Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Rustgevend hond

​Honden kunnen net als mensen stress ervaren in nieuwe, luidruchtige of onwennige situaties. Hier vindt u producten die uw hond kalmeren en tot rust brengen.
Lees meer ..
Overige
Puur
Calm
Rustgevend
Beaphar
Overige supplementen
Pet Remedy
Stress
Spray

Overige

Puur

Calm

Rustgevend

Beaphar

Overige supplementen

Pet Remedy

Stress

Phytonics

Overige

Zylkène Capsules 225 mg - voor honden van 10 tot 30 kg

Productinformatie Zylkène Capsules 225 mg - voor honden van 10 tot 30 kg

Zylkène Capsules 225 mg - voor honden van 10 tot 30 kg is een voedingssupplement voor honden met een gewicht tussen 10 en 30 kg. Dit middel is ideaal in situaties die stress veroorzaken bij uw hond, zoals een verhuizing, vuurwerk of onweer. Het heeft een kalmerend effect, waardoor uw hond beter in staat is de situaties te doorstaan. Dit wordt bereikt door de uit melk gewonnen werkzame stof, afkomstig en bekend uit de moedermelk. Zo treft u een natuurlijk product, dat behalve lactosevrij ook vrij is van conserveringsmiddelen. De capsules kunt u direct toedienen of door het voer (of in vloeistof) mengen.

 • Natuurlijk product op basis van een stof uit moedermelk
 • Helpt uw hond om kalm te blijven in stressvolle situaties
 • Makkelijk in de bek of door het voer toe te dienen
 • Lactosevrij en vrij van conserveringsmiddelen
 • Niet verslavend

Bij Brekz kunt u het beste rustgevend producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Zylkène Capsules 225 mg - voor honden van 10 tot 30 kg tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruiksaanwijzing Zylkène Capsules 225 mg - voor honden van 10 tot 30 kg

Voor oraal gebruik. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid in een keer toedienen. Wilt u het middel door het voer mengen: de capsule openen en het poeder mengen of met een snack geven. 

Dosering Zylkène Capsules 225 mg - voor honden van 10 tot 30 kg

Lichaamsgewicht van de hond (kg) Aanbevolen dagelijkse dosering
Aantal capsules
10 - 15 1
15 - 30 2

Samenstelling Zylkène Capsules 225 mg - voor honden van 10 tot 30 kg

Zylkene poeder: 76,9%, maltodextrine, caseïne (trypsine gehydroliseerd rundercaseïne), magnesiumstearaat.
Capsule: 23,1%: runderhuid gelatine.


Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 75%, Ruwe as 10,5%, Vocht 8%, Ruwe celstof 0%, Ruw vet 2%.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld relax tabletten van Biofood? Kijk dan eens bij onze Biofood Relax Tabletten voor de hond en kat.

https://www.brekz.nl/27708-home_default/zylkene-capsules-225-mg-voor-honden-van-10-tot-30-kg.jpg
24.95 2019/01/01
Een van onze drie honden is wat nerveus.wij geven haar drie of vier keer in de week een capsule. Als zij nerveus is gaat zij de vloer dwangmatig likken. Dit wordt minder door de capsules. als ze nu gaat likken is het veel korter.
Très bon médicament anti tresse
PARFAIT POUR MON CHAT
31465
15304
Zylkène Capsules 225 mg - voor honden van 10 tot 30 kg > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
30 capsules
€ 24,95 (€ 0,83/ct)
60 capsules
€ 48,95 (€ 0,82/ct)
90 capsules
€ 72,95 (€ 0,81/ct)
Zylkène Capsules 450 mg - voor honden vanaf 30 kg

Productinformatie Zylkene Capsules 450mg voor honden > 30 kg

Zylkene Capsules 450mg voor honden vanaf 30 kg zijn capsules met daarin een wateroplosbaar poeder. U hoeft Zylkene Capsules 450mg voor honden vanaf 30 kg maar één keer per dag te geven. Daarbij kunt u kiezen voor capsules met een smakelijk poeder of voor handige smakelijke kauwbrokjes (Chews). Zylkene Capsules 450mg voor honden vanaf 30 kg stimuleren uw hond te ontspannen, zonder hem te versuffen. Het is een 100% natuurlijk voedingsmiddel dat zeer veilig kan worden gebruikt ook gedurende lange periodes. 

Bij Brekz kunt u Zylkene Capsules 450mg voor honden vanaf 30 kg goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Zylkene Capsules 450mg voor honden vanaf 30 kg tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruiksadvies Zylkene Capsules 450mg voor honden > 30 kg

De capsule kan gemengd via het voer worden toegediend. De capsule mag ook geopend worden en het poeder vervolgens vermengen met het voer. Als u Zylkene Capsules 450mg voor honden vanaf 30 kg voor slechts korte tijd wilt gebruiken, kunt u starten met het geven van Zylkene Capsules 450mg voor honden vanaf 30 kg 1-2 dagen vóór de voorspelde stressvolle situatie. Dieren die reeds uit balans zijn, geeft u het beste 5-7 dagen van tevoren Zylkene Capsules 450mg voor honden vanaf 30 kg.

Als u Zylkene Capsules 450mg voor honden vanaf 30 kg voor langere tijd wilt gebruiken geeft u dagelijks gedurende 1 maand Zylkene Capsules 450mg voor honden vanaf 30 kg. Na 1 maand kunt u het effect beoordelen. Het is aan te raden om bij langdurige stressvolle situaties ook steeds contact op te nemen met een dierenarts of gedragstherapeut. Voor een advies op maat voor uw hond kunt u het beste een dierenarts raadplegen. Hij kan u het beste vertellen wanneer u het beste kunt starten en met welke hoeveelheid.

Lichaamsgewicht in kg Aantal capsules per dag
15-30 kg 1
30-60 kg 2

Samenstelling Zylkene Capsules 450 mg hond > 30 kg

Zylkene poeder: 82,9%: caseïne (trypsine gehydroliseerd rundercaseïne),magnesiumstearaat. Capsule: 17,1%: runderhuid gelatine.

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 78%, ruwe as 12%, vocht 8%, ruw vet 3%, ruwe celstof 0%.

Ander product

Weegt uw hond minder dan 30 kg? Dan kunt u het beste Zylkène Capsules 75 mg - voor kat & hond tot 10 kg gebruiken. Brekz biedt een ruim assortiment aan producten die uw hond kunnen helpen ontspannen. Voor een compleet overzicht van ons aanbod kijkt u hier.

https://www.brekz.nl/27707-home_default/zylkene-capsules-450-mg-voor-honden-vanaf-30-kg.jpg
44.95 2019/01/01
Onze hond is niet meer zo angstig! Een goede koop!
Helpt mijn hond zijn angst voor vreemde honden te overwinnen.
gebruikte dit via de dierenarts, maar de prijs is hier veel gunstiger. en een snelle levering.
Netjes geleverd
bestel ik elk jaar ivm vuurwerk angst bij mijn hond, zeer tevreden over.
31466
15305
Zylkène Capsules 450 mg - voor honden vanaf 30 kg > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
30 capsules
€ 44,95 (€ 1,50/ct)
60 capsules
€ 85,95 (€ 1,43/ct)
90 capsules
€ 124,95 (€ 1,39/ct)

Puur

Puur Hypersex (geslachtsdrift) voor hond, kat en konijn

Productinformatie Puur Hypersex

Puur Hypersex is een voedingssupplement dat toegediend kan worden bij reuen, katers en rammelaren wanneer deze hinderlijk gedrag vertonen tijdens de geslachtsdrift. Tevens kan dit product worden gebruikt bij het helpen voorkomen van prostaatbloedinkjes, ter behandeling van roodheid aan de voorhuid veroorzaakt door hyperseksueel gedrag en bij een vergrote prostaat.

De producten van Puur zijn gebaseerd op natuurlijke producten. Puur Hypersex bevat extracten van picrinezuur dat gebruikt wordt bij prostaatbloedinkjes, monnikspeper dat helpt bij (nachtelijke) onrust door hyperseksualiteit, echte marjolein dat de seksuele opwinding vermindert en gelsemium, dat bijdraagt aan de vermindering van hyperseksualiteit.

Bij Brekz kunt u de beste supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Puur Hypersex tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruiksaanwijzing Puur Hypersex

Doseringstabel:

Hond 5-10 druppels
Kat 3-5 druppels
Konijn 3-5 druppels


Dien de dosering 2 - 3 x daags (1 ml = 20 druppels) toe, goed schudden voor gebruik.

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.

Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies.Indien een dier het product niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven. Indien de kat of het konijn de druppels niet accepteert, doe de druppels door het voer of op een warm lepeltje en laat de alcohol uit het product verdampen. Geef het daarna verdund met wat water of melk met een spuitje rechtstreeks in de bek. Bij de kat kunnen de druppels worden aangebracht op de bovenkant van het pootje, controleer wel of de kat de druppels van het pootje aflikt.

