Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Rustgevend hond 

​Honden kunnen net als mensen stress ervaren in nieuwe, luidruchtige of onwennige situaties. Hier vindt u producten die uw hond kalmeren en tot rust brengen.
Lees meer ..

Calm

Stress

Rustgevend

Stress

Beaphar

Rustgevend

Supplementen

Rustgevend

Beaphar

Pet Remedy

Stress

Supplementen

Beaphar

Pet Remedy

Stress

Calm

Royal Canin Veterinary Diet Calm hondenvoer

Dierenarts-blok

Royal Canin Veterinary Diet Calm hondenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Calm hondenvoer is een voeding die geschikt is voor honden die stress ondervinden. Stress ontstaat als er situaties zijn waar een hond geen controle over heeft. Voorbeelden hiervan zijn een vakantie, een verblijf in een dierenpension, een verhuizing of een verandering in de gezinssituatie. Ook te veel huisdieren bij elkaar kunnen stress veroorzaken, net zoals het licht en geluid bij onweer en vuurwerk. Op deze momenten kan het zijn dat uw hond angstig of agressief en vernielzuchtig wordt. Ook kan uw hond last krijgen van maag-darmproblemen, huidaandoeningen, een verminderde weerstand of een blaasontsteking. De juiste voeding kan uw hond ondersteuning bieden tijdens stressvolle situaties en zo de symptomen verminderen. Zo kunt u uw hond zonder problemen meenemen op vakantie.

Royal Canin Veterinary Diet Calm hondenvoer bevat alfa-casozepine, een geydrolyseerd melkeiwit, en l-tryptofaan. Deze stoffen helpen de gemoedstoestand van uw hond te ondersteunen. Door de toevoeging van een speciale combinatie van aminozuren en vitaminen wordt de beschermende functie van de huid versterkt. Daarnaast ondersteunen Omega-3- en Omega-6-vetzuren de huid en vacht van uw hond. De voeding is gemaakt van licht verteerbare ingrediënten, specifieke voedingsvezels en Omega-3 vetzuren die bijdragen aan een gezonde spijsvertering. Ook worden de gezondheid van het gebit en de urinewegen ondersteund. Bovendien is de voeding gemaakt van de beste ingrediënten, waardoor het een heerlijke smaak heeft. Koop daarom nu Royal Canin Veterinary Diet Calm hondenvoer goedkoop online op Brekz.nl en bied uw hond zo ondersteuning tijdens stressvolle situaties. 

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Calm hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze veelgestelde vragen (FAQ)

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Calm hondenvoer

Rijst, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, tarwemeel, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, cichoreipulp, gedehydreerd varkenseiwit*, tarwegluten*, mineralen, sojaolie, visolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van melkeiwitten, bernagieolie, tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).

*L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit (25%), ruw vet (16%), ruwe celstof (1,6%), Omega-6 vetzuren (3,56%), Omega-3 vetzuren (0,68%).

Toegevoegde voedingsmiddelen:

Vitamine A (25000 IE/kg), Vitamine D3 (800 IE/kg), IJzer (41 mg/kg), Jodium (2,8 mg/kg), Koper (11 mg/kg), Mangaan (54 mg/kg), Zink (204 mg/kg), Selenium (0,1 mg/kg), Tryptofaan (2,5 g/kg), Pentanatriumtrifosfaat (3,5 g/kg), Antioxidanten.

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.


Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Calm hondenvoer
Lichaamsgewicht (kg) Hoeveelheid voeding (gram) Hoeveelheid voeding (gram) Hoeveelheid voeding (gram)
Mager Optimaal gewicht Overgewicht
2 54 48 41
3 74 65 56
4 91 80 69
5 108 95 82
6 124 109 94
7 139 122 106
8 153 135 117
9 168 148 127
10 181 160 138
11 195 171 148
12 208 183 158
13 221 194 168
14 233 205 177
15 246 216 187


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Royal Canin Veterinary Diet Calm hondenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Royal Canin hondenvoer of Royal Canin Veterinary Diet.

 
 

https://www.brekz.nl/24997-home_default/royal-canin-veterinary-diet-calm-hondenvoer.jpg
33.95 2019/01/01
Ok, goede voeding
goed verteerbaar en doet wat beloofd ,rust innerlijk goed ook voor de vertering
Mijn hondje mag het geel graag.
Nog even afwachten of ze minder gestrest is met oud en nieuw. Tot nu toe gaat het goed. Ze vind het in elk geval erg lekker, wij de geur iets minder, ruikt erg naar vis.
Mijn honden doen het goed hier mee, goede ontlasting en zijn aanmerkelijk rustiger!
Goed product tegen een goede prijs.
zeer goede dierenvoeding gebruik het al vele jaren
24170
13717
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 kg
€ 22,95 (€ 11,48/kg)
4 kg
€ 33,95 (€ 8,49/kg)
2 x 4 kg
€ 64,95 (€ 8,12/kg)
4 x 4 kg
€ 126,95 (€ 7,93/kg)

Stress

Sanal Relax voor hond, kat en konijn

Sanal Relax voor hond kat en konijn

Sanal Relax voor hond kat en konijn is een kalmerend middel voor dieren wanneer ze angstig. Dit gebeurt met name vaak bij oudjaar wanneer er veel vuurwerk is. Maar ook onweer of een bezoek aan de dierenarts kunnen stressvolle situaties zijn. Sanal Relax zorgt voor kalmering van uw huisdier op het moment zelf, of voorkomt preventief stress. In tegenstelling tot andere kalmeringsmiddelen werkt het slechts rustgevend en is uw dier niet volledig uitgeput. Hij is bij inname nog steeds in staat tot activiteiten, zoals het maken van een wandeling. 

De werkzame stof in Senal relax voor hond kat en konijn is L-Tryptofaan (aminozuur). Deze stof zorgt voor kalmering van uw huisdier. Dit aminozuur zorgt er namelijk voor dat het lichaam zelf serotonine aanmaakt. Door serotonine ontstaat er een rustig gevoel. In Sanal Relax zit ook vitamine B8, die bijdraagt aan de bescherming van celmembranen. Inositol helpt om angstaanvallen te verminderen. 

Let op: deze variant is bedoeld voor kleine dieren. Wanneer u een grote hond heeft, raden wij Sanal Relax Grote hond aan. 

 • Sanal Relax is een kalmerend middel voor kleine dieren is stressvolle situaties
 • Bij inname is het huisdier nog steeds in staat tot activiteiten en bewegen 
 • Het middel werkt op basis van L-Tryptofaan, wat er voor zorgt dat de hersenen serotonine aanmaken
   

Bij Brekz kunt u de beste kalmeringsmiddelen eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Sanal Relax voor hond kat en konijn tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Gebruiksaanwijzing Sanal Relax voor hond kat en konijn

De tabletten kunnen in het voedsel vermengd worden door de ze in hun geheel te verkruimelen.

Dosering 
Aangeraden wordt om het huisdier niet meer dan drie pilletjes per dag te geven. Aangeraden wordt om dit over de dag te verspreiden. De medicijnen werken 1 à 2 uur na inname. Sanal Relax voor hond kat en konijn werkt 6 tot 8 uur.

