Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Beaphar hond

Beaphar is een toonaangevend producent van genees- en verzorgingsmiddelen voor huisdieren. Wanneer uw hond bijvoorbeeld last heeft van vlooien, diarree, traansmeer of gebitsklachten dan zijn er Beapharproducten die hier tegen helpen.
Lees meer ..
Luiers en slipjes
Beaphar
Maag en darm
Snacks
Gewrichten en botten
Spray
Overige

Beaphar

Snacks

Spray

Overige

Shampoo

Geurverdrijvers

Vitaminen en mineralen

Beaphar

Beaphar Bio reinigende ooglotion voor hond en kat

Productinformatie Beaphar Bio Reinigende Ooglotion 

Beaphar Bio Reinigende Ooglotion (100ml) is een milde reiniger voor de ogen van honden en katten. Het Ecocert label garandeert de natuurlijke oorsprong van de gebruikte ingrediënten in deze lotion. De actieve ingrediënten zijn afkomstig uit de biologische landbouw. Vuil in de ogen kan irritatie veroorzaken. Door de ogen regelmatig te reinigen kan irritatie worden voorkomen die wordt veroorzaakt door vuil. De lotion bevat geen parabenen, siliconen of kleurstoffen. De verpakking is gemaakt van duurzaam geteelde suikerriet en is 100% recyclebaar.

Bij Brekz kunt u de beste ooglotion voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Bio Reinigende Ooglotion 100ml tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Beaphar Bio Reinigende Ooglotion

Aqua, centaurea cyanus bloemenwater *, hamamelis virginiana bladwater *, rosa damascena bloemenwater *, glycerine, benzylalcohol, citrus aurantium dulcis fruit water *, dehydroazijnzuur, natriumhydroxide. Eaux florales / Bloemenwater: Bleuet / Korenbloem 9%, Hamamélis / Toverhazelaar 9%, Rose de Damas / Damascusroos 2,5% en Orange douce / Zoete appelsien 0,5% * Actieve ingrediëntenuit biologische landbouw.

Eigenschappen Beaphar Bio Reinigende Ooglotion

 • Milde reiniger voor de ogen van honden en katten
 • Bevat 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en 20,8% biologische ingrediënten
 • Actieve ingrediënten uit de biologische landbouw
 • Zonder parabenen, siliconen of kleurstoffen
 • Ecocert Label; ingrediënten van natuurlijke oorsprong
 • Verpakking 100% recyclebaar

Ander product?

Bent u op zoek naar een oorreiniger voor het verwijderen van oorsmeer bij uw hond of kat? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Otodine voor hond en kat (100 ml). Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina met oog- en oorverzorgingsproducten.

https://www.brekz.nl/39482-home_default/beaphar-bio-reinigende-ooglotion-voor-hond-en-kat.jpg
9.25 2019/01/01
40178
17416
Beaphar Bio Reinigende Ooglotion voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
100 ml
€ 9,25 (€ 92,50/l)
2 x 100 ml
€ 16,49 (€ 82,45/l)
Beaphar Bio reinigende melk voor oren hond en kat

Productinformatie Beaphar Bio reinigende melk oren hond/kat 

Beaphar Bio reinigende melk voor oren hond/kat 100ml zorgt voor een milde reiniging van de oren en bevat actieve ingrediënten afkomstig uit de biologische landbouw. Het ECOCERT label garandeert de natuurlijke oorsprong van de gebruikte ingrediënten. Zo bevat deze oorreiniger 98,9% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en 20,5% biologische ingrediënten. Door regelmatig de oren te reinigen met Beaphar wordt irritatie, die veroorzaakt wordt door het ophopen van oorsmeer, voorkomen. De melk bevat geen parabenen, siliconen of kleurstoffen. De verpakking is gemaakt van duurzaam geteelde suikerriet en is 100% recyclebaar.

Bij Brekz kunt u de beste oorreinigers voor hond/kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Bio melk voor de oren tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Eigenschappen Beaphar Bio oorreiniger 

 • Actieve ingrediënten uit biologische landbouw
 • ECOCERT Greenlife label; natuurlijke ingrediënten
 • 100 ml
 • Voor hond en kat
 • 98,9% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en 20,5% biologische ingrediënten
 • Helpt irritatie door oorsmeer te voorkomen
 • Zonder parabenen, siliconen of kleurstoffen
 • Verpakking 100% recyclebaar

Samenstelling Beaphar Bio reinigende melk oren

Aqua, centaurea cyanus bloem water*, capryl / caprinezuur triglyceride, glycerine, cetearylalcohol, cetearyltarwegglycosiden, benzylalcohol, helianthus annuus zaadolie*, cera alba, xanthaangom, citroenzuur, citrus limon schilolie*, lavandula hybrida-olie, limoneen, linalool, ehydroazijnzuur, citral.

*Actieve ingrediënten uit biologische landbouw

Gebruiksaanwijzing Beaphar oorreiniger

Breng de melk eenmaal per week aan in elke gehoorgang. Laat uw huisdier zijn hoofd schudden om de melk te verdelen en masseer zachtjes het oor. Veeg de overtollige melk aan de binnenkant van het oor schoon met een wattenschijfje of met bijvoorbeeld Trixie vingerpads. Reinig na elk gebruik het uiteinde van het flesje, waarmee de melk wordt aangebracht.

Ander product?

Bent u op zoek naar een reinigingsmiddel om de ogen van uw huisdier mee schoon te maken? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Vétoquinol Care Eye Care Oogreiniger hond en kat. Voor het totale aanbod reinigers voor de hond kunt u kijken op de pagina met alle oog- en oorverzorgingsproducten voor honden.

https://www.brekz.nl/39483-home_default/beaphar-bio-reinigende-oormelk-voor-hond-en-kat.jpg
8.25 2019/01/01
40180
17417
Beaphar Bio Reinigende Oormelk voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
100 ml
€ 8,25 (€ 82,50/l)
2 x 100 ml
€ 15,49 (€ 77,45/l)
Beaphar IntestoPro tabletten voor hond en kat

Productinformatie Beaphar IntestoPro tabletten voor hond en kat

Beaphar IntestoPro tabletten voor hond en kat kunnen bijdragen aan de vermindering van darmproblemen bij honden en katten vanaf 8 weken oud met een lichaamsgewicht van minimaal 1 kg tot maximaal 20 kg. Het bevat het belangrijke en natuurlijke ingrediënt zeoliet. Dit ingrediënt helpt om de ontlasting steviger te maken en overtollig vocht op te nemen. De toevoeging van aluminiumhydroxide, FOS en MOS stimuleren een goede, evenwichtige darmwerking en dragen bij aan het versterken van de darmflora. Dit product is uitermate geschikt voor honden en katten die last hebben van dunne ontlasting.