Ga naar de dierenarts bij vermoedelijke prostaatklachten, symptomen hiervan zijn druppeltjes bloed uit de penis en een teveel persen bij ontlasting. Ga ook naar de dierenarts als er na 3 weken geen verbetering merkbaar is. Vermijd zoveel mogelijk contact met loopse teven, krolse poezen of voedsters.

In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken.

Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering. Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de prikkel opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

Ingrediënten Puur Hypersex

Samenstelling: 

Extracten van Hop (Humulus lupulus), Mariadistel (Carduus marianus) en Monnikspeper (Agnus castus) Verdund extract van Echte marjolein (Origanum majorana). Alcohol 35% v/v.

Ander Product?

Bent u op zoek naar een ander product dat u kan inzetten tegen hyperseksueel gedrag? Bekijk dan eens onze honden of katten apotheek, hier vindt u onder andere Sanal Relax voor hond, kat en konijn, dat u uw huisdieren kan geven in stressvolle situaties.

https://www.brekz.nl/33101-home_default/puur-hypersex-voor-hond-kat-en-konijn.jpg
14.25 2019/01/01
Snelle levering
35160
16409
Puur Hypersex voor hond, kat en konijn > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
50 ml
€ 14,25 (€ 0,29/ml)
2 x 50 ml
€ 26,75 (€ 267,50/l)
3 x 50 ml
€ 38,25 (€ 255,00/l)
Puur Nervo (nervositeit) voor hond, kat en paard

Productinformatie Puur Nervo voor hond, kat en paard

Puur Nervo voor hond, kat en paard is een vloeibaar voedingssupplement met een kalmerende werking. Het kan gebruikt worden in onrustige situaties met veel geluid, zoals bij oud en nieuw of tijdens een feestje.

Daarnaast is Puur Nervo voor hond, kat en paard geschikt om gebruikt te worden tijdens een reis of na een operatie. Het product is gemaakt met natuurlijke ingrediënten en geschikt voor zowel honden, katten en paarden. Het perfecte product dus als u meerdere dieren heeft! Let op: lees voor gebruik van dit product de bijsluiter en gebruiksaanwijzing aandachtig. 

Bij Brekz kunt u Puur Nervo voor hond, kat en paard goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

    

Ingrediënten Puur Nervo voor hond, kat en paard

Samenstelling: 

Haver (Avena sativa), vleeskleurige passiebloem (Passiflora incarnata), hop (Humulus lupulus), rozemarijn (Rosemarinus officinalis), stinkende gouwe (Chelidonium majus). 
    

Productadvies Puur Nervo voor hond, kat en paard

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

20 druppels zijn ongeveer gelijk aan 1 ml. 

Paarden 20 - 30 druppels
Honden  10 - 15 druppels
Katten 5 - 10 druppels

Geef deze dosering één tot twee keer per dag, tenzij uw arts u een andere hoeveelheid voorschrijft. Overleg eerst met een arts voordat u dit product tijdens de dracht of lactatie gebruikt. Het product kan aanhoudend worden gebruikt, indien u om de 6-8 weken een stopweek houdt. Als het lastig is om het middel meerdere malen per dag te geven, voldoet een maximale dagelijkse dosis per één à twee dagen. 

Geef het product met een plastic spuitje rechtstreeks in de bek. Doe dit eventueel vermengd met een kleine lekkernij, om het toedienen prettiger voor uw dier te maken. Het wordt aanbevolen dit 30 minuten voor of na een maaltijd te doen. 

Bewaar op een droge plek uit het zonlicht op een temperatuur tussen 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van Puur Nervo voor hond, kat en paard staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

   

Ander product? 

Een lekker kalmeringsmiddel voor de kat in de vorm van kauwstokjes is Puur Matatabi. Voor een handig overzicht van de overige verzorgingsmiddelen voor uw kat in ons ruime assortiment, kunt u kijken op onze overzichtspagina kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/33118-home_default/puur-nervo-voor-hond-kat-en-paard.jpg
13.95 2019/01/01
35192
16423
Puur Nervo voor hond, kat en paard > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
50 ml
€ 13,95 (€ 0,28/ml)
2 x 50 ml
€ 25,95 (€ 259,50/l)
3 x 50 ml
€ 36,95 (€ 246,33/l)
Puur Calm (onrust) voor hond, kat en paard

Productinformatie Puur Calm voor hond, kat en paard

Puur Calm voor hond, kat en paard (voorheen Puur Onrust) is een vloeibaar aanvullend diervoer dat gebruikt kan worden in stressvolle situaties. Dit product kan onder andere ingezet worden bij wedstrijden, dierenartsbezoeken en veranderingen van omgeving. 

Bij paarden kan Puur Calm voor hond, kat en paard bijvoorbeeld goed gebruikt worden bij een bezoek van de hoefsmid, waar paarden vaak onrustig van worden. Bovendien is het middel uitermate geschikt om gebruikt te worden wanneer u een nieuw dier in huis neemt. Let op: lees voor gebruik van dit product de gebruiksaanwijzing aandachtig. 

Bij Brekz kunt u Puur Calm voor hond, kat en paard goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Puur Calm voor hond, kat en paard

Haver (Avena sativa), linde (Tilia), vleeskleurige passiebloem (Passiflora incarnata), alcohol (35,0%). 

Productadvies Puur Calm voor hond, kat en paard

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

1 ml is ongeveer gelijk aan 20 druppels. 

Paarden 20 - 30 druppels
Honden 10 - 15 druppels
Katten 5 - 10 druppels

Geef deze dosis tweemaal per dag, tenzij een arts u een andere frequentie voorschrijft. Overleg eerst met een arts voordat u dit product tijdens de dracht of lactatie gebruikt. Het product kan aanhoudend gegeven worden, mits u om de 6-8 weken een stopweek houdt. 

Als het moeilijk is om de dosis meerdere malen per dag te geven, voldoet een maximale dagelijkse dosis per 1-2 dagen. Aanvankelijk kan een hogere dosis nodig zijn. Het is veilig dan een dubbele te geven. Let goed op de manier waarop uw dier op het product reageert. Bij sommige dieren kan aan het begin van de behandeling een kortstondige verheviging van de symptomen optreden. Dit is normaal en gaat meestal na een tijdje weer weg. Indien uw dier echter zeer heftig op het product reageert, wordt het aangeraden de dosis te halveren of geheel te stoppen met het geven van het product. Het is na een tijdje dan weer veilig om te beginnen met het opbouwen van een dosis. 

Schud het flesje voor gebruik goed. U kunt het product met een spuitje direct in de bek spuiten. Het wordt aangeraden dit niet tijdens een maaltijd te doen, aangezien dit de werking vermindert. 

Bewaar op een droge plek uit het zonlicht op een temperatuur tussen 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van Puur Calm voor hond, kat en paard staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product? 

Van Puur is er ook dit supplement tegen nervositeit en onrust. Indien u nog een ander verzorgingsmiddel voor uw kat zoekt, kunt u dat zeker vinden in het uitgebreide assortiment van onze overzichtspagina kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/33121-home_default/puur-calm-voor-hond-kat-en-paard.jpg
18.25 2019/01/01
35198
16426
Puur Calm voor hond, kat en paard > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
100 ml
€ 18,25 (€ 182,50/l)
2 x 100 ml
€ 34,25 (€ 171,25/l)
3 x 100 ml
€ 48,75 (€ 162,50/l)
Puur Tour (reizen) voor hond en kat

Productinformatie Puur Tour voor hond en kat

Puur Tour voor hond en kat kan worden gegeven bij onrust en overgeven gedurende het reizen met auto, boot of vliegtuig. Dit supplement is uitermate geschikt om uw huidier voor te bereiden op de vakantie en rustig te houden tijdens de reis. Dit vloeibare supplement is geschikt voor zowel katten als honden. Sommige honden en katten kunnen erg onrustig gedrag gaan vertonen wanneer zij op reis gaan of wanneer u ze met de auto moet vervoeren. Dit kan in sommige gevallen zelfs leiden tot overgeven. Het reizen zorgt bij deze dieren voor een verstoring in het evenwichtsorgaan met als resultaat braken, diarree, speekselen en onrust. Het bewegen van de auto en het schommelen van een boot vraagt veel van het evenwichtsorgaan. Het moet zich steeds aanpassen aan een nieuwe horizon. Bij jonge dieren is het evenwichtsorgaan nog niet volgroeid en daardoor sneller van slag.

De kruiden en mineralen in Puur Tour kunnen verlichting geven en huisdieren helpen om meer te ontspannen waardoor ze minder last van het reizen hebben. Ginkgo biloba werkt positief op het evenwicht en Glycyrrhiza glabra ondersteunt de maag. Magnesium carbonaat staat bekend om zijn ontspannende effect op spierweefsel, en ondersteunt het maag-en darmkanaal in deze omstandigheden. Zink draagt ook bij in stressvolle situaties, terwijl Zingiber officinale (Gember) de spijsvertering helpt de bevorderen.

Bij Brekz kunt u supplementen voor honden en katten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Puur Tour voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Puur Tour voor hond en kat

Verdunde extracten van Gember (Zingiber officinale), Japanse notenboom (Ginkgo biloba) en Zoethout (Glycyrrhiza glabra). Verdunningen van basisch Magnesiumcarbonaat (Magnesium carbonicum) en Zink (Zincum metallicum). Alcohol 20% v/v.