Dosering Sanal Relax voor hond kat en konijn

Huisdier  Toediening
  Aantal tabletten
Konijnen / katten 1
Pups / kleine honden  1 - 2 
Honden 5 - 15 kg 2 - 4 
Honden > 15 kg  4 - 6 

 

Contra-indicaties

Wanneer u huisdier rustiger wordt in bepaalde stressvolle situaties, betekent het dat de hoeveelheden afgebouwd kunnen worden.
Wanneer u huisdier zwanger is moet er een mindere hoeveelheid gegeven worden. 
Wanneer uw huisdier gebruikmaakt van Antidepressiva of MAO-remmers, is het beter om geen Sanal Relax te gebruiken. 
Wanneer uw huisdier in het eindstadium van een leverziekte is, is het product gevaarlijk. 
Klachten van darmslijmvliesontsteking en hevige darmklachten kunnen door Sanal Relax verergerd worden. 
 

Ingrediënten Sanal Relax voor hond kat en konijn 

Insotinol (47 mg/kg), nicotinamide (47 mg/kg), taurine (27 mg/kg), vitamine B6 (25 mg/kg), zinkcitraat (250 mg/kg), vitamine E (900 IE/kg) selenium (0.5 mg/kg), vitamine D3 (180 IE/kg) 

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (9.0%), ruw vet (0.6%), ruwe vezels (2.0%), vochtgehalte (3.0%)
 

Ander kalmeringsmiddel?

Heeft u liever geen medicijn als kalmeringsmiddel? Bekijk dan onze Rustgevend pagina. Hier verkopen we onder andere de Adaptil Verdamper voor de hond. Dit is slechts een spray die door uw huis verspreid hoeft te worden.

Sanal
https://www.brekz.nl/2818-home_default/sanal-relax-voor-hond-kat-en-konijn.jpg
8.25 2019/01/01
3873
2036
Sanal Relax voor hond, kat en konijn > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per verpakking
€ 8,25
Per 2
€ 15,95
Per 3
€ 22,49
Sanal Relax Grote Hond

Sanal Relax Grote Hond

Sanal Relax Grote Hond is een natuurlijk kalmeringsmiddel voor honden vanaf 20 kg. Dit kalmeringsmiddel is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten, waarbij de werkzame kalmerende stof L-Tryptofaan (aminozuur) is. Aminozuur kalmeert uw hond en voorkomt tegelijk dat uw hond suf wordt. U ziet uw hond natuurlijk graag zonder stress, maar met hetzelfde karakter als gewoonlijk. De tabletten kalmeren uw hond bijvoorbeeld bij angst voor vuurwerk, onweer, harde geluiden of een andere stressvolle situatie. Ook kan het de hyperactieve hond of een hond die veel blaft de rust geven die hij of zij nodig heeft. In een doosje zitten 15 stuks.

Voor een hond die last heeft van wagenziekte kan Sanal Relax ook zeker effectief zijn, stress vermindert en de misselijkheid zal hierdoor afnemen. Wanneer u een zeer stressvolle situatie voor uw hond verwacht, denk hierbij bijvoorbeeld aan oud en nieuw, dan kunt u al drie tot vier dagen van tevoren beginnen met het toedienen van de tabletten. Op die manier bent u er zeker van dat de kalmerende stoffen de tijd hebben om hun werk te doen en uw hond kalm en zichzelf zal blijven. Uw hond zal weer heerlijk kunnen genieten van het leven dankzij Sanal Relax Grote Hond. 

 • Een kalmeringsmiddel samengesteld uit 100% natuurlijke ingrediënten
 • Aminozuur kalmeert maar maakt niet suf
 • Werkzaam bij angst en stress in vele situaties zoals bijvoorbeeld oud en nieuw of wagenziekte
 • Kan drie tot vier dagen vooraf aan een zeer stressvolle situatie worden toegediend
 • Uw hond blijft zichzelf en kan weer genieten van het leven

Bij Brekz kunt u de beste rustgevende middelen eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Sanal Relax Grote Hond tegen de scherpste prijzen of kijk verder in ons assortiment.

De houdbaarheid van Sanal Relax Grote Hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Sanal Relax Grote Hond

Inositol, nicotinamide, taurine, L-Tryptofaan, calcium, vitamine B6, zinkcitraat, vitamine E, selenium, vitamine D3.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit 9%, ruw vet 0.6%, Ruwe as 65%, ruwe vezels 2%, vochtgehalte 3.0%.

Voedingsadvies Sanal Relax Grote Hond

U kunt Sanal Relax Grote Hond verkruimelen en mengen met het gewone voer, of in zijn geheel aan uw hond geven. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij de tabletten. Bewaar de tabletten op een droge plek en sluit de verpakking goed af.

Aanbevolen dosering: 
Honden 20 - 40 kg: 2 tabletten, 2x per dag
Honden 40 - 60 kg: 3 tabletten, 2x per dag

Niet gevonden wat u zocht?

Mocht u op zoek zijn naar een kalmeringsmiddel voor uw kat, konijn of kleinere hond, dan zou u bijvoorbeeld Sanal Relax voor hond, kat en konijn kunnen proberen. Ook kunt u op de pagina Rustgevend nog vele andere rustgevende middelen vinden.

Sanal
https://www.brekz.nl/2819-home_default/sanal-relax-grote-hond.jpg
9.99 2019/01/01
Snelle levering
Relax geef ik af en toe bij lange autorit, onze hond is echt rustiger. Maar nu met de jaarwisseling begin ik 3 dagen van te voren met 2x2 tabletten per dag. Echt een aanrader met een natuurlijk produkt goed resultaat. Met een relaxed hond
Correcte aflevering. Geen op- of aanmerkingen. Aan te bevelen.
Beste hondenliefhebber,ik heb dit product al verschillende malen gebruikt en tot op heden ben ik hier zeer tevreden over .Wil je in bepaalde situaties je hond wat rustiger hebben dan is dit zeer aan te raden.Met vriendelijke Groeten,Roni.
Makkelijk om in een stukje kaas te doen ,en zo te geven
3874
2037
Sanal Relax Grote Hond > Meer informatie
Sanal Relax Grote Hond 1-2 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Per verpakking
€ 9,99
Per 2
€ 18,95
Per 3
€ 26,95
Adaptil Halsband voor de hond

Adaptil Halsband voor de hond

De Adaptil Halsband voor de hond is een speciale halsband die continu een geruststellende stof loslaat. Heeft uw hond last van stress, angst of verdriet? U kunt deze symptomen herkennen aan een ingedoken houding, verminderde activiteit of eetlust, bibberen, gestoord gedrag of aanhoudend janken en blaffen. Dankzij de Adaptil Halsband kunt u het welzijn van uw hond helpen te verbeteren. De geruststellende stof die de Adaptil Halsband op de huid van uw hond loslaat is een synthetische imitatie van een feromoon. Deze stof wordt door moederhonden afgescheiden na de geboorte van hun puppies. Deze stof zorgt ervoor dat uw hond kalmeert, waardoor stress, angst en verdriet afnemen. De Adaptil Halsband voor de hond is bijzonder geschikt wanneer u uw hond meeneemt op reis, tijdelijk onderbrengt in een kennel of pension, wanneer uw hond tijdelijk last heeft van hard lawaai of wanneer uw hond slecht alleen thuis kan zijn. De halsband heeft een kalmerende werking gedurende circa 4 weken.

