Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Scalibor hond 

Scalibor maakt de Protectorband, een halsband die effectief is ter bestrijding van teken, vliegjes en muggen bij honden. Brekz biedt u Scalibor producten voor uw hond tegen de laatste prijs.
Lees meer ..

Vlooienband

Vlooienband

Scalibor Protectorband Small/Medium hond

Scalibor Protectorband Small/Medium hond

Scalibor Protectorband Small/Medium hond is een halsband die dient ter bestrijding van teken, vliegjes en muggen, voorkomt herbesmetting en is geschikt voor kleine en middelgrote honden. De halsband werkt op basis van de stof deltamethrin en is gedurende 5 tot 6 maanden na omdoen werkzaam. Het geurloze product voorkomt bloedzuigen door insecten als zandvliegen en hatwormmuggen en weert teken. Zo beschermt de halsband uw hond tegen ziekten die deze parasieten kunnen overdragen. De Scalibor tekenband is veilig voor honden en mensen en kan daarom gerust gedragen worden door drachtige teven en door pup's met een leeftijd vanaf 7 weken. Het duurt ongeveer twee weken voordat de halsband optimaal werkt. Het product is waterproof.  

Deze halsband beschermt niet tegen vlooien. Zoekt u een antivlo product, kijk dan bij onze Frontline producten.

 • Maximale lengte van 48cm
 • Bestrijdt teken, vliegjes en muggen effectief en voorkomt herbesmetting
 • Na ongeveer 2 weken optimaal werkzaam
 • Tot wel 5 a 6 maanden preventief werkzaam tegen de beschreven parasieten
 • Weert bloedzuigen door parasieten als teken, zandvliegen en hatwormmuggen en voorkomt zo dat zij (ernstige) ziektes kunnen overbrengen
 • Werkzaam bij zowel kortharige als langharige honden
 • Ook te gebruiken door pup's en drachtige honden
   

Bij Brekz kunt u de beste antivlo en teken producten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel nu Scalibor Protectorband Small/medium Hond tegen de scherpste prijzen.

Ingrediënten

Werkzame stof: Deltamethrin (760 mg)
Hulpstof: Titaniumdioxide [E171] (285 mg).

Gebruiksaanwijzing Scalibor Protectorband Small/Medium hond

Verwijder de halsband uit het dichtgesealde sachet en breng deze losjes aan om de hals van uw hond. Zorg dat u 2 vingers ruimte houdt tussen de band en de hals van uw hond. Einde door de gesp halen en afknippen op 5cm van de gesp. Bij puppies minder kort afknippen ivm. de groei. Controleer bij hen regelmatig of de band niet te strak komt te zitten. De band dient continu gedragen te worden.
Door de wrijving van de band met de vacht van uw hond komt de werkzame stof continue vrij. Deze verspreidt zich door de bovenste laag van de huid, ongeacht de lengte van het haar. 

Let op! Niet te gebruiken bij pup's jonger dan 7 weken, honden met huidlaesies, dieren met een bekende overgevoeligheid voor pyrethroïden en katten.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een spot on oplossing tegen teken en vlooien? Kijk dan eens bij Frontline Combo Spot-On Hond M. Voor een overzicht van al onze medische producten kijkt u op de Merkenpagina.