Bij Brekz kunt u Beaphar IntestoPro tabletten voor hond en kat goedkoop bestellen. Bestel nu de beste Beaphar producten eenvoudig online en krijg uw bestelling snel thuis bezorgd!

Samenstelling Beaphar IntestoPro tabletten voor hond en kat

Mineralen (aluminium hydroxide 2,7%), Suiker, Gist (MOS 1%), Vlees en dierlijke bijproducten, Plantaardige bijproducten (FOS 1%), Oliën en vetten.

Gebruiksaanwijzing Beaphar IntestoPro tabletten voor hond en kat

Beaphar IntestoPro tabletten 3 keer daags oraal toedienen gedurende 3 dagen. Zie de tabel in de bijsluiter voor de exacte dosering. Raadpleeg uw dierenarts bij bloed in de ontlasting of wanneer de klachten na 3 dagen niet verholpen zijn.

Ander product?

Heeft u liever een soortgelijk product in vloeibare vorm? Kijk dan eens naar Puur Intestine. Benieuwd naar al onze overige supplementen? Kijk dan in onze honden- en kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/38647-home_default/beaphar-intestopro-tabletten-voor-hond-en-kat.jpg
9.95 2019/01/01
39130
17185
Intestop tabletten voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
20 tabletten
€ 9,95 (€ 0,50/ct)
2 x 20 tabletten
€ 17,95 (€ 0,45/ct)
Beaphar Tandgel voor hond en kat

Productinformatie Beaphar Tandgel voor hond en kat

Beaphar Tandgel voor hond en kat is een gebitsreiniger zonder het gebruik van een tandenborstel en is geschikt voor honden en katten. De tandgel bevat tandverzorgende enzymen en biedt een ideale manier om honden en katten te behandelen die het poetsen met een borstel (nog) niet toelaten. Het middel gaat zo tandplak te lijf en helpt tegen het voorkomen van haarden van bacteriën. Het is belangrijk die te bestrijden, aangezien bacteriën kunnen leiden tot diverse nare gebitsproblemen bij uw huisdier. Het product heeft een leversmaak dat helpt bij een gemakkelijke toediening. 

 • Reinigt het gebit zonder het gebruik van een tandenborstel
 • Ideaal voor honden en katten die geen tandenborstel toelaten
 • Helpt de vorming van tandsteen en daaruit volgende gebitsproblemen te voorkomen
 • Draagt bij aan een frisse adem voor uw huisdier
   

Bij Brekz kunt u de beste middelen voor het gebit gemakkelijk en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Tandgel voor hond en kat tegen de scherpste prijzen.
 

Gebruiksaanwijzing Beaphar Tandgel voor hond en kat

Dagelijks de tandgel aanbrengen op het gehele gebit. Dit gaat gemakkelijker met het bijgeleverde opzetstukje. Werk van achteren naar voren. Eventueel ook de binnenkant van de tanden behandelen. De hond of kat zal de gel met zijn tong zelf verder verspreiden over de tanden.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld mondwater voor uw hond of kat? Kijk dan eens bij Beaphar Mondwater voor hond en kat. Een overzicht van al onze producten vindt u bij de gebitsverzorging.

Beaphar
https://www.brekz.nl/24059-home_default/beaphar-tandgel-voor-hond-en-kat.jpg
5.95 2019/01/01
super goed
Goede levering en goede tandpasta
Werkt goed makkelij voor de hond Alleen de produkte die je terug stuurd nog geen geld terug jammer.
Top spul, als je hondjes een hekel hebben aan tandenpoetsen
Goede kwaliteit Snel bezorging Goede prijzen .Snel oplossing als iets niet goed . Ik ben echt tevreden . Ik wil gewoon vaste klant blijven . Bedankt voor goede servies . A. D . uit Leiderdorp
De tandgel is zeer gemakelijk aan te brengen en heeft een betere ademgeur de tanden zien er ook beter uit . Helpt als men begint de gel te gebruiken op jonge leeftijd van de hond.
makkelijk aan te brengen. kort in gebruik, resultaat nog niet bekend.
Nous avons commencé le traitement Feeria accepte bien le produit à voir plus tard pour les résultats
c'est un très bon produit le tartre sur les canines de notre petite Griotte c'est bien amélioré, de plus elle aime.....
Deuxième commande chez brekz.fr, envoie rapide, emballage correcte. Lors de ma 1er commande le colis est arrivé complètement éventré, faute de Chronopost. La deuxième commande est arrivé en bon état. Je mets 5 étoiles car le service de Breks.fr est parfait, livraison dans les délais, commandes complète, prix correct sur une majorité de produits.
4532
2338
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 5,95 (€ 5,95/ct)
Per 2
€ 10,95 (€ 5,48/ct)
Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kleine hond en puppy

Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel 0,5 - 10 kg

Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel 0,5 - 10 kg is een ontwormingsmiddel voor kleine honden en pups (vanaf 2 weken) tot 10 kg op basis van Milbemycine oxime en Praziquantel.
Dit ontwormingsmiddel is werkzaam tegen de volgende worminfecties:

 • Lintwormen (Dipylidium caninum, Taenia spp., Echinococcus spp., Mesocestoides spp.) 
 • Vossenlintworm (Echinococcus multilocularis)
 • Haakwormen (Ancylostoma caninum)
 • Spoelwormen (Toxocara canis, Toxocaris leonina)
 • Zweepworm (Trichuris vulpis)
 • Longwormen (Crenosoma vulpis (afname van het infectieniveau), Angiostrongylus vasorum)
 • Oogworm (Thelazia callipaeda)
 • Preventieve behandeling hartwormziekte (Dirofilaria immitis)

Bij Brekz kunt u Beaphar ontwormingsmiddelen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel 0,5 - 10 kg tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Dosering Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel 0,5 - 10 kg

 • 0.5 – 1 kg: ½ tablet
 • 1 – 5 kg: 1 tablet
 • 5 – 10 kg: 2 tabletten

Werzame stof Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel 0,5 - 10 kg

Milbemycine oxime 2.5mg, Praziquantel 25mg

Lees voor gebruik altijd eerst de bijsluiter. Neem wanneer het probleem zich blijft voordoen, contact op met uw dierenarts.