Bij Brekz kunt u de Adaptil Halsband voor de hond goedkoop online bestellen. Onze klanten hebben goede ervaringen met Adaptil hondenhalsbanden.
 

Maten van de Adaptil Halsband voor de hond

Bij Brekz kunt u kiezen uit twee verschillende maten voor de Adaptil Halsband voor de hond:

 • Puppy/kleine honden S/M Voor honden tm 10kg (voor een nek/hals met een omtrek tot 37,5 cm)
 • Medium/ grote honden M/L Voor honden zwaarder dan 10kg (voor een nek/hals met een omtrek tot 62,5 cm)


Gebruiksaanwijzing van de Adaptil Halsband voor de hond

De Adaptil Halsband voor de hond is zeer eenvoudig in gebruik. Volgt u onderstaande drie stappen:

 • Plaats de halsband rondom de hals van uw hond
 • Maak de halsband op maat. Laat ruimte tussen hals en band ter grootte van een dikte van 2 vingers
 • Knip het overgebleven gedeelte van de halsband af.

 

Extra aanwijzingen voor de Adaptil Halsband voor de hond

 • Wanneer uw hond gaat zwemmen of in bad gaat, dient u de halsband te verwijderen. Wanneer de halsband nat is verliest deze zijn werking. Doe de halsband pas weer om als de vacht van uw hond volledig droog is.
 • Gebruik de halsband direct na het openen van de verpakking.
 • Gebruik de halsband niet wanneer uw hond grote wonden aan zijn hals heeft.
 • Houdt de Adaptil Halsband voor de hond buiten bereik van kinderen.

 

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander gezondheidsproduct van uw hond? In onze hondenapotheek vindt u niet alleen meer rustgevende producten voor uw hond, maar bijvoorbeeld ook kappen en schoentjes voor uw hond en ontwormingsproducten

https://www.brekz.nl/24924-home_default/adaptil-halsband-voor-de-hond.jpg
22.95 2019/01/01
Transparant, en correct. Halsband werd snel geleverd, wel opvallend was de Russische tekst ? Maar het product was voor ons uitstekend herkenbaar en werkt naar behoren.
Onze hond wordt idd minder gestrest tijdens dragen van de band wat voor hem en ons prettig is.....
Snelle levering, prijs/kwaliteit prima. Of het echt werkt....geen idee.
Super blij met deze halsband , onze hond loopt nu veel rustiger op straat!
Ik gebruik dit artikel al lang en ben er heel tevreden over.
Ik heb dit product besteld maar was niet thuis toen de levering kwam. De halsband is teruggestuurd naar jullie Kunnen jullie een andere leveringsdatum voorstellen? Anita schockaert
door het gebruik van de halsband ,daalt de onrust van onze hond en wordt hij rustiger ( minder blafneigingen). Van het moment dat de halsband uitgewerkt is, wordt hij weer onrustig en wordt het tijd om hem een nieuwe aan te doen. De halsband bewijst dus de goede werking ervan.
is goedkoper bij jullie dan bij de veearts
Bij onze hond merk ik echt het verschil !hij is rustiger !ik combineer het wel met de verdamper van adaptil
Mijn hond is erg bang voor vuurwerk en door de halsband Warren de scherpe randjes eraf
Eerder het zelfde voor in het stopcontact geprobeerd voor mijn getraumatiseerde hond, maar de halsband geeft meer resultaat, binnen zo wel ook buiten in deze stresvolle tijd. Erg tevreden
Ik heb de band nu 2 dagen om en merk wel dat de hond wat rustiger is geworden. Ik hoop dat hij bij de jaarwisseling het gewenste resultaat zal geven. Dus nog even afwachten
Onze hond is vrij angstig en heel bang voor vuurwerk. Zonder nu al te weten of de adaptil halsband ook werkt tegen vuurwerk angst, is al wel te melden dat ze wat vrolijker en minder bang lijkt.
Het product moet zich nog bewijzen. Tot nu toe is het prima!
Deze halsband is hier in huis reeds goed gekend. Hij werkt positeif en is dus aan te raden
Goed product, helpt duidelijk om stress bij de hond te verminderen
Adaptil werk erg snel en is goed aan te brengen. Duidelijke handleiding!
Vaker via de dieren arts dezelfde halsband besteld. En blijkbaar altijd teveel betaald! Vanaf nu zal ik hem iedere keer hier bestellen het scheelde zich bijna de helft en hij was 1 dag later binnen. Top werk ! :)
Het is nog geen oud en nieuw maar heb wel het idee dat ze iets ontspannender is.
23871
13670
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Small/medium
€ 22,95
Medium/Large
€ 27,95
2 x Small/medium
€ 44,95
2 x Medium/Large
€ 52,95
Adaptil Tabletten voor de hond

Adaptil Tabletten voor de hond

Adaptil Tabletten voor de hond zijn smakelijke tabletten die uw hond een ontspannen gevoel geven. Wanneer een hond in een stressvolle situatie belandt kan hij behoorlijk in paniek raken. Hij kan zich daarbij terugtrekken, gaan trillen en zelfs klapperen met zijn tanden. Om de angst bij uw hond weg te nemen en hem weer rustig te laten worden kunnen tabletten een uitkomst zijn. De tabletten van Adaptil zijn smakelijk en werken zeer snel. Het tablet geeft ontspanning wanneer uw hond gestresst is. Dit kan zijn in situaties zoals vuurwerk, onweer of het reizen in een vliegtuig. Veel tabletten die uw hond helpen kalmeren werken op basis van feromonen. De adaptil tabletten zijn anders. Ze werken op een combinatie van natuurlijke aminozuren, GABA en een vitamine B complex. Het tablet bestaat hierdoor uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten. Veel wettenschappelijke studies en klinische studies hebben de positieve werking van deze natuurlijke formule bewezen. Het helpt oprecht de angst bij uw hond te verminderen.
 
Adaptil Tabletten voor de hond zijn uitsluitend bedoelt voor honden. De dosering is aangepast aan het gewicht en de bouw van een hond. Op andere dieren kunnen de tabletten een onverwachte uitwerking hebben. U kunt het tablet via de hand of via de voerbak aan uw hond geven. Doordat het tablet zeer smaakvol is zal uw hond hem graag opeten. U dient het tablet toe te dienen 2uur voordat de verwachte stressvolle situatie zich aandient. Deze tijd hebben de ingrediënten nodig om tot volledige werking over te kunnen gaan. Vervolgens houden ze uw hond zo’n 4uur lang rustig. Ideaal voor een vlucht binnen de EU of tijdens de vuurwerkspits met oud & nieuw. U kunt naast de tabletten ook gebruik maken van de Adaptil verdamper, de halsband of de spray. Op deze manier kunt u de stressvolle situaties bij uw hond nog beter beperken. Adaptil Tabletten voor de hond kunt u via onze website goedkoop online kopen.
 

Ingrediënten Adaptil Tabletten voor de hond

Plantaardige oliën en vetten, maltodextrine, gist, magnesiumzouten van organisch zuur, GABA (Gamma aminoboterzuur), L-theanine.