Gebruik en toediening van Puur Tour

Lees voordat u een supplement aan uw huisdier geeft, altijd eerst de gebruiksaanwijzing door.
Hoe eerder u uw huisdier laat wennen aan reizen, hoe sneller ze eraan gewend zullen raken. Zeker met de ondersteuning van Puur Tour. Ook wanneer u geen pup of kitten meer heeft, maar wel van plan bent om in de toekomst met uw huisdier te gaan reizen, is het aan te raden om zo snel mogelijk te beginnen met oefenen. Bouw stapje voor stapje de reisduur op en kijk goed naar de reactie van uw huisdier voordat u naar de volgende stap gaat. Forceer niks en neem de tijd. Begin desnoods in een stil staande auto.

Puur Tour kan rechtstreeks of met een beetje water met een lepeltje of spuitje in de bek van uw huisdier gegeven worden. Is dit lastig, druppel het dan op iets van uw hond of kat lekker vindt. Dit product werkt beter wanneer het wordt opgenomen door een schoon mondslijmvlies. Daarom werkt het het best, wanneer het niet tijdens de maaltijd wordt gegeven.

Voor een optimaal effect wordt voor een eerste reis een behandeling van minimaal 3 dagen geadviseerd. Geen uw huisdier Puur Tour een half uur voor aanvang van de reis. Daarna kunt u dit middel tijdens de hele reis ieder uur een dosis geven. Wanneer u vaker reist en uw hond of kat zich gedurende 5 reizen prima voelt, kunt u de behandeling stoppen.

Dosering Puur Tour

Huisdier Dosering 3 a 4x per dag
Hond 10 - 15 druppels
Kat 3 - 5 druppelsAnder product?

Zoekt u een supplement ter bevordering van de rust voor in diverse stressvolle situaties? Probeer dan eens Puur Calm voor honden, paarden en katten. Voor alle overige varianten kunt u kijken in onze hondenapotheekhttps://www.brekz.nl/33187-home_default/puur-tour-voor-hond-en-kat.jpg
13.75 2019/01/01
35222
16434
Puur Tour voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
50 ml
€ 13,75 (€ 0,28/ml)
2 x 50 ml
€ 26,25 (€ 262,50/l)
3 x 50 ml
€ 37,49 (€ 249,93/l)
Puur Tranquil (rust) voor hond en kat

Productinformatie Puur Tranquil voor hond en kat

Puur Tranquil voor hond en kat is een kalmerend aanvullend diervoer. Het kan gebruikt worden om uw hond of kat te laten relaxen tijdens stressvolle situaties, bijvoorbeeld tijdens een verhuizing of bij Oud en Nieuw. Daarnaast kan het preventief worden gebruikt in een veranderende situatie, zoals een autorit of een vlucht. 

Puur Tranquil voor hond en kat is een poeder en kan dus simpelweg vermengd worden met het voer, eventueel met een beetje water. Let op: lees voor gebruik van dit product de gebruiksaanwijzing aandachtig. Onder het kopje 'Voedingsadvies' staat een korte gebruiksaanwijzing. 

Bij Brekz kunt u Puur Tranquil voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Puur Tranquil voor hond en kat

Samenstelling: 

Dong Quai (Angelica sinensis), hop (Humulus lupulus), Japanse notenboom (Ginkgo biloba), meidoorn (Crataegus oxyacantha), Sint-janskruid (Hypericum perforatum), L-Trypfotaan, vitamine B3 (Niacine), magnesium citraat, vitamine B6 (Pyridoxine HCI), Zink-L-Methionine. 

Voedingsadvies Puur Tranquil voor hond en kat

Dosering: 

Honden (> 25 kg) 3 maatscheppen
Honden (10 - 25 kg) 2 maatscheppen
Honden (< 10 kg) 1 maatschep
Katten 1 maatschep

(1 maatschap = ca. 1 gram)

Gebruik deze dosis tweemaal daags. Als dat niet lukt, volstaat een maximale dagdosis per 1-2 dagen. Ga bij verbetering over op een onderhoudsdosering (de helft). Let goed op de reactie van uw dier op de dosis. Als u geen verschil merkt, kunt u de dosis ietwat verhogen. Aanvankelijk kan een grotere hoeveelheid nodig zijn, dan is het veilig om een dubbele dosis van dit product te gebruiken. Als u dan verbetering merkt, kunt u afbouwen naar een zo laag mogelijke dosis. 

Het product kan aanhoudend worden gegeven, mits u om de 6-8 weken een stopweek houdt.

 
Gebruiksaanwijzing: 

Het poeder kan met het reguliere voer vermengd worden. Doe dit eventueel met wat water, zodat uw dier het poeder bij het eten niet wegblaast. Het wordt aangeraden de behandeling met dit product met een geringe dosis aan te vangen, aangezien het even duurt om aan de kruidensmaak ervan te wennen. 

Bewaar op een droge plek op een temperatuur tussen 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van Puur Tranquil voor hond en kat staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Als u een ander product zoekt om uw hond te kalmeren, kunt u eens Sanal Relax Grote Hond proberen. Als u een ander product zoekt, kunt u dat vast en zeker vinden in onze hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/33189-home_default/puur-tranquil-voor-hond-en-kat.jpg
16.95 2019/01/01
35228
16436
Puur Tranquil voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
100 gr
€ 16,95 (€ 169,50/kg)
2 x 100 gram
€ 32,95 (€ 164,75/kg)
3 x 100 gram
€ 46,95 (€ 156,50/kg)

Calm

Royal Canin Veterinary Calm Small hondenvoer

Dierenarts-blok

Productinformatie Royal Canin Veterinary Calm Small hondenvoer

Royal Canin Veterinary Calm Small hondenvoer is een complete voeding die geschikt is voor kleine honden die stress ondervinden. Stress ontstaat als er situaties zijn waar een hond geen controle over heeft. Voorbeelden hiervan zijn een vakantie, een verblijf in een dierenpension, een verhuizing of een verandering in de gezinssituatie. Ook te veel huisdieren bij elkaar kunnen stress veroorzaken, net zoals het licht en geluid bij onweer en vuurwerk. Op deze momenten kan het zijn dat uw hond angstig of agressief en vernielzuchtig wordt. Langdurige stress kan ook lichamelijke problemen veroorzaken zoals maag-darmproblemen of huidaandoeningen. De juiste voeding kan uw hond ondersteuning bieden tijdens stressvolle situaties en zo de symptomen verminderen.

Royal Canin Veterinary Calm Small hondenvoer bevat alfa-casozepine, een gehydrolyseerd melkeiwit, en l-tryptofaan. Deze stoffen helpen de gemoedstoestand van uw hond te ondersteunen. Daarnaast is de voeding licht verteerbaar en helpt het de spijsvertering en darmpassage gezond te houden. Zo kunt u weer samen rustig genieten.

 • Rustgevende werking dankzij alfa-casozepine en L-tryptofaan
 • Ondersteunt de spijsvertering dankzij een licht verteerbare formule met vezels en prebiotica 
 • Samengesteld om de natuurlijke huidbarrière te ondersteunen en een optimale huidgezondheid.

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Calm Small hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Calm Small hondenvoer

Samenstelling: Rijst, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, tarwemeel, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, cichoreipulp, gedehydreerd varkenseiwit*, mineralen, tarwegluten*, sojaolie, visolie, fructo-oligosacchariden (0,49%), hydrolysaat van melkeiwitten**, bernagieolie, tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).

*L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit: 25,0% - Ruw vet: 16,0% - Ruwe as: 7,1% - Ruwe celstof: 1,5% - L-tryptofaan: 0,26% - Omega-3 vetzuren: 0,68% - EPA/DHA: 0,30% - **Met trypsine gehydrolyseerd alfa-S1.0 caseïne van rund: 1,24g/kg.

Toegevoegde voedingsmiddelen (per kg): Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 30.000IE, Vitamine D3: 800IE, IJzer (3b103): 48mg, Jodium (3b201, 3b202): 4,8mg, Koper (3b405, 3b406): 15mg, Mangaan (3b502, 3b504): 62mg, Zink (3b603, 3b605, 3b606): 127mg, Selenium (3b801, 3b811, 3b812): 0,1mg - Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 5g - Conserveermiddelen - Antioxidanten. 

Voedingsadvies

Onderstaand advies is een richtlijn. Raadpleeg voordat u dit voer aan uw hond geeft het voedingsadvies op de verpakking. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.


Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Calm Small hondenvoer
Lichaamsgewicht (kg) Hoeveelheid voeding (gram) Hoeveelheid voeding (gram) Hoeveelheid voeding (gram)
Mager Optimaal gewicht Overgewicht
2 54 48 41
3 74 65 56
4 91 80 69
5 108 95 82
6 124 109 94
7 139 122 106
8 153 135 117
9 168 148 127
10 181 160 138
11 195 171 148
12 208 183 158
13 221 194 168
14 233 205 177
15 246 216 187


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Ander voer?