Ander product?

Zoekt u een ontwormingsmiddel voor honden t/m 50 kg? Kijk dan eens naar Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel 5 - 50 kg. Voor een ontwormingsmiddel voor honden t/m 75 kg kunt u kijken naar Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel 5 - 75 kg.

https://www.brekz.nl/28060-home_default/beaphar-milquestra-ontwormingsmiddel-kleine-hond-en-puppy.jpg
15.49 2019/01/01
Goede service
Ik heb dit middel de ontworming nog niet gebruikt. Wel vind ik de dosering goed voor kleine honden.
Fijn.produkt Snelle levering
ik ben er zeer tevreden mee met de aankoop van etens waren plus andere spullen . ik zou zeggen koop het bij bresk en gemak dient de mens . tot kijk bresk en tot de volgende levering voor mijn teckel
Snelle en correcte levering
32018
15448
Beaphar Milquestra ontwormingsmiddel kleine hond en puppy > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 Tabletten
€ 5,95 (€ 2,98/ct)
4 Tabletten
€ 11,25 (€ 2,81/ct)
6 Tabletten
€ 15,49 (€ 2,58/ct)
Beaphar Chlorophyl Tabletten voor hond en kat

Beaphar Chlorophyl Tabletten voor hond en kat

Beaphar Chlorophyl Tabletten voor hond en kat zijn bladgroene tabletten die worden gebruikt bij een sterke lichaamsgeur en bij een slechte adem door voeding. Een sterke lichaamsgeur, die bijvoorbeeld voorkomt wanneer uw hond loops is, of een slechte adem van uw viervoeter kan vervelende situaties opleveren. Beaphar Chloriphyl Tabletten voor hond en kat zijn een handig en natuurlijk hulpmiddel om een sterke lichaamsgeur tegen te gaan. Ook kunt u de tabletten gebruiken voor een meer frisse adem van uw huisdier. De tabletten zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 30 of 60 tabletten. 

 • Geschikt voor honden en katten
 • Tabletten voor afremming sterke lichaamsgeur
 • Naturlijke oplossing tegen de geur van loopsheid
 • Voor frisse adem
 • Verkrijgbaar in een verpakking van 30 of 60 tabletten.

Bij Brekz kunt u Beapharproducten voor hond en kat goedkoop online kopen. Bekijk gerust ons assortiment en bestel nu snel Beaphar Chloriphyl Tabletten voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Snel en makkelijk besteld tot aan uw voordeur!

De houdbaarheid van Beaphar Chloriphyl Tabletten voor hond en kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Gebruiksaanwijzing Beaphar Chlorophyl Tabletten voor hond en kat

U kunt de tabletten oraal geven aan uw huisdier of toe dienen door het voer. In het laatste geval kunt u de tabletten eventueel fijn maken. Zorg in ieder geval dat bij gebruik van de tabletten dat er altijd voldoende drinkwater bij het voer aanwezig is.

Overzicht te gebruiken hoeveelheid per maaltijd

 • Gebruik voor kleine honden en katten: 's ochtends en 's avonds een halve tablet
 • Gebruik voor middelgrote honden: 's ochtends en 's avonds 1 tablet
 • Gebruik voor grote honden: 3 à 4 tabletten per dag

Let op!  Bewaar de tabletten bij kamertemperatuur. Gebruik de geopende verpakking binnen de vastgestelde datum.

Ingrediënten Beaphar Chlorophyl Tabletten voor hond en kat

Chlorophyl 96 mg/kg, suiker, melk- en bijproducten.

Ander product bij sterke lichaamsgeur of slechte adem?

Ben u op zoek naar een aanvullend Beaphar product bij maag en darmproblemen, bijvoorbeeld Beaphar diarreeremmer hond en kat of Beaphar Darmreiniger voor hond en kat? Neem gerust een kijkje op onze site om ons aanbod van alternatieve producten te bekijken. Ook voor honden- of kattenvoer voor de gevoelige maag en/of darmen kunt u terecht op onze site.

https://www.brekz.nl/25816-home_default/beaphar-chlorophyl-tabletten-voor-hond-en-kat.jpg
6.95 2019/01/01
Het product is prima, heb het geprobeerd omdat het bij sommige gecastreerde reuen helpt tegen ongewenst rijgedrag van andere honden. helaas heeft het bij mijn hond geen effect
28994
14694
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
30 tabletten
€ 6,95 (€ 0,23/ct)
2 x 30 tabletten
€ 12,95 (€ 0,22/ct)
Beaphar Oogzalf voor hond en kat

Beaphar Oogzalf voor hond en kat

Beaphar Oogzalf voor hond en kat is een zalf om geïrriteerde ogen en beschadigde oogleden te verhelpen bij honden en katten. Dit middel kan verzachtend werken bij oogbindweefsel- en ooglidontstekingen van uw hond of kat. Door een tekort aan vitamine A kan uw huisdier last krijgen van oogproblemen. Beaphar Oogzalf voor hond en kat bevat dan ook het werkzame bestanddeel vitamine A. Na het opbrengen wordt de zalf in ieder geval snel opgenomen door de huid. Dit geneesmiddel is verkrijgbaar in een tube van 5 ml.

 • Geschikt voor honden en katten
 • Te gebruiken bij geïrriteerde ogen en beschadigde oogleden
 • Kan worden gebruikt voor het verzachten van oogbindweefsel- en ooglidontstekingen 
 • Wordt snel opgenomen
 • Bevat vitamine A
 • Verkrijgbaar in een tube van 5 ml.
 

Bij Brekz kunt u Beapharproducten voor hond en kat goedkoop online kopen. Bekijk gerust ons assortiment en bestel nu snel Beaphar Oogzalf voor hond en kat voordelig. Snel en makkelijk besteld!

