Scalibor hond

Scalibor hond

Scalibor maakt de Protectorband, een halsband die effectief is ter bestrijding van teken, vliegjes en muggen bij honden. Brekz biedt u Scalibor producten voor uw hond tegen de laatste prijs.
Lees meer ..
Scalibor hond

Scalibor hond

Scalibor maakt de Protectorband, een halsband die effectief is ter bestrijding van teken, vliegjes en muggen bij honden. Deze halsband doodt niet alleen teken, vliegjes en muggen maar voorkomt ook gedurende 5 tot 6 maanden de kans op herbesmetting. De Scalibor Protectorband werkt op basis van de stof deltamethrin, een geurloze stof die zeer effectief is. Het is belangrijk de bovengenoemde parasieten te weren omdat zij naast een hoop ongemak ook ziekten kunnen overbrengen. De halsband is te gebruiken bij honden vanaf 7 maanden oud en is zowel geschikt voor lang- als kortharige honden. Het product is er in de volgende uitvoeringen.

De halsbanden zijn verstelbaar en de aangegeven afmetingen zijn de maximum afmetingen. Houdt u twee vingers ruimte bij het omdoen van de halsband.

Bij Brekz kunt u de beste Antivlo en teken producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu de Scalibor hond producten tegen de scherpste prijzen te kopen. Makkelijk en snel besteld. 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een pipet middel tegen vlooien en andere parasieten? Kijk dan eens bij onze Advantix producten. Een overzicht van al onze Antivlo en teken producten vindt u hier.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.