Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Rustgevend hond

​Honden kunnen net als mensen stress ervaren in nieuwe, luidruchtige of onwennige situaties. Hier vindt u producten die uw hond kalmeren en tot rust brengen.
Lees meer ..
Overige
Puur
Calm
Rustgevend
Beaphar
Supplementen
Pet Remedy
Stress
Spray

Overige

Puur

Calm

Rustgevend

Beaphar

Supplementen

Pet Remedy

Stress

Spray

Overige

Phytonics Strezz

Productinformatie Phytonics Strezz

Phytonics Strezz is een aanvullend diervoer in vloeibare vorm voor honden, katten en paarden, dat een rustgevende werking heeft. Het kan gebruikt worden in situaties waarin uw dier onrustig is en zich niet op zijn gemak voelt. Moet uw hond naar de hondentraining, of is uw kat erg bang voor vuurwerk? Dan kan dit product wellicht zorgen voor wat kalmering. 

Daarnaast kan Phytonics Strezz ook gebruikt worden bij het herstel van operaties. Het middel wordt bovendien simpel toegediend en veroorzaakt geen sufheid, zodat uw dier kwiek maar kalm zijn leven kan leiden. Let op: lees voor gebruik van dit product de gebruiksaanwijzing aandachtig. Een korte gebruiksaanwijzing vindt u onder het kopje 'Productadvies'. 

Bij Brekz kunt u Phytonics Strezz goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Productinformatie Phytonics Strezz

Samenstelling: 

Bitterzoet (Dulcamara), grote wolfsklauw (Lycopodium clavatum), saffraan (Crocus sativa), Sint-janskruid (Hypericum perforatum), valkruid (Arnica montana), walnoot (Juglans), houtskool (Carbo vegetabilis), natrium muriaticum, zincum metallicum, bentonite-montmorillonite, alcohol (33,0%). 

Productadvies Phytonics Strezz

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

Paarden 8 - 15 druppels
Honden 3 - 8 druppels
Katten 1 - 4 druppels

1 ml is ongeveer 20 druppels. Geef deze dosering twee keer per dag, behalve als uw arts u een andere frequentie heeft voorgeschreven. Voor dieren jonger dan zes maanden geldt een andere dosering. Neem voor advies daarover contact op met uw arts of met Phytonics. Het product kan aanhoudend gegeven worden, op voorwaarde dat u om de 6-8 weken een stopweek houdt. Overleg eerst met een arts voordat u dit product tijdens dracht of lactatie gebruikt.

Als het lastig is om het middel meerdere malen per dag te toedienen, voldoet één maximale dagelijkse dosis per 1-2 dagen. Stap bij verbetering over op een onderhoudsdosering (ongeveer de helft). Let goed op de manier waarop uw dier op de dosering reageert. Aanvankelijk kan een hogere dosis nodig zijn; het is dan veilig om een dubbele te geven. In het begin van de behandeling kan er een verheviging van de symptomen optreden. Dit is normaal en gaat meestal na een tijd over. Als er echter een zeer heftige reactie is, kunt u de dosis halveren of helemaal stoppen met geven van het product. U kunt dan na een tijdje weer een dosis opbouwen. 

In dringende gevallen kunt u het product vóór een mogelijk stressvolle situatie toedienen, zoals een operatie of wedstrijd.

U kunt het product direct in de bek spuiten met een spuitje, eventueel vermengd met wat water. Geef het product niet tijdens een maaltijd, hierdoor werkt het namelijk minder goed. Als uw dier het vies vindt, kunt u het product op een kleine lekkernij druppelen en het dan geven. 

Bewaar het product op een droge plek uit het zonlicht op een temperatuur tussen de 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van Phytonics Strezz staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u ook nog op zoek naar een goede multivitamine voor uw hond of kat? Dan is dit product van Phytonics wellicht geschikt voor u. Indien u nog een ander verzorgingsmiddel voor uw kat zoekt, kunt u dat beslist vinden in het uitgebreide assortiment op onze overzichtspagina kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/33236-home_default/phytonics-strezz.jpg
28.25 2019/01/01
35123
16393
Phytonics Strezz > Meer informatie
Phytonics Strezz 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
50 ml
€ 28,25 (€ 565,00/l)
Zylkène Capsules 75 mg - voor kat & hond tot 10 kg

Zylkène Capsules 75 mg - voor kat & hond tot 10 kg

Zylkène Capsules 75 mg - voor kat & hond tot 10 kg is een aanvullend voeder dat kalmerend werkt en is geschikt voor katten en kleine honden. Het middel is ideaal om te gebruiken in situaties die stressvol zijn voor uw huisdier, zoals vuurwerk, onweer of een verhuizing. Het heeft een kalmerend effect waardoor het makkelijk wordt de situatie te doorstaan. Verantwoordelijke werkzame stof is een stof die ook voorkomt in moedermelk. Hierdoor is het middel niet alleen effectief maar ook heel natuurlijk. Het is tevens vrij van conserveermiddelen en lactose. U kunt de capsules eenvoudig toedienen in de bek of mengen door het voer. 

 • Kalmerend effect in stressvolle situaties
 • Een natuurlijk product, werkzame stof is gewonnen uit moedermelk
 • Gemakkelijk toe te dienen in de bek of door het voer
 • Lactosevrij en vrij van conserveermiddelen
 • Niet verslavend

Bij Brekz kunt u het beste rustgevend producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Zylkène Capsules 75 mg - voor kat & hond tot 10 kg tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruiksaanwijzing Zylkène Capsules 75 mg - voor kat & hond tot 10 kg

Voor oraal gebruik. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid in een keer toedienen. Wilt u het middel door het voer mengen: de capsule openen en het poeder mengen of met een snack geven.


Lichaamsgewicht in kg

Aantal capsules / per dag

< 5

1 capsule / dag

5-10

2 capsules / dag

Ingrediënten Zylkène Capsules 75 mg - voor hond en kat tot 10 kg

Zylkene poeder: 77,3%, Maltodextrine, caseïne (trypsine gehydroliseerd rundercaseïne), magnesiumstearaat.
Capsule: 22,7%: runderhuid gelatin.
Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 40,1%, Vocht 4,9%, Ruwe as 4,6%, Ruwe celstof 0,8%, Ruw vet 0,4%.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een capsule van Zylkene voor grote honden? Kijk dan eens bij onze Zylkene Capsules 450 mg - voor honden vanaf 30 kg.

https://www.brekz.nl/27706-home_default/zylkene-capsules-75-mg-voor-kat-hond-tot-10-kg.jpg
16.25 2019/01/01
gebruiken dit in de maand december om de vuurwerkangst te onderdrukken
Snel en keurig geleverd
We zien weinig resultaat.
heb nog niet echt een mening hierover pas 2 weken aan t gebruiken.
Goed product,goede prijs,volgende dag geleverd. Perfect.
1 van mijn katten was enorm angstig voor 2 andere. Ze krijgt nu sinds 2 weken zylkene en ook telfine. Ze is een stuk rustiger en veel minder nerveus waardoor ze ook geen tricker meer is voor de 2 andere katten. Ik gebruik 2 middelen, dus durf niet te zeggen of het effect aan 1 van beide middelen is toe te kennen of dat het de combinatie is.
Ik ben tevreden over Zylkene, stapje voor stapje zie ik het gedrag van mijn getraumatiseerde kat veranderen. Na een vermissing weer terug bij haar 2 maatjes wat uitdagingen opleverde vandaar mijn keuze voor Zylkene
Ik hoop dat deze pillen hun werk doen.
31464
15303
Zylkène Capsules 75 mg - voor kat & hond tot 10 kg > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
30 capsules
€ 16,25
60 capsules
€ 30,75
90 capsules
€ 43,75
Zylkène Capsules 225 mg - voor honden van 10 tot 30 kg

Zylkène Capsules 225 mg - voor honden van 10 tot 30 kg

Zylkène Capsules 225 mg - voor honden van 10 tot 30 kg is een voedingssupplement voor honden met een gewicht tussen 10 en 30 kg. Dit middel is ideaal in situaties die stress veroorzaken bij uw hond, zoals een verhuizing, vuurwerk of onweer. Het heeft een kalmerend effect, waardoor uw hond beter in staat is de situaties te doorstaan. Dit wordt bereikt door de uit melk gewonnen werkzame stof, afkomstig en bekend uit de moedermelk. Zo treft u een natuurlijk product, dat behalve lactosevrij ook vrij is van conserveringsmiddelen. De capsules kunt u direct toedienen of door het voer (of in vloeistof) mengen.

 • Natuurlijk product op basis van een stof uit moedermelk
 • Helpt uw hond om kalm te blijven in stressvolle situaties
 • Makkelijk in de bek of door het voer toe te dienen
 • Lactosevrij en vrij van conserveringsmiddelen
 • Niet verslavend

Bij Brekz kunt u het beste rustgevend producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Zylkène Capsules 225 mg - voor honden van 10 tot 30 kg tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruiksaanwijzing Zylkène Capsules 225 mg - voor honden van 10 tot 30 kg

Voor oraal gebruik. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid in een keer toedienen. Wilt u het middel door het voer mengen: de capsule openen en het poeder mengen of met een snack geven. 