De houdbaarheid van Beaphar Oogzalf voor hond en kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Dosering en gebruiksaanwijzing Beaphar Oogzalf voor hond en kat

Reinig voor gebruik eerst het oog (met lauw water) en een steriel gaasje. Breng vervolgens 1 keer per dag een kleine hoeveelheid oogzalf op de rand van het ooglid aan. De zalf zal snel door de huid worden opgenomen. Wanneer bij gebruik de ontsteking niet overgaat en/of verergert, raadpleeg dan direct de dierenarts. Lees altijd voor gebruik de bijsluiter.

Let op! Na gebruik de verpakking goed afsluiten. Gebruik de geopende verpakking binnen drie maanden.

Ingrediënten Beaphar Oogzalf voor hond en kat

Werkzame stof: vitamine A palmitate 15. IE/gr.

Ander product voor oogproblemen?

Bent u op zoek naar een alternatief product bij oogproblemen van uw hond of kat, bijvoorbeeld Beaphar Oogdruppels of Beaphar Traansmeerremover hond en kat? Ook deze producten kunt u snel en voordelig bestellen op onze site. Klik hier voor een totaal overzicht van al onze producten op het gebied van oogproblemen.

https://www.brekz.nl/38702-home_default/beaphar-oogzalf-voor-hond-en-kat.jpg
6.75 2019/01/01
we zijn heel tevreden met het product.
Ik vind dit een heel goed middel om ook voor wondjes te gebruiken op de huid
I went ok.
28996
14696
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
5 ml
€ 6,75 (€ 1,35/ml)
2 x 5 ml
€ 12,49 (€ 1,25/ml)
Beaphar No Stress Verdamper hond incl. vulling

Productinformatie Beaphar No Stress Verdamper hond + vulling 

Beaphar No Stress Verdamper hond + vulling helpt honden zich veilig te voelen in een stressvolle omgeving. Dit rustgevende product van Beaphar is geschikt voor honden van alle leeftijden en rassen. Beaphar No Stress Verdamper + vulling hond is een handige oplossing om uw hond zo veel mogelijk te kalmeren in een stressvolle situatie of omgeving. De elektrische verdamper verspreidt natuurlijke extracten van valeriaan in de ruimte waarin uw hond zich onveilig voelt. Door de kalmerende eigenschappen van valeriaan, raakt uw hond minder gespannen en vertoont deze minder ongewenst gedrag, doordat hij zich weer veilig voelt in een onwennige omgeving. Naast de elektrische verdamper ontvangt u bij aanschaf een vulling van 30 ml, die gedurende 4 weken werkzaam zal zijn.    

 • Geschikt voor katten van alle leeftijden en rassen
 • Met valeriaan, een natuurlijk kalmerend middel
 • Kalmeert en vermindert stress
 • Helpt voor een veilig gevoel
 • Wekt gedurende 4 weken
 • Met vulling van 30 ml

Hier vindt u de navullingen voor deze verdamper die u separaat kunt bij bestellen. 

Bij Brekz kunt u de beste kalmeringsproducten van Beaphar voor uw huisdier eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar No Stress Verdamper + vulling hond tegen de scherpste prijzen! Gemakkelijk en snel besteld tot aan uw voordeur!

Ander product?

Bent u op zoek naar een vergelijkbaar product, bijvoorbeeld Adaptil Verdamper voor de hond? Bekijk gerust ons assortiment anti-stress producten voor de hond op onze site. 

https://www.brekz.nl/33976-home_default/beaphar-no-stress-verdamper-vulling-hond.jpg
11.25 2019/01/01
prima product, snel geleverd. Alles in orde
29993
14957
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 11,25 (€ 11,25/ct)
Per 2
€ 21,25 (€ 10,63/ct)
Beaphar No Stress navulling hond

Beaphar No Stress navulling hond

Beaphar No Stress navulling hond is een handige navulverpakking en is geschikt voor gebruik met de Beaphar No Stress Verdamper hond. Het gebruik van de verdamper helpt om de stress bij uw hond te verminderen tijdens stressvolle gebeurtenissen. Denk aan een nieuw huisdier, een verhuizing, onweer of vuurwerk. De navulling bevat valeriaan en lavendin en is goed voor circa 4 weken gebruik. Het product is exclusief te gebruiken in combinatie met de Beaphar No Stress verdamper hond. 

 • Gebruik vermindert stress in stressvolle situaties
 • Bevat valeriaan en lavendin
 • Goed voor circa 4 weken gebruik
 • Alleen te gebruiken met de Beaphar No Stress verdamper hond
 • Geschikt voor gebruik bij iedere hond

Bij Brekz kunt u de beste Rustgevend producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar No Stress navulling hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
    

Gebruiksaanwijzing Beaphar No Stress navulling hond

Draai de dop van de navulverpakking los. Schroef hem op de verdamper en steek de stekker in het stopcontact. Wanneer de vloeistof geheel verdampt is, de verdamper uit het stopcontact halen. De Beaphar No Stress verdamper is geschikt voor een oppervlakte tot wel 50m2. Voor een optimaal effect een stopcontact kiezen in de buurt in een ruimte waar uw hond vaak komt. Werkzaam vanaf ca. 1 uur na het begin van gebruik.
   

Samenstelling Beaphar No Stress navulling hond

Dit product is op basis van valeriaan en lavendin. Bevat Ethyl 2,3-epoxy-3-phenylbutyrate, Cineole, Linalool, Valerian Root Oil.
    

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld rustgevende tabletten voor uw hond? Kijk dan eens bij Prins Spanning & Stress Tabletten voor Hond en Kat.

https://www.brekz.nl/26683-home_default/beaphar-no-stress-navulling-hond.jpg
7.95 2019/01/01
29998
14958
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 7,95 (€ 7,95/ct)
Per 2
€ 15,49 (€ 7,75/ct)
Beaphar No Stress Band voor de hond

Beaphar No Stress Band voor de hond

Beaphar No Stress Band voor de hond is een halsband die stress vermindert bij honden en een kalmerende werking heeft doordat hij de geur van valeriaan en lavendel verspreidt. De band is geschikt voor honden die te veel blaffen, bij verlatingsangst, agressiviteit, bezoek aan de dierenarts, verhuizingen, onweer, vuurwerk of ander stressveroorzakende factoren. Beaphar No Stress Band voor de hondwerkt 3 tot 4 weken en is geschikt voor alle hondenrassen vanaf 12 weken oud.