Scalibor
https://www.brekz.nl/24895-home_default/scalibor-protectorband-small-medium.jpg
18.49 2019/01/01
Bijna geen teken meer
Bestellingen voor mijn hond zoals Farmfood brokken enz. komen altijd op tijd aan. Zeer tevreden over Brekx!
Wij kopen ieder jaar een scalibor band voor onze teckel werkt prima
Makkelijk te bevestigen, groot genoeg. Geen vlo of teek gezien.
Snelle levering
Zeer snelle levering zoals beschreven op site. Contact perfect en geweldige service. Zeer zeker bij iedereen aan te raden om hier te bestellen.
Pas perfect de werking nog even testen
Net als de keer er voor netjes op tijd valt niks op aan te merken
Superband. Kan je af doen met borstelen en wassen. Wel blijven ontwormen. Uitstekend voor in buitenland.
Helaas 1 dag te laat en een vlooienband kan door de brievenbus. Nu is een doos bij de buren af gegeven. Niet nodig!
Wij hadden vorig jaar zo een bandje gekocht en niks geen vlooien en teken meer voor ons hondje dus nu hebben we er weer zo een !!
Vlotte levering en netjes verpakt. Ik heb twee tekenbanden besteld van het merk Scalibor, met een lange houdbaarheids datum. Bij andere bedrijven waar ik voorheen heb besteld was dit wel eens anders! Ik ben tevreden dus!
Het is wat ik besteld heb en reeds 1 dag later al bezorgd.
Snel en goed Prijs heel goed
super snelle levering. Volgende keer weer!
Het werkt prima,en de hond heeft er geen hinder van
werkt perfect tegen vlooien, teken etc. Hond heeft er geen last van.
Super snelle levering en heel hoge prijsverschil, tussen andere webshops! Prima
Voor zover ik het bandje kan beoordelen is het volgens ons een goed product maar ons hondje heeft hem nog maar 1 week om !!
Goede kwaliteit en goede service!
een prima product werkt waar het voor aangeschaft is
Mijn hondje heeft geen last van de band! Géén roodheid of kale plekken. Het is een heuse waterrat, dus vind ik het fijn dat de band waterbestendig is!
snelle levering jammer van de pakket kosten kon zo door de brievenbus
Een prima product, mijn hond heeft vorig jaar 6 maanden geen teek gehad, ik ga er van uit dat het dit jaar weer goed gaat met deze tekenband.
Ben zeer tevreden over de bestelling en vlotte bezorging.
De banden zijn 5 euro per stuk goedkoper dan elders en aangezien ik ze elk jaar nodig heb voor mijn honden, scheelt dat veel. Deze banden werken fantastisch tegen teken, mijn honden hebben er geen zolang ze deze banden dragen! Dus kwaliteit/prijsverhouding is erg goed.
de band is topie Alleen de bezorging was rommelig Maar hij is aangekomen
Werkt prima en stinkt niet gelukkig. Heb hem voor de 2e keer aangeschaft. Ik ben er echt te tevreden over!
Al jaren deze anti teken/vlooienband gebruikt. Nooit tot zelden teken of vlooien bij onze hond.
Gebruik deze band al jaren voor onze hond(en) met name in het buitenland tegen zandvlooien. Werkt perfect en de honden kunnen er gewoon mee zwemmen. Dit laatste doet niets af aan de werking.
nooit een beestje kunnen ontdekken bij mijn hond
Super Nooit geen Last en goede bescherming voor je hond
Alles prima. Bestelling , betaling en levering heel snel.
1481
783
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 18,49
Per 2
€ 35,99
Per 3
€ 53,49
Per 5
€ 84,95
Per 10
€ 165,95
Scalibor Protectorband Large voor honden

Productinformatie Scalibor Protectorband Large voor honden

De Scalibor Protectorband Large voor honden is een speciale halsband voor uw hond die hem beschermt tegen teken en zandvliegen. Ook maakt de halsband het minder aantrekkelijk voor muggen om uw hond te steken. De Scalibor Protectorband Large voor Honden is geurloos, waterproof en beschermt uw hond tot 6 maanden tegen parasieten. U kunt de halsband zeer eenvoudig plaatsen om de nek van uw hond. De Scalibor Protectorband Large voor Honden is een ideale manier om uw hond te beschermen wanneer u op vakantie gaat, of regelmatig met uw hond in bosrijke omgevingen wandelt.

Deze halsband beschermt niet tegen vlooien. Zoekt u een antivlo product, kijk dan bij onze Frontline producten.

 • Beschermt uw hond tegen teken en zandvliegen
 • Maakt het minder aantrekkelijk voor C. pipiens muggen om uw hond te steken
 • Eenvoudig te plaatsen om de nek van uw hond
 • Blijft to 6 maanden werkzaam
   

Bij Brekz kunt u diverse gezondheidsmiddelenvoor uw hond goedkoop en eenvoudig online bestellen. Koop nu een Scalibor Protectorband Large voor Honden tegen de scherpste prijs, of bekijk ons uitgebreide assortiment.

Gebruik Scalibor Protectorband Large voor Honden

De halsband kan gebruikt worden voor uitwendig gebruik bij honden vanaf een leeftijd van 7 weken. Na 2 weken zal de halsband optimaal werken, de werkzame stoffen zijn dan goed verspreid. Wanneer de hond gaat zwemmen, moet de halsband afgedaan worden. Af en toe contact met water kan echter geen kwaad. Wel moet er voorkomen worden dat de hond gaat zwemmen wanneer de hond de eerste 5 dagen de halsband draagt. De stof die vrij komt van de halsband is schadelijk voor de vissen en andere waterorganismen. Kinderen mogen absoluut niet in aanraking komen met de Scalibor protectorband. Voorkom intensief contact met de hond.