Dosering Zylkène Capsules 225 mg - voor honden van 10 tot 30 kg

Lichaamsgewicht van de hond (kg) Aanbevolen dagelijkse dosering
Aantal capsules
10 - 15 1
15 - 30 2


Ingrediënten Zylkène Capsules 225 mg - voor honden van 10 tot 30 kg

Zylkene poeder: 76,9%, Maltodextrine, caseïne (trypsine gehydroliseerd rundercaseïne), magnesiumstearaat.
Capsule: 23,1%: runderhuid gelatin.
Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 73,8%, Ruwe as 10,7%, Vocht 6,6%, Ruwe celstof 1%, Ruw vet 0,4%.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld relax tabletten van Biofood? Kijk dan eens bij onze Biofood Relax Tabletten voor de hond en kat.

https://www.brekz.nl/27708-home_default/zylkene-capsules-225-mg-voor-honden-van-10-tot-30-kg.jpg
27.25 2019/01/01
Een van onze drie honden is wat nerveus.wij geven haar drie of vier keer in de week een capsule. Als zij nerveus is gaat zij de vloer dwangmatig likken. Dit wordt minder door de capsules. als ze nu gaat likken is het veel korter.
31465
15304
Zylkène Capsules 225 mg - voor honden van 10 tot 30 kg > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
30 capsules
€ 27,25
60 capsules
€ 52,49
90 capsules
€ 74,75
Zylkène Capsules 450 mg - voor honden vanaf 30 kg

Productinformatie Zylkene Capsules 450mg voor honden vanaf 30 kg

Zylkene Capsules 450mg voor honden vanaf 30 kg zijn capsules met daarin een wateroplosbaar poeder. U hoeft Zylkene Capsules 450mg voor honden vanaf 30 kg maar één keer per dag te geven. Daarbij kunt u kiezen voor capsules met een smakelijk poeder of voor handige smakelijke kauwbrokjes. Zylkene Capsules 450mg voor honden vanaf 30 kg stimuleren uw hond te ontspannen, zonder hem te versuffen. Het is een 100% natuurlijk voedingsmiddel dat zeer veilig kan worden gebruikt ook gedurende lange periodes. Zylkene capsules zijn ook geschikt voor pups. Het helpt hen om met ontspannend gevoel nieuwe situaties te ontdekken.

Bij Brekz kunt u Zylkene Capsules 450mg voor honden vanaf 30 kg goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Zylkene Capsules 450mg voor honden vanaf 30 kg tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruiksadvies Zylkene Capsules 450mg voor honden vanaf 30 kg

De capsule kan gemengd via het voer worden toegediend. De capsule mag ook geopend worden en het poeder vervolgens vermengen met het voer. Als u Zylkene Capsules 450mg voor honden vanaf 30 kg voor slechts korte tijd wilt gebruiken, kunt u starten met het geven van Zylkene Capsules 450mg voor honden vanaf 30 kg 1-2 dagen vóór de voorspelde stressvolle situatie. Dieren die reeds uit balans zijn, geeft u het beste 5-7 dagen van tevoren Zylkene Capsules 450mg voor honden vanaf 30 kg.

Als u Zylkene Capsules 450mg voor honden vanaf 30 kg voor langere tijd wilt gebruiken geeft u dagelijks gedurende 1 maand Zylkene Capsules 450mg voor honden vanaf 30 kg. Na 1 maand kunt u het effect beoordelen. Het is aan te raden om bij langdurige stressvolle situaties ook steeds contact op te nemen met een dierenarts of gedragstherapeut. Voor een advies op maat voor uw hond kunt u het beste een dierenarts raadplegen. Hij kan u het beste vertellen wanneer u het beste kunt starten en met welke hoeveelheid.

Lichaamsgewicht in kg Aantal capsules per dag
15-30 kg 1
30-60 kg 2

Ander product

Weegt uw hond minder dan 30 kg? Dan kunt u het beste Zylkène Capsules 75 mg - voor kat & hond tot 10 kg gebruiken. Brekz biedt een ruim assortiment aan producten die uw hond kunnen helpen ontspannen. Voor een compleet overzicht van ons aanbod kijkt u hier.

https://www.brekz.nl/27707-home_default/zylkene-capsules-450-mg-voor-honden-vanaf-30-kg.jpg
46.49 2019/01/01
gebruikte dit via de dierenarts, maar de prijs is hier veel gunstiger. en een snelle levering.
Netjes geleverd
bestel ik elk jaar ivm vuurwerk angst bij mijn hond, zeer tevreden over.
31466
15305
Zylkène Capsules 450 mg - voor honden vanaf 30 kg > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
30 capsules
€ 46,49
60 capsules
€ 88,75
90 capsules
€ 126,25

Puur

Puur Hypersex (geslachtsdrift) voor hond, kat en konijn

Productinformatie Puur Hypersex

Puur Hypersex is een voedingssupplement dat toegediend kan worden bij reuen, katers en rammelaren wanneer deze hinderlijk gedrag vertonen tijdens de geslachtsdrift. Tevens kan dit product worden gebruikt bij het helpen voorkomen van prostaatbloedinkjes, ter behandeling van roodheid aan de voorhuid veroorzaakt door hyperseksueel gedrag en bij een vergrote prostaat.

De producten van Puur zijn gebaseerd op natuurlijke producten. Puur Hypersex bevat extracten van picrinezuur dat gebruikt wordt bij prostaatbloedinkjes, monnikspeper dat helpt bij (nachtelijke) onrust door hyperseksualiteit, echte marjolein dat de seksuele opwinding vermindert en gelsemium, dat bijdraagt aan de vermindering van hyperseksualiteit.

Bij Brekz kunt u de beste supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Puur Hypersex tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruiksaanwijzing Puur Hypersex

Doseringstabel:

Hond 5-10 druppels
Kat 3-5 druppels
Konijn 3-5 druppels


Dien de dosering 2 - 3 x daags (1 ml = 20 druppels) toe, goed schudden voor gebruik.

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.

Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies.Indien een dier het product niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven. Indien de kat of het konijn de druppels niet accepteert, doe de druppels door het voer of op een warm lepeltje en laat de alcohol uit het product verdampen. Geef het daarna verdund met wat water of melk met een spuitje rechtstreeks in de bek. Bij de kat kunnen de druppels worden aangebracht op de bovenkant van het pootje, controleer wel of de kat de druppels van het pootje aflikt.

Ga naar de dierenarts bij vermoedelijke prostaatklachten, symptomen hiervan zijn druppeltjes bloed uit de penis en een teveel persen bij ontlasting. Ga ook naar de dierenarts als er na 3 weken geen verbetering merkbaar is. Vermijd zoveel mogelijk contact met loopse teven, krolse poezen of voedsters.

In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken.

Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering. Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de prikkel opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

Ingrediënten Puur Hypersex

Samenstelling: 

Extracten van Hop (Humulus lupulus), Mariadistel (Carduus marianus) en Monnikspeper (Agnus castus) Verdund extract van Echte marjolein (Origanum majorana). Alcohol 35% v/v.

Ander Product?

Bent u op zoek naar een ander product dat u kan inzetten tegen hyperseksueel gedrag? Bekijk dan eens onze honden of katten apotheek, hier vindt u onder andere Sanal Relax voor hond, kat en konijn, dat u uw huisdieren kan geven in stressvolle situaties.

https://www.brekz.nl/33101-home_default/puur-hypersex-voor-hond-kat-en-konijn.jpg
14.25 2019/01/01
35160
16409
Puur Hypersex voor hond, kat en konijn > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
50 ml
€ 14,25 (€ 285,00/l)
2 x 50 ml
€ 26,75 (€ 267,50/l)
3 x 50 ml
€ 38,25 (€ 255,00/l)
Puur L-Lysine (afweersysteem) voor hond en kat

Productinformatie Puur L-Lysine hond en kat

Puur L-Lysine hond en kat is een voedingssupplement in poedervorm voor honden en katten dat helpt met het bevorderen van de weerstand. Dit product is uitermate geschikt om in herstelperiodes gebruikt te worden, maar kan ook gebruikt worden bij verhuizingen of reizen. 

Puur L-Lysine hond en kat bevat L-Lysine, een stof die helpt met het produceren van elementaire eiwitten. Daarnaast bevat het vitamine B6, wat bijdraagt aan het afweersysteem. Het kan simpelweg met het reguliere voer vermengd worden, waardoor het bovenal erg makkelijk te gebruiken is. Let op: lees voor gebruik van dit product de gebruiksaanwijzing. 

Bij Brekz kunt u Puur L-Lysine hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Puur L-Lysine hond en kat

Samenstelling: 

L-Lysine HCI (935 mg), magnesiumcitraat en vitamine B6 (5,6 mg).

Analytische bestanddelen: 

Ruw eiwit (78,5%), ruwe celstof (< 0,1%), ruw vet (< 0,1%), ruwe as (< 0,1%), natrium (0,004%).

Productadvies Puur L-Lysine hond en kat

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

Eén maatschep is ongeveer gelijk aan 1 gram.

Honden (> 25 kg) 1 maatschep
Honden (10 - 25 kg) ½ maatschep
Honden (< 10 kg) ¼ maatschep
Katten (acuut)  1 maatschep
Katten (chronisch) ½ maatschep

Geef deze dosis één- à tweemaal per dag. Overleg met een arts voordat u dit product tijdens de dracht of lactatie gebruikt. Dit product kan aanhoudend gegeven worden, mits u om de 6-8 weken een stopweek houdt. 