Toegevoegde voedingsmiddelen

Aminozuren of analoge producten, B vitaminen (B1, B6, B12, nicotinezuur), Varkensleverextract.

Analytische bestandsdelen

Ruw Eiwit (47%), Ruwe Vezels (3,5%), Oliën en vetten (6,6%), Ruwe As (4,7%).
 

Dosering

U kunt de tabletten vanuit de hand of via de voerbak aan uw hond geven. U dient dit 2uur voordat de verwachte situatie zich voordoet te doen.

Gewicht van de hond in KG Dosering
<10 ½ tablet
10 – 20 1 tablet
20 – 30 2 tabletten
30> 3 tabletten

Bewaar de tabletten bij kamertemperatuur
 

Ander Merk?

Bent u in plaats van Adaptil Tabletten voor de hond op zoek naar andere bescherming dan kunt u bijvoorbeeld eens kijken naar Sanal Relax grote hond. Voor een volledig overzicht van onze rustgevende hondenmiddelen kunt u kijken in onze hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/24926-home_default/adaptil-tabletten-voor-de-hond.jpg
12.95 2019/01/01
Opzich een goed product alleen met de vuurwerkangst van onze hond is het te mild.
Op de valreep voor oud en nieuw nog Adaptil bijbesteld, voor mijn erg bange hond. Helaas te laat, dus de volgende dag gebeld met de klantenservice. Het pakket mocht zonder problemen retour en ik kreeg zelfs het advies om het pakketje niet aan te nemen, maar direct retour mee te geven aan de bezorger. Anders had ik de verzendkosten voor het retourneren zelf moeten betalen, op deze manier hoefde dat niet. Top klantenservice dus! Het geld stond ook snel weer op mijn rekening. Eerdere ervaringen met bestellingen waren al goed, nu voor het eerst iets retour gestuurd wat dus ook prima ging.
Werkten naar verwachting wel erg late levering
Nog niet uitgeprobeerd, dus kan het nog niet beoordelen
middel werkt goed. mijn hond was binnenshuis rustig tijdens de oudejaarsviering.
Ons hondje is erg bang voor vuurwerk. Met deze pillen is het dit jaar prima gegaan. Het is heel erg om een hond zo bang te zien. Wij zijn erg te vreden over deze pillen. Wij hebben deze pillen voor angst voor de hond ook door gegeven aan kennisen die hun hond ook zo bang zijn voor vuurwerk. Met vriendelijke groet b.coppoolse.
de honden werden er inderdaad kalmer van dus heb ik besloten de verdamper te kopen
Het zijn goede tabletten die goed werken bij onrust bij de hond. Het enige nadeel is dat de tabletten erg groot zijn,waardoor het best wel lastig is om ze in te laten nemen.
23875
13672
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per verpakking
€ 12,95
Per 2 verpakkingen
€ 22,95

Rustgevend

Adaptil Verdamper voor de hond

Adaptil Verdamper voor de hond

Adaptil Verdamper voor de hond helpt om de relatie met uw hond(en) goed te houden. Met de verdamper brengt u een geur in huis waarmee u voor uw hond een liefdevolle leefomgeving creëert en van het huis een warm en veilig thuis maakt.

Studies hebben aangetoond dat tekenen van stress worden gereduceerd door het gebruik van de verdamper. Dit geldt vooral voor situaties in huis die voor uw hond of pup als uitdagend kunnen zijn. Daarbij kunt u denken aan onder meer stress door lawaai (vuurwerk of onweer), een nieuwe omgeving (bij een verhuizing), verlatingsangst of de aanwezigheid van een nieuw gezinslid. Pups of honden kunnen ongewenst gedrag gaan vertonen om hun stress mee te uiten, bijvoorbeeld door overmatig te blaffen, door onzindelijk of vernielzuchtig te worden. De verdamper kan in dergelijke situaties een uitkomst zijn. 

Het idee achter de Adaptil Verdamper is gebaseerd op het effect van geruststellende feromonen. Bij het zogen scheidt een teef deze af om het nageslacht gerust te stellen. Omdat deze feromonen ook op latere leeftijd nog invloed hebben op uw hond, worden zij gebruikt in de vulling van deze verdamper. De feromonen zijn alleen voor honden waarneembaar, mensen hebben er dus geen last van. De redenen om de verdamper voor uw hond te gebruiken nog eens onder elkaar. 

 • Erg geschikt om honden te laten wennen aan een nieuwe situatie 
 • Ook om meerdere honden in huis tegelijk te kalmeren
 • Ideaal om uw hond gerust te stellen bij hard geluid zoals vuurwerk of onweer
   

Bij Brekz kunt u eenvoudig en goedkoop de beste dierenartikelen kopen voor uw hond. Zo koopt u de Adaptil Verdamper voor de hond dankzij de voordeelverpakking met extra navullingen online tegen de scherpste prijs!
 

Gebruiksaanwijzing

U kunt de verdamper in het stopcontact doen in de ruimte waar de hond het meeste verblijft. Het product werkt het beste wanneer u de verdamper continu laat aanstaan. De vulling van de verdamper bevat 48ml en is geschikt voor 30 dagen gebruik. Vanaf dat moment kunt u het apparaat gebruiken met een navulling. 

Volgens de fabrikant stopt 72-85% van de honden na 1 maand met blaffen en vernielen wanneer ze alleen thuis worden gelaten. Enige positieve effecten zijn vaak al eerder merkbaar, in de eerste week van de behandeling. Aangeraden wordt de verdamper minimaal 1 maand achtereen te gebruiken en de verdamper na vijf navullingen te vervangen. Het product kan worden gebruikt in combinatie met gedragstraining.
 

Ander middel bij gedragsproblemen?

Bent u op zoek naar een ander middel tegen gedragsproblemen van of stress bij uw hond. Kijk dan eens bij de Adaptil Halsband voor de hond.