 • Vermindert stress
 • Werkt kalmerend
 • Bevat valeriaan en lavendel
 • Werkt tegen angst en agressiviteit
 • 3 tot 4 weken werkzaam
 • Geschikt voor honden vanaf 12 weken

Bij Brekz kunt u diverse kalmerende producten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Zo koopt u Beaphar No Stress Band voor de hond met zeer snelle levering!

Gebruiksaanwijzing Beaphar No Stress band voor de hond

Bevestig de band losjes om de nek van uw hond zodat er een ruimte van twee vingers dik overblijft tussen de hals en de band. Knip het overgebleven gedeelte van de halsband af. Na een uur begint de halsband te werken. Gebruik de halsband niet in combinatie met andere halsbanden. Gebruik de halsband niet bij honden met een geïrriteerde of beschadigde huid. De band kan gewoon nat worden, na het opdrogen zal het weer 100% werken.

Ander kalmerend product dan Beaphar No Stress Band voor de hond?

Bij Brekz kunt u ook een Thundershirt voor honden kopen dat angst door vuurwerk vermindert of bestel de kalmerende halsband van Adaptil. Bekijk ook ons gehele aanbod aan kalmerende producten voor honden.
 

https://www.brekz.nl/25834-home_default/beaphar-no-stress-band-voor-de-hond.jpg
6.95 2019/01/01
Perfect, een echte aanrader!
helpt echt wel, ik heb een heel nerveuse hond, en die is nu toch kalmer geworden
Het werkt goed maar stinkt vreselijk heb hem eerst na eerste nacht buiten gehangen nu ruikt hij minder zelfs me hond vond het niet zo prettig nu is hij oke
Ik heb deze band aangeschaft voor mijn hondje met epilepsie om stress weg te nemen. Mijn hondje zit nu wel weer beter in zijn vel . Het hondje van mijn dochter heeft er ook 1 van mij gekregen die had vervelend gedrag als zij van huis was dit is nu een stuk minder geworden .
Snelle levering en afhandeling, zeer tevreden over de producten!
Geurtje dat misschien niet iedereen zal bevallen...
Heb het aangedaan en sindsdien geen teken gevonden goed he
Mede door het dragen van de band en de druppels Bachbloesemremedie is onze hyperactieve herderpuber een stuk relaxter.
Het is een heel fijn product
odeur agréable...efficacité 80 pour cent pour une chienne berger allemand de 3 ans adoptée il y a 3 mois hyper active...prix imbattable!
Snelle en correcte levering
29017
14712
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 6,95 (€ 6,95/ct)
Per 2
€ 13,49 (€ 6,75/ct)
Beaphar No Stress Spot On Hond

Beaphar No Stress Spot On Hond

Verlatingsangst, vuurwerk, reizen, onweer of een bezoek aan de dierenarts kunnen uw hond veel stress bezorgen. Met Beaphar No Stress Spot On Hond is stress bij honden eenvoudig te verminderen. Het middel bevat valeriaanextract dat van nature een kalmerende werking heeft door het valereenzuur, isovalereenzuur en isovaleriaanzuur dat erin zit. Na het aanbrengen komen deze stoffen langzaam vrij waardoor het middel een week lang werkt. Het is geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden.

 • Vermindert stress
 • Werkt kalmerend
 • Geschikt voor alle rassen 
 • Geschikt voor alle leeftijden
 • Werkt een week lang
 • Veilig en langdurig te gebruiken

Bij Brekz kunt u diverse producten bestellen die stress bij honden verminderen. Koop bijvoorbeeld Beaphar No Stress Spot On Hond eenvoudig en goedkoop online met zeer snelle levering!

Gebruiksadvies Beaphar No Stress Spot On Hond

Geef uw hond per keer één pipet. Ontdoe de pipet van de verpakking, knip het topje eraf en plaats het pipet op de huid tussen de oren zodat uw hond de druppels niet kan oplikken. Na een uur begint het middel te werken. U kunt Beaphar No Stress Spot On Hond langdurig en veilig gebruiken.

Ander kalmeringsmiddel voor uw hond?

U kunt bij ons ook Sanal Relax voor hond, kat en konijn bestellen met een werking van 6 tot 8 uur werkt zonder uw hond uit te putten. Voor grote honden is er Sanal Relax Grote Hond. Voor bange honden verkopen wij een Thundershirt. Bekijk ook ons gehele aanbod en ontdek het kalmerende voer dat u eenvoudig voor uw hond kunt bestellen. 

https://www.brekz.nl/25837-home_default/beaphar-no-stress-spot-on-hond.jpg
7.25 2019/01/01
Fijn dat het een natuurlijk product is hondje word er rustig van heel fijn met deze dagen ivm het vuurwerk
ons kleine hondje kreeg er zusje bij ze was wat zenuwachtig en blafte inneens zonder redenen ,ik kocht dit produkt , het is veilig ook en het werkt zonder haar te veranderen maar is is geruster nu
Alt super. Hurtig og troværdig
29019
14714
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
3 pipetten
€ 7,25 (€ 2,42/ct)
6 pipetten
€ 13,75 (€ 2,29/ct)
9 pipetten
€ 19,49 (€ 2,17/ct)
Beaphar No Stress Tabletten voor Hond en Kat

Beaphar No Stress Tabletten Hond en Kat

Beaphar No Stress Tabletten Hond en Kat is een natuurlijk, rustgevend middel in de vorm van een tablet en is geschikt voor zowel honden als katten. De Beaphar No Stress producten zijn op basis van natuurlijke extracten en werken niet versuffend bij uw huisdier. Deze extracten komen langzaam vrij en hebben een kalmerend effect op honden en katten. De producten helpen om ongewenst gedrag zoals overmatig blaffen, janken, miauwen en sproeien te verminderen. Daarnaast heeft dit product ook een effectieve werking bij verlatingsangst, kennel- en dierenartsbezoeken, reizen, onweer, vuurwerk, vernielingen en ongewenst territoriumgedrag. 

Bij Brekz kunt u rustgevende middelen voor honden en katten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar No Stress Tabletten Hond en Kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Beaphar No Stress Tabletten Hond en Kat

Samenstelling: Melisse (16%), rozemarijn (8,1%), lindebloesem (4,9%), hopbloesem (3,3%), melk- en bijproducten, mineralen, granen.