Als het moeilijk is om dit product meerdere malen per dag te geven, voldoet een maximale dagelijkse dosis per 1-2 dagen. In het begin van de behandeling kan het nodig zijn een hogere dosis te geven. Het is dan veilig een dubbele te geven. Ga bij verbetering over op een zo laag mogelijke dosis. Let goed op de reactie van uw dier. 

Het voer kan met het reguliere voer vermengd worden. Doe dat eventueel met wat water, zodat het voer niet weggeblazen wordt. Het voer kan ook in water worden opgelost en dan met een spuitje direct in de bek gespoten worden. 

Bewaar op een droge plek uit het zonlicht op een temperatuur tussen 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van Puur L-Lysine hond en kat staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product? 

Indien u een product zoekt om onrustige dieren te kalmeren, kunt u Puur Calm proberen. Mocht u nog een ander verzorgingsmiddel voor uw kat zoeken, kunt u dat gegarandeerd vinden in onze kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/33110-home_default/puur-l-lysine-voor-hond-en-kat.jpg
8.79 2019/01/01
help onze kat echt met chronische benauwdheid
35178
16416
Puur L-Lysine voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
50 gram
€ 8,79 (€ 175,80/kg)
2 x 50 gram
€ 16,95 (€ 169,50/kg)
3 x 50 gram
€ 23,95 (€ 159,67/kg)
Puur Nervo (nervositeit) voor hond, kat en paard

Productinformatie Puur Nervo voor hond, kat en paard

Puur Nervo voor hond, kat en paard is een vloeibaar voedingssupplement met een kalmerende werking. Het kan gebruikt worden in onrustige situaties met veel geluid, zoals bij oud en nieuw of tijdens een feestje.

Daarnaast is Puur Nervo voor hond, kat en paard geschikt om gebruikt te worden tijdens een reis of na een operatie. Het product is gemaakt met natuurlijke ingrediënten en geschikt voor zowel honden, katten en paarden. Het perfecte product dus als u meerdere dieren heeft! Let op: lees voor gebruik van dit product de bijsluiter en gebruiksaanwijzing aandachtig. 

Bij Brekz kunt u Puur Nervo voor hond, kat en paard goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

    

Ingrediënten Puur Nervo voor hond, kat en paard

Samenstelling: 

Haver (Avena sativa), vleeskleurige passiebloem (Passiflora incarnata), hop (Humulus lupulus), rozemarijn (Rosemarinus officinalis), stinkende gouwe (Chelidonium majus). 
    

Productadvies Puur Nervo voor hond, kat en paard

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

20 druppels zijn ongeveer gelijk aan 1 ml. 

Paarden 20 - 30 druppels
Honden  10 - 15 druppels
Katten 5 - 10 druppels

Geef deze dosering één tot twee keer per dag, tenzij uw arts u een andere hoeveelheid voorschrijft. Overleg eerst met een arts voordat u dit product tijdens de dracht of lactatie gebruikt. Het product kan aanhoudend worden gebruikt, indien u om de 6-8 weken een stopweek houdt. Als het lastig is om het middel meerdere malen per dag te geven, voldoet een maximale dagelijkse dosis per één à twee dagen. 

Geef het product met een plastic spuitje rechtstreeks in de bek. Doe dit eventueel vermengd met een kleine lekkernij, om het toedienen prettiger voor uw dier te maken. Het wordt aanbevolen dit 30 minuten voor of na een maaltijd te doen. 

Bewaar op een droge plek uit het zonlicht op een temperatuur tussen 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van Puur Nervo voor hond, kat en paard staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

   

Ander product? 

Een lekker kalmeringsmiddel voor de kat in de vorm van kauwstokjes is Puur Matatabi. Voor een handig overzicht van de overige verzorgingsmiddelen voor uw kat in ons ruime assortiment, kunt u kijken op onze overzichtspagina kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/33118-home_default/puur-nervo-voor-hond-kat-en-paard.jpg
13.95 2019/01/01
35192
16423
Puur Nervo voor hond, kat en paard > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
50 ml
€ 13,95 (€ 279,00/l)
2 x 50 ml
€ 25,95 (€ 259,50/l)
3 x 50 ml
€ 36,95 (€ 246,33/l)
Puur Calm (onrust) voor hond, kat en paard

Productinformatie Puur Calm voor hond, kat en paard

Puur Calm voor hond, kat en paard (voorheen Puur Onrust) is een vloeibaar aanvullend diervoer dat gebruikt kan worden in stressvolle situaties. Dit product kan onder andere ingezet worden bij wedstrijden, dierenartsbezoeken en veranderingen van omgeving. 

Bij paarden kan Puur Calm voor hond, kat en paard bijvoorbeeld goed gebruikt worden bij een bezoek van de hoefsmid, waar paarden vaak onrustig van worden. Bovendien is het middel uitermate geschikt om gebruikt te worden wanneer u een nieuw dier in huis neemt. Let op: lees voor gebruik van dit product de gebruiksaanwijzing aandachtig. 

Bij Brekz kunt u Puur Calm voor hond, kat en paard goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Puur Calm voor hond, kat en paard

Haver (Avena sativa), linde (Tilia), vleeskleurige passiebloem (Passiflora incarnata), alcohol (35,0%). 

Productadvies Puur Calm voor hond, kat en paard

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

1 ml is ongeveer gelijk aan 20 druppels. 

Paarden 20 - 30 druppels
Honden 10 - 15 druppels
Katten 5 - 10 druppels

Geef deze dosis tweemaal per dag, tenzij een arts u een andere frequentie voorschrijft. Overleg eerst met een arts voordat u dit product tijdens de dracht of lactatie gebruikt. Het product kan aanhoudend gegeven worden, mits u om de 6-8 weken een stopweek houdt. 

Als het moeilijk is om de dosis meerdere malen per dag te geven, voldoet een maximale dagelijkse dosis per 1-2 dagen. Aanvankelijk kan een hogere dosis nodig zijn. Het is veilig dan een dubbele te geven. Let goed op de manier waarop uw dier op het product reageert. Bij sommige dieren kan aan het begin van de behandeling een kortstondige verheviging van de symptomen optreden. Dit is normaal en gaat meestal na een tijdje weer weg. Indien uw dier echter zeer heftig op het product reageert, wordt het aangeraden de dosis te halveren of geheel te stoppen met het geven van het product. Het is na een tijdje dan weer veilig om te beginnen met het opbouwen van een dosis. 

Schud het flesje voor gebruik goed. U kunt het product met een spuitje direct in de bek spuiten. Het wordt aangeraden dit niet tijdens een maaltijd te doen, aangezien dit de werking vermindert. 

Bewaar op een droge plek uit het zonlicht op een temperatuur tussen 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van Puur Calm voor hond, kat en paard staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product? 

Van Puur is er ook dit supplement tegen nervositeit en onrust. Indien u nog een ander verzorgingsmiddel voor uw kat zoekt, kunt u dat zeker vinden in het uitgebreide assortiment van onze overzichtspagina kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/33121-home_default/puur-calm-voor-hond-kat-en-paard.jpg
18.25 2019/01/01
35198
16426
Puur Calm voor hond, kat en paard > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
100 ml
€ 18,25 (€ 182,50/l)
2 x 100 ml
€ 34,25 (€ 171,25/l)
3 x 100 ml
€ 48,75 (€ 162,50/l)
Puur Tour (reizen) voor hond en kat

Productinformatie Puur Tour voor hond en kat

Puur Tour voor hond en kat kan worden gegeven bij onrust en overgeven gedurende het reizen met auto, boot of vliegtuig. Dit supplement is uitermate geschikt om uw huidier voor te bereiden op de vakantie en rustig te houden tijdens de reis. Dit vloeibare supplement is geschikt voor zowel katten als honden. Sommige honden en katten kunnen erg onrustig gedrag gaan vertonen wanneer zij op reis gaan of wanneer u ze met de auto moet vervoeren. Dit kan in sommige gevallen zelfs leiden tot overgeven. Het reizen zorgt bij deze dieren voor een verstoring in het evenwichtsorgaan met als resultaat braken, diarree, speekselen en onrust. Het bewegen van de auto en het schommelen van een boot vraagt veel van het evenwichtsorgaan. Het moet zich steeds aanpassen aan een nieuwe horizon. Bij jonge dieren is het evenwichtsorgaan nog niet volgroeid en daardoor sneller van slag.

De kruiden en mineralen in Puur Tour kunnen verlichting geven en huisdieren helpen om meer te ontspannen waardoor ze minder last van het reizen hebben. Ginkgo biloba werkt positief op het evenwicht en Glycyrrhiza glabra ondersteunt de maag. Magnesium carbonaat staat bekend om zijn ontspannende effect op spierweefsel, en ondersteunt het maag-en darmkanaal in deze omstandigheden. Zink draagt ook bij in stressvolle situaties, terwijl Zingiber officinale (Gember) de spijsvertering helpt de bevorderen.

Bij Brekz kunt u supplementen voor honden en katten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Puur Tour voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Puur Tour voor hond en kat

Verdunde extracten van Gember (Zingiber officinale), Japanse notenboom (Ginkgo biloba) en Zoethout (Glycyrrhiza glabra). Verdunningen van basisch Magnesiumcarbonaat (Magnesium carbonicum) en Zink (Zincum metallicum). Alcohol 20% v/v.

