Milbemax hond

Milbemax hond

Een van de goede merken ontwormingsproducten die u eenvoudig online bij Brekz kunt bestellen is Milbemax. Effectieve ontworming voor iedere hond.
Lees meer ..
Milbemax hond

Milbemax ontworming voor honden

Wormen en dan met name de eitjes van de worm, komen bijna overal voor. Uw hond kan dus heel eenvoudig besmet raken met wormen. Wormen zijn schadelijk voor de gezondheid van uw dier. Een wormbesmetting kan leiden tot onder andere diarree, gewichtsverlies en bloedarmoede. Voor de bestrijding en het preventief voorkomen van wormen adviseren wij u dan ook om uw volwassen hond vier keer per jaar te ontwormen. Regelmatig ontwormen is niet alleen belangrijk voor de gezondheid van uw huisdier, maar ook voor uw eigen gezondheid. Onder bepaalde omstandigheden kunnen namelijk ook mensen besmet worden. Een goed middel ter voorkoming of bestrijding van wormen is Milbemax ontworming hond.

Assortiment Milbemax hond

Milbemax anti-wormtabletten bevatten de werkzame bestanddelen Milbemycine oxime en Praziquantel. De tabletten werken tegen de in de Nederland meest voorkomende wormen;  de lintworm, de spoelworm, de haakworm, de zweepworm, de longworm en de hartworm. Milbemax is eenvoudig in gebruik (eenmalige toediening van de voorgeschreven dosis via de bek), effectief tegen wormen en veilig voor uw dier. Milbemax ontwormingstabletten voor de hond zijn verkrijgbaar in twee varianten, namelijk een voor kleine honden & puppy’s en een voor grote honden. Voor de kieskeurige hond zijn er de Milbemax kauwtabletten met kipsmaak. 

Let op: De tabletten mogen niet toegediend worden aan puppy’s jonger dan 2 weken en/of met een lichaamsgewicht van minder dan 0,5 kg. Welk ontwormingsmiddel u ook kiest, lees altijd zorgvuldig de bijsluiter!

Milbemax ontworming hond scherp geprijsd

Zoals u van ons gewend bent, koopt u bij Brekz de beste ontwormingsmiddelen zoals Milbemax ontworming hond voor een gegarandeerd lage prijs. 

Ander ontwormingsmiddel?

Het is belangrijk dat u voor uw hond het meest geschikte ontwormingsmiddel kiest. Bent u op zoek naar een ander middel, kijkt u dan eens in ons gehele assortiment anti-worm hond. Heeft u ook een kat? Neem dan ook eens een kijkje bij Milbemax kat. Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.