terug
Gesteriliseerd en overgewicht hond

Gesteriliseerd en overgewicht hond

Gesteriliseerd en overgewicht komen met elkaar overeen dat beide een voeding met een beperkte energiewaarde vereisen. Zo komt en blijft uw hond op een gezond gewicht.
Lees meer ..
Gesteriliseerd en overgewicht hond

Gesteriliseerd en overgewicht

Gesteriliseerd en overgewicht komen met elkaar overeen dat beide een voeding met een beperkte energiewaarde vereisen. Zo komt en blijft uw hond op een gezond gewicht. Honden die zijn gesteriliseerd (of gecastreerd) krijgen een andere voedingsbehoefte. Om te voorkomen dat uw hond direct aankomt kunt u overstappen op een lightvoer, soms ook wel Sterilised genaamd. Ook honden met overgewicht kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken om terug te komen op hun oude gewicht. Voor hen zijn deze light voedingen ook een uitkomst. 

Light en Sterilised voedingen werken als volgt. Enerzijds zorgen zij voor een snelle verzadiging, met als doel om een langdurig vol gevoel te houden, zodat uw hond niet zal bedelen om meer eten. Anderzijds bevat het voer vaak een verlaagd vetpercentage en een lagere energiewaarde. Aandachtspunten bij zwaardere honden zijn de verhoogde belasting van de gewrichten. Sommige voedingen bevatten ingrediënten die specifiek de gewrichten ondersteunen. Ook krijgt het behoud van spiermassa tijdens het afvallen vaak speciale aandacht. Met deze voedingen valt uw hond op een lekkere en verantwoorde manier af tot zijn gezonde gewicht.

Bij Brekz zijn diverse soorten voedingen verkrijgbaar, van verschillende fabrikanten. Hieronder vindt u een korte handleiding voor het maken van uw voedingskeuze.
 

Eukanuba hondenvoer

Eukanuba heeft verschillende voedingen in het assortiment:

Hill's hondenvoer

Hill's staat bekend om zijn geavanceerde voedingstechnologie. Het bedrijf doet zelf onderzoek naar de behoeften van uw hond in iedere omstandigheid. Daarom heeft Hill's een breed programma aan dieetvoer in het assortiment waaronder deze:

Royal Canin hondenvoer

Royal Canin heeft verreweg de meeste voedingen in ons assortiment als het aankomt op lightvoer en voer voor gesteriliseerde honden. Het bedrijf is zeer actief in het zelf ontwikkelen van speciaalvoer en heeft daarom veel te bieden. Een greep uit het assortiment van Royal Canin:

Voedingen van overige merken

Er zijn meer gerennommeerde merken die prima dieetvoer in hun assortiment hebben. Zo verkopen wij voedingen van onder meer Canex, Fokker, Prins, Nutro en Pro Plan. Er is ook een hypoallergene voeding bij. Een korte greep uit deze voedingen:

Bij Brekz kunt u de beste producten uit de hondenapotheek goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu gesteriliseerd en overgewicht producten tegen de scherpste prijzen te kopen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander hondenvoer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze voedingen, bijvoorbeeld voor een gevoelige maag en darmen? Kijk dan eens bij onze producten voor Gevoelige maag en darmen. Een overzicht van al onze producten uit de Hondenapotheek vindt u hier.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.