https://www.brekz.nl/22616-home_default/dap-verdamper.jpg
22.95 2019/01/01
Geeft ondersteuning in vuurwerk tijd.
Prima, werkte binnen een paar dagen, de hond was rustiger
Snel geleverd Tot nu toe nog weinig verschil in de hond we blijven hopen.
Onze hond is 14 jaar en altijd snel in de stress. De stress is steeds vaker en heftiger waardoor het soms op paniekaanvallen lijkt. Sinds wij de Adaptil verdamper gebruiken is onze hond veel minder snel gestrest en blijft ze echt veel rustiger. Hadden we dit maar al jaren geleden in huis gehad, dan had ze een stuk minder stress gehad in haar leven. Maar we zijn blij dat wij haar voor de tijd die ze nog heeft, in ieder geval met meer rust nog van haar oude dag kunnen laten genieten.
ik heb het nog niet kunnen gebruiken, in december 2019, mag u mij nog eens vragen
Het is een goed product, onze hond was wel iets rustiger tijdens de laatste dag van het jaar, maar toch blijft hij tijdens vuurwerk ontzettend bang. We hebben ook de adaptil halsband en de tabletten erbij gebruikt. Helaas met te weinig resultaat.
Nadat de verdamper een dag werkte, merkten wij dat de hond rustiger werd en minder reageerde op knallen.
Wat een fijn product! Mijn doggo is gewoon zichzelf, maar wordt wel ondersteund zodat de verlatingsangst minder is. Het neemt de angst zeker niet weg, maar hij is wel een stuk zekerder.
Mijn hond begint iets rustiger te worden. Ik heb de verdamper naast zijn bench geplaatst en hij vindt nu erg fijn om zich daarin terug te trekken.
Werkt perfect voor onze hond!
Ik gebruik hem nu een week . Ik heb een hondje die epilepsie heeft. En het is een gevoelig hondje. Dus hoop dat dit gaat helpen dat hij minder aanvallen krijgt. Mijn hondje is wel relaxer volgens mij dus blijf het een paar maanden proberen .
Het helpt echt, ben super tevreden.
Snelle levering goed product
Heb bij jullie nog geen enkel probleem gehad en daar voor dank voor de diensten geleverd
Het is te merken dat de hond veel rustiger is geworden. Grietje is een Roemeense hond met rugtasje en heeft al veel meegemaakt. Door de verdamper en spray te gebruiken heeft zij meer haar moedergevoel. De Adaptil is aangeraden door de dierentolk die heeft gekeken wat er met haar aan de hand was.
Prima levering op tijdtijd. Heel goeden kwaliteit, werkte meteen.Een heel tevreden klant. Ludo
Het helpt echt goed de hond is erg bang maar met de verdamper echt niet meer..en bij brekz word je goed op de hoogte gehouden van je bestelling
Na 2 dagen begonnen wij te merken dat het onze hond rustiger werd Hij is/was heel onzeker en angstig. Nu na ruim een week een veel minder angstige hond.
Onberispelijke service. Bestelde producten correct en stipt geleverd.
Ik heb via via van dit product gehoord. Wij zijn er heel erg tevreden mee. De honden willen zelf heel graag naar de ruimte waar we de verdamper hebben opgehangen. Volgens de buren horen ze de honden niet meer wat voorheen wel het geval was
Ben er nog niet helemaal zeker van of het werkt.
Snelle levering. Netjes ingepakt.
Enkele dagen gebruikt ivm de operatie van onze hond, ze was heel relaxed dus deze gaan we voor eind december zeker ook inzetten... toen wilde ze nl. onder de bank en dat past echt niet
We kenden het merk en wisten dat het goed was
Verdamper zit nu 14 dagen in. Ik kan niet zeggen dat ik nu een andere hond heb, maar heb toch de indruk dat het toch iets doet. Afwachten maar.
Levering was in orde! Zal zeker in de toekomst nog bestellen!
Onze hond (Lasha Apso) van anderhalf jaar was ineens bang in huis. Staart omlaag, trillen, en geen idee waar dit ineens vandaan kwam. Kon staren naar punten in huis en was echt van slag. Ontzettend onrustig en kon zijn rust ook niet meer vinden. Ben gaan zoeken op internet en zou mogelijk een 'angstfase' in zijn tweede puberteit kunnen zijn. Las toen over Adaptil en eerlijk gezegd was ik wel een beetje sceptisch. Heb toen toch de verdamper en de halsband besteld. Deze had ik de volgende dag al binnen en gek genoeg is hij hiervan ontzettend opgeknapt. Het werkte direct en zoals hij eerder van slag is geweest, is hij met het gebruik van Adaptil niet meer geweest. Kennelijk was dit voldoende voor hem om weer rustig te worden. De halsband is gelukkig erg licht en hij heeft er geen last van. Het geeft een lichte geur af, zeker niet irritant. Mijn dochter zegt soms dat het een beetje naar vers gebakken oliebollen ruikt ;) Onze hond heeft het dus zeker geholpen! Ben er erg blij mee! M.v.V.
1746
990
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Navulling
€ 17,95
Complete Set
€ 22,95
2 Navullingen
€ 34,95

Stress

Adaptil Spray voor de hond

Adaptil Spray voor de hond

Als uw hond in een onbekende situatie terecht komt kan dat stress opleveren. Adaptil Spray voor de hond is een middel dat uw hond gerust kan stellen in stressvolle situaties, zoals een bezoek aan de dierenarts of de trimsalon. De spray is een makkelijke oplossing voor tijdelijk gebruik en het middel is al na een kwartier inwerken werkzaam. U hoeft het alleen maar op de plek te spuiten waar uw hond zal verblijven, zoals in de auto, slaapplek, het hondenhok of in de mand. Het product blijft tot maximaal vijf uur werkzaam, maar het kan geen kwaad om de spray opnieuw te gebruiken als u merkt dat de effecten verminderen.

De werkzaamhetd van Adaptil Spray voor de hond berust op de aanwezigheid van een bepaald hondenferomoon. Een feromoon is een natuurlijke stof die boodschappen overbrengt tussen individuen van dezelfde soort, zoals tussen een moederhond en haar jongen. Het hondenferomoon in de spray is identiek aan het Dog Appeasing Pheromone, een feromoon dat door een moederhond wordt uitgescheiden om de puppy's gerust te stellen. De spray is hierdoor geschikt voor honden van alle leeftijden.

Dus bent u op zoek naar een stressverminderend middel voor uw hond? Bestel dan nu Adaptil Spray voor de hond goedkoop online op Brekz!

De houdbaarheid van Adaptil Spray voor de hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Adaptil Spray voor de hond

Gebruiksadvies

Schud de fles.

Spray 8 tot 10 spuitjes met Adaptil 15 minuten voordat het effect is gewenst en voordat de hond in de behandelde omgeving wordt gebracht (auto, hondenmand, hok etc…).

De effecten duren 4 tot 5 uur, hoewel elk dier anders zal reageren.

Breng opnieuw aan na de verlopen tijd of als je een verminderd effect bemerkt. 

Zorg ervoor dat tijdens het aanbrengen de hond niet in de buurt is (vooral als het een hondenmand of bench betreft) en geef het genoeg tijd (15 min.) om de alcohol te laten verdampen. 

Adaptil Spray voor de hond mag niet direct op dieren of op het gezicht van een dier gespoten worden! 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Adaptil Spray voor de hond? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Adaptil en andere rustgevende producten op onze website. We beschikken over Adaptil verdampers, halsbanden en tabletten. Deze producten zijn ontwikkeld om een rustgevend effect te bereiken in verschillende situaties. 

https://www.brekz.nl/24925-home_default/adaptil-spray-voor-de-hond.jpg
21.95 2019/01/01
23874
13671
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
60 ml
€ 21,95
2 x 60 ml
€ 41,95

Beaphar

Beaphar No Stress Tabletten voor Hond en Kat

Beaphar No Stress Tabletten Hond en Kat

Beaphar No Stress Tabletten Hond en Kat is een natuurlijk, rustgevend middel in de vorm van een tablet en is geschikt voor zowel honden als katten. De Beaphar No Stress producten zijn op basis van natuurlijke extracten en werken niet versuffend bij uw huisdier. Deze extracten komen langzaam vrij en hebben een kalmerend effect op honden en katten. De producten helpen om ongewenst gedrag zoals overmatig blaffen, janken, miauwen en sproeien te verminderen. Daarnaast heeft dit product ook een effectieve werking bij verlatingsangst, kennel- en dierenartsbezoeken, reizen, onweer, vuurwerk, vernielingen en ongewenst territoriumgedrag. 

