Beaphar hond

Beaphar hond

Beaphar is toonaangevend in genees- en verzorgingsmiddelen voor huisdieren. Wanneer uw hond bijvoorbeeld last heeft van vlooien, diarree, traansmeer of gebitsklachten dan zijn er verscheidene producten van Beaphar die hier tegen kunnen helpen.
Lees meer ..
Beaphar hond

Beapharproducten voor de hond

Beaphar is een toonaangevend producent van genees- en verzorgingsmiddelen voor huisdieren. Wanneer uw hond bijvoorbeeld last heeft van vlooien, diarree, traansmeer of gebitsklachten dan zijn er Beapharproducten die hier tegen helpen. Ook zijn er Beapharproducten voor de hond die als voedingssupplement gegeven kunnen worden, bijvoorbeeld de lekkere Schapenvet bonbons. Daarnaast zijn er speciale Beapharproducten die helpen om ongewenste geurtjes en vlekken te neutraliseren. Tussen ons aanbod vindt u ongetwijfeld het product dat u zoekt.

Bij Brekz kunt u Beapharproducten voor de hond goedkoop online kopen. Onze klanten hebben goede ervaringen met Beapharproducten voor honden! 

Assortiment Beapharproducten voor de hond

Bij Brekz verkopen we diverse soorten Beapharproducten voor de hond. Hieronder vindt u een aantal uitgelichte Beapharproducten. 

Beaphar Vlooien Anti-Conceptie

Beaphar Vlooien Anti-Conceptie is een vlooienbestrijdingsmiddel van Beaphar in tabletvorm dat u oraal toedient aan uw hond. Met dit product voorkomt u vlooien bij uw hond en in uw huis. Per maand dient u uw hond één tablet te geven. Iedere verpakking Beaphar Vlooien Anti-Conceptie bevat 3 tabletten. Kies afhankelijk van het gewicht van uw hond het juiste product:

Beaphar Vlo Kill

Indien uw hond al besmet is met vlooien, dient u eerst de vlooien actief te bestrijden. Dit kunt u doen met Beaphar Vlo Kill, een bestrijdingsmiddel dat binnen 6 uur 95 tot 100% van de op uw hond aanwezige vlooien doodt. Kies afhankelijk van het gewicht van uw hond het juiste product:

Beaphar gebitsreiniging

Wanneer uw hond last heeft van tandplak of tandsteen, doet u er goed aan zijn gebit te reinigen. Bij Brekz vindt u diverse Beapharproducten voor de hond die gericht zijn op het gezond houden van zijn gebit, zoals bijvoorbeeld:

  • Beaphar Tandenborstel: een tandenborstel van hoge kwaliteit, die speciaal ontworpen is om het gebit van honden goed te reinigen. Dankzij de dubbele poetskant is deze borstel voor alle honden geschikt. 
  • Beaphar Tandpasta: deze tandpasta biedt een totale bescherming voor het gebit van uw hond. De tandpasta werkt tegen tandsteen en tandplak en smaakt naar lever.
  • Beaphar Tandgel: een speciale tandgel, voor honden die poetsen met een borstel (nog) niet toelaten. De tandgel bevat verzorgende enzymen en helpt tegen tandplak.
  • Beaphar Mondwater: met mondwater kunt u zeer eenvoudig het gebit van uw huisdier reinigen. Het mondwater bevat enzymen die slechte bacteriën aanpakken, waardoor tandplak bij uw hond vermindert.


Beaphar schapenvet bonbons

Schapenvet bonbons zijn smaakvolle voedingssupplementen die rijk zijn aan omega-vetzuren, mineralen en sporenelementen. De bonbons zorgen voor een soepele en glanzende vacht, een gezond cholesterolniveau en een sterke natuurlijke weerstand.


Andere product?

Heeft u niet het gezondheidsproduct gevonden dat u zoekt? Probeer het dan eens in onze hondenapotheek, waar wij zeer veel verschillende gezondheidsproducten voor uw hond verkopen!

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.