Bent u op zoek naar andere dierenartsvoer van Royal Canin? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Royal Canin Veterinary Diet.

https://www.brekz.nl/39956-home_default/royal-canin-veterinary-diet-calm-hondenvoer.jpg
33.95 2019/01/01
Ok, goede voeding
goed verteerbaar en doet wat beloofd ,rust innerlijk goed ook voor de vertering
Mijn hondje mag het geel graag.
Nog even afwachten of ze minder gestrest is met oud en nieuw. Tot nu toe gaat het goed. Ze vind het in elk geval erg lekker, wij de geur iets minder, ruikt erg naar vis.
Mijn honden doen het goed hier mee, goede ontlasting en zijn aanmerkelijk rustiger!
Goed product tegen een goede prijs.
zeer goede dierenvoeding gebruik het al vele jaren
Stort udvalg til billige priser. Overskuelig hjemmeside. Hurtig levering
Unser Hund frisst dieses Diätfutter sehr gerne und verträgt es auch gut.
Die Ware ist im Preis Leistungsverhältnis super. Die Lieferzeit war angemessen und pünktlich am Bestimmungsort. Ich werde wieder bestellen. Danke.
Molto buono, ma troppo costoso....
sehr gutes produkt und eine schnelle lieferung
Produit de qualité et livraison rapide ! Au top
Schnelle Lieferung. Unser Jack Russell Terrier mag das Futter. Nur die einzelnen Kroketten dürften für ihn größer sein. Er kaut sie nicht sondern schlingt sie runter. Wir würden das nächste mal das gleiche Futter für größere Hunde auswählen, damit der Hund endlich mal kaut. Beruhigende Wirkung kommt langsam aber stetig. Ein Hundetherapeut sollte allerdings bei unserem Hund hinzugeholt werden. Es ist eben ein großes Ganzes was einem Angsthund mittel- bis langfristig hilft.
le produit est bon mais le commercant est mauvais, il ne respecte pas ses engagements et ne daigne pas répondre si on le sollicite pour avoir une expliquation!!!!!
Alles Super immer wieder gerne.
pünktliche Lieferung. Hund ist zufrieden.
24170
13717
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 kg
€ 33,95 (€ 8,49/kg)
2 x 4 kg
€ 63,95 (€ 7,99/kg)
4 x 4 kg
€ 123,95 (€ 7,75/kg)

Rustgevend

Primeval Stressless voor de hond

Productinformatie Primeval Stressless voor de hond

Primeval Stressless voor de hondis een natuurlijk kalmeringsmiddel voor zowel jonge als volwassen honden die last hebben van angst of stress of agressief zijn door bijvoorbeeld een bezoek aan de dierenarts of vuurwerk. Dit middel bevat verschillende kruiden, vitaminen en mineralen die de spanning bij uw hond verminderen zonder versuffend te werken en zonder dat uw hond eraan gewend raakt.

 • Natuurlijk kalmeringsmiddel
 • Voor jonge en volwassen honden
 • Vermindert stress en spanning
 • Vermindert angst en agressiviteit
 • Bevat vitaminen en mineralen
 • Werkt niet versuffend of verslavend

Bij Brekz kunt u diverse stressverlagende producten voor honden eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld Primeval Stressless voor de hond met zeer snelle levering!

Gebruiksadvies Primeval Stressless voor de hond

In onderstaande tabel ziet u de aanbevolen hoeveelheid van Primeval Stressless voor de hond per dag. Meng het middel door het voer van uw hond of leng droge brokken aan met water zodat u het middel kunt mengen met het voer. U kunt het zowel langdurig als incidenteel gebruiken. Bij preventief gebruik begint u met dit middel in dubbele dosering bij voorkeur 5 dagen voor aanvang van de stressvolle activiteit. Dit product bevat geen sint-janskruid en heeft dus geen negatieve invloed op eventueel medicijngebruik.

Lichaamsgewicht van uw hond

Hoeveelheid per dag

Tussen 5 en 15 kg

0,5 maatschep per dag

Tussen 15 en 30 kg

1 maatschep per dag

Tussen 30 en 40 kg

2 maatschep per dag

Vanaf 40 kg

3 maatschep per dag


Ingrediënten Primeval Stressless voor de hond


Samenstelling per 1,7 gram (1 maatschepje)

L-Theanine (20 mg), valeriaan (150 mg), passiebloem (150 mg), meidoorn (150 mg), havervrucht (300 mg), magnesium (30 mg) en biergist (150 mg).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (7%), ruw vet (1%), ruwe celstof (0%), ruw as (6%) en vocht (6%).

Ander kalmeringsmiddel voor uw hond?

Bij ons kunt u ook tabletten van Adaptil bestellen tegen stress bij uw hond of Sanal Relax Grote Hond dat kalmerend werkt. Bekijk ook ons gehele aanbod aan rustgevende producten
 

https://www.brekz.nl/26513-home_default/primeval-stressless-voor-de-hond.jpg
23.89 2019/01/01
Dit product heeft bij mijn vorige hond wonderen gedaan. Ook nu gebruik ik het in spannende tijden. Kan bij deze hond het verschil minder goed merken omdat ik het meteen in het begin toen hij aankwam al heb gegeven. Een vriendin met een hond met verlatingsangst en een boze buurman was er ook heel blij mee. Ondertussen heeft die hond geen verlatingsangst meer.
Bezorging duurde te lang en bezorger was waardeloos gewoon voor de deur gezet en weggegaan terwijl we niet thuis waren. Of het product zijn werk doet tot nu toe niet.
Er is duidelijk een verschil, vroeger was hij heel nerveus wanneer er teveel beweging was in huis, dat is fel verminderd
Super Sevice
Alles bestens,kein Hammermittel,aber auf sanfter Art wird mein Hund ruhiger und entspannt
na 3 dagen reeds verbedering
29546
14852
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
135 gram
€ 23,89 (€ 170,64/kg)
2 x 135 gram
€ 46,95 (€ 173,89/kg)
Zylkene Chews 450 mg grote hond

Productinformatie Zylkene Chews voor de grote hond

Zylkene Chews voor grote honden 450 mg (14 tabletten) helpt uw hond om te gaan met stressvolle situaties en bevordert positief gedrag. Deze lekkere kauwtabletten kunt u geven aan grote honden vanaf 30 kg die bijvoorbeeld geconfronteerd worden met een verhuizing, dierenartsbezoek, alleen thuis zijn, nieuwe mensen/dieren, onweer of vuurwerk. Zylkene is een natuurlijk supplement dat ook veilig gebruikt kan worden gedurende langere periodes. De Chews bevatten caseïne, een melkeiwit wat voor een ontspannen gevoel zorgt, zonder uw hond te versuffen. Het geeft een soortgelijk effect als dat bij ontspannen pups die net gedronken hebben bij hun moeder. Het stimuleert dat uw huisdier zich rustig kan aanpassen tijdens diverse veranderende situaties. Dierenartsen, gedragsdeskundigen en hondenbaasjes zijn overtuigd dat Zylkene een waardevolle ondersteuning kan bieden. Het is niet de bedoeling om Zylkene te gebruiken ter vervanging van een normale en evenwichtige voeding.

Bij Brekz kunt u beste rustgevende supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop Zylkene Chews voor de grote hond 450 mg (14 tabletten) voor uw geliefde viervoeter tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Zylkene Chews

Gepregelatiniseerd maïszetmeel, glycerine, cellulosepoeder, gistextracten, caseine (trypsine gehydroliseerd rundercaseine), azijnzuuresters van mono- en diglyceriden van vetzuren afkomstig van sojaolie, sojaolie, zonnebloemolie.

Gebruik en dosering Zylkene Chews 450 mg

 • Voor korte termijn gebruik: Start 1-2 dagen voordat de stressvolle situatie begint met het geven van Zylkene. Honden die reeds uit balans zijn, geeft u Zylkene het beste 5-7 dagen vooraf. 
 • Voor lange termijn gebruik: Geef Zylkene dagelijks gedurende 1 maand en beoordeel vervolgens het effect. Het is aan te raden om bij langdurige stressvolle situaties contact op te nemen met uw dierenarts of een gedragstherapeut.

Gebruik eenmaal per dag 2 kauwtabletten voor honden tussen de 30 en 60 kg.

Ander product?