Gebruik en toediening van Puur Tour

Lees voordat u een supplement aan uw huisdier geeft, altijd eerst de gebruiksaanwijzing door.
Hoe eerder u uw huisdier laat wennen aan reizen, hoe sneller ze eraan gewend zullen raken. Zeker met de ondersteuning van Puur Tour. Ook wanneer u geen pup of kitten meer heeft, maar wel van plan bent om in de toekomst met uw huisdier te gaan reizen, is het aan te raden om zo snel mogelijk te beginnen met oefenen. Bouw stapje voor stapje de reisduur op en kijk goed naar de reactie van uw huisdier voordat u naar de volgende stap gaat. Forceer niks en neem de tijd. Begin desnoods in een stil staande auto.

Puur Tour kan rechtstreeks of met een beetje water met een lepeltje of spuitje in de bek van uw huisdier gegeven worden. Is dit lastig, druppel het dan op iets van uw hond of kat lekker vindt. Dit product werkt beter wanneer het wordt opgenomen door een schoon mondslijmvlies. Daarom werkt het het best, wanneer het niet tijdens de maaltijd wordt gegeven.

Voor een optimaal effect wordt voor een eerste reis een behandeling van minimaal 3 dagen geadviseerd. Geen uw huisdier Puur Tour een half uur voor aanvang van de reis. Daarna kunt u dit middel tijdens de hele reis ieder uur een dosis geven. Wanneer u vaker reist en uw hond of kat zich gedurende 5 reizen prima voelt, kunt u de behandeling stoppen.

Dosering Puur Tour

Huisdier Dosering 3 a 4x per dag
Hond 10 - 15 druppels
Kat 3 - 5 druppelsAnder product?

Zoekt u een supplement ter bevordering van de rust voor in diverse stressvolle situaties? Probeer dan eens Puur Calm voor honden, paarden en katten. Voor alle overige varianten kunt u kijken in onze hondenapotheekhttps://www.brekz.nl/33187-home_default/puur-tour-voor-hond-en-kat.jpg
13.75 2019/01/01
35222
16434
Puur Tour voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
50 ml
€ 13,75 (€ 275,00/l)
2 x 50 ml
€ 26,25 (€ 262,50/l)
3 x 50 ml
€ 37,49 (€ 249,93/l)

Calm

Royal Canin Veterinary Diet Calm hondenvoer

Dierenarts-blok

Productinformatie Royal Canin Veterinary Diet Calm hondenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Calm hondenvoer is een voeding die geschikt is voor honden die stress ondervinden. Stress ontstaat als er situaties zijn waar een hond geen controle over heeft. Voorbeelden hiervan zijn een vakantie, een verblijf in een dierenpension, een verhuizing of een verandering in de gezinssituatie. Ook te veel huisdieren bij elkaar kunnen stress veroorzaken, net zoals het licht en geluid bij onweer en vuurwerk. Op deze momenten kan het zijn dat uw hond angstig of agressief en vernielzuchtig wordt. Ook kan uw hond last krijgen van maag-darmproblemen, huidaandoeningen, een verminderde weerstand of een blaasontsteking. De juiste voeding kan uw hond ondersteuning bieden tijdens stressvolle situaties en zo de symptomen verminderen. Zo kunt u uw hond zonder problemen meenemen op vakantie.

Royal Canin Veterinary Diet Calm hondenvoer bevat alfa-casozepine, een geydrolyseerd melkeiwit, en l-tryptofaan. Deze stoffen helpen de gemoedstoestand van uw hond te ondersteunen. Door de toevoeging van een speciale combinatie van aminozuren en vitaminen wordt de beschermende functie van de huid versterkt. Daarnaast ondersteunen Omega-3- en Omega-6-vetzuren de huid en vacht van uw hond. De voeding is gemaakt van licht verteerbare ingrediënten, specifieke voedingsvezels en Omega-3 vetzuren die bijdragen aan een gezonde spijsvertering. Ook worden de gezondheid van het gebit en de urinewegen ondersteund. Bovendien is de voeding gemaakt van de beste ingrediënten, waardoor het een heerlijke smaak heeft. Koop daarom nu Royal Canin Veterinary Diet Calm hondenvoer goedkoop online op Brekz.nl en bied uw hond zo ondersteuning tijdens stressvolle situaties. 

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Calm hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Calm hondenvoer

Rijst, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, tarwemeel, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, cichoreipulp, gedehydreerd varkenseiwit*, tarwegluten*, mineralen, sojaolie, visolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van melkeiwitten, bernagieolie, tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).

*L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit (25%), ruw vet (16%), ruwe celstof (1,6%), Omega-6 vetzuren (3,56%), Omega-3 vetzuren (0,68%).

Toegevoegde voedingsmiddelen:

Vitamine A (25000 IE/kg), Vitamine D3 (800 IE/kg), IJzer (41 mg/kg), Jodium (2,8 mg/kg), Koper (11 mg/kg), Mangaan (54 mg/kg), Zink (204 mg/kg), Selenium (0,1 mg/kg), Tryptofaan (2,5 g/kg), Pentanatriumtrifosfaat (3,5 g/kg), Antioxidanten.

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.


Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Calm hondenvoer
Lichaamsgewicht (kg) Hoeveelheid voeding (gram) Hoeveelheid voeding (gram) Hoeveelheid voeding (gram)
Mager Optimaal gewicht Overgewicht
2 54 48 41
3 74 65 56
4 91 80 69
5 108 95 82
6 124 109 94
7 139 122 106
8 153 135 117
9 168 148 127
10 181 160 138
11 195 171 148
12 208 183 158
13 221 194 168
14 233 205 177
15 246 216 187


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Royal Canin Veterinary Diet Calm hondenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Royal Canin hondenvoer of Royal Canin Veterinary Diet.

 
 

https://www.brekz.nl/24997-home_default/royal-canin-veterinary-diet-calm-hondenvoer.jpg
34.75 2019/01/01
Ok, goede voeding
goed verteerbaar en doet wat beloofd ,rust innerlijk goed ook voor de vertering
Mijn hondje mag het geel graag.
Nog even afwachten of ze minder gestrest is met oud en nieuw. Tot nu toe gaat het goed. Ze vind het in elk geval erg lekker, wij de geur iets minder, ruikt erg naar vis.
Mijn honden doen het goed hier mee, goede ontlasting en zijn aanmerkelijk rustiger!
Goed product tegen een goede prijs.
zeer goede dierenvoeding gebruik het al vele jaren
24170
13717
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 kg
€ 23,49 (€ 11,75/kg)
4 kg
€ 34,75 (€ 8,69/kg)
2 x 4 kg
€ 66,25 (€ 8,28/kg)
4 x 4 kg
€ 129,49 (€ 8,09/kg)

Rustgevend

Primeval Stressless voor de hond

Productinformatie Primeval Stressless voor de hond

Primeval Stressless voor de hondis een natuurlijk kalmeringsmiddel voor zowel jonge als volwassen honden die last hebben van angst of stress of agressief zijn door bijvoorbeeld een bezoek aan de dierenarts of vuurwerk. Dit middel bevat verschillende kruiden, vitaminen en mineralen die de spanning bij uw hond verminderen zonder versuffend te werken en zonder dat uw hond eraan gewend raakt.

 • Natuurlijk kalmeringsmiddel
 • Voor jonge en volwassen honden
 • Vermindert stress en spanning
 • Vermindert angst en agressiviteit
 • Bevat vitaminen en mineralen
 • Werkt niet versuffend of verslavend

Bij Brekz kunt u diverse stressverlagende producten voor honden eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld Primeval Stressless voor de hond met zeer snelle levering!

Gebruiksadvies Primeval Stressless voor de hond

In onderstaande tabel ziet u de aanbevolen hoeveelheid van Primeval Stressless voor de hond per dag. Meng het middel door het voer van uw hond of leng droge brokken aan met water zodat u het middel kunt mengen met het voer. U kunt het zowel langdurig als incidenteel gebruiken. Bij preventief gebruik begint u met dit middel in dubbele dosering bij voorkeur 5 dagen voor aanvang van de stressvolle activiteit. Dit product bevat geen sint-janskruid en heeft dus geen negatieve invloed op eventueel medicijngebruik.

Lichaamsgewicht van uw hond

Hoeveelheid per dag

Tussen 5 en 15 kg

0,5 maatschep per dag

Tussen 15 en 30 kg

1 maatschep per dag

Tussen 30 en 40 kg

2 maatschep per dag

Vanaf 40 kg

3 maatschep per dag


Ingrediënten Primeval Stressless voor de hond


Samenstelling per 1,7 gram (1 maatschepje)

L-Theanine (20 mg), valeriaan (150 mg), passiebloem (150 mg), meidoorn (150 mg), havervrucht (300 mg), magnesium (30 mg) en biergist (150 mg).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (7%), ruw vet (1%), ruwe celstof (0%), ruw as (6%) en vocht (6%).

Ander kalmeringsmiddel voor uw hond?

Bij ons kunt u ook tabletten van Adaptil bestellen tegen stress bij uw hond of Sanal Relax Grote Hond dat kalmerend werkt. Bekijk ook ons gehele aanbod aan rustgevende producten
 

https://www.brekz.nl/26513-home_default/primeval-stressless-voor-de-hond.jpg
27.95 2019/01/01
Er is duidelijk een verschil, vroeger was hij heel nerveus wanneer er teveel beweging was in huis, dat is fel verminderd
29546
14852
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
135 gram
€ 27,95 (€ 199,64/kg)
2 x 135 gram
€ 53,95 (€ 199,81/kg)
Virbac Telizen 100 mg M/L – voedingssupplement

Virbac Telizen 100 mg M/L – voedingssupplement

Virbac Telizen 100 mg M/L – voedingssupplement is een rustgevend voedingssupplement en is geschikt voor honden zwaarder dan 10 kg. Het supplement helpt uw hond in spannende tijden minder stressgevoelig te maken. Dankzij de werkzame stof L-Theanine vermindert het gedrag dat met angst en spanningen geassocieerd wordt aanzienlijk. Dit zonder dat uw hond last krijgt van vervelende bijwerkingen zoals slaperigheid. Dit product is geschikt voor honden met een gewicht van 10 kg of meer. 

 • Rustgevend voedingssupplement
 • Vermindert gedragingen die met angst en spanningen worden geassocieerd
 • Geschikt voor honden vanaf 10 kg
 • Zonder bijwerkingen als slaperigheid

Bij Brekz kunt u het beste supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Virbac Telizen 100 mg M/L – voedingssupplement tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruiksaanwijzing Virbac Telizen 100 mg M/L – voedingssupplement

Minstens twee maanden toedienen. Indien nodig kunt u Telizen voor onbepaalde tijd geven. De tabletten zijn smakelijk en kunnen via de voeding of direct worden gegeven.

Voedingstabel Virbac Telizen 100 mg M/L – voedingssupplement

Lichaamsgewicht van de hond (kg) Aanbevolen dosering
Aantal tabletten
10 - 25 2 x daags halve tablet
>25 2 x daags hele tablet


Ingrediënten Virbac Telizen 100 mg M/L – voedingssupplement

Gamma-cyclodextrine, concentraat gedroogde groene thee (min 22.8%), maltodextrine, vis bijproducten, mineralen, gist, magnesium, suiker.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voeding die kalmerend is voor uw hond? Kijk dan eens bij ons Royal Canin Veterinary Diet Calm hondenvoer.

https://www.brekz.nl/27731-home_default/virbac-telizen-100-mg-ml-voedingssupplement.jpg
28.95 2019/01/01
Hond is rustiger en niet suf
31478
15316
Virbac Telizen 100 mg M/L – voedingssupplement > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
30 tabletten
€ 28,95
2 x 30 tabletten
€ 55,95
3 x 30 tabletten
€ 79,95
Adaptil Verdamper voor de hond

Adaptil Verdamper voor de hond

Adaptil Verdamper voor de hond helpt om de relatie met uw hond(en) goed te houden. Met de verdamper brengt u een geur in huis waarmee u voor uw hond een liefdevolle leefomgeving creëert en van het huis een warm en veilig thuis maakt.

Studies hebben aangetoond dat tekenen van stress worden gereduceerd door het gebruik van de verdamper. Dit geldt vooral voor situaties in huis die voor uw hond of pup als uitdagend kunnen zijn. Daarbij kunt u denken aan onder meer stress door lawaai (vuurwerk of onweer), een nieuwe omgeving (bij een verhuizing), verlatingsangst of de aanwezigheid van een nieuw gezinslid. Pups of honden kunnen ongewenst gedrag gaan vertonen om hun stress mee te uiten, bijvoorbeeld door overmatig te blaffen, door onzindelijk of vernielzuchtig te worden. De verdamper kan in dergelijke situaties een uitkomst zijn. 

Het idee achter de Adaptil Verdamper is gebaseerd op het effect van geruststellende feromonen. Bij het zogen scheidt een teef deze af om het nageslacht gerust te stellen. Omdat deze feromonen ook op latere leeftijd nog invloed hebben op uw hond, worden zij gebruikt in de vulling van deze verdamper. De feromonen zijn alleen voor honden waarneembaar, mensen hebben er dus geen last van. De redenen om de verdamper voor uw hond te gebruiken nog eens onder elkaar. 

 • Erg geschikt om honden te laten wennen aan een nieuwe situatie 
 • Ook om meerdere honden in huis tegelijk te kalmeren
 • Ideaal om uw hond gerust te stellen bij hard geluid zoals vuurwerk of onweer
   

Bij Brekz kunt u eenvoudig en goedkoop de beste dierenartikelen kopen voor uw hond. Zo koopt u de Adaptil Verdamper voor de hond dankzij de voordeelverpakking met extra navullingen online tegen de scherpste prijs!
 

Gebruiksaanwijzing

U kunt de verdamper in het stopcontact doen in de ruimte waar de hond het meeste verblijft. Het product werkt het beste wanneer u de verdamper continu laat aanstaan. De vulling van de verdamper bevat 48ml en is geschikt voor 30 dagen gebruik. Vanaf dat moment kunt u het apparaat gebruiken met een navulling. 

Volgens de fabrikant stopt 72-85% van de honden na 1 maand met blaffen en vernielen wanneer ze alleen thuis worden gelaten. Enige positieve effecten zijn vaak al eerder merkbaar, in de eerste week van de behandeling. Aangeraden wordt de verdamper minimaal 1 maand achtereen te gebruiken en de verdamper na vijf navullingen te vervangen. Het product kan worden gebruikt in combinatie met gedragstraining.
 

Ander middel bij gedragsproblemen?

Bent u op zoek naar een ander middel tegen gedragsproblemen van of stress bij uw hond. Kijk dan eens bij de Adaptil Halsband voor de hond.

https://www.brekz.nl/22616-home_default/dap-verdamper.jpg
23.25 2019/01/01
Geeft ondersteuning in vuurwerk tijd.
Prima, werkte binnen een paar dagen, de hond was rustiger
Snel geleverd Tot nu toe nog weinig verschil in de hond we blijven hopen.
Onze hond is 14 jaar en altijd snel in de stress. De stress is steeds vaker en heftiger waardoor het soms op paniekaanvallen lijkt. Sinds wij de Adaptil verdamper gebruiken is onze hond veel minder snel gestrest en blijft ze echt veel rustiger. Hadden we dit maar al jaren geleden in huis gehad, dan had ze een stuk minder stress gehad in haar leven. Maar we zijn blij dat wij haar voor de tijd die ze nog heeft, in ieder geval met meer rust nog van haar oude dag kunnen laten genieten.
ik heb het nog niet kunnen gebruiken, in december 2019, mag u mij nog eens vragen
Het is een goed product, onze hond was wel iets rustiger tijdens de laatste dag van het jaar, maar toch blijft hij tijdens vuurwerk ontzettend bang. We hebben ook de adaptil halsband en de tabletten erbij gebruikt. Helaas met te weinig resultaat.
Nadat de verdamper een dag werkte, merkten wij dat de hond rustiger werd en minder reageerde op knallen.
Wat een fijn product! Mijn doggo is gewoon zichzelf, maar wordt wel ondersteund zodat de verlatingsangst minder is. Het neemt de angst zeker niet weg, maar hij is wel een stuk zekerder.
Mijn hond begint iets rustiger te worden. Ik heb de verdamper naast zijn bench geplaatst en hij vindt nu erg fijn om zich daarin terug te trekken.
Werkt perfect voor onze hond!
Ik gebruik hem nu een week . Ik heb een hondje die epilepsie heeft. En het is een gevoelig hondje. Dus hoop dat dit gaat helpen dat hij minder aanvallen krijgt. Mijn hondje is wel relaxer volgens mij dus blijf het een paar maanden proberen .
Het helpt echt, ben super tevreden.
Snelle levering goed product
Heb bij jullie nog geen enkel probleem gehad en daar voor dank voor de diensten geleverd
Het is te merken dat de hond veel rustiger is geworden. Grietje is een Roemeense hond met rugtasje en heeft al veel meegemaakt. Door de verdamper en spray te gebruiken heeft zij meer haar moedergevoel. De Adaptil is aangeraden door de dierentolk die heeft gekeken wat er met haar aan de hand was.
Prima levering op tijdtijd. Heel goeden kwaliteit, werkte meteen.Een heel tevreden klant. Ludo
Het helpt echt goed de hond is erg bang maar met de verdamper echt niet meer..en bij brekz word je goed op de hoogte gehouden van je bestelling
Na 2 dagen begonnen wij te merken dat het onze hond rustiger werd Hij is/was heel onzeker en angstig. Nu na ruim een week een veel minder angstige hond.
Onberispelijke service. Bestelde producten correct en stipt geleverd.
Ik heb via via van dit product gehoord. Wij zijn er heel erg tevreden mee. De honden willen zelf heel graag naar de ruimte waar we de verdamper hebben opgehangen. Volgens de buren horen ze de honden niet meer wat voorheen wel het geval was
Ben er nog niet helemaal zeker van of het werkt.
Snelle levering. Netjes ingepakt.
Enkele dagen gebruikt ivm de operatie van onze hond, ze was heel relaxed dus deze gaan we voor eind december zeker ook inzetten... toen wilde ze nl. onder de bank en dat past echt niet
We kenden het merk en wisten dat het goed was
Verdamper zit nu 14 dagen in. Ik kan niet zeggen dat ik nu een andere hond heb, maar heb toch de indruk dat het toch iets doet. Afwachten maar.
Levering was in orde! Zal zeker in de toekomst nog bestellen!
Onze hond (Lasha Apso) van anderhalf jaar was ineens bang in huis. Staart omlaag, trillen, en geen idee waar dit ineens vandaan kwam. Kon staren naar punten in huis en was echt van slag. Ontzettend onrustig en kon zijn rust ook niet meer vinden. Ben gaan zoeken op internet en zou mogelijk een 'angstfase' in zijn tweede puberteit kunnen zijn. Las toen over Adaptil en eerlijk gezegd was ik wel een beetje sceptisch. Heb toen toch de verdamper en de halsband besteld. Deze had ik de volgende dag al binnen en gek genoeg is hij hiervan ontzettend opgeknapt. Het werkte direct en zoals hij eerder van slag is geweest, is hij met het gebruik van Adaptil niet meer geweest. Kennelijk was dit voldoende voor hem om weer rustig te worden. De halsband is gelukkig erg licht en hij heeft er geen last van. Het geeft een lichte geur af, zeker niet irritant. Mijn dochter zegt soms dat het een beetje naar vers gebakken oliebollen ruikt ;) Onze hond heeft het dus zeker geholpen! Ben er erg blij mee! M.v.V.
1746
990
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Navulling
€ 18,49 (€ 38,52/l)
Complete Set
€ 23,25
2 Navullingen
€ 35,95 (€ 37,45/l)
2 x Complete Set
€ 43,49
3 Navullingen
€ 51,95 (€ 36,08/l)

Beaphar

Beaphar No Stress Verdamper + vulling hond

Productinformatie Beaphar No Stress Verdamper + vulling hond

Beaphar No Stress Verdamper + vulling hond helpt honden zich veilig te voelen in een stressvolle omgeving. Dit rustgevende product van Beaphar is geschikt voor honden van alle leeftijden en rassen. Beaphar No Stress Verdamper + vulling hond is een handige oplossing om uw hond zo veel mogelijk te kalmeren in een stressvolle situatie of omgeving. De elektrische verdamper verspreidt natuurlijke extracten van valeriaan in de ruimte waarin uw hond zich onveilig voelt. Door de kalmerende eigenschappen van valeriaan, raakt uw hond minder gespannen en vertoont deze minder ongewenst gedrag, doordat hij zich weer veilig voelt in een onwennige omgeving. Naast de elektrische verdamper ontvangt u bij aanschaf een vulling van 30 ml, die gedurende 4 weken werkzaam zal zijn.  

 • Geschikt voor katten van alle leeftijden en rassen
 • Met valeriaan, een natuurlijk kalmerend middel
 • Kalmeert en vermindert stress
 • Helpt voor een veilig gevoel
 • Wekt gedurende 4 weken
 • Met vulling van 30 ml

Bij Brekz kunt u de beste verzorgingsproducten van Beaphar voor uw huisdier eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar No Stress Verdamper + vulling hond tegen de scherpste prijzen! Gemakkelijk en snel besteld tot aan uw voordeur!

Ander product?

Bent u op zoek naar een vergelijkbaar product, bijvoorbeeld Adaptil Verdamper voor de hond? Bekijk gerust ons assortiment anti-stress producten voor de hond op onze site. Ook voor andere verzorgingsproducten van Beaphar kunt u terecht bij Brekz.

https://www.brekz.nl/33976-home_default/beaphar-no-stress-verdamper-vulling-hond.jpg
10.75 2019/01/01
prima product, snel geleverd. Alles in orde
29993
14957
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 10,75
Per 2
€ 20,25
Beaphar No Stress navulling hond

Beaphar No Stress navulling hond

Beaphar No Stress navulling hond is een handige navulverpakking en is geschikt voor gebruik met de Beaphar No Stress Verdamper hond. Het gebruik van de verdamper helpt om de stress bij uw hond te verminderen tijdens stressvolle gebeurtenissen. Denk aan een nieuw huisdier, een verhuizing, onweer of vuurwerk. De navulling bevat valeriaan en lavendin en is goed voor circa 4 weken gebruik. Het product is exclusief te gebruiken in combinatie met de Beaphar No Stress verdamper hond. 

 • Gebruik vermindert stress in stressvolle situaties
 • Bevat valeriaan en lavendin
 • Goed voor circa 4 weken gebruik
 • Alleen te gebruiken met de Beaphar No Stress verdamper hond
 • Geschikt voor gebruik bij iedere hond

Bij Brekz kunt u de beste Rustgevend producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar No Stress navulling hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
    

Gebruiksaanwijzing Beaphar No Stress navulling hond

Draai de dop van de navulverpakking los. Schroef hem op de verdamper en steek de stekker in het stopcontact. Wanneer de vloeistof geheel verdampt is, de verdamper uit het stopcontact halen. De Beaphar No Stress verdamper is geschikt voor een oppervlakte tot wel 50m2. Voor een optimaal effect een stopcontact kiezen in de buurt in een ruimte waar uw hond vaak komt. Werkzaam vanaf ca. 1 uur na het begin van gebruik.
   

Samenstelling Beaphar No Stress navulling hond

Dit product is op basis van valeriaan en lavendin. Bevat Ethyl 2,3-epoxy-3-phenylbutyrate, Cineole, Linalool, Valerian Root Oil.
    

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld rustgevende tabletten voor uw hond? Kijk dan eens bij Prins Spanning & Stress Tabletten voor Hond en Kat.

https://www.brekz.nl/26683-home_default/beaphar-no-stress-navulling-hond.jpg
7.59 2019/01/01
29998
14958
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 7,59
Per 2
€ 14,75
Beaphar No Stress Band voor de hond

Beaphar No Stress Band voor de hond

Beaphar No Stress Band voor de hond is een halsband die stress vermindert bij honden en een kalmerende werking heeft doordat hij de geur van valeriaan en lavendel verspreidt. De band is geschikt voor honden die te veel blaffen, bij verlatingsangst, agressiviteit, bezoek aan de dierenarts, verhuizingen, onweer, vuurwerk of ander stressveroorzakende factoren. Beaphar No Stress Band voor de hondwerkt 3 tot 4 weken en is geschikt voor alle hondenrassen vanaf 12 weken oud.

 • Vermindert stress
 • Werkt kalmerend
 • Bevat valeriaan en lavendel
 • Werkt tegen angst en agressiviteit
 • 3 tot 4 weken werkzaam
 • Geschikt voor honden vanaf 12 weken

Bij Brekz kunt u diverse kalmerende producten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Zo koopt u Beaphar No Stress Band voor de hond met zeer snelle levering!

Gebruiksaanwijzing Beaphar No Stress band voor de hond

Bevestig de band losjes om de nek van uw hond zodat er een ruimte van twee vingers dik overblijft tussen de hals en de band. Knip het overgebleven gedeelte van de halsband af. Na een uur begint de halsband te werken. Gebruik de halsband niet in combinatie met andere halsbanden. Gebruik de halsband niet bij honden met een geïrriteerde of beschadigde huid. De band kan gewoon nat worden, na het opdrogen zal het weer 100% werken.

Ander kalmerend product dan Beaphar No Stress Band voor de hond?

Bij Brekz kunt u ook een Thundershirt voor honden kopen dat angst door vuurwerk vermindert of bestel de kalmerende halsband van Adaptil. Bekijk ook ons gehele aanbod aan kalmerende producten voor honden.
 

https://www.brekz.nl/25834-home_default/beaphar-no-stress-band-voor-de-hond.jpg
6.59 2019/01/01
Ik heb deze band aangeschaft voor mijn hondje met epilepsie om stress weg te nemen. Mijn hondje zit nu wel weer beter in zijn vel . Het hondje van mijn dochter heeft er ook 1 van mij gekregen die had vervelend gedrag als zij van huis was dit is nu een stuk minder geworden .
Snelle levering en afhandeling, zeer tevreden over de producten!
Geurtje dat misschien niet iedereen zal bevallen...
Heb het aangedaan en sindsdien geen teken gevonden goed he
Mede door het dragen van de band en de druppels Bachbloesemremedie is onze hyperactieve herderpuber een stuk relaxter.
Het is een heel fijn product
29017
14712
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 6,59
Per 2
€ 12,75
Beaphar No Stress Spot On Hond

Beaphar No Stress Spot On Hond

Verlatingsangst, vuurwerk, reizen, onweer of een bezoek aan de dierenarts kunnen uw hond veel stress bezorgen. Met Beaphar No Stress Spot On Hond is stress bij honden eenvoudig te verminderen. Het middel bevat valeriaanextract dat van nature een kalmerende werking heeft door het valereenzuur, isovalereenzuur en isovaleriaanzuur dat erin zit. Na het aanbrengen komen deze stoffen langzaam vrij waardoor het middel een week lang werkt. Het is geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden.

 • Vermindert stress
 • Werkt kalmerend
 • Geschikt voor alle rassen 
 • Geschikt voor alle leeftijden
 • Werkt een week lang
 • Veilig en langdurig te gebruiken

Bij Brekz kunt u diverse producten bestellen die stress bij honden verminderen. Koop bijvoorbeeld Beaphar No Stress Spot On Hond eenvoudig en goedkoop online met zeer snelle levering!

Gebruiksadvies Beaphar No Stress Spot On Hond

Geef uw hond per keer één pipet. Ontdoe de pipet van de verpakking, knip het topje eraf en plaats het pipet op de huid tussen de oren zodat uw hond de druppels niet kan oplikken. Na een uur begint het middel te werken. U kunt Beaphar No Stress Spot On Hond langdurig en veilig gebruiken.

Ander kalmeringsmiddel voor uw hond?

U kunt bij ons ook Sanal Relax voor hond, kat en konijn bestellen met een werking van 6 tot 8 uur werkt zonder uw hond uit te putten. Voor grote honden is er Sanal Relax Grote Hond. Voor bange honden verkopen wij een Thundershirt. Bekijk ook ons gehele aanbod en ontdek het kalmerende voer dat u eenvoudig voor uw hond kunt bestellen. 

https://www.brekz.nl/25837-home_default/beaphar-no-stress-spot-on-hond.jpg
6.89 2019/01/01
Fijn dat het een natuurlijk product is hondje word er rustig van heel fijn met deze dagen ivm het vuurwerk
ons kleine hondje kreeg er zusje bij ze was wat zenuwachtig en blafte inneens zonder redenen ,ik kocht dit produkt , het is veilig ook en het werkt zonder haar te veranderen maar is is geruster nu
29019
14714
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
3 pipetten
€ 6,89
6 pipetten
€ 13,25
9 pipetten
€ 18,95
Beaphar No Stress Tabletten voor Hond en Kat

Beaphar No Stress Tabletten Hond en Kat

Beaphar No Stress Tabletten Hond en Kat is een natuurlijk, rustgevend middel in de vorm van een tablet en is geschikt voor zowel honden als katten. De Beaphar No Stress producten zijn op basis van natuurlijke extracten en werken niet versuffend bij uw huisdier. Deze extracten komen langzaam vrij en hebben een kalmerend effect op honden en katten. De producten helpen om ongewenst gedrag zoals overmatig blaffen, janken, miauwen en sproeien te verminderen. Daarnaast heeft dit product ook een effectieve werking bij verlatingsangst, kennel- en dierenartsbezoeken, reizen, onweer, vuurwerk, vernielingen en ongewenst territoriumgedrag. 

Bij Brekz kunt u rustgevende middelen voor honden en katten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar No Stress Tabletten Hond en Kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Beaphar No Stress Tabletten Hond en Kat

Samenstelling: Melisse (16%), rozemarijn (8,1%), lindebloesem (4,9%), hopbloesem (3,3%), melk- en bijproducten, mineralen, granen.

Dosering Beaphar No Stress Tabletten Hond en Kat

Dosering per dier volgens lichaamsgewicht:

Tot 10 kg ½ tablet
10 - 25 kg 1 tablet
Vanaf 25 kg 2 tabletten


Geef Beaphar No Stress Tabletten 1½ uur van te voren rechtstreeks of via het voer. Mag na 2½ uur herhaald worden, maximaal 3x per dag.
De houdbaarheid van Beaphar No Stress Tabletten Hond en Kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Zorg dat uw huisdier altijd voldoende drinkwater heeft.

Ander product?

Heeft u dit rustgevende product van Beaphar liever in de vorm van een halsband? Kijk dan eens naar Beaphar No Stress Halsband Hond of Beaphar No Stress Halsband Kat.

https://www.brekz.nl/25839-home_default/beaphar-no-stress-tabletten-voor-hond-en-kat.jpg
4.99 2019/01/01
Prima spul , het werkt goed bij mijn hond . Snel thuis bezorgd !!
29022
14717
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
20 tabletten
€ 4,99
40 tabletten
€ 9,59
60 Tabletten
€ 13,95
Beaphar CaniComfort Verdamper + Navulling 48ml

Productinformatie Beaphar CaniComfort Verdamper + Navulling 48ml

Het werkzame feromoon in Beaphar CaniComfort Verdamper + Navulling 48ml is een natuurlijk feromoon wat de teef produceert als ze haar puppy’s voedt. Dit feromoon is van cruciaal belang voor het bindingsproces. Door een kopie van dit feromoon in Beaphar CaniComfort Verdamper + Navulling 48ml te gebruiken, heeft het een rustgevende werking en laat het zowel pups als volwassen honden weten wat een veilige plek is. Hierdoor worden gedragsproblemen verminderd, zoals blaffen, vernielen van meubels, markeringsgedrag, overmatig likken en krabben, verstoppen of angst. Beaphar CaniComfort Verdamper + Navulling 48ml is zeer geschikt wanneer honden nieuwe ervaringen opdoen, zoals bij trainingen, introductie in een onbekende omgeving zoals een nieuw huis, gezinsuitbreiding (dier of mens) of andere stressvolle situaties zoals onweer, vuurwerk en harde geluiden. Overmatige stress bij honden kan leiden tot klinische ziekten. Beaphar CaniComfort Verdamper + Navulling 48ml is geschikt voor honden van alle leeftijden en rassen. Het heeft geen invloed op andere diersoorten in het huishouden en versuft honden niet. Dit product kan gebruikt worden naast eventuele medicijnen. De verdamper moet worden geplaatst in de kamer waar de hond het grootste deel van zijn tijd doorbrengt. Gebruik de verdamper continu, schakel deze niet uit. Vervang de vulling na 30 dagen met een nieuwe Beaphar CaniComfort® navulling.

Bij Brekz kunt u Beaphar CaniComfort Verdamper + Navulling 48ml goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar CaniComfort Verdamper + Navulling 48ml tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruiksaanwijzing Beaphar CaniComfort Verdamper + Navulling 48ml

Draai het dopje van de vulling voor de verdamper. Plaats vervolgens met een draaiende beweging de vulling in de feromonenverdamper en steek de stekker in het stopcontact. Feromonen zijn zo constant aanwezig in de ruimte waar de verdamper is geplaatst. De verdamper is alleen te gebruiken in een stopcontact van 230V. NIET gebruiken met een verlengsnoer met meerdere contacten, een adapter of converter. Gebruik enkel Beaphar CaniComfort® vulling of navulling voor deze verdamper. Buiten het bereik van kinderen houden. Het apparaat heeft warme oppervlakken om de actieve ingrediënten te verdampen, deze oppervlakken mogen tijdens het gebruik niet worden aangeraakt. Plaats de verdamper niet onder een ander elektrisch apparaat, onder of dicht bij meubels of onder een object dat uit de muur steekt, in een adapter met meerdere stekkers of een verlengsnoer. MINIMALE AFSTAND boven diffuser = 1,20 m (4 ft). Dit kan de verdamping van het product verminderen of blokkeren en vlekken achterlaten. NIET onderdompelen in water. NIET ondersteboven aansluiten. Vervang de verdamper elke 6 maanden. Dit product valt onder de Europese Richtlijn 2012/19/EU betreffende afgedankte elektrische en elektronische apparatuur (AEEA).

Samenstelling Beaphar CaniComfort Verdamper + Navulling 48ml

Analoog van geruststellend feromoon van de hond: 2% Isoparaffinische koolwaterstof q.s: 100g

Ander product

Beaphar heeft een uitgebreid assortiment aan producten die helpen om de hond te kalmeren. Als u liever iets anders wilt, zou u kunnen kijken naar de Beaphar No Stress Band voor de hond, dit is een stressverminderende halsband voor honden. Een ander mogelijk alternatief is Beaphar No Stress Spot On Hond, een kalmeringsmiddel voor honden van alle rassen en leeftijden.

https://www.brekz.nl/33924-home_default/beaphar-canicomfort-verdamper-navulling-48ml.jpg
13.69 2019/01/01
35726
16526
Beaphar CaniComfort Verdamper + Navulling 48ml > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Navulling
€ 13,25 (€ 27,60/l)
€ 9,94 (€ 20,71/l)
Per Set
€ 18,25
€ 13,69
2 Navullingen
€ 24,75 (€ 25,78/l)
€ 18,56 (€ 19,33/l)
Per 2 sets
€ 34,95
€ 26,21
3 Navullingen
€ 36,49 (€ 25,34/l)
€ 27,37 (€ 19,01/l)
Per 3 sets
€ 50,49
€ 37,87

Supplementen

Virbac Telizen 50 mg S – Voedingssupplement

Gebruiksaanwijzing Virbac Telizen 50 mg S

 • Katten:                      2x daags een halve tablet Telizen S
 • Honden < 10 kg:        2x daags een halve tablet Telizen S
https://www.brekz.nl/27732-home_default/virbac-telizen-voedingssupplement.jpg
20.95 2019/01/01
Twee maanden tot het goed werkt. Tot nu toe zie ik al verandering. Hopelijk gaat de verhuizing en het introduceren met een andere kat hierdoor soepeler!
Poes krijgt dit omdat ze voor 2 van onze katers bang is. Ze krijgt het nu 2 weken samen met zylkene en Bach druppels. Ze is echt een stuk minder nerveus geworden, er is nu meer harmonie u huis.
31477
15315
Virbac Telizen 50 mg S – Voedingssupplement > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
30 tabletten
€ 20,95
2 x 30 tabletten
€ 39,95
3 x 30 tabletten
€ 57,95

Pet Remedy

Pet Remedy Verdamper

Pet Remedy Verdamper

Pet Remedy Verdamper is een spray die zenuwachtige dieren op een natuurlijke manier helpt om te ontspannen. Dieren kunnen veel last hebben van angst en zo onrustig worden en ongewenst gedrag gaan vertonen. Denk aan overmatig blaffen, onzindelijk zijn en vernielzuchtig worden. De Pet Remedy Verdamper helpt uw huisdier om te ontspannen in spannende situaties. Het product bevat een unieke samenstelling van valeriaanolie, etherische olie, basilicum en salie. Het werkt bovendien met behulp van lichaamseigen neurotransmitters, waardoor het zowel natuurlijk is als effectief. De verdamper is geschikt voor onder meer honden, katten, knaagdieren en vogels.

 • pH-neutraal
 • Natuurlijk, dus veilig voor huid en vacht
 • Eenvoudig in gebruik
 • Snel werkzaam
 • Geschikt voor onder meer honden, katten, knaagdieren en vogels

Bij Brekz kunt u het beste rustgevend producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Pet Remedy Verdamper tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Pet Remedy Kalmerende Doekjes

Valeriaan, vetiver, muskaatsalie en Thaise basilicum. Bevat geen alcohol.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kalmerende spray voor uw huisdier? Kijk dan eens bij onze Pet Remedy Spray.

https://www.brekz.nl/29092-home_default/pet-remedy-verdamper.jpg
21.25 2019/01/01
Ik heb dit product al gebruikt bij een verhuizing. Weken op voorhand in vroegere woonst, daarna 2 maanden in nieuwe thuis. 100% Top!
Product werkt goed, heel interessante prijs en zeer tevreden over de service van de verkoper. Graag tot een volgende keer!
32956
15712
Pet Remedy Verdamper > Meer informatie
Pet Remedy Verdamper 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
2 Navullingen
€ 20,25 (€ 21,09/l)
Verdamper + Vulling 40 ml
€ 21,25 (€ 0,53/ml)
4 Navullingen
€ 38,25
2 x Verdamper + 2 x Vulling 40 ml
€ 40,49 (€ 506,13/l)
Pet Remedy Spray

Pet Remedy Spray

Pet Remedy Spray is een handige, natuurlijke spray die zenuwachtige dieren helpt om te kalmeren. Dieren kunnen zenuwachtig zijn, bijvoorbeeld als gevolg van lawaai, een nieuwe situatie of vervoer. Hierdoor kunnen zij ongewenst gedrag gaan vertonen, zoals overmatig blaffen, onzindelijk worden of vernielzuchtige invallen krijgen. In zo'n geval kan dit product van Pet Remedy een uitkomst zijn. De spray werkt met lichaamseigen neurotransmitters en bevat een unieke samenstelling met valeriaanolie, etherische olie, basilicum en salie. Zo helpt het uw huisdier te ontspannen. Een ideale keuze om de stress bij uw huisdier weg te nemen.

 • Helpt uw huisdier ontspannen
 • pH-neutraal
 • Natuurlijk product, met lichaamseigen neurotransmitters
 • Ideaal voor gebruik in een nieuwe omgeving, of tijdens de jaarwisseling
 • Handig in gebruik

Bij Brekz kunt u het beste rustgevend producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Pet Remedy Spray tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Pet Remedy Spray

Valeriaan, vetiver, muskaatsalie en Thaise basilicum. Bevat geen alcohol.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een verdamper van Pet Remedy? Kijk dan eens bij onze Pet Remedy Verdamper.

https://www.brekz.nl/29094-home_default/pet-remedy-spray.jpg
7.09 2019/01/01
32958
15713
Pet Remedy Spray > Meer informatie
Pet Remedy Spray 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
15 ml
€ 7,09 (€ 0,47/ml)
2 x 15 ml
€ 13,25 (€ 0,44/ml)
200 ml
€ 18,25 (€ 91,25/l)
2 x 200 ml
€ 34,25 (€ 85,63/l)
Pet Remedy Kalmerende Doekjes

Pet Remedy Kalmerende Doekjes

Pet Remedy Kalmerende Doekjes zijn doekjes die zenuwachtige dieren op een natuurlijke manier helpen te ontspannen. De unieke samenstelling bevat valeriaanolie, etherische olie, basilicum en salie. Dit helpt dieren die last hebben van angst en spanning, bijvoorbeeld als gevolg van lawaai, een nieuwe omgeving of reizen te kalmeren. Een ideale, diervriendelijke methode die geschikt is voor vele diersoorten. Een verpakking bevat 12 doekjes.

 • pH-neutraal product
 • Werkt direct
 • Eenvoudig te gebruiken
 • Geschikt voor diverse soorten (huis)dieren
 • Natuurlijk product

Bij Brekz kunt u het beste rustgevend producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Pet Remedy Kalmerende Doekjes tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Pet Remedy Kalmerende Doekjes

Valeriaan, vetiver, muskaatsalie en Thaise basilicum. Bevat geen alcohol.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld tabletten voor het kalmeren van uw huisdier? Kijk dan eens bij Beaphar No Stress Tabletten voor Hond en Kat.

https://www.brekz.nl/29096-home_default/pet-remedy-kalmerende-doekjes.jpg
6.59 2019/01/01
32960
15714
Pet Remedy Kalmerende Doekjes > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per verpakking
€ 6,59
Per 2 verpakkingen
€ 12,75
Pet Remedy Party Pack Vuurwerkangst

Pet Remedy Party Pack Vuurwerkangst

Niet alleen vuurwerk kan in december voor stress zorgen, ook de drukte & veranderingen rondom de feestdagen. Denk aan: veranderingen in huis door een kerstboom & kerstversieringen, drukke kinderen i.v.m. pakjesavond en visite over de vloer. Met de Party Pack koop je 1 complete set voor een zorgeloze decembermaand! 

https://www.brekz.nl/33963-home_default/pet-remedy-party-pack-vuurwerkangst.jpg
28.25 2019/01/01
35756
16532
Pet Remedy Party Pack Vuurwerkangst > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 28,25

Stress

Thundershirt voor honden

Productinformatie Thundershirt voor honden

Het Thundershirt voor honden is een effectieve oplossing tegen angst bij honden en is geschikt voor iedere hond. De onschuldige aard en de effectiviteit van het product maken het een uitstekende oplossing voor honden met angst. Het Thundershirt zit strak om het lichaam van uw hond. Door de continue druk die op uw huisdier wordt uitgeoefend voelt hij zich omsloten en wordt rustiger. Het product is goed bruikbaar in situaties die angstig zijn voor uw hond zoals een verhuizing, vuurwerk of autorijden. Vaak worden honden al bij het eerste gebruik merkbaar rustiger. Het product is verkrijgbaar in zes afmetingen, van XXS tot XL. 

Het Thundershirt is effectief vanwege de constante, gelijkmatige druk op het lichaam. Dit heeft een rustgevend effect op het zenuwstelsel. Het effect is bekend van het inbakeren van pasgeboren kinderen en van mensen met een angststoornis. Uit onderzoek is gebleken dat ruim 85% van de honden baat had bij het product. Het Thundershirt is een uitkomst bij onder meer:

 • Angst voor onweer
 • Reisangst, bijvoorbeeld tijdens reizen met de auto
 • Verlatingsangst
 • Angst voor het hondenhok
 • Drang tot trekken tijdens het uitlaten
 • Blafproblemen

Bij Brekz kunt u middelen die rustgevend zijn eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Thundershirt voor honden tegen de scherpste prijzen.


Gebruiksaanwijzing Thundershirt voor honden

Om de juiste maat Thundershirt te kopen voor uw hond kunt u het beste de borstomvang meten. Doe dit net achter de voorpoten van uw huisdier. U kunt de onderstaande tabel gebruiken voor uw keuze.

Maat van het Thundershirt Borstomvang Gewicht
Cm Kg
XXS 22 - 33 < 4 kg
XS 33 - 43 4 - 6
S 43 - 53 7 - 11
M 53 - 64 12 - 18
L 64 - 76 19 - 29
XL 76 - 94 30 - 50

     

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kalmerende halsband voor uw hond? Kijk dan eens bij de Adaptil Halsband voor de hond. Voor een overzicht van al onze rustgevende producten kijkt u op de Productpagina.

Thundershirt
https://www.brekz.nl/2924-home_default/thundershirt-voor-honden.jpg
35.49 2019/01/01
Werkte super goed voor onze bange chihuahua
M’n hond leek het prettig te vinden om te dragen tijdens het vuurwerk geknal. Hij is panisch voor vuurwerk.
Goed keurig verpakt.
Je moet je hond wel laten wennen aan het shirt. Dus langzaam opbouwen.
Snel en netjes verpakt bezorgd.
Snelle levering, goede pasvorm en maat voor mijn hond. Komende jaarwisseling hopelijk een kalme hond die minder last heeft van spanning!
Het zou helpen tegen wagen ziekte maar dat doet het niet. Wel lekker warm voor de winter
Shirt is perfect! Mijn honden waren er zeer blij mee en ik ook!
Precies datgene gekregen wat besteld is. Goed geregeld
Ziet er erg goed en degelijk uit.
Prima product. Lijkt iets te helpen
Werkt uitstekend ! Hond moest in het begin even wennen ( wat heb ik nou aan ? ) maar ging uitstekend tijdens het uitlaten rond de jaarwisseling. Product werkt fijn vanwege de klittenband sluitingen en is makkelijk aan te doen bij de hond , die dus aanmerkelijk rustiger wordt. Top product !
zo als altijd SUPER SERVICE bedankt in name Jack thundershirt hef goed geholpen