Dosering Beaphar No Stress Tabletten Hond en Kat

Dosering per dier volgens lichaamsgewicht:

Tot 10 kg ½ tablet
10 - 25 kg 1 tablet
Vanaf 25 kg 2 tabletten


Geef Beaphar No Stress Tabletten 1½ uur van te voren rechtstreeks of via het voer. Mag na 2½ uur herhaald worden, maximaal 3x per dag.
De houdbaarheid van Beaphar No Stress Tabletten Hond en Kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Zorg dat uw huisdier altijd voldoende drinkwater heeft.

Ander product?

Heeft u dit rustgevende product van Beaphar liever in de vorm van een halsband? Kijk dan eens naar Beaphar No Stress Halsband Hond of Beaphar No Stress Halsband Kat.

https://www.brekz.nl/25839-home_default/beaphar-no-stress-tabletten-voor-hond-en-kat.jpg
5.75 2019/01/01
Resultaat weet ik nog niet, heb ze nog niet gebruikt ivm vuurwerk
Snelle en correcte levering
Prima spul , het werkt goed bij mijn hond . Snel thuis bezorgd !!
Wirkt zuverlässig, Lieferung wie immer reibungslos
Super snelle levering .
Très bon produit, calme ma petite yorkshire qui déteste le sèche cheveux...
Alles super hoffe das Halsband bringt seine Wirkung
Je n'ai encore pas encore assez de recul pour voir les effets de ce produit, même si il est possible que mon hyper actif de toutou soit un plus détendu face aux stimuli extérieurs. En tout cas, il n'est pas néfaste.
29022
14717
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
20 tabletten
€ 5,75 (€ 0,29/ct)
40 tabletten
€ 10,95 (€ 0,27/ct)
60 Tabletten
€ 15,95 (€ 0,27/ct)
Beaphar Fiprotec Spot-On voor honden van 2 tot 10 kg

Productinformatie Beaphar Fiprotec Spot-On voor honden van 2 tot 10 kg

Beaphar Fiprotec Spot-On voor honden van 2 tot 10 kg zijn druppels om teken en vlooien te bestrijden bij uw hond met een gewichtsklasse tussen de 2 en 10 kilogram. Dit Beaphar product is geschikt voor honden vanaf de leeftijd van 2 maanden. Vlooien en teken kunnen veel overlast veroorzaken bij uw hond. Ze kunnen veel jeuk en ziektes overbrengen doordat ze zich ingraven in de huid en zich volzuigen met bloed. Beaphar Fiprotec Spot-On voor honden van 2 tot 10 kg  is een handig en werkzaam verzorgingsproduct om uw hond te  beschermen tegen parasieten en de daaruit mogelijk voortvloeiende ziektes. Dit middel bevat de stof Fipronil dat er voor zorgt dat de kans dat vlooien en teken overleven op uw hond minimaliseert. Door het gebruik van een handige pipet is de werkzame stof makkelijk toe te dienen. Na toediening werkt het middel direct. Eén pipet beschermt uw hond tot wel 5 weken tegen vlooien en tot circa 3-4 weken tegen teken.

 • Geschikt voor honden vanaf 8 weken en van 2 tot 10 kg. 
 • Makkelijk toe te dienen
 • Met handige pipet
 • Werkt direct
 • Beschermt tot 5 weken tegen vlooien
 • Werkt tot 3 à 4 weken tegen teken
 • Verkrijgbaar per 4, 8 of 12 pipetten

Bij Brekz kunt u anti-vlooienmiddelen voor uw hond goedkoop bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu Beaphar Fiprotec Spot-On voor honden van 2 tot 10 kg tegen de scherpste prijs. Eenvoudig en snel bezorgd tot aan uw voordeur!
 

Gebruiksaanwijzing Beaphar Fiprofec voor honden van 2 tot 10 kg

Gebruik één pipet per behandeling voor een hond met een lichaamsgewicht van 2 tot 10 kg. Zet de pipet na het openen neer, zodat u de huid van uw hond goed kan vrijmaken met twee handen voor het toedienen van de pipet. Druppel de inhoud van één pipet op de huid tussen de schouderbladen van uw hond. Verder dient u tenminste vier weken te wachten tussen twee behandelingen.

Let op! Gebruik dit middel uitsluitend op de huid. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter van dit verzorgingsproduct.

Als er veel teken zijn in de leefomgeving van uw hond, kunnen sommige teken door de bescherming van de druppels heenkomen. Helaas kan geen enkel bestrijdingsmiddel tegen vlooien en teken 100% bescherming bieden. Controleer de huid van uw hond daarom regelmatig op teken en verwijder ze met een tekentang.
 

Ingrediënten Beaphar Fiprofec voor honden van 2 tot 10 kg

Werkzame stof: Fipronil
Hulpstoffen: Butylhydroxyanisol (E-320), Butylhydroxytolueen (E-321), Benzyl alcohol (E-1519)

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld. aanvullend product voor uw hond, bijvoorbeeld Beaphar Fiprotec Spot-On voor honden van 10 tot 20 kg? Voor een overzicht van ons totaalaanbod, bekijk gerust ons assortiment middelen tegen vlooien en teken bij honden op onze site.

https://www.brekz.nl/40506-home_default/beaphar-fiprotec-spot-on-voor-honden-van-2-tot-10-kg.jpg
13.49 2019/01/01
Erg duur, verpakking was helemaal geplet en de druppels zijn moeilijk los te krijgen van elkaar. Oplossing vanuit klantenservice slecht, geen compensatie.
Ik had altijd een vlooienband, maar ik dacht laat ik eens iets anders proberen. Tot nu toe werken ze prima. Ze stinken niet en ze zijn makkelijk te gebruiken
Goedkoop en snelle levering
Goede prijs / kwaliteitverhouding
Snel gekregen en niet duur
Een goed product gebruik het al jaren voor de hond.
Het middel ligt als voorraad in de kast. Nog niet gebruikt. Levering als vanouds: goed geregeld.
29031
14725
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 pipetten
€ 13,49 (€ 3,37/ct)
8 pipetten
€ 25,95 (€ 3,24/ct)
12 pipetten
€ 37,75 (€ 3,15/ct)
Beaphar Fiprotec Spot-On voor honden van 10 tot 20 kg