Weegt uw hond tussen de 10 en 30 kg en wilt u gebruik maken van Zylkene? Kijk dan naar Zylkene Chews middelgrote hond 10-30 kg (225 mg). Voor de variant voor honden en katten tot 10 kg en andere supplementen kunt u een kijkje nemen in onze hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/38616-home_default/zylkene-chews-450-mg-grote-hond.jpg
26.95 2019/01/01
met deze medicatie hopen wij voor onze hond een rustige oudejaarsavond
39037
17156
Zylkene Chews 450 mg hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 stuk
€ 26,95 (€ 26,95/ct)
2 stuks
€ 52,95 (€ 26,48/ct)
3 stuks
€ 76,95 (€ 25,65/ct)
Zylkene Chews 225 mg middelgrote hond

Productinformatie Zylkene Chews voor de middelgrote hond

Zylkene Chews voor middelgrote honden 225 mg (14 tabletten) is een natuurlijk voedingssupplement in de vorm van een kauwtablet, die bijdraagt aan een ontspannen gevoel, zonder uw huisdier te versuffen. Deze kauwtabletten kunnen veilig gebruikt worden gedurende zowel korte als langere periodes en zijn geschikt voor honden tussen de 10 en 30 kilogram. Zylkene helpt uw viervoeter om te gaan met stressvolle situaties en bevat caseïne, een natuurlijk melkeiwit dat bevordert dat uw huisdier zich rustig kan aanpassen. Hiermee verkleint het tevens de kans op emotionele problemen. Dierenartsen, gedragsdeskundigen en hondeneigenaren zijn overtuigd dat Zylkene een waardevolle ondersteuning kan bieden tijdens stressvolle situaties en/of veranderingen. Denk hierbij aan onweer, vuurwerk, reizen, verhuizingen, een dierenartsbezoek of alleen thuis zijn. Zylkene is niet geschikt ter vervanging van een normale en evenwichtige voeding.

Bij Brekz kunt u natuurlijke voedingssupplementen ter bevordering van rust en ontspanning goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Zylkene Chews hond 225 mg (14 tabletten) tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Zylkene Chews

Gepregelatiniseerd maïszetmeel, glycerine, cellulosepoeder, gistextracten, caseine (trypsine gehydroliseerd rundercaseine), azijnzuuresters van mono- en diglyceriden van vetzuren afkomstig van sojaolie, sojaolie, zonnebloemolie.

Gebruik en dosering Zylkene Chews 225 mg

 • Voor korte termijn gebruik: Start met het geven van Zylkene 1-2 dagen voordat de stressvolle situatie begint. Honden die reeds uit balans zijn, geeft u Zylkene het beste 5 -7 dagen vooraf. 
 • Voor de lange termijn gebruik: Geef Zylkene dagelijks gedurende 1 maand en evalueer nadien het effect. Het is aan te raden om bij langdurige stressvolle situaties ook contact op te nemen met uw dierenarts of met een gedragstherapeut.

Geef uw huisdier 1 x daags onderstaande hoeveelheden:

Gewicht hond Aantal kauwtabletten
10-15 kg 1 kauwtablet
15-30 kg 2 kauwtabletten

      

Ander product?

Is uw hond zwaarder dan 30 kg? Bestel dan Zylkene Chews grote hond 30+ kg (450 mg). Voor al onze overige voedingssupplementen kunt u kijken in onze hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/38621-home_default/zylkene-chews-225-mg-middelgrote-hond.jpg
17.95 2019/01/01
39052
17161
Zylkene Chews 225 mg voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 stuk
€ 17,95 (€ 17,95/ct)
2 stuks
€ 34,95 (€ 17,48/ct)
3 stuks
€ 51,95 (€ 17,32/ct)
Adaptil Transport Spray voor de hond

Productinformatie Adaptil Transport Spray voor de hond  

Adaptil Transport Spray (20 ml) is een handige spray om uw huisdier te helpen kalmeren. Soms kan het voor komen dat uw hond angstig wordt, bijvoorbeeld tijdens het reizen. Uw hond kan gaan braken, oogt onrustig of blaft en jankt de boel bij elkaar. Vervelend voor u, maar natuurlijk al helemaal voor uw hond. De ADAPTIL Transport Spray kan uw hond helpen met zijn zenuwen tijdens bijvoorbeeld een reis, een bezoek bij de dierenarts, autoritten, in nieuwe omgevingen en bij drukte of verhuizingen.

Het hoofdbestandsdeel van de spray zijn feromonen. Dit zijn stofjes die teefjes verspreiden na de bevalling. Dit geurtje heeft een kalmerende werking op haar puppy’s die natuurlijk helemaal onder de indruk zijn van alle nieuwe indrukken. De namaakferomonen van Adaptil hebben een vergelijkbaar kalmerend effect op honden, maar werken niet versuffend.

Let op! Het is erg belangrijk dat u deze spray nooit direct op de hond spuit. Deze spray is bedoeld om in de reismand of uw auto te sprayen.

Koop uw Adaptil Transport Spray voor de hond (20 ml) online tot wel 40% goedkoper bij Brekz. Bij bestelling vanaf € {SHIP_BARRIER} krijgt u gratis verzending!

Ander product? 

Bent u op zoek naar een ander kalmerend product voor uw hond? Bij Brekz hebben wij een groot aanbod in onze hondenapotheek. Kent u bijvoorbeeld Phytonics Strezz voor hond, kat en paard al? Phytonics Strezz is een aanvullend diervoer dat rustgevend werkt en helpt om stress te verminderen. 

https://www.brekz.nl/38722-home_default/adaptil-transport-spray-voor-de-hond.jpg
14.49 2019/01/01
39330
17227
Adaptil Transport Spray voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
20 ml
€ 14,49 (€ 0,72/ml)
2 x 20 ml
€ 28,25 (€ 0,71/ml)
3 x 20 ml
€ 41,49 (€ 0,69/ml)
Zylkène Capsules 75 mg - voor kat & hond tot 10 kg

Productinformatie Zylkène Capsules 75 mg - voor kat & hond tot 10 kg

Zylkène Capsules 75 mg - voor kat & hond tot 10 kg is een aanvullend product op de reguliere voeding van uw huisdier, dat kalmerend werkt en is geschikt voor katten en kleine honden. Het middel is ideaal om te gebruiken in situaties die stressvol zijn voor uw huisdier, zoals vuurwerk, onweer of een verhuizing. Het heeft een kalmerend effect waardoor het makkelijk wordt de situatie te doorstaan. Verantwoordelijke werkzame stof is een stof die ook voorkomt in moedermelk. Hierdoor is het middel niet alleen effectief maar ook heel natuurlijk. Het is tevens vrij van conserveermiddelen en lactose. U kunt de capsules eenvoudig toedienen in de bek of mengen door het voer. 

 • Kalmerend effect in stressvolle situaties
 • Een natuurlijk product, werkzame stof is gewonnen uit moedermelk
 • Mag ook aan pups en kittens worden gegeven
 • Gemakkelijk toe te dienen in de bek of door het voer
 • Lactosevrij en vrij van conserveermiddelen
 • Niet verslavend

Bij Brekz kunt u het beste rustgevend producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Zylkène Capsules 75 mg - voor kat & hond tot 10 kg tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruiksaanwijzing Zylkène Capsules 75 mg - voor kat & hond tot 10 kg

Voor oraal gebruik. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid in een keer toedienen. Wilt u het middel door het voer mengen: de capsule openen en het poeder mengen of met een snack geven.


Lichaamsgewicht in kg

Aantal capsules / per dag

< 5

1 capsule / dag

5-10

2 capsules / dag

Samenstelling Zylkène Capsules 75 mg - voor hond en kat tot 10 kg

Zylkene poeder: 77,3%, Maltodextrine, caseïne (trypsine gehydroliseerd rundercaseïne), magnesiumstearaat.
Capsule: 22,7%: runderhuid gelatine.


Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 39%, Vocht 8%, Ruwe as 4%, Ruwe celstof 0%, Ruw vet 2,5%.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een capsule van Zylkene voor grote honden? Kijk dan eens bij onze Zylkene Capsules 450 mg - voor honden vanaf 30 kg.

https://www.brekz.nl/27706-home_default/zylkene-capsules-75-mg-voor-kat-hond-tot-10-kg.jpg
16.95 2019/01/01
Snel en zorgvuldig, tot de volgende keer.
Helpt wel maar niet afdoende
Gewoon goed!
gebruiken dit in de maand december om de vuurwerkangst te onderdrukken
Snel en keurig geleverd
We zien weinig resultaat.
heb nog niet echt een mening hierover pas 2 weken aan t gebruiken.
Goed product,goede prijs,volgende dag geleverd. Perfect.
1 van mijn katten was enorm angstig voor 2 andere. Ze krijgt nu sinds 2 weken zylkene en ook telfine. Ze is een stuk rustiger en veel minder nerveus waardoor ze ook geen tricker meer is voor de 2 andere katten. Ik gebruik 2 middelen, dus durf niet te zeggen of het effect aan 1 van beide middelen is toe te kennen of dat het de combinatie is.
Ik ben tevreden over Zylkene, stapje voor stapje zie ik het gedrag van mijn getraumatiseerde kat veranderen. Na een vermissing weer terug bij haar 2 maatjes wat uitdagingen opleverde vandaar mijn keuze voor Zylkene
Ik hoop dat deze pillen hun werk doen.
ce produit est tres utile merci
31464
15303
Zylkène Capsules 75 mg - voor kat & hond tot 10 kg > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
30 capsules
€ 16,95 (€ 0,57/ct)
60 capsules
€ 32,95 (€ 0,55/ct)
90 capsules
€ 45,95 (€ 0,51/ct)
Virbac Telizen 100 mg M/L – voedingssupplement

Virbac Telizen 100 mg M/L – voedingssupplement

Virbac Telizen 100 mg M/L – voedingssupplement is een rustgevend voedingssupplement en is geschikt voor honden zwaarder dan 10 kg. Het supplement helpt uw hond in spannende tijden minder stressgevoelig te maken. Dankzij de werkzame stof L-Theanine vermindert het gedrag dat met angst en spanningen geassocieerd wordt aanzienlijk. Dit zonder dat uw hond last krijgt van vervelende bijwerkingen zoals slaperigheid. Dit product is geschikt voor honden met een gewicht van 10 kg of meer. 