Bij Brekz kunt u rustgevende middelen voor honden en katten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar No Stress Tabletten Hond en Kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Beaphar No Stress Tabletten Hond en Kat

Samenstelling: Melisse (16%), rozemarijn (8,1%), lindebloesem (4,9%), hopbloesem (3,3%), melk- en bijproducten, mineralen, granen.

Dosering Beaphar No Stress Tabletten Hond en Kat

Dosering per dier volgens lichaamsgewicht:

Tot 10 kg ½ tablet
10 - 25 kg 1 tablet
Vanaf 25 kg 2 tabletten


Geef Beaphar No Stress Tabletten 1½ uur van te voren rechtstreeks of via het voer. Mag na 2½ uur herhaald worden, maximaal 3x per dag.
De houdbaarheid van Beaphar No Stress Tabletten Hond en Kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Zorg dat uw huisdier altijd voldoende drinkwater heeft.

Ander product?

Heeft u dit rustgevende product van Beaphar liever in de vorm van een halsband? Kijk dan eens naar Beaphar No Stress Halsband Hond of Beaphar No Stress Halsband Kat.

https://www.brekz.nl/25839-home_default/beaphar-no-stress-tabletten-voor-hond-en-kat.jpg
4.95 2019/01/01
Prima spul , het werkt goed bij mijn hond . Snel thuis bezorgd !!
29022
14717
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
20 tabletten
€ 4,95
40 tabletten
€ 9,49
60 Tabletten
€ 13,75

Rustgevend

Primeval Stressless voor de hond

Primeval Stressless voor de hond

Primeval Stressless voor de hondis een natuurlijk kalmeringsmiddel voor zowel jonge als volwassen honden die last hebben van angst of stress of agressief zijn door bijvoorbeeld een bezoek aan de dierenarts of vuurwerk. Dit middel bevat verschillende kruiden, vitaminen en mineralen die de spanning bij uw hond verminderen zonder versuffend te werken en zonder dat uw hond eraan gewend raakt.

 • Natuurlijk kalmeringsmiddel
 • Voor jonge en volwassen honden
 • Vermindert stress en spanning
 • Vermindert angst en agressiviteit
 • Bevat vitaminen en mineralen
 • Werkt niet versuffend of verslavend

Bij Brekz kunt u diverse stressverlagende producten voor honden eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld Primeval Stressless voor de hond met zeer snelle levering!

Gebruiksadvies Primeval Stressless voor de hond

In onderstaande tabel ziet u de aanbevolen hoeveelheid van Primeval Stressless voor de hond per dag. Meng het middel door het voer van uw hond of leng droge brokken aan met water zodat u het middel kunt mengen met het voer. U kunt het zowel langdurig als incidenteel gebruiken. Bij preventief gebruik begint u met dit middel in dubbele dosering bij voorkeur 5 dagen voor aanvang van de stressvolle activiteit. Dit product bevat geen sint-janskruid en heeft dus geen negatieve invloed op eventueel medicijngebruik.

Lichaamsgewicht van uw hond

Hoeveelheid per dag

Tussen 5 en 15 kg

0,5 maatschep per dag

Tussen 15 en 30 kg

1 maatschep per dag

Tussen 30 en 40 kg

2 maatschep per dag

Vanaf 40 kg

3 maatschep per dag


Ingrediënten Primeval Stressless voor de hond


Samenstelling per 1,7 gram (1 maatschepje)

L-Theanine (20 mg), valeriaan (150 mg), passiebloem (150 mg), meidoorn (150 mg), havervrucht (300 mg), magnesium (30 mg) en biergist (150 mg).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (7%), ruw vet (1%), ruwe celstof (0%), ruw as (6%) en vocht (6%).

Ander kalmeringsmiddel voor uw hond?

Bij ons kunt u ook tabletten van Adaptil bestellen tegen stress bij uw hond of Sanal Relax Grote Hond dat kalmerend werkt. Bekijk ook ons gehele aanbod aan rustgevende producten
 

https://www.brekz.nl/26513-home_default/primeval-stressless-voor-de-hond.jpg
24.95 2019/01/01
Er is duidelijk een verschil, vroeger was hij heel nerveus wanneer er teveel beweging was in huis, dat is fel verminderd
29546
14852
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
135 gram
€ 24,95
2 x 135 gram
€ 47,95
Zylkène Capsules 75 mg - voor kat & hond tot 10 kg

Zylkène Capsules 75 mg - voor kat & hond tot 10 kg

Zylkène Capsules 75 mg - voor kat & hond tot 10 kg is een aanvullend voeder dat kalmerend werkt en is geschikt voor katten en kleine honden. Het middel is ideaal om te gebruiken in situaties die stressvol zijn voor uw huisdier, zoals vuurwerk, onweer of een verhuizing. Het heeft een kalmerend effect waardoor het makkelijk wordt de situatie te doorstaan. Verantwoordelijke werkzame stof is een stof die ook voorkomt in moedermelk. Hierdoor is het middel niet alleen effectief maar ook heel natuurlijk. Het is tevens vrij van conserveermiddelen en lactose. U kunt de capsules eenvoudig toedienen in de bek of mengen door het voer. 

 • Kalmerend effect in stressvolle situaties
 • Een natuurlijk product, werkzame stof is gewonnen uit moedermelk
 • Gemakkelijk toe te dienen in de bek of door het voer
 • Lactosevrij en vrij van conserveermiddelen
 • Niet verslavend

Bij Brekz kunt u het beste rustgevend producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Zylkène Capsules 75 mg - voor kat & hond tot 10 kg tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruiksaanwijzing Zylkène Capsules 75 mg - voor kat & hond tot 10 kg

Voor oraal gebruik. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid in een keer toedienen. Wilt u het middel door het voer mengen: de capsule openen en het poeder mengen of met een snack geven.


Lichaamsgewicht in kg

Aantal capsules / per dag

< 5

1 capsule / dag

5-10

2 capsules / dag

Ingrediënten Zylkène Capsules 225 mg - voor honden van 10 tot 30 kg

Aandeel poeder 76,9%: caseïne (trypsin-gehydrolyseerd rundercaseïne), magnesiumstearaat. Aandeel capsule: 23,1%: gelatine uit runderhuid.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een capsule van Zylkene voor grote honden? Kijk dan eens bij onze Zylkene Capsules 450 mg - voor honden vanaf 30 kg.

https://www.brekz.nl/27706-home_default/zylkene-capsules-75-mg-voor-kat-hond-tot-10-kg.jpg
15.95 2019/01/01
gebruiken dit in de maand december om de vuurwerkangst te onderdrukken
Snel en keurig geleverd
We zien weinig resultaat.
heb nog niet echt een mening hierover pas 2 weken aan t gebruiken.
Goed product,goede prijs,volgende dag geleverd. Perfect.
1 van mijn katten was enorm angstig voor 2 andere. Ze krijgt nu sinds 2 weken zylkene en ook telfine. Ze is een stuk rustiger en veel minder nerveus waardoor ze ook geen tricker meer is voor de 2 andere katten. Ik gebruik 2 middelen, dus durf niet te zeggen of het effect aan 1 van beide middelen is toe te kennen of dat het de combinatie is.
Ik ben tevreden over Zylkene, stapje voor stapje zie ik het gedrag van mijn getraumatiseerde kat veranderen. Na een vermissing weer terug bij haar 2 maatjes wat uitdagingen opleverde vandaar mijn keuze voor Zylkene
Ik hoop dat deze pillen hun werk doen.
31464
15303
Zylkène Capsules 75 mg - voor kat & hond tot 10 kg > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
30 capsules
€ 15,95
60 capsules
€ 30,49
90 capsules
€ 43,25
Zylkène Capsules 225 mg - voor honden van 10 tot 30 kg

