Scalibor hond

Scalibor hond

Scalibor maakt de Protectorband, een halsband die effectief is ter bestrijding van teken, zandvliegen en hartwormmuggen bij honden. 
Lees meer ..
Scalibor hond

Scalibor voor de hond

Scalibor maakt de Protectorband, een halsband die effectief is ter bestrijding van teken, zandvliegen en hartwormmuggen bij honden. Deze halsband doodt niet alleen teken, zandvliegen en muggen maar verkleind ook gedurende 5 tot 6 maanden de kans op herbesmetting. De Scalibor Protectorband werkt op basis van de stof deltamethrin, een geurloze stof die zeer effectief is. Door wrijving van de band over de huid, komt er constant een actieve stof vrij. Deze verspreidt zich door de bovenste laag van de huid. Het is belangrijk bovengenoemde parasieten te weren, omdat zij naast een hoop ongemak ook ziekten kunnen overbrengen. De halsband is te gebruiken bij honden vanaf 7 weken oud en is zowel geschikt voor lang- als kortharige honden. Mag ook door drachige teefjes gedragen worden. De halsband is waterproof, dus blijft gewoon werkzaam na een regenachtige wandeling. 

Het product is er in de volgende uitvoeringen:

De halsbanden zijn verstelbaar en de aangegeven afmetingen zijn de maximum afmetingen. Houdt u twee vingers ruimte bij het omdoen van de halsband.

Bij Brekz kunt u de beste Antivlo en teken producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu de Scalibor hond producten tegen de scherpste prijzen te kopen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product? Bekijk dan de pagina van de hondenapotheek

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.