 • Rustgevend voedingssupplement
 • Vermindert gedragingen die met angst en spanningen worden geassocieerd
 • Geschikt voor honden vanaf 10 kg
 • Zonder bijwerkingen als slaperigheid

Bij Brekz kunt u het beste supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Virbac Telizen 100 mg M/L – voedingssupplement tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruiksaanwijzing Virbac Telizen 100 mg M/L – voedingssupplement

Minstens twee maanden toedienen. Indien nodig kunt u Telizen voor onbepaalde tijd geven. De tabletten zijn smakelijk en kunnen via de voeding of direct worden gegeven.

Voedingstabel Virbac Telizen 100 mg M/L – voedingssupplement

Lichaamsgewicht van de hond (kg) Aanbevolen dosering
Aantal tabletten
10 - 25 2 x daags halve tablet
>25 2 x daags hele tablet


Ingrediënten Virbac Telizen 100 mg M/L – voedingssupplement

Gamma-cyclodextrine, concentraat gedroogde groene thee (min 22.8%), maltodextrine, vis bijproducten, mineralen, gist, magnesium, suiker.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voeding die kalmerend is voor uw hond? Kijk dan eens bij ons Royal Canin Veterinary Diet Calm hondenvoer.

https://www.brekz.nl/27731-home_default/virbac-telizen-100-mg-ml-voedingssupplement.jpg
26.95 2019/01/01
Hond is rustiger en niet suf
31478
15316
Virbac Telizen 100 mg M/L – voedingssupplement > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
30 tabletten
€ 26,95 (€ 0,90/ct)
2 x 30 tabletten
€ 52,95 (€ 0,88/ct)
3 x 30 tabletten
€ 76,95 (€ 0,86/ct)
Adaptil Verdamper voor de hond

Adaptil Verdamper voor de hond

Adaptil Verdamper voor de hond helpt om de relatie met uw hond(en) goed te houden. Met de verdamper brengt u een geur in huis waarmee u voor uw hond een liefdevolle leefomgeving creëert en van het huis een warm en veilig thuis maakt.

Studies hebben aangetoond dat tekenen van stress worden gereduceerd door het gebruik van de verdamper. Dit geldt vooral voor situaties in huis die voor uw hond of pup als uitdagend kunnen zijn. Daarbij kunt u denken aan onder meer stress door lawaai (vuurwerk of onweer), een nieuwe omgeving (bij een verhuizing), verlatingsangst of de aanwezigheid van een nieuw gezinslid. Pups of honden kunnen ongewenst gedrag gaan vertonen om hun stress mee te uiten, bijvoorbeeld door overmatig te blaffen, door onzindelijk of vernielzuchtig te worden. De verdamper kan in dergelijke situaties een uitkomst zijn. 

Het idee achter de Adaptil Verdamper is gebaseerd op het effect van geruststellende feromonen. Bij het zogen scheidt een teef deze af om het nageslacht gerust te stellen. Omdat deze feromonen ook op latere leeftijd nog invloed hebben op uw hond, worden zij gebruikt in de vulling van deze verdamper. De feromonen zijn alleen voor honden waarneembaar, mensen hebben er dus geen last van. De redenen om de verdamper voor uw hond te gebruiken nog eens onder elkaar. 

 • Erg geschikt om honden te laten wennen aan een nieuwe situatie 
 • Ook om meerdere honden in huis tegelijk te kalmeren
 • Ideaal om uw hond gerust te stellen bij hard geluid zoals vuurwerk of onweer
   

Bij Brekz kunt u eenvoudig en goedkoop de beste dierenartikelen kopen voor uw hond. Zo koopt u de Adaptil Verdamper voor de hond dankzij de voordeelverpakking met extra navullingen online tegen de scherpste prijs!
 

Gebruiksaanwijzing

U kunt de verdamper in het stopcontact doen in de ruimte waar de hond het meeste verblijft. Het product werkt het beste wanneer u de verdamper continu laat aanstaan. De vulling van de verdamper bevat 48ml en is geschikt voor 30 dagen gebruik. Vanaf dat moment kunt u het apparaat gebruiken met een navulling. 

Volgens de fabrikant stopt 72-85% van de honden na 1 maand met blaffen en vernielen wanneer ze alleen thuis worden gelaten. Enige positieve effecten zijn vaak al eerder merkbaar, in de eerste week van de behandeling. Aangeraden wordt de verdamper minimaal 1 maand achtereen te gebruiken en de verdamper na vijf navullingen te vervangen. Het product kan worden gebruikt in combinatie met gedragstraining.
 

Ander middel bij gedragsproblemen?

Bent u op zoek naar een ander middel tegen gedragsproblemen van of stress bij uw hond. Kijk dan eens bij de Adaptil Halsband voor de hond.

https://www.brekz.nl/22616-home_default/dap-verdamper.jpg
21.95 2019/01/01
Alleen weet ik niet hoe ik van de mails van jullie kan afkomen. Ik heb ze al drie keer uitgeschreven maar jullie zijn erg hardnekkig.
werkt zoals aangegeven, hondje is rustiger
ben blij hiermee want dit is echt voordelig en je bespaart echt geld
Mijn hond word daar heel rustig van echt aan te raden.
Geeft ondersteuning in vuurwerk tijd.
Prima, werkte binnen een paar dagen, de hond was rustiger
Snel geleverd Tot nu toe nog weinig verschil in de hond we blijven hopen.
Onze hond is 14 jaar en altijd snel in de stress. De stress is steeds vaker en heftiger waardoor het soms op paniekaanvallen lijkt. Sinds wij de Adaptil verdamper gebruiken is onze hond veel minder snel gestrest en blijft ze echt veel rustiger. Hadden we dit maar al jaren geleden in huis gehad, dan had ze een stuk minder stress gehad in haar leven. Maar we zijn blij dat wij haar voor de tijd die ze nog heeft, in ieder geval met meer rust nog van haar oude dag kunnen laten genieten.
ik heb het nog niet kunnen gebruiken, in december 2019, mag u mij nog eens vragen
Het is een goed product, onze hond was wel iets rustiger tijdens de laatste dag van het jaar, maar toch blijft hij tijdens vuurwerk ontzettend bang. We hebben ook de adaptil halsband en de tabletten erbij gebruikt. Helaas met te weinig resultaat.
Nadat de verdamper een dag werkte, merkten wij dat de hond rustiger werd en minder reageerde op knallen.
Wat een fijn product! Mijn doggo is gewoon zichzelf, maar wordt wel ondersteund zodat de verlatingsangst minder is. Het neemt de angst zeker niet weg, maar hij is wel een stuk zekerder.
Mijn hond begint iets rustiger te worden. Ik heb de verdamper naast zijn bench geplaatst en hij vindt nu erg fijn om zich daarin terug te trekken.
Werkt perfect voor onze hond!
Ik gebruik hem nu een week . Ik heb een hondje die epilepsie heeft. En het is een gevoelig hondje. Dus hoop dat dit gaat helpen dat hij minder aanvallen krijgt. Mijn hondje is wel relaxer volgens mij dus blijf het een paar maanden proberen .
Het helpt echt, ben super tevreden.
Snelle levering goed product
Heb bij jullie nog geen enkel probleem gehad en daar voor dank voor de diensten geleverd
Het is te merken dat de hond veel rustiger is geworden. Grietje is een Roemeense hond met rugtasje en heeft al veel meegemaakt. Door de verdamper en spray te gebruiken heeft zij meer haar moedergevoel. De Adaptil is aangeraden door de dierentolk die heeft gekeken wat er met haar aan de hand was.
Prima levering op tijdtijd. Heel goeden kwaliteit, werkte meteen.Een heel tevreden klant. Ludo
Het helpt echt goed de hond is erg bang maar met de verdamper echt niet meer..en bij brekz word je goed op de hoogte gehouden van je bestelling
Na 2 dagen begonnen wij te merken dat het onze hond rustiger werd Hij is/was heel onzeker en angstig. Nu na ruim een week een veel minder angstige hond.
Onberispelijke service. Bestelde producten correct en stipt geleverd.
Ik heb via via van dit product gehoord. Wij zijn er heel erg tevreden mee. De honden willen zelf heel graag naar de ruimte waar we de verdamper hebben opgehangen. Volgens de buren horen ze de honden niet meer wat voorheen wel het geval was
Ben er nog niet helemaal zeker van of het werkt.
Snelle levering. Netjes ingepakt.
Enkele dagen gebruikt ivm de operatie van onze hond, ze was heel relaxed dus deze gaan we voor eind december zeker ook inzetten... toen wilde ze nl. onder de bank en dat past echt niet
We kenden het merk en wisten dat het goed was
Verdamper zit nu 14 dagen in. Ik kan niet zeggen dat ik nu een andere hond heb, maar heb toch de indruk dat het toch iets doet. Afwachten maar.
Levering was in orde! Zal zeker in de toekomst nog bestellen!
Onze hond (Lasha Apso) van anderhalf jaar was ineens bang in huis. Staart omlaag, trillen, en geen idee waar dit ineens vandaan kwam. Kon staren naar punten in huis en was echt van slag. Ontzettend onrustig en kon zijn rust ook niet meer vinden. Ben gaan zoeken op internet en zou mogelijk een 'angstfase' in zijn tweede puberteit kunnen zijn. Las toen over Adaptil en eerlijk gezegd was ik wel een beetje sceptisch. Heb toen toch de verdamper en de halsband besteld. Deze had ik de volgende dag al binnen en gek genoeg is hij hiervan ontzettend opgeknapt. Het werkte direct en zoals hij eerder van slag is geweest, is hij met het gebruik van Adaptil niet meer geweest. Kennelijk was dit voldoende voor hem om weer rustig te worden. De halsband is gelukkig erg licht en hij heeft er geen last van. Het geeft een lichte geur af, zeker niet irritant. Mijn dochter zegt soms dat het een beetje naar vers gebakken oliebollen ruikt ;) Onze hond heeft het dus zeker geholpen! Ben er erg blij mee! M.v.V.
Es ist toll. Meine Jungs sind deutlich entspannter.
Snelle en correcte levering.
ne semble pas être efficace pour mes petits chiens mais sans doute d faut il encore attendre
De hond rustiger en tevreden
1746
990
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 Navulling
€ 18,95 (€ 18,95/ct)
Complete Set
€ 21,95 (€ 21,95/ct)
2 Navullingen
€ 36,95 (€ 18,48/ct)
2 x Complete Set
€ 42,95 (€ 21,48/ct)
3 Navullingen
€ 54,49 (€ 18,16/ct)
Zylkene 225 mg capsules voor de hond