De werkzame stof van de Scalibor Protectorband Large voor Honden is deltamethrin. Deze stof zorgt ervoor dat parasieten eerst hyperactief raken. Vervolgens ontstaat er een shock effect en daarna volgt de dood van de parasiet. Deltamethrin verspreidt zich in het vetlaagje van de huid van uw hond, doordat de halsband deze stof continu vrijgeeft. De werkzame stof wordt niet geabsorbeerd door de hond.

Een Scalibor Protectorband Large voor Honden is 65 cm lang en bevat:
Werkzaam bestanddeel: Deltamethrin 1,000 g
Hulpstof : Titaniumdioxide (E 171) 0,375 g

Gebruiksaanwijzing Scalibor Protectorband Large voor Honden

Doe de halsband om bij uw hond en hou vervolgens twee platte vingers tussen de nek van het dier en de halsband. Zo zorgt u ervoor dat er wat speling rondom de halsband blijft. De resterende band kunt u afknippen op ongeveer 5 cm van de gesp. Na het plaatsen van de Scalibor Protectorband Large voor Honden is het belangrijk dat u uw handen goed wast met koud water en zeep.

De Scalibor Protectorband Large voor honden kan gedragen worden door drachtige en lacterende dieren.
Gebruik de Scalibor Protectorband Large niet bij:

 • Puppys en jonge honden (< 7 weken)
 • Honden met huidlaesies
 • Honden die een overgevoelig zijn voor pyrethroiden
 • Katten
   

Waarschuwingen

 • Voorkom intensief contact van kleine kinderen met de hond die een halsband draagt.
 • De halsband mag niet gebruikt worden in combinatie met andere ectoparasitica die organofosfaten bevatten.
 • Wanneer de hond de halsband opeet, kunnen de volgende symptomen zich voordoen: ongecoördineerde bewegingen, trillen, kwijlen, braken en stijfheid. Deze symptomen verdwijnen binnen 48 uur.
 • Deze halsband geeft niet 100% zekerheid dat teken zich niet vasthechten en een ziekte overbrengen. Dit kan nooit gegarandeerd worden. De halsband helpt wel bij de voorkoming hiervan.
   

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit de Scalibor Protectorband Large voor honden? Voor kleine en middelgrote honden verkopen wij de Scalibor Protectorband Small/medium Hond. Of zoekt u toch een andere manier om uw hond te verlossen van vlooien en teken? Bekijk dan ons totaalaanbod aan producten tegen vlooien en teken. En neem ook eens een kijkje in onze hondenapotheek!

