met de suspensie. Hierna kan de suspensie met het bijgevoegde doseerspuitje direct in de bek worden ingegeven of gemengd worden met het voer. Vanwege het vroegtijdig optreden van spoelwormbesmettingen, moet de behandeling reeds vanaf ca. 2 weken beginnen. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Bijwerkingen
In zeer zeldzame gevallen kunnen lichte, voorbijgaande maagdarmstoornissen (bv. braken, diarree) optreden.

     

Ander product?

Bent u op zoek naar een ontwormingsmiddel voor pups en kleine honden tot 5 kg? Kijk dan eens naar Milpro kleine honden en pups. Voor alle overige varianten kunt u kijken in onze hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/31717-home_default/drontal-pup-ontwormingsmiddel.jpg
18.25 2019/01/01
Duidelijk site! Snelle levering
Snel geleverd
33777
16008
Drontal Pup Ontwormingsmiddel > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
50 ml
€ 18,25 (€ 365,00/l)
2 x 50 ml
€ 35,25 (€ 352,50/l)
3 x 50 ml
€ 52,49 (€ 349,93/l)
5 x 50 ml
€ 82,75 (€ 331,00/l)

Milbemax

Milbemax kauwtabletten Grote hond

Milbemax kauwtabletten Grote hond

Milbemax kauwtabletten Grote hond zijn smakelijke kauwtabletten met kipsmaak en zijn een effectief middel voor het ontwormen van honden van grote rassen. Milbemax biedt met deze kauwtabletten een zeer aantrekkelijk alternatief voor het ontwormen van uw hond. Dankzij de kipsmaak zijn de kauwtabletten zo smakelijk dat ze heel eenvoudig toe te dienen zijn. Veel honden eten de kauwtabletten zo uit de hand. Het middel is op basis van de stoffen milmebycine en praziquantel en is effectief ter behandeling van alle veel voorkomende wormen zoals haakwormen, lintwormen, rondwormen, longwormen en hartwormen. Het middel is tevens preventief werkzaam tegen hartwormen. Milbemax kauwtabletten Grote hond is geschikt voor honden met een lichaamsgewicht vanaf 5 kg. 

 • Smakelijke kauwtabletten met een heerlijke kipsmaak
 • Eenvoudig toe te dienen, worden vaak zo uit de hand gegeten
 • Op basis van milmebycine en praziquantel
 • Behandeld tegen haakwormen, lintwormen, rondwormen, longwormen en hartwormen
 • Tevens preventief werkzaam tegen hartwormen
 • Geschikt voor honden met een lichaamsgewicht vanaf 5 kg

Bij Brekz kunt u de beste Ontworming goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu Milbemax kauwtabletten Grote hond tegen de scherpste prijzen te kopen. Makkelijk en snel besteld. 
 

Gebruiksaanwijzing Milbemax kauwtabletten Grote hond

Kauwtabletten toedienen met een minimum aanbevolen dosering van 0,5 mg milbemycine oxime en 5 mg pratiquantel per kg lichaamsgewicht. Kauwtablet éénmalig oraal (via de bek) toedienen met of na wat eten. Afhankelijk van het gewicht van uw hond is de praktische dosering zoals onderstaand.

Dosering Milbemax kauwtabletten Grote hond
Gewicht van de hond (kg) Dosering
Stuks
1 - 5 1 kauwtablet kleine hond
5 - 25 1 kauwtablet grote hond
25 - 50 2 kauwtabletten grote hond
50 - 75 3 kauwtabletten grote hond


Let op! Niet toedienen aan honden lichter dan 5 kg. Niet te gebruiken bij een bekende overgevoeligheid voor een van de werkzame- of hulpstoffen.

Ingrediënten Milbemax kauwtabletten Grote hond

Werkzame bestanddelen: Milbemycine oxime, praziquantel
Hulpstoffen: Glycerol (E422) Propyleen glycol (E1520) IJzer oxide, bruin (E172) Butylhydroxyanisole (E320) Propyl gallate (E310).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een ontwormingsmiddel van Exil voor grote honden? Kijk dan eens bij Exil No Worm Hond XL. Een overzicht van al onze Ontworming vindt u hier.