Zylkène Capsules 225 mg - voor honden van 10 tot 30 kg

Zylkène Capsules 225 mg - voor honden van 10 tot 30 kg is een voedingssupplement voor honden met een gewicht tussen 10 en 30 kg. Dit middel is ideaal in situaties die stress veroorzaken bij uw hond, zoals een verhuizing, vuurwerk of onweer. Het heeft een kalmerend effect, waardoor uw hond beter in staat is de situaties te doorstaan. Dit wordt bereikt door de uit melk gewonnen werkzame stof, afkomstig en bekend uit de moedermelk. Zo treft u een natuurlijk product, dat behalve lactosevrij ook vrij is van conserveringsmiddelen. De capsules kunt u direct toedienen of door het voer (of in vloeistof) mengen.

 • Natuurlijk product op basis van een stof uit moedermelk
 • Helpt uw hond om kalm te blijven in stressvolle situaties
 • Makkelijk in de bek of door het voer toe te dienen
 • Lactosevrij en vrij van conserveringsmiddelen
 • Niet verslavend

Bij Brekz kunt u het beste rustgevend producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Zylkène Capsules 225 mg - voor honden van 10 tot 30 kg tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruiksaanwijzing Zylkène Capsules 225 mg - voor honden van 10 tot 30 kg

Voor oraal gebruik. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid in een keer toedienen. Wilt u het middel door het voer mengen: de capsule openen en het poeder mengen of met een snack geven. 

Dosering Zylkène Capsules 225 mg - voor honden van 10 tot 30 kg

Lichaamsgewicht van de hond (kg) Aanbevolen dagelijkse dosering
Aantal capsules
10 - 15 1
15 - 30 2


Ingrediënten Zylkène Capsules 225 mg - voor honden van 10 tot 30 kg

Aandeel poeder 76,9%: caseïne (trypsin-gehydrolyseerd rundercaseïne), magnesiumstearaat. Aandeel capsule: 23,1%: gelatine uit runderhuid.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld relax tabletten van Biofood? Kijk dan eens bij onze Biofood Relax Tabletten voor de hond en kat.

https://www.brekz.nl/27708-home_default/zylkene-capsules-225-mg-voor-honden-van-10-tot-30-kg.jpg
26.95 2019/01/01
Een van onze drie honden is wat nerveus.wij geven haar drie of vier keer in de week een capsule. Als zij nerveus is gaat zij de vloer dwangmatig likken. Dit wordt minder door de capsules. als ze nu gaat likken is het veel korter.
31465
15304
Zylkène Capsules 225 mg - voor honden van 10 tot 30 kg > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
30 capsules
€ 26,95
60 capsules
€ 51,95
90 capsules
€ 73,95
Zylkène Capsules 450 mg - voor honden vanaf 30 kg

Gebruiksadvies Zylkène Capsules 450 mg

De capsule kan gemengd via het voer worden toegediend.

De capsule mag ook geopend worden en het poeder vervolgens vermengen met het voer.


Lichaamsgewicht in kg

Aantal capsules / per dag

15-30

1 capsule / dag

30-60

2 capsules / dag

https://www.brekz.nl/27707-home_default/zylkene-capsules-450-mg-voor-honden-vanaf-30-kg.jpg
45.95 2019/01/01
gebruikte dit via de dierenarts, maar de prijs is hier veel gunstiger. en een snelle levering.
Netjes geleverd
bestel ik elk jaar ivm vuurwerk angst bij mijn hond, zeer tevreden over.
31466
15305
Zylkène Capsules 450 mg - voor honden vanaf 30 kg > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
30 capsules
€ 45,95
60 capsules
€ 87,95
90 capsules
€ 124,95

Supplementen

Virbac Telizen 50 mg S – Voedingssupplement

Gebruiksaanwijzing Virbac Telizen 50 mg S

 • Katten:                      2x daags een halve tablet Telizen S
 • Honden < 10 kg:        2x daags een halve tablet Telizen S
https://www.brekz.nl/27732-home_default/virbac-telizen-voedingssupplement.jpg
19.95 2019/01/01
Twee maanden tot het goed werkt. Tot nu toe zie ik al verandering. Hopelijk gaat de verhuizing en het introduceren met een andere kat hierdoor soepeler!
Poes krijgt dit omdat ze voor 2 van onze katers bang is. Ze krijgt het nu 2 weken samen met zylkene en Bach druppels. Ze is echt een stuk minder nerveus geworden, er is nu meer harmonie u huis.
31477
15315
Virbac Telizen 50 mg S – Voedingssupplement > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
30 tabletten
€ 19,95
2 x 30 tabletten
€ 38,95
3 x 30 tabletten
€ 55,95

Rustgevend

Virbac Telizen 100 mg M/L – voedingssupplement

Virbac Telizen 100 mg M/L – voedingssupplement

Virbac Telizen 100 mg M/L – voedingssupplement is een rustgevend voedingssupplement en is geschikt voor honden zwaarder dan 10 kg. Het supplement helpt uw hond in spannende tijden minder stressgevoelig te maken. Dankzij de werkzame stof L-Theanine vermindert het gedrag dat met angst en spanningen geassocieerd wordt aanzienlijk. Dit zonder dat uw hond last krijgt van vervelende bijwerkingen zoals slaperigheid. Dit product is geschikt voor honden met een gewicht van 10 kg of meer. 

 • Rustgevend voedingssupplement
 • Vermindert gedragingen die met angst en spanningen worden geassocieerd
 • Geschikt voor honden vanaf 10 kg
 • Zonder bijwerkingen als slaperigheid

Bij Brekz kunt u het beste supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Virbac Telizen 100 mg M/L – voedingssupplement tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruiksaanwijzing Virbac Telizen 100 mg M/L – voedingssupplement

Minstens twee maanden toedienen. Indien nodig kunt u Telizen voor onbepaalde tijd geven. De tabletten zijn smakelijk en kunnen via de voeding of direct worden gegeven.