Scalibor
https://www.brekz.nl/24896-home_default/scalibor-protectorband-large.jpg
21.25 2019/01/01
voor de eerste keer besteld bij Brekz....zeer tevreden over prijs en levering! volgende keer weer
Het product is goed,maar ik verbaas mij over uw verkoop methode. Als 11 stuks koop, betaal ik per stuk meer dan als 6 koop. Vind ik toch erg vreemd.
gebruik sinds enkele jaren deze banden bij onze honden, steeds tot volle tevredenheid.
Heel handig 2 x per haar een bandjeven beschermd tegen alle soorten ongedierte
Beide honden hebben de band nu een paar weken om en het werkt fantastisch, voor dat ze de band om hadden bleven we teken verwijderen en nu niks meer
Zeer snelle levering, duidelijke communicatie
Goede service, goede prijs en snelle levering.
Gebruik het al jaren, werkt perfect. Ook verstandig om te gebruiken in Europa tegen Zandvliegen.
snelle levering. En de prijs is ook lekker laag vergeleken met andere aanbieders.
De scaliborband is onze favoriet om te zorgen dat onze hond tekenkrijt blijft. Wij zijn zeer tevreden. Het voldoet zeer zeker aan wat het beloofd. Geen teken!
Goede halsband tegen zandvliegjes.
Goede protector tegen teken.
Prima product maar helaas niet voor alle hondjes. Ik heb een Galgo en die kan er niet tegen. Krijgt er uitslag van dus voor die hond is het niet te gebruiken. Jammer.
Scalibor bevalt ons beter dan druppels.
Het was goed geregeld met de snelle service er was een nadeel de verpakking was stuk
het is een goed middel tegen teken weet niet tegen vlooien
het product doet wat het gelooft
Prima product voor grote honden
Het product gebruiken we al jaren en het bevalt nog steeds goed
Een goed product voor een lage prijs en met een snelle levering. In alles zeer correct behandeld door Brekz.nl.
Gebruik dit product al jaren ,erg goed tegen teken
Top geregeld. Vandaag besteld, morgen in huis!
Prima produkt. zo ook de hondenvoeding eukenuba! mag de volgende keer voor de deur gezet. nu moest ik het halen op een onhandige plaats, en het is voor mij heel zwaar tillen! prima service, alles komt op tijd!
Prima tekenband. En een stuk goedkoper dan bij de dierenarts.
Zoals gebruikelijk de volgende dag geleverd. Beste prijs (breed gezocht naar nog goedkoper, maar is niet gelukt). De hond nog steeds geheel vrij van teken, na uren in het bos verbleven te hebben.
gebruik deze band al jaren. bevalt prima. Service Brekz uitstekend!
Het product te beoordelen vlak na de aanschaf is lastig. Bij een teken band mag je verwachten dat de hond dan teken vrij is en blijft, dat is voorlopig niet aan de orde. Misschien op langere termijn?
Goede prijs/kwaliteit. En levering precies zoals verwacht. Prima.
Al eerder besteld, goed bevallen.
Zeer tevreden over deze band, gebruik ze al vanaf dat ze te krijgen zijn. Geen teken, zelfs geen vlooien (terwijl ze hier officieel niet voor zijn). Honden lopen iedere dag in het bos.
Scalibor protectorband voor honden
Deze band werkt prima, onze hond heeft nooit een teek. Geen eerlijke verzendkosten dit product zat in een grote doos terwijl het in een klein dun pakje zit wat makkelijk door de brievenbus past.
In de dierenzaaak kost het 30 euro wat veel geld is.ik ben blij met BREKZ qua goedkoop en service
goed product, tegen eerlijke prijs en snel geleverd
Deze band besteld bij Brekz omdat ze het goedkoopst waren. Verder werd hij snel bezorgt en word je goed op de hoogte gehouden over wanneer het bezorgt word.
Prima banden en zeer betaalbaar!
Al jaren gebruiken wij deze band voor onze honden. Zodra ze de band aanhebben, geen teken meer te bekennen bij ze! Baasjes blij, hondjes blij!
Geen teken meer tegen gekomen sinds deze band gebruikt wordt
Al jaren een prima bescherming tegen teken...
bestelling enz. verloopt voorspoedig. doordat we meerdere zakken tesamen bestellen wordt het als 1 pakket aaneleverd waardoor de bezorger al mopperend de bestelling komt afleveren. Bezorger duidelijk niet blij met het gewicht van het pakket
gebruik al jaren scalibor en mijn hond reageert er prima op
Gemakkelijk te bestellen via de website en het product werd snel geleverd.
nette afhandeling van de bestelling prompte aflevering scheelt een hoop gesjouw
Heb deze band altijd al gebruikt . Ben er zeer tevreden over.
Goedkoop, snel, gewoonweg super
Prima bescherming tegen teken. Zeker nu bekend is dat Bravecto erg slecht voor de hond kan uitvallen is dit een veiligere bescherming tegen teken voor de hond Nadeel is dat hij niet werkt tegen vlooien.
Zoals beschreven in de info van de ster.
1482
784
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 21,25
Per 2
€ 40,75
Per 3
€ 59,49
Per 5
€ 95,95
Per 10
€ 186,75
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Scalibor hond

Scalibor maakt de Protectorband, een halsband die effectief is ter bestrijding van teken, vliegjes en muggen bij honden. Deze halsband doodt niet alleen teken, vliegjes en muggen maar voorkomt ook gedurende 5 tot 6 maanden de kans op herbesmetting. De Scalibor Protectorband werkt op basis van de stof deltamethrin, een geurloze stof die zeer effectief is. Het is belangrijk de bovengenoemde parasieten te weren omdat zij naast een hoop ongemak ook ziekten kunnen overbrengen. De halsband is te gebruiken bij honden vanaf 7 maanden oud en is zowel geschikt voor lang- als kortharige honden. Het product is er in de volgende uitvoeringen.

De halsbanden zijn verstelbaar en de aangegeven afmetingen zijn de maximum afmetingen. Houdt u twee vingers ruimte bij het omdoen van de halsband.

Bij Brekz kunt u de beste Antivlo en teken producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu de Scalibor hond producten tegen de scherpste prijzen te kopen. Makkelijk en snel besteld. 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een pipet middel tegen vlooien en andere parasieten? Kijk dan eens bij onze Advantix producten. Een overzicht van al onze Antivlo en teken producten vindt u hier.

Terug