Productinformatie Beaphar Fiprotec Spot-On voor honden 10 - 20 kg

Vlooien en teken kunnen veel overlast en ziekte veroorzaken bij uw hond. Zo veroorzaken vlooien vooral veel jeuk en kunnen teken ziektes overbrengen. Ze nestelen zich in de huid van uw viervoeter en voeden zich met bloed. Beaphar Fiprotec Spot-On voor honden van 10 tot 20 kg is een handig en werkzaam verzorgingsproduct om uw hond te  beschermen tegen parasieten en de ziektes die ze kunnen veroorzaken. Beaphar Fiprotec Spot-On voor honden zijn druppels in een handige pipet om teken en vlooien te bestrijden. Dit Beaphar product is geschikt voor honden vanaf de leeftijd van 2 maanden. Het bevat de werkzame stof Fipronil dat de kans dat vlooien en teken overleven in de vacht en op de huid van uw hond minimaliseert. Door het gebruik van het pipet is de werkzame stof makkelijk toe te dienen. Na toediening werkt het middel direct. Eén pipet beschermt uw hond tot wel 5 weken tegen vlooien en 3 tot 4 weken tegen teken in huid en vacht. 

 • Werkt direct
 • Beschermt tot 5 weken tegen vlooien
 • Werkt tot 3 à 4 weken tegen teken
 • Verkrijgbaar in verpakking van 4, 8 of 12 pipetten

Bij Brekz kunt u anti-vlooienmiddelen voor uw hond goedkoop bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu Beaphar Fiprotec Spot-On voor honden van 10-20 kg tegen de scherpste prijs. Eenvoudig en snel bezorgd tot aan uw voordeur!

Gebruiksaanwijzing Beaphar Fiprofec voor honden van 10 - 20 kg

Gebruik één pipet per behandeling voor een hond met een lichaamsgewicht van 10 tot 20 kg. Zet de pipet na het openen neer, zodat u de huid van uw hond goed kan vrijmaken met twee handen voor het toedienen van de pipet. Druppel de inhoud van één pipet op de huid tussen de schouderbladen van uw hond. De tijd tussen 2 behandelingen dient niet korter te zijn dan 4 weken.

Let op! Gebruik dit middel uitsluitend op de huid. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter van dit verzorgingsproduct.

Ingrediënten Beaphar Fiprofec voor honden 

Werkzame stof: Fipronil

Hulpstoffen: Butylhydroxyanisol (E-320), Butylhydroxytolueen (E-321), Benzyl alcohol (E-1519)

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld voor een kleinere hond? Kijkt u dan eens naar Beaphar Fiprotec Spot-On voor honden van 2 - 10 kg. Voor een overzicht van ons totaalaanbod, bekijk gerust ons assortiment middelen tegen vlooien en teken bij honden op onze site.

https://www.brekz.nl/31769-home_default/beaphar-fiprotec-spot-on-voor-honden-van-10-tot-20-kg.jpg
16.25 2019/01/01
Gebruik dit product voor onze hond al 5 jaar zonder klachten en met grote tevredenheid.
Goede kwaliteit voor een hele redelijke prijs
Beste spot on die ik ooit heb gebruikt!
Prima product. Snel geleverd door Brekz.nl.
Snelle levering en teken en vlooienvrij
29032
14726
Beaphar Fiprotec Spot-On voor honden van 10 tot 20 kg > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 pipetten
€ 16,25 (€ 4,06/ct)
8 pipetten
€ 30,49 (€ 3,81/ct)
12 pipetten
€ 46,49 (€ 3,87/ct)
Beaphar Fiprotec Spot-On voor honden van 20 tot 40 kg

Beaphar Fiprotec Spot-On voor honden van 20 tot 40 kg

Beaphar Fiprotec Spot-On voor honden van 20 tot 40 kg is een middel dat vlooien en teken bestrijdt. Het is geschikt voor honden vanaf 8 weken en van 20 tot 40 kg. Elke verpakking bestaat uit vier pipetten met de werkzame stof fipronil. Na opening kunt u de pipet neerzetten zodat u de plek waar u het middel gaat aanbrengen haarvrij kunt maken. Breng het in de nek van uw hond aan. Gebruik slechts één pipet per behandeling en behandel uw hond pas opnieuw na minimaal 4 weken. Uw hond is met Beaphar Fiprotec Spot-On voor honden van 20 tot 40 kg tegen teken 3 tot 4 weken beschermd en tegen vlooien tot 6 weken.

 • Bestrijdt vlooien tot 6 weken
 • Bestrijdt teken tot 4 weken
 • Bevat fipronil
 • In de nek aan te brengen
 • Voor honden vanaf 8 weken
 • Voor honden van 20 tot 40 kg

Let op: Als er veel teken zijn in de leefomgeving van uw hond, kunnen sommige teken door de bescherming van de druppels heenkomen. Helaas kan geen enkel bestrijdingsmiddel tegen vlooien en teken 100% bescherming bieden. Controleer de huid van uw hond daarom regelmatig op teken en verwijder ze met een tekentang.

Bij Brekz kunt u diverse bestrijdingsmiddelen tegen parasieten gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Zo koopt u Beaphar Fiprotec Spot-On voor honden van 20 tot 40 kg eenvoudig met zeer snelle levering!

Ingrediënten Beaphar Fiprotec Spot-On voor honden van 20 tot 40 kg

Fipronil (268 mg), butylhydroxyanisol (0,536 mg) en butylhydroxytolueen (0,268 mg).

Ander bestrijdingsmiddel dan Beaphar Fiprotec Spot-On voor honden van 20 tot 40 kg?