Voedingstabel Virbac Telizen 100 mg M/L – voedingssupplement

Lichaamsgewicht van de hond (kg) Aanbevolen dosering
Aantal tabletten
10 - 25 2 x daags halve tablet
>25 2 x daags hele tablet


Ingrediënten Virbac Telizen 100 mg M/L – voedingssupplement

Gamma-cyclodextrine, concentraat gedroogde groene thee (min 22.8%), maltodextrine, vis bijproducten, mineralen, gist, magnesium, suiker.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voeding die kalmerend is voor uw hond? Kijk dan eens bij ons Royal Canin Veterinary Diet Calm hondenvoer.

https://www.brekz.nl/27731-home_default/virbac-telizen-100-mg-ml-voedingssupplement.jpg
27.95 2019/01/01
Hond is rustiger en niet suf
31478
15316
Virbac Telizen 100 mg M/L – voedingssupplement > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
30 tabletten
€ 27,95
2 x 30 tabletten
€ 53,95
3 x 30 tabletten
€ 76,95

Beaphar

Beaphar No Stress Band voor de hond

Beaphar No Stress Band voor de hond

Beaphar No Stress Band voor de hond is een halsband die stress vermindert bij honden en een kalmerende werking heeft doordat hij de geur van valeriaan en lavendel verspreidt. De band is geschikt voor honden die te veel blaffen, bij verlatingsangst, agressiviteit, bezoek aan de dierenarts, verhuizingen, onweer, vuurwerk of ander stressveroorzakende factoren. Beaphar No Stress Band voor de hondwerkt 3 tot 4 weken en is geschikt voor alle hondenrassen vanaf 12 weken oud.

 • Vermindert stress
 • Werkt kalmerend
 • Bevat valeriaan en lavendel
 • Werkt tegen angst en agressiviteit
 • 3 tot 4 weken werkzaam
 • Geschikt voor honden vanaf 12 weken

Bij Brekz kunt u diverse kalmerende producten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Zo koopt u Beaphar No Stress Band voor de hond met zeer snelle levering!

Gebruiksaanwijzing Beaphar No Stress band voor de hond

Bevestig de band losjes om de nek van uw hond zodat er een ruimte van twee vingers dik overblijft tussen de hals en de band. Knip het overgebleven gedeelte van de halsband af. Na een uur begint de halsband te werken. Gebruik de halsband niet in combinatie met andere halsbanden. Gebruik de halsband niet bij honden met een geïrriteerde of beschadigde huid. De band kan gewoon nat worden, na het opdrogen zal het weer 100% werken.

Ander kalmerend product dan Beaphar No Stress Band voor de hond?

Bij Brekz kunt u ook een Thundershirt voor honden kopen dat angst door vuurwerk vermindert of bestel de kalmerende halsband van Adaptil. Bekijk ook ons gehele aanbod aan kalmerende producten voor honden.
 

https://www.brekz.nl/25834-home_default/beaphar-no-stress-band-voor-de-hond.jpg
6.49 2019/01/01
Ik heb deze band aangeschaft voor mijn hondje met epilepsie om stress weg te nemen. Mijn hondje zit nu wel weer beter in zijn vel . Het hondje van mijn dochter heeft er ook 1 van mij gekregen die had vervelend gedrag als zij van huis was dit is nu een stuk minder geworden .
Snelle levering en afhandeling, zeer tevreden over de producten!
Geurtje dat misschien niet iedereen zal bevallen...
Heb het aangedaan en sindsdien geen teken gevonden goed he
Mede door het dragen van de band en de druppels Bachbloesemremedie is onze hyperactieve herderpuber een stuk relaxter.
Het is een heel fijn product
29017
14712
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 6,49
Per 2
€ 12,49
Beaphar No Stress Spot On Hond

Beaphar No Stress Spot On Hond

Verlatingsangst, vuurwerk, reizen, onweer of een bezoek aan de dierenarts kunnen uw hond veel stress bezorgen. Met Beaphar No Stress Spot On Hond is stress bij honden eenvoudig te verminderen. Het middel bevat valeriaanextract dat van nature een kalmerende werking heeft door het valereenzuur, isovalereenzuur en isovaleriaanzuur dat erin zit. Na het aanbrengen komen deze stoffen langzaam vrij waardoor het middel een week lang werkt. Het is geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden.

 • Vermindert stress
 • Werkt kalmerend
 • Geschikt voor alle rassen 
 • Geschikt voor alle leeftijden
 • Werkt een week lang
 • Veilig en langdurig te gebruiken

Bij Brekz kunt u diverse producten bestellen die stress bij honden verminderen. Koop bijvoorbeeld Beaphar No Stress Spot On Hond eenvoudig en goedkoop online met zeer snelle levering!

Gebruiksadvies Beaphar No Stress Spot On Hond

Geef uw hond per keer één pipet. Ontdoe de pipet van de verpakking, knip het topje eraf en plaats het pipet op de huid tussen de oren zodat uw hond de druppels niet kan oplikken. Na een uur begint het middel te werken. U kunt Beaphar No Stress Spot On Hond langdurig en veilig gebruiken.

Ander kalmeringsmiddel voor uw hond?

U kunt bij ons ook Sanal Relax voor hond, kat en konijn bestellen met een werking van 6 tot 8 uur werkt zonder uw hond uit te putten. Voor grote honden is er Sanal Relax Grote Hond. Voor bange honden verkopen wij een Thundershirt. Bekijk ook ons gehele aanbod en ontdek het kalmerende voer dat u eenvoudig voor uw hond kunt bestellen. 

https://www.brekz.nl/25837-home_default/beaphar-no-stress-spot-on-hond.jpg
6.75 2019/01/01
Fijn dat het een natuurlijk product is hondje word er rustig van heel fijn met deze dagen ivm het vuurwerk
ons kleine hondje kreeg er zusje bij ze was wat zenuwachtig en blafte inneens zonder redenen ,ik kocht dit produkt , het is veilig ook en het werkt zonder haar te veranderen maar is is geruster nu
29019
14714
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
3 pipetten
€ 6,75
6 pipetten
€ 12,95
9 pipetten
€ 18,75
Beaphar No Stress Verdamper + vulling hond

Beaphar No Stress Verdamper + vulling hond

Beaphar No Stress Verdamper + vulling hond helpt honden zich veilig te voelen in een stressvolle omgeving. Dit rustgevende product van Beaphar is geschikt voor honden van alle leeftijden en rassen. Beaphar No Stress Verdamper + vulling hond is een handige oplossing om uw hond te kalmeren in een stressvolle situatie of omgeving. De electrische verdamper verspreidt natuurlijke extracten van valeriaan in de ruimte waarin uw hond zich onveilig voelt. Door de kalmerende eigenschappen van valeriaan, raakt uw hond minder gespannen en vertoont deze minder ongewenst gedrag doordat hij zich weer veilig voelt in een onwennige omgeving. Naast de electrische verdamper ontvangt u bij aanschaf een vulling van 30 ml, die gedurende 4 weken werkzaam zal zijn.  

 • Geschikt voor katten van alle leeftijden en rassen
 • Met valeriaan, een natuurlijk kalmerend middel
 • Kalmeert en vermindert stress
 • Zorgt voor veilig gevoel
 • Wekt gedurende 4 weken
 • Met vulling van 30 ml

Bij Brekz kunt u de beste verzorgingsproducten van Beaphar voor uw huisdier eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar No Stress Verdamper + vulling hond tegen de scherpste prijzen! Gemakkelijk en snel besteld tot aan uw voordeur!

Ander product?

Bent u op zoek naar een vergelijkbaar product, bijvoorbeeld Adaptil Verdamper voor de hond? Bekijk gerust ons assortiment anti-stress producten voor de hond op onze site. Ook voor andere verzorgingsproducten van Beaphar kunt u terecht bij Brekz.

https://www.brekz.nl/33976-home_default/beaphar-no-stress-verdamper-vulling-hond.jpg
10.49 2019/01/01
prima product, snel geleverd. Alles in orde
29993
14957