https://www.brekz.nl/28701-home_default/milbemax-kauwtabletten-grote-hond.jpg
16.49 2019/01/01
Goed product snelle levering.
Als je 1doosje besteld kan dat makkelijk een brievenbus pakketje zijn , ik kreeg een grote doos binnen met daarin een klein doosje kauwtabletten . Verhouding van een pakje kauwgom en een schoenendoos
Super producten.!! Langere levering ivm corona.
Prima product en snel geleverd
Onze hond werd altijd misselijk van andere tabletten. Van deze is hij niet ziek geworden. Hij vond ze ook lekker, zodat het geen kunst is om ze toe te dienen.
Ik haal altijd milbemax ontwormings tabletten voor mijn honden en mijn kat Het zijn de beste ontwormings tabletten In de hele wereld die overal gebruikt worden en boekt goede resultaten van het ontwormen ik kan het iedereen aan raden je zult er geen spijt van krijgen
prima gaat goed
Hond neemt kauwtablet makkelijk in. Heeft lekkere smaak voor hem. Het is een moeilijke hond om tabletten te geven. Ben daarom alleen al erg tevreden.
Snelle en correcte levering
Mijn hond at het zonder problemen zelf op.
Snelle levering, goed product.
Prima product
werkt prima, de hond eet de tablet als een hondensnoepje op.
Nog niet kunnen gebruiken dpd heeft het pakketje nog steeds niet geleverd Ze zijn aan de deur geweest maar ik was niet thuis en moest het later Aan de nieuwe binneweg 319a te rotterdam ophalen, en daar is het nooit aangeleverd Met vr gr khga wijnstekers
Makkelijk bestellen en goedkoper als bij de dierenarts
product zoals verwacht. Levering wat tegengevallen. DPD heeft het product niet eens aangeboden bij mij thuis maar gelijk bij de afgifte winkel geleverd zonder eens een brief bij mij te leveren. Pas toen ik het ging zoeken op de track and trace heb ik gezien dat het op te halen is bij de winkel.
Het is een goed werkzaam product en heel vriendelijk en makkelijk toe te dienen.
Jammer dat je eerst Milbemax krijgt wat voor de katten is , Ondanks dat het goed op de bon staat dat het voor een grote Hond is.
Snel geleverd en het is een heel goed product. Ook een hond die worstelt met elke pil die je er in wil hebben eet dit op als een snoepje. Een verademing.
Prima product zonder bijwerkingen
1x eerder geprobeerd. De hond eet deze wel op. Eerder al een paar keer verschillende tabletten geprobeerd. Meestal is het een ramp om ze binnen te houden. Bij deze kauwtabletten geen enkel probleem.
Netjes en op tijd ontvangen
Mijn Newfoundlander hapt tablet(ten) zonder problemen tegelijk met haar brokken naar binnen; geen gedoe met 'pillenschieter' zoals bij mijn katten.
ik gebruik dit al jaren en het bevalt prima voor honden en katten
Vandaag besteld morgen in huis. Brekz maakt zijn beloften helemaal waar. Goede prijs en goede service.
Snelle levering. Product gewoon goed.
moeilijk te beoordelen of het werkt bij de hond. product netjes bezorgd op tijd.
Heel goed, hond eet het zo op, prima
Bestelling online vlot verlopen, keurige levering!
product moet ik nog uitproberen maar levering was iig heel snel.
Dit product hadden we eerder via onze dierenarts en werkt voor onze milo prima
De honden nemen het zo in ze vinden het echt lekker dit is beter dan een pil verstoppen in worst en dat ze het daarna weer uitspugen de kauwtabletten zijn top
vind onze hond lekker en werkt goed en goedkoop bij jullie
Goed product...geef het al jaren!! Nooit geen wormen bij de honden ontdekt!!
goed product. ik heb dit product voor 2 jaar vooruit besteld, maar de houdbaarheidsdatum is helaas maar 1 jaar geldig.
Ben bijzonder te spreken over Milbemax,vooral het gebruiksgemak ,hond doet niet moeilijk met de inname van het product en ik zal het een ieder met hond en/of kat aanraden . m.v.g. een tevreden klant.
Brekz heeft wat ik zoek en levert snel. Erg goed!
Goed en niet duur. Mijn hond (golden retriever) slikte de tabletten zoals gewoonlijk meteen door.
ik vond een goed product fijn
Een goede wormtablet die de honden makkelijk innemen!
Spullen die je bij brekz besteld worden keurig afgeleverd en ook op de tijd die je van tevoren via de mail krijgt doorgegeven,
onze hond is geen kieskeurige eter en deze kauwtabletten leverden dan ook geen enkel probleem op. Geen bijwerkingen geconstateerd.
Gemakkelijk toe te dienen. Medicatie die ook door de dierenarts voorgeschreven wordt. Snelle en goede levering.
Geen bijwerkingen bij onze honden, makkelijk geven. Zeer tevreden.
Prima product en veel goedkoper dan bij de dierenarts. Ik bestel alle producten tegelijk met het voer.
Zeer voordelig kunnen bestellen bij Brekz.nl, ook heel snel in huis. Ik ben zeer tevreden!
Snelle correcte levering.
gemakkelijke in name bij de honden eten het zo op . een tablet is altijd mederen zeer goed product.
snelle levering, goede prijs
Prima product, Hond ziet het als een lekker "snoepje"en kauwt het gewoon weg. Hoeft niet verstopt te worden in het voer.
Prima!! Prijs kwalitatief zeer aan te bevelen!!! Perfecte en snelle levering!! Ik zeg wederom TOP
Goed prijs kwaliteit verhouding
onze honden eten ze op alsof het een koekje is
Prettig in gebruik, mijn hond kauwt er op of het een hondenkoekje is.Dus geen problemen met innemen
prima bedrijf. Fijne website, snelle afhandeling en levering was ruim op tijd.
Ontworming is nodig en deze kauwtabletten gaan erin alsof het een beloning is... nooit meer gedoe met pillen etc, ideaal.
Snelle levering Hij vindt ze erg lekker
Over het product zeer tevreden. Over de bezorging van Dpd geef ik echt een NUL dus als er via hun geleverd wordt bestel ik niet meer. Eerste keer niet thuis, klopt, leeg briefje in de bus, tweede keer wel thuis toch briefje in de bus een blanco en derde keer niet geweest, zelf twee keer moeten bellen met dpd waar het pakje was
ze vinden ze lekker dus makkelijk toe te dienen, gewoon tussen het eten
Snelle levering goed kwaliteit prijs verhouding
Goed product en veel goedkoper dan bij dierenarts.per 4 tabletten scheelt het al gauw €12
Goed product en onze hond eet de kauwtablet zo op!