Bij Brekz kunt u ook Frontline Combo Spot-On Hond L kopen voor honden van 20 tot 40 kg. Dit middel doodt niet alleen vlooien en teken maar ook luizen. Of kies voor Advantage Nr. 400 vlooienmiddel voor honden XL. Hiermee doodt u vlooien en luizen bij honden van 25 tot 40 kg. Bekijk ook ons gehele assortiment bestrijdingsmiddelen tegen parasieten en ontdek de vele andere merken die wij verkopen!

https://www.brekz.nl/40480-home_default/beaphar-fiprotec-spot-on-voor-honden-van-20-tot-40-kg.jpg
17.25 2019/01/01
Tevreden .
het was heel goed
Makkelijke site Correcte informatie Kortom tevreden klant
Tot zover lijkt het prima te werken, even de langere termijn afwachten.
Bekend merk met een goede werking.
Product bevalt goed en de service is buitengewoon
29033
14727
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 pipetten
€ 17,25 (€ 4,31/ct)
8 pipetten
€ 32,95 (€ 4,12/ct)
12 pipetten
€ 47,49 (€ 3,96/ct)
Beaphar Tandenborstel

Productinformatie Beaphar Tandenborstel

De Beaphar Tandenborstel is een tandenborstel die geschikt is voor alle honden en katten. De tandenborstel heeft een borstel aan twee kanten en beschikt over een rubber handvat voor extra grip. Met deze tandenborstel kunt u ook de achterste tanden bereiken. Door de variërende lengte van de borstelharen en hun flexibiliteit zijn zelfs de moeilijkste plekken in het gebit goed schoon te houden. Hierdoor is hij ideaal in gebruik. Door de tanden van uw huisdier dagelijks te poetsen met deze tandenborstel en bijbehorende tandpasta gaat u de vorming van tandplak en tandsteen zo veel mogelijk tegen. Daarnaast wordt het tandvlees beschermd en bevordert poetsen een frisse adem.

 • Geschikt voor hond en kat
 • Helpt tegen tandsteen en tandplak en bevordert een frisse adem
 • Zachte en flexibele borstelharen om het tandvlees te beschermen
 • Bereikt alle tanden en kiezen

Bent u op zoek naar een geschikte tandenborstel om het gebit van uw hond of kat mee te reinigen? Bestel dan de Beaphar Tandenborstel goedkoop online bij Brekz! Gebruik dit product samen met Beaphar tandpasta voor een optimale mondhygiëne.


Gebruik Beaphar Tandenborstel

Maak voor gebruik de tandenborstel nat en poets het gebit van uw huisdier met (Beaphar) tandpasta. Poets het gebit iedere dag en vervang de tandenborstel uiterlijk na 3 maanden. Het is normaal dat uw dier moet wennen aan tanden poetsen, dit vergt enig geduld.


Ander gebitsverzorgend product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor de Beaphar Tandenborstel of zoekt u een bijpassend product? Bekijk dan eens ons totaalaanbod gebitsverzorgende producten voor hond en kat. Als aanvulling op het tandenpoetsen kunt u Beaphar Mondwater voor hond en kat gebruiken. Dit product is ook een uitkomst als uw hond of kat rechtstreekse tandverzorging in de bek niet toelaat.

Beaphar
https://www.brekz.nl/24048-home_default/beaphar-tandenborstel.jpg
2.29 2019/01/01
Fijne tandenborstel
Prima tandenborstel. Gebruik hem al jaren voor de hond en deze heeft al heel lang geen tandplak meer
Excellent produit : 2 têtes de dimensions différentes pour mieux brosser crocs du fond et dents de devant.
4117
2186
> Meer informatie
Beaphar Tandenborstel 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Per 2
€ 5,25 (€ 2,63/ct)
Per 3
€ 6,49 (€ 2,16/ct)
Beaphar Vlooienshampoo voor de hond en kat

Productinformatie Beaphar Vlooienshampoo voor de hond en kat

De Beaphar Vlooienshampoo voor de hond en kat is een uitstekend antivlo-middel. De shampoo heeft twee functies. Ten eerste zit er permethrine in de shampoo, een stof die de vlooien dood wanneer ze hiermee in aanraking komen tijdens het wassen. Ten tweede werkt de achtergebleven permethrine na de wasbeurt nog 1-2 weken door, waardoor uw huisdier tijdens deze tijd beschermd is wat de kans op de terugkeer van de vlooien verminderd. Kortom; heeft uw huisdier last van een vlooienbesmetting? Koop dan snel de Beaphar Vlooienshampoo voor de hond en kat, een efficient middel tegen vlooien waarmee u zelf uw huisdier gemakkelijk vlo-vrij kunt krijgen!

Bij Brekz kunt u de beste antivlo- en teken producten voor uw hond of kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Vlooienshampoo voor de hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Gebruik Beaphar Vlooienshampoo voor de hond en kat

De shampoo gebruikt u vrijwel hetzelfde als normale huisdiershampoo. Maak de vacht van uw huisdier eerst goed nat, trek vervolgens beschermende (plastic) handschoentjes aan en breng de juiste hoeveelheid shampoo aan op de vacht van uw huisdier. Masseer het product daarna goed in over de gehele vacht, met uitzondering van het gebied rond de bek, neus en ogen. Laat de shampoo minstens vijf minuten intrekken. Was de shampoo ten slotte grondig uit en droog uw huisdier af.

Let op! Uw hond of kat niet binnen twee weken opnieuw behandelen. Voorkom likken van de vacht gedurende de inwerkingsperiode.

Dosering Beaphar Vlooienshampoo

Honden of katten lichter dan 5 kg: 50 ml per dier
Honden of kattenvan 5 tot 10 kg: 100 ml per dier

Ingrediënten Beaphar Vlooienshampoo

Werkzame stof: permetrine

Geschiktheid Beaphar Vlooienshampoo 

Dit middel is vooral geschikt wanneer uw huisdier al last van vlooien heeft. De preventieve werking van dit product is namelijk vrij kort (1-2 weken). Ook is het aan te raden dat wanneer dit product succesvol gebruikt is om een vlooien besmetting te verwijderen een preventief product aan te schaffen om een terugkeer van de vlooien tegen te houden.

Ander product?

Zoekt u naar vergelijkbare producten? Kijk dan snel op onze pagina van de antivlo en teken producten. Wanneer u op zoek bent naar anti-vlooien producten met een preventieve werking, bekijk dan bijvoorbeeld de Seresto Halsband voor grote honden, Seresto Halsband voor kleine honden of Seresto Halsband voor de kat.

https://www.brekz.nl/31694-home_default/beaphar-vlooienshampoo-voor-de-hond.jpg
5.57 2019/01/01
goed. Maar lastig als de hond een lange vacht heeft. Daarbij een vreemde reuk steeds om zich heen.
29040
14730
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
200 ml
€ 12,95 (€ 64,75/l)
2 x 200 ml
€ 24,75 (€ 61,88/l)