Productinformatie Zylkene 225 mg capsules voor de hond

Zylkene 225 mg capsules voor de hond (100 stuks) zijn ontwikkeld om honden tijdens stressvolle situaties te ondersteunen. Denk hierbij aan een nieuwe leefomgeving, dierenartsbezoek, onbekende mensen, een verhuizing of vuurwerk. Een voortdurende en langdurige blootstelling aan te veel spanning kan blijvende gedragsproblemen opleveren. Zylkene bevat alpha-casozepine dat uit melkeiwit wordt gehaald. Zylkene is hypoallergeen, vrij van conserveermiddelen en lactosevrij. Deze variant is voor honden tussen de 10 en 30 kg.

Bij Brekz kunt u de beste supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Zylkene 225 mg capsules voor de hond (100 stuks) tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Zylkene capsules – 225 mg

Zylkene poeder: 76,9%: caseïne (trypsine gehydroliseerd rundercaseïne), maltodextrine, magnesiumstearaat. Capsule: 23,1%: runderhuidgelatine.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 75%, ruwe as 10,5%, vocht 8%, ruw vet 2%, ruwe celstof 0%.

Gebruik Zylkene capsules – 225 mg

Gewicht Aantal
10 - 15 kg 1 capsule per dag
15 - 30 kg 2 capsules per dag

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid dient eenmaal per dag gegeven te worden. U kunt er ook voor kiezen om de capsule te openen en het poeder te vermengen met voer of een snack. 

 • Korte termijn (Bijvoorbeeld bezoek aan de dierenarts, autorit, verblijf in dierenpension):
  - Geef Zylkene 1 tot 2 dagen van te voren
  - Herhaal enkele uren voor de gebeurtenis of verandering in de leefomgeving
  - In sommige gevallen is het beter Zylkene 5 tot 7 dagen voor de nieuwe situatie op te starten
 • Langdurig gebruik (Bijvoorbeeld alleen thuis zijn, verhuizing, verbouwing):
  - Het effect kan na 1 à 2 weken verwacht worden
  - Evalueer uw huisdier na 1 maand opnieuw
  - Voor het beste resultaat dient Zylkene 1 tot 2 maanden gegeven te worden

 Ander product?

Weegt uw viervoeter zwaarder dan 30 kg? Kijk dan naar Zylkene 450 mg capsules voor de hond. Voor het totale aanbod kunt u kijken op de pagina met alle rustgevende supplementen voor honden.

https://www.brekz.nl/38604-home_default/zylkene-225-mg-capsules-hond.jpg
81.95 2019/01/01
39007
17144
Zylkene 225 mg capsules > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
100 capsules
€ 81,95 (€ 0,82/ct)
200 capsules
€ 158,95 (€ 0,79/ct)
Zylkene 75 mg capsules voor hond en kat

Productinformatie Zylkene 75 mg capsules voor hond en kat

Zylkene 75 mg capsules voor hond en kat (100 stuks) is een voedingssupplement voor honden en katten tot 10 kg en biedt ondersteuning bij spanning of in stressvolle situaties. Zylkene kan bijvoorbeeld erg goed worden ingezet bij het wennen aan een nieuwe omgeving of mensen, alleen thuis zijn, een dierenartsbezoek, tijdens een verhuizing of een (lange) autorit. Langdurige blootstelling aan te veel spanning kan zorgen voor blijvende gedragsproblemen bij uw huisdier. Zylkene bevat alpha-casozepine en heeft kalmerende eigenschappen. 

Bij Brekz kunt u huisdiersupplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Zylkene 75 mg capsules voor hond en kat (100 stuks) tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Zylkene capsules – 75 mg

77,3%: maltodextrine, caseïne (trypsine gehydroliseerd rundercaseïne), magnesiumstearaat. Capsule: 22,7%: runderhuidgelatine.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 39%, vocht 8%, ruwe as 4%, ruw vet 2,5%, ruwe celstof 0%.

Dosering en gebruik Zylkene capsules - 75 mg

Gewicht Aantal
< 5 kg 1 capsule per dag
5 - 10 kg 2 capsules per dag

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid dient eenmaal per dag gegeven te worden. U kunt er ook voor kiezen om de capsule te openen en het poeder te vermengen met voer of een snack.

 • Korte termijn (bijvoorbeeld bezoek aan de dierenarts, autorit, verblijf in dierenpension):
  - Geef Zylkene 1 tot 2 dagen van te voren
  - Herhaal enkele uren voor de gebeurtenis of verandering in leefomgeving
  - In sommige gevallen is het beter Zylkene 5 tot 7 dagen voor de nieuwe situatie op te starten
 • Langdurig gebruik (bijvoorbeeld alleen thuis zijn, verhuizing, verbouwing):
  - Evalueer uw huisdier na 1 maand opnieuw
  - Voor het beste resultaat dient Zylkene 1 tot 2 maanden gegeven te worden

Ander product?

Weegt uw viervoeter zwaarder dan 10 kg? Kijk dan naar Zylkene 225 mg capsules voor de hond (100 stuks). Voor het totale aanbod kunt u kijken op de pagina met alle rustgevende supplementen voor honden.

https://www.brekz.nl/38603-home_default/zylkene-75-mg-capsules-voor-hond-en-kat.jpg
54.95 2019/01/01
normaal leverbaar in potjes mat 30 dragees, nu moesten we helaas duurder kopen en wel in doordrukstrips met losse kartonnetjes. Kennelijk normaal voor dierenartsen. Jammer.
39009
17145
Zylkene 75 mg capsules > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
100 capsules
€ 54,95 (€ 0,55/ct)
200 capsules
€ 106,95 (€ 0,53/ct)
300 capsules
€ 156,95 (€ 0,52/ct)
Zylkene Chews 75 mg kleine hond en kat

Productinformatie Zylkene Chews voor kleine hond en kat

Zylkene Chews voor kleine honden en katten 75 mg (14 tabletten per eenheid) is een 100 % natuurlijk supplement en bevat het melkeiwit caseïne. Dit bevordert een ontspannen gevoel bij uw hond of kat, zonder uw huisdier te versuffen. Het effect is vergelijkbaar met dat van pups en kittens die net gedronken hebben bij hun moeder. U kunt de kauwtabletten gebruiken in stressvolle of veranderende situaties, zoals een verhuizing, alleen thuis zijn, reizen, een dierenartsbezoek, bij lactatie of spenen, of telkens wanneer de routine van uw huisdier verandert. Zylkene stimuleert dat uw huisdier zich rustiger kan aanpassen aan de omgeving en kan zo de kans op emotionele problemen verkleinen. Zowel dierenartsen, gedragsdeskundigen als diereneigenaren zijn ervan overtuigd dat Zylkene een waardevolle ondersteuning kan zijn voor honden en katten. De kauwtabletten kunnen gedurende zowel korte als langere periodes veilig worden gegeven. Zylkene is niet geschikt als vervanging van een normale en evenwichtige voeding.

Bij Brekz kunt u de beste rustgevende supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Zylkene Chews kleine hond en kat 75 mg (14 tabletten) tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Zylkene Chews

Gepregelatiniseerd maïszetmeel, glycerine, cellulosepoeder, gistextracten, caseine (trypsine gehydroliseerd rundercaseine), azijnzuuresters van mono- en diglyceriden van vetzuren afkomstig van sojaolie, sojaolie, zonnebloemolie.

Gebruik en dosering Zylkene Chews 75 mg

 • Voor korte termijn gebruik: Start 1-2 dagen voor de stressvolle situatie met het geven van Zylkene. Huisdieren die reeds uit balans zijn, geeft u dit supplement bij voorkeur 5-7 dagen vooraf. 
 • Voor lange termijn gebruik: Geef Zylkene dagelijks gedurende 1 maand en evalueer het effect. Het wordt sterk aangeraden om bij langdurige stressvolle situaties contact op te nemen met uw dierenarts of met een gedragstherapeut.

Geef uw hond of kat eenmaal per dag onderstaande hoeveelheid:

Gewicht hond/kat Aantal tabletten
tot 5 kg 1 kauwtablet
5-10 kg 2 kauwtabletten

              

Ander product?

Is uw hond zwaarder dan 10 kg en wilt u gebruik maken van Zylkene? Bestel dan Zylkene Chews middelgrote hond 10-30 kg (225 mg). Kijk voor de variant voor honden zwaarder dan 30 kg en voor andere verzorgingsproducten voor uw hond op de pagina van onze hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/38608-home_default/zylkene-chews-75-mg-voor-hond-en-kat.jpg
11.79 2019/01/01
Het product zelf werkt goed voor mijn kat. Maar ik adviseer Brekz om een andere bezorgservice te zoeken. Bij allebei de bestellingen is de bezorging niet goed gegaan.
39022
17151
Zylkene Chews 75 mg voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 stuk
€ 11,79 (€ 11,79/ct)
2 stuks
€ 22,95 (€ 11,48/ct)
3 stuks
€ 33,95 (€ 11,32/ct)

Beaphar

Beaphar No Stress Verdamper hond incl. vulling

Productinformatie Beaphar No Stress Verdamper hond + vulling 

Beaphar No Stress Verdamper hond + vulling helpt honden zich veilig te voelen in een stressvolle omgeving. Dit rustgevende product van Beaphar is geschikt voor honden van alle leeftijden en rassen. Beaphar No Stress Verdamper + vulling hond is een handige oplossing om uw hond zo veel mogelijk te kalmeren in een stressvolle situatie of omgeving. De elektrische verdamper verspreidt natuurlijke extracten van valeriaan in de ruimte waarin uw hond zich onveilig voelt. Door de kalmerende eigenschappen van valeriaan, raakt uw hond minder gespannen en vertoont deze minder ongewenst gedrag, doordat hij zich weer veilig voelt in een onwennige omgeving. Naast de elektrische verdamper ontvangt u bij aanschaf een vulling van 30 ml, die gedurende 4 weken werkzaam zal zijn.    

 • Geschikt voor katten van alle leeftijden en rassen
 • Met valeriaan, een natuurlijk kalmerend middel
 • Kalmeert en vermindert stress
 • Helpt voor een veilig gevoel
 • Wekt gedurende 4 weken
 • Met vulling van 30 ml

Hier vindt u de navullingen voor deze verdamper die u separaat kunt bij bestellen. 

Bij Brekz kunt u de beste kalmeringsproducten van Beaphar voor uw huisdier eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar No Stress Verdamper + vulling hond tegen de scherpste prijzen! Gemakkelijk en snel besteld tot aan uw voordeur!

Ander product?

Bent u op zoek naar een vergelijkbaar product, bijvoorbeeld Adaptil Verdamper voor de hond? Bekijk gerust ons assortiment anti-stress producten voor de hond op onze site. 

https://www.brekz.nl/33976-home_default/beaphar-no-stress-verdamper-vulling-hond.jpg
11.25 2019/01/01
prima product, snel geleverd. Alles in orde
29993
14957
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 11,25 (€ 11,25/ct)
Per 2
€ 21,25 (€ 10,63/ct)
Beaphar No Stress navulling hond

Beaphar No Stress navulling hond

Beaphar No Stress navulling hond is een handige navulverpakking en is geschikt voor gebruik met de Beaphar No Stress Verdamper hond. Het gebruik van de verdamper helpt om de stress bij uw hond te verminderen tijdens stressvolle gebeurtenissen. Denk aan een nieuw huisdier, een verhuizing, onweer of vuurwerk. De navulling bevat valeriaan en lavendin en is goed voor circa 4 weken gebruik. Het product is exclusief te gebruiken in combinatie met de Beaphar No Stress verdamper hond. 

 • Gebruik vermindert stress in stressvolle situaties
 • Bevat valeriaan en lavendin
 • Goed voor circa 4 weken gebruik
 • Alleen te gebruiken met de Beaphar No Stress verdamper hond
 • Geschikt voor gebruik bij iedere hond

Bij Brekz kunt u de beste Rustgevend producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar No Stress navulling hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
    

Gebruiksaanwijzing Beaphar No Stress navulling hond

Draai de dop van de navulverpakking los. Schroef hem op de verdamper en steek de stekker in het stopcontact. Wanneer de vloeistof geheel verdampt is, de verdamper uit het stopcontact halen. De Beaphar No Stress verdamper is geschikt voor een oppervlakte tot wel 50m2. Voor een optimaal effect een stopcontact kiezen in de buurt in een ruimte waar uw hond vaak komt. Werkzaam vanaf ca. 1 uur na het begin van gebruik.
   

Samenstelling Beaphar No Stress navulling hond

Dit product is op basis van valeriaan en lavendin. Bevat Ethyl 2,3-epoxy-3-phenylbutyrate, Cineole, Linalool, Valerian Root Oil.
    

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld rustgevende tabletten voor uw hond? Kijk dan eens bij Prins Spanning & Stress Tabletten voor Hond en Kat.

https://www.brekz.nl/26683-home_default/beaphar-no-stress-navulling-hond.jpg
7.95 2019/01/01
29998
14958
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 7,95 (€ 7,95/ct)
Per 2
€ 15,49 (€ 7,75/ct)
Beaphar No Stress Band voor de hond

Beaphar No Stress Band voor de hond

Beaphar No Stress Band voor de hond is een halsband die stress vermindert bij honden en een kalmerende werking heeft doordat hij de geur van valeriaan en lavendel verspreidt. De band is geschikt voor honden die te veel blaffen, bij verlatingsangst, agressiviteit, bezoek aan de dierenarts, verhuizingen, onweer, vuurwerk of ander stressveroorzakende factoren. Beaphar No Stress Band voor de hondwerkt 3 tot 4 weken en is geschikt voor alle hondenrassen vanaf 12 weken oud.

 • Vermindert stress
 • Werkt kalmerend
 • Bevat valeriaan en lavendel
 • Werkt tegen angst en agressiviteit
 • 3 tot 4 weken werkzaam
 • Geschikt voor honden vanaf 12 weken

Bij Brekz kunt u diverse kalmerende producten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Zo koopt u Beaphar No Stress Band voor de hond met zeer snelle levering!

Gebruiksaanwijzing Beaphar No Stress band voor de hond

Bevestig de band losjes om de nek van uw hond zodat er een ruimte van twee vingers dik overblijft tussen de hals en de band. Knip het overgebleven gedeelte van de halsband af. Na een uur begint de halsband te werken. Gebruik de halsband niet in combinatie met andere halsbanden. Gebruik de halsband niet bij honden met een geïrriteerde of beschadigde huid. De band kan gewoon nat worden, na het opdrogen zal het weer 100% werken.

Ander kalmerend product dan Beaphar No Stress Band voor de hond?

Bij Brekz kunt u ook een Thundershirt voor honden kopen dat angst door vuurwerk vermindert of bestel de kalmerende halsband van Adaptil. Bekijk ook ons gehele aanbod aan kalmerende producten voor honden.
 

https://www.brekz.nl/25834-home_default/beaphar-no-stress-band-voor-de-hond.jpg
6.95 2019/01/01
Perfect, een echte aanrader!
helpt echt wel, ik heb een heel nerveuse hond, en die is nu toch kalmer geworden
Het werkt goed maar stinkt vreselijk heb hem eerst na eerste nacht buiten gehangen nu ruikt hij minder zelfs me hond vond het niet zo prettig nu is hij oke
Ik heb deze band aangeschaft voor mijn hondje met epilepsie om stress weg te nemen. Mijn hondje zit nu wel weer beter in zijn vel . Het hondje van mijn dochter heeft er ook 1 van mij gekregen die had vervelend gedrag als zij van huis was dit is nu een stuk minder geworden .
Snelle levering en afhandeling, zeer tevreden over de producten!
Geurtje dat misschien niet iedereen zal bevallen...
Heb het aangedaan en sindsdien geen teken gevonden goed he
Mede door het dragen van de band en de druppels Bachbloesemremedie is onze hyperactieve herderpuber een stuk relaxter.
Het is een heel fijn product
odeur agréable...efficacité 80 pour cent pour une chienne berger allemand de 3 ans adoptée il y a 3 mois hyper active...prix imbattable!
Snelle en correcte